Új privát üzeneted érkezett!

KrisztaKép
Ne sajnáld azt a hányingert... Kép Nekem a reggeli rosszulléteim 24 órásak. Kép Hányinger egész nap. Ha eszem, ha nem. Ha friss levegőn vagyok, akkor jobb, sokkal. Minden más helyzetben rosszabb. Kép
Annyiból - de csak annyiból - örülök neki, hogy érzem, itt van velem a kis tökös. (nálunk is valszínű a fiú Kép, a férjem spermáinak 24 órás élettartama miatt Kép)
Hát, nem könnyű kibírini az UH-ig. Nekem már most reszket mindenem, ha rágondolok... Kép Igen, szerdán megyek UH-ra Krizsához 10-re de. szoríts majd értünk! Kép

MkaKép
Egy baba pont elég, nem? Lehet, hogy egy könnyebben is elheyezkedik majd, meglátod. Nem túrják ki egymást Kép
Nagyon drukkolok! Kép

KavicskaKép
Mi van Veled? Annyira izgulok Érted! Írj, amint tudsz! Kép

FarkasokKép
Mekkora csend van... Kép Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Mka, Kavicska
nagy-nagy drukk holnapra!!!

Unique,
már nemsokára itt a szerda. Olyan csodálatos lesz látni a monitoron a kis manót. A szívhangja annyira megnyugtató Kép

Kriszta,
valahogy csak kibírjuk Kép

Csajok, higyjétek el, hogy így pár nappal a szülés előtt már 1 gyerek is alig fér el odabenn Kép Andor alig mocorog, úgy piszkálom fel néha, mert 3-4 órán keresztül is képes mozdulatlanul lapulni, én meg szívinfarktust kapok. Holnap ctg, remélem mond már valamit a doki, mert én is türelmetlen vagyok már nagyon Kép

Zsebi,
milyen volt a hétvége?

Lara

Lara

KépKép
lara77

Mka, Kavicska
nagy-nagy drukk holnapra!!!

Unique,
már nemsokára itt a szerda. Olyan csodálatos lesz látni a monitoron a kis manót. A szívhangja annyira megnyugtató Kép

Kriszta,
valahogy csak kibírjuk Kép

Csajok, higyjétek el, hogy így pár nappal a szülés előtt már 1 gyerek is alig fér el odabenn Kép Andor alig mocorog, úgy piszkálom fel néha, mert 3-4 órán keresztül is képes mozdulatlanul lapulni, én meg szívinfarktust kapok. Holnap ctg, remélem mond már valamit a doki, mert én is türelmetlen vagyok már nagyon Kép

Zsebi,
milyen volt a hétvége?

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara Kép
Azt mondják, ha jól tudom, hogy amikor elkezd lustizni a baba, és nem nagyon mozog, akkor már az energiát gyűjti a születéshez.
Még három nap a kiírt időpontig. Addigra csak kibújik Kép

wish

LaraKép
Nembaj, de tudja már a kis "tökös"Kép, hogy amint kibújik, kezdődik a haddelhadd és anyu visszaadja neki ezeket a napokat kamatostul? Kép Kép Kép
Jaj, annyira szurkolok, h minden okés legyen szerdán! Kép Ha van összefüggés a rosszulléteim mértéke és a baba fejlődése között, akkor bizti, hogy nincs semmi gond. Kép

ZsebiKép
Merre vagy? Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Szia Lara, én is így tudom, ahogy Wish írta. Ha már lejjebb csusszant Andor a szülőcsatornába, és könnyebben lélegzel egy kicsit, viszont sűrűbben kell pisilni + nem mozog, akkor kezdődik a visszaszámlálás Kép
Ha nagyon lassan telnek már a napok, akkor ajánlom a most sláger Görögdinnye c.kétkötetes női limonádékönyvet, tényleg görögdinnye van rajta (sárga a borító), és halálra röhögtem magam rajta! Kb. másfél nap alatt el lehet olvasni, annyira könnyű. (Egy frissen megszült csajsziról szól)

Lara, egyébként teljesen természetes szülés lesz, vagy igénybe fogsz venni valamilyen segítséget, extrát?
s_norka

Csajok,
köszi a bíztatást. Igazából soha sem éreztem, hogy nehezebben lélegzem, de a pocim már hetek óta lejjebb van. A fejecskéje is beilleszkedett már vagy 1 hónapja, tudjátok "tankönyv-gyerek" Kép De az tény, hogy kevesebbet mozog, remélem ez tényleg előjel, ahogy ti is írjátok Kép Larapapa is nagyon odavan már Kép

Unique,
minden rendben lesz, nyugi! A 12. hétig azon izgulsz majd, hogy megmaradjon, utána azon, hogy csak egészséges legyen, a 36. héttől pedig azon, hogy a szülésnél minden rendben legyen és egy gyönyörű, makk-egészséges babát mihamarabb a karjaidban tarthass. És gondolom utána jön majd csak az igazi aggodalom, de erről még nem tudok nyilatkozni Kép

Nóri,
elvileg természetes szülést tervezünk, gátvédelemmel és homeopátiával. De hogy mi lesz belőle, az csak ott és akkor derül ki. A könyvet lehet, hogy megveszem, ha holnap se történik semmi.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Kagyló! még mindig tele vagyok összenövéssel, endo is bármikor visszajöhet, lehet megint elzárodik a petevezetöm, amugy meg eredetileg a férjem eredménye miatt kellett a lombik. Ha nem segit most neki a Maca akkor folytatni kell a programot

Mka! én többeket tudok akiknek 1-el lett baba

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok,

Köszönöm mindenkinek a szurkolást.
Lara, remélem szép élmény lesz a szülésed!

