Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Thimmy, tényleg együtt voltunk tájékoztatón, ez jó :D
Őrület, hogy fogigátlót kell szedni, mikor babát szeretnél de én is ezt tenném a helyedben. Így meglátod szépen felszívódnak azok a tüszők és tiszta lappal indulhat az új ciklusod :)

Lányok, látom írtok erről az inzulinrezisztencia dolgoról. Én eddig ezzel nem foglalkoztam :? Ezt a Bmc-ben nem nézik, ugye?
Hol lehet csináltatni? Gondolom csak magánban.

Dorika fel a fejjel :) most tényleg élvezzétek a nyarat és egymást :wink: Aztán meglátod teljesen pozitívan tudtok majd belevágni nyár végén!

Evolet: tudom milyen vacak ez a várakozás, de biztos minden oké lesz az eredménnyel!
Tavaly én is találtam egy csomót a mellemben, aztán kiderült, hogy csak ciszta (ill. ciszták, mert több is van). De az a hét, amíg vártam az uh-ra, tiszta ideg voltam.
De próbálj arra gondolni, hogy rendben van a szövettan.

Kérdeznék még :)
Ha már készen lesz minden vizsgálat, eredmény, konzultáció és jöhet a lombik, mikor kezdhetünk? Sokat kell várni vagy már esetleg a rá következő ciklusban indulhat?

Szép hétvégét mindenkinek :)
levendula05
Budapest

Sajti,

képzeld én rákérdeztem, és azt mondta Z.dr, ha lemegy 0-ra akkor mehetek a fagyikért, nem kell várni. Nem tudom, mit tegyek mert mindenhol, a külföldi lombikos fórumokon is min. 3 hó várakozást írnak. Bónusz még, hogy április 10 óta vérzek, azaz 40 napja, mondtam ezt is Z. drnak de nem aggasztja őt nagyon... azt mondta ha nem áll el, csinál egy kaparást gyorsan... :roll:
Vendég

Madárcsiripelős napsütéses jó reggelt!

Imádom, amikor így indul a reggel! :lol:

Levendula
Inzulin rezisztenciát nem néznek a BMC-ben. Magánban szokták megcsináltatni, a lányok majd jönnek, és adnak tippeket, hogy hol.
A vizsgálatok után (a HSG-t követően még aznap beszéltem Sz-szel) nekem egyből a következő ciklusban lehetett kezdeni az inszemmel. A lombikkal nem tudom, mi a helyzet... :roll:

Lovely
40 nap az nagyon sok! Nem is értem, Z-t miért nem aggasztja :oops: :?

Gondolom, mindenki igyekszik kihasználni a jó időt. Mi még megyünk kicsit dolgozni, aztán azt hiszem, kapumotort kell szerelnünk :? 8) Jó pihenést mindenkinek!
thimmy
Gárdony

köszönöm a válszokat lányok! most csak gyors bekukk

levendula az ir-t már sima nőgyógy is kiírhatja az sztkban. mond, hogy mire készülsz és mindegyik kiírja. kell 0, 60, 120 perces cukor és inzulin is, ki kell hozzá váltani cukrot a gyógyszertárban recept nélkül. de minél korábban kell menni a laborba, mert ugye 2 órát ott vagy. nekem előtte kellett egy sima cukor érték, mert 7 fölötti értéknél nem terhelhetnek meg. de ezt nem tudom, hogy máshol is tartják -e. 1 hét alatt van eredmény, de nagyon sokat segíthet. nekem sem nézték és isteni csoda,h ogy van botikám. olyan magas volt az inzulinom normál cukor érték mellett, hogy az okozta a vetéléseimet, meg botikám nem tudta tartani a cukrát az első két napban születése után. én mindenkinek javaslom ezt a vizsgálatot, sok kellemetlenség kiszűrhető vele.

de a mensmentis intézet nagyon profi e téren, ha tudsz rá áldozni. 6500 a vizsgálat és 10 a konzi, de ezt inkább akkor kéne, ha gond van. bár nálam az endokrinológus nem vette észre a gondot, közben 14 volt az ébredési inzulinom. állítólag 8 fölött gyakran okoz vetélést. tehát az elemzést sem mindegy ki csinálja.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok köszönöm a biztató szavakat amik jól esnek!

Valójában nem izgulók tudom,hogy nem lesz baj de a fordításod nagyon jól jött!!!!

Sztem a c@r anyigi helyzetünk miatt nem akar most spontánkodni ez a csajszi (igaz miota láttam a másikon Balázs babát már kétess hogy tényleg csajszit akarok-e olyan gyönnyörü kisfiú!) de majd rendbe leszünk és jöhet a 2013-ban nagyon hiszek!! függetlenül josolta 1 asztrologus és 1 kártya jós!
lehet,hogy ez kellett ahoz ,hogy ne görcsöljek a bébi akaráson!

Nekem a cukor terheléses vv. még akkor meg csinálták mikor még az ittenihez mentem hogy 1 éve nem jön össze a bébi. nem kellett vinnem semmit ők adták a cukros vizet.

Csütörtökön lesz valaki a bmc-ben??
evolet
Szolnok

Sziasztok!

