Sziasztok
Megjöttem, kicsit le is dőltem erre a nagy izgalomra.
Képzeljétek a Krizsa doki volt csak benn, én pedig végigültem az egy órát hogy megvárjam az eredményt. Behívott a szobájába, és fa arccal leültetett, én meg már sápadtam el, mikor is közölte hogy neki jutott az a megtisztelő feladat, hogy gratuláljon
Majdnem elsírtam magam
CSak annyit mondott, hogy tökéletes a HCG értékem és két hét múlvára kérjek időpontot UH-ra. Én meg lányos zavaromban, mivel amugy is alig birtam megszolalni, nem kerdeztem rá hogy pontosan mennyi is az a tökéletes...de most valahogy már nem is izgat...nem kell nekünk mindent tudni... Azért hétfőn majd csinálok egy tesztet is hogy láthassak egy zebrát
Persze felírt még további Bromot meg Utro-t, és mondta hogy szedjem tovább az Elevitet. Az utazásra azért rákérdeztem, és meglepő módon azt javasolta hogy a következő két hétben ne repkedjek... Na jó, akkor lemondom Londont (bár hétfőn egész jól viseltem)
Mégegyszer mindenkinek hálásan köszönöm a drukkokat és a jókivánságokat és mostantól én küldöm mindenkinek a babatapasztó energiákat +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++.
Dedina,
Nagyon köszönjük hogy elhoztad nekünk a zebrádat és osztogatod a csíkjait
Unique,
Neked is köszönjük hogy elindítottad a zebraesőt !!!!!!!!!!!!
Mka és Kavicska,
A következőek ti lesztek
Aztán szépen sorban mindenki, Zsebi, Wish, Farkasok,Edina, Niki, Nóri és persze Renóca és akkor szépen átköltözünk mind a babás topikba
Farkasok,
Külön köszönöm a hírvivő szerepet nektek
Wish,
Üdv újra itthon, remélem egy kis reménysugarat sikerült megcsillantanom neked is újra
Zsebi,
Készülhet a tábla
és most már azt sem bánom ha a korom 34-re változik
Stelláról tudtok valamit ??? Már napok óta nem hallottunk felőle. Remélem minden rendben van velük. Wish, te tudod a számát, nem kérdezel rá ?
Lara,
Ti még mindig egyben ? Bírod még ?? Mostmár tényleg csak napok vannak hátra ++++++++++++++++++++++++ ezeket az energiákat már a szülésre küldöm
Izgatottan várom a híreket
Kriszta