Visszakaptunk a porontyunkat. Nyolc sejtes, ahogy kell... Kép
Szerintem 21-én, vasárnap elmegyunk majd vérvételre, de addig nem nagyon jövök.
Megigertem a paromnak, ha sikerul a beultetés, nem fogok forumozni a kovetkező két hétben.
Szóval csak akkor jovok, ha valami extra történik.

Sok-sok pozitiv energia mindenkinek!

Mka
Vendég

MkaKép
Ez fantasztikus hír! Látod, milyen szépen fejlődött az az egy! Kép Akkor mi innen a "háttérből" drukkolunk Neked és küldjük a pozitív energiákat! +++++++ Azt azért remélem szabad Kép

KépKép
unique

Sziasztok!

Itt vagyok,nem vesztem el,csak házat őrzünk,és ott nincs net,de csak ketten vagyunk.Kép
Szóval ma megtörtént az inszem-Fúj-fújKép
Köszi hogy drukkoltatok értem!Remélem sikerült 3 kiscsajsziból egyet randira hívniKépMert zet nem annyira kívánnám mégegyszer.
Ma este kezdem szedni a Duphastont,és a kapott tesztet 14 nap múlva kell elvégeznem.
Kriszta!
Gratulálok szívből!
Stella neked is!
Unique!
Írtam vissza mailt.
Na megyek is lassan!
Mert indulunk vissza házőrizni.
Mégegyszer köszönöm mindenkinek az eddigi és a további drukkokat!
Sziasztrok!Puszi mindenkinek!
kavicska

Sziasztok,

Mka, Kavicska kitartás és nyugalom, csak semmi agyalás.
Pihi - pihi!
Mka azért nyugodtan pihenjél ha megteheted legalább az első héten, de rövid séták is szükségesek hogy az alhasban megfelelő legyen a vérkeringés!

Ma voltunk a yamamotoban ismét!
Juditnak kicsit fájt de a siker érdekében ez utólag feledésbe merül.
Nagyon örültek Stella híreinek, hogy sikerült a lombik, s gratulálnak neki.

Egész hétvégén úton voltunk, szomszédok szomszédok, barátok.
Na meg a futás sem maradt el Enigma férjével.

Jól vagyunk, gyűjtjük az erőt.
Holnap megyünk ismét vérvételre a Kaáliba - Kromoszóma vizsgálatot megcsináltatjuk.

Lara,

Hogy vagytok, remélem Andor hamarosan megmozdul, s meg sem áll a kijáratig!
Peti nyugi legyen, még van 3 nap és apa leszel(makkos cipő hajrá).

Zsebi,

mi a helyzet?
Nagyon csendben vagy.
Jó volt a lakodalom?

Kavicska,

ennyire gáz volt az inszem?
reméljük utoljára volt!

Puszi

Farkasok

Kép
farkasok

Mka,

Szuper szép kis babót kaptatok vissza. Akkor lehet hogy ezt már nem is olvasod ? Mindenesetre en a ket hetbol csak az utolso ket nap mentem be az irodaba, de tulajdonkeppen itthonrol dolgoztam. Telefonálni meg emailekre valaszolni felig fekvő helyzetben is lehet (Sőt ugye 1 héttel a beültetés után Londont is megjártam ) Tehát ahogy neked jól esik. Azért többször előfordult hogy ebéd után beszunyáltam egy órára.
Miért nem jössz a vérvételig, babonából, vagy mert nincs otthon net ? Azért mi nagyon szurkolunk KépKépKép

Kavicska,
Drukkolunk hogy megtörténjen a randi KépKépKép
Miért irod hogy fuj-fuj, ennyire megviselt az inszem ?? Nekem sosem volt fájdalmas. Sőt Krizsa egyszer végig is dumálta nekem a villányi borvidékről Kép Tudod, a szépségért (illetve itt a boldogságért) szenvedni kell Kép
Már csak 14 nap és minden megváltozikKépKépKép

Lara,
Már csak 3 nap, hát úgy látszik nem jött be a megérzésem a korai érkezésről. Andor nagyon makacs lesz KépKép Csak a saját feje után megy Kép

Unique,
Hát az tuti hogy a hányinger nem irigylésre méltó dolog, de ahogy te is írod, legalább megnyugtat hogy valaki okozza. Én meg kénytelen leszek 3 naponta tesztet csinálni KépKép Aztán lehet hogy elkiabálom és meglesz még a böjte ennek nálam is Kép Még mindig alig tudom elhinniKép

Wish,
Totál lightosan dolgozom, valahogy nem tud izgatni a munka annyira. Előbb utóbb úgyis minden megoldódik, most majd inkább utóbb KépKépKép Azt hiszem az elmúlt 6 évben elég keményen dolgoztam, mostmár én is lazíthatok egy kicsit. Csöndben megemlítem hogy már azon gondolkozom,mikortól is irassam ki magam...de ez azért még odébb van Kép
Nagyon rendi vagy hogy igy izgulsz értünk, akkor izguljunk együtt Kép

Zsebi, Farkasok,
Merre bujkáltok ??

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Farkasok,
Pont egyszerre irtunk Kép
K

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta, a nagyokosok beszámolói szerint, kismamaként a nők ráhangolódnak az anyaságra, a hajtás a múlté lesz... Kép Én például már előre tudom, hogy baba-mama kapcsolatanalízisre és jógára fogok járni, ha erre sor kerül Kép, most már nagyon fogékony vagyok az ilyesmire.
Nem hiszitek el, de a pszichodokim elment szabira, kimaradt már egy hét, ez a hét is, én bedilizek, függővé váltam... Kép Én, aki régen gyűlöltem az ilyesmit!

