Új privát üzeneted érkezett!

Laptető a következőé, én valamiért vonzom mostanában. Valamelyik nap 20 percen belül volt két hozzászólásom és mind a kettő laptető volt.
vicky79
Budapest III. kerület

Nekem is ráér még a laptetű, szóval továbbadom. :)

Nyulacs:
ez a valami eléggé fent van a hasán... az inkább köldökzsinór lesz! :)

Amúgy holnap megyek a BMC-be! Végre!!! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Köszi csajok, olyan rendik vagytok! :)

Nyulacs:
Hát én ettől a képtől nem mernék még kék dolgokat venni, de a vizsgálaton biztos jobban láttátok. De annyira széééép a babátok!!! :)

Kakti:
Drukk holnapra, kíváncsi vagyok mivel jössz majd. :)

Pá Drágáim!
sajt@

Nyulacs nagyon szép a babóc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kakti drukkolok a holnapi BMC-s látogatásodhoz==>

Etna és Thimmi sajnálom nagyon, hogy nem sikerült most. nem tudok mit írni, mert én a sikertelenség után nagyon magam alá kerültem és bár nagyon jól estek a kedves szavak, csak szenvedtem és szenvedtem……

és szenvedek nagyon. Nagyon félek! VILÁGVÉGE!!! :( :( :( :( :(
Meghalok. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ma voltunk az orvosomnál a klinikán, nagyon örült, de amikor az UH-t csinálta, láttam rögtön az arcán, hogy valami nem stimmel. :shock: :shock: Újra megkérdezte mikor menstruáltam. Meg sem mertem kérdezni, hogy baj van-e.
De rögtön mondta is, hogy már kellene a bogárkánknak a szívdobogását látni és hallani , de nem találja. :shock: :shock: Esküszöm ez volt a parám!!!!!!!!
Néztem a férjemre, ő is halál sápadt volt. Azt mondta még nem biztos, hogy baj van, még határeset az időpont. Nézzük meg kedden. De a barnázgatással együtt már gyanus. Vérzés, erős görcs esetén hívjam.
Nagyon félek, és én (mi) megőrülünk hétfőig. De nagyon bízunk a kis sárvári bogyókánkban!!!! Én úgy érzem itt van velünk és ha elvesztem én abba belepusztulok. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Volt már valakinek ilyen, hogy nem volt szívhang időbe és utána megvolt????? Egész nap olvasok, keresek és nem sok jó példát találtam.

Kép
dorika80
Budapest IV. kerület

Dorika, ne aggódj. Tudom, könnyű mondani de most tényleg nyugodtnak kell lenned. Azt is tudom hogy hétfő nagyon messze van. Én nem tudok jó példát mondani csak azt tudom hogy a második terhességemmel elejétől a végéig barnázgattam. Egyszer-kétszer voltam ezért kórházban de csak azért hogy tp-re vegyenek, egyébként nem volt semmi gond. És nagyon szép egészséges kislányt szültem időre. Ez volt az egyik érvem amiért meg kell nyugodnod, a másik pedig az hogy ezek az uh-ok nem túl korszerűek. Ritka amelyik rendelőben tényleg szupi uh készülék van. Alig látni bármit is. A méretek állandóan változnak. Volt hogy a fej akár 10 héttel előbbre járt mint a comb csont. Egyszer néztek meg alaposabban amikor kiderült hogy esetleg toxoplazmám van. Akkor eléggé jól megközelítették a méreteket.
Imádkozom értetek és csak arra kérlek hidd hogy minden rendben van.
Ja és én is véreztem szilveszterkor. Illetve akkor még csak barnáztam és furcsa hüvelyi érzéseim voltak. Mire dokihoz kerültem 3-án már pirosat véreztem. Ekkor voltam 6 hetes. Én is láttam a doki arcán hogy akár baj is lehet. Próbált nyugtatni de én akkor is láttam rajta. Egy hét után mentünk mi is vissza és akkor már nem csak a petezsákot láttuk hanem a kis drágaságunkat aki egy hét alatt 8 mm-es lett. Sírtam és nevettem is egyszerre. A doki is meg könnyebbült akkor.
Próbálj pihenni. Minél többet légy vízszintesben. Én Agolutin-t kaptam a vérzésre. Ez egy lórugásnyi sárgatest hormon. Naponta egyszer kellett beadatnom izomba és képzeld harmadik napon már egyáltalán nem véreztem és nem barnáztam.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Dorika kérlek maradj pozitív. Most csak az legyen előtted, hogy minden rendben lesz a babával, sötét gondolatokat tessék száműzni!!!
Pihenj sokat, és csak azt mondogasd, hogy hétfőn már lesz szívhang!
Van olyan barátnőm, aki szinte végig barnázta a terhességet és mégsem lett semmi baj a babával.
Kitartás!

Kakti gyere majd, mesélj mi volt ma!
levendula05
Budapest

Dorika!

Jól mondják a lányok! Pihenj sokat és csak pozitív gondolatok kavarogjanak a fejedben (tudom, hogy nem könnyű)!

