Sziasztok!
Nem tudom, hogy ki emlékszik rám, s ki nem. Előjövök most már én is a zugból.Annyi történt legutóbbi jelentkezésem óta, hogy volt egy sikertelen inszemem... most próbálom összekaparni magam. Tudom, hogy menni kell tovább, de erre most még nem vagyok képes.
Dorika:
Nagyon sajnálom!Pedig annyira drukkoltam Neked! A csoda mindenkiben benne van, lehet, hogy nem is kell majd szeptemberben a BMC-be menned.
Thimmy:
Drokkolok a következőhöz!
Orsi:
Gratula a pici kislánykádhoz!Remélem, nemsokára nekem is lesz majd egy kisbabám.
Azért nem semmi hogy a másik fórumon hogy ki lettél osztva. Csak pislogtam.
Dórikának teljesen igaza van. Tényleg gáz, hogy a "barátnői" ide irányítanak mert tudják, hogy itt szívesen látnak bárkit aki beszélgetni szeretne. A háta mögött meg fújnak rá.
Mi, hidd el, hogy nem fogunk Téged letámadni. Örülünk hogy itt vagy.
Zitus eszik szépen?
Vasika:
Egyetértek Veled!Még szép, hogy nem egy fórum lesz majd a központi helyen az életedben, ha majd megszületik a kisbabád. De azért majd várjuk a fejleményeket, ha megszületik a kicsi utána is. Tudjátok már a nevét?
Kakti:
Gratula a negatív mammóhoz.
Lovely:
Mi a következő lépés?Hogy tervezitek?
Arya:
Akkor még nem tudjátok biztosan, hogy inszem, vagy lombik lesz e a következő?De ahogy Vicky is írta, csodák vannak, lehet, addig még spontán is be fog figyelne a babóka.
Vicky:
Tündéri a kis szöszkéd. Sugárzik a képekről, hogy boldog kisgyerek.
Sajti:
Ti mikor is kezdtek?
Igyekszem újra képben lenni, és ígérem, hogy nem fogok eltűnni.