A párom nem tudja, mit akar: most például azt mondja, menjünk el a szeptember elejei kötelező 3 napos tanfolyamra. Szerintem lassan rájön, hogy ennek az egész örökbefogadósdinak funkcionális értéke van, vagyis hogy eszköz arra, hogy ne költözzön ki a reménysugár a szívemből. Csak néha meg megmakacsolja magát... Kép

Lányok, ha valaki nézi most a Jóbarátokat, én nem értem. Phoebe (azt hiszem, ő az) tényleg örökbebabát kap, vagy majd belombikbabásodik? Vagy mi vaaaaaan? Kép

Ma kellett volna mennem yamamotoba, de lemondtam Kép Farkasok Juditja, neked nem az van, hogy egyre több alkalom eltelik, és egyre szarabbul esik az embernek? Majd megyek októberben...
s_norka

Kriszta Kép
Ok, izguljunk együtt Kép. Gondoltam ám ma rád sokat, mert a Pannónia utcában dolgozom most. Gondoltam ha még otthon lennél meló után meglátogathattalak volna Kép
Egyébként a dolgozással és a terhességgel én úgy vagyok, hogy az első lombik elött azt mondtam, hogy megyek vissza dolgozni miután sikerült, ameddig tudok. A másodiknál azon gondolkodtam, hogy ha sikerül, akkor egy darabig még kímélőben leszek és nem megyek vissz angyon sokáig dolgozni. Mostmár úgy vagyok, hogy ha egyszer sikerül én azonnal abbahagyom a melót Kép

Nóri Kép
Azt hiszem ami részek most mennek, abban Mónikáék kapnak majd örökbebabát (ikreket). Phoebe-nek még régen volt dajkaanyasága és abban hármasikreket hordott ki. Vicces volt, hogy a beültetés másnapján már tudták, hogy sikerült Kép
Te érzed egyébként valamilyen hatását a szúrkálásoknak?

wish

Wish,

Hát a fene tudja, én is gondolkodtam ilyesmin (azonnal itthon maradni) de mar a lombikos itthon ülés alatt rájöttem hogy valoszinüleg becsavarodnék. Még a melóhelyen is jut elég idő az agyalásra, ha meg itthon ülnék, akkor mindig azon gondolkodnék hogy most épp mit is érzek...Viszont a babóval két évig tuti szeretnék maradni, arra meg egy kicsit még jó lenne gyűjtögetni a fizuból. Egyébként a legtöbb kolleganőm marhára élvezte a második harmadot, tisztára turbóban pörögtek,(nek) tehát abban az időszakban szerintem direkt jó ha az embernek van elfoglaltsága, és nem őrjíti meg kispapát idő előtt KépKépKép Na ez jó kis okfejtés volt, látod, még igy is álladóan ezen gondolkodom KépKépKép

Nóri,
Jó hogy így megbarátkoztál a pszichodokival Kép a kapcsolatanalízisről nem tudok véleményt mondani, biztos jó dolog, de én inkább olyan magamnak olvasós fajta vagyok. A jógán, de legalábbis valamilyen terhestornán én is gondolkodom, de csak a 12 hét után...
A párodnak sem lehet könnyű, hagyd hogy ő hozza meg a döntését, biztos hogy látja neked mennyire fontos ez, és be fogja adni a derekátKép
A varratáshoz pedig sok erőt kívánok neked, nekem nem volt hozzá merszem. A homeot viszont nagyon javaslom Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta!!!! :D GRATULÁLOK!! És nagyon örülök. Kép Hát igen, innentől kezdve még izgalmasabb lesz az elkövetkezendő pár hét.

LaraKép Kicsit izgulok érted, remélem Larapapa majd jön és beszámol a szülésről. Szép élmény lesz mindkettőtöknek.

Tettem fel Danikámról új képet a profilomba. A z egyik kedvencem. A kis Oszama Kép Kép

Woodi + Kép
KépKép
woodi

Itt vagyok nem vesztem el, csak megint volt egy kis tortura körülöttünk.Elhatárzotuk ugyanis, hogy az idei sulinetprogram keretében veszünk egy LCD monitort, ki is néztük az Auchanban, de presze nem volt, csak a Csömöri útiba na oda átkocsikáztunk majdnem belénkjött egy marha. De ott volt és meg is vettük, na de a papirokra másfél órát kellett várni, szóval gondolhatjátok..... Aztán hami készítés és már itt is vagyok!!!!!!

Az esküvő nagyon jó volt finomakat ettünk és jót táncoltunk. Nagyon szép volt a pár és a dekoráció is, igazán jól éreztük végre magunkat! Hajlan 5-kor mentünk haza szóval még mindig nem sikerült kipihenni magam, de valószínűgelg ez már csak a szabi alatt fog sikerülni. Arra még egy hetet kell várni, de már nagyon nagyon nagyon nem akarok menni dolgozni!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kriszta!
Hogy fogod kibrírni ezt a két hetet, az biztos hogy sok izgalommal és kérdéssel a fejedben, de hidd el sokkal könnyebb lesz mint az előző két hét!!!!!
Látod mégiscsak jó volt valamire a homeo!!!!
Azt szeretrném kérdezni, hogy te a baby aspirint végig szedted vagy meddig? És akkor most te csak az elevitet nyomatad vagy volt folsva és magneB6-is????

Nóri!
Ez a baba-mama analizis szerintem nem hülyeség van egy másik forum ott egy ikres kismami jár oda és szupre dolgokat mesél!!!!!!

Woodi!
Nagyon aranyos azon a képen Danika! Örülök hogy jól vagytok!!!!!!

Wish!
Csodálatosak a képek, nagyon szép nyaralásotok volt!!! Remélem jól feltöltödtél energiával!!!!!!!!!

Edina!
Simi simi a zebrádnak és csak így tovább dolgozzon szépen még egy jó pár zebrára szükség van!!!!

Mka!
Vigyázz nagyon magara!Azért kukkants be néha szeretnénk hallani felőled!!!!

Lara!
Ma este nagyon csendbe vagy lehet, hogy a holnapi CTG-re már nem kerül sor?????