Majd délután mondom, mi volt - bár szerintem semmi extra! :)
Aki ott lesz ma, megismer, mert a gyereket nem tudtam hová rakni, szóval viszem magammal. :)
Én már nem emlékszem: ha időpontra megyek, akkor is kell jelentkezni a recepción? És hol van most Szűcsdoki rendelője? Ugyanúgy, mint két és fél éve? Fent, a lépcsővel szemben?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti!
igen a rendelő fönt van és be kell jelentekzni a recepción. sok sikert a kezdéshez.

dórika!
tudom, hogy most tele vagy félelemmel, de az utolsó utánai piilanatig nem szabad elkeseredni. nem tudom, hogy esetleg nem lenne jobb visszamenni a tanárúrhoz, mert mint vasi is írta a meddőségis orvosok jobban tudják kezelni a bajt. nekem nem adtak semmit, mikor véreztem 4 napig, utána a meddőségiben ugyanilyen esetre rögtön nyomták az utro mellé a duffasztont is. botival a 6-12. hétig barnáztam. szívhang nálam minden esetben volt és mégis baj lett, tehát az, hogy még nem hallható nem feltétlen jelent rosszat. annyi féle eset van, mindenfélét lehet hallani, remélem nemsokára már te is ezzel fogsz valakit vígasztalni, hogy milyen gubancok voltak az elején és most mégis ott van kis sárvárka.

én nem értem, miért vagyunk mi kiválasztva a sorstól, hogy ennyit kelljen küzdenünk :twisted: más azt sem tudja, hogy hogy mikor esett teherbe, mi meg már kétlábon járó lexikonok vagyunk ebben a témában :roll:

lovely!
nem akartam senkit elbizonytalanítani, csak én a saját tapasztalatom alapján elbizonytalanodtam. attól, mert nekem most nem jött össze biztosan keserű szájízzel is néztem a dolgokat. ha mondjuk a másik oldalon vagyok és nekem jön össze egyedül, akkor nem számolom össze, hogy hánynak nem sikerült. ehhez csak +-an lehet hozzáállni. nézd meg hány bmc-s baba van és folyosói pleyikből kiindulva, hogy az a köcsög horváth ágnes, mint volt eü miniszter is ide járt csak kell jelenteni valamit. bár nem tudom, hogy hogy volt pofája azok után ide jönni, hogy csökkenteni akarta a lombikok számát. ez még így is kua kevés. egy egészséges házaspár 5 havi próbálkozásának felel meg.

dorkabab!
most rajtad a világ szeme, sok sikert és nagyon nagyon drukkolok, hogy egy irózatos eleven gyönyörűség anyukája lehessél úgy kb 8,5 hónappal később :D

thimmy!
hogy haladsz a lelki dolgokkal? én csak akkor kereseredek neki, ha látok egy többgyerekes anyukát, aki ordít mindkét gyerekével, mert megzavarják a cigizésben. és a két gyerek meg ott cselleng magában. ettől olyan dühös vagyok, hogy neki miért jutott kettő, mikor meg sem érdemli. de hát ezt nem én döntöm el, mert ha így lenne, akkor itt mindenkinek minimum 2-őt simán adnék az első körben. aztán még kettőt :D

levendula!
én csak azt nem értem ebben a tükrözésben, hogy ha találnak valamit tükrözéskor, azt ott meg is csinálják vagy az egy külön műtét lesz? ennél vágnak a köldöknél, vagy hogy történik? leírod nekem, mert ez aggaszt, mivel nekem már alig van hely a köldökömön, a lapar és az epeműtét miatt, ha most lesz egy tükrözés és egy isten ne adja megint egy lapar, akkor új köldök kell. :wink:

lányok nem tudom ki kérdezte, de nekem a tükrözést a kis lintner csinálja (apja sokáig a jánosban volt, nem tudom ott van -e még) egyébként ő witch orvosa és mikor a fagyikat visszarakták és a magánklinikán minden orvos egyszerre volt külföldön, ő volt az egyetlen, aki még soha nem látott és mégis telefonon keresztül adta az instrukciókat. meg aki ismeri witch történetét, az tudja, hogy ő sem semmi dolgokon ment keresztül és végülis az, hogy jamika megmaradt neki, ennek a dokinak is köszönheti. úgyhogy most én is megpróbálom, hátha velem is csodát tesz majd. csak látnék már egy + tesztet, de mostanában már azt sem látok :twisted:

ja timmy után szabadon én is besegítek egy kicsit különféle vizsgálatokkal, amiketr majd a doki fog javasolni ezen a tükrözésen és a kapirgáláson kívül, hogy ne essek ennyire pofára. ez olyan ijesztő lett számomra, hogy két csoda babát beraktak a csoda nyh-s méhembe és semmi nem történt. akkor most mitől fog?

