Új privát üzeneted érkezett!

Chesti,
Örülök hogy jo lett a pisi eredményetek! :lol:
Nagyon édes a kis Lencsilány. :lol:
Pusz

Gombahölgy,
Igen görög kat volt a szertartás.
Szoritok nektek!

Numa,
Hát nem semmi hogy milyen nagyok :shock:
Szoritok nagyon ,és könnyü szülést kivánok!

Sharon,
Kitartás. :lol:

Jerika,
Üdv itt köztünk, Gratulálok a babához, és pihizz sokat. :lol:

Share,
Gratulálok Máténak a feláláshoz! :lol:
Nagyon ari a foton! :lol:

Gabicsibe,
Nagyon szépen látszik a manocskátok. :lol:
Jaj nagyon cuki.

Zsókuci drága,
Nagyon örülök hogy megvan a gócpont.
Örülök hogy nem komolyabb a dolog.
Puszikállak sokszor :lol:

Velünk minden rendben, igen a pap is kiakadt hogy ilyen gyerekkel még nem találkozott aki ilyen csöndben türte az egész szertartást, és szinte végig aludt.De az én gyönyörüségem mindig ilyen kis nyugis baba.
Hihetetlen de lassan már 4 hónaposak vagyunk, szerdán megyünk a utoso kötelező oltásra, ja és beadatom neki a rota virus elleni oltást is.Ismeritek, valaki más is beadatta ?
Amin egy kicsit izgulok , és minden nap arra várok hogy végre megforduljon, meg a hasára forduljon , nem nagyon szereti ha a hasára forditom 5 percnél tovább nem nagyon birja, vagy rögtön az öklét eszi.
Van egy kis barátnöje aki 6 héttel idösebb nála, kicsit vicces volt amikor nálun voltunk, az én kis kincsem nagyokat nézett a hátán fekütt kiterülve, mig a barátnöje kuszott mászott, négykézláb hintáztatta magát, csapkodta a játékait, folyamatos munkába volt, na 20 percig figyelte a kis drágám , és bealudt. Jaj ugy várom már hogy a kis Bebém is ezt csinálja.
Na megyek mert felkelt a kis kincsem.
majd még jövök
puszi mindenkinek

Kép
bibike27

Share!

Éppen fejő és olvasó üzemmódban vagyok :roll:
Kezd alakulni, bár még mindig nem annyi, mint a láz előtt. Éjszaka és reggel a pihenés után jobb, napközben is igyekszem pihizni.

Csajok!

Ma lesz az első nap, hogy hármasban leszünk itthon, anyu is visszament dolgozni. Kicsit a sétától tartok, a többi nem lesz gáz szerintem.
Főzni most anyósom fog, ő már nyugdíjas, Ati meg hozza délben. ( hogy megenni mikor lesz időm, azt nem tudom)

Szép napot mindenkinek!

Judit

jucicuki

[i]Benszi hírek: Dóri megint nőtt BPD 80 mm, fejjel felfelé van, Balázs korának megfelelő, BPD 90 mm, méhszáj zárt, még két hetet szeretne kihúzni

Judit
[/i][color=red]
[/color]

jucicuki

Sziasztok!

Juci,nagyon köszönjük a Benszi híreket,nagyon jó hír,ez jó névnapi ajándék számára!
Nagyon kis husik már a lányok,és csuda szépek!Örülök,hogy minden rendben veletek!

Bibike,nagyon jók a keresztelős képek,és grat ehhez a nyugodt csajszihoz.

Zsókuci,de jó ,hogy meg van a bajok forrása.Kívánom,hogy minden simán menjen,és gyorsan felépülj!

Lexi,eldöntötted már hol fogsz wellnesezni!?Néha én is úgy elmennék,legalább pár napra!

Gabi,ez a kép fantasztikus!Mintha egy manócska sétálna egy mesebeli erdőben,tényleg olyan!Szuper kép!
Egyébként Szűcs doki minden uh-nál adott egy képet,és mindig hozzáfűzött valami vicceset,mert olyan érdekes pozitúrákban volt a Máté is,volt hogy triatlonoshoz hasonlította ,aki az utolsó etapon van,volt hogy úszóbajnoknak tűnt,erre mondtam neki,tiszta sportember!

Sharon,de jó,hogy ilyen jól húzzátok,még pár hét,és már megszülethet!Te sem gondoltad volna,ugye,hogy ilyen ügyesek lesztek.Így tovább.

