Új privát üzeneted érkezett!

Ezek ma készültek. :)
ééééééééésssssss már simán feláll kapaszkodás nélkül is, és ma már lépett egyet előre. :lol: :lol:

Kép Kép
chesti

Sziasztok Csajok!

Itt vagyok, nem vesztem el, csak dolgoztam.
Meg egyébként sem történik velem semmi különös.

Chesti:
Gyönyörű a kislányod továbbra is. :)

Lexi:
Veled majd valamikor beszélek négyszemközt.
Vendég

Estrella
Ajjaj, előre félek. :oops: :lol: Ebből fejmosás lesz. Vagy megint valami szuper info??? pl mikor a város elmagyarázta, hogy miért kell lombikra járnunk. Nem elég, hogy a Postán csücsül egy levelem a Bíróságtól, még Te is csigázol. Nem bírom én ezt idegileg. :twisted:
Vendég

Lanett drága,
Kép

Réka babának pedig nagyon boldog névnapot! :D

Lucia,
Don Zsombinak is sok boldog névnapot :wink:

Réka,
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Gomba, wow, milyen szép pocid van! Lehet, hogy már ki is bújt a lakója? ;)

Ballagyó, milyen tapétát vettetek? :) Nekünk egyelőre nincs babaszobánk, azt tervezzük, hogy eleinte úgyis velünk fog aludni a manó, aztán majd kitalálunk valamit :) Nem mondom, a lakás, amiben lakunk nem éppen a gyerekvállalásra van kitalálva, de majd csak lesz valahogy.

Chesti, tényleg elég szörnyű, amit a kórházról írtál :( Nem lehetett semmi... Viszont nagyon örülök, hogy Niki jól van! Most úgyis itt a tél, a pancsolós szezonra majd megerősödik megint! Köszönöm a kérdésed, elég egyformán vagyok, éjjel is állt a bál... viszont magamba szálltam, és igyekszem kevesebbet rinyálni miatta. Annyira vágytam erre a babára, akkora csoda, hogy elsőre sikerült, hogy most nem hagyhatom, hogy ezek a vacak rosszullétek elrontsák az örömöm. Izgulok a jövő heti UH miatt, hogy minden rendben legyen; de remélem, hogy az érzésem nem csal, és minden rendben is lesz.

Kép
elan

Sziasztok,

Na, úgy tűnik, sikerült megtalálni a gócomat. Szerencsére a belső szerveim rendben vannak, és a mellkas röntgenen is minden rendben volt. A visszanőtt manduláim okozzák valószínűleg a gyulladást, úgyhogy vár rám a második mandulaműtét… :shock: Számításaim szerint januárban kerül majd sor rá. Hát, örülök, hogy nem komolyabb a baj, de azért nem örülök ennek a műtétnek. :roll:
A kezem még mindig fáj. :? Attól tartok, hogy ezt is főleg a mandulám okozza. Úgyhogy teljes gyógyulásra már nem is nagyon számítok a műtétig, persze azért remélem, hogy addig jobb lesz már :D És szerintem jövő héten visszamegyek a reumatológiára vele :wink:

Chesti,
Sajnálom ezt a kórházas élményt! :?
A fotók csodásak a már egyedül felálló és egyet lépő Nikiről még mindig :D Imádom! Pussszzz!

Judit,
Mindig nézem a képeket a lányokról. Mennyire kikerekedtek… olyan jóóó látni! :D Imádnivalók és gyönyörűek :lol: Puszillak!

Lippa,
Nagyon sajnálnám, ha nem tudnátok jönni a talira! :cry: Valahogy nem tudjátok megoldani mégis?
Nagyon édik a csajok a képeken, na meg a kutyi is nagyon jó fej :wink: Petra mondatától én is kész vagyok :oops: nagyon megható lehetett :oops:

Ballagyo,
Gratulálok a jó cukor eredményhez!

Taptau,
Remélem, azóta már teljesen meggyógyultatok! Drukkolok, hogy ne kelljen dolgoznod menni, és hogy „csoda” történjen :wink: :lol: :lol:
Máté még mindig nagyon helyes krapek! :D

Napcsikám,
Puszi neked! Képet kérünk, amin mindketten rajta vagytok! :D

Numa drága,
Kitartás! Nagyon ügyes vagy! Jó nagyok lesznek ezek a gyerekek! :oops: Képet kérünk!! :D

Elan,
Pihikézzél csak! Kitartás a kis Vukhoz! :roll:

Share,
Válaszolok legkésőbb holnap a prividre! :D
Nagyon sajnálom, hogy ennyire kivagy, persze teljesen megértelek. :cry: Sok erőt kívánok!

Réka,
Hű, hát akkor igazolt lesz a taliról a hiányzásod! De jóóóóóóóóó! :D Szuper!!!