sajti!
igen, a kapirgát minden doki szokta javasolni, mivel császáros is voltam és szerintem ez a 16/b-s nyh már túl sok. valszeg nálam a tapadással van gond, ezért mindenképp mindent megteszek, hogy jobb legyen az esély. beírnád a táblázatba, hogy volt egy fagyi visszarakásom is, azt elfelejtettem említeni. meg hogy ez sem sikerült sajna :oops:

vicky!
azt hiszem felkeresem megint rencz doktornőt, mert szept környékén lesz fél éve, hogy szedem a gyszt, lehet, hogy ez is oka a sikertelenségnek. csak még megvárom, hogy legyen lóvé az egészségpénztár kártyámon. neked kb mennyi idő volt met után, hogy lett barbus. és mikorra lett az, hogy nagyon látványosan lement a súly? diétát most nagyon tartom megint, -8 kg, de szerintem tuti bejátszik a sikertelenségben, hogy még mindig nagy a túlsúly. :cry: olyan kua nehezen akar megindulni, pedig már úgy belejöttem a 120 g-ba, hogy mikor volt a beülti 160-ra fel kellett mennem, a drnő javaslatára és olyan soknak tűnt :D de most megint 120 -on vagyok, most viszont marha kevésnek tűnik :D hiába a jót meg lehet szokni :shock:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

etna: Nekem nagyon sok met szedés után jött Barbus, de csak azért, mert én már akkor szedtem a metet a pcos-re, mikor még nem akartunk gyereket. Annyi volt, hogy az utolsó inszemem előtt lement 4 kiló (ez elég gyorsan és nem is kellett több) és sikerült végre 3X850-re emelni az adagomat. Előtte sokáig 2x850-et szedtem és a délitől állandóan hányingerem volt délutánra, többször futottam neki. Szóval sajnos az én példámból nem tudsz számolni, mert én 2006 decemberében kezdtem a metet és 2009 május 20-án fogant Barbus. De remélem neked is hamar sikerülni fog a baba, nagyon ügyes vagy a diétáddal. Én most szégyenlem, de nem tartom a diétát. Szedem a metet, de még csak 2X425 mg-nál tartok, de ettől legalább nem vagyok rosszul és mennek le a kilók. Eddig a szoptatásos hízásomból 7 kiló ment le, de nekem elég ez is, mert most pont 7 kilóval vagyok könnyebb, mint mikor teherbe estem. Megint annyit mutat a mérleg, amennyivel haza vittem Barbust. Jó lenne még fogyni, a kajára majd a melóhelyemen már jobban oda tudok figyelni.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Itthon vagyunk.
Aki járt ma a BMC környékén, hallhatta, hogy ott voltunk. A lányom úgy visított néha, mint akit nyúznak. :) Mondjuk megértem szegényt, 1,5 órát voltunk ott, majdnem kettőt. A hócipője tele lehetett már, de nem tudtam kire bízni. Mindegy.
Kell menni mammográfiára, chlamydia- és rákszűrésre, hüvelyváladék-vizsgálatra, aztán csak egy 3. napi vérvétel kell (csodálkoztam is rendesen). Ha minden jól megy, a szeptemberi ciklusban kezdhetünk is.
Hát így összefoglalva ennyi. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Etna, tükrözés miatt ne aggódj, nincs vágás. Pár hét és nekem is sorminta lesz a köldökömön a második lapar miatt :?
Szóval ez csak hüvelyen keresztül történik, és igen, ha találnak valamit akkor meg is tudják rögtön csinálni a műtét alatt.
Nálam kicsit bonyolult a helyzet, ezért kell újabb hisztero laparral kiegészítve.
És hol lesz a műtét? Látom írtad a dokit, de nem ismerem. És mikor? Sikerül még ebben a hónapban?
Írjál még ha van kérdésed ezzel kapcsolatban.

Kakti, elhiszem, hogy szegény lánykádnak nem volt türelme. Sokszor nekünk sincs csak nem ordítunk :roll: bár néha jól esne :D
És látod beindulnak a dolgok, mire mindent megcsináltatsz, itt is a szeptember :wink:
levendula05
Budapest

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a dicsit! A fütyi méretét nem ezen a képen nézte!!!! Azt teljesen más szögből mutatta!!! :)

Dorika! Kitartás Drága! Lehet, hogy csak később volt peteérésed, és akkor csúszik minden, nem??!!!! Nekem sem a 6. héten nézték, hanem szerintem a 8.-on. Tessék reménykedni, és imádkozni nagyon sokat!!!!!! Tudom, hogy nagyon nehéz kivárni türelmesen, de próbálj meg pozitívan gondolkozni! Tudom, nekem nem volt ilyenem, és nem éltem át, de én is ugyanígy paráztam, és ugyanezt éreztem, mikor mentünk dokihoz!!!! Hát sok-sok erőt kívánok Nektek!!!!!!
nyulacs82
Szolnok

CSak csendben jegyzem meg: ezeket a gyógyszereladós hsz-eket törlik a moderátorok, szóval gyorsan csapjon le rá, akinek kell! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Button:
Üdv itt! :) Gyors pocakosodást kívánok neked! :)

Dorika:
Nyugi! Na ja, könnyű innen beszélni... Nekem rémlik egy lustibb baba, aki lassan indult be igazán, de nemtom már kié volt. :roll: A vérezgetés még nem gáz, tényleg voltak akiknek végig megvolt picit.

