Jaffa: szia!!! Milu is nagyon édes volt! Egy kis tündér. Tök véletlenül vettelek észre. Csak bambultam ott a hátsó ülésen, és ahogy kiszálltál, rádnéztem, mondom ismerem ezt a lányt valahonnan, és amikor megláttam Milut is akkor esett le, hogy te vagy. Micsoda véletlen, hogy pont mellénk parkoltál....
:) Amúgy én is csukott szemmel járok a nagyvilágban.
Jó a babakocsi, már leteszteltük, bár nem a mi hülye aszfalt nélküli utcánkra tervezték, de járdán, betonúton szuperül megy.
Az első dolgom az volt, mikor hazajöttem, hogy megnéztem, hogy le tudom-e venni a huzatot. Levehető, bár egy-két helyen csavarral is rögzítve van, de a párom azt mondta, ha kell ő kicsavarja, és kimoshatom.
Ocskay Gábor, szegény....
Hihetetlen lányok! Mi történik a fiatal életerős sportolóinkkal??? Borzasztó. Részvétem az egész családnak. Emlékszem még gyerekként sokat jártam ki a korcsolyapályára, az apukája élezte mindig a korinkat. A Gábor meg mindig ott sertepertélt. Hihetetlen az egész......
mancsa: de jó, hogy Dorka ennyit alszik. Látod bevált a tejpép. Remélem mamidnak nincs nagy baja. Szorítok nektek.
Trundike: Boldog szülinapot!!!
Örülök, hogy Biusnál megszűntek a mandula dolgok. Szegénykém, még jó, hogy nem akarták megműteni.
Lara: örülök, hogy Hannus már szépen eszik! Ügyes kislány!
Remélem már nem emlékszik a kórházi élményekre.
Mi: Április 19-én lesz a keresztelője Dorkának. Ma beszéltem a pap bácsival, még kedden mennem kell egyeztetni az adatokat. Nem akarunk nagy banzájt, csak szülők, mama, papa, lesznek meg tesók. De már tök várom.
Winchi: jobbulást a mamának. Szegénykém!
Holnap veled leszünk, hacsak lelkiekben is, de fogjuk majd a kezed!