Új privát üzeneted érkezett!

Óóó! Laptetűm van! :)
Megtarthatom, hogy minden vizsgálatunk negatív legyen és szeptemberben kezdhessünk? :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nyulacs, én kávét ittam ha fájt a fejem. Próbáltam az algopyrint mert állítólag módjával azt szabad, de nem használt. Ittam egy kávét és csoda történt. Félidőtől már nem is fáj a fejem. Egyáltalán.
Nálad is látom nagyon telik az idő mert már 15-ik hétben vagy.

Thimmy, akár hiszed akár nem még nincs neve.
Hévizen mi is voltunk tavaly és igaz hogy csak mentünk és jöttünk de kétszer pacsáltam a tóban és képzeld utána két hétig semmi baja nem volt a térdemnek. Magyarán semmim sem fájt. De nagyon messze van és nagyon drága, nem tudnám bevállalni sűrűn. Örülök hogy jól éreztétek magatokat. Ilyenkor, amikor ilyet hallok mindig arra gondolok hogy én soha nem fogom ilyen jól érezni magam? Én soha nem fogok tudni elmenni az életben nyaralni? Ez nagyon kimarad nálunk az anyagiak miatt.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Köszi Zsuzsa, akkor asszem felhívom, mert még korán van, szeptember meg lehet késő. Drukkolok a szüléshez, Zeke nagyon jó!!!!!!

Orsi

Kép
galorsi
Budapest III. kerület

Nincs neve még a picúrnak :shock: :shock: :shock: :shock: ??????

Orsi

Kép
galorsi
Budapest III. kerület

Orsi, jól olvastad. Nincs még neve a drágámnak. Tegnap este már bekeményítettem és követeltem hogy ezt most már beszéljük meg mert engem már nagyon idegesít. És képzeld, nem tudtam vele semmire sem jutni már megint. Én úgy kiakadtam hogy utána bőgtem mint állat. Amúgy is nagyon érzékeny vagyok, de hát most már mondtam neki hogy az az érzésem mintha már gúnyolódik rajtam azzal hogy direkt nem akar ezzel foglalkozni mert engem már ennyire zavar. Ő viszont marha jól szórakozik ezen. Én nem. Most haragszom.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasi: Mondd, hogy akkor azt a nevet fogja a gyerek kapni, amit te adsz neki. Mondjuk Dalbír? :) Az unokatesóm felesége is ezt csinálta, kitalált egy jó cifra nevet.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, már mondtam neki minden félét. Nevet rajta. Volt már Vass Dalbirka, Vass Alekosz Dalbirka vagy Vass Alekínyó Dalbirka és a legújabb Vass Viktor Alekosz (röviden VV Alekosz) Jókat nevet rajta és ennyi. Engem már nagyon idegesít ez a nyugalom, komolyan.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Hát nem tudom, miért kell ennyire kiborítania egy szülés előtt álló nőt. A páromat sem érdekelte sokáig ez a név kérdés, de azért ő nyilatkozott egy idő után. Persze második neve már nem lett Barbusnak pont emiatt, mert nem akart még egyszer foglalkozni a dologgal. Pedig én szerettem volna. És nem is merült fel semmilyen név, vagy csak nem akar véglegesen választani. Mond neki, hogy mi van akkor, ha neadjisten nélküle szülsz, mert annyira gyorsan jön a picúr és akkor téged kérdeznek meg. Honnan fogod tudni, hogy ő mit is szeretne. Nem akarhatja ő sem, hogy egy olyan nevet kapjon a fia, amit utálna hívni egész életében. Bár akkor mondhatná, hogy anyád tehet róla. De akkor is, tessék végre dönteni, nem?
vicky79
Budapest III. kerület

Csajszikáim!