Kakti:
Akkor hurrá szeptember!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Etna:
Akkor hogy is va veled? A 2. lombikból lett Botika a Cirisben, utána volt egy fagyis? Aztán most egy lombik? Akkor most az 5. lombikra gyúrtok?
Neharagudj, de az, hogy NEM SIKERÜLT én be nem írom! Negatív hatása van szerintem... Inkább azt szoktam, hogy a következőre készültök... Nem baaaj???? :oops: Pussz!

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Nyulacs: gyönyörű a babád!! Én is szeretnék most már ilyen képekkel jönni :)

Ediii: hát sajnos a mennyiségre nem emlékszem pontosan a szuriknál, mindig papírról néztem mikor-mennyit kell.

Levendula: Z doki ajánlotta egy kollegáját dr. Gozár Tamást. Egy nagyon jóképű fiatal doki, aki egy tünemény, imádnivaló, és nagyon beszédes, alig lehet beleszólni a mondandójába. Ő csinálta a méhtükrözésemet altatás nékül, ezt írtam hogy nem ajénlom senkinek. Akkor rendben talált mindent de javasolta a lapart. Ez fizetős, Budaőrsön csinálják az egynapos sebészeti klinikán de másnap haza is lehet menni.
Tegnap olvastam egy történetet a neten, egy nőnek a 13-ik lombik sikerült. Debrecenből jártak a győri Kaáliba. Nem tudták mi az oka hogy nem maradnak meg a tökéletes embriók, erre lapar során látták hogy a petevezetőből toxikus folyadék áramlik a méhbe ami kimossa az embikéket. No ezt akarom én is megnézetni. Az a neve hogy hydrosalpings. Én többet nem akarok kockáztatni.

Etna: kürettől félek kicsit. Nehogy annyira megkapirgáljanak hogy aztán meg úgy maradjak. Van akinek abortusz miatt nem jön össze a gyerek, mert elcsesztek valamit odabent. De viszont olvasom az ellenkezőjét is, hogy jót tesz mert kitisztul a méh. Tanácstalan vagyok.
Lovely
Vendég

Sziasztok Lányok!

Köszi mindenkinek az együtt érző szavakat, a drukkokat meg különösen!

Ediii
Szia, üdv itt! Hajrá lombik, mielőbbi babásodást neked is!

Nyulacs
Édi-bédi. :lol: Mit szeretnétek jobban, kukist, vagy puncist? Köldökzsinort meg csiklót is néztek már kukinak, úgyhogy ha nem biztos még, ne kezdj el fiús dolgokat vásárolni. 8) :lol:

Dorika
Pihizz, és próbálj megnyugodni. Most ezzel teheted a legtöbbet a piciért! És ahogy a lányok is írták, lehet, én is visszamennék a bmc-be, ott van az a csöpp élet, csak jól kell tudni keresni!

Etna
De ari vagy, kettesével osztogatod a bébiket. Milyen vizsgálatot akarsz még megcsináltatni?

Lányok, a kürettől én is nagyon tartanék, ahogy Lovely írta.

Kakti
Hajrá szeptember, a nyáron megcsináltatsz minden vizsgálatot, és már kezdhettek is. Lehet, hogy a 21. napi vv-t csak később mondják? Tényleg fura. Bár ha a korábbi leleteidet nézték, lehet, hogy annak fényében nálad erre nincs szükség?

Hát úgy eltelt ez a hét, hogy a melóból ki sem láttam, és a tervezgetésnél tovább nem jutottam. :oops: 8) De nem bánom, legalább múlik az idő.
Kitaláltuk, hogy a jövő hét végén elmegyünk pár napra hévízre, csak egy hosszú hétvége, de már nagyon várom. Muris lenne a sárvári után most egy hévizi spontán babával beállítani, bár a mi múltunkkal nehéz elképzelni. :roll: :shock: Viszont annyira stresszes mostanában az életünk, hogy ez a pár nap is nagyon ránkfér már.
thimmy
Gárdony

[quote="sajt@"]B írta:sajt@utton:
Üdv itt! :) Gyors pocakosodást kívánok neked! :)

Köszönöm szépen. Én szerencsések közé tartozom, mert 2008-ban született a kisfiam a második inszeminációra. Akkor fogadkoztam, hogy többet nem kérek a sorstól (3 év küzdés után), de az ember telhetetlen. Nem tudok vele betelni. :-)

Dorika:
Nyugi! Na ja, könnyű innen beszélni... Nekem rémlik egy lustibb baba, aki lassan indult be igazán, de nemtom már kié volt. :roll: A vérezgetés még nem gáz, tényleg voltak akiknek végig megvolt picit.