Gabi,
Nagyon örülök, hogy minden rendben volt az UH-n! :) Képet nem kaptál? :wink:

Lexi,
TUTI, hogy lesz még olyan pocakosnapló, amit telerakunk, VÉGIG képekkel! Meg aztán még számtalan fotóalbumot! :wink:

Gomba,
Szééép nagyon poci! Várjuk a híreket! Vagy téged addig is :D

Bibar,
Köszi a Luki-Lili infót! Nagyon örülök, hogy minden rendben velük! :D:D
Ti hogy vagytok?

Lanett drága,

A keddi vérvétel eredménye ma lett meg, a süllyedésem 40, a CRP pedig 10 (ez utóbbi pont jó még, bár ha belegondolok, hogy 2 hete szedek gyulladáscsökkentőt a kezemre :roll: ).
Jaj, ne már, hogy nem jössz a talira… ne csináld!! Ezer éve szeretnélek személyesen megismerni, tudod… :oops:
Sajnálom a fogműtétet, ez nagyon-nagyon durván hangzik! :? Drukkolok nagyon!

Puszka mindenkinek és szép álmokat!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci
na hát ez jó hogy megvan a gócpont :wink: az nem jó hogy mütét elé nézel,de tény hogy a mandula nagyon csúnya dolgokra képes :oops: :oops: szóval a lényeg hogy azt kikapják és semmi baj nem lesz :oops: :oops: mi jól vagyunk,hétfőn megyek uh-ra,jövö héten meg kiderül hogy most tényleg van valami baci a vizeletben vagy nincs :oops: :oops: remélem a második :wink: :wink:

Chesti
nagyon cukor a kép :wink: :wink: és nagyon ügyi hogy már áll :wink: :wink:

bibar

Zsókuci, szuper, hogy megvan a góc! Ez lehet a legnehezebb része a dolognak, megtalálni... Megértem, hogy aggódsz a mandulaműtét miatt, főleg az utána levő első hét sz*r (mondjuk, biztosan tudod, hiszen ezek szerint már volt egyszer ilyened) de megéri átesni rajta. Nekem az izületeimre ment rá a gyulladás, a jobb térdem úgy bedurrant, hogy járni alig bírtam... 3 éve kapták ki a mandulámat, azóta kutya bajom. Az anyukámnak meg most vették ki 3 hónapja, 54 évesen, és ő is sokkal jobban érzi magát azóta, neki is az izületeire ment rá... Szóval hajrá!

Kép
elan

Jó reggelt!

Köszi a dicséreteket, hát igen, gömbölyödünk.
Csináltam egy klippet, de sehova nem tudom feltenni pps-ben van.
Chesti nem tudsz segíteni? Te olyan kis ügyi vagy.

Judit

jucicuki

E-mail-ben meg túl nagy :oops:

jucicuki

Luki hirek
már átvitték öket a Péterfybe,ahol egy 2 ágyas szobában egyedül van,de ennek örül mert olyan pici a szoba hogy szerinte el sem férnének.Lili jól van,ujra szopikázik,Luki sokat vele lehet.nem tudja mikor jöhetnek haza,nagyon fáradt az állandó fejéstől etetéstől,de persze nagyon boldog :wink: :wink:

bibar

Sziasztok!

Ati felvarázsolta nekem a honlapra :lol:

Judit

jucicuki

Lanett!
Boldog szülinapot!

Minden Rékának nagyon boldog névnapot!

Tök jó, hogy Lukiék kettesben lehetnek a babcival :lol:

Judit

jucicuki

Juci épp mondani akartam, hogy a honlapotokra fel tudjátok elvileg tölteni. Megakartam nézni, de nem találom. :(

Zsókuci drága ezen túl kell esni, de ha akarod megyünk majd Nikivel látogatni. :lol:

Bibar jövő hétre drukkolok, remélem semmi baci.

chesti

Elan!

Kétféle tapétát, pontosabban 2 színűt vettünk: barnát és zöldet. Pontosabban megrendeltük. Gyorspostával másfél hét, amíg ideér Németországból. Addig kell festőt kerítenünk, aztán kezdődhet a munka! :roll:
Nyugi, a jövő heti UH-án minden OK lesz! Kihez jársz a BMC-ben?

Zsókuci!

Az jó, ha megvan a gócpont, és legalább gyorsan túl leszel a műtéten! Ez jó hír! :D

Chesti!

Niki gyönyörű! Nagyon jók a fotók! Munka ügyben éppen azon gondolkozom, h a jövő héten inkább végig itthon dolgozom, kihagyom a benti melót. Hosszú és fárasztó egy nap :?

Estrella!

Te hogy bírod a munkát?

Ui.: Örülök a Luki-híreknek!! :lol: :lol:
ballagyo

De jó, hogy Lukiék jobban vannak, és ráadásul édeskettesben! Azért jó lenne, ha minél előbb hazamehetnének, gondolom, már nagyon várják...

