Új privát üzeneted érkezett!

Laptetőmet felajánlom a lelkek megnyugvására.
vicky79
Budapest III. kerület

Szép jó reggelt mindenkinek!

Vicky:
Gyere nyugodtan!Szerintem is sokat lehet a már babásoktól, akik ugyanúgy kezdték mint Mi, tanulni. Ti mikorra is tervezitek a kistesót? Mert azt olvastam, hogy szeptembertől dolgozni fogsz.

Vasika:
Előbb utóbb meglesz az a név. Az Olivér lenne a befutó???? Úgy látom a lányoknak ez tetszik. Nekem még mindig az Ádám név a befutó. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.
Mikor mész legközelebb dokihoz?Mekkora a baba?

Etna:
Előre betelefonáltál, és csináltak egy fénymásolatot a leleteidről? Bennem is megfordult már az intézményváltás gondolata. Nem a doki miatt, hiszen nagyon meg vagyok elégedve Sz. doktor úrral és az intézménnyel is. Hanem a távolság... Nagyon messze van a lakóhelyemtől. Mindegyikőtök budapesti?
Nagyon drukkolok, hogy jó hírekkel gyere majd!Fagyis beülti lesz?Mikor kezdtek? Kívánom, hogy sikerüljön!

Lovely:
Drukk a fagyis beültihez!!!! Mennyi fagyisod maradt? Mennyit fogsz visszakapni? Hány naposak?

Dorika:
Szerintem is össze fog jönni spontán. Teherbe tudsz esni, szerintem nem kell majd a BMC-be járnod. Használtál utrogestant, vagy crinonet?

Orsi:
Ne is törődj velük!
Lehet, hogy már írtad, de Ti mióta próbálkoztatok, mire összejött Zitus? Lombikos, vagy inszemes baba? (Bocs, ha ezt már leírtad!!!!!) Esetleg egy képet (vagy kettőt :D ) hozol a kiscsajról?

Meer:
Hova utazgattál mostanában? Ha lehet erről tudni. Én is imádok utazni. Ha tehetném mindig úton lennék.

Rólam:
Szabin vagyok, most itthon pihizek, a háziasszonyi teendők között. :D Jövök-megyek, ügyet intézek.

Még a folytatásra nem tudok gondolni, de tudom, hogy menni kell előre, mert másképpen nem fog menni. Át kell gondolnom ezt az egészet, hogy hogyan tovább. Nem adom fel, az biztos! Nem olyan fából faragtak. Most próbálok kikapcsolni, feltöltődni energiával. A következő kezdéshez - ami lehet egy év múlva, de lehet, hogy egy hónap múlva lesz - még egy-két vizsgálatot meg akarok csinálni. Állítólag nálam minden OK, aztán még sincs baba.
cicamica0104

Igen, én jövő hét hétfőtől már a szabadságomat veszem ki, szeptember 5-től szoktatom Barbust a bölcsibe és 26-én megyek dolgozni. Tesó? Pár év múlva, ha már anyagilag kihevertük a mostani itthon létemet. Akkor abbahagyjuk a védekezést és reménykedünj, hogy nem kell megint beavatkozás. Apával mi megbeszéltük, hogy nem megyünk a bmc-be vissza.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky:
Akkor a szeptember egy elég húzós időszak lesz Nektek. Barbusnak beszokás, neked visszaszokás. Várod, hogy újra dolgozhass?
Úgy legyen, spontán sikerüljön a kistesó! Ha esetleg nem menne spontán (bár ez nem fog előfordulni) sem mennétek vissza a BMC-be?
cicamica0104

Cicamica: Igen, nagyon várom már a munkát. Végre újra kikapcsolhatok egy kicsit, nem kell állandóan figyelni Barbusra. Ha nem jön össze spontán a tesó, akkor max. a sajét dokimmal clostyznánk, de ennyi fér bele. Ha nem sikerül, akkor Barbus egyedül marad.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky:
Biztosan más lesz. Fog hiányozni napközben majd Barbus Neked. Mi is úgy vagyunk vele, hogy csak egy gyerek összejönne. (Nem tiltakoznék ha ikrek lennének. ) De ha egy lenne, akkor nem lenne testvére, mert anyagilag nagyon nagyon nehéz. De ezt fölösleges ecsetelnem, hiszen mindnyájan tudjátok. És lelkileg is nagyon megterhelő.

