Sziasztok!
Ma felállt Máté!!!
Kb. 1 hete gyakorol, és ma sikerült. Sajnos lemaradtam a lényegről, mert a hátam mögött csinálta, ráadásul én voltam a kapaszkodó, miközben guggoltam, a játékait szedegettem össze és közben telefonon beszéltem a tesómmal. Éreztem, hogy kaparászik, de ilyen máskor is volt. Amikor kicsit hátrafordultam, mit szuszog annyira, ott állt, és vigyorgott. Majd' megzabáltam.
Köszönöm mindenkinek az anyukámmal kapcsolatos gondolatokat. Jól esett a biztatás. Tudom, hogy idővel jobb lesz, és tényleg csak ez segít. A hétköznapokat azonban nehéz megélni.
Lucia, nálunk a Cora-ban láttam fiúkabátokat, amik nem pufik. Nem tudom, aktuális-e még. Azt hiszem: Influx
Rebe, még előfordul, hogy fel akarom hívni anyut, ha Máté valami vicceset v. meghatót produkál. Nyúlnék a telefonért, aztán elbőgöm magam.
Részvétem a nagymamád miatt!
Taptau, nagyon huncut kópé Máté!!!
Nem haragszom a privi miatt, válaszolok is, ha eljutok odáig!!
Enyém Máté is nagynövésű kölköcske. Nem tudom, talán a nevükben van valami....
A lábadnak jobbulást!
Réka, húúúú, azt hiszem ez az igazolás megfelelő lesz a taliról való távolmaradáshoz!
Legyetek nagyon boldogok!!
Az émelygés sem jobb, néha azt kívántam, bárcsak jönne már ki valami.
Zsókám, írtál privit???
Örükök, vagyis nem örülök a gócodnak, de annak igen, hogy megtalálták. Hja, kérem, egy mandulaműtét neked már meg sem kottyan!
Majd felhívlak, ha bent leszel. Jókat tudunk a kórházból dumálni.
Gomba, szépséges pocód van! Nagyon izgi! Drukkolok, hogy problémamentes szülésed legyen!
Lanett, boldog szülinapot! Rékának pedig boldog névnapot!:D
"pinalina" - ez tetszett!
Hát a temetőbe járás valahogy nem az én világom. Persze kimegyek, de nem esik jól sokáig ott lenni. Inkább negatív hatással van rám. Apukám 9 éve hagyott itt bennünket.
Chesi, Mátét ugyanígy altatom.
Tuti biztos módszer amíg szopik! Utána pedig - a szakemberek, és tapasztaltak szerint - ha, már nem igényli a szopit, megtalálja a módját, hogy egyedül is elaludjon.
Na, akkor most már lehet rohangálni Niki után!!!!
Mit mondtam akkor, amikor egyedül felült?
Lehet benne valami, amit az arckifejezés és hangulat dologról írtál. Figyelni fogom ezentúl erre.
Gondoltam én is, hogy keresek valami fórumot, ahol meg tudnám osztani hasonló cipőben járókka, de itt a bneten nem találtam, máshol még nem kerestem.
Heim Pál durvaaaa!!!!! Kis hősök ezek a gyerekek, hogy bírják. Mi december 14-én megyünk UH-ra. Remélem, az időpont az időpont, és nem éjszakázunk ott, mert du. kell menni.
Juci, mizu tejcsi ügyben??????? Küldj egy virtuális kokit, ha már unod a témát.
Megnéztem a pps-t, szépen megcsináltad, és nagyon megható.
Lukiéknak örülök! Rendben lesznek most már.
Ballagyo, miért német tapéta????? Majd fotót kérünk, ha elkészült.
GAbicsibe, persze, hogy kérünk fotót!
Lexi, akkor ez most candida??? Megértem, hogy eleged van az orvosokból, kórházakból.
Estrella, azért pihenni is tessék! Csak decemberig dolgozol? hogy álltok a készülődéssel?
Bibike, szépek voltatok a keresztelőn! Bettina, hogy viselkedett?
Numa, nem vagy semmi!!! Kitartás! Nem lesz gond! Születnek nagyobb babák is hüvelyi úton. Csak egyszer vajúdsz, a kitolás pedig már "semmiség"
2. baba megy a bejáratott úton.
Viccet félretéve: nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!
Erika, ismerősömnél volt ugyenez, kb. a 14. hétig eltartott a vérezgetés, sokat feküdt, aztán problémamentes terhesség, egészséges baba. Pihenni-pihenni! Remélem, minden rendben lesz.
Nyja!! Bízom benne, hogy senki nem hagytam mi. Olvasgattam, közben gondolatban válaszolgattam is.
Puszi!
Egy pár héttel ezelőtti fotó. Mostak apával.