thimmy!
grat a felszívódáshoz
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
remélem most jön a mi időnk, kb pár hét lesz a beavatkozásaink között.
a babásodásra én tök irigy vagyok, de csak azoknál akik nem érdemlik meg!
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
egyszerűen nem tudom felfogni, hogy azok, akik nem jó szülők, miért tudnak teherbe esni, mi meg,akik garantáltan jó szülők vagyunk vagy leszünk, mert szerintem aki enynit küzd a gyerekért, az mind jó szülő lesz, szóval nekünk meg méhtükrözés, gyógyszerek, vegyszerek, stb -k kellenek. uh-ra már úgy járunk, mint más wcre már párdon a hasonlatért. a házunkban van egy csaj, hát komolyan mondom, hogy ha valaki nem érdemel meg gyereket, na az ő, hát nem látom, hogy jön a kitudja hányadik pasitól a második gyerek, miközben az első gyerek 5 évesen pelenkás és bébiételt eszik, mert lusta a csaj főzni rá. dühítő!!
levendula!
kitartás a méhtükrözéshez és meglátod a lombik nagyon jó és sikeres dolog, a tükrözés alatt koncentrálj arra, hogy a babáért teszed!
lovely!
hát nálam sem mosolygott sokat htéfőn z doki
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
de nagyon megértő volt és a tempóján ájultam el. nekem anno w doki annyit szarakodott, hogy ezt nem lehet, azt nem lehet, kell az inszem, na tőle ilyen mondatokat nem hallottam, csak azt, hogy mi lesz és kész. szerintem ő a nem lehet szót nem ismeri, én sem szeretem a nem lehetet hallani
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
meforalt én is szedem, nekem 27 volt a 120 perces, de a meforal szedése után jól megterheltek és 80 -ra felugrott, tehát látszik, hogy ha valami olyat eszem akkor az egekbe szökik.
képzeljétek nem találok olyan helyet körzetileg, ahol lenne időpont mammográfiára. szerintetek mit csináljak? mindenhol aug, szept és utána kapnék időpontot (péterffy, kistarcsay, keresztúr) nincs tippetek, hogy hova menjek? 9-én jön meg,addigra kéne vinnem az eredményt, mert különben nem leszek stimulálva, ha a fagyik nem jöhetnek át hozzám. kész vicc, hogy 3 hónapos várakozás van? mondjuk igen, mindenhol, sajnos.