Már régen jártam erre. Volt egy szünet a babaprojektben, de most már elég erőt érzek, hogy újra belevágjak.
Túl vagyok az első konzin a Skriba doktornőnél. Kaptam egy csomó beutalót. Holnap mennék vérvételre, útba igazítanátok, hogy kezdjek hozzá? Hova kell pontosan menni? A doktornő a magánrendelésére hívott be, így még sosem jártam a BMC-ben. Lesz immunológiai vérvételem is, így át kell vinnem majd a vérem a MÁV kórházba. Ez állítólag 17 000 Ft-lesz. Nem tudjátok véletlenül, hogy lehet egészségpénztárra is rendezni?
A többi vérvételért is kell fizetni? (HIV, Hepatitis stb.)

Köszi.

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers
agnyes

Szia Agnyes!
Szerintem első sorban menj a BMC-be reggel minél korábban hogy a vérvétel meglegyen. Amit a MÁV k-ba kell vinned azt is úgy tudom ott veszik le és majd neked kell vinni a vérsavót. A HIV és a Hepatitis-ért nem kell fizetni azt ott megcsinálják. Azt a lenti nagy laborban veszik le.
Hajrá kezdés és nagyon szorítok neked. A recepciót annyira kedvesek hogy mindent tudni fogsz ha ott megjelensz. Mindent elmondanak.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Zsuzsa!

Köszönöm, kedves vagy!

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers
agnyes

Szia én még annyival egésziteném ki az elöttem szolot, hogy a máv -ban eg. kártyával nem lehet fizetni de ha kérsz adnak számlát és vissza lehet igényelni.
Nekünk a hiv, és hepatitísz vizsgálathoz a vért a ántsz-nél vették le de azt itthon csináltuk mi kész eredményekkel mentünk.
evolet
Szolnok

Sziasztok lányok!

Még egyszer köszi mindenkinek a biztató szavakat!

Thimmy: Igen ha minden igaz június vége július eleje lesz a következő ez már csak a ciklusomtól függ mert az nálam elég bizonytalan!:D :D

Missancsi:
Antioxidáns kezelés megy, ezek mellett is azonban egyszer jobb egyszer rosszabb az eredmény, a dokik is csak annyit mondanak biztos a stressz! :twisted: :twisted:

Etna33:
Hát mellékelem a produktumot! Nem valami fényes!
Spermatogramm:
Mennyiség: 6 ml
sejtszám: 15 mill/ ml.
Mozgó alak: 10%
Célirányos mozgás: 1-.2%
Kóros alak: 80%

Mindenkinek szép napot!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Szép hetet mindenkinek :D

Etna köszi az ir infókat, meg kéne csináltatnom, mielőtt belevágunk a lombikba.
Asszem maradnék a magánnál, ez az sztk-s nőgyogyi simán megírja a belutalót nem jött be nekem. Volt már rossz tapasztalotom beutaló kéréskor. Amilyen bunkók és lenézőek, inkább fizetek magánban :?

Agnyes én is két hete voltam először, a recepción kezdjél, ott megkapsz minden papírt, ami a laborhoz kell és ahogy Zsuzsa is mondja tényleg mindent elmondanak, nagyon kedvesek.
Fizetni ott semmiért nem kellett.

Mia, nálunk is volt, hogy a párom eredménye hol jobb, hol rosszabb volt. Nekünk akkor ajánlották, hogy szedjen Cinket, E-vitamint, C-vitamint valamint ivott Aloe verát. Tudom, hogy nem csodaszerek de nála bevált. főleg az Aloere mondják, hogy jó hatása van :)
Esetleg egy próbát megér, ártani nem árt az biztos :D
levendula05
Budapest

Agnyes: nekem ugyan csak AMH vizsgálathoz kellett vér az ÁNTSZ-nek (ÁEK),de nem ott vették le a vért,aznap levették a BMC-ben,és abból adtak,amit vihettem magammal,így nem kellett duplán szúrni.

Tehát ha amúgy is lesz vv-ed a BMC-ben,érdemes onnan elkérni (vagy eleve többet levetetni,ha ezt előre tudod),és akkor pár perc alatt végezni az ÁEK-ban!
Beviszed a vért,elkérik az adataidat,kifizeted a vizsgálatot,és kapsz róla papírt,nekem az eredmény email-ben jött!