Kép
taptau

Bibar,na mi volt mesélj?

Numa,nem semmi ,hogy Ti is így bírjátok!

Share,hát lehet a nevükben van valami! :lol: Gratulálok az álláshoz,nagyon ügyi pasi!Mostmár szerezhetsz egy bukósisakot,mert mi annyit estünk,hogy valami hihetetlen.És mindig a fejét ütötte meg! :oops:

Chesti,válaszoltam!Puszi!

További szép napot!

Andi

Kép
taptau

Erika,neked megy a drukk,pihizz sokat és minden renben lesz!

Kép
taptau

Hát én pillanatnyilag csak ennyit tudok mondani:

Kép
gombahölgy

Gomba,ez már nagyon izgi!

Kép
taptau

Bibar!

Mi volt tegnap a dokinál? Remélem minden ok a legkapósabb pasival! A hidegfrontokat utáljuk és a szelet is, akkor nagyon sokat keményedik. Sokszor arra ébredek fel, hogy beton a hasam és elég kellemetlen, nem fáj, de nagyon feszül. És változatlanul keveset tudok aludni, a kisasszony éjszakánként a legaktívabb.

Gomba!

Hajrá!

Benszi!

Meglesz az a két hét!

Gabicsibe!

Nagyon jó a kép! Olyan jó, hogy itt vagy már!

Ha még 5 hetet kibírnék az nagyon jó lenne! Alig merem elhinni, hogy itt tartunk, azok után hogy a 21.héten kinyílt a méhszáj és pár hétre rá a nyakcsatorna is!

Kép

Kép
sharon

Numato, nem semmi, ílyen nagy babák, és hüvelyi szülés... wow!!!

Erika és Rebe, sajnálom az izgalmakat, de biztosan minden rendben lesz, csak pihizzetek! Olvastam már sok helyen ilyen hematómáról, fel fog az szívódni szépen.

Share, gratula Mátéhoz :D Kötözzétek le a fiókokat ;)

Gabicsibe, már írtam a priviben, de azért itt is: ez a kép egy csoda, gyönyörü picurka baba lakik a hasadban! :)

Zsókuci, ne foglalkozz a rémtörténetekkel, persze a jó élményeket senki nem írja meg... tuti jó lesz minden.

Juci, hogy telik az első, hármasban töltött nap? Bensziéknek nagyon örülök, remek, hogy Dori és növöget! Neg lesz az a két hét, nagyon jól csinálja Benszi!

Gomba, kitartás, engem 2 héttel hordott túl az anyukám ;)

Lányok, én ma este megyek dokihoz meg UH-ra. Majd beszámolok, amint tudok, de rettenetesen el vagyok havazva a melóhelyemen.

Kép
elan

Elan!

Majd azért meséld el milyen volt a dokimnál. Priviben küldheted, kíváncsi vagyok ám nagyon. Drukkolok. Egy barátnőm is ma megy. :D
vic12

Elan!

Eddig minden ok :lol: sétát is megoldottuk, igaz, hogy lent a garázsnál jutott eszembe, hogy az ablakot elfelejtettem kinyitni (séta alatt szoktam a csajoknál szellőztetni) otthanyni nem mertem őket az udvaron, vissza meg nem cipeltem a két hordozót, így ma nem volt szellőztetés :oops:
Séta után ettünk, most kidőltek a drágáim, én meg fejek :twisted:

Erika, nekem is volt vérzés + hematóma és látod, itt vagyunk :wink: de tényleg tessék pihenni.

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Benéztem, mert olyan migrénem volt... mindig a frontokra jön. Gndoltam tuti megszületett már minden kisbébi! Én kis naiv.
Erre mindenki még 2in1 állapotban....

Numato, Gomba ügyesek legyetek! Kismóninak is drukkolok nagyok, a várva várt Szilvianapot megérte. Sharon, klassz hogy Te még egyben, csak így tovább. Ügyesek vagytok. Benszinek is sok puszi!

Taptau, köszi. :)

Puszi mindenkinek, megyek lurkókat nevelni. Chestikém, képzeld el Nikit dupla kiadásban. :) :) Jaj nagyon helyes a kis lencsilány!

Puszi
Lucia

Kép
lucia1

Kép Lámpát szerelünk...