Kakti:
Akkor hurrá szeptember!!! :)
:D :D
button
Budapest

Nem hinném, hogy kell majd 20. és 24. napi vv. Még vissza is kérdeztem Szűcsnek, hogy akkor csak 3. napon? Azt mondta, igen, abból meglesz minden. :roll: Ő tudja.
Ma rettentő ügyes voltam: kértem időpöttyöt cicivizslatásra (mammo). Azt mondta a néni: van aug.23.-ra egy visszamondott időpontjuk, amúgy szeptember végén járnak. Mondtam, hogy nekem az késő. Kérdezte, hogy miért, van vmi panaszom? Mondtam, nincs, de meddőségi kezelést kezdünk, ahhoz kell. Kérdezte, mikor kell vinnem az eredményt. Mondtam: az augusztus eleji ciklus 3. napján (hazudtam kicsit, de nincs kedvem húzni-halasztani). Na, felajánlott egy július 29-et, de mi akkor nyaralunk. Na, csak talált egy július 22-ét. Szóval két hét múlva megyek. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti: Ügyes voltál nagyon. Ezek szerint most már mindenkitől kérnek mammót? Régen ez nem kellett.
vicky79
Budapest III. kerület

Én úgy tudom, 35 felett kell...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok üdvözlök mindenkit,

néha néha olvasgatlak benneteket.

egy kis információra lenne szükségem. a bmc-be járok K dokihoz és fagyis beültetésre készülünk, pontosabban én szeretném ha augusztusban történne a beülti annak ellenére, hogy K szabin lesz.

egyik kérdésem az lenne, hogy tudja-e valaki közületek, hogy augusztusban ki (kik) lesznek bent a bmc-ben a dokik közül? Szűcs doki bent lesz?

a másik kérdésem pedig az lenne, hogy a fagyasztott beültetést a ciklus hányadik napján csinálják? akinek volt már tudna esetleg segíteni azzal, hogy megnézi mikor történt? ki kell vennem a szabimat, előre meg kellene mondani és nem tudom, hogy mikorra vegyem ki, plusz mínusz 2-3 nap nem lenne gond, de már az is nagy segítség lenne ha nagyjából tudnám.
köszönöm a segítséget előre is
hannna
Budajenő

Szia Hanna!
A szabit nem tudom pontosan megmondani. Azt tudom hogy Z szabin lesz egész hónapban. S és Sz valszeg ott lesznek, K-t úgyszintén nem tudom.
A fagyis beültit is megelőzi a vizsgálatok és a kezelés mert a mnyh-át elő kell készíteni. Maga a beülti ugyanúgy történik mint bármikor kb a ciklusod közepén, de ezt csak a doki tudja megmondani hiszen azért kell járni vizsgálatra.
Akkor jövő hónapban érted is izgulhatunk. Sok sikert kívánunk.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Szia Zsuzsa,

köszi a választ. Hát egyelőre még csak remélem, hogy lesz beültetés. kb 25-én lesz az első nap, akkor gondoltam bemegyek K-hoz és megbeszélem vele a részleteket, hogy távollétében ki tudná a beültetést megcsinálni. Előzetes vizsgálataim frissek a stimu előtt mindent megcsináltunk azóta csak 3 hónap telt el. A ciklusom mindig normális mindig van peteérés (legalábbis eddig ok volt) remélem most is így lesz és nem lesz akadálya az augusztusnak.

Az ugye elegendő ha a ciklus 2-ik vagy 3-ik napján megyek be a bmc-be vagy előbb kellene mennem szerinted egyeztetni? a ciklus közepét onnantól számítsam, amikor megjön? Tehát ha 25-én jön meg akkor kb augusztus 8-10 magassábában?
még egyszer nagyon köszönöm a választ
hannna
Budajenő

Hanna, nem tudom hogy mik az előzmények. Ha most telt le a három hónap az előző beültetés után és úgy egyeztetek meg hogy a ciklus kezdetén mentek akkor nem kell előzetes megbeszélés. Én azért felhívnám a helyedben vagy őt vagy legalább a recepciót.
Egy konzultációt is kérhetsz, az nem egy nagy cécó mert általában hamar megy. Talán a jövő hétre már kapnál is időpontot hozzá. A megbeszéléseket 1 körül tartják és nem szoktak sokan lenni. Nem veszi el az egész délelőttödet.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

sziasztok lányok!

vicky!
nekem is mondták ,hogy kell a mammo aztán mire időpontot kaptam már közben el is kezdődött a stimu, így nem mentem el. senki nem kereste a leletemet, úgyhogy én most ellógtam,de ebben a 3 hónapban míg pihi van, tuti megcsináltatom, hisz az én érdekem. igaz én is 35 felett vagyok, igaz még csak 2 héttel :D

hanna!
nekem a 13. napon rakták vissza a fagyikat, de van olyan barátnőm, akinek a 21. napon. ez ,ahogy vasi is írta, attól függ, hogy hogy épül ki a méhnyh. sok sikert és kitartást a fekvéshez!

dorkabab!
mi újság? még hány nap van hátra a nagy napig? megy a drukk ezerrel!

