Új privát üzeneted érkezett!

Kriszta! boldog névnapot!!

Renóca! köszi, már nagyon várom, remélem jo idö lesz addigra. Most megfagynánkKép

Mka! Drukkolok hétföre!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Mka
Drukkolunk!!!
Kép

Farkasok
Jövő héten még csak "nem igazán izgalmas" nevelőtestületi értekezletek lesznek. Kép A lurkók hétfőhöz egy hétre jönnek meg a vakációból. Még nem ismerem őket, mert a másik tagóviban voltam a múlt tanévben. Biztos vagyok benne, hogy hamar összebarátkozunk.
Jóbarátok ma kimaradt. Finom üditőszeletet sütöttem. Holnap jön két középiskolai barátnőm szokásos évi dumapartyraKép.
Kép
Pihizzetek sokat!

Karmen
Remélem jobb idő lesz már.
Hátsó kertünkben a kutyunak hasáig ér a víz, mi le se tudunk menni.

Lara
Most már tényleg csak pár nap. Remélem Andor jólviselkedik.Kép

Jó éjt mindenkinek!

Renóca
süni_renóca

Sziasztok Kép
Megjöttünk. Mindenütt jó de a legjobb, ha van Babanet Kép
Élménybeszámoló és fényképek itt :
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39890/11990.html#POST594186

Kriszta Kép
Nagyon drukkolok!!!! Remélem nagyon vidám szülinapi ajándékot kapsz. És persze így utólag is boldog születés- és névnapot.
Egy kis virtuális virág Neked ajándékba a teraszunkról Kép
Kép

Wish

wish

Wish,
jó, hogy újra itt vagytok Kép Gyönyörű helyen jártatok, és örülök, hogy jól éreztétek magatokat Kép

Krisztaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa????????????????????

Mka,
ügyik vagytok Kép Egyébként a fehérje nemcsak a túlstimu és a nyálkahártya miatt fontos, hanem azért is, mert a babó fehérjéből épül fel. A terhesség alatt az ajánlott fehérjebevitel testsúlykilógrammonként 1 gramm. Bár ezt szerintem nem lehet betartani Kép De azért fontos, hogy minél több fehérjét egyél!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Koszonom mindenkinek a szurkolast.
Ma meglepoen jol vagyok... Kép
De ezért pihenek, ugy a legjobb Kép

Fehérjebevitelről:
Lara, szerintem nem is olyan nehéz teljesíteni a feherjemennyiséget, amit irsz. Az alábbi adatokat az Országos Husiperi Kutatóintézet weblapján találtam:
Élelmiszer Fehérjet(g/100g) Biológiai érték
Anyatej 1,2 100
Tojás 13,5 100
Tehéntej 3,4 88-95
Marhahús 17-21 88-92
Sertéshús 16-21 84
Baromfihús 21-25 82
Halhús 15-22 80-92
Keménysajt 26 85
Burgonya 2,5 73
Bab, borsó, lencse 22-26 56-72
Rizs 8 63-67
Búzaliszt 12 53

Termeszetesen en is jobban odafigyelek mit eszem, mint eddig, de nem esem tulzasba semmiből. Eddig is nagy húsevő voltam Kép. És sok tejet is iszom.
Mostanában még megtoldottam tojással is.
Azt gondolom ezen nem fog múlni a baba sorsa.

Hiszem, hogy az élet él, és élni akar!
Ha a porontyok velünk akarnak maradni, akkor tehetek szinte "bármit", akkor is velünk maradnak, ha nem, akkor azt kell elfogadni.
Én így állok a következő időszak elé Kép

Sok-sok pozitiv energia mindenkinek!

Mka
Vendég

KRISZTA HÍRADÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!

Kriszta jelentkezett nálunk sms-ben.
Konkrét HCG szintet nem tudunk, de a lényeg, hogy SIKERÜLT!!!!!!!!!!