Kavicska!
Neked is hatalmas drukk!!!!!!!!

Farkasok!
Ezek szerint Kép nem lett spontán baba! Most én is nagyon reménykedem, tudjátok a remény hal meg utoljára és ebbe a hónapba mi igen sokat tettünk érte!!!!!!!

Renóca!
Remélem nem volt túl fárasztó az első munkanap!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Woodi Kép
Nagyon édes a fiad Kép

Kriszta Kép
Majd ha becsavarodnék kérek egy kis munkát itthonra, de egyelőre nem hiszem. Majd Judittal, Zsebivel és Enigmával el leszünk valahogy Kép És Te sem laksz túl messze Kép

Zsebi Kép
Már nincs is egy hét. Azt már féllábon is, nem? Kép
Mikor mész varratni? Mi 16-án.
Nincs kedved masszíroztatni egyet valamelyik este? Vagy csak úgy is találkozhatnánk egyet mielött elutaztok.

wish

Csak egy kép és rohanok!

Mka, Kavicska!
Drukkolunk nagyon-nagyon.KépKépKép+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tegnap voltunk a gyámhivatalban. Aranyos hölgy várt minket, segítőkész volt. A héten biztosan meglesz az alkalmassági papír, de.... Szóval a főnökasszonya nem fogadja el a Pest Megyei TEGYESZ környezettanulmányát, mert egyszer volt valami felületes vizsgálat a TEGYESZ részéről és egy kisfiút majdnem széttéptek a kutyák... Azóta óvatosak. Megértem, de ha kijönnek úgy is látják majd, hogy nálunk minden rendben. Szóval ma lehet, hogy rámcsörögnek én meg mint a szélvész bringázok haza majd az óviból utána meg vissza.Kép

Szép napot mindenkinek

Renóca

Kép
süni_renóca

Jó reggelt Lányok!

Nem volt semmi tegnap este, csak itt volt a barátnőm, így nem lógtam a neten. Aztán hazajött Peti és már nem fértem a géphez. Szóval a ma reggeli ctg meglesz. Lassan el is kezdek készülődni.

Kriszta,
tudod, én az első 3 hónapban itthon voltam, mert végig feküdnöm kellett, így már alig vártam, hogy mehessek dolgozni. A második harmad nagyon-nagyon klassz volt, de legközelebb a 8. hónapot már tutira nem dolgoznám végig. Legkésőbb a 7. hónapban eljönnék táppénzre, mert akkor már azért kínlódás volt még az elindulás is Kép A mostani helyzetről meg ne is beszéljünk, már alig bírok járni, én a kis mamut Kép

Woodi,
nagyon helyes a kis Oszama Kép Természetesen Peti ahogy tud jön és beszámol nektek. Sms-híradó is lesz Kép

Zsebike,
örülök, hogy jól éreztétek magatokat! És mikor fog kiderülni, hogy sikerült-e a spontán Zsebibaba?

Renóca,
lehet, hogy nem is akarnak majd kimenni, de ha mégis, akkor minden rendben lesz. Kép

Na megyek készülődni, ctg után jövök.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Csajok Kép
nem utáltatok még ki? visszajöhetek?

röviden: nyaraltunk a maminál, nethet ritkán jutottam ide, meg sosem... de aug. 20tól megint Pesten vagyunk, így próbálok jönni.
Pasik nőnek, állnak, másznak, és rohangálok egész nap utánuk.

Kapcsolatanalízissel kapcsolatban privátban szívesen megírom a tapasztalataimat.

mindenkinek mennek a drukkok!

Látom, hogy Stella babás lett, gratulálok Neki és persze mindenkinek, akinek sikerült.

Orsi +Levi +Máté

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép
Én mint vendéglakó visszafogadlak Kép Örülök, hogy jelentkeztél. Már nagyon nagyok lehetnek a fiúk Kép
Engem majd érdekelne a kapcsolatanalízises tapasztalatod, ha lesz időd megírni Kép

wish

Orsi,
jó, hogy újra itt vagy! Még 1-2 jó hír: Kriszta is babás lett az 1. lombikkal Kép és van egy spotán babánk is egy friss topiklakónk pocijában (Unique) Kép Szóval csupa öröm Kép
Vannak friss képek a fiúkról?

Lányok,
megvolt a ctg, Andor lusti volt, mint mindig. A szülésznő szerint nem úgy néz ki, mintha nagyon készülődne kifelé. Hát ez van. Következő ctg csütörtökön, a kiírás napján lesz.

Most dolgozom még egy kicsit, aztán ebéd és pihi. Délután jövök.

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Kép köszi Kép
képek??? nem is tudom Kép mindjárt megkukkantom, mert elég régen töltöttem már fel képeket.

ja:
http://ikresek.hu/modules.php?name=coppermine&file=thumbnails&album=10&cat=0&pag e=1
itt vannak frissek a vége felé.

GRATULÁLOK MINDEN BABÁSNAK!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kriszta, Stella ! KépKép Vigyorgok, mint a vadalma, pedig csak a táblicskura kukkantottam.
Nagyon örülök a sikereteknek !!!