Egy nem ide vágó kérdés. Van egy lekötött betétem, ami augusztus végén lejár. (A 3 betűs banknál, ami o betűvel kezdődik.) Nem akarom otthagyni a kis pénzemet, mert iszonyatosan alacsonyak a kamatok. Az E....te Banknál néztem, hogy magasabbak a kamatok, mint az O...-nél. Ha átvinném a pénzem az E...-hez, kell folyószámlát is nyitnom ott? Vagy esetleg más bankot tudnátok ajánlani?
Azért kérdezem, hátha itt van olyan, aki jobban kiismeri magát a pénz és bankok világában mint én.

CSak mielőtt elmegyek az E...te bankba, gondoltam, megkérdezlek benneteket.
cicamica0104

Vicky
Nálad IR volt, ugye, amire időközben fény derült? Mert a gyógyszer és diéta mellett sok spontán baba születik, úgyhogy reményteli a helyzet!
Azt viszont felháborítónak tartom, hogy az anyagi helyzetünk miatt így meg kell fontolni a babavállalást! :evil: Tudom, hogy nem kevés támogatás van a gyógyszereken, de így is nagyon megterhelő a családoknak egy-egy kezelés! :evil: :twisted:
A dackorszakon nem irigylem, de bármikor bevállalnám, ha kapnék egy rosszcsontot 8) :lol: A bölcsihez sok sikert, a munkához meg kitartást 8) :D :lol:

Cicamica
Jó pihenést, szabidat irigylem, de rádfér most a feltöltődés!
És is 50-60 km-t autózok a BMC-ig. Nálunk szóba került még Tapolca is, jókat hallottam róla, de oda még hosszabb lenne az út. A pestiek közül viszont ez tűnt a legszimpibbnek, úgyhogy úgy gondolom, jól döntöttünk.
Milyen vizsgálatokra gondolsz?
thimmy
Gárdony

Sziasztok!

Hű micsoda vihar lett itt :shock:
Én a magam részéről örülök mindenkinek, akár próbálkozik, akár babázik, akár Bmc-be jár, akár nem. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak, és beszélgessünk.
Mivel én még lombik előtt vagyok sok okosságot nem tudok hozzászólni a témához de sok segítséget kaptam már tőletek, amit köszönök nektek!

Túl vagyok a műtéten, a méhem belül nem teljesen olyan, mint kéne de doki szerint jöhet a baba. Egy-két hó után kezdhetjük a lombikot. Ja és most sikerült megnyitnia az elzáródott petevezetőmet is, mindkét oldalam átjárható. Persze ez felvetette bennem a kérdést, hogy most akkor megcsinálják-e így a lombikot. Hát majd kiderül ha megyünk konzultációra, de egyenlőre kicsit kivárunk, úgy is nyár van... Majd szeptember környékére kérek időpontot.

Úgyhogy mi most megint várakozunk, próbálkozunk...

Eléggé lemaradtam, kivel mi újság de igyekszem képbe kerülni újra...
levendula05
Budapest

Levendula:
Akkor a spontán bébi sem kizárt így Nálatok!Erről se feledkezz meg!Hajrá spontánkodás!!!!!!!!!!!! Nyár van, hátha a BMC-s megjelenésig befigyel a bébi. Volt már ilyen, nem is egy. Pihizzetek, menjetek el valahova, kapcsolódjatok ki.
cicamica0104

Hát biztosan nagyon nehéz lesz, pláne hogy az apjával is többször beszélek egy nap. És őróla majd nem tudok semmit. De sajnos a pénz miatt is meg a melóm miatt is vissza kell mennem. Örülök hogy van hová. És a tesó projekt nem is csak kifejezetten pénz kérdés, de örülök hogy Barbusnál ilyen türelmesek voltak, nem szeretnék visszaélni ezzel. De a pcos-re most is szedem a gyógyszert és fogytam is, szóval esély van a spontán tesóra.
vicky79
Budapest III. kerület

Igen, elvileg semmi akadálya doki szerint a spontán babának. Csak azért javasolja továbbra is a lombikot, mert már így is rengeteg idő elment. Persze eddig sem volt kizárt, egy petevezetővel is összejöhetett volna már ennyi év alatt.
Beterveztük a nyaralást, szépen középidőre, hogy más dolgunk se legyen csak együtt lenni, erre a párom nem tud szabira jönni, így most a pihi, kikapcsolódás elmarad :( No midegy, majd itthon belehúzunk :wink:
levendula05
Budapest

Tényleg jó ez, hogy itt ilyen élet van. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Elég nyűgös ma Zitus, de szerintem megviseli őket ez az össze-vissza időjárás. Folyton cicin lógna.
:D

Nincs valami jó széria most itt babafronton, sajnálom, de ezek után csak felfelé van út!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Hajrá spontán babák. :lol: :lol: :lol: :lol:

Vicky, te már vissza készülsz? Hamar elrepült az idő igaz????? Zita is csak most született és már elmúlt egy hónapos. Szükség nagy úr!
De mi már most sem vagyunk ellene kistesónak, de úgysem hiszem, hogy olyan könnyen jönne, meg egyelőre még van tejci. Zita is inszemmel jött csak össze.