(AMH 5000 Ft,többit nem tudom..)
Vendég

sziasztok!

levendula!
ha érdekel priviben elküldöm, hogy a mensmentisbe én kinél voltam, nagyon korrekt, kedves és szakmailag is nagyon jó. de mond, hogy lombikra vársz, szúrjanak be egy üres helyre, mert van várakozási idő rendesen.

lányok, ha valakit érdekel van egy nagyon jó könyvem, baba lombikból címen, én is kaptam, de régi motorosként is rengeteget tanultam belőle, amit lehet használni. a hőmérőzés olyan érthetően le van írva, hogy még én is megértettem :D de amúgy minden nagyon tuti, de nekem a hőmérőzéses rész szúrt szemet, mert az idáig homályos része maradt az életemnek. priviben küldjetek email címet, ha valakit érdekel elküldöm neki, természetesen ingyen!!!

mia!
látom az eredményeket, tényleg ráfér egy kis turbó. nálunk annó az andrológus javasolta a biocink, szelén (ez egyben is kapható) párosítást, 250 mg-os e vitamint még hozzá és az a szer neve, hogy nanbao (nem sok helyen van, de nagyon tuti, gyógynövényben általában kapni) ginzeng, fahéj, stb tartalmú. a férjemnek 12 milláról, 56! millára emelték meg ezek a spermium számát. azt hitte a doki, hogy megműtötték visszérrel, hogy ilyen jó lett az ereménye. jól meg is szívtuk, mert inszem lett a lombik után :roll: :D

hú látom a vizsgálatokat, azt hiszem jó, ha szeptemberre kész leszünk. már a leiden mutáció, azt hiszem az immunológia az megvan nekem .hülyeséget fogok kérdezni, de azt csak egyszer kell megcsinálni? még jó, hogy államilag támogatják a gyerekvállalást, 17 itt, 5 ezer ott, gyógyszerek, fincsi :twisted:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van!

Vasika? Pocaklakó rendben van? :)

Én picit eltűntem.... Elég fáradt vagyok mostanság, és nem nagyon van erőm gép elé keveredni. Most is hazaértem egyből lepihentem, kb 2 órát aludtam . :)
Állapot változatlan, elég gyakran van hányingerem :) , aludni nappal bármennyit tudnék (éjjel már nem megy olyan jól). A hasfájásom az egész jól elmúlt. Nem görcsölök annyit, mint korábban.... Ez remélem nem baj.
Szerdán megyünk uhu-ra, és kezdek izgulni, hogy minden rendben lesz-e...??

Etna: csak azt nem támogatják amit kellene!! ingyenes lombik program... mikor akár 200ezer is lehet a gyógyszer... Azt sosem teszik hozzá, hogy csak az eljárás ingyenes, a gyógyszer része pedig részben támogatott. Amikor én meséltem a barátainknak, hogy hová járunk, és hogy mennyibe kerül, mindenki azt kérdezte, hogy hát az nem ingyenes???
nyulacs82
Szolnok

Etna,
írtam privit!
Lovely
Vendég

Sziasztok

Nyulacs milyen jó, hogy ezeknek a kellemetlen tüneteknek is tud örülni az ember :lol:
Csak ne izgulj, minden ok lesz szerdán! Majd gyere és mesélj!

Én is így jártam, volt aki el sem akarta hinni, hogy ennyibe kerül az "ingyenes" lombik.

Etna, megírnád, hogy kinél voltál? Köszike
levendula05
Budapest

Sziasztok!

Levendula: én tavaly októberben kezdtem a bmc-be és rögtön kaptam beutalót a laborba terheléses cukorra és inzulinra. Ott helyben a Jánosba csináltak a központi laborba. Ugyanúgy nem kellett érte fizetni, ahogy a többi vizsgálatért sem.
Remélem nem értettem félre, hogy azt az infót kaptad, hogy a bmc-ben nem csinálják meg. Ha mégis akkor elnézést, hogy belekontárkodtam. :shock:
abigel1975
Isaszeg

Nyulacs:
Mi volt ma az uh-on??? Gyere már a jó hírekkel!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok!!!

13mm-es a kis Drágánk!!! Z szerint rendben van! :) 2 hét múlva kontroll uh, akkor kell a kicsi szívét hallanunk! DE! elengedett a BMC-ből, azt mondta nem kell azért felmenni, hanem itthon is meg lehet csináltatni az uh-t, csak fel kell telefonálnom a biológus hölgyikének, hogy rendben vagyunk! :)

Zsuzska, kis lelked hogy van??? Mikor mehettek újra kezdeni?
nyulacs82
Szolnok

Nyulacs: Gratula, szép méret. Már csak a tam-tam hiányzik.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszönjük Vicky! Már nagyon várom, hogy halljam! :D
nyulacs82
Szolnok

Nyulacs:
Szuper hír!!!! Hatalmas gratulációóóóóó!!!!!
Velem minden rendben van,lelkem "tökéletes" állapotban van!!! Majd valamikor jövök és mesélek részletesen,csak most ki sem látszok a melóból!!!! Valószínü pénteken már lazább lesz és akkor bepotolom a lemaradást!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Nyulacs, ez szuper, gratulálok!

Abigel, hát én nem kaptam erre beutalót. Szóba sem került. De jövő héten úgy is megyek, rákérdezek. Egy próbát megér.

Most rohanok, szép napot mindenkinek! :D
levendula05
Budapest

Zsuzska, neked mikor lesz meg az inzulin eredményed? Már aktuális, nem? Nagyon kíváncsi vagyok már rá.