Ballagyo, Wiegandt dokihoz jártam a BMC-ben, de jövő héten már az új dokimhoz megyek, Dömötöri Jenőt választottam... Maradok a Jánosban :)

Kép
elan

Chesti!
A közös képek alatt van, az a neve, hogy miből lesz a cserebogár. Nem látod?
Nálunk megvan.

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Juci,nekem sem nyitja meg Errort ír,pedig a cserebogárra klikkeltem.

Kép
taptau

Juci arra klikkeltem Én is, de error.

Csajok nem tudom mi van a lányommal, de esküszöm, mintha speedet szedne...
Ezerrel pörög, szeleburdi hihetetlen. :shock: Másnál is ilyen a baba?
Legújabb, hogy hason fekszik, felnyomja a popiját, és néz ki a lábai között. Ezt persze nem olyan ki finom mozdulatokkal, hanem puff felnyomja magát, hintázik közben, nevetgél, és persze megcsúszott a lába, és a kis fogával felsértette az ajkát ami vérzett.
Ez csak egy a sok közül, de mindig van valami.
El sem tudom képzelni mi lenne ha kettő lenne belőle. :shock: :lol: Hogy lehet figyelni kettőre?
Már a doki is mondta a kiviszgálás alatt, hogy "hát nem unatkozol mellette". Mondom nem igazán. Tanácsolta, hogy ilyen mozgékony babáknak legyen rendszer az éltükbe. Azzal nincs gond, azért meg van a rendszer a napokban.
Szóval a talira tuti, hogy jön a férjem is, 4 szem kell hozzá. :lol:

chesti

Ballagyo:
Elvagyok, köszi, még bírom a munkát. Inkább csak az ülőmunka részét csinálom. :)
Vendég

MIndenkinek szép napot!

Zsókuci
Végre megvan a baj forrása,viszont műtét ügyben nem irigyellek!Felnött fejjel nem lesz egy kellemes dolog,de végre megszabadulsz a "mellékhatásaitól"!

Bibar
Köszi a Lukis infókat!nagyon örülök,hogy ilyen jól alakulnak a dolgok!Sok puszi nekik :D

Elan
Látom te sem tudsz elszakadni a Jánostól :D Lehet,hogy együtt szülünk? :lol:

Juci
Én sem tudtam megnyitni :(

El is felejtettem mondani nektek,hogy 3 hét múlva megcsinálják a terheléses cukor vizsgálatot,mert a doki szerint kicsit magas volt a cukor értékem a leszívás elött és biztos ami biztos.Remélem azért nem lesz gond,nem volt cukros a családunkba,nem szeretnék az első lenni!
Képet kaptunk Manócskáról a mai napig abban gyönyörködünk :D Azért nem raktam fel,mert úgy gondoltam ez még nem érdekes!De ha kiváncsiak vagytok szívesen felrakom :D
gabicsibe

Csak akkor tudjátok megnyitni, ha van power point a gépeteken.

Judit

jucicuki

Az volt a baj, hogy mi firefox-ot használunk, gondolom Ti meg explorert és az nem tudja kezelni az ékezeteket, most Ati átírta, elvileg működik.

Judit

jucicuki

Juci, én le tudtam játszani, nagyon klassz :) Bár, a zenét nem tudtam elindítani, de ez biztos az én hibám, vagyis a linuxos szoftveré, amivel lejátszottam. Annyira jó látni, hogy a csajszik ekkorát fejlődtek!

Gabicsibe, jó lenne, legalább elszórakoztatnánk egymást :) Én nagyon kiváncsi vagyok az UH-képre!!! Ja, már kérdeztem múltkor is, a 12. heti UH-t Szűcs csinálja, vagy radiológus?

Chesti, nem lehet semmi a lánykád :) Viszont ha jól nézem, nemsokára vihetitek szánkózni, az majd lefárasztja :)

Kép
elan

Sziasztok!

Változatlanul utálom a hidegfrontokat! :evil: :evil: :evil:
Ma is sokat keményedett a pocim, de kibírható és szépen lassan, de azért telnek a napok.

Zsókuci!

Örülök, hogy megvan a góc. Emlékszel? Nálam is ez okozott anno elég nagy galibát. Amint lehet vegyék ki, ne halogasd, nálam is az segített, hogy szinte azonnal műtöttek!

Chesti!

Niki egyszerűen gyönyörű! Ha fiam születne, már most " lefoglalnám" neki! :lol: :lol: :lol:
Az én kislányom is ilyen aktív, ő még nem tudja, hogy neki a nap nagyrészét alvással kéne töltenie a pocakomban! Egész nap ficánkol az esti bulikról nem is beszélve, hajnalig nem tudok tőle aludni. Már most karikásak a szemeim, mi lesz ha kibújik????

Lexi!

Én nem is tudnám elképzelni, hogy máshová írjál! Itt a helyed és kész!!!!! Hasad jobban van már?