Nagyon nagyon köszöni szépen mindenkinek a drukkokat, s délután, este fele jelentkezik!

Gratulálunk!

Kép
farkasok

Kriszta Kép
Gratulálunk mi is Kép
Most már tényleg megjöttek a zebrák a topikba Kép

Wish & Laci

wish

KrisztaKép
Nagyon nagyon gratulálok! Kép Látom, jól érezted, amit éreztél Kép
Pihizz sokat és jelentkezz minél előbb a részletekkel! Kép
Ez aztán a gyönyörű szülinapi+névnapi ajándék! Kép

MkaKép
Persze, az a legfontosabb, hogy a dokik intelmeit kövesd, náluk jobban nem tudja senki, ezt én is vallom. Kép Nagyon drukkolok! Kép

FarkasokJKép
Na igen, enni kék, csak picivel több fehérjét is. Na majdcsak megkívánom valamikor. Most azt mondja a picur, a káposzta a jó. Kép
Jó pihenést!Kép

WishKép
De jó, hogy hazajöttél! Már a másik topicban is nagyon hiányoltak a lányok (na ez az én hibám is, mert kifelejtettem a szabidat a tábliból Kép)

ZsebiKép
Ha visszajössz, táblit kérünk Kriszta zebrájával!!! sos!!! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

LányokKép
Mondtam én, hogy elindítottam valamit Kép
Na jó, Edina zebrája is besegített Kép

KépKép
unique

Kriszta Kép
SZUPER, Gratulálok!
Vendég

Kriszta!

Gratulálunk KépKépKépKép Ez szuper KépKépKép

Lara + Larapapa

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok KépKépKépKépKép
Megjöttem, kicsit le is dőltem erre a nagy izgalomra.
Képzeljétek a Krizsa doki volt csak benn, én pedig végigültem az egy órát hogy megvárjam az eredményt. Behívott a szobájába, és fa arccal leültetett, én meg már sápadtam el, mikor is közölte hogy neki jutott az a megtisztelő feladat, hogy gratuláljon KépKépKépKép Majdnem elsírtam magam Kép CSak annyit mondott, hogy tökéletes a HCG értékem és két hét múlvára kérjek időpontot UH-ra. Én meg lányos zavaromban, mivel amugy is alig birtam megszolalni, nem kerdeztem rá hogy pontosan mennyi is az a tökéletes...de most valahogy már nem is izgat...nem kell nekünk mindent tudni... Azért hétfőn majd csinálok egy tesztet is hogy láthassak egy zebrát KépKépKépKép Persze felírt még további Bromot meg Utro-t, és mondta hogy szedjem tovább az Elevitet. Az utazásra azért rákérdeztem, és meglepő módon azt javasolta hogy a következő két hétben ne repkedjek... Na jó, akkor lemondom Londont (bár hétfőn egész jól viseltem)
Mégegyszer mindenkinek hálásan köszönöm a drukkokat és a jókivánságokat és mostantól én küldöm mindenkinek a babatapasztó energiákat +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++.
Dedina,
Nagyon köszönjük hogy elhoztad nekünk a zebrádat és osztogatod a csíkjait KépKép
Unique,
Neked is köszönjük hogy elindítottad a zebraesőt !!!!!!!!!!!! Kép
Mka és Kavicska,
A következőek ti lesztek Kép
Aztán szépen sorban mindenki, Zsebi, Wish, Farkasok,Edina, Niki, Nóri és persze Renóca és akkor szépen átköltözünk mind a babás topikbaKépKép

Farkasok,
Külön köszönöm a hírvivő szerepet nektek Kép

Wish,
Üdv újra itthon, remélem egy kis reménysugarat sikerült megcsillantanom neked is újra Kép

Zsebi,
Készülhet a tábla KépKépKép és most már azt sem bánom ha a korom 34-re változik Kép

Stelláról tudtok valamit ??? Már napok óta nem hallottunk felőle. Remélem minden rendben van velük. Wish, te tudod a számát, nem kérdezel rá ?

