Szép jó reggelt mindenkinek!
Vicky:
Gyere nyugodtan!Szerintem is sokat lehet a már babásoktól, akik ugyanúgy kezdték mint Mi, tanulni. Ti mikorra is tervezitek a kistesót? Mert azt olvastam, hogy szeptembertől dolgozni fogsz.
Vasika:
Előbb utóbb meglesz az a név. Az Olivér lenne a befutó???? Úgy látom a lányoknak ez tetszik. Nekem még mindig az Ádám név a befutó. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.
Mikor mész legközelebb dokihoz?Mekkora a baba?
Etna:
Előre betelefonáltál, és csináltak egy fénymásolatot a leleteidről? Bennem is megfordult már az intézményváltás gondolata. Nem a doki miatt, hiszen nagyon meg vagyok elégedve Sz. doktor úrral és az intézménnyel is. Hanem a távolság... Nagyon messze van a lakóhelyemtől. Mindegyikőtök budapesti?
Nagyon drukkolok, hogy jó hírekkel gyere majd!Fagyis beülti lesz?Mikor kezdtek? Kívánom, hogy sikerüljön!
Lovely:
Drukk a fagyis beültihez!!!! Mennyi fagyisod maradt? Mennyit fogsz visszakapni? Hány naposak?
Dorika:
Szerintem is össze fog jönni spontán. Teherbe tudsz esni, szerintem nem kell majd a BMC-be járnod. Használtál utrogestant, vagy crinonet?
Orsi:
Ne is törődj velük!
Lehet, hogy már írtad, de Ti mióta próbálkoztatok, mire összejött Zitus? Lombikos, vagy inszemes baba? (Bocs, ha ezt már leírtad!!!!!) Esetleg egy képet (vagy kettőt
) hozol a kiscsajról?
Meer:
Hova utazgattál mostanában? Ha lehet erről tudni. Én is imádok utazni. Ha tehetném mindig úton lennék.
Rólam:
Szabin vagyok, most itthon pihizek, a háziasszonyi teendők között.
Jövök-megyek, ügyet intézek.
Még a folytatásra nem tudok gondolni, de tudom, hogy menni kell előre, mert másképpen nem fog menni. Át kell gondolnom ezt az egészet, hogy hogyan tovább. Nem adom fel, az biztos! Nem olyan fából faragtak. Most próbálok kikapcsolni, feltöltődni energiával. A következő kezdéshez - ami lehet egy év múlva, de lehet, hogy egy hónap múlva lesz - még egy-két vizsgálatot meg akarok csinálni. Állítólag nálam minden OK, aztán még sincs baba.