kakti!
igen a rendelő fönt van és be kell jelentekzni a recepción. sok sikert a kezdéshez.
dórika!
tudom, hogy most tele vagy félelemmel, de az utolsó utánai piilanatig nem szabad elkeseredni. nem tudom, hogy esetleg nem lenne jobb visszamenni a tanárúrhoz, mert mint vasi is írta a meddőségis orvosok jobban tudják kezelni a bajt. nekem nem adtak semmit, mikor véreztem 4 napig, utána a meddőségiben ugyanilyen esetre rögtön nyomták az utro mellé a duffasztont is. botival a 6-12. hétig barnáztam. szívhang nálam minden esetben volt és mégis baj lett, tehát az, hogy még nem hallható nem feltétlen jelent rosszat. annyi féle eset van, mindenfélét lehet hallani, remélem nemsokára már te is ezzel fogsz valakit vígasztalni, hogy milyen gubancok voltak az elején és most mégis ott van kis sárvárka.
én nem értem, miért vagyunk mi kiválasztva a sorstól, hogy ennyit kelljen küzdenünk
más azt sem tudja, hogy hogy mikor esett teherbe, mi meg már kétlábon járó lexikonok vagyunk ebben a témában
lovely!
nem akartam senkit elbizonytalanítani, csak én a saját tapasztalatom alapján elbizonytalanodtam. attól, mert nekem most nem jött össze biztosan keserű szájízzel is néztem a dolgokat. ha mondjuk a másik oldalon vagyok és nekem jön össze egyedül, akkor nem számolom össze, hogy hánynak nem sikerült. ehhez csak +-an lehet hozzáállni. nézd meg hány bmc-s baba van és folyosói pleyikből kiindulva, hogy az a köcsög horváth ágnes, mint volt eü miniszter is ide járt csak kell jelenteni valamit. bár nem tudom, hogy hogy volt pofája azok után ide jönni, hogy csökkenteni akarta a lombikok számát. ez még így is kua kevés. egy egészséges házaspár 5 havi próbálkozásának felel meg.
dorkabab!
most rajtad a világ szeme, sok sikert és nagyon nagyon drukkolok, hogy egy irózatos eleven gyönyörűség anyukája lehessél úgy kb 8,5 hónappal később
thimmy!
hogy haladsz a lelki dolgokkal? én csak akkor kereseredek neki, ha látok egy többgyerekes anyukát, aki ordít mindkét gyerekével, mert megzavarják a cigizésben. és a két gyerek meg ott cselleng magában. ettől olyan dühös vagyok, hogy neki miért jutott kettő, mikor meg sem érdemli. de hát ezt nem én döntöm el, mert ha így lenne, akkor itt mindenkinek minimum 2-őt simán adnék az első körben. aztán még kettőt
levendula!
én csak azt nem értem ebben a tükrözésben, hogy ha találnak valamit tükrözéskor, azt ott meg is csinálják vagy az egy külön műtét lesz? ennél vágnak a köldöknél, vagy hogy történik? leírod nekem, mert ez aggaszt, mivel nekem már alig van hely a köldökömön, a lapar és az epeműtét miatt, ha most lesz egy tükrözés és egy isten ne adja megint egy lapar, akkor új köldök kell.
lányok nem tudom ki kérdezte, de nekem a tükrözést a kis lintner csinálja (apja sokáig a jánosban volt, nem tudom ott van -e még) egyébként ő witch orvosa és mikor a fagyikat visszarakták és a magánklinikán minden orvos egyszerre volt külföldön, ő volt az egyetlen, aki még soha nem látott és mégis telefonon keresztül adta az instrukciókat. meg aki ismeri witch történetét, az tudja, hogy ő sem semmi dolgokon ment keresztül és végülis az, hogy jamika megmaradt neki, ennek a dokinak is köszönheti. úgyhogy most én is megpróbálom, hátha velem is csodát tesz majd. csak látnék már egy + tesztet, de mostanában már azt sem látok
ja timmy után szabadon én is besegítek egy kicsit különféle vizsgálatokkal, amiketr majd a doki fog javasolni ezen a tükrözésen és a kapirgáláson kívül, hogy ne essek ennyire pofára. ez olyan ijesztő lett számomra, hogy két csoda babát beraktak a csoda nyh-s méhembe és semmi nem történt. akkor most mitől fog?
sajti!
igen, a kapirgát minden doki szokta javasolni, mivel császáros is voltam és szerintem ez a 16/b-s nyh már túl sok. valszeg nálam a tapadással van gond, ezért mindenképp mindent megteszek, hogy jobb legyen az esély. beírnád a táblázatba, hogy volt egy fagyi visszarakásom is, azt elfelejtettem említeni. meg hogy ez sem sikerült sajna
vicky!
azt hiszem felkeresem megint rencz doktornőt, mert szept környékén lesz fél éve, hogy szedem a gyszt, lehet, hogy ez is oka a sikertelenségnek. csak még megvárom, hogy legyen lóvé az egészségpénztár kártyámon. neked kb mennyi idő volt met után, hogy lett barbus. és mikorra lett az, hogy nagyon látványosan lement a súly? diétát most nagyon tartom megint, -8 kg, de szerintem tuti bejátszik a sikertelenségben, hogy még mindig nagy a túlsúly.
olyan kua nehezen akar megindulni, pedig már úgy belejöttem a 120 g-ba, hogy mikor volt a beülti 160-ra fel kellett mennem, a drnő javaslatára és olyan soknak tűnt
de most megint 120 -on vagyok, most viszont marha kevésnek tűnik
hiába a jót meg lehet szokni