Kép
lucia1

sziasztok
nálam minden oké,Olivér jól van,korának megfelelő.köldökzsinórvér áramlása tökéletes :P :P

szegény Lukim jól megfázott,mert az ablakon befúj a korházban a szél,8 takaróval alszik :evil: :evil: a legrosszabb hogy nem mehet be a babához és ráadásul ma hazajöhettek volna :shock: :shock: ilyen az ö szerencséje :cry: Lilike jól van :wink:

Sharon
meglesz az az 5 hét,nyugi :P

Lucia
tündérek ezek a kis lámpaszerelők :P :P

Gabicsibe
aranyos nagyon a kép a picurról :wink:

Zsókuci
szerintem holnap küldöm a sztárfotót :wink: bizony már kezdtem a 31 hetet,hihetetlen :wink: neked meg már csak 1 nap a nagy napig???? :wink: párom szombaton lesz 30 éves :P :P

bibar

Sziasztok!

Jó rég nem jelentkeztem, most nagyjából sikerült visszaolvasni. Előre szólók, hosszú leszek, mert mindenkinek szeretnék írni pár sort…

Napcsi,
a kislányod egyszerűen tüneményes! Nagyon szép kisbaba! :D Nagyon kiváncsi vagyok már a szüléstöridre, de ha nem volt túl jó élmény, akkor megértem, hogy nem akarsz visszaemlékezni rá. Tegyél majd fel még képeket, jó? :wink:

Vicuska,
majd olvass át az nlc-s topikra, hiányolnak a csajok! Ja, és Play is jelentkezett... Ramcsikáról régen raktál fel képet, tessék pótolni! Puszi! :D

Lippa,
Mi a helyzet? Csajoknak azóta nem voltak olyan „anyátmegríkató” mondataik? Édes lehetett Petrus. És igazad van, az ilyen dolgokért lehet érdemes élni! :D :D

Lucia,
Ezek a gyerekek zabálnivalóak! És 10 hónaposan már a lámpaszereléshez is értenek? Ez igen! :lol:

Chesti,
Hát ez a popsifeltolós alvós póz nem semmi! Akkorát vigyorogtam, amikor megláttam! Egyébként meg továbbra sem bírok napirendre térni afelett, hogy hogy lehet valakinek ilyen szép nagy szeme. Jajjj nektek pasik! :D :D

Réka,
Esküvő??? De szuper! Ha nem is nagy ünnepség lesz, akkor is a ti napotok, és az is fantasztikus érzés lehet, hogy igaz hogy csak a pociban, de a kisbabátok is veletek lesz a nagy napon! Ja, és utólag is boldog névnapot! :D

Lanett
,
Csak most látom, hogy szülinapod volt, Isten éltessen utólag is, Réka babának pedig gratula az első névnaphoz! :D

Gomba,
Nagyon szép pocid van! Drukkolok, hogy most már mielőbb kibújjon belőle a kis albérlő! Biztos nagyon izgatottak vagytok már! Csak ügyesen!

Numa
,
Kitartás! Nagyon ügyes vagy, hogy ilyen sokáig tudod hordani a Törpéket, akik nem is olyan törpék, sőőőőt! Neked is mennek a drukkok!

Benszi,
Bár Te most nem olvasol bennünket, remélem aki beszél veled, majd átadja az én jókívánságaimat is. Szuper, hogy nőtt a kiscsaj is, meglátod, nem lesz semmi gond! Drukk-hegyek!!!!

Juci,
Én meg tudtam nézni a pps-t, olyan jó látni, hogy milyen szépen fejlődnek a lányok! Minden elismerésem az ikreseké! :wink: :D

Sharon,
Látod milyen szépen eltelt az idő? Nagyon ügyes voltál, hidd el, nagyon sok múlt rajtad, és az akaraterődön. Csak így tovább, kívánom, hogy minél tovább növeszthesd a pocidban a kislánykádat! Tényleg, a vásárlást hogyan oldottátok/oldjátok meg? Elmondod apának és a családnak, hogy milyen elképzeléseid vannak, ők meg bevásárolnak?

Taptau,
Te jó ég mekkora már Máté! Kész legény! Nagyon édes! :D

Share,
Máté felállt? Azt a mindenségit! Még emlékszem, amikor egyszer nagyon régen arról priviztünk, hogy a megmaradt Utrodat elküldöd majd nekem, akkor lehettél olyan 16 hetes kismama… Most meg a nagyfiad már áll!!!! :D

Bibike
,
Nagyon szépek a keresztelős képek, és nagyon tetszik Bettina ruhácskája is. Olyan kis angyalka benne, és angyalkához méltóan is viselkedett, igaz? :wink:

Ballagyo
,
Nem teszel fel poci képet? Naaa, olyan kiváncsi vagyok! Aztán csak óvatosan azzal a melóval, amit csak lehet, inkább otthon, jó?