dórika!
elmúlt az a csúnya barnázgatás? mesélj, mert nagyon drukkolunk érted!

nyulacs!
hogy bírod a meleget? jó izgi lesz a követekző uh, akkor már tuti fogja magát mutatni, hogy köldökzsinór vagy fütyköst láttunk -e kiderül. nekem egyszerű dolgom volt, mert boti a 13. héten premier plámba peterpesztett az uhnak és ott figyelt egy nagy fütyi. :D még én is tisztán láttam, aki addig reménykedett a lányban :wink:

levendula, thimmy! hogy vagytok?

rólam röviden annyit, hogy tegnap mentem megbeszélésre a dokkerhez a méhtükrözés és kapirga ügyben. hát uh után rögtön ajánlatot is tett nekem, na nem azért mert olyan jól nézek ki belülről, hanem mert olyan nem jól. javasolt egy lapart, amit aug elején meg is csinál, mert a petefészkeimnél van valami bibi. és van spontán peteérésem, csak már a lombiknál is mintha lett volna ilyen gond, kicsi a petesejtem. 8 mm és a 11. napon voltam. a leszívás is egy nappal később volt, mert kicsik voltak. én nem tom mitől kicsik, hogy kell növeszteni őket? :roll: azt mondta, hogy mindent át kell néznie, mert valaki írta a petevezetőből visszacsorgó folyadékot, hogy gondot okozhat, na ezt ő is mondta és a túl tág petevezető is okozhat gondot, ezt eddig nem is tudtam. annyira igzultam ,hogy megint egy vágás, hogy elfelejtettem, hogy milyen bajt okozhat, de okozhat ez a lényeg. szóval most megyek vér, vizelet , ekg, mellkas rtg, stb-re. aztán aug elején megcsinálja, de 3 nap helyett el tudja intézni, hogy csak 2-t kelljen bent maradni. sajna a klinikán (2sz. nőin) a műtét előtti napon bent kell lenni, de éjszakára hazaengednek, boti miatt, szerencsére.
ja és azt mondta, hogy jó helyen vagyok, jó a bmc statisztikája, csak biztos rossz holdállást fogtunk ki. őszi lombikok jobb arányban szoktak lenni és a téli, tavasziak is. ezek szerint a nyár nem jó akkor :roll: de ezt csak viccből mondta, nehogy kétségbe essünk :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

vasi!
már alig várom ,hogy meglátogathassalak a kórházba és láthassam a kis vvalekoszt :D egyébként a vass viktor alekosz nélkül tök jó lenne, van a játszón egy viktor nevű kisfiú, oylan zabálnivaló. de a vass közöske is jó név lesz neki. alekosz ne legyen, mert akkor lányruhát viszek neki :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jó fej vagy. Ne aggódj, nem lesz Alekosz csak Vasit ijesztgetem vele. Ámbár nem ijedt meg csak röhög ő is. Főleg a Dalbirkán.....

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok!

Én is bejeltenkezem még a hosszú hétvége előtt 8) :lol:

Etna
Akkor hajrá augusztus eleje! Az is egy mozgalmas hónap lesz!

Dorika
Hogy vagy? Barnázgatás elmúlt, ugye?

Kakti
Mammográfiával ügyes voltál. Én is azt tapasztaltam, hogy ha elmondjuk, hogy mire kell a vizsgálat, segítőkészek a rendelőkben.

Levendula
Veled mi újság mostanában? Mesélj!

Dorkabab, Ediii, Hannna - sok sikert a lombikhoz!

Én szokás szerint megint agyondolgoztam magam a héten, most viszont olyan csend van, mint már nagyon rég! :shock:
Holnap indulunk Hévízre, és négy napig ott leszünk 8) :lol: Még ajándék masszázst is kaptunk a szállás mellé :lol: csak azt remélem, hogy nem egy Ursula vagy egy 120 kilós masszőr kezei közé kerülök, mert még összeroppant :oops: :lol: Inkább csak egy relaxáló maszírt szeretnék, az sem baj, ha csak símogatnak egy órán keresztűl, én meg szépen bealszom :D :lol:

A sok munkának az a következménye, hogy nincs időm eljutni dokihoz, és mindig úgy gondolom, hogy a következő hét lazább lesz. Majd meglátjuk.
thimmy
Gárdony

Lányok, elvesztettem a babámat :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Nem akart velünk maradni, nem tudok túllépni rajta. Szívem szakad meg....
Barnázás átcsapott vérezgetésbe, kedden volt szívhang. Láttuk a kicsikénk szívét pulzálni. :lol: Olyan boldogok voltunk!!!! De az orvosom kisebbnek találta, további pihenésre ítélt. Jövő kedden kellett volna újra mennem, de szerda éjjel iszonyatosan görcsöltem :( :( :( :( :( :( :( és elkezdtem mégjobban vérezni, rohantunk a klinikára, de már nem tudtak segíteni.................. megműtöttek :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
dorika80
Budapest IV. kerület

