Szalamandra, hidd el én vagyok a legjobban meglepődve, hogy ilyen ÓRIÁS babám van. Én születésemtől kezdve a kilókkal kűzdöttem. Egyszerűen nem tudtam meghízni, emlékszem, nem vettek fel az általánosba, mert alig voltam 18 kg!
Dávid születése után 3 hónappal már újra 45-47 kg voltam. Dávidom is vékonyka!
Fél évesen volt 6,5 kg, és 1 évesen 9 kg. Zéti már most 8 kg, mi lesz 1 évesen?
Apa családjában vannak nagyobb darab férfiak (na jó, anyós sem kicsi) , azok a fránya gének a felelősek!
Olyan picurkának született, 2860 gramm, amikor rámtette F. Zsuzsi , akkor összegömbölyödött, és elveszett a kezemben!
(jajj, de szép emlék
)
Ma meg már alig bírom el, főleg az esti fürcsinél érzem a derekam.
Köszönöm a segítséget gy.ülés ügyben! Zétinek nem lóg még le a lába. A vállánál és a deréknál kezd szűkös lenni a hely.
Újabb, kicsi hordózót nem érdemes venni emiatt. Most a Concordokat nézegettem, de annyi pénz nincs a földön, amennyibe ezek kerülnek!
Rózsaág
Köszi a tippet, megnézem a Maxi Cosit is.
Én a dm-es, vaniliás tejpépet adom Zétinek. Este hígabban(200 ml vízhez adok 5 tápiskanál tejpépet), cumiból (így alszik 21-07-ig), ebédre meg sűrűn, ahogy a dobozon ajánlják.
Pandácskáról csak annyit tudok, ami a blogjában is olvasható róla/róluk.....
Van mülleres pelusunk is, az is jó, azt is szeretem. Hozzánk jó közel van, hetente 1* bemegyünk, körülnézünk. Dávid a játék oldalon én a babakajás oldalon időzök, apa meg számolgat, mennyit is fog fizetni a kasszánál.