Megvan Apa spermavizsgálatának eredménye. Baci nincs, de többet ugye nem mondanak. Szerintetek ha felhívom Szűcsöt, telefonon lehet vele erről konzultálni, vagy csak személyesen lesz hajlandó? Mert azért ha gáz van, jó volna mielőbb tudni, hogy tehessünk valamit, ha lehet, ugyanakkor Kerepesről bebumlizni a Jánosba hetente többször nem olcsóság. Ráadásul nyaralni megyünk jövő héten. 5letek?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vicky, köszönöm a tippet, kipróbálom ezt az ötletet is. Én azt hittem hogy csak nekünk van ilyen problémánk. Tényleg nem hallottam még ilyet mástól. Sajnálom hogy nálatok is ilyen gondok voltak. Nagyon kiborító tud lenni.
Kakti, én azt mondom ha azt amit ide leírtál nekünk elmondod gyorsba neki akkor megérti és nem fogja leharapni a fejedet. Ha nem adhat tájékoztatást telefonon akkor elmondja hogy nem adhat és kész. Ha nektek ez annyira sürgős akkor hívd fel.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasi: Nekünk azért hamarabb volt nevünk, addig jártam apa nyakára, amíg ki nem bökött egy nevet a listából. Bár nekünk akkor a listán már csak 3 név volt. Így egyszerűbb volt a dolog. Meg megijesztett minket a kisasszony a 28. héten és akkor már kellhetett a név.
vicky79
Budapest III. kerület

Mammográfia: negatív! :)))

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Gratulálok!!! :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Helló mindenkinek!

Előbújok én is.
Dórika: nagyon sajnálom ami történt :( remélem, mielőbb sikerül egy másik spontán csodabébi, hiszen megtörtént a csoda, meglátod hamar itt lesz egy újabb, aki Veletek marad végig. Bebizonyosodott, hogy képes vagy rá!

Dorkabab: :( :( petesejt donort nem könnyű, de igenis lehet találni. Pusztán szívességből azonban nem fogja vállalni senki, sajnos ez az igazság. Látjuk, mi mindenen kell keresztül menni annak, aki lombikozik. De ha nincsen más megoldás, akkor kívánom Neked, hogy mielőbb találj valakit aki segít Neked.

Etna: megvan már az időpontod a műtétekre? gyere ám továbbra is, hiányoznál ha nem jönnél. BMC-ben maradsz továbbra is, Z. dokinknál?

Én: ma értem haza laparról. Tegnap reggel mentem be a kórházba, 11 kor volt a hystero+lapar. Mindent rendben találtak, jobb oldalamat átfújták. Nagyon kellemes élményekkel gazdagodtam, nagyon szuperek voltak a dokik, nővérek, az ellátátás, minden. Nem kaptam katétert sem. Ma reggel 8-kor ki is engedtek, most itthon lábadozom. Hasamon a lyukak kicsit húzódnak, de ennyi. Nagyon ajánlom mindenkinek a helyet ahol csinálták, tisztán mint egy magánklinika pedig nem az.
Hétfőn már megyek is dolgozni.
Puszi mindenkinek.
Vendég

Dorika:
Részvétem és hatalmas ölelést, sok pozitív energiát küldök!!!
Ha nagyon úgy érzed, hogy szaksegítségre van szükséged a gyász és a hogyantovább feldolgozásában, mert egyedül nem megy, akkor van egy tippem - amennyiben érdekel. Küldök privit róla. Nekem rengeteget segített, ill. nemcsak nekem, már több fórumosnak is! Nem szégyen a segítség kérés, ha úgy érzed.
Kívánom, hogy dolgozd fel ezt a rettenetes eseményt, nem egyszerű, adj időt magatoknak. Ha ezen "túlvagytok" csak akkor érdemes ismét elindulni és belefogni a következőbe.
Műtétet sajnálom, hogy érzed azóta magad, görcsök vannak? A lelked? Írd ki a fájdalmad, az is segít ám...

Pá Drágáim!
sajt@

Lovely:
Nekem is volt eü. kapirgálás, de jót tesz, ne félj tőle. Amúgy sem gyereket "elvetetni" mentél, szerintem ez az eü.küret tök más. Szuper, hogy laparnál minden rendben volt, gartula!!!

Kakti:
Te! Szerencselánya! Gratu a mammohoz és a bacimentességhez! Szerintem nyugodtan felhívhatod Sz-t, tudod, hogy mindíg milyen rendes és segítőkész. Megérti, hogy messziről ilyen kérdés miatt nem tudsz bebumlizni gyerekestül.

Hanna:
Üdv, sok sikert a fagyishoz! :) Tényleg változó, hogy mikor kapod vissza, de kb. 11. naptól számíthatsz rá, attól függ, hogy alakulsz odabent. :)
Sz is szabira fog menni aug-ban, de az elején még lesz.

Etna:
Drukk az aug. eleji laparra!!! Mindjárt itt van!