Dióhéjban annyit, hogy ilyen rosszul sikerült nyaralásunk soha nem volt, a szállás pocsék volt, túl soknak bizonyult a 7 család, ergo vita vita hátán Kép Õrület volt az egész, az idő ezt csak tetézte Kép
de ! valószínűleg volt peteérés, mert éreztem, láttam, + a Babymark is kimutatta Kép Apával azóta is imádjuk egymást Kép

mniki

Orsi,
gyönyörűek KépKépKép

Lara

Lara

KépKép
lara77

OrsiKép
Mi még talán nem is találkoztunk, én vagyok a friss topiclakó, akiről Lara írt Kép
Annyira édik a babók, hogy nem tudtam megállni, hogy ne szavazzak! Úgyhogy tele raktam 5*-al! Kép

LaraKép
Hát Andor tényleg nem sieti el... Méghogy a kiírás napját ctg... Kép Nem ezt beszélte meg vele Apa, szerintem... Kép

RenócaKép
Hát ez nem valami jó hír. Volt telefon és bringázás haza ezerrel? Viszont ha ez a végső pofavizit meglesz, akkor már nincs több akadály, ugye? Kép

ZsebiKép
Szép kis történet az LCD monitorért. Nekünk is volt anno, de olyan hosszú, hogy inkább nem is írom meg... Kitagadnak a topictársak Kép

KrisztaKép
Kezded már elhinni? Csináltál újabb teszteket? Kép
Képzeld, én ma tudtam először ebédelni kétfogásos kaját. Lehet, hogy egyben utoljára is, de nagyon jól esett mert már baromi éhes voltam. Kép Viszont most ráúsztam a kaukázusi kefírre ezerrel, azt bármikor lenyomom (ja megjegyzem, előtte bele sem bírtam szagolni, annyira nem szerettem Kép) Nálad van valami kívánósság?

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique,
csináltam salit jó kis fokhagymás öntettel. Mondtam Petinek, ha hazajön, igyon meg egy pohár sört. Így kellőképpen büdösek leszünk, és tuti, hogy megyünk szülni éjszaka. Mindenki elájul majd tőlünk Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Wish!
Talit beszéljük meg!!!! Kép))))))))))))
Elvileg 18-án megyek varratni, de lehet, hogy átteszem nyaralás utánra akkor is még 2 belefér, valahogy nincs hozzá kedvem, félek tőle megmondom az őszintét. Nincs kedvem most szadiztatni magam. Kép

Lara!
Ugye azért ha nem akar kibújni 11-től nem fektetnek be? Mert ezt szokták csinálni!!!!! Azért mostmár tényleg tessék kijönni a mama pocijából!!!
Az spontán Zsebibaba csak augusztus 20-án derül ki akkor kell megjönnie, de erről csak szept 4-én tudlak tájékoztatni titkeket, mert akkor jövünk haza. Szóval viszem magammal a Krizsa által felírt fogigátlót, de reménykedem hogy maradéktalanul haza is jön velem!!!!

Orsi!
Mi az hogy visszafogadni, ki sem tagadtunk!!!! Kép Akkor a táblában is cserélek majd képet a fiúkról!!!!

Woodi!
neked is kicserélem a kis Oszamára ha gondolod!!!!!

Renóca!
Remélem nem kötekednek már ezek sokáig!!! A házba meg nyugisan mehetnek ott rend a lelke mindennek!!!!!

Niki!
Remélem akkor a pocakban hoztatok egy kis szuvenirt!! Sajnálom hogy voltak ezek a körülmények, de remélem azért sikerült pihenni!!!!
Mikor mész a Káaliba? Kezdés? Ja de hülye vagyok, persze erre már nem lesz szükség!!!

Farkasok!
Megvolt a vérvétel? A kormoszómásért mennyit kellett fizetni? Mikor lesz eredmény?

Kriszta!
Ha majd jössz megírod, hogy mennyi idejig szedted a baby aspirint? Illetve még érdekelne hogy homeos neked is 3 hétig szeni utána háromig nem vagy te folyamatosan nyomatad? Illetve még egy csak elevitet szedtél vagy mellé folsavat is! Lányok nem akarom az elevit kérdést bolygatni, de én most elkezdtem szeni (2 hete) és ahogy Lara mondta egyik nap ilyen másik nap olyan és csak kíváncsikodom a tuti recept után!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

LaraKép
Hú de irigy vagyok most Rátok! Olyan jó lenne ha én is bírnék olyat enni! Kép Bár én még nem szülnék, ha lehet Kép
Fura ez a rosszullét... Ma pl. délután ahogy délben ettem, egész jól lettem. (na persze relatíve) De reggel óta szörnyen voltam.
Szerintem ez nem lehet a Bromo-tól? Te anno nem gyanakodtál a Bromo-ra, amikor rosszul voltál? (úgy értem, talán felerősíti nem?)

Pusz

Unique

KépKép
unique

Unique,
én nem szedtem Bromot, úgyhogy gőzöm sincs, mennyit dob rajta. Szerintem próbálj meg többször keveset enni, talán úgy javul a helyzet.
Én még mindig eszem "fura" dolgokat. Reggelire pl. füstölt sajtos melegszendvicset cseresznyedzsemmel (Anyu féle). Szerintem irtó fincsi volt, de az egész család rosszul lett, amikor elkezdtem részletezni Kép

Zsebi,
nem tudom mi lesz 11. után. Nem szívesen feküdnék be, inkább minden nap bemegyek ctg-re. Mondjuk a szülésznőmnek elég lett volna szombaton mennem, és az már ugye 13. Tehát valószínű, hogy az első héten még nem fektetnek be, de a tuti csak csütörtökön derül ki, ha addig nem kukucskál kifelé őfelsége.

Lara

Lara

KépKép
lara77

LaraKép
Bocsi, rosszul emlékeztem a Bromo-val kapcsolatban. Kép Az a reggeli tényleg klasszul hangzik Kép Úgy látszik van a kis hamisnak is ízlése Kép
Hogy is van ez, hogy amit nagyon kívánunk, azt nem fogják szeretni vagy azt fogják? Olyan érdekes lenne tudni, hogy mitől függnek ezek a dolgok Kép Na jó, filó off. Kép
Hát, az a többször keveset izgi lesz. Most 1x1/2 szedek este. Ezt lehetne 2x1/4 max annál kisebbre nem tudom felvágni, olyan icuripicuri Kép Holnap lesz a nagy nap, amikor végre láthatom a Mágusom napbarnította arcát, akkor végre megtudom a tutit (minden szempontbólKép).
Gondolom, százszor inkább otthon vagy és bejárkálsz naponta, minthogy be kelljen feküdni Kép Ezzel szerintem nem vagy egyedül. Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique,
nem a Bromóra írtam, hogy többször keveset, hanem a kajára. Talán azt könnyebb megoldani Kép

Lara

KépKép
lara77

Kép köszi.

