Sziasztok!
Danann, ezen jót mosolyogtam.
1-2 éve, a másik fórumon mindig csodálkoztam egy 2 gyerekes anyukán, hogy az egyik mindig beteg, valami van, stb. Magamban azt mondogattam, hogy ez nem normális. Biztos nem várja meg, míg meggyógyulnak, úgy viszi böcsibe, stb. Hát bizony 2 gyerek minimum duplaannyi betegséget jelent, és bár egyik sem beteges, de 2x annyi az 2x annyi.
Végülis, ha Bene műtétjén túlleszünk, akkor ő már rendben van, más baja soha nem is volt.
Skarlát. Bizony, van, erősen fertőző, és könnyen elkapható. Viszont a lefolyása sokkal enyhébb, mint régen, és csak gyerekkorban fertőző (valamelyik streptococcus baci terjeszti, ami a tüszős mandulagyulladást is). Apró, sűrű kicsi, grízes pöttyök, piros torok, magas láz, de van, akinél ezek alig jönnek ki. Antibiotikumot is csak azért adnak, hogy az estleges szövődményeket kivédjék, mert a lefolyása miatt nem nagyon kéne.
Bene az oviban nem kapta el, az tuti, mert akkor már ő is beteg lenne. (pedig a kislány, aki skarlátos lett az oviban, mellette öltözik), viszont Villőtől még simán elkaphatja: 1 autó, 1 szoba, stb. Hétfőn őt is viszem majd a dokinőhöz, hátha ő már lát valamit, hiszen szerdán lenne az a bizonyos műtét... És annyira jó lenne nem várni még 1 hónapot vele.
Pálma név nekem is tetszik, Barnabás Péter is nagyon tuti!
Ugabesz, de jó, hogy ilyen jó kezekben vagy! És már nem is lenne koraszülött! Tök jó. De még biztos kihúzzátok 2 hétig!