Nekem meglettek a hormonok. Hát az LH-tól nem vagyok elragadtatva, több mint duplája lett az fsh-nak, ami nem jó, mert pco-ra utal, igaz az shbg-m meg a tesztoszteron jó lett, úgyhogy nem értem... Már megvan időpontom bmc-be amikor megbeszéljük a mikor folytkövet.
ann74

sziasztok lányok!

nyulacs!
tök jó lehetett látni végre uhon. ez egyre jobb lesz, a szívhangra vigyél sok zsepit, mert általában mindenki pityereg olyankor. én még utána két nappal is, hiába, a hormonok :D

levendula válaszoltam!

lenne egy kérdésem, hétfőn megyek du konzira, a meglévő leleteimet, ha viszem azt lefénymásoljam? lesz rá szükség? vagy csak átnézik. mert akkor fél napot tuti kell másolnom annyi van :roll:
komolyan mondom, hogy úgy izgulok, mintha most mennék először ilyen helyre.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Köszönöm Mindenkinek!

Etna: tőlünk kérték fénymásolatban az összes eddigi leletet. Sőt, házassági anyakönyvi kivonatot is. A konzultáción, inkább csak a kórtörténetet veszik fel, az adataitokat. És elveszik a leletek másolatát. Nem nagyon mondtak nekünk semmit akkor, csak, hogy milyen vizsgálatokra kell menni. inkább majd a kezelőorvosod fog belenézni a leletekbe, mikor már oda jutsz.
nyulacs82
Szolnok

Sziasztok!

Lovely:
:shock: :shock: :shock: Azért az egyből kezdést én tuti nem vállalnám be... És ha vmi baja lesz a babának (ha besikerülne)? Én is sokáig véreztem, ráadásul össze-vissza mennyiségileg és napokban is.
Kaparás sicc!!! Vérzés múljon el!!!
Kép

Levendula:
Nekem a BMC-ben csinálták az IR-vizsgálatot - gondolom, ha indokolt vmi miatt, akkor megcsinálják helyben. Amúgy magánban is megcsináltattam volna, de a dokim megelőzött! Olyan szeme van, hogy ezt is kiszúrta! Meg ugye alapos is... :)

Nyulacs:
Gratula a 13-askátokhoz!
Csinálsz vonalzót? Jó lenne látni, hogy hol tartotok... :)

Mia:
Próbáljátok ki az Etna-féle kúrát, ártani nem árt. :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!!!!

Na most próbálom behozni a lemaradásomat!!!

Etna:
Senki nem fog itt elítélni azért hogy kistesót is szeretnétek,ez természetes!!! Drukkolok hétfőre!!!!! Minden eredményedet fénymásold le,mert az eredetit úgy sem fogadják el!!!

Dorika:
Hajrá szeptemberi kezdés!!!! Addig akár a spontánkodás is meghozhassa az eredményt!!! :lol: :lol: :lol:

Evolet:
Ha jól tudom tegnap voltál a BMC-be,mesélj mi volt!!!!

Thimmy:
Stimu leállítását sajnálom!!! Hajrá következő ciklus!!!!

Levendula:
Az IR-t a BMC-ben is néznek,de csak akkor ha van rá valami ok. Nekem sem néztek mert nem volt indokolt,Decemberben én megcsináltattam magánba és jó is lett az eredmény. Most meg S. mondta,hogy nézzük meg,hogy kizárjuk a problémát,egy próbát megér és nem is lett jó az eredmény. Ennyit segített az IR-nek a lombikos stimuáció.

Lovely:
Sajnálom ezt a vérzést,nem értem Z.-t ez mért nem izgassa. Én min. 1 hónapot kihagynék és azután mennék a fagyi babákért!!!

Agnyes:
Üdv itt!!!! Mielőbbi babásodást!!!! :lol:

Sajti:
De jó téged is látni!!! Mizus veletek????

Ann:
Megvan már az IR. eredményem,nem lett valami fényes!!!
Cukor 0 p. 5,1
Cukor 60 p. 4,2
Cukor 120 p. 5,3
Inzulin 0 p. 5,80
Inzulin 120 p. 58,10

Kedden megyek endokrinológushoz,majd Ő jól megszakérti!!!!!

Nyulacs:
Pihizz sokat és növeszd a kis manókádat!!!!

Vasikáé:
Merre vagy így elveszve???

Csajok:
Látom mindenkinek feltűnt az „ingyenes lombik program”. Igaz a gyógyszereket meg kell venni,de arra is van támogatás. Nekünk egy stimulációra a gyógyszerek 180.000 volt és mind ez úgy,hogy erre még rá jönne a 132.000 ft oep támogatás. Ha összeadjuk akkor ez bizony 310.000 ft lett volna.Azért ez nem mindegy. Az ingyenes lombikot az alatt értik,hogy a beavatkozásért nem kell fizetni,mert még csak az a drága. Ha nem lenne ingyenes akkor a gyógyszer + beavatkozás simán 1 milla körül mozogna. :shock: :shock: :shock:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Ó Zsuzska, ez az IR tényleg nem lett vmi jó. 10szerese a 0-ásnak bakker. A diétát szerintem el is kezdheted rögtön..aztán irány endokrin doki feltétlen. Vannak neked ir-es anyagaid? Küldök szívesen ha nincs.
Az FSH LH értékedet tudod amúgy?
ann74

Ann:
Nem nézettem FSH és LH-t sem,mert mivel,hogy az elöző ciklusban használtam a crinont gondoltam nehogy az bekavarjon,majd a következő ciklusba megcsínáltatom.Már lassan próbálkozok a diétával,remélem majd csak belejövök!!!!Jöhetnek az IR-es anyagok!!!!
Amúgy veled mizus??? Hol tartotok????