Dorika:
Nagyon sajnálom!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Kivánok sok erőt,hogy eltudjátok viselni ezt a borzalmas dolgot!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Dorika:
rettenetesen sajnálom! Nem lesz könnyű túllépni rajta, de ennek valószínűleg így kellett lennie!
Ne add fel a reményt! Sikerülni fog! Ha nem most, akkor legközelebb!
Addig is küldöm a pozitív energiákat:
+++++++++++++++++++++++++++++++

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Dorika, küldöm neked a nagy-nagy ölelést. Nem is tudom mit mondjak. Együtt érzek veled. Nem tudom hogy tudja túltenni magát bárki is ilyesmin. Ez szörnyű. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Dorika, szívből sajnálom. :cry: :cry: :cry:
Nem is tudom mit írjak, vígaszt nem nyújtanak a szavak de kívánok sok erőt és kitartást, hogy valamelyest túl legyetek ezen.
Most még biztos nagyon nehéz, de továbbra is hinned kell benne, hogy sikerülni fog!
levendula05
Budapest

Lányok, látom hétvége előtt előkerül mindenki :) végre én is be tudtam nézni.
Velem semmi különös, sokat dolgozok és várakozok...

Thimmy az a jó, hogy van sok munka, így leglább könnyebben telik az idő, igaz? Szuper, hogy mentek hosszú hétvégére, érezzétek jól magatokat!

Dorkabab? Hogy vagy? Mikor lesz a napja az eredményhirdetésnek?

Etna látom bindultak a dolgok. Ne bánd azt a lapart, így legalább biztosra mindent átnéznek odabenn :) Jó, hogy műtét előtti éjszaka elengednek. Egyébként szerintem teljesen kibírható a klinika, már két műtéten voltam benn, de semmi rossz tapasztalom nem volt. Mondjuk a fürdők helyzetén javíthatának egy kicsit :? de legalább a szobában van... és műtét utáni reggel már mehetsz is haza. Én most nem, lehet plusz egy napot benn kell maradnom. De kibírom, mindent kibírok csak legyen eredménye.

Mindenkinek szép hétvégét
levendula05
Budapest

Köszönöm :(
dorika80
Budapest IV. kerület

dórika!

szívből sajnálom és őszinte részvétem a kicsi elvesztéséhez. sajnos az okokat talán soha nem fogjuk megtudni, de próbáld ebbe a nagyon szomorú helyzetbe meglátni a jót, hogy lehet természetes úton babátok. borzalmas lehet most nektek, de mindig lesz egy következő lehetőség és egy következő lépés, ami előbbre visz, hogy legközelebb egy probléma mentes babavárás lehessen. kívánom, hogy találd meg a módját a gyász könnyebb elfogadásához. én mondjuk az alternatív módszereket is bevetettem, mert sajnos én 5x éltem át ezt a borzalmat, de túléltem és már ez is valami. de mindenki máshogy éli át, ha kell kérj szakembertől segítséget. kívánom, hogy enyhüljön a fájdalmatok és az élet kegyes legyen hozzátok mihamarabb!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Dorika!
Annyira sajnálom! A szívem szakad meg értetek!!!!!!! :( :( :( Remélem hamarosan kárpótol ezért Benneteket az élet!!!
nyulacs82
Szolnok

Dorika: nagyon sajnálom én is, szörnyű érzés lehet. Remélem hamar ott lesz a baba a pocakodban ís ott is marad végig.
vicky79
Budapest III. kerület

Dorika, nagyon-nagyon sajnálom és drukkolok, hogy ez a babó, aki most körülnézett nálad, hamar visszajöjjön és beköltözzön 9 hónapra!!!!

Sajnos nekünk sem sikerült, HCG 2 alatt volt, azaz meg sem tapadt picurkánk. :( Sajnos ez egyben azt is jelenti, hogy saját babám már nem lehet,csak petesejttel...reménykedünk nagyon, hogy lesz adakozó kedvű anonim a BMC-ben és beleférünk mi is a keretbe...vasika, mire számítsak, nem tudok ennek a menetéről semmit sem, hogy működik ez az egész?

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

na csak a lényeg maradt ki: csak anonim petesejt adományozóval lehet babánk, mert nekem már nincs és sajnos rokon, barát sincs aki adhatna