Na engem aztán nem izgat, hogy mi volt/van/lett odaát, nem ismerem úgy őket, most kezdtem volna bekapcsolódni, még segíteni is akartam.... nekem tiszta a lelkiismeretem. Csak azt nem értem, miért magyarázkodnak egyesével, hogy milyen jó barátok??? Kinek akarnak bizonyítani?????? :roll: :roll: :roll: :roll:

Orsi

Kép
galorsi
Budapest III. kerület

A vitát itt nem szeretném kommentálni, én ott is jelen vagyok. Csak nehogy a két szék között a földre kerüljek. De én segíteni vagyok itt, csak ezzel kapcsolatban nyilatkozom ha nem baj.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Viky, én még nem is szültem de már tervezem a visszamenetelt a melóba.... :shock: Tudom, furi, de annyira félek most amit meg akarnak szavaztatni hogy a kismamákat illetve a gyed-en lévőket sem védik meg, bármikor elzavarhatják őket, hogy inkább vissza mennék dolgozni. De ugye nem ez az egyetlen indok hanem ez a hülye anyagiak... nem egyszerű.
Orsi, Zitusról én is kérnék fotót. Biztos nagyon szép csajszi. És ne izgasd magad, nincs miért lelkiismeret furdalásod legyen, nem tettél semmi rosszat.
Ja, és nem tudom mekkora a babócám. Még soha nem mondták meg, de nem is érdekel. Biztosan van már szép súlya.
Levendula, jó hogy jöttél végre. Örülök hogy túl vagy a műtéten. Most már tényleg becsúszhat a spontán baba. Én legalábbis ezt kívánom neked, megérdemelnéd. A vihar nem itt dúlt csak itt tárgyaltuk ki. Nincs itt semmi vihar. :wink:
Cicamica, én sajnos nem tudok banki kérdésben segíteni. Annyira hülye vagyok a pénzügyi dolgokhoz hogy krumpli vásárláskor is képes voltam háromszor vissza tenni a kosárból a cuccot mert mindig láttam jobbat és olcsóbbat. Ez mind a spar-ban volt. Ki volt rakva egy S-budge-s, egy spar-os és egy olyan ami csak ládában volt. No, én kezdtem az egyikkel, folytattam a másikkal (kicseréltem mert rájöttem hogy olcsóbb) és utána észre vettem a ládásat ami fél áron volt és szebb is volt..... :lol: :lol: :lol: Szerinted??? Párom mit szólt ehhez? Szegénykém csak pislogott.... Banki ügyekben még idiótább lennék, az biztos.
Thimmy, én szerencsés vagyok mert fehérvári vagyok és mondhatom elég egyszerű volt vonattal-villamossal a BMC-be jutni. De azt megmondom őszintén hogy bármeddig elmentem volna ha tutira mentem volna. Csak az a helyzet hogy ez az egész egy lutri. Vagy sikerül vagy nem. Nem mindig a doki vagy akár mi vagyunk az oka. Van akinél tényleg tök mindegy ki csinálja, mennyire jó ha egyszer nem megy nem megy. És van olyan is aki a tuti orvost választja de mégsem ő a tuti doki számára. Én szerencsésnek mondom magam mert nekem sikerült. Ámbár én is megjártam már mindent. Voltam néhány dokinál és néhány intézménynél is. A budaiban pl mindegyik dokinál voltam csak a tanár úrnál nem. Voltam a W dokinál a kezdet kezdetén csak hogy ő kiment külföldre, aztán jött Sz, majd S és a tuti befutó volt Z. Intézményeket nem írom ide mert hosszú is lenne és mindegyiknél más és más okok miatt kellett távoznom.