Rebe
,
Gratula az ikrekhez! Szuper érzés lehet két kis manókát nevelgetni a pocakban! Bár nekem az egy is olyan mozgékony néha, hogy szinte kirúgja az oldalamat, nem is tudom mit művelne kettő… :D

Elan,
Azt hiszem neked még nem is gratuláltam a babócához! Szóval nagy-nagy GRATULA!!! :D :D

Erika,
Neked is GRATULA a babához, és nagyon drukkolok, hogy az a csúnya vérömleny minél hamarabb eltűnjön!

Vikkata,
Neked hasonlóképp GRATULA!!! Jó, hogy Ti is itt vagytok, szuper hogy egyre több a kismami! Éppen itt volt az ideje, hogy valaki megkezdje a babaesőt! :D

Gabicsibe,
Te voltál, aki megkezdte, ugye? És most már itt van ez a fantasztikus mesebeli uh kép a Manócskáról! Emlékszem, amikor én először láttam az én kis Ficánkám dobogó szívecskéjét, potyogtak a könnyeim… :oops: :)

Estrella,
Tudtatok vásárolni valami szépet? Mesélj!!!

Bibar,
Örülök, hogy minden rendben Oli babával. Kb. milyen súlyú most? Neked továbbra is megy a diéta? Én is próbálkozom… Luki néninek jobbulást, remélem hamar hazamehetnek! Már nagyon kíváncsi vagyok Lili babára! :D

Lexi,
Jó, hogy mostanában Te is gyakrabban jössz!

Zsókuci drága,
Hát meglett végre az a csúnya góc? Nem irigyellek a műtét miatt, de ha megoldódnak tőle a problémáid, akkor túl kell esni rajta. Kitartás!!! Vigyázz nagyon magadra, jó?

Fiona, Málna,
Ti meg merre jártok? Tessék néha jelentkezni!

Csajok,
Nyunyival mi van??? Miért nem jön????????

Igyekeztem mindenkinek írni, remélem tényleg nem felejtettem ki senkit, ha mégis, akkor ne hari!!! Már egy órája írom ezt a hsz-t, egy oldal biztos lesz, de nem baj! Csak el ne szálljon itt nekem!

Mi jól vagyunk, csak el vagyok havazódva a suli miatt. Nem bánnám, ha már vége lenne, kicsit fárasztó… Ficánkám sokat izeg-mozog, érdekes módon, amikor a bal felemre fordulok (azt olvastam ez a legjobb a babáknak), akkor szinte azonnal beindul.:D Mintha nem tetszene neki, vagy nagyon is? Hmmm, nem tudom. :roll: A terheléses cukrom elég magas lett, s bár a doki szerint még határon belül vagyok, azért elkezdtem odafigyelni a szénhidrát bevitelre. Muszáj kevesebbet ennem, mert az elmúlt egy hónapban majdnem 4 kilót híztam… :? Ja, és sajna a vizeletemben meg fehérvérsejtet találtak, holnap mennem kell kontrollra, és ha még mindig ott lesz, akkor valami kezelést kell kapnom. Hát, remélem nem így lesz… :?

Mindenkinek sok puszi!
Mamm

Kép

Kép
mamm

Taptau
Még nem is keresgéltem. :oops: Amit eddig néztem, azok nagyon brutál áron voltak egy munkanélkülinek. :lol: Sajnálom magamra. Észrevettem, hogy megint úgy számolok, mint régen. 3 éjszaka 100ezerért = 1 fagyasztott beültetés. Csak futok-futok, de még annyira se jutok mint Forrest Gump, mert én körbe-körbe rohangálok.
:lol: :lol:

Sharon
ügyi vagy nagyon.

Lucia
Nagyon édik a kis szerelők. Elvannak együtt, vagy ketten két irányba?

Bibar
Azta, már Te is elhagytad a 30. hetet!!!!!!!!!!!! Szegény Luki! Gondolom egy életre elmegy a kedve a kórházaktól. Kitartás neki, hiszen már nemsokára otthon lehetnek.

