Új privát üzeneted érkezett!

Jajj még akartam Rozsaag, hogy úgy tűnik beválik a Linola olaj, nagyon szép lett Kristóf bőre.

Kép
Kép
susytunder

Lányok!

Mi van Pandácskával???

Márti
borossné becz márta

Susy!

Sopronban voltunk a Lővér hotelban. Minden nagyon jó volt, egyet kivéve: ígérték, hogy kedvezményes belépőjegyeket tudnak adni az ausztriai meseparkba, de ott derült ki, hogy ezek már elfogytak... most épp reklamálok...
Minden más szuper volt, kedvesek voltak, és mindent megtettek a kényelmünkért.

Kriszta!

Igen, Janának nem kell sokmindent csinálnia, hogy Adél mosolyogjon. Egyébként hihetetlen mennyire szereti! Ha meglátja, vigyorog és ha még beszél is hozzá, hát azt imádja!
Nagyon durva, hogy csak 2 nap van a gyerekeink között (ha jól láttam) és mégis 2kg...!!! Adél még csak 5900g!

Mzsperx! Köszi, én is bízom benne, hogy beáll, de azt hittem 4 hónap elég lesz rá. Akkor még várok. Mindig csak annyit fejek le, hogy tudjak tőle tovább aludni.

ildi

Kép
Kép
kincsesi

kincsesi, direkt megnéztem újra a fotóidat, Adél nagyon helyes baba! :) Tényleg nagyon nagy különbségek vannak babák között. Akivel együtt szültem, annak a lánynak a fiacskája induláskor csak fél kilóval volt nehezebb, mint Róza, mostmár 2 kilóval nehezebb.
Hadd mondjam el, hogy ma voltunk védőnőnél, és megint hízott picit Róza: most 80 gr-ot. A korábbi 70, majd azt követő 40 gr után most nagyon örültem ennek, attól tartottam, teljesen megáll a növekedése. Tegnap estétől szedem a More Milket és várom mi lesz.
És, egy kis biztatás a vékonyabb babák szüleinek: a doktornő azt mondta Rózára, hogy graciózus baba :) Úgyhogy mostmár én sem azt mondom, hogy vékonyka, meg hogy kint vannak a kis bordái, hanem hogy graciózus baba - az sokkal jobban hangzik :)

Kép
Kép
szalamandra

(jaj, Kriszta, félre ne érts, Zéti is gyönyörű, imádom a kis csillogó szemét meg a vagány frizuráját, csak jómagam egy, a baba kis súlyába nehezen beletörődő, és emiatt újra és újra picit aggódó - amúgy gyerekkorától vékony :) - anyuka vagyok :) )

Kép
Kép
szalamandra

Márti
Írtam neked privit.

Kincsesi
Kiváncsi leszek, hogy mi lesz a reklamációra a válasz.

Most próbáltam enni adni Kristófnak, már a fahéjas alma sem kell neki, és délben is alig evett. Nagyon meg van duzzadva az ínye felül, lehet ez összefüggésben az evéssel? :roll:

Kép
Kép
susytunder

Veronika sem jelentkezett ma még, lehet hogy már babázik.. :)

Kép
dius87

Susy! Fogzás simán okozhat étvágytalanságot, reméljük hamar elmúlik. :wink:

Szalamandra! Én vékony kisbaba és gyerek voltam, aztán tinikor óta muszáj odafigyelnem, mert ha elengedem magam, rögtön jönnek a plusz kilók :oops: Elég, ha az evésre gondolok, attól is hízok, nem is keveset. :oops: Szóval én csak irigyelni fogom a kislányod, ha nagykorában is vékony lesz :wink: Lilla apja-anyja alkatát elnézve jó eséllyel pályázik az állandó súly-odafigyelésre :cry: ami valljuk be nem a legjobb dolog a világon :shock: szóval ne aggódj, Róza súlya miatt, tudja Ő mi az elég adag neki :lol: egyébként meg gratula a hízáshoz neki :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Szalamandra, hidd el én vagyok a legjobban meglepődve, hogy ilyen ÓRIÁS babám van. Én születésemtől kezdve a kilókkal kűzdöttem. Egyszerűen nem tudtam meghízni, emlékszem, nem vettek fel az általánosba, mert alig voltam 18 kg! :lol:
Dávid születése után 3 hónappal már újra 45-47 kg voltam. Dávidom is vékonyka! :lol: Fél évesen volt 6,5 kg, és 1 évesen 9 kg. Zéti már most 8 kg, mi lesz 1 évesen? :shock:
Apa családjában vannak nagyobb darab férfiak (na jó, anyós sem kicsi) , azok a fránya gének a felelősek! :lol:
Olyan picurkának született, 2860 gramm, amikor rámtette F. Zsuzsi , akkor összegömbölyödött, és elveszett a kezemben! :lol: :lol: :lol:
(jajj, de szép emlék :D )
Ma meg már alig bírom el, főleg az esti fürcsinél érzem a derekam.