Unique Kép
köszi. és gratulálok a babához! Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok csajok,

Bocs Zsebi, de ma bentről nem tudtam babanetezni mert a kolleganőm állandóan a nyakamon lógott... Szóval én a baby aszpirint a beültetés napjáig szedtem, utána már nem. Az elevitet szedem, egyelőre napi egyet, nem variálom a folsav magne-B-vel. De majd a doktornőnél is rákérdezek. A Mágus azt modta, hogy mindegy melyik variációt választom. A homeos gyogyit én az elején (még március-április körül) 5 héten át heti egyszer 5 golyót kaptam, aztán tértünk át a 3 hetente 5 golyóra. Pont holnap reggelre terveztem hogy felhívom, mivel most pénteken telne le a következő 3 hét, és meg akarom kérdezni, hogy javasolja-e hogy tovább szedjem, vagy valami mást szedjek vagy mi legyen. Én őszintén szeretném hinni hogy ha a következő 6 hétben beszedem kétszer, akkor az segít abban, hogy tutira velem maradjon tökmag Kép De majd meglátom mit mond.

Nagyon izgi, hogy van-e spontán zsebibabátok !! Remélem a nyaralásról már a jó hírrel jöttök vissza !!!

Woodi,
Tündéri a kis Oszama KépKépKépKép Azt hiszem titkon én is fiút szeretnék Kép na jó, meg egy lányt is Kép Remélem nektek már egyre könnyebbek a napok és Dani rengeteg örömet nyújt neked Kép Nem sikerült a szopizást elindítani a végén ?

Lara,
Húú, nem lehet könnyű ezekben az utolsó napokban, hogyan lehetne Andort egy kis mozgásra kényszeríteni ? Hátha ez a mai vacsi segít KépKépKép

Orsi,
Inkább hiányoltunk mint kitagadtunk Kép Nagyot nőttek a fiúk mióta utoljára láttuk őket. Biztos jól érzik magukat a Balcsin, bár az idővel nincs valami nagy szerencsénk idén nyáron.
Esetleg van valami javaslatod-bennfentes homeos leven- a fent Zsebinek fejtegetett témában? Te szedtél valamit a terhesség alatt ?

Wish,
Kívánom hogy hamarosan otthon unatkozhass KépKépKépKép

Niki,
Hát ezek a nagy társasági nyaralások nem mindig sülnek el jól Kép Azért a lényeg az hogy ti ketten jól érezzétek egymást KépKép és legalább kicsit biztos tudtatok pihenni is, nem ?

Unique,
Hát néha még most is elcsodálkozom hogy ez tényleg igaz Kép Remélem a hét végére már megszokom és elrendezem magamban hogy nem lesz semmi baj Kép
Én napi 1 bromot szedek, és továbbra sincs szinte semmi hányingerem. Néha reggel és evés után enyhe émelygés, de ez nem akadályoz az evésben. Inkább az emésztés megy kicsit nehezebben, mindig úgy érzem hogy kipukkadok, igy azt hiszem inkább kicsit kevesebbet és könnyebb kajákat kéne ennem. Ma szét is nézek a neten, a hétvégén láttam valami kismama-diétát valahol, hátha vannak jó ötletek. Szólok ha találtam valamit Kép Az egyetlen jó hír hogy nem nagyon kívánom az édességet Kép Hurrráááá !

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta Kép
gratula a babához!
én semmit sem szedtem, és ebben a részében a homeopátiának nem is vagyok otthon.

A balcsin már nyár eleje óta lent vagyunk, az idő nagyon nem érdekelt bennünket, mert nem vagyunk strandolósok. Jobban élvezzük a kertet meg a sétákat, no, meg a friss levegőt.

Nem lesz valamikor tali? szívesen menné(n)k, igaz a fiúkkal már nem olyan könnyű, mert nincsenek el igazán a kocsiban, másznának fel s alá.

Friss kismamik. leírom megint. nekem a két manóval SEMMI terhességi tünetem nem volt. A 8. héten kapott el az álomkór, de ennyi, semmi egyéb. Se émelygés, se fáradékonyság, se érzékeny cici, se pocakfájás, se mensis görcs... semmi Kép szóval nem aggódni, ha nincs tünet.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kriszta!
Köszönöm! Igazából azért írtam le mégegyszer a kérdéseimet, mert ha elmegy arhívba nem biztos hogy visszaolvasod!
Nagy esélyed van a fiúra az ICSI miatt, szóval ez az álom még valóra válhat!

Ne aggodj ott fog maradni még kb. 8 és fél hónapig a babóca!!!!! Te csak lazíts!!!!!

Akkor egyformán kell szednünk a homeos cuccot!

Na azért olyan nagy reményekbe és álmokba nem rigntatjuk magunkat a spontán zsebikkel, de hát soha nem lehet tudni alapon. Na meg most tényleg folyamatosna rajta voltunk a dolgokon.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok, itt a kiskakas Kép

Bár ahogy elnézem, ti meg jó későn feküdtetek. Nálunk semmi változás, még mindig 2in1, Andor tartja odabenn a frontot, senkit nem engedne be a helyére Kép

Kriszta,
akkor te biztos édességes voltál ezelőtt. Én semmilyen édeset nem ettem Andor előtt, most meg úgy kellett kicsavarni a kezemből Zsebi kókuszosát Kép

Zsebi,
ez az, soha sem lehet tudni. Mi is hiszünk még abban, hogy Andor után esetleg egy kis Macával érkezhet még 1-2 kiscsaj vagy kiskrapek az életünkbe. Bár erre nem sok esély van, de talán Kép

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Zsebi!