Judit
Ha ilyen szépen növögetnek a lányok, akkor szép kis edzés lesz a két bébihordó, a két táskával............... Remélem jó erős a karod! :lol:
Vendég

Mamm, nagyon köszönöm :)

Csak egy gyors helyzetjelentésre van időm... :) Most jöttünk a dokitól, aki egy tündér (Vic, majd írok privit!!!). Sajnos képet nem kaptunk, mert kifogyott a spéci papir a nyomtatóból, de láttuk a párommal végre, és babaformája van, 26 mm, a doki szerint gyönyörű :) Szerintünk is ;)

A bromocriptinnel le kell állnom (volt valaki, akinek ilyen korán ezt javasolták?), de fokozatosan, pár napig felet veszek majd be, aztán semmit; az utrót persze nyomni kell a 14 hétig. Ja, és jövő héten megismételjük a toxoplazmózis-szűrést, mert júniusban full negatív volt (annak ellenére, hogy születésem óta macskák vesznek körül, mégsem sikerült soha elkapnom...), és van két macskánk.

Holnap megyek védőnénihez.

Kép
elan

Zsókuci
elküldtem,megkaptad? :wink: :wink:

Mamm
nekem megy a diéta,lassan 8 hete nem hiztam egy dekát sem :lol: :lol: Oli kb1.6 kg most :oops: :oops: drukkolok neked hogy a fehérje eltünjön.a diéta nem vészes,eszem Norbi rudit,Joghurtot,néha egy kis sütit is,szerintem ki lehet birni és olyan jóóóó hogy nem hizom,tudod kb 3 hónapja én is havi 4-5kg-ot hiztam :oops: :oops: szóval le kell állni :wink: csak ügyesen :wink:

Elan
gratulálok a gyönyörűhöz :lol: :lol:

Lexi
igen szegény már nagyon utál ott lenni :( :( de reméljük hamar meggyógyul Lukikám és mehetnek haza :wink:
régebben én is lombikban számoltam mindent,bár a 6. elött tudtuk hogy ha ez nem sikerül sokáig nem tudunk majd menni,mert a ház elvitt minden pénzünket :oops: :oops: :oops:

bibar

Jó reggelt!

Lexi, karra gyúrok :lol: Pelustáskánk csak egy van, de ha hosszabb túrára megyünk ( pl doki ) akkor befigyel pluszban, egy Aventes kézitáska a cumisüvegeknek, előkének stb. egy termosztáska a forró víznek v. a hideg tejnek, szóval olyan vagyok, mint egy málhás ló :shock: de nagyon élvezem.

Hát igen, én igazából el sem tudom képzelni, hogy Te mit érezhettél a császár után... :cry: :cry: :cry:

Csajok!

Tegnapi adatok:

Liló: 3600 g
Dorka: 3470 g

Kicsit nem figyel oda az ember, aztán már oviba járnak :?

Lukinak jobbulást, jók ezek a kórházi bacik :evil:

Mamm, köszi :lol:

Elan, de jó :!: :!: :!: Szerintem is a leggyönyörűbb dolog, amit mutathatnak az embernek :D

Lucia, csodaszépek vagytok! :D

Bibar, nem vagy semmi, nyolc hete egy dekát sem, le a kalappal előtted!

Puszi!

Judit

jucicuki

Zsókuci drága,
Kép
És jobbulást a kezednek! Köszi a vérömleny űzőt! :wink:

Gabicsibe,
Annyira aranyos ez a kép! Hihetetlen hogy már most ennyire babaformája van manócskának! :D

Judit,
Köszi a Benszis híreket! És ennél jobbat nem is hozhattál volna, megy nekik továbbra is drukk!
A csajok meg milyen gyorsan nőnek! És le a kalapom előtted, hogy az ikrekkel ilyen ügyesen megoldod a túrákat. Belegondoltam én is ... :D

Bibar,
Örülök, hogy Oli baba jól van! Lukinak jobbulást kívánok, remélem gyorsan hazamehetnek!

Mamm,
Remélem ez a fehérvérsejt dolog nem komoly, szorítok!

Elan,
Neked is gratula a picurotokhoz! Biztos nem lesz gond a toxoval! Nekünk is van most is macsekunk, éppen most előszedtem az áprilisi leletemet, én úgy látom az enyém pozitív. Akkor az jó, nem?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Zsóka!

Nagyon boldog születésnapot kívánunk! Legyen szép napod és teljesüljön minden kívánságod!

Kép

„Ha én írhatnám sorsod könyvét, szíved, lelked vágyát, életed örömét,oly széppé írnám, mint egy tündéri álom,
a legboldogabb Te lennél ezen a világon!
Boldog születésnapot kívánok!”