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

sziasztok!

zsuzska!
nem vészes szerintem az ir-ed, de az én endos dokim folyamatosan az ébredési ir-t nézi (0 perces) nekem a 6,1-es mellett kell 3x850 mg meforalt. nekem csak fagyi babás hormonok voltak, hát had ne mondjam, hogy brutál módon kiütötte a meforalt. estrofem és hüvelygél volt, mi lenne, ha totálba mentem volna, azt nem tudom. :roll:
az ébredési 8-10 szerese elfogadott a 120 percesnél, de minél kevesebb az ébredési annál kisebb a rizikója a vetélésnek.
szerintem a biokrómot ha szeded az is elég lesz, de majd a doki úgyis megmondja, csak addig az is hozhat eredményt.
szerintetek az ir car értéke ad esélyt arra, hogy ne kelljen inszemezni? most még 3x szúrom magam az inszemre az ir-em szerintem az egekben lesz. na majd hétfőn kiderül, legyen már hétfőőőőőőőőőőőőőő!!!!!!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!
Sajna (vagy inkább szerencsére) ez a hetem is nagyon behavazott volt, úgyhogy most igyekszem pótolni… Bár látom, Ti többiek sem vagytok túl aktívak mostanában. :(

Mia
Drukkkolok, hogy a ciklusod sima legyen, és minél előtt újra kezdhessetek. Ciklus rendezésére próbáltál már valamit? (persze biztosan több mindent is már, de lehet még javaslatunk ? 8) )

Levendula
Az Sztk-val korábban nekem sem voltak túl jó tapasztalataim. Mostanság voltam egy-két rendelésen, és a hosszú várakozási időn kívül egész normálisak voltak. Mindezek ellenére én is úgy vagyok vele, hogy inkább fizetek, de kapjak figyelmet, és ne töltsem ott az egész napomat. :?

Nyulacs
Pihizz kicsit többen mostanság, ha tudsz. Az első trimeszterben fáradtabb, álmosabb a kismama! 8) Bébi – de szuper! Mit tervezel, hol csináltatod meg a kontrollt? És van állandó dokid, akinél majd szülsz?

Zsuzska
Látom, Te is munkaterápián vagy! Örülök, hogy jelentkezel! Mi indokolja az IR vizsgálatát? Nálam szóba sem került, pedig, lehet, hogy kéne?

Ann
Mikor kell menned? És kihez jársz?

És a Többiek hova tűntek?

Cicamica
Kezdtetek ebben a hónapban? Mivel stimuzol, hol tartotok?

Titime
Hogy vagy? Te dolgozol még, vagy otthon vagy?

Én is igyekszem elterelni a gondolataimat a sikertelenségünkről, a legjobbkor jöttek ezek a munkás napok. Így csak azt látom, hogy mennyire fogy a fogigátló. És kedden már megyek is Sz-hez!
Etna azt szeretné, hogy legyen már hétfő, én meg azt, hogy legyen már kedd!!!!!!!!!! :lol: :lol:
thimmy
Gárdony

zsuzska: Az tény, hogy a terhelt inzulinod sok, de szerintem annyira nem vészes, nem lesz itt gond.

etna: Nekem nagyon car IR-em volt és mégis inszemeztünk-és végülis sikerrel. Szerintem ez nem kizáró ok.
vicky79
Budapest III. kerület

Etna!
Túl vagyunk a hétfőn (majdnem :lol: ), mesélj, mi volt a dokinál?

Én még maszírozok egy sort este, aztán holnap kiderül, eltűntek-e a tüszők... :roll: :?
thimmy
Gárdony

lányok!

most hulla vagyok, csak annyit, hogy a mai benyomásom alapján életem legjobb döntése volt a pasi!! totál nekem való és végre egy orvos, aki az én érdekeimet nézi. én még mindig nem tértem magamhoz.

basszus, minden leletemet elfogadott!!!!! már ki is vagyok vizsgálva :D mensi 2. napján talizunk egy uhura és meglátjuk mit kezd velem! szó sem lehet inszemről!!!!!!!!!!!!!!!!!! imádom!!! de a többit még nem írom le, mert az még holnap intézi, remélem sikerül neki és akkor nem kell stimu!!!!

nem akarok senkit bántani, de ha már évekkel ezelőtt tudtam volna, akkor sokmndent megspóroltam volna magamnak, sajnos én akkor nem a megfelelő dokihoz kerültem.

csak egy dolog aggaszt, ráérzett a titkos félelmemre, elküldött mammográfiára, ugyanis nekem már 2 lombikom volt és indokoltnak látta, na most minimum 2 hetet izgulhatok, mert addigra van időpontom!
holnap jövök bővebben, véletlenek nincsenek, ez már tuti!
thimmy, honap kedd, csak közlöm :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

etna: Én mondtam, hogy tetszeni fog a fickó. Neki köszönhetjük Barbust. :D A mammográfián meg hamar túl leszel és jöhet a lombik.
vicky79
Budapest III. kerület