Köszönöm a segítséget gy.ülés ügyben! Zétinek nem lóg még le a lába. A vállánál és a deréknál kezd szűkös lenni a hely.
Újabb, kicsi hordózót nem érdemes venni emiatt. Most a Concordokat nézegettem, de annyi pénz nincs a földön, amennyibe ezek kerülnek! :shock:

Rózsaág
Köszi a tippet, megnézem a Maxi Cosit is.
Én a dm-es, vaniliás tejpépet adom Zétinek. Este hígabban(200 ml vízhez adok 5 tápiskanál tejpépet), cumiból (így alszik 21-07-ig), ebédre meg sűrűn, ahogy a dobozon ajánlják.

Pandácskáról csak annyit tudok, ami a blogjában is olvasható róla/róluk..... :oops:

Van mülleres pelusunk is, az is jó, azt is szeretem. Hozzánk jó közel van, hetente 1* bemegyünk, körülnézünk. Dávid a játék oldalon én a babakajás oldalon időzök, apa meg számolgat, mennyit is fog fizetni a kasszánál.
Vendég

dius, nekem van egy eladó bébihordóm, vadiúj, kettőt sikerült vennünk. :)
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
25-ért szeretném eladni. hátha tetszik nektek :)

anyatejet nem szabad a mikróban melegíteni! csap alatt, vagy cumisüvegmelegítő...

ma voltam a dokinál, megint kiakasztott (másolom a blogból :))
A doki megőrjít ezzel az indítósdival. Merthogy akármennyire is karban van tartva a cukor, azért korábban öregszik a lepény. Ezt én egyszerűen nem értem. Miért öregedne gyorsabban? És ugye nem hiszem, hogy egyik napról a másikra, szóval, ha néznek rendszeresen az uh-n, akkor mi a szarnak kell kirakni egy gyereket? Ja, és hogy normál terhesség esetén is 41. héttel vége a dalnak, mert addigra nem bírja a lepény. Nem tetszett hallani arról, hogy a terhesség 37-42 hét??? Annyira nincs kedvem harcolni. Azt mondja, hogy azért a betöltött 38. hetet meg kéne várni a szüléssel, ez nov 6. De jó lenne legkésőbb nov 10-ig megszülni. Aha, szóval programozzam 6-10-ig, köszi. Dorka, remélem, figyeltél? :D

KépKép Kép
mzsperx

mzsperx Köszi, nagyon állatul néz ki de pont ma mondta rokonnak a rokona hogy az övé már nem kell de oda adja ingyé. :)

De tényleg nagyon jól néz ki a tietek is!

Kép
dius87

Sziasztok!

Nem lehet melegíteni mikróban anyatejet? Miért? Én mindig úgy melegítettem. Pont 12 másodperc kellett neki. Összeráztam, és így egyenletes lett. Ja persze cumisüveg tetejét nem tettem rá. Megis őrültem volna, ha még várni kell a forró vízzel...

Vecsési Müller azért csak 30 km, de M0-on legalább hamar ott vagyunk. El fogok zarándokolni a novemberi gyedemmel oda. :)

mtunde

mzsperx - ki a dokid? pü-ben is írhatod. Én is cukros voltam, és a cukor miatt állítólag tényleg hamarabb öregszik a méhlepény, de leginkább csak akkor, ha nem tartja az ember megfelelő szinten a vércukorját diétával. Nekem minden egyes vizitkor uh volt, és csak 3 nappal a kiírt időpont előtt szültem, de indított a doki (csak nem SzGy a tiéd is? nekem azt mondta a szülés előtt, hogy én a 39 hetemmel már olyan vagyok, mint más 41 hetesen).