Az jutott még a Gynevackal kapcsolatban eszembe, hogy ha a megadott rendelési időben odamennél az emailban elküldött rendelő címére? Egy próbát megér. Persze a tuti az lenne, ha telefonon utol tudnál érni valakit. Kiváncsian várom a Gynevac kaland végétKép
lkt

Szisztok
Zsebi
létezik a rendelő :-)) oda járnak az emberkék beoltatni magukat......,a maradék szurival ami még van a doktornőnek
Ingyen adja a szurit, mert lejárt a szavatossági ideje. Nekem is van a hűtőbe, elhoztam tőle, de kinn felejtettem 4 napig a konyhába (elutaztunk).
Azt mondta, hogy lehet az, hogy nem lett semmi baja, legfeljebb belázasodok :-(. Hát nem próbáltam ki. Nekem van mobil számom, a dokinőjé, kell?,elküldjem neked?
Te is fogsz varratni? megrémültem mikor olvastam.
byby

Zsebi! Ha mégis úgy alakulna, hogy Mágus segítségét igénybe vesszük Kép, akkor a köv. mensinél elkezdem a fogigátlót és utána stimu.
Ma vagyok a 14. napon Kép

Kriszta Kép Jövőhéten kell UH-ra menned ? Gondolom azután már picit meg tudsz nyugodni, bár nem tudom, hogy para nélkül nekünk menne-e az egész babavárás Kép
Vigyázz magadra és örülök, hogy K.nem javasolta a repkedést, szerintem is jobb KépEgyébként a mh-en hogy tudod ezt elintézni ?

Lara : ha esetleg holnap bújna ki Andor, én mindig emlékeznék a szülinapjára, ui. holnap ünnepeljük a házassági évfordulónkat Kép
Ettől függetlenül természetesen azt kívánom, hogy ő tudja, mikor van itt az idő, hogy előbújjon Kép

Stellának sok-sok puszit és bíztatást küldenék.
Mondjuk nem is lepődtem volna meg, ha 3 babócája lenne KépKép ilyen túlstimu után Kép

Mka, Kavicska : jó lenne, ha ti folytatnátok előttünk a zebrásodást KépKépKép

mniki

Drágáim,
Már megint eltűntem, de mentségemre legyen hogy tegnap du.1óta nem mükszik az enternetes kapcsolat, így a betervezett esti írásra nem tudtam sort keríteni.
Azt hiszem jól vagyok, bár meg kell mondjam, hogy tiszta hülye vagyok, hogy így elhagytam magam. Mától korbácsot tartok a zsebemben, bár csak mini méret fér bele.

Drága Kriszta,
Ez egy rózsaszín köd, elhiszem, hogy nem tudsz belőle felébredni, de nem is kell, hiszen ez maga a valóság. Szerintem sokunk nem ébredt fel. Irigyellek-szégyenlem magam, de a te utad is elég rögös volt, úgy hogy megérdemelted, már ha lehet ezt mondani. Furi, hogy egyik nap még a nagy tudatlanság van másnap meg a nagy tudás - őkelme meg bent csücsül és röhög a markában - persze fel is kell ezt fogni, ez a nehéz. Kérlek ne parázz, minden teljesen OK lesz, a nehezén túl vagy hiszen csak ezzel volt gond, a többi Lara-féle mintaterhesség lesz. Jövőhéten mikor mész Tímeához, nekem szerdán 8-ra kell mennem UH-ra, lehet hogy tudunk talizni, na jó nem lesz semmi grillezés. A bor amit a talira hoztál várja hogy közösen felbontsuk, érdeklődnék, hogy mikorra hűtsem be, én egy kicsit beszari vagyok így a születésre szavazok, az meg már mindjárt itt van, mindjárt karácsony, utána meg már féllábon is kibírod, március elején beteszem akkora számoltalak. Most hogy ezt leírtam egy kicsit kezdem felfogni milyen csoda is történt veled, velünk, remélem nem bánod, hogy ennyire a mienknek is érzem.

Kavicska,
Remélem már túl vagy a rossz érzésen, és ezerrel nyomod a tali-tapi-energiákat. Remélem a kutyu is X-ben ül.

Mniki,
Nekem ugyanez volt a benyomásom a mi nyaralásunkról, bár ott még közre játszott a szerencsétlen szálláshely.

Zsebes,
Ezért nem volt semmi micimackós sztori a TV-ben, mert te nem értél rá. A kromoszóma 8.500Ft/fő, + 1.000Ft/fő a vérvétel, két hét alatt kész van és még akkor benne vagyunk a kezdés előtti időszakban. A hiszterot nem vállaltam be. Remélem nem mondod le a Yamamotot.

Woodi,
Oszama csúcs. Mi van a barátnőddel aki 3-as ikreket vár? Már ha nem titkos, sokat eszemben van. Danika óriásira nőtt!!!

Icsilya,
Azt hiszem neked nem kell fogyókúrás tanácsokat kérni, már ha szükség lenne rá, egyszerűen kiereszted a fiúkat aztán uzsgyi.Valami szabadtéri talit majd valamikor be lehetne iktatni, és akkor a fiúk tudnak jönni, vagy vágysz egy kis csajos bulira?

Dedina,
Ugye halszálkás mintás a zebrád ruhája, mert nagyon sokan szeretnénk egy-két csíkot levarázsolni róla. Kérlek tartsd meg jószokását, mindig rendesen abrakold és itasd, esetlegesen egy kis szőrkefélés, csak a megfelelő irányba illetve ahogy a jószág igényli. Futtatás az állatka igényei szerint.Küldök neki egy nagy csomó simit és minden estére egy mesét, feltétlenül kipihent állapotban kell tartanunk. Bízom benne mielőbb tudsz jelentkezni.