Bibar!

Ha mész Lukit látogatni, sok puszit küldök nekik, remélem már nem kell sokat kórházban lenniük!
Te hogy vagy??? Diétázol?

Most csak ennyi jutott eszembe, igyekszem bepótolni a lemaradásomat, de ez nagyon "keményedésfüggő". bocs, akit kihagytam!

Kép

Kép
sharon

Sharon
Örülök, hogy a körülményekhez képest ilyen jól bírod. A hasam, háááát, ne tudd meg. Nem is az volt a méret oka, hogy terhes voltam. A héten jött egy bogár és mint igazi hypohonder kitaláltam magamnak egy betegséget. Ennek hatására nem ettem se lisztet, se cukrot és láss csodát, olyannyira lelapult a hasam, hogy a nadrág tegnap már leesett rólam és a hugom is csak döbbentem kereste a hasam. A kilók sajnos megvannak, de azt hiszem a magyarázat is a hatalmas hasméretre. Ma már jó nagy, mert tegnap a pizzásfiú hozta az ebédet, mert csak sütni volt kedvem. (beadandóval küzdöttem egész nap)
Ha meglesz a kislányod és karikás lesz a szemed, akkor szólj, megyek bébiszitternek. Le se hunyom a szemem, csak csodálom és őrzöm az álmát. (Kipróbáltam, mikor tesóm kisfia itt aludt.) Nagyon fogok rá vigyázni, Te meg nyugisan alhatsz.
Vendég

Sharon
átadom Lukinak :wink: látod te is már mindjárt 32 hetes vagy,csak igy tovább,örülök neked nagyon :wink: :wink: én jól vagyok,holnap megyek uh-ra,az én picurkám is rengeteget mozog,már néha azért aggodom hogy nem e túl sok :oops: :oops: hát igen,az alváshiány már nálam is fennál,karikák lesznek bőven :wink: :wink:

Gabicsibe
persze hogy kiváncsiak vagyunk a fotódra,rakd csak fel,olyan jó látni :P :P

Zsókuci
drága vagy köszi,majd küldöm talán holnap vagy holnapután :wink: :wink:

Gomba
egyben vagy még?most a fronttól nagyon sok szülés indul :wink: :wink: várjuk a hireket :wink:

bibar

Aki jót akar nevetni :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=sDsK8ZnmhC4
chesti

Sziasztok

Csak egy gyors bekukk!
Ma volt a keresztelő, szinte végig aludta az egészet a drágám.
Ha nem bánjátok dobok róla egy pár képet. :wink:

Keresztszüleimmel
Kép

Nagynénémmel
Kép

Anyával

Kép

Kép

Kép
bibike27

Sziasztok lányok! Én még szépen egyben vagyok. Frontrezisztensek vagyunk úgy látszik. Most voltunk a János Kórházban CTG-n, vagy egy óráig tartott, először nem regisztrálta a gép a méhtevékenységet (15 perc), aztán elaludt a baba (15 perc), aztán futkároztam hogy ébredjen föl (5 perc) és végül minden rendben volt a CTG alapján (15 perc). Szóval ennyi volt, zuhogó hóesésben mentünk, aztán pedig szakadó esőben hazafele. Legközelebb szerdán megyünk ha addig sem jelentkezik Benedekünk más hírekkel.

Bibike! Szépek vagytok, ez görög katolikus szertartás?

Bibar! Én is üdvözlöm Lukréciát, szépen cseperedjen a baba :D

Bocs, hogy nem írok mindenkinek, de már álmos vagyok!
gombahölgy

Hajrá Gomba :lol: :lol: :lol:

jucicuki

Gomba:
Mennek a drukkok!
Vendég

Sziasztok! Ide is beköszönök!

Először is LUKI hatalmas gratula a kislányodhoz! :D Nőljetek nagyra! :D

Juci!! Én nem tudom megnyitni a lányok közös képeit, az mindenkinek megy, nekem errort ír ki, pedig olyan kíváncsi vagyok! :D

Gabi, de jó, Te már majdnem 10. hetet töltöd!! Úgy irigyellek! Én mindig parázom, hogy valami közbejön.. :oops: Én ma vagyok 6 hetes 5 napos. Pont 3 héttel vagy előttem. :wink: Viszont látom van kismama nacid.. :D Nekem is, de nem én vettem. Én egy bandázst szerettem volna hozatni a piacról anyuékkal, erre hazaállított egy nadrággal én meg alig merek ránézni, nehogy "elhamarkodott " legyen.. :?