Örülök hogy jöttök, csajócák. Maradjon is így, majd szaporodni fog a létszám is meglátjátok és ti is olyan jó segítség lesztek mindenkinek rövid időn belül.
Mindenkit ölelek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasika majdnem-szomszédasszony, írtam privit neked! :oops: 8) :lol:
thimmy
Gárdony

Levendula
Örülök, hogy megjöttél! :D Szóval még egy-két hónap? Kitartás! Az elmaradt nyaralást sajnálom! :evil: Akkor marad az otthon-romantikázás! :oops: 8) :lol:

Orsi
Fotót akarunk! :lol: :lol:
A másik topik miatt meg ne aggódj! A lényeg, hogy most jó helyen vagy! :lol:

Lányok! Sz szabadságáról tud valaki valamit? Elvileg a jövő héten mennék hozzá valamikor. És mi van, ha szabin van? Mehetek a szokott napomon? Besorolnak valakihez, vagy megkérdeznek, hogy kihez mennék szívesen? Csak azt sajnálom, hogy a megszokott rend ugrik :oops: Olyan kényelmes az az emeleti váróterem! :oops: :P
thimmy
Gárdony

Thimmy:
Én mintha úgy olvastam volna, hogy augusztus 22-től lesz Sz. legközelebb. De mondom, nem biztosak az infoim.
Ha szabin van, akkor úgy ahogy mondod, besorolnak egy dokihoz akinek kevesebb aznapra a dolga. Bár szerintem itt olyan nincs. Az biztos, hogy kényelmesebb a fenti váró, de az meg annyira levegőtlen.

Orsi:
Fotót akarunk!Fotót akarunk! :D :D

Vasika:
Úgy ahogy mondod. Ez az egész egy lutri. Néha úgy érzem, hogy a lottó ötösre nagyobb esélyem van. De menni kell előre, nem szabad feladni. Mindig buzdítom magam, és persze Titeket is!Pozitívan, pozitívan, pozitívan!!!!!
A bébitek veletek lesz egy szobában, vagy külön? Esetleg egy fotó? Csak az inspiráció miatt, hogy majd nemsokára nekünk is lesz ilyenünk. Ugye lányok?!?
Bankokkal kapcsolatban nyakamba kaptam a várost és egy-két dolognak utána néztem.... Én is szoktam ilyet csinálni. (krumplis story) :D De én magamat szórakoztatom ezekkel, mert egyedül szoktam bevásárolni. Hmmm... vajon miért is??? Bár vásárlással kapcsolatban az a tapasztalatom, hogy néha a férfiak túltesznek a nőkön. Tapasztalatból mondom. Pl. nálunk nem egyszerű egy cipő, vagy ing vásárlása. Tudnék mesélni...

Vicky:
Ugye Te írtad, hogy megkaptad már a reálhozamot?CSajok, én már úgy várom, mint a Messiást. De még semmi. :(
cicamica0104

Igen, a postás magánnyugdíj pénztár már fizetett reál hozamot. Nálunk is életmentő volt így hó végén.
vicky79
Budapest III. kerület

Thimmy, nem tudom mikor lesz Sz doki, de ha szabin lesz akkor S ott lesz és valszeg az emeleti rendelőben fog vizsgálni. Várunk majd a beszámolóval.
Cicamica, már majdnem minden megvan ami a picurnak kell, de nem rakjuk még össze a kiságyat sem és még a babakocsit sem hoztuk haza (apóséknál van). Velünk lesz egy szobában mert ugyan van két kis szobánk de nekem van két nagy lányom akik azokat a szobákat lakják. Jobb is ha velem lesz mert így szoktam meg és így nyugodtabb vagyok. Nem fog velünk aludni, de itt lesz mellettem. Majd ha megszületett akkor megígérem lefotózom, de nem nagy szám mert a babám sokkal imádnivalóbb lesz az már biztos. A babaágy csak egy babaágy. Tudom hogy mindenki nagy ügyet csinál belőle, de én nem vagyok olyan. Én örültem neki és ennyi.
A vásárlás nálunk is egyedül menne csak most nem bírok cipekedni hiszen begörcsöl a hasam. Ezért jön velem a párom. Eleinte még együtt mentünk oszt majdnem összekaptunk néhányszor és akkor úgy döntöttem hogy meg tudom én ezt oldani magam is, nem kell nekem farok. Pedig én sem szeretek szüttyögni. Cipőt elég könnyen választottunk, bementünk, én mentem elől és jött utánam. Megláttam, tetszett, megkérdeztem hogy .... "hmmm????" és felpróbálta, jó volt. Meg is vettük. Ing és póló ügyben is tetszik neki az ízlésem. 180 magas vagyok, jól átlátom az üzletet, végig sétálom és ha látok valamit ami tetszik akkor nézzük a méreteket, felpróbálja és ha jó fizetünk és már távozunk is. Kabátot a barátnőmmel vásároltam neki, öltönyt az apjával, mindegyik nagyon tetszett neki. Ebből a szempontból könnyű dolgom van. Igaz, ismerem az ízlését is és neki is tetszik az enyém. Szóval nagyon jó összepasszolunk.

Ma megint nagy szószátyár voltam, bocsi csajok. :oops:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

sziasztok lányok!