Byby,
A varratás azért nem olyan nagy dolog, megjegyzem havi 10-13 perc szenvedés megéri, nekem tutira használ és erőt ad, lehet hogy mazohista vagyok.

Lkt,
Mi az ábra a lelkiállapotoddal? Kutyák remélem adják az ívet!!!

Lara,
Türelem Andort terem.!!!!

Unique,
Tessék jelentkezni, hogy mit láttatok, izgulok.

Sünikém,
Jelentkeztek már a pesti vizslatók? Állatkáknak üzenem rendesen viselkedjenek!

Snori,
Mi az hogy lemondtad a cérnázást, remélem kértél új időpontot, tessék csinálni, épp most éreztem rajtad, hogy 100%-os vagy érzelmileg, nem ám feladod. Szóval mikor mész legközelebb?

Stella,
Millió puszi mi mást is küldhetnénk Nektek? Remélem már a teljes javulás útjára léptetek, és hamarosan otthonról üzengetsz!

Wish,
Délután várlak tornára, ma nem főzök babot, csak mosok.

Na most bebizonyítottam, hogy jól vagyok!!!!

Puszkó mindannyiotoknak
Farkasok J

Kép
farkasok

Judit Kép
mehetünk a pasikkal is, de akkor olyan hely legyen, ahol le bírom rakni őket legalább a fűbe Kép
de a csajos buliban is bennevagyok Kép

(fogyókúra rámférne)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Byby!
Megköszönöm ha el tudod küldeni a dokinéni telcsiszámát, mert a rendelő számán nem érem el.
Varratás, hát igen .... nem tudom hogy megyek-e a tegnap leírtak kavarognak bennem, majd egy hét alatt kitalálom. De lehet hogy lemondom és áteszem három héttel későbbre és akkor "csak" kétszer kell menni!

Farkasok!
Hát nem tudom mi lesz a varratással, tényleg nem érzem most azt az erőt mint mikor felhívtam őket, hogy menni akarok, most csak a fájdalmat látom és nagyon halványan azt a hihetetlen erőt amit akkor amikor felhívtam őket. Na majd meglátjuk!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Orsi,Woody! gyönyörüek a srácok!!

Nekem sem volt semmilyen tünetem terhesen, leszámitva az 5. héten mindjárt megjön érzést ami pár napig tartott

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zsebi, most magam ellen beszélek, mert lemondtam hétfőn a varratást (mentségemre szóljon, ez nekem már a 4.lett volna, és ha most csak novemberben lesz lombik, nem győzöm addig pénzzel, erre jöttem rá).

Ne mondd le! Majd meglátod, milyen hősnek érzed magad, ha túlvagy rajta, és tényleg csak 8-10 perc, az sem folyamatos kínzás, hanem csupán 20-25 szúráska. Nyugodtan lehet visszafele számolni, hogy 25, 24.. így sokkal könnyebb, én így szoktam. Ha jól lélegzel, és elernyedsz, akkor szinte semmi az egész. Gondolj bele, ide babák is járnak... Kép és ők is kibírják.
A másik érvem, hogy szerintem csak kell 2 hónap, mire hat, úgyhogy már ezért sem kéne halasztgatnod.
s_norka

Csajok Kép
nem vagyok képben. Ez a varrás, ez rendes tűs, meg minden? valami álnévnek gondoltam... Kép
szegénykék, azért nem semmi, amit bevállaltok.

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok,
Voltam ma UH-n Kép Mágus megnézett, majd mondta "gyönyörű, nagyon rendben van minden". Kép És nyújtotta kezét, hogy gratuláljon a babához! Kép Kedves apuka is megnézi? Természetesen.Kép
Jó helyen van, minden ok. Kép És ekkor elfordította a monitort, éééés..... OTT VAN!!!! ÉS DOBOG A SZÍVE!!!!! Kép Kép Kép
Én elbőgtem magam... (Bocsi.) Férjem is megkönnyezte. Olyan boldog vagyok! Kép
Méreteket nem mondott, csak hogy szép, 7 hetes a baba.

Kértek majd képet, vagy inkább ne?

FarkasokJ
Ari vagy, hogy hiányoltál, jól esett. Köszönöm. Kép
Szerdán mit néz a doki néni Nálad? Hányadik napos UH lesz?

KrisztaKép
Nem kell tüneteket produkálni, sőt. Kép Mondjuk mondom ezt én, aki most is émelyeg...
De a savanyú cuccok bejönnek. Az édes lököm el olyan messzire, hogy ne is lássam. Meg a husikat is. Kép De kefír, savanyú alma, almalé, pizzaszelet (tudom, ez nem savanyúKép)... Kép
Naná, hogy minden ok. lesz.

Mágus eloszlatta kételyeim:
Bromo-t szedjem (ha majd a "rendes" dokim leállítja, akkor álljak csak le vele. A rosszullétet nyugodjak meg, a baba okozza, nem a Bromo. Kép Elevit/Folsav: ehetek elevitet, az is jó. Egyek sok folsavat és magnéziumot, azt nem lehet túladagolni és abból most sok kell. Ja, picike alkohol segít a babának a bennmaradásban. Kép Vörösbor. Fuj. Eddig sosem ittam alkoholt. Kép Most kezdjem el????
És mehetünk Horváto-ba nyaralni! Kép
Már intézem is a lakhely átjelentkezésemet, hogy az itteni védőnénihez tudjak jelentkezni.
Ja, és választottam dokit a szt imrében: Balogh doki, Mágus is ajánlotta, azt mondta, sok-sok szépet hallott róla már Kép
És jelentkezzek és ha kell segítség, azonnal hívjam. Annyira rendes volt! Kép

Na sok voltam, dugulok... Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?