Sziasztok!
Köszönöm szépen mindenkinek a sok-sok választ, nagyon tök jó, hogy így leírjátok, mert amit lehet pl. a neten találni írásokat a lombikról, azért azok nem ennyire "élet-szagúak".
Megírják ugyan, hogy kell stimu, de azért arról "elfelejtenek" említést tenni, hogy miként zajlik az egész... Szóval mégegyszer köszönöm nektek!
Mi amúgy holnap megyünk párocskámmal, mert lesz neki még sperma-vizsgálat, meg vérvétel.
Aztán én meg majd csak február elején megyek legközelebb vérvételre, UH-ra, HSG-re, stb. Addigra remélem már mindannyian pocaklakókkal lesztek, vagy nagyon közelében a dolognak
Zuzmó! Csak semmi negatív gondolat. Olyan nincs, hogy most nem sikerül. Sikerül, és kész!
Móni!
Tegnap este én is bóklásztam, és ráakadtam az írásodra. Le a kalappal. Amiken ti átmentetek, az fantasztikus. Õszinte leszek, nekem az örökbe fogadás, egy rettentően idegen dolog volt, és egyszerűen nem tudtam elképzelni, hogy milyen lehet - de általad egy más "oldalt" ismertem meg erről a témáról. Jó, hogy boldogok vagytok, és hogy Gergővel egymásra találtatok - jobb mamit szerintem keresve sem talált volna nálad!! Helyesek vagytok együtt!
Manda!
Neked is nagyon-nagyon szorítok, hogy minden sikerüljön!
Na, megyek csicsikálni, mert holnap hajnalban ébredés, mert megyünk a közös helyünkre
Amúgy miért nem rak fel mindenki képet a profiljába, és akkor, ha esetleg ütközünk BMC-ben, akkor nem mennénk el egymás mellett
Vélemény?
Jó éjt csajszik, legyetek jók, holnap este/éjjel jövök!
Zs.