Lara,
Ti még mindig egyben ? Bírod még ?? Mostmár tényleg csak napok vannak hátra ++++++++++++++++++++++++ ezeket az energiákat már a szülésre küldömKép Izgatottan várom a híreketKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Wish,

Most néztem meg, gyönyörű helyen jártatok Kép Imádom HorvátországotKépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta Kép
Kis boszorkány vagy, ráéreztél, mert épp az elöbb beszéltem Stellával, aztán jöttem is megírni a híreket róla. Beszámoltam neki Rólad is, úgyhogy gratulál Nektek Kép
Te nagyon ügyes vagy a tökéletes HCG-del Kép, ez abszolút reménysugár, remélem kitartanak a zebrák szeptember-októberig. Ha vénasszonyok nyara lesz akkor tuti Kép

Stella HiradóKép
Stella jól van, 2-3 naponta szívják le neki a folyadékot és folyamatosan kap infúziót is. A doki azt mondta neki, hogy még lehet, hogy egy hónapig benntartják.
Éééééééééés ma láttak két pöttyöt az Uh-on Kép

Wish

wish

Wish,

Tök jó KépKép Szegény Stellának miért van ilyen sok folyadék, ez normális ? Tehát ikrek ? Nem csak a 6 héten látnak valamit az UH-n ? A lényeg hogy jól vannak mindhárman KépKépKép

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta Kép
A hiperstimu miatt van ennyi folyadékja gondolom.
Uh-n ötödik héten már tuti látni valamit, mert nálunk akkor nézik. Stella most a 4,5 héten van, gondolom, jó géppel és gyakorlott szemmel már ilyenkor is ki lehet szúrni valamit.

Wish

wish

Kriszta!

Pikk-pakk, ezt jól megcsináltad.
Gratula :-))

Byby
byby

Byby,

Köszi, de ez a pikk-pakk mégiscsak két és fél évbe telt 6 sikeretelen inszemmel együtt Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok.

Már tegnap teljesen be voltam sózva, mi van Krisztával és Larával!! Ugyanis csüt.reggel elmentünk Hévízre és most értünk haza.

Kriszta!!! Kép Nagyon örülök és nagyon gratulálok! Hát én azért tudom, hogy ez nem pikk-pakk volt... mondjuk most a városlátogatásokat kicsit mellőzd Kép Most már elárulod, mik voltak azok a kis finom jelek, amelyekből így megérezted, hogy babás lettél? Kíváncsi vagyok! Kép

Lara... hát ez az Andor gyerek! Kép Jól elvan bent... pedig azt hittem, ez a markáns hidegfront már mégis be fogja indítani a fájásokat. No de ami késik, nem múlik, illetve miről beszélek, nem késik itt semmi, csak mi vagyunk itt türelmetlenek. Kép

Stellának is nagyon örülök, mondjuk bennem az a gondolat mocorgott, hogy 3-an vannak bent, de ugye még ez sem kizárt Kép Mondjuk az kicsit szívás lenne, a három gyerek mégis nagyon sok Kép Kitartást kívánok neki.

Ami engem illet, ma lett volna esedékes, hogy elnézünk az örökbebabás talira Hévízről, de láthatjátok, nem lett ebből semmi Kép A párom tegnap elkezdte húzni a száját, hogy nem akarja mégse, aztán nagy kegyesen: "Elkísérlek, ha nagyon akarod". Há, gondoltam, itt megállhatunk: ez nem olyan buli, amiben a férjemnek a kísérő vagy sofőr szerepét kell eljátszania... úgyhogy még várunk. Sírdogáltam is, mert elszomorodtam, de ez van. Azért a közel 3 évnyi babavárás már eléggé le tudja hervasztani az embert, nekem most úgy tűnt lent, hogy a felnőtt emberiség 99%-nak kisgyereke van. Mindenütt babakocsik és gőgicsélés...