Puszi!

Meiszter család

jucicuki

Zsókuci
Üdv a 3X-esek táborában!!! Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!! És még azt, hogy a boldogság ne csak a mai napra szóljon, hanem az ezt követő évre, évekre. Kapd meg végre azt a szerepet, amit hátralevő életed minden percében "játszhatsz" Kép
Vendég

Drága Zsókuci!

Én ezzel a virággal szeretnék nagyon sok boldogságot kívánni neked! Isten éltessen sokáig!!!

Kép

Kép

Kép
mamm

Zsókuci drága Boldog szülinapot!!!!

Kép Kép Kép

chesti

Zsókuci, BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!
torolve_20130114141731

:lol: :lol: :lol: Zsókuci,nagyon sok boldog születésnapot kívánunk! :lol: :lol: :lol:

Andi és Máté

Kép
taptau

Sziasztok!

Vikkata,mostmár gyere te is sűrűbben !Hogy viseled a kismamaságot?Tünetek?

Mamm,nagyon drukkolok,hogy mielőbb meggyógyulj!

Juci,nagyon ügyin megoldottad az első sétát!Így tovább! :lol:

Bibar,de ügyi csaj vagy te is,egy dekát sem híztál?Szuper!Lukiéknak továbbra is megy a drukk,hogy mielőbb otthon legyenek!

Lucia,édes a szerelő brigád! :lol:

Rebe,neked is szorítok,hogy minden rendben menjen!

Lexi,én is így vagyok vele,brutál árak egy gyesesnek is!Előtte meg én is így számoltam,csak inszemben!
Számtanból pedig jeles!Végülis Forrest is körbe futott,a földön,és végül célba ért!!!!! Igaz neki megnőtt ..... a szakálla!:lol: :wink:
Egyébként suliddal mi újs?Vizsgák?

Elan,de szuper méretek,örülök,hogy szimpi dokit találtál! :lol:

Estrella,vásároltatok valami szépet?

Kép
taptau

Kép

ZSÓKUCI DRÁGA NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KIVÁNUNK!

Bibike és Bebe

Kép
bibike27

Zsókuci,ez az előbb lemaradt! Kép

Kép
taptau

Drága Zsókuci!

Nagyon sok boldogságot kívánok szülinapod alkalmából!

Bibar!

Örülök, hogy minden rendben! Lukinak jobbulást kívánok!

Mamm!

Nem volt egyszerű idáig eljutni, sokszor éreztem, hogy nem bírom tovább a fekvést, aztán valahogy csak kibírtam! :lol:
A vásárlás miatt agyon idegeskedtem magam, úgy gondoltam, hogy csak az lehet a jó, amit én veszek meg és nézek ki. De mivel az ágyikóból nem lehet vásárolni listát írtam a férjemnek, hogy mit kéne venni. Számomra egyértelmű volt, hogy mi a body, mi a rugdalózó stb...neki nem, gondolhatod mit éreztem, amikor elengedtem bevásárolni! Szájába rágtam mindent, de azért a boltból felhívott, hogy látott egy aranyos ruhát, megkérdeztem, hogy milyen ruhára gondol, erre azt mondta, hogy lába van, de keze nincs! Fogalmam sem volt mi az, de mondtam, ha szép vegye meg, hát egy rugdalózó volt, aminek nem volt kesztyűje, mert hát minek is lenne, csak a Drágámnak nem volt egyértelmű, hogy ha van lábfeje, akkor kézfeje miért nincs? És ez csak egy a sok közül, hát így vásároltunk be. Ennek ellenére szinte mindenünk megvan, ami az elején kell, a szülés után meg ha nagyon hiányzik valami, azt már én is meg tudom venni!

Kép

Kép
sharon

Sharon!

Aranyos a férjed :lol: ez a lába van, de keze nincs, nagyon tetszik

Olyan érdekes, hogy a terhesség alatt Ati nem nagyon szeretett babarucit vásárolni, most meg ha elmegy boltba, majdnem mindig beszerez vmi szépet :wink:

Puszi!

Judit

jucicuki

Zsókuci drága
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P hozzon neked szerencsét a 3. x,innentől csak jó dolgok történjenek veled!!!!!!!!!!! :P

Taptau,Juci
na azért elötte felhiztam ám kellö mennyiséget,most abból táplálkozik a picurkám :wink: :wink:

bibar

ZSÓKUCI! Kép

ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG! SOK PUSZIT KÜLDÜNK!