örülök, hogy vendégmunkás lehetek :D sokan kérdeztétek, hogy hova mentem. a győri kaáliba mentem, nem volt könnyű bejutni. nem titok, engem nem győzött meg az eredmény, amit saját szememmel tapasztaltam. meg az sem titok, hogy nekem nem jött be a doki sem. valahogy nem voltunk egymásnak szimpik. soha nem találkoztam még olyan orvossal, aki ekkora ellenszenvvel fogadta a paciensét, mint ő engem. az már csak hab a tortán, hogy a szétdurrantott petesejtjeim amit a szalagrendszer miatt lett, nagyon hiányoznak. jó lenne, ha most 3 adag fagyibabára várhatnék és nem egy új lombikot kéne kezdenem.

nem a fagyikat rakatom vissza, mert arra még mindig nincs pénzünk. új lombikot kezdünk, még így is olcsóbb lesz, mint a fagyik. a győri hely is tb támogatott, az első konzi 13 ezer. de én ugye z magánjában kezdtem, ami 12 ezer volt . hát nagyon szép környezet, nyugalom és van idő egyesével foglalkozni a betegekkel. kb 2,5 órát töltöttek velem, anamnézis felvétele külön volt a leleteimmel a főnővérnél, utána a doki átnézte, elkísért a vizsgálatra, letakarták az intim részt, és teljesen már ellátás. itt végre embernek érzem magam, nem csak egy darab valami.

sajnos nem telefonon kértem ki a leletet, hanem azt hittem, hogy odamegyek és megkapom. de elhajtottak, hogy nincs ki aláírja. tehát mehettem vissza mikorra megbeszéltük. ha nem tud menni a férjed, meghatalmazás kell, mert nem hozhatod el az eredményét.

lapar: aug 10-11.

majd olvaslak titekt, akkor tudok másra is reagálni. jók legyetek!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

ja budapest-győr 123 km, de nem bánom!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Vasika!
Az én kisbabám is majd velünk lesz egy szobában. Én is így lennék a legnyugodtabb. :D

Etna:
Szerintem nagyon jól döntöttél!Jó pár sikersztorit hallottam már a győri Kaálival kapcsolatban. Nekem is ajánlották már. Csak egyrészt nagyon nehéz bekerülni, másrészt meg én 350 km-re lakom Győrtől.... :(

Kb tudod, hogy mikor fogtok kezdeni?
cicamica0104

etna: Remélem a győri Kaáli beválik. Örülök, hogy úgy érzed megtaláltad a helyed. Drukkolok a tesó babához.

Nálunk Barbus a saját kis szobájában van kezdettől fogva. Mi így gondoltuk már kezdettől fogva. A tesó viszont majd velünk lesz szerintem egy szobában, mert nem akarom rögtön ráerőltetni Barbusra és nem is akarom, hogy az elején állandóan felébressze szegényt. Majd megy hozzá aludni, mikor már át tudja aludni az éjszakát. Bár szerencsére ez nálunk elég hamar volt Barbusnál.
vicky79
Budapest III. kerület

Közkivánatraaaaaaaaa a hercegnőm :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

jóéjt

Orsi

Kép
galorsi
Budapest III. kerület

Orsi, nagyon szépen köszönjük. Nagyon gyönyörűséges a hercegnőd!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Milyen zabálnivaló ahogyan oda tette a kis kezét az állához. Csodaszép.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Babuci nagyon kis szép.
vicky79
Budapest III. kerület

Jó reggelt mindenkinek!

De gyönyörű Zitus hercegnő!!! Olyan kis formás, kisimult baba. Látszik rajta, hogy harmonikus családban él. De kis tündérke! Az éjszakáitok milyenek? Ettől a "remek" időjárástól nem nyűgös? Mert ez még egy felnőtt ember szervezetét is megviseli...
Már úúúúúúúúúgy szeretnék én is babázni!

Vasika:
Titeket nem visel meg ez az időjárás?Nem tombol ilyenkor Olivér/Levente/Ádám? :D

A bankot megoldottam, mostmár nagyon ki vagyok okosítva. Azért ma még lesz egy köröm. Hétvégére megyünk anyáékhoz. :D Csak jó idő lenne! Nem bánnám.

Ti terveztek valamit a hétvégére?
cicamica0104

Sziasztok!

Cicamica
Lekötött betéthez nem tudok hozzászólni. :oops: :roll: Én csak felháborodva nézem a hirdetéseket a bankokban, hogy milyen óriási betűkkel tudják hirdetni a 2-3 százalékos kapatukat :shock: :evil: :twisted: Emlékeszem, amikor még tizet adtak!