Ja, június közepe óta nem mensiztem, ehhez mit szóltok? Kép Uszkve 1 hete lehetett peteérésem, ha volt egyáltalán.
s_norka

Most nincs időm végigolvasni, majd holnap.

KRISZTA GRATULÁLUNK!!!!!!!!!!!
ÉLJEN!!!!
Kép

Renóca
süni_renóca

Szia Nori,
Igazabol nehez megmagyarázni, sőt, lehet hogy csak bemagyarázás, de valahogy a beültetés utáni csütörtök estétől amikor rátettem a hasamra a kezem és vártam, egy pár másodperc múlva olyan, az egész belsőmet elárasztó bizsergésem volt, de ez igy elég hülyén hangzik....Kép
Tényleg mindenkinek van gyereke, vagy legalább óriási hasa, ezt én is tanúsíthatom Kép De hamarosan mi is közéjük fogunk tartozni meglásd Kép
Sajnálom hogy a férjed meghúsította az örökbetalin való részvételeteket, de ez szerintem azt jelenti, hogy ő hisz abban hogy nektek saját babátok lesz !! Ez pedig jót jelent Kép
Mi lehet az oka a mensid elmaradásának ? Pszichés? Máskor is volt már ilyen ?

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Ez kell nektek, bolond zene, villanygitár, áramosdob, cippzáros paplany és kukimanó
Kép
kukimanó

kukimanó!

Látom, nem tudod máson levezetni a szexéhségedet.
Biztos olyan ronda vagy, hogy még a konektor is bezárul előtted.
De ha mégsem, akkor meg egyáltalán nem ismered a szex művészetét. Mert ha igen, akkor tudnád, hogy nem minden a méret. Vagy talán nincs kukid? Szeretnéd ha ilyen hatalmas lenne és ennyi nő lenne körülötted?
Ahhoz fel kell nőni és kultúrálódni.
Egybként is olyan ronda ez a pali. Mutathatnék neked igazi faszt, amit biztos szívesen a szádba vennél!
De akkor én is lealacsonyodnék hozzádKép

Lányok!
Bocsánat, de szerintem ez nem ide való.
Nem értem, hogy az embereknek miért jó ez.
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Na ez a kukimanó igazi nagy fasz!

Biztos ezt a fórumot kerested kukimanó?

Igaz én férfi létemre el tudnám ezt képzelni, bár farkaslány lehet, hogy nem örülne neki (épp mosogat, de biztos olvasni fogja - szeretlek drágám)!

Ez mitől kukimanó?
F@sz és körülötte sok a manó, vagy óriás, de akkor meg nem manó!

Na mindegy ezt biztos csak a real kukimanó tudja!

Egészségedre!
Azé ez egy egészséges férfiembernek tetszik (tetszene) ám.

Kép
farkasok

Csatlakozom az egészséges ffi emberek csoportjához!
Kép
larapapa

Ezt most találtam és tényleg jó!!!!
http://www.diafilmmuzeum.hu/vetitoterem.html
larapapa

Hát basszus, a páromnak is bejön a kép Kép Kép

Kriszta, a pszichodokim szerint és szerintem pszichés alapon vannak ezek a hosszú ciklusok (a legnormálisabb eddig, magától: 34 napos), a medikális megközelítés szerint PCO. (Szerintem nem az, a hormonszintek nem igazolják). Azóta van így, mióta babát akarunk, a tablettaszedés előtt, 19 éves koromig minden stimmelt... egye fene!
A következő lombiknál igyekszem ekkora hittel közelíteni a babákhoz, mint te tetted, szerintem sokat jelenthet.
s_norka

Ez a játék sztem néhányunkban élénk élményt szakít fel(pl: Fősuli,szakmuki,gimi)ugye Farkincakoma??
http://www.ebaumsworld.com/homerun.html
larapapa

Sziasztok
Jó reggelt!