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Dorkabab, én sajna ebben nem tudok segíteni pedig nagyon szeretnék. Ez több mindenen múlik éspedig hogy van-e adományozó...... hogy egyáltalán hányan várnak....... és persze az orvoson is hogy kit választ. Én nagyon szorítok neked mert megérdemelnél végre te is egy kis csöppséget.
Annyira igazságtalan ez az élet. Én most nem panaszkodhatok, de olvaslak titeket és tudom hogy ti csak egy ici-pici része vagytok mindazoknak akik küzdenek. És ami még jobban el tud szomorítani az hogy ismerek néhány olyan csajt aki hosszú évekig próbálkoztak és nem sikerült, és tudják nem is lehet egyáltalán gyermekük. Egyik közülük anyukám huga és a másik az öccse...... és ezek csak a rokonok.
Én kívánom mindenkinek hogy legalább egyszer élje meg ezt a csodás érzést.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

vasika, nyilván persze fúgg ezektől amit írtál, de lehet rosszul fogalmaztam, azt eltudnád mondani, hogyha beválasztanak és már van donor, utána mi történik velem? Engem is stimulálnak, vagy csak beültetik a kis babókat? Van esetleg még a normál lombikhoz képest esetleg valami spéci vizsgálat? Ha lesz petesejtem, keverik a donoréval? Csa egy embeg kapja a sejteket, vagy többnek adják? Egy ember mennyit kaphat? Lehet belőle fagyibabánk is esetleg? Ilyesmik érdekelnének, hogy tudjam, mire számítsak.

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

LÁnyok!
Nem emlékeztek, hogy a spermavizsgálat mennyi idő? Úgy értem, hány nappal a "mintavétel" után érdemes érdeklődni az eredményről?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok, ne haragudjatok a zavarásért, tudja valaki, hogy Zeke mikor van szabin :?: , mennem kellene 6 hetes kontrollra, de nem emlékszem mit mondott.

Én úgy emlékszem 4 nap a spermavizsgálat, de nem biztos. Rég volt :oops:

Orsi

Kép
galorsi
Budapest III. kerület

Kakti, sajnálom, nem emlékszem. De ha oda telózol nem fogják leharapni a fejedet.
Orsi, kivételesen tudom mert én nála fogok szülni. Augusztusban egész hónapban lesz szabin. Tehát még jövő héten tudsz hozzá menni vagy majd szeptemberben.
Gratula a kis Zitához. Nagyon szép nevet választottatok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Dorka! Sajnálom, hogy nem sikerült! Én nem tudom merre járnak most a gólyák, de igazán visszatérhetnének már ide a fórumosokhoz!!!

Kaktii: Mi csak akkor kértük ki amikor mentünk a következő vizsgálatra, Kb. 2-3 hét múlva.

Lányok! Hogy vagytok? Mindenki eltűnt! Remélem azért, mert a tengerparton süttetitek a pocitokat (már akinek szabad)!!! 8)

Mi jól vagyunk, bár ez az idő kikészít. A munkahelyen dög meleg van, klíma nélkül, már szereztem egy ventilátort, mert nem bírtam tovább. Ha meg jön a hideg a fejem akar szétszakadni... Jut eszembe! Ti szedtetek pocakkal valami fájdalomcsillapítót? Még idáig kibírtam nélküle, de tegnap már a hányinger kerülgetett annyira fájt a fejem.

Vasika! Hogy telik az idő... Mindjárt szülsz te is!
Vigyázzatok magatokra!
nyulacs82
Szolnok

Sziasztok!

Újra itthon!

Dirika Drága
Nagyon sajnálom a történteket! Sok erőt és kitartást kívánok Nektek! Drukkolok, hogy minél előbb felépülj, és sikerüljön Nektek is a Csoda!

Dorkabab
Nagyon sajnálom, hogy Ti sem jártatok sikerrel! Szörnyű lehet a tudat, hogy saját petesejtből már nem lehet babátok. Ez biztos már? Semmi megoldás?

Kakti
Nekem is négy nap rémlik, de telefonon úgy tudom csak a bacikról adnak felvilágosítást, egyéb adatokról csak a doki beszélhet.

Szia Galorsi
Üdv itt! Z dokiról sajna nem tudok nyilatkozni, én Sz ügynökhöz járok. De majd a lányok jönnek, és mondják. Szóval 6 hetes a bébid? Gratulálok! És Z hozta össze? Szuper!
thimmy
Gárdony

Túl vagyunk a hosszú hétvégén, nem is volt olyan hosszú :oops: Viszont pont jó időben mentünk, mert nagyon meleg volt. Kétszer is fürödtünk a hévizi tóban, hétfőn meg átmentünk Kehidára a fürdőbe. Azon kívül, hogy alig találtuk meg, mert csak egy pici tábla mutat a bejárat felé (így a nyári bejáratnál áltunk meg), tök jól szórakoztunk. És annyit kajáltam 4 nap alatt, mint máskor egy hét alatt, fel is ugrott két kiló, most majd dolgozhatok rajta, hogy leadjam. Fel mindig könnyebben jönnek
A vihar meg utánunk jött, amikor haza felé tartottunk délután. :oops: :shock:

Vasika
Tényleg nagyon telik az idő, mindjárt kibújik ...a kis ... hogy is fogják hívni? Meg van már a neve?

Nyulacs
Szóval hidegfront érzékeny lettél? Biztos van olyan gyógyszer, amit baba mellett is lehet szedni. Én a régi bevált vietnámi balzsamot használtam, amikor nem akartam gyógyszert bevenni.
thimmy
Gárdony

[quote]m írta:indjárt kibújik ...a kis ... hogy is fogják hívni?

DALBÍRKA!!! :lol: :lol: :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?