Etna
Ez tök szupi, mégsem kell szeptemberig várni! Végül is melyik dokit választottad (a leírás alapján a központ bármelyik orvosa lehet :lol: :lol: )
Húúh, a mammográfiát nagyon utáltam. Bár nekem nem biztos, hogy kérte volna a doki, "szorgalmiból" megcsináltattam. Hát nem kellett volna olyan buzgónak lenni :evil: Úgy összenyomták a cicimet, hogy azt hittem, soha nem nyeri vissza eredeti formáját :roll: :oops: .
Mit jelent, hogy nem kell stimu? Azt hittem, anélkül nem csinálják.

Igen, holnap kedd! Este felé jövök a hírekkel 8)
thimmy
Gárdony

na itt vagyok lányok!

thimmy!
zeke doki, szerintem pont olyan stílusa van, amilyennek egy dokinak lennie kell. én mézes-mázoshoz jártam és kimosolyogta a lóvét a zsebemből, közben meg cart rám.

szóval a legjobb hír számomra az, hogy nem kell inszem, valamint megpróbálja megbeszélni az illetékesekkel, hogy nem kelljen új lombikot kezdeni, hanem a fagyi babákat átszállíttathassama budaiba. azt mondta az én egészségemnek az lenne a legjobb, hogy ha nem kapnék több hormont. mármint stimuhoz. de ez függ a biológus nőtől és k dokitól, hogy mit szólnak hozzá. de ezt csak az utolsó pillanatban derült ki, mert anno hallani sem akartak más intézetben "összehozott" embriókról. most meg van ilyen lehetőség is! már jöttem ki az ajtón, mikor mondtam, hogy nekem van 5 embrióm még hűtve. na akkor mondta ezt, én úgy örültem neki.

vicky!
képzeld azt mondta, hogy ő már akár most is bevarrná a méhszájamat, hogy ilyen nyílós vagyok :D de azért mondta, hogy várjuk ki a terhességet. na ez a fő szempont egy orvosnál, mert nekem sajnos tudom, hogy kell a bevarrás. a fiatal nemzedék sajnos már a varrás ellen van, de ha egyszer kell, akkor kell. nekem botinál jó volt, hogy volt. tényleg igazad volt, bejött a doki!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

etna: Neked Botival mikor varrták össze a méhszájat? Hány hetes voltál és mennyire nyílt ki? Csak mert az én dokim nem varrt össze 24 hetesen, de azt mondta hogy jobb ha nem birizgálja. Szüléskor mi van ezekkel a varratokkal? Lehet hogy a tesónál is nyílni fogok és akkor talán jobb lenne összevarrni. Jöhet priviben is akár, ne terheljük a többieket ilyesmivel. Tök jó, hogy a fagyisokat át lehetne hozni, neked azért sokkal jobb lenne hormonok nélkül. Jobban mondva kevesebb hormonnal.
vicky79
Budapest III. kerület

zsuzsa pü ment!

nyulacs?? mesélj!!

Üdv akit még nem köszöntettem köztünk!
evolet
Szolnok

Sziasztok!

Megjöttem, jó hírekkel :lol: :lol: A múlt hónapban 3 hét kellett, hogy a négy tüsző felszívódjon, most két hét alatt eltűnt mind a hét :shock: :) (lehet, hogy a maszírozás is hatott, meg az előző ciklusban egy este elfelejtettem bevenni a bogyót, na erre most nagyon figyeltem) Úgyhogy mától nem kell fogigátló, és a következő ciklus hetedik napján megyek hogy megnézzük, magától mit produkál a szervezetem. :lol: :lol:
Remélem, júniusban most már tényleg lesz inszem, nem csak a nekifutást gyakoroljuk :oops: 8)

Etna
Jó, hogy Z dokit ilyen "neked való"nak érzed, ez sokat számít! Az meg, hogy elfogadják a máshol összehozott fagyisokat is, szuper, így neked nem lesz annyira megterhelő az egész!

Tegnap az egyik unokatesóm közölte, hogy babát vár. Csak úgy becsúszott nekik, gyógyszerek mellett :? Örülök az örömének, csak annyira vágyom már rá, hogy én is ilyen jó hírekkel kereshessem fel a családot :oops: Erre ma meg közli egy ismerősöm, hogy jön a harmadik baba :shock: :? Szóval babadömping van a környezetemben, remélem, mi is beleesünk a szórásba 8) :)
thimmy
Gárdony

Thimmy: Nagyon rossz, mikor az embernek nem sikerül a baba és akkor lesz mindenki terhes. Örülök, hogy elmúltak a tüszők, most már biztosan jöhet az inszem.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Idő hiányában kicsit eltűntem... :oops:

Thimmy: ezt tök szuper, hogy felszívódott mind. Ügyes vagy :lol: Akkor hajrá következő ciklus, most már biztos ejuttok az inszemig!
Egy időben én is nagyon rosszul reagáltam a babásodásokra. Volt, hogy el is bőgtem magam, persze nem azért mert nem örültem mások sikerének. De olyankor mindig jobban elkeseredtem. Már túl vagyok ezen. Most úgy tudok örülni az ilyen híreknek, hogy nem az az első gondolatom, hogy nekünk miért nem sikerül.