Kép
Kép
share

Csak gyorsan beugrottam, hogy felköszöntsem Zsókucit :)

Zsókuci, Isten éltessen sokáig, és teljesüljön minden vágyad, bármivel vagy bárkivel is legyen az kapcsolatos! :) Gondolatban küldök Neked egy daubneres parfétortát ;)

Kép
elan

Sziasztok lányok!

Csak egy gyors bekukk,mert jól megfáztam abban a szupi kis kórházban(Horváth Ágikát csak egy órára beraknám abba a szobába... :twisted: ) és tegnap este hazahozott az uram.Most kúrálom magam,mert holnap vagy holnapután kiteszik Lilkó szűrét is a kórházból és addigra ki kell gyógyuljak :shock: :shock: Fejem a tejet,a férjecském meg beviszi.
A lényeg:Bújok az ágyba és hamarosan a laptopról képbe kerülök megint. :wink:

Rakok gyorsan két képet Falatkáról :wink:

Kép
Kép

Puszi mindenkinek,köszi hogy gondoltatok ránk!!!! :P :P :P

ZSÓKUCI NAGYON BOLDOG SZÜLIT!!!!!! :P :P :P :P

Kép
lukrécia

Luki,de kis édes Lili!Nagy gratula és gyorsan gyógyulj meg! :lol: :lol: :lol: Jól áll neked az orvosi maszk! :wink: Puszi

Kép
taptau

Jaj Luki de édesek vagytok! :lol:
Nagyon szép a kis Lili.mégegyszer gratulálok!
Te pedig kuráld magad szivem!
Puszika :lol: :lol:

Kép
bibike27

Lukrécia:
Nagyon édes a kiscsajod, gratulálok mégegyszer!
Zsókuci:
Boldog szülinapot neked!
Vendég

Luki!

Szépek vagytok :lol:

Judit

jucicuki

Csajok!

Boldog őszt Mindenkinek :lol:

Judit

Kép Lili

jucicuki

Kép Dorka

jucicuki

Halihó!

Itt egy elveszett bárány:

sajna továbbra is időszegény vagyok, például most szürcsölöm az ebédet, mindíg van valami....

Hétfőn voltunk mázsálni, Jázmin 9810 g és 73,5 cm. Doki néni mondta is, hogy jó nagy gyerkőc a korához képest. Szerintem nem kövér, ráadásul annyit mozog mint egy sajtkukac.

Nálunk is megvolt az első felállás, úgyhogy mostmár állandóan álldogálni akar. Érdekes módon a felülést továbbra sem szorgalmazza, csak ha van kapaszkodó. Doki néni azt mondta, hogy állásból fog leülni, néhány gyereknél így történik.
Szóval kezdődik a " mindent el kell pakolni" időszak, és a " rácsot a lépcsőházhoz".

Hát most röviden ennyi, holnap ha minden igaz jövök és lesz kép is

Puszi

Kép
Kép
zuzmó

Luki anyu,
ez a Lili baba valami tüneményes!!! Tényleg kis Falatka, de annyira ééédes! Nem csodálom, hogy megfelel Olikának! :P :D Alig várom az első olyan sztárfotót, amin közösen szerepelnek! Naaa, Bibarka ez persze nem azt jelenti hogy korábban kellene ám szülnöd! :oops:

Juci,
nagyon jók ezek az őszes képek! Dorka bizti valami szépet álmodott miközben fényképezted, mert olyan kis átszellemült és mosolygós az arcocskája! :D

Kép

Kép
mamm

jaj, de tök vagyok!

Zsókucikám!

Boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

És még

Kép

Kép
Kép
zuzmó

Gabicsibe
Ez az UH-s kép egyszerűen meseszép. :D

Zsókuci
Jó, hogy megvan a góc, innen már csak a gyógyulás van, és hajrá 2008. :D Boldog születésnapot kívánok, teljesüljön minden álmod.

Jucicuki
Csak így tovább, lesz az a tej még több is. Ügyes vagy. Amikor tudsz pihenj, már amennyire két csöppség mellett lehet. :wink: Édesek az őszi fotók.

Taptau
Máté nagyon szép pasi, már ha fiúról szabad ilyet mondani. :wink:

Sharon
Meg lesz az az öt hét, kitartás továbbra is.

Chesti
Édes a kiscsaj, mint mindig. :lol:

Elan
Gratula a kicsitekhez, biztos, hogy gyönyörű.