Thimmy:
Hmmm... Jó kis pancsi-party!!! Éljen a lelki-testi felfrissülés! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Köszönöm a kedves szavakat, sajt@ neked külön n köszönett!
Jobban vagyok, ahogy telik az idő,már könnyebb. Fizikailag teljesen jól vagyok, megy tovább a testem körforgása normálisan. Megyek majd a nőgyógyászomhoz és megbeszéljük mehet-e tovább a tervezgetés. Nem is baj. Aztán majd valamikor vissza Konc tanárúrhoz. Majd kb. szeptemberbe. Lehet, hogy majd elküld, hiszen önmagunktól is sikerült.
Valamiért nem akart velünk maradni a kisbabánk és ez biztos jobb így, csak még nem tudjuk miért. Ő biztosan tudta, lehet, hogy beteg volt. Történhetett volna sokkal rosszabb, pl. ha betegen megszületik és utána hal meg, ilyenekkel nyugtatom magam és így könnyebb. Na el is teszem magam, nem kesergek. Dolgozok persze újra....olyan álomszerű, hogy nekünk is lesz kisbabánk.
dorika80
Budapest IV. kerület

Dorika: Biztosan lesz nálatok is baba, hiszen még te is fiatal vagy. Én is sokszor gondolok Barbus ikertesójára, aki nem maradt velünk, de könnyebb volt úgy túllépni rajta, hogy Barbus a pocakban volt. És amióta az egyik kollégám nagyon nehezen megtartott kisfia most 2,5 évesen beteg lett és azt mondták, hogy akkor történt vele valami, szóval azóta azt mondom, hogy talán jobb volt így. A következő babával már nem lesz gond és életed legszebb 9 hónapja kezdődik majd el. Csak bízz benne és magadban. Kitartás.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok!

bocsánat, hogy bepofátlankodok. A BMCbe járunk mi is, túl vagyok 3 inszemen, talán most már lombik fog jönni...ma voltam előadáson délután. Nem volt teljesen világos, hogy azt a plusz 100 ezer FTot, ami ahhoz kell hogy 3 hónapon belül is lombikoljunk a fagyibabákkal, azt mikor is kell befizetni?Amikor fagyasztjuk őket? vagy amikor elő akarjuk hozni őket a csipkerózsika-álomból?

Konc tanár úrnál milyen összegre számítsunk gyógyszerügyben?
Köszönöm!
A
arya82
Miskolc

Szia Arya,

üdv itt a fórumon. Akkor kell fizetni, amikor mész a fagyikákért, azok magukhoz tértek így meg is történik a transzfer. Kapsz egy papírost akkor és irány pár épülettel odébb és fizethetsz. Ha nem éledtek fel akkor nem is kell fizetni. De a BMC-ben több, mint 90% arányban felébrednek a babócák olyan jó technikát használnak.
Ha ráérsz, írjál magadról és gyere majd. Gyógyszerár: változó, én hagytam ott 70 eFt-ot de 140 eFt-ot is már a patikában. Kérheted az olcsóbb szurikat is, ha szólsz akkor olyat ír fel.
Üdv,
Lovely
Vendég

Lovely,köszönöm!

Nem sok mindent tudok írni, csak a szokásosat: Kedvesemmel minden rendben, én vagyok PCO-s,IR-es és a petevezetőimmel is gond van.Sajnos. 3 éve várjuk a babáinkat...
arya82
Miskolc

Arya: Üdv itt. Nekem is pcos-em van és 3 év próbálkozás után a 4. inszemem lett sikeres. Abszolút nem bíztam már benne, készültem én is a lombikra. De szerencsére már nem kellett. Mi a gond a petevezetékekkel, hogy eddig inszemeztetek?
vicky79
Budapest III. kerület

Nem átjárhatók sajnos. Illetve először HSGn nem voltak, aztán műtöttek, elvileg átjárhatók, de szerintem még mindig gond.
arya82
Miskolc

Sziasztok!

Vasika
Az utólsó nyaralásunk 5 éve volt :oops: :evil: Azóta max. hosszú hétvégéken pihizünk, vagy ellátogatunk valamelyik családtagunkhoz. És biztosan sokan meglepődtök, de Héviz nem is olyan drága. 8) :D Annyi étterem és kajádla van, hogy nagyon lent tartják az árakat (szerintem nálunk drágábbak a helyi éttermek). Azért sikerült elverni egy kis pénzt, de nagyon ránk fért már. :lol:

Kakti
Gratula a negatív eredményekhez! És hajrá, szeptemberi kezdés! Most még milyen vizsgálatok várnak rád?