Nóri
Sikerülni fog!!! Mikor kezditek a következő lombikot? Mi mindannyian drukkolni fogunk és Edina zebrája is!Kép
Ha nekünk kislányunk lesz mindent megteszek majd, hogy lebeszéljem a tablettáról. Nekem is az borított fel mindent és egyre több nőtől hallom ugyanezt.

Wish
Gyönyörű helyen voltatok, kár, hogy rossz idő volt.
Stellának továbbra is drukkolunk! Reméljük mielőbb kijöhet a kórházból.
Az utcánkban lakik egy most már boldog anyuka, ő is stúlstimus volt. 9 hónap alatt 6-szor altatásban szívtak le neki vizet. Összesen 35 litertKép. 6. hónapig volt kórházban. Szerencsére most már mindketten jól vannak 2 hónapos a kislányKép. Reméljük Stella helyzete nem ilyen súlyos és hamar otthon pihikézve várhatja a babókat.KépKép+?Kép

Kriszta
Mégegyszer nagy-nagy gratula! Olyan kiváncsi lennék, párod hogyan reagált? Annyi kudarc után gondolom majd ki ugrott ő is a bőréből!

Lara
Hogy vagytok? Ma már 7. vanKép. Ultrahangra, vizsgálatra mikor kell menni még? Az utolsó időben nem kell első gyereknél két-három naponta menni? Lábad zsibbad még?

Holnap megyek dolgozniKép.

Renóca
Kép
süni_renóca

Sziasztok Csajok!

Látom Kukimanó után még Peti is elszórakoztatott éjjel titeket, míg én aludtam. Hát azért ezt a dolgot fordítva is el lehetne képzelni Kép Kép

Megnéztem a játékot, király ahogy a manus botorkál Kép

Renóca,
jól vagyunk és még egyben KépKép Kedden kell újabb ctg-re mennem, ha addig nem történik semmi. De elég nyugis a fiatalember, tegnap egész délelőtt csavarogtunk, de meg sem kottyant neki. Kép Lábzsibbadás lefekvéskor van, mindig akkor, mikor már éppen elaludnék. Ilyenkor mindig felkelek és járkálok. Végülis itt az ideje, hogy hozzászokjuk az éjszakai nem-alváshoz Kép

Kriszta,
nagyon-nagyon örülök nektek!!! Kép Vigyázz magatokra Kép

Stella,
tudom, hogy nem olvasod, de sokat gondolok rátok és remélem mihamarabb hazamehettek!

Na megisszuk a kávét és megyünk sétálni egy nagyot.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Kriszta! Gratulálok!!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok,

Hát kukimanóhoz nincs kommentemKép
Viszont tegnap a barátnőmtől kaptam egy csikos tigrist. Igaz nem zebra, de a csíkok megvannak, igy erősítheti a zebracsapatot ha Dedináéról elfogynának a csíkok (márpedig ugye előbb-utóbb elfogynak)
Szóval itt van őKép

Nóri,
Mi nagyon bízunk benne hogy neked sikerülni fog, és főleg abban, hogy te is elhiszedKépKép

Karmen,
Köszönöm, bár most kezdtem el igazán izgulni a következő 4 hétre...

Renóca,
A tablettáról csak annyit, hogy szerintem nem feltétlenül az okozza a gondokat, legalábbis van akinek meg se kottyan. Én remélem hogy mire a mi gyerekeink odáig jutnak, addigra már kicsit többet fog tudni az orvostudomány erről az egészről...

Mindenkinek szép vasárnapot,
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Lara,
Köszönöm, nagyon vigyázunk. Szerintem most hogy ennyi új zebra születik, ti már feljebbléphettek a babások közé KépKépKép Andor, bújj elő !!!