Lucia
Lucának megmaradt a babahaja? És már ilyen hosszú? És micsoda szemek mindkét lurkónál! :D

Bibar
Szuper jó hírek. Örülök, hogy minden okés. Nem semmi, hogy nem híztál 8 hete.

Luki
Mielőbbi gyógyulást kívánok. Kislányod gyönyörű.

Bibike
El se hiszed milyen hamar elkezd mindenfélét csinálni, te meg majd csak kapkodod a fejedet, és futsz utána. :lol:

Rólunk.:Milán továbbra is gézengúz, folyamatosan mozgásban van. Kapaszkodva már körbejárja a szobát, és pár másodpercet áll kapaszkodás nélkül. A ruhaszárítóba kapaszkodva, maga előtt tolva megy, na ettől rosszul vagyok. Már kétszer feldőlt vele. Baj nem lett, de nagyokat tud esni, szerencsére egyre ritkábban. Nem tudom, másnál hogy van, de Milánnal még mindig harc az öltözés. Fürödni máig imád, pancsol ezerrel, arcán meg folyik a víz, de nem foglalkozik vele. Alíg bírom lemosni, mert a kádban alig bír ülve maradni. Na dobok pár képet.
Kép

Kép Kép

Kép

Kép
agnese

Sziasztok csajszikák!!!!

Bocsika hogy igy eltüntem de azért mindennap olvastalak ám benneteket!!!!!!!! Most ugy összejöttek a dolgok. Apának is segiteni kell még a boltban, Nálunk november és december az a két honap ami full-on van. Mindenkinek ekkor van minden. Szülinap névnap házassági évfordulo stb.

Üdvözlök minden uj kismamit itt nálunk :lol: :lol: :lol:

Chesti ez a lányka egyre gyönyörübb. Lehet még fokozni????

Luki szivböl gratulálok ehhez a gyönyörűséghez!!!!! Gyorsan gyogyulj meg és vidd haza a kis virágszálat.

Agnese!!!! Remélem az enyém is ilyen huncut szemü lesz!!!! Bevállalnám!!! Gyönyörü!!!!

Estrella!!! Mennyit mocorog a kis krumpliszsák??????? Az én picurkám teljesen rapszodikus. Van hogy egésznap meg sem áll jár keze lába. Van meg hogy kicsit meglöködöm hogy adjon már legalább valami életjelet magárol!! Nálad hogy van ez???

Bibar!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lehetne egy kérésem hozzád???? Leirnád nekem a diétádat????
Már tiszta lelki beteg vagyok ezektől a k..va kiloktol. Nagyon megköszönném. Hogy csinálod??? ird le jo???? Mennyit mocorog a picurkád????

Nyunyika mi van már veled kedves????? Ird meg priviben a fejleményeket!!!!!!! Jobban van már a lelkecskéd????,

Kismamik ti hogy álltok a mozgással???????? Valami lightos torna vagy valami???

Én nagyon szeretnék valamit mozogni de sajnos el vagyok tiltva. Nálunk a helyzet változatlan, a multhéten voltam u.h.-on. A méhlepény teljesen rajta van a méhszájon. Nagyon kell vigyáznom nem szabad emelgetni mozogni semmi olyat ami alhasi vérbőséget okozna. Aztmondta a doki ha elkezdenék vélrezni akár egy cseppet is vagy csak barnázni azzonnal menjek. Erre mondtam neki hogy de azért ugye ez nem törvényszerü??? Aztmondta hogy nem de majdnem!!! Szép kilátások mi???? Szerintetek mit jelent ez???

Puszi mindenkinek. Ezután megprobálok sürübben jönni.

Kép
fiona66

Jaj de benga vagyok!!!!

Zsokuci drága!!!!!!!!!!

Nem kivánok semmi mást neked csak mindig minden legyen ugy ahogy azt a pici szived szeretné!!! Oké???? Boldog szülinapot!!

Kép
fiona66

Taptau,
Köszi!!!!!!!!! :wink:

Bibar,
Hogy csinálod, hogy nem hízol? Valami speciális diétát tartasz, vagy csak odafigyelsz?

Luki,
Annyira édes a kis Falatkátok! :D
Jobbulást neked mégegyszer!

Judit,
De jók ezek az őszi fotók! :lol:

Agnese,
A te kisfiad is gyönyörű, kis huncut ahogy pancsol! :wink:

Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vissza: Szülészetek, kórházak