Lovely
Tök jó, hogy ilyen pozitív élményeid maradtak a műtétről. És ez itt a reklám helye: hol is ez a csodakorház? :lol:

Dorika
Örülök, hogy jobban vagy. Tudom, közhely, de az idő igenis segít! Azt viszont nem hiszem, hogy K elküldene, csak azért mert egyszer már spontán is sikerült.

Arya
Üdv itt! A lombikos kérdésedre már jött is válasz a lányoktól :D Viszont hogy-hogy három inszem után lombikra váltotok? Nem kell kivárni a hatot?
Mi egy inszemen vagyunk túl, augusztusban kezdjük a másodikat (remélem az utolsót)
thimmy
Gárdony

arya: Átjárhatatlan vezetékekkel nehéz babásodni, de nem lehetetlen. A többieknek már írtam, a sógornőm két elzáródott petevezetékkel, rossz spermaképpel, két sikertelen lombik után esett teherbe spontán. Már a harmadik lombikot kezdték előkészíteni a gyógyszerekkel, mikor furcsán érezte magát és mivel már egyszer félig sikerült a baba (az első lombiknál megtapadt, csak már a szívhangig nem jutott el szegény picúr) gondolta csinál tesztet. És pozitív lett! Ráadásul azt mondta, hogy csak egyszer voltak együtt a férjével, mert neki akkor műtötték a térdét és feküdnie kellett. Szóval csodák pedig vannak. :)

thimmy: Örülök, hogy jól sikerült a pihenés és természetesen a következő lesz a sikeres inszem.
vicky79
Budapest III. kerület

A kontrollom kapcsán regeltem és próbáltam ide-oda csapódni BMC témában és valami ordenáré nagy balhét csináltam a szomszédban, pedig a babámmal azt hittem inkább oda kellene bekapcsolódnom, mint ide, de tévedtem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Persze nem direkt, de rámugrottak. :x De azt írták nekem az ottaniak titokban, hogy itt kedves emberekre akadhatok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:, itt lehet normálisan beszélgetni ha érdekel valami. :roll:

Orsi

Kép
galorsi
Budapest III. kerület

Orsi, nem kellett volna velük kezdened. Én annó visszaolvastam az egészet. Műhisztit csapott az a nő, hogy az ő terhességével is foglalkozzanak. Nagyon jó az új topikcím. :-) :-) :-) Elfuserált egy bagázs, elég beteges internetes fórumon kötött "barátságokra" alapozni a való életet. Nem beszélve, hogy gyerek mellett is ez tölti ki a napjukat, hogy interaktívak legyenek. De ha háta mögött meg fújnak rá, az megagáz. :-)
Jelentem spontánkodnunk lehet, lombikkal még várjunk.
dorika80
Budapest IV. kerület

Egyébként Szia Orsi! :-)
Szeptemberben visszamegyek Konchoz, ha addig nem történik csoda.
dorika80
Budapest IV. kerület

ha ott nem jött össze akkor majd itt megpróbáltok jó kis vitát szítani!
magnolia77
Gyöngyös

Arya, a műtéttel végülis átjárhatóvá tették, azért inszemeztek, és a kétkedés a te részedről van, hogy nem átjárhatóak? A lombikot doki javasolta már? Ne haragudj, csak nem áll össze a kép.
ann74

Orsi, Isten hozott közénk. Én is itt vagyok ám minden nap. Olvastam a másik topikot is mert engem azért érdekel egy-két emberke sorsa. Nem szólok bele semmibe sem csak figyelemmel kísértem őket. De ha zárt lesz sem fogok sírni mert ahogy én is gondolom nem ezzel kell kitöltenie az ember életét. Én ha szülök akkor a gyermekemmel, a párommal és a háztartással kell foglalkozzak. Nem mondom hogy nem fogok felnézni a fórumra néha, de én nem tudnák egész nap itt lógni. Most még igen mert nem nagyon tudok már sokmindent csinálni.
A lényeg hogy jó emberek közé jöttél. És szaporodunk, ne aggódj. Segíteni mindig tud valaki ha szükséged van rá.
Magnolia, nem fog senki sem vitázni, nem kell aggódni. Csak kipanaszolta magát, és megértő csajokra talált.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Ann, a műtét sikeres volt, de a zárómon ott van, hogy a pvezetők érintettek,sebesek.
Tanár úr a műtét sikere miatt inszemmel kezdett, volt már három is, több tüszőm is volt midnegyiknél,de egyik sem sikerült. Ebből gondolom, hogy még itt lehet a baj. Meg akarom majd beszélni vele, nem folytathatnánk-e lombikkal. Talán több esélyünk lenne...
arya82
Miskolc

Sziasztok!