Vasika
Nyugi, ha lefotózod a bébit a kiságyban, tuti, hogy mi is a babát fogjuk nézni, és nem az ágyát :lol: :lol: :lol:

Etna
Vendégmunkás :lol: :lol: Tudod, most már a lakhelytől távol is kijelölhetik a munkavégzés helyét, úgyhogy legálisan leszel itt :lol: :lol: :lol: Győri Káliban remélem bejönnek az elképzeléseid! Korábban én is néztem, de nekem sokat számított, hogy a BMC-ben a vizsgálatokért nem kell külön fizetni. :oops: :oops: Viszont, ha itt emberibb kiszolgálást kapsz, akkor megéri! Laparra mennek a drukkjaim, de addig még úgy is értekezünk! :lol:

Orsi
Zita gyönyörűséges! Gratulálok! :lol: :lol:

Tegnap megjött a reálhozamom :D :D Nem tudtam pontosan, hogy mennyit fogok kapni, úgyhogy kellemes meglepi volt. Alianzos voltam, és egy-két évtől eltekintve alapbérre voltam bejelentve :oops: Valahogy mégis csak működött ez a rendszer
:oops: :evil:
thimmy
Gárdony

Hát csajok, én ma sem kaptam meg a reálhozamot. Aegon-os vagyok. Pedig annyira de annyira jó lenne, ha küldenék már. :(
cicamica0104

Én is jó kis hozamot kaptam. Hol is van az az elherdált pénz?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky:
Aegonnál...

Olvastam a blogodat. Sajnálom!
Én örülök, hogy itt vagy közöttünk, és segítesz nekünk. Nemsokára én is anyuka leszek, addig is jó ha van egy csapat, aki lelket önt az emberbe.
Barbus mit csinál most?
cicamica0104

Vicky sajnálom :(

Én OTP-s vagyok és még semmi, azok állítólag augusztus elsején kezdik utalni.

Orsi

Kép
galorsi
Budapest III. kerület

cicamica0104

Sziasztok!

Thimmy, a Győri Kaálinál elfogadják a másutt csináltatott vizsgálatokat. Náluk is meg lehet csináltatni húzós pénzekért, de ez az egyetlen olyan intézmény ahol megmondják mire van még szükség és szabadon dönthetsz megcsináltatod ott vagy bárhol máshol. Nem muszáj érte fizetni. Ami kötelező fizetni való az a konzultációs díj, és ha inszem van akkor az fizetős. A lombik az nem és ha már kezdődik a kezelés már nem kell fizetni.
Gratula a reálhozamhoz. Én fizettem hűségesen és nem keveset 16 évig és nem kapok semmit. :?
Vicky, nem tudom mi történt.... mert nem is írtál semmi olyat ami bárkit megbánthatott volna. Én annyira meglepődtem hogy még mindig tátva van a szám. Borzasztóan sajnálom. Egy csupaszív ember vagy, remélem rájönnek a barátnőid. Egy nagy szeretet ölelést küldök.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Köszi csajok. Egy régi dolog jött fel velem kapcsolatban és jobbnak láttam távozni egy időre. Azt hogy mennyi időre azt majd ők döntik el. De mindegy is, ez nem ebbe a fórumba való. Most nem fogalkozom ezekkel a dolgokkal.

Barbusom most éppen alszik. Reggel nagyon korán felébredt, aztán 8-ig táncolt egy sort az idegeimen. Utána jobbnak láttam lemenni sétálni. És most alszik.

Remélem mindenki hamar megkapja azt a reál hozamot, gondolom mindenkinél van helye. Az enyém közben átvándorolt az anyósoméra, mert tőle kaptuk a lóvét a kocsira. Szóval a kisebbik fele letörlesztve. Jó érzés.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Nem tudom hogy emlékeztek e még rám.Pár hónappal ezelőtt tanácsot kértem tőletek.31 éves vagyok van egy 3 éves lányunk kistestvért szeretnénk de idáig nem sikerült.Egyikünknek sem jó az eredménye.Vissza mentem júniusba dolgozni és csak 6 órába vettek vissza sajnos.
Ma erőt vettem magamon és elmentem az SZTK-ba ,hogy segítsenek kis tesó ügybe.Kaptam beutalót a Forgács intézetbe.Tudnátok nekem infót hogy milyen, ingyenes vagy fizetős?Kell e fizetni bármiért is?Köszönöm a válaszokat előre.Brigi.
brigi7910
Budapest XXI. kerület

aegonosoknak egy kis tájékoztatás a reálhozamról:

http://www.aegonnyugdij.hu/magan_nyugdi ... elrol.html

hát basszus, gond van rendesen, 23 ft az egyik vizsgálat, amit kérnek ,nem tb támogatott! szóval várom nagyon a reálhozamomat. sajnos engem az otp megszvatott, azért mentem át az aegonhoz. -300.00 ezer a válság miatt, mivel magas kockázatúnak számítottam, mivel fiatal vagyok. szóval nálam bejött az ellopott pénz szitu. csak azt nem tudom ,hogy akkor miért nem volt senki felháborodva, mikor kiküldték az értesítőt, ja tudom,mert nem értették. szívás lett minden ami bankkal kapcsolatos.