Bibike, nagyon szép volt a szertartás! :D

Chesti, aranyos vagy, köszönöm a meghívást, mi nem megyünk, de azért köszi tényleg! Nagyon helyes a kislányod! :D

Zsókuci! én is nagyobb voltam már, mikor kivették a mandulám! Nem irigyellek, én nem nagyon tudtam enni utána (a kórházban pépes kaja volt kiírva vacsira, erre kaptam egy zsemlét gyíkhússal :evil: ), de a Mekis Shake nagyon jó volt rá, az valahogy lehúzta a fájdalmat. :wink:

Bibar, rólad nem lehet pocifotót látni? :D

na bocsi, mindenkitől, akit kihagytam, de fejből hiretelen ennyi jutott eszembe..

JJJJaaaa, lányok, aki kapott progiszurit, volt valakinek viszkető piros foltos kiütése tőle?? Nem nő, meg semmi gáz vele, de a jobb oldalon van egy fél tenyérnyi viszkető foltom a szuri mellett már egy hete.. :? És úúúggy szeretném eltüntetni. Valami tipp?
torolve_20130114141731

Vikkata
de jó hogy jelentkeztél,tessék sürübben :wink: :wink: nekem is volt néha piros viszkető folt a szuri helyén,szerintem eltüntetni nem lehet :oops: :oops: kitartás,csak a 12. hétig kell nyomni :shock: :shock: lesz poci fotó még a héten,majd nézz be még akkor látod :wink: :wink:

Bibike
de jó lehetett,nagyon csinik voltatok :wink: :wink:

Gomba
háááát,nagyon drukkolok és szép szülést kivánok neked :wink: :wink:

bibar

Vikkata!

Többen mondták, hogy nem tudják a közös képeket megnyitni, nálunk működik...
Majd megnézetem az urammal, ehhez és kevés vagyok :oops:

Benszi jól van, holnap lesz Uh, reméli, hogy nőtt a Dóri.

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Gyors helyzetjelentés, aztán vissza az ágyba :oops:
Tegnap mi is hóesésben voltunk a 38.heti uh-on, képzeljétek a becsült súlyuk 3150 és 3160 gramm, és mindig nem császárra kell készüljek, fejjel lefelé vannak mindketten. De ezek óriási súlyok sztem, eléggé be vagyok kakálva :oops: :oops:
Hnap lesz a 2.ctg, a múlt heti enyhe fájásokat mutatott, de én nem érzem még őket, csak alul szúr nagyon, amikor este beindulnak, de este úgy beindul a mocorgás, szinte aerobikórát tartanak.

hát ennyi...

majd még megpróbálok írni később

puszi
Numa

Kép
numato

Hű, Numa, nem vagy semmi!

Szorítok nagyon! ( és hogy irigyellek a hüvelyi szülésért :oops: )

Puszi!

Judit

jucicuki

Lexi Drága!

Te vagy az első számú bébiszitter jelöltem!!!
És én nem hiszem el, hogy nagy a hasad, a nyáron is nagyon dögös csaj voltál, szerintem ez most sincs másképpen!!!
Most olvastam csak vissza, hogy voltak az anyósék elzárni a vizet, pedig gondoltam, ha jöttök beugorhattatok volna. Majd legközelebb, ok? A nyári strandolást és homokozást nem elfelejteni!!!

Numató!

Hogy Te milyen jól bírod!!! Hihetetlen!!! Nagyon szorítok nektek!!

Gomba!

Hajrá!!!!

Bibar!

Ha megjössz az UH-ról írj! Kiváncsi vagyok mekkorát nőtt ez a fiatalember! És üzenem Lukinak, hogy nekünk is tetszik Olivér!

Benszi!

Szorítok neked!

Bibike!

Gyönyörű a lányod!

Kép

Kép
sharon

Sziasztok!

Egy kicsit kivűl álló vagyok még ezen az oldalon.
Az eggyel fentebb irogatok. De most szeretnék ide irni. Nem akarom őket megbántani.
Bevallom, itt meg nem nagyon olvastam, mert ez nekem egy távoli álom volt. Csak fájt volna a szivem.

Szóval. November 2-án a hcg 118 lett. Táppénzen maradtam. Vigyáztam, pihentem. Most szombaton 11-kor egy erős görcs, és ériztem, hogy csuszik valami ki belőlem. 2 db alvadtvér és egész nap mint a menszi első napja eleven vér, egy betét tele lett.
Szerencsére vasárnap déleleőtre megszünt.
Kedden kellett volna uh-ra mennem, de ma voltam, nem birtam volna addig.
Lényeg: petezsák 10 mm-es. de a petezsák felett 17x10 mm-es haematoma. 1 baba van.
Nagy kő eset le a szivünkről.
Kaptam rutascorbint. Nem tudom másnál is volt ilyen? Fekvés, pihenés van előirva, 10 nap mulva ujabb UH.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sziasztok!