Nem tudom, hogy ki emlékszik rám, s ki nem. Előjövök most már én is a zugból.Annyi történt legutóbbi jelentkezésem óta, hogy volt egy sikertelen inszemem... most próbálom összekaparni magam. Tudom, hogy menni kell tovább, de erre most még nem vagyok képes.

Dorika:

Nagyon sajnálom!Pedig annyira drukkoltam Neked! A csoda mindenkiben benne van, lehet, hogy nem is kell majd szeptemberben a BMC-be menned.

Thimmy:

Drokkolok a következőhöz!

Orsi:
Gratula a pici kislánykádhoz!Remélem, nemsokára nekem is lesz majd egy kisbabám.
Azért nem semmi hogy a másik fórumon hogy ki lettél osztva. Csak pislogtam.
Dórikának teljesen igaza van. Tényleg gáz, hogy a "barátnői" ide irányítanak mert tudják, hogy itt szívesen látnak bárkit aki beszélgetni szeretne. A háta mögött meg fújnak rá.
Mi, hidd el, hogy nem fogunk Téged letámadni. Örülünk hogy itt vagy.
Zitus eszik szépen?

Vasika:
Egyetértek Veled!Még szép, hogy nem egy fórum lesz majd a központi helyen az életedben, ha majd megszületik a kisbabád. De azért majd várjuk a fejleményeket, ha megszületik a kicsi utána is. Tudjátok már a nevét?

Kakti:
Gratula a negatív mammóhoz. :D

Lovely:
Mi a következő lépés?Hogy tervezitek?

Arya:
Akkor még nem tudjátok biztosan, hogy inszem, vagy lombik lesz e a következő?De ahogy Vicky is írta, csodák vannak, lehet, addig még spontán is be fog figyelne a babóka.

Vicky:
Tündéri a kis szöszkéd. Sugárzik a képekről, hogy boldog kisgyerek.

Sajti:
Ti mikor is kezdtek?

Igyekszem újra képben lenni, és ígérem, hogy nem fogok eltűnni.
cicamica0104

Sziasztok!

Nem tudom, hogy ki emlékszik rám, s ki nem. Előjövök most már én is a zugból.Annyi történt legutóbbi jelentkezésem óta, hogy volt egy sikertelen inszemem... most próbálom összekaparni magam. Tudom, hogy menni kell tovább, de erre most még nem vagyok képes.

Dorika:

Nagyon sajnálom!Pedig annyira drukkoltam Neked! A csoda mindenkiben benne van, lehet, hogy nem is kell majd szeptemberben a BMC-be menned.

Thimmy:

Drokkolok a következőhöz!

Orsi:
Gratula a pici kislánykádhoz!Remélem, nemsokára nekem is lesz majd egy kisbabám.
Azért nem semmi hogy a másik fórumon hogy ki lettél osztva. Csak pislogtam.
Dórikának teljesen igaza van. Tényleg gáz, hogy a "barátnői" ide irányítanak mert tudják, hogy itt szívesen látnak bárkit aki beszélgetni szeretne. A háta mögött meg fújnak rá.
Mi, hidd el, hogy nem fogunk Téged letámadni. Örülünk hogy itt vagy.
Zitus eszik szépen?

Vasika:
Egyetértek Veled!Még szép, hogy nem egy fórum lesz majd a központi helyen az életedben, ha majd megszületik a kisbabád. De azért majd várjuk a fejleményeket, ha megszületik a kicsi utána is. Tudjátok már a nevét?

Kakti:
Gratula a negatív mammóhoz. :D

Lovely:
Mi a következő lépés?Hogy tervezitek?

Arya:
Akkor még nem tudjátok biztosan, hogy inszem, vagy lombik lesz e a következő?De ahogy Vicky is írta, csodák vannak, lehet, addig még spontán is be fog figyelne a babóka.