nem tudom már ki kérdezte az erste bankot. most kapott idegösszeroppanást a férjem. a biztosra ígérte ingatlan befektetést 8% helyett 5,44% százalékra jött ki, a hvg meg minden üzleti magazin meg 6%.ra hozta ki. hát nagy kamu az összes reklám. egy dologba ne fektessétek, ami nem tőkemegóvó. mert akkor bukta a tőkét is. szerintem mindenképp pénzügyi szakértőt kell megkérdezni a kérdésben, mert most a pénzpiacon nagyon át tudják vágni a laikusokat. engem is sikerült, pedig én pénzügyes vagyok! :-O

lányok ,ha valaki tud segítsen: a következő vizsgálatok kellenek: nekem immunológi itt pesten hova menjek vérvételre?

norbinak: nem fogadták el a sperma vizsgálatát, amit a bmcben csináltak, ők máshogy nézik, ez is pénz,de ezt ott kell csinálni. ehhez ragaszkodnak :( amiben kéne segítség: hba tesztet kérnek, az mi a tököm? ilyet csinálnak itt valahol? tb alapon?

nem tudum vicky, hogy ki balhézik veled, de üzenem neki, hogy én eddig csak jót kaptam tőle, pedig alig ismerlek, ha ő nem így látja, akkor az az ő baja. egyébként kölcsönadom botit, ha barbus kiidegel, akkor mit szólnál hozzá? :D szétveri az egész játszót, már tiszta szégyenben vagyok miatt. dackorszak kő keményen és olyan irigy, hogy az már borzalom. :roll: állítólag én voltam ilyen, de tuti nem :lol:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna: Immunológiát a máv kórházban szoktak csináltatni, ha jól tudom. A másikról nem tudok semmit. A sérelmekkel nem foglalkozom, csak előre nézek és örülök hogyha neked tudtam segíteni eddig. Barbus is dacos egyébként és ő is nagyon irigy. De remélem majd csak kinövi, vagy a bölcsiben leszokik róla.
vicky79
Budapest III. kerület

Etna: Húú mit tudnának ezek csinálni ketten Botival. Szétkapnák a környéket. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Tudod Vicky, mindig azok magyarázkodnak ennyit, akiknek vaj van a fülük mögött. :wink:
Belekukkantottam a blogba, és megnéztem Barbust. :shock: Annyira szép kis eleven kiscsajszika!!! :lol: :lol: :lol:

Szia Brigi, én a Forgácsról nem sok mindent tudok.

Levendula és mi nem olyan belül, mint lennie kellene??? Ezt azért elmondták??? :?

Orsi

Kép
galorsi
Budapest III. kerület

Sziasztok,

Etnám én is a MÁV kórházban csináltattam, pár hónapja, 15 eFt volt. Immunológiai meddőségi panel a neve, a Laboratórium Kft-t kell keresni, 2-ik emeleten van. Van bővített meddőségi panel, az 20 eFt párértékkel többet néztek. Mindenféle IgA, IgG stb értékeket vizsgáltak. Nekem negatív lett hála Istennek. Ja, csatoltam a linket hozzá, ezen le van írva, az utolsó lap jobb oldal legalja, Infertilitás panel. Zeke doki adta a címet nekem, ő küldött oda mikor kértem én is immunológiát. Puszi
http://www.laboratoriumkft.hu/dokumentu ... iumKft.pdf
Vendég

Vicky
Ne szomorkodj. Azt meg, hogy ők döntik el, hogy mikor térhetsz vissza a társaságba, olyannak tartom kicsit, mint az oviba, amikor büntetésbe küldenek :oops: Én inkább tartanám azokkal a kapcsolatot, akik igazán fontosak nekem, és én is nekik, a többi meg marad ahol van. Azért csak van még privi, e-mail meg telefon 8) :lol:

Brigi
Az egyik barátnőm jár a Forgácsba. Több vizsgálat is fizetős volt, illetve az inszemért is fizetni kell náluk, ahogy én tudom. Talán nem annyira futószalag-szerü, de oda is sokan járnak ,az már biztos.
Nem kérheted a beutalót abba az intézménybe, ahova te szeretnél menni? Nekem a körzeti adta pl.