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Lara, nem lehetne Larapapa a kukimanó? Hátha akkor Andor kedvet kap az előbújáshoz Kép

Kriszta, próbálok erőt gyűjteni, 16-án Máguslátogatás, meglátjuk, mit mond. Kép
s_norka

Kriszta,
nem lenne semmi kifogásom ellene, de a fiatalember nagyon jól elvan odabenn Kép

Nóri,
Megkérdezem tőle, de azért a lányok számát 1-re = magamra korlátoznám Kép Egyébként Andor még a mocorgáshoz is lusti, nemhogy az előbújáshoz. Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Kriszta

Nagyon-nagyon-nagyon GRATULÁLOK!
És még ennél jobban örülök nektek, nagyon szurkoltam.Ahogy Stellának is.
Csak jól működik ez zebrus, remélem továbbra is ilyen aktív marad.M
Mert még egy páran hátra vagyunk.De szépen sorban babásak leszünk mindannyian.

A drukkok, a +energiák mennek ezerrel mindenkinek!!

Csak arra szabad gondolni, hogy sikerülni fog!!!
Jövőhéten kapok fizut, veszek feltöltőkártyát és leszek minden nap.Ja, és nem utolsó sorban jövőhéten megyek uh-ra.Akkor derül ki minden pontosan.Milyen gyógyi, mikortól, és kb. mikor lesz a babagyártás.
Már nagyon várom, haladunk előre az úton!

Sok puszi mindenkinek!
Szerdán tutira jövök.
Szombaton lesz a legjobb barátnőmék esküvője, és az Õ kislánya, a mi keresztlányunk, egésznap velünk lesz.Tündéri kiscsaj, csak még mindig anyának hív engem is a keresztet nem tudja még ki mondani.Igaz még csak másfél éves lesz.

Na jól van, már megint kicsit sokat írtam.

Legkésőbb szerdán jövök!
Puszi Mindenkinek!

Edina
dedina

Sziasztok

Zsebi! Javíthatod a táblicskutKép! Ilyen hírekre jó visszajönni, ugye? Hogy éreztétek magatokat?

Jó éjt mindenkinek!
Kép
Renóca
süni_renóca

Sziasztók

Nem tudjátok Kardalus Dórinak sikerült az 5. lombik?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Karmen

Neked miért kell menned lombikra, mikor a kislányod természetes uton jött össze? Vagy összekeverlek valakivel?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

KRISZTA!
Igen, igen. Hatalmas gratula és akkro örömöt szereztél vele!!!!! Nagyon boldog babavárást kívánok neked!!!!!!!!!!!!!

Kép

MKA!, Kavicska!
Holnapra mindkettőtöknek hatalmas drukk!!!!!!!!!!!!

Wish!
Jó hogy itt vagy! Holnap megnézem a képeiteket!!!!

Megjöttünk nagyon fáradtak vagyunk, de annyira nem hogy a firssített táblát ne rakjam fel!!!!!!

És akkor a szívetmelengető tábla!!!! Ilyekor imádom firissíteni!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Mka, KavicskaKép
Nagyon szorítok Nektek holnap! Kezem lábam X-ben. Most tutira sikerülnie kell, látjátok, milyen szériánk van Kép

KavicskaKép
Írtam mailt! Kép

ZsebiKép
Mesélj, milyen volt a hosszú 7vége? Kép

EdinaKép
Na végre, már úgy hiányoltam, hogy olyan ritkán tudsz jönni! Kép

KrisztaKép
Neked vannak "tüneteid"?

LaraKép
Most már irgum-burgum, jövő héten tessék kipréselni azt a lustaságot Kép Aki bújt, aki nem... Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Hhhh... olyan jó nézni a táblát! Ahogy egyre többen vagyunk fent... Kép
Egész elérzékenyültem. Kép

KépKép
unique

Unique,
Érdekes, de tegnap dél óta nincs émelygésem, csak egy kis gyomorégésem. Furcsa, de sokszor kívánom hogy hányigerem legyen, csak hogy biztosan tudjam hogy még minden rendben Kép
Majd holnap reggel csinálok egy tesztet. Úristen, az UH-ig hogy fogom kibírni ?
Te melyik napon is mész ? Szerdán ?