Ma felállt Máté!!! :lol: :lol:

Kb. 1 hete gyakorol, és ma sikerült. Sajnos lemaradtam a lényegről, mert a hátam mögött csinálta, ráadásul én voltam a kapaszkodó, miközben guggoltam, a játékait szedegettem össze és közben telefonon beszéltem a tesómmal. Éreztem, hogy kaparászik, de ilyen máskor is volt. Amikor kicsit hátrafordultam, mit szuszog annyira, ott állt, és vigyorgott. Majd' megzabáltam. :)

Köszönöm mindenkinek az anyukámmal kapcsolatos gondolatokat. Jól esett a biztatás. Tudom, hogy idővel jobb lesz, és tényleg csak ez segít. A hétköznapokat azonban nehéz megélni.

Lucia, nálunk a Cora-ban láttam fiúkabátokat, amik nem pufik. Nem tudom, aktuális-e még. Azt hiszem: Influx

Rebe, még előfordul, hogy fel akarom hívni anyut, ha Máté valami vicceset v. meghatót produkál. Nyúlnék a telefonért, aztán elbőgöm magam. :? Részvétem a nagymamád miatt!

Taptau, nagyon huncut kópé Máté!!! :lol: Nem haragszom a privi miatt, válaszolok is, ha eljutok odáig!! :wink:
Enyém Máté is nagynövésű kölköcske. Nem tudom, talán a nevükben van valami.... :lol:
A lábadnak jobbulást!

Réka, húúúú, azt hiszem ez az igazolás megfelelő lesz a taliról való távolmaradáshoz! :wink: :lol: Legyetek nagyon boldogok!!
Az émelygés sem jobb, néha azt kívántam, bárcsak jönne már ki valami. :roll:

Zsókám, írtál privit???
Örükök, vagyis nem örülök a gócodnak, de annak igen, hogy megtalálták. Hja, kérem, egy mandulaműtét neked már meg sem kottyan! :wink: Majd felhívlak, ha bent leszel. Jókat tudunk a kórházból dumálni. :shock:

Gomba, szépséges pocód van! Nagyon izgi! Drukkolok, hogy problémamentes szülésed legyen!

Lanett, boldog szülinapot! Rékának pedig boldog névnapot!:D
"pinalina" - ez tetszett! :P
Hát a temetőbe járás valahogy nem az én világom. Persze kimegyek, de nem esik jól sokáig ott lenni. Inkább negatív hatással van rám. Apukám 9 éve hagyott itt bennünket.

Chesi, Mátét ugyanígy altatom. :lol: :lol: Tuti biztos módszer amíg szopik! Utána pedig - a szakemberek, és tapasztaltak szerint - ha, már nem igényli a szopit, megtalálja a módját, hogy egyedül is elaludjon.
Na, akkor most már lehet rohangálni Niki után!!!! :lol: :lol: Mit mondtam akkor, amikor egyedül felült? :wink:
Lehet benne valami, amit az arckifejezés és hangulat dologról írtál. Figyelni fogom ezentúl erre.
Gondoltam én is, hogy keresek valami fórumot, ahol meg tudnám osztani hasonló cipőben járókka, de itt a bneten nem találtam, máshol még nem kerestem.
Heim Pál durvaaaa!!!!! Kis hősök ezek a gyerekek, hogy bírják. Mi december 14-én megyünk UH-ra. Remélem, az időpont az időpont, és nem éjszakázunk ott, mert du. kell menni.

Juci, mizu tejcsi ügyben??????? Küldj egy virtuális kokit, ha már unod a témát.
Megnéztem a pps-t, szépen megcsináltad, és nagyon megható.

Lukiéknak örülök! Rendben lesznek most már. :)

Ballagyo, miért német tapéta????? Majd fotót kérünk, ha elkészült.

GAbicsibe, persze, hogy kérünk fotót!

Lexi, akkor ez most candida??? Megértem, hogy eleged van az orvosokból, kórházakból.

Estrella, azért pihenni is tessék! Csak decemberig dolgozol? hogy álltok a készülődéssel?

Bibike, szépek voltatok a keresztelőn! Bettina, hogy viselkedett?

Numa, nem vagy semmi!!! Kitartás! Nem lesz gond! Születnek nagyobb babák is hüvelyi úton. Csak egyszer vajúdsz, a kitolás pedig már "semmiség" :shock: 2. baba megy a bejáratott úton. :wink: Viccet félretéve: nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!

Erika, ismerősömnél volt ugyenez, kb. a 14. hétig eltartott a vérezgetés, sokat feküdt, aztán problémamentes terhesség, egészséges baba. Pihenni-pihenni! Remélem, minden rendben lesz.

Nyja!! Bízom benne, hogy senki nem hagytam mi. Olvasgattam, közben gondolatban válaszolgattam is. :roll:

Puszi!