Etna
Akkor van előtted feladat rendesen. Reméljük, a pénz is meg lesz rá!

Lányok
Jártam ma a Deichmannban, jó kis akcióik vannak. Ha két pár akciós cipőt vesztek, a másodikat fél áron adják, ha hármat, a legolcsóbb ingyen van. A párommal mentünk, és mindketten lőttünk egy-egy pár cipőt. :lol: :lol: Feltűnően sok volt a pár most az üzletben :lol: A nőcik vásároltak, a pasik kullogtak utánuk :lol: :lol: :lol: Nem tudom, meddig tart az akció, de érdemes benézni!

Na, elteszem magam holnapra, jó éjt mindenkinek!
thimmy
Gárdony

Thimmy

Tőlem kérdezte a Doki ,hogy melyikbe szeretnék menni én hirtelen nem tudtam melyiket válasszam.Annyit mondtam ,hogy ahol jó Doki van.Mondta a doki ha vizsgálatok kellenek mehetek vissza ö hozzá mert ott megcsinálják ingyen.De akkor nem fogok a Forgácsba menni ha maszek jellegű.Melyik meddőségit ajánlanád nekünk ahol tényleg ingyen van a vizsgálatok.Köszi előre is a segítséget.Brigi
brigi7910
Budapest XXI. kerület

Lányok! Ne is foglalkozzatok a másik fórummal. Tény hogy hibáztam, de én nem éreztem ennyire komolynak a dolgot. A pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve. De mindegy is, a béke kedvéért hagytam ott őket és tény, hogy akit szeretnék azt megtalálom. Azért hiányoznak, de apa örül neki, hogy nem fórumozok annyit.

Tb-s meddősségi: csak a bmc tb támogatott. Mindenhol máshol fizetni kell a vizsgálatokért és általában az inszemért is. A lombik maga ingyenes, "csak" a gyógyszerekért kell fizetni.
vicky79
Budapest III. kerület

brigi!
szinte minden vizsgálatot meg lehet csináltatni tb-re , helyi sztk-ban. std 6-os panel zet hüvellyváladékból nézik, inzulin rezisztencia vizsgálat, rákszűrés, hormon értékek, stb. egyedül az átjárhatóságit nem nagyon tudom, hogy hol ingyenes és a spermavizsgálatot sem nagyon szokott ingyé lenni sehol sajnos. ha kell a lista részletesen, akkor elküldöm majd priviben.
forgács intézet nem fizetős elvileg, csak várólista van,ami kb 1 év. legalább is ezt mondják. de nagyon dicsérik őket. én is mentem volna oda, ha nem kéne várni. én vén vagyok, nincs egy évem. akkor fizetős, ha nem akarsz várni.
érdemes minden meddőésgi központba úgy menni, hogy kész vannak a leletek.
ja a méhtükrözést és a lapart szinte már mindenhol kérik. ez már a mi érdekünk, mert legalább nem lesz annyi felesleges kör. azt nekem a II. sz nőin csinálják, tb-s. másnap mehetek haza. hidd el ha még nem volt, akkor megéri megcsináltatni, mert az egyik barátnőm átjárható volt a hysteroval és a laparral kiderült, hogy olyan szűk a járata, hogy nem is tudni, hogy hogy ment át a folyadék. 6 inszemet csináltattak neki feleslegesen, műtét után első lombik összejött neki.
folyt köv, mert boti gépzeni akar :roll:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Brigi, a SOTE I. számú klinikán is ingyenes a meddőségi kezelés az Asszisztált Reprodukciós Osztályt kell keresni. De nagyon lomhák.
De ne menjünk mááár messzire, BMC a legjobb!

Orsi

Kép
galorsi
Budapest III. kerület

[quote]d írta:e apa örül neki, hogy nem fórumozok annyit.

és itt a kulcsszó :lol:

Orsi

Kép
galorsi
Budapest III. kerület

Orsi: Hát igen, eléggé pörgött az a fórum mostanában és senkinek a hozzászólását nem szeretem figyelmen kívül hagyni. Most hiányzik is ez az időtöltés, de így van időm itthon beszélgetni apával.
vicky79
Budapest III. kerület

Etna33
Megköszönöm ha elküldöd nekem a listát.Már nem halogatom tovább elkezdjük a vizsgálatokat.Kérek másik beutalót BMC-be.Köszi szia.
brigi7910
Budapest XXI. kerület

brigi, először kérj időpontot telefonon a BMC számán, mert kb másfél hónap mire adnak első konzis időpontot.

Orsi

Kép
galorsi
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?