Etna, örülök, hogy nálad is jó hírek vannak és hogy ilyen pozitív tapasztalataid voltak. Ennél jobb nem is kell, minthogy a fagyi babákat ide lehet hozatni. :D

Evolet nálad mik a hírek?

Én is voltam... eddigi eredményeink úgy néz ki jók. De még most is volt vérvétel.
És... szerencsére a lobiknak nincs akadálya :D nem kell már több inszem.
Viszont méhtükrözést kell csináltatnom. Hát nem vagyok oda az örömtől, de ezt az "apróságot" még ki kell bírnom a siker érdekében :D
Aztán ha ez megvan a következő ciklusban kezdhetünk is. Persze kérdés, hogy mikorra kapok időpontot.

Többiek?
Nyulacs hogy vagy?
levendula05
Budapest

Sziasztok Lányok,

kicsit eltűntem, de azért folyamatosan olvaslak Titeket, de mire este hazaesek már nics erőm írni.

Etna: örülök, hogy így bejött Z. doki, én is voltam aznap nála 8-kor, én július végén megyek vissza a fagyikért. Jó, hogy át lehet hozni a kis eszkimókat a másik intézetből. Érdekes, hogy nem szeretik a máshol "gyártott" embriókat. Azok mitől mások?? Ott is csak orvosok és biológusok dolgoznak. Z. most nem volt annyira formában, legalábbis velem.

Levendula: én tegnap estem át éppen egy méhtükrözésen, neve office hysteroskopia, Z. doki ajánlotta hogy ezt csináltassak, megadta egy kollegája elérhetőségét aki magánban megcsinálta 15 perc alatt. Hát, én majdnem ott haltam meg a vizsgálószékben, annyira fájt. A doki pedig egy tünemény volt, jobbat nem is kívánhattam volna, de amikor altatás nélkül feltette a kamerát a méhembe azt hittem ott maradok. Ezek után én bárkinek azt mondom, inkább válassza a hagyományos altatásos verziót, ott nem érzel semmit, no meg ingyen is van. Én még egyszer tuti nem vállalnám be. Persze ez is egyénfüggő, mint a hsg vkinek fáj vkinek nem, de én nagyon rosszul éltem meg.

Thimmy: gratula a jó hírekhez, nemsokára kezdés

Zsuzska: IR-re nekem azt mondta Z. doki, hogy 70-ig nem gáz (mármint a 120 perces inzulin értéke), de magánban meg felírta az orvos a Meforalt, most azt szedem. Nekem 35 lett a 120 perces inzulin érték.

Sajti: Ti mikor kezdetek?
Vendég

thimmy!
grat a felszívódáshoz :D remélem most jön a mi időnk, kb pár hét lesz a beavatkozásaink között.
a babásodásra én tök irigy vagyok, de csak azoknál akik nem érdemlik meg! :evil: egyszerűen nem tudom felfogni, hogy azok, akik nem jó szülők, miért tudnak teherbe esni, mi meg,akik garantáltan jó szülők vagyunk vagy leszünk, mert szerintem aki enynit küzd a gyerekért, az mind jó szülő lesz, szóval nekünk meg méhtükrözés, gyógyszerek, vegyszerek, stb -k kellenek. uh-ra már úgy járunk, mint más wcre már párdon a hasonlatért. a házunkban van egy csaj, hát komolyan mondom, hogy ha valaki nem érdemel meg gyereket, na az ő, hát nem látom, hogy jön a kitudja hányadik pasitól a második gyerek, miközben az első gyerek 5 évesen pelenkás és bébiételt eszik, mert lusta a csaj főzni rá. dühítő!! :evil:

levendula!
kitartás a méhtükrözéshez és meglátod a lombik nagyon jó és sikeres dolog, a tükrözés alatt koncentrálj arra, hogy a babáért teszed!

lovely!
hát nálam sem mosolygott sokat htéfőn z doki :D de nagyon megértő volt és a tempóján ájultam el. nekem anno w doki annyit szarakodott, hogy ezt nem lehet, azt nem lehet, kell az inszem, na tőle ilyen mondatokat nem hallottam, csak azt, hogy mi lesz és kész. szerintem ő a nem lehet szót nem ismeri, én sem szeretem a nem lehetet hallani :wink: meforalt én is szedem, nekem 27 volt a 120 perces, de a meforal szedése után jól megterheltek és 80 -ra felugrott, tehát látszik, hogy ha valami olyat eszem akkor az egekbe szökik.

képzeljétek nem találok olyan helyet körzetileg, ahol lenne időpont mammográfiára. szerintetek mit csináljak? mindenhol aug, szept és utána kapnék időpontot (péterffy, kistarcsay, keresztúr) nincs tippetek, hogy hova menjek? 9-én jön meg,addigra kéne vinnem az eredményt, mert különben nem leszek stimulálva, ha a fagyik nem jöhetnek át hozzám. kész vicc, hogy 3 hónapos várakozás van? mondjuk igen, mindenhol, sajnos.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok Lyányok!