Egy pár héttel ezelőtti fotó. Mostak apával. :lol:

Kép

Kép
Kép
share

Erika,
Megértem az aggodalmad, nem fogod elhinni a hétvégén én is hasonlón estem át. Annyi különbséggel, hogy nekem már egy hete van nagyon pici világosbarna váladék, de a hétvégére beerősödött, és a színe is sötétté vált. :shock: Gondolhatod, hogy megijedtem én is. Nekem csak nov. 27-én kellett volna mennem, hát én nem vártam, bementem ma. Nekem is van egy pici haematoma, 11*7mm-es. Rutascorbint kaptam én is. Szerencsére a babák jól vannak, és szépen nőnek!
Gratulálok a petezsákhoz!!!!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Gomba,
Nem semmi a pocid! És nemsokára megérkezik a lakója! Jaj de izgi! :wink:

Lanett,
Igen, otthon vagyok, és pihengetek. És picit megkésve, boldog szülinapot, a pici lánykádnak pedig boldog névnapot!

Rékaróka, neked is boldog névnapot kívánok!

Chesti,
Hát ez a kórházasdi! :shock: És tündéri a kis csíkos pulcsijában Lencsilány! :D

Bibar,
Mi volt ma az uh-n? És remélem baci nem lesz! De jóóó, hogy Lukiék jól vannak! :D

Elan,
Nyugi, minden ok lesz! Drukkolok!

Judit,
Szuper a bemutató (nekem zene nem volt), a csajok rendkívül sokat fejlődtek, szépültek! Csodásak!

Bibike,
Nagyon szép szertartás!

Numato,
Hát nem semmi! :shock: A gyerkőcöknek milyen szép súlyuk van! Nagyon szorítok neked a szüléshez!

Share,
Gratula Mátéhoz, de kis ügyes! Hát ez a fotó, annyira aranyos! :lol: :lol: :lol:
A múltkor én is a kezembe vettem a telefont, és hívni akartam mamámat... :shock: Hát gondolhatod, én is elbőgtem magam.
:cry:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sharon
aranyos vagy köszi,majd holnap megirom mi volt mert sokára érünk ma haza :oops: :oops: te hogy birod ezeket a havas frontokat??

Erika
nekem is és Lukréciának is volt vérömlenyünk,aggódtunk eleget,a lényeg az hogy amig nem múlik el szigoruan feküdjél tényleg!!!! :oops: :oops: kitartás :oops:

Numa
drukkolok neked nagyon,szép nagyok a babáid :wink: :wink:

Rebe
majd holnap megirom :wink: :wink: hááát a bacitól én is félek,az majd hétvége felé derül ki :oops: :oops: te hogy vagy?hányinger és társai??? :oops:

bibar

Juci!

Sikerült megnyitni a közös fotókat, gyönyörűek a lányok, nagyon szépen megcsináltad! :lol: :lol:

Bibike!

Grat. a keresztelőhöz! Bettina tüneményes! Hihetetlen, h az egész szertartást átaludta :oops:

Vikkata!

Úgy örülök, h jelentkeztél! És persze ezen a topicon! :lol: Hogy vagy? A viszketős piros foltot/kat talán borogasd, nekem ez sokat segített, és körömvirág krémmel is kenegettem.

Numa, Gomba!

Mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Share!

Gratulálok Mátéhoz! Nagyon ügyes! És hogy rohan az idő.. :oops:
Hogy miért éppen német tapéta? Nincs különösebb oka, ez a fajta tetszett.

Fiona???

Málna???
ballagyo

Bibar,
Jaj bocsi, félrenéztem a napot! :oops:
Jól vagyok köszi, van émelygésem elég sokszor. Hányni azt nem kell, csak az inger van meg. De egyáltalán nem vészes. Enni is tudok egész jól. :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Ja, nem is néztem félre a napot, csak nem ma írod meg az eredményt! Hát azt hiszem le kéne feküdnöm pihenni! :oops: :lol:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Share:
Nagyon édes Máté. :D
Most úgy állunk, hogy lakásfelújításba kezdünk nemsokára. Úgy volt, hogy január, de talán sikerül most elöbb elkezdeni. Szombaton voltunk festéket venni, meg megrendeltük a laminált padlót. Szóval szépen lassan alakulunk remélem.
Pénteken megyek a 4D-re Pestre, már nagyon várom.
Aztán majd jelentkezem mi volt.
Megyünk Ikeába, meg Kikába is körülnézni, aztán ha valamit találunk megvesszük.:)
Vendég

Erika
Akkor szigorú fekvés és meglátod nem lesz semmi baj!!!

Sharon
Látod már nincs sok hátra,de kitartás addig is!!!

Numa
Húú már a finishben vagy :shock: Nem semmi,hogy ezekre a frontokra nem bújtak ki a gyerkőcök!
Benszire is sokat gondoltam a hétvégén,lemertem volna fogadni,hogy megszült a hétvégén.De szerencsére még maradtak bent a babák.

Share
Gratula Máté mutatványához :D pár hét és már szaladni fog :D

Bibike
Tünemény a kiscsaj!!Végig aludta az egész szertartást?

