Sziasztok!
Rég nem voltam, bocs, azért olvasgatok de írni csak ilyentájt lenne időm, de inkább az alvást szoktam választani... illetve mostanában esténként varrok, itt az ősz, rengeteg átalakítani való cucc van Annának. Szinte bármit veszek, találok benne „hibát” az újban is, a használtban is, olyat ami jobb lenne másként, a férjem szerint a hiba bennem van mert nekem semmi sem jó úgy ahogy van...
Viszont ezzel az átalakítgatással nagyon sok minden újra használhatóvá válik pl. aminek megnyúlt a nyaka azon kicserélem a passzét, vagy ha rövid az ujja, a dereka, keresek egy hozzáillő darabot és lesz belőle divatos „dupla ujjas” fazon és még egy méretet kibír. Újakat is varrtam: felsőket, nadrágokat Annának, mert mindig oda lyukadok ki hogy kár érte sok pénzt kiadni, mikor ilyet én is tudok varrni
. Csak idő kéne több...
Levike gyorsan fejlődik, édes kis csibész, sokat gagyog, mosolyog, olyan kifejezően beszélget, szinte még a szemével is mondja...
Sokáig elnézegeti a játszóállványát, nyúl a lelógó játékért, megfogja, rángatja. Eleinte azt hittem véletlen, de egyre gyakrabban látom. Ma a kezeit nézegette nagy elmélyülten, ezekben is egy hónappal előbbre van mint Anna volt.
Az utóbbi hetekben olyan kis angyal volt, ébren is sokáig csendben nézelődött, ha álmos volt elaludt, nem kellett ringatni, nem sírt csak ha éhes volt. Sajnos ez most a múlté, a hétvégénk nagyon rosszul telt, sokat sírt, folyton felébredt az alvásból, nyűgös
, szerintem már jön a foga, az ínye fehéredik és kemény. És a legrosszabb, hogy 2 napja szopizni se nagyon akar (kivéve éjjel), ordítva löki el magát a cicitől, pedig éhes... ez szörnyű érzés, még sírtam is...
Olvastam hogy a fogzási fájdalom is okozhat szopisztrájkot. Lefejt tejet üvegből megissza, de minden evéshez fejni az rengeteg idő, így hogy fogok Annával lejutni a játszótérre, vagy leülni hozzá játszani?
Móni
Gondoltam rád, nálatok egy hétig tartott a szopisztrájk ugye? Hogyan oldódott meg?
Melcsi
Olvastam a hibaüzenetet a helyesírási hibákról.. hát én még ilyet nem láttam. Lehet hogy angolra volt állítva a helyesírásellenőrző, ezt kapcsold ki.
Kérdezted az amnio leletet, nekem kb. az volt ráírva hogy kromoszómarendellenesség nem látható.
Nagyon jó a fenyőfás rajz. Te tanítod rajzolni vagy magától rajzolta ezt Emese? A nagy ugrálótokat nagyon irigylem...
Anna is szokott néha így „kérni”: tejcsit! Erre gyorsan visszakérdezünk: hogy mondod??? Ilyenkor mindjárt korrigál: légyszíves...
A Piroska mesét Anna így meséli: nagymama, miért olyan nagy a szemed? Hogy jobban halljalak
Andus
Én támogatlak az amnio gondolatában, mennek a ++++++++++++++++++++++++++++.
Én mind két gyereknél megcsináltattam és nem lett baj, pihenj sokat utána és házasélet nuku 2 hétig
, aztán minden rendben lesz.
Melinda
A wc lepisilése az oviban is állandó probléma... állandóan mondani kell a fiúknak hogy figyeljenek oda, de legtöbben csak pisilnek a vakvilágba ahelyett hogy „céloznának”. Az oviban próbáljuk erre szoktatni őket de nagyon nehéz, mert nem állhatunk mindig a hátuk mögött hisz a dolog intimitását is biztosítani kell.
Hogy tetszett Benjinek az ovis kirándulás?
Nagyon édes Benji ahogy tiszteleg a vasútnak
True
Tényleg rég voltál...
Időbeosztás... nehéz ügy, nagytakarítás nálunk is kéne, de egyenlőre örülök ha a mindennapi rutin dolgokkal végzek. Este szoktam rendet rakni, felmosni, vasalni, illetve pakolok egész nap, hol a főzés romjait, hol a ruhákat, hol a játékokat, és a rend mégis csak igen gyorsan múló állapot...
Vasalni csak azt szoktam amit muszáj, viszont nagy hangsúlyt fektetek arra hogy lehetőleg csak jó minőségű anyagokat, ruhákat vegyek (varrok), az ilyenek ha szépen kihúzkodva, szépen teregetve száradnak, többnyire nem igényelnek vasalást és ennek én nagyon örülök...
Bár ezen Fanny lehet elborzad...
Fanny
Ugye Te szoktad írni hogy szeretsz vasalni?
Nagyon édes a kalapos Kishölgy
Regi
Olyan jó olvasni ahogy írsz magatokról
nagyon aktív vagy,
és ez tényleg egy klassz időszak amikor a rosszullétek már elmúltak de a pocak még nem túl nehéz. Hogy megy neked a Teszvesz, el tudod adni amit szeretnél? Én is sokmindent raktam fel, néha hetekig semmi, aztán egyszerre többet is elvisznek. Viszont vásárolni sokat szoktam, Levivel illetve a 2 gyerekkel még nehezen mozdulok, így nagy segítség nekem otthonról vásárolni.
Nika
A zöld pólós képen mi van Gege lábán? Anna a mamánál végigpróbálta az összes családtag lábbelijét