Kép
Kép
szfgabi

rozsaag - köszi a tanácsot a fordításhoz, gyakorolni fogjuk! Mírának obbulást!

pelushoz - hát, nagyon szuper, akinek naponta csak 4-5 pelenka fogy (és csak 4 óránként cserél), nálunk rengetegszer van kaki, és ha nem cserélem időben, pirosodik a popsi. Ezzel kapcsolatos kérdés: szerintetek nem árt hosszú távon a Sudocrem alkalmazása? Csak azért kérdem, mert kőolaj-származékot is tartalmaz, nem tudom, hogy ez milyen hatással van a babára - olvasott/hallott erről valaki valamit? A gyógyszertári kevert krém nem jött be, attól irtó gyorsan pirosodott. Kaptam Weleda calendula mintát is, még csak egyszer próbáltam, nem tapasztaltam semmi különöset, de venni még nem mertem.

Kép
Kép
szfgabi

Tünde
Mikrosütőben azért nem jó az anyatejet melegíteni, mert elpusztulnak a betegség elleni védelmet nyújtó fehérjék. 60C felett már jelentősen veszít "gyógyító" értékéből az anyatej. (A tápértéke ugyanaz marad.)

Légy nyugod, ha elmész a Müllerbe, ott is hagyod a Gyedet. :D

Szfgabi
Én nem tudtam, hogy ilyen dolgokat is tartalmaz a Sudo krém. Én azt tudom, hogy azért nem ajánlják egyfolytában azt használni, mert a baba bőre megszokja azt. Gyógyszertári krém van többféle, mi a csukamáj olajasat hasaználjuk, nekünk nagyon bevált. Épp hétvégén dicsérték meg milyen szép a popsija.

Kép
Kép
susytunder

Értem a mikrós dolgot, de ha én csak 12 mp-re teszem be, és összesen kb 30 fokosra melegíti fel, akkor az messze van a 60 foktól. :)

Sudocremet használunk mi is, nálunk nem mondták, hogy csínján kell vele bánni. mármint elég nagyon vékonyan kenni, de ha sokszor piros a popsi, akkor muszáj. Egyébként nem lehet, hogy gombás? Én is is azt hittem, csak a kakitól olyan, de a gyerekorvos mondta, hogy az gomba, és arra speciális krém kellett. Utána megint csak napi 1x kellett kenni.

Tudom, hogy a terhességi diabétesz más tészta, de a nagymamám cukorbeteg, és bizony állandó kontroll alatt van tartva, folyamatos laborok, stb, és egy csomó szervére kihatással van a cukorbetegség. Éppen ezért el tudom képzelni, hogy ugyanez történik a méhlepénnyel is, hogy nagyobb igénybevételnek van kitéve.

mtunde

Hahó Lányok!
Látom mindenki humoros kedvében van. Hangosan nevettem az apró kis megjegyzéseken. Vagy csak én vagyok jókedvű ma este???

Susy!
HOl lehet kapni Linola olajat? Gyógyszertár?
Kristófnak jön a foga egyértelmű.
Adventi naptáras játékot most néztem, de nem találom a kisablakot a kérdéssel. Azt hiszem egy kicsit fáradt vagyok már...

Jkriszta!
Köszi a választ.

Popsikenőcs: a hozzátáplálás után a neogranormon nekünk csodákat művelt Lauránál. Míránál most fogom kipróbálni.

rozsaag

Kép Kép
rozsaag

Sziasztok Lányok!

Érdeklődnék, hogy kinek van terhességi diabétese? Pontosabban hipoglikémia tüneteiről szeretnék többet tudni.
Múlt héten bekerültem a kórházba, a sűrgősségin voltam másfél napot :shock: , vizsgálgattak, de minden leletem negativ lett, igy hazaengedtek. Nem tudják, mi bajom volt, de arra kértek, hogy ha újfent rosszul leszek, újra menjek be. Mivel utólag bevallotta a dokim, hogy az éjszaka közepén még a császáron is dilllemáztak :shock: :? - amit szerencsére megúsztunk -, nem jelentkeztem azóta náluk az újabb rosszullétekkor.
Tüneteim: kézzsibbadás, nyelv- és száj-zsibbadás, szédülés látászavarokkal (fekete foltok).

Kérem, segitsetek, ha van bármilyen infótok erről.

Köszönöm:
Gabesz

Kép
ugabesz

Gabesz!

Hú, segíteni nem sokat tudok, de akkor ezért tűntél el ennyire! Remélem, minden rendben lesz Veled, nagyon szorítok! Ha bármi van, légyszi dobj egy sms-t, aggódok érted! Vigyázz magadra! Remélem, nem lesz itt semmiféle császár! Megszülöd szépