levendula!
köszönöm az érdeklődést, mondjuk úgy, hogy rossz helyen volt,rossz időben. vagy rossz passzban volt z doki. kezdetnek annyit, hogy nem volt időpontra beírva a férjem, de ezt elismerte korrekten z doki. de mivel túl hangosan kopogott állítólag, ezért kapott a fejére. most már csak röhögök rajta, de pénteken ez nem volt annyira vicces. még jó, hogy vele és nem velem történt ez, mert én nem vagyok olyan nyugodt típus, mint ő. hozzáteszem, hogy nem hall jól allergia szezonban, ezért "dörömbölhetett " kopogás helyett. volt egy csúnya mondat, amit nem nagyon értek, hogy miért mondták, mégpedig az, hogy mi inkább húzzuk meg magunkat , mert itt csak szívességből lehetünk. de ezen pont nem agyalok. a lényeg ,hogy most már jó lenne tudni, hogy lesz-e velem valami csinálva. de megvan a norbi vizsgálata, most én jövök pénteken, mert kb akkora fog megjönni. fekészítem magam, hogy valami miatt én is fogok kapni, de addig nem telefonálok semmiért, mert megint történni fog valami.
kicsit furcsa számomra ez a helyzet, hogy miért vagyunk hátrányosan kezelve csupán azért,m ert vannak fagyi babáink, amiket anyagilag nem tudunk visszarakatni, nem trehányságból. én nem embriógyűjtő vagyok, csak egyszerű bérből és fizetésből élő. valamint nagyon-nagyon babázásra vágyó. mostmár csak jó jöhet!! - remélem!
lányok, most az első uh-on mire készüljek? mensi 2. napján kell mennem. utána elvileg mi lesz? pco-s vagyok, vannak cisztáim, ettől függetlenül szerintetek stimulálni fognak vagy nem? mert eddig nekem soha nem a 2. napon kellett mennem uh-ra. fel kell készítenem magam lelkileg mindenre, mert én gyenge vagyok, nem akarok sírva fakadni ,ha elhajtanak.
nekem nem kérték a méhtükrözést, csak átjárhatóságim van. az fájdalamas? az egyik barátnőmnek kell megcsináltatni, ez ugye nem a hsg? altatás nélkül nagyon húzós? bár olvastam, hogy igen. azzal mit néznek, nyh-t, eltérést?köszi