Levendula
Méhtükrözéshez kitartás! Én a hsg alatt is éreztem fájdalmat, pedig nem voltam elzáródva, jó mély lélegzetvételekkel bírtam csak ki (na meg előtte két fájdalomcsillapítóval :oops: ) De ha már csak ennyi kell a kezdéshez! Sokat számít, ha tudja az ember, hogy már a célegyenesben van! 8)

Lovely
Ezek szerint mindenkinél mozgalmasabb napok vannak 8) . Július vége az már csak két hónap!!! Ahogy mostanában rohan az idő... Addig még nekünk beköltözik pár inszemes és lombikos baba, aztán jöhet a nyár :lol:

Etna
Értem, amit írsz. Fura az élet, hogy kihez jön a baba, és ki vár rá éveket. De én is úgy gondolom, hogy azok a nők, akik hónapokat - éveket várnak egy babára, sokkal jobban tudják "értékelni" azt, mint azok, akik pillanatok alatt teherbe esnek.
Mammográfiát magánban nem csinálnak? Tudom, hogy így is elég sok a kiadásunk, de biztos, hogy nem kéne hónapokat várni egy időpontra.

Én abbahagytam a gyógyszert tegnap. Próbáltam számolgatni, hogy kb. mikor jönne meg a mensim, mikorra esne a 7. nap, aztán hogy alakulna a 12-14 nap, mert pont Pünkösd körül mennék a dokihoz :shock: . Aztán rájöttem, hogy úgy sem tudom kiszámolni, hogy a szervezetem hogy termeli a tüszőket, és mikor érnének meg a kellő méretre, úgyhogy nem variáltam a napokkal. Csak várok kiváncsian... 8)
thimmy
Gárdony

Sziasztok!

Látom Vasika irt a másik fórumba, amit most olvastam. Bocsi de ritkán járok erre, de tudjátok nyugodtan kérdezzetek, mert amit tudok segítek!!

Mammográfia

http://www.mamma.hu/webset32.cgi?MaMMa@ ... @568251348

Kapás utcába járok sok-sok éve. Általában hamar adnak időpontot tb-sen. Ha mégsem, akkor tudtommal 10 ezerért azonnal megvan.

Ahol ezért biztos kell fizetni: http://www.europ-med.hu/index.php a budaörsi SZTK.
Amugy ott a legtöbb vizsgálat tb- kártyára megy területi hatály nélkül mindenkit fogadnak, max beutaló kell és időpont

Egészségpénztár: ami nem megy kártyásan, arról számlát kell kérni (vizsgálat esetén az ep nevére kell kiállítani, termék esetén a szolgáltatásra jogosult neve/cime kell) és utólag elszámolható a pénztárnál

üdv meer
meer
Aba

Etna, Mester u-i rendelő a IX kerben?? Vagy Dél pesti Jahn Ferenc Kh? Azt tudod hogy kell hozzá beutaló a háziorvostól? Szerintem az egész kész röhely!!! Küldözgetik az embert összevissza, botrányos...
Én végül fizetősben mentem, mert múlt évben volt mammom, és ott rendben volt minden, és mondta az endokrin dokkerem, hogy szerinte ne sugarazzuk feleslegesen, mert ezek a sugarak összeadódnak, és több esetben aztán többet ártanak hosszabb távon mint használnak. Az uh-t is végül fizetősben csinálták meg, mert nem voltam hajlandó mammora, kórházban, sztkban pedig mindenképpen csináltak volna.
ann74

Sziasztok!
Nekem úgy ment a Jánosban a mammográfia, hogy mondtam a dokimnak (Sz.), hogy volt már mellrák a családban, és ugye a hormonok növelhetik a veszélyt, ő felhívta nekem a Jánosos mammográfiát, vagyis mivel fiatal vagyok, mellultrahangot és 1 héten belül volt időpontom! Egy próbát megér...

Kép Kép
estrella22

Réges régen, mikor mammo ügyben kerestem helyet a János kh-ból ugy elküldtek telefonon, hogy csak na - mit akarok én - akkor 40 évesen?

Nem tették ezt a Mamma Klinikán, hanem minden évben várnak nagy szeretettel. Mostanában kb 10 nap várakozási idő van ( házidokker beutaló kell) de a lelet sincs meg azonnal. Mell uh-t csak annak csinálnak, akinél valamit gyanítanak. Ebben az esetben visszahívnak telefonon időpont végett.

Nagyon korszerű gépek vannak 2 éve digitális minden.

Más: pár éve hormonvérképet kellett csináltatnom - a klinikán már nem tudták tb-sen. Felhívtam egy rakat rendelőt, a Ciris vagy a Krama lett volna a legolcsóbb. De a helyi SZTK-ban is érdeklődtem, s végül mindent ott csináltattam ingyé - mondjuk egy pár telefonomba belekerült, de mégsem sulyos ezrekbe

üdv meer
meer
Aba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?