Vicky:
Tündéri a kis szöszkéd. Sugárzik a képekről, hogy boldog kisgyerek.

Sajti:
Ti mikor is kezdtek?

Igyekszem újra képben lenni, és ígérem, hogy nem fogok eltűnni.
cicamica0104

Arya, szorítok neked hogy megértse a tanár úr és lombikozhassatok. Sok olyan eset volt itt a fórumon is akinek végig csinálták a 6 inszemet és az első lombik volt a nyerő. De, olyan is van akinek az inszem is bejött. Nem akarlak rémisztgetni de sokkal drágább a lombik mint az inszem, sokkal bonyolultabb is és sajna csak 5 támogatott van. Ha elfogyna akkor sajna már nincs inszem sem hanem 1 milláért egy újabb lombik. Én természetesen megértem a döntésed és csak azt tudom leírni amit én tennék a helyedben. Ki kell használni a lehetőségeket. Miért is ne sikerülne az inszem. Az hogy ez a 3 nem sikerült sikerülhet akár a 4-ik vagy az 5-ik vagy akár a 6-ik. Volt már mindegyikre példa. Visszakeresel megtalálod a táblázatot láthatod.
Sok sikert kívánok, majd írj még ha valami lesz.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Most olvastam el a másik fórum végét.
Sajti idézet:
"holmi beszólogatásokkal mindenki csak saját magát járatja le..." Ez teljesen így van. Ezt tette Andi saját magával. Erről ennyit. Nem érdemel több szót ez a dolog.

Meer! Én szívesen látnálak itt.
:D
Mi történt veled mostanában?
cicamica0104

Cicamica, míg megírtam a hsz-at te is jöttél. Nagyon örülök neked és sajnálom hogy nem lett sikeres az inszemetek. Olyan szomorú vagyok ilyenkor, de próbálok arra gondolni hogy csak legyen erőtök folytatni és a következőnél már öröm hírekkel jöttök. Nagyon szorítok nektek.
Neve még nincs a kis drágánknak. Mondtam a páromnak hogy én fogom elnevezni, nem bosszantom többé ezzel. Én a Leventére, Olivérre vagy Ádámra gondoltam. Ezek nagyon tetszenek. Még én sem döntöttem, jó lett volna ha segített volna picikét. Jövő héttől szabin lesz, hagyom kicsit pihenni és utána még megpróbálom zaklatni ezzel, hátha akkor segíteni fog.

Hát, én is sajnálom hogy sokmindenkiről nem fogok tudni értesülni hogy halad hiszen ide nem írogatnak csak néhányan. Én nem akartam őket zaklatni és nem is olvastam el minden hsz-t. Nem is lenne annyi időm meg türelmem sem. Olyan butaság.... de hát mit tehetünk??? Nem tartom kizártnak hogy zártban is össze fognak kapni. De ne legyen így, tartsanak össze és bizonyítsák be hogy nekik van igazuk.
Én épp olvastam hogy Orsi Békut kérdezte miért sietteti ennyire a szülést..... hát szerintem csak kérdezte ha már megfogalmazódott benne ez a kérdés. Elsőre nem is éreztem hogy Béku megsértődött volna, aztán jött a segítség....... Ez elég furcsa egy csapatban hogy már csak azért sem fogok feltenni egy kérdést vagy megfogalmazni egy véleményt mert félek hogy megsértődik. Békunak már nehéz a terhesség egy ideje, de ezt Orsi nem tudhatta, nem hiszem hogy meg kellett volna sértődni ezen. Na, mindegy.... remélem legalább a táblázatból megtudom ha szült mert én nagyon kíváncsi lettem volna hiszen nagyon szorítottam neki is hogy minden rendben legyen a végéig. Azt viszont sajnálom hogy Majácskáról nem láthatok majd egy fotót, de majd túlélem.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Hahó!
Ha hivtok szivesen láttok, hiányoltok akkor itt vagyok, de nem leszek sürün iró. Inkább csak ha valami kérdés vetődne fel, és esetleg tudok segíteni. Mert mindig is azért irtam, és az uj nevem se véletlenül az, ami.

Vasikám: remélem apácska majd csak áldását adja a névre. Nem lehetne esetleg 2 neve - egyiket te adod másikat ő? Nagyon várom hogy jöjjön a kicsi drágád, hiszen annyit vártál rá, hány évet, hány nappal és éjjelt. Remélem láthatom,ha talán Pesten leszel.

