Sziasztok!
Jó rég nem jelentkeztem, most nagyjából sikerült visszaolvasni. Előre szólók, hosszú leszek, mert mindenkinek szeretnék írni pár sort…
Napcsi,
a kislányod egyszerűen tüneményes! Nagyon szép kisbaba!
Nagyon kiváncsi vagyok már a szüléstöridre, de ha nem volt túl jó élmény, akkor megértem, hogy nem akarsz visszaemlékezni rá. Tegyél majd fel még képeket, jó?
Vicuska,
majd olvass át az nlc-s topikra, hiányolnak a csajok! Ja, és Play is jelentkezett... Ramcsikáról régen raktál fel képet, tessék pótolni! Puszi!
Lippa,
Mi a helyzet? Csajoknak azóta nem voltak olyan „anyátmegríkató” mondataik? Édes lehetett Petrus. És igazad van, az ilyen dolgokért lehet érdemes élni!
Lucia,
Ezek a gyerekek zabálnivalóak! És 10 hónaposan már a lámpaszereléshez is értenek? Ez igen!
Chesti,
Hát ez a popsifeltolós alvós póz nem semmi! Akkorát vigyorogtam, amikor megláttam! Egyébként meg továbbra sem bírok napirendre térni afelett, hogy hogy lehet valakinek ilyen szép nagy szeme. Jajjj nektek pasik!
Réka,
Esküvő??? De szuper! Ha nem is nagy ünnepség lesz, akkor is a ti napotok, és az is fantasztikus érzés lehet, hogy igaz hogy csak a pociban, de a kisbabátok is veletek lesz a nagy napon! Ja, és utólag is boldog névnapot!
Lanett,
Csak most látom, hogy szülinapod volt, Isten éltessen utólag is, Réka babának pedig gratula az első névnaphoz!
Gomba,
Nagyon szép pocid van! Drukkolok, hogy most már mielőbb kibújjon belőle a kis albérlő! Biztos nagyon izgatottak vagytok már! Csak ügyesen!
Numa,
Kitartás! Nagyon ügyes vagy, hogy ilyen sokáig tudod hordani a Törpéket, akik nem is olyan törpék, sőőőőt! Neked is mennek a drukkok!
Benszi,
Bár Te most nem olvasol bennünket, remélem aki beszél veled, majd átadja az én jókívánságaimat is. Szuper, hogy nőtt a kiscsaj is, meglátod, nem lesz semmi gond! Drukk-hegyek!!!!
Juci,
Én meg tudtam nézni a pps-t, olyan jó látni, hogy milyen szépen fejlődnek a lányok! Minden elismerésem az ikreseké!
Sharon,
Látod milyen szépen eltelt az idő? Nagyon ügyes voltál, hidd el, nagyon sok múlt rajtad, és az akaraterődön. Csak így tovább, kívánom, hogy minél tovább növeszthesd a pocidban a kislánykádat! Tényleg, a vásárlást hogyan oldottátok/oldjátok meg? Elmondod apának és a családnak, hogy milyen elképzeléseid vannak, ők meg bevásárolnak?
Taptau,
Te jó ég mekkora már Máté! Kész legény! Nagyon édes!
Share,
Máté felállt? Azt a mindenségit! Még emlékszem, amikor egyszer nagyon régen arról priviztünk, hogy a megmaradt Utrodat elküldöd majd nekem, akkor lehettél olyan 16 hetes kismama… Most meg a nagyfiad már áll!!!!
Bibike,
Nagyon szépek a keresztelős képek, és nagyon tetszik Bettina ruhácskája is. Olyan kis angyalka benne, és angyalkához méltóan is viselkedett, igaz?
Ballagyo,
Nem teszel fel poci képet? Naaa, olyan kiváncsi vagyok! Aztán csak óvatosan azzal a melóval, amit csak lehet, inkább otthon, jó?
Rebe,
Gratula az ikrekhez! Szuper érzés lehet két kis manókát nevelgetni a pocakban! Bár nekem az egy is olyan mozgékony néha, hogy szinte kirúgja az oldalamat, nem is tudom mit művelne kettő…
Elan,
Azt hiszem neked még nem is gratuláltam a babócához! Szóval nagy-nagy GRATULA!!!
Erika,
Neked is GRATULA a babához, és nagyon drukkolok, hogy az a csúnya vérömleny minél hamarabb eltűnjön!
Vikkata,
Neked hasonlóképp GRATULA!!! Jó, hogy Ti is itt vagytok, szuper hogy egyre több a kismami! Éppen itt volt az ideje, hogy valaki megkezdje a babaesőt!
Gabicsibe,
Te voltál, aki megkezdte, ugye? És most már itt van ez a fantasztikus mesebeli uh kép a Manócskáról! Emlékszem, amikor én először láttam az én kis Ficánkám dobogó szívecskéjét, potyogtak a könnyeim…
Estrella,
Tudtatok vásárolni valami szépet? Mesélj!!!
Bibar,
Örülök, hogy minden rendben Oli babával. Kb. milyen súlyú most? Neked továbbra is megy a diéta? Én is próbálkozom… Luki néninek jobbulást, remélem hamar hazamehetnek! Már nagyon kíváncsi vagyok Lili babára!
Lexi,
Jó, hogy mostanában Te is gyakrabban jössz!
Zsókuci drága,
Hát meglett végre az a csúnya góc? Nem irigyellek a műtét miatt, de ha megoldódnak tőle a problémáid, akkor túl kell esni rajta. Kitartás!!! Vigyázz nagyon magadra, jó?
Fiona, Málna,
Ti meg merre jártok? Tessék néha jelentkezni!
Csajok,
Nyunyival mi van??? Miért nem jön????????
Igyekeztem mindenkinek írni, remélem tényleg nem felejtettem ki senkit, ha mégis, akkor ne hari!!! Már egy órája írom ezt a hsz-t, egy oldal biztos lesz, de nem baj! Csak el ne szálljon itt nekem!
Mi jól vagyunk, csak el vagyok havazódva a suli miatt. Nem bánnám, ha már vége lenne, kicsit fárasztó… Ficánkám sokat izeg-mozog, érdekes módon, amikor a bal felemre fordulok (azt olvastam ez a legjobb a babáknak), akkor szinte azonnal beindul.
Mintha nem tetszene neki, vagy nagyon is? Hmmm, nem tudom.
A terheléses cukrom elég magas lett, s bár a doki szerint még határon belül vagyok, azért elkezdtem odafigyelni a szénhidrát bevitelre. Muszáj kevesebbet ennem, mert az elmúlt egy hónapban majdnem 4 kilót híztam…
Ja, és sajna a vizeletemben meg fehérvérsejtet találtak, holnap mennem kell kontrollra, és ha még mindig ott lesz, akkor valami kezelést kell kapnom. Hát, remélem nem így lesz…
Mindenkinek sok puszi!
Mamm