Na és a kért kép manócskánkról :D
Kép
gabicsibe

Erika
Nekem is vérömlennyel indult minden, bár gondolom ez számodra nem túl jó ómen.

Juci
Annyira tudom mit érzel a császárral kapcsolatban. Muszáj arra gondolnod, hogy karjaidban vannak a gyönyörű kislányok és ezzel mentették meg Dorkát. Talán így könnyebb a tudat, hogy nem úgy születtek, ahogy szeretted volna. (Már csak azt nem tudom én mibe kapaszkodjak.. :lol: )

Gabicsibe
Milyen édes ez a kép. Hihetetlen, hogy már ennyire babaformája van. Nagyon szupi. Apa bent volt a vizsgálaton? Ha nem, akkor majd mindenképpen figyeld a párod arcát, mikor meglátja mocorogni a Ti Csodátokat.

Share
Nagyon huncut a kisfiad. Lassan Te is szaladgálhatsz utána. :lol:
Vendég

Sziasztok,

Magamról: kezem még mindig fáj, péntekre már meg van az időpontom a rheumatológiára, visszamegyek, nem várok tovább… Jöjjön, aminek jönnie kell :roll:
Holnap megyek hormon vérvételre a BMC-be, niagara már csillapodni látszik :wink: :oops: Aztán jövő héten megyek megint gégészetre egy másik dokihoz (aki valószínűleg műteni fog), hogy megbeszéljük a részleteket, meg az időpontot. Terveim szerint január második hetében lesz a műtét.
Amúgy jól vagyunk, pörögnek a munkás hétköznapok.

Elan,
6 éves koromban vették ki először a mandulámat, és én úgy emlékszem, hogy akkor csak pár napig fájt, de hát gyerekként mindenki jobban regenerálódik. Persze már találtam elrettentő oldalakat, ahol olvashattam rém történeteket :lol: Remélem, hogy nekem is helyre állítja majd az izületi gondjaimat, jó lenne nagyon.

Bibar,
Örülök, hogy jól vannak Lukiék. Nem zaklatom mostanában, Te úgyis tudósítasz a fejleményekről, majd ha már otthon lesznek, hívom én is. Mondd meg neki kérlek, hogy milliószor puszilom Őket! :D
OK, várom, hogy küldd :wink: Most nézem, betöltött 30. hét?? :shock: Nem semmi… rohan az idő nagyon…

Chesti,
Drága vagy, de a kórházba inkább ne gyertek majd be, nehogy elkapjon Niki valamit, inkább majd jöttök hozzám, úgyis 2 hetet itthon kell legyek. Jó? :wink:
Aranyos lehet Niki, ahogy pörög egész nap. Bár gondolom este nem kell Téged sem altatni :lol:

Gabicsibe,
Drukkolok a cukor eredményhez!
Nagyon szép ez a kép Manócskáról! :D De tényleg, annyira meseszerű ez a fotó, nagyon tetszik! :D

Judit,
Sajnos én sem tudom megnyitni, ha ráklikkelek, akkor át dob az outlookra, hogy levélküldés… :roll: Próbáltam mindkét bögészővel, bár nincs power point a gépen :roll:

Sharon,
Hű, tényleg, neked is a manduláddal volt a gond…
Kitartás a hidegfrontokhoz, sajnos úgy nézem, most egyfolytában az jön…

Bibike,
Jaj, nagyon kis husi Betti baba! :D Hogy vagytok, hogy telnek a napjaitok?

Gomba
,
Hajrá! Csak ügyesen! Kíváncsi vagyok, hogy mikor bújik ki Benedek :D

Kata,
Hát igen, bírom a kórházi pépes kaját. A II. nőin ez száraz zsemlét jelentett kocka sajttal (a szokásos párizsi helyett) :lol: Úgyhogy szerintem a családom fog nekem pépeset szállítani.
A foltra próbálj fenistilt kenni, lehet, hogy segít.

Numa,
Hűűű :shock: Nem semmi méretek! Hát, tényleg lehet, hogy jobban járnál a császárral… De ne aggódj, ha beindul a dolog, akkor a második babát már biztos könnyebb lesz megszülnöd. Nem semmi, lassan betöltöd 38. hetet :shock:

Jerika,
Üdv itt is! :D
Sajnálom, hogy ilyen trauma ért, de szerencse, hogy nincs nagy baj! Tényleg feküdj sokat! Küldök vérömleny-űzőt: :evil:

Share,
Gratulálok a nagy fiadnak, hogy felállt! De jó! :D Milyen fura, hogy már itt tartotok… Édi a fotó! :D
Még nem írtam privit, de mindjárt pótolom, bocsiiii :oops:

Rebe,
Neked is küldök vérömleny-űzőt: :evil: Pihizzél sokat!

Küldött ma Benszi képet a mobilomra, jó nagy már a pocija! :D:D

Puszi mindenkinek, jók legyetek! :D

Kép

Kép
zsókuci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?