Talán Breki is meggondolja magát,aztán dob egy fotót, főleg hogy dokkert én mondtam neki, remélem beválik nála is, mint már oly sok más maminál. Már nagyon a célegyenesben van, és hát persze hogy fájásai vannak, kinek nincs, aki a végefelé tart már - de ez természetes, csak hát nehéz kibirni.

Sajti: nagyon kösz, hogy vezeted a táblit, meg az is ami benne van rólam Nem tudom ki irta bele, Isten áldja érte - majdnem elsirtam magam. Remélem hamarosan tovább adod már ezt a táblicskut! Kivánom nagyon-nagyon!

Velem nincs különös, munka, szabadság - sok utazás, sok reuma - amit már unok, és tengernyi várakozás és segíteni akarás. Utóbbit remélem tehetem, az előbbit pedi soha sem adom fel, mert a remény hal meg utoljára.

üdv meer/alias kispatak
meer
Aba

Vasika:
Az Ádám az nálam is favorit név!Meg még az Ákos is. Zaklasd a párod!Ha meg még akkor sem bólint rá valamelyik névre, hát kérdezz meg bennünket. Mi majd megszavazzuk. (Csak hülyéskedek, ne vedd komolyan!)

Szerintem is, csak egy kérdést tett fel Orsi, s Béku nem is sértődött meg. (akkor még) Aztán ahogy mondod, Andi megpiszkálta a kedélyeket.
Milyen fórum az, ahol a tagok egymásnak egy normális kérdést nem tehetnek fel, attól félve, hogy a másik majd "lekiabálja"?

Vasika, kérdezz nyugodtan, én nem foglak lekiabálni, de mivel én sajnos nem tartok még ott, ahol Te, nem biztos, hogy tudok rá válaszolni. De ha megkérdeztek bármiről is, próbálok arra majd válaszolni.

Elhiszem, hogy Béku ideges már a szülés miatt. Nem kellett volna Andinak behergelnie.

Ha Béku még olvasol bennünket, drukkolok, és kívánom, a lehető legkönnyebb szülésben legyen részed. Azt pedig én is nagyon sajnálom, hogy Majáról nem fogok látni képet.
cicamica0104

Meer:
:D
cicamica0104

cicamica: Köszi, bár nem mindig ilyen kis vidám Barbus. Nagyon hisztis mostanában.

Én azért majd még jövök észt osztani ha nem gond. Én már babásként nem tartozom a várakozók közé, de be-be fogok nézni ahogy eddig is és segítek ahol tudok. Nekem is tették annó és nagyon sokat tanultam belőle. Mindenkinek sok sikert addig is.
vicky79
Budapest III. kerület

Cicamica, Meer, köszönöm a kedves szavakat. Aranyosak vagytok. Akkor majd tartunk szavazást névügyileg ha másképp nem megy. :wink: :lol: :lol: :lol:

Viky, szerintem mindenki nagyon örül ha néha benézel. Sokat segítesz az új csajoknak meg mindenki másnak is. Én is ezért járok ide, hátha tudok segíteni.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

sziasztok lányok!

ma hivatalosan is búcsút mondtam a bmc-nek. elhoztam a leleteimet és átmentem egy másik intézetbe. ma voltam konzin, nem bántam meg. ha nem gond, akkor jönnék közétek nem fújolni, hanem olvasgatni, hogy kivel mi van. úgy a szívemhez nőttetek, annyi öröm és tragédia volt ezalatt a rövid idő alatt itt, hogy kész kis regény. szeretném, ha a mi kis regényünk folytatódna és mindekinek happy and- el záródna. remélem nem foglak titeket zavarni és végre nem csak a panaszkodós oldalamat ismernétek meg.
ha sok leszek, intsetek le! mindenkinek sok sikert kívánok. sok sok gólya hozzon még több babát. én sajnálom, hogy nálam ez nem vált be a bmc, de talán túl türelmetlen vagyok. meg már a kezdet is nehéz volt :oops:

csók mindenkinek etna

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

etna: Vissza tudtál menni oda, ahol a fagyisok vannak, vagy találtál olyat, aki beültetné őket? Vagy egy teljesen más megoldást választottatok?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok,

Orsikám, jól felkavartad a szomszédban az állóvizet :D azt nem értem, hogy a hsz-odon miért kellett felkapnia a vizet Andinak, főleg hogy Békunak nincs szüksége szócsőre, ha vmi nem tetszik meg tudja védeni magát, felnőtt nő. Andinak szerintem kapóra jönnek az ilyen helyzetek, ahogyan olvasgattam korábban is, szereti lecsapni az alacsony labdákat és kiosztani másokat ha alkalma van rá. (Valószínűleg a felgyűlt feszültséget nem tudja máshol kiadni.) Azt gondolom, semmi olyat nem írtál ami bántó lett volna...

