Sziasztok!
Sosem írtam még ide, de most látom csak, hogy van ilyen MÁVos téma... Én már kétszer szültem ott, és igazán nagyon élveztem (bár nem volt problémamentes). Amit most fontosnak tartok, hogy az elõször szülõk tudják: a csecsemõsöket nyaggatni kell!! Láttam "nyuszi" fiatal anyukák szenvedését, mert azt várták, hogy majd segítenek nekik... De olyan sokan voltunk akkoriban, hogy nem igazán tudtak mindenkire figyelni. És igenis, aki nem ment, nem kérdezett, nem hívta be õket a szobába, arról azt gondolták, nincs semmi baja, megoldja majd egyedül is, stb. Ez fõleg a szoptatással (mi mással?) volt így. Megértem õket, mondom, sokan voltunk. De láttam, mennyire idegesek lettek szegény lányok, és mint tudjuk az árt a tejelválasztásnak... Szóval, az üzenetem a következõ: TUDJÁTOK, MIT AKARTOK, ÉS AZT HARCOLJÁTOK KI!!! Igenis mutassák meg, hogy kell mellre tenni a Picurt, igenis mutassák meg, hogy kell fejni! És ne aggódjatok, hajlandóak rá, hiszen azért vannak ott. Csak nem mindig veszik észre, hogy kinek mi a gondja.
Ja igen: és ha nem is mondják, azért tegyétek mellre a Piciteket olyan gyakran, amennyire csak tudjátok, (hadd szokja
), akkor is, amikor még csak elõtej van!
Bocs, a terjengõsségért, legközelebb visszafogom magam!
goanna