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Zsebi,
Köszi a frissítést, jó érzés, bár kicsit aggódom hogy nehogy elkiabáljam Kép
Remélem jól sikerült az esküvő !!

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Jaj de önző vagyok,
Mka, Kavicska, ezer drukk megy holnap reggel+++++++++++++++++++++++++++++++KépKépKépKépKép
Mka, tudod már hányat kapsz vissza ??

Kép

KépKép
kriszta71

Mka, Kavicska!

Drukkolunk nektek, rajtatok a sor!!!
Kép

Kriszta
Ne izgulj! Biztosan sikerült! Most már inkább csak azon izgulj ketten vannak-e?KépKép Vagy arra már a hormonszintből tudott következtetni Krizsa?

Sziasztok
Renóca
Kép
süni_renóca

Sziasztok,

Délután megyünk vissza az ET-re.
Egy porontyot kapunk vissza. Kép
Az öt megtermékenyített petesejtből 1 indult fejlődésnak, amelyiket mozgó spermiummal hozták össze.
A férjem mintájában egyetlen(!) mozgó spermiumot találtak felengedés után. Fagyasztás előtt még látótérben hármat, szóval nem bírják a fagyasztást, most már ezt is tudjuk.
De ez az egy nagyon szép, és ma beköltözik. Kép
Szeretettel várom!

Õszintén: először elszontyolodtunk, de aztán rájöttünk egy babához egy zigóta pont elég! Kép
Nagyon bizom benne.
Párom első megjegyzése: biztos nem lesz fázós a gyermek Kép
Második: fagyálló ebihal...Kép

Köszönöm a szurkolást!
Mka
Vendég

Mka,

Igy van, egy is eleg a babohoz !!! Nekem is csak kettot ultettek be, amibol az egyik 4 sejtes volt, megis sikerult megtapadniKép
Nagyon erosen godnolok rad ma KépKépKép Aztan pihenj sokat Kép

Renoca,
Krizsa nem tudta megmondani hogy hanyan vannak, de en ugy erzem csak egyedul van a kis tokos (mert ugye az ICSI babak 90%-a fiu). Persze ha megis kiderulne hogy ketten vannak, az szuper jo lenne Kép

Csajok, ma reggel megcsinaltam a zebras tesztet KépKépKép: Le is fenykepeztem, de Zoli megint vitorlazni van, en meg egyedul bena vagyok a gephez hogy felrakjam a kepet, de hamarosan megmutatom mindenkinek, aki meg elotte van, hogy is nez ki KépKépKép
Na jo,most muszaly dolgoznom egy kicsit...

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta,

A beültetés után mennyit voltál otthon?
A dokid miket javasolt a beültetés utánio időszakra?

Én azt gondoltam a héten még itthon maradok, bár feküldni szerintem csak akkor fogok ha valamiért nem érzem jól magam.
Sokkal fontosabb a nyugalom, mint a fekvés szerintem.
Bár már ma reggel is elkezdtem dolgozni Kép (hívott egy ügyfél én meg persze ráugrottam a dologra, én vagyok a projektvezető, a főnököm meg leállított, hogy ugyan hagyjam már Kép)
Hozzáteszem nagyon szeretem a munkám (informatikus mérnök), nehéz nem csinálni, amikor olyan jó!

Mka
Vendég

Mka Kép
Igen, az egy baba is nagyon jó, sokkal jobb, mintha az sem lenne. Ez az egy viszont milyen jól elterpeszkedhet majd odabann Kép
Drukkolok neked délutánra Kép

Kriszta Kép
Ugye csak lightosan dolgozol? Kép Egy kismamának vigyáznia kell magára és a csemetére.
Fúúú, tényleg nem tudom hogy fogo kibírni az UH-ig, még én is nehezen bírom, pedig nem az én gyerekem. De nagyon kiváncsi vagyok, hogy egy, vagy kettő Kép

Wish

wish

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?