Vasikáé:: mindegyik név gyönyörű, nekem legjobban az Olivér tetszik :) de Nektek kell tetszeni, nem nekem :)
Etna: írtam privit. Akkor végülis amellett döntöttél, amit írtál? Örülnék, ha jönnél, nagyon jó volt olvasgatni Téged.

Cicamica: drukkolok, hogy sikerüljön a következő próbálkozás. Nekem fagyis beülti jön, ha a Jóisten is megsegít, szept.12-én. Ezt a napot néztem ki magamnak. 08.22-én megyek Z.doki magánrendelésére előkészíteni a dolgokat.

Dórika: sok sikert, meglátod összejön lombik nélkül is, ha egyszer már sikerült természetesen úton. De jó Nektek! Nálam ez kizárt...

Meer: gyere te is gyakran! De akkor tartanod kell magad a fórum címéhez, és be kell jelentkezned a bmc.-be egy babó összehozására
:)

Puszi mindenkinek
Vendég

Lovely, 22-re már van időpontod is a dokihoz? Mert ha jól értettem akkor még szabin van.
Nekem is tetszik az Olivér. :wink:

Etna, egy hatalmas kalappal az új helyre.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasikáé: tegnap beszéltem a feleségével, azt mondta hogy már 15-étől rendel magánban augusztusban. Mehettem volna arra a napra is. Csak az első 2 hétben nem lesz magánrendelése.
Puszi
Lovely
Vendég

Sziasztok. :-) Valamibe nagyon beletenyerelhettem ahogy látom. Jól megszaporodtak a hszok. :-) Úgy látom valami régebbi sérelem miatt forr a levegő.
Vasikáné, Olivér nekem nagyon tetszik! :-) :-)
Dórika, hajrá spontán akció. :-) :-)
Etna, sajnálom, hogy elmész a BMC-ből. De sok sikert amott is!
...folyt, mert recseg a kisasszony :-)

Orsi

Kép
galorsi
Budapest III. kerület

Pálinkás jó reggelt!

:shock: :shock: :shock: Így néztem, hogy mi zajlik itt, majd :lol: :lol: :lol: így vigyorogtam 8) :D :lol:

Vicky
Jók ezek a történetek, mindenki ismer ilyet, de annyira jó olvasni, nekem mindig erőt ad!
Ez már a dackorszak? :oops: :shock: Nem kezdi kisit korán a kiscsaj? :shock: :D :lol:

Orsi
Gyere csak nyugodtan továbbra is, tényleg megütjük a "normális" szintjét :lol: Az odaát zajló eseményekre inkább nem reagálnék :? :lol: Dorika jól összefoglalta a lényeget

:lol:

és Dorika
Akkor hajrá spontánkodás! Van még egy forró (?) augusztusi hónap, sok minden történhet még!

Cicamica
Én emlékszem rád! 8) :lol: Sajnálom a sikertelen inszemet, fel a fejjel (talán olvastad, velem is így esett) Mi most augusztusban megyünk vissza a másodikra. Mondjuk a hét elején vizsgára visszük a kocsit, remélem, ez nem kavar be nagyon!
Gyere drága, jól fog esni, meglátod, hogy itt mindent kiírhatsz magadból, és mindenki segít és pozitív gondolkodásra serkent!

Etna
Mesélnél erről részletesebben (akár priviben is)? Miért nem ment tovább a BMC-ben? És hova mentél? És persze, hogy jöhetsz bármikor, én személy szerint nagyon kiváncsi vagyok rád! 8) :lol: Sok sikert kívánok, remélem, hamar összejön a kistesó!

Lovely
Szép napot néztél ki! :lol: Hajrá!
thimmy
Gárdony

Thimmy: Barbus mindent hamarabb kezd a járáson kívül. Szóval mi már pár hónapja kő keményen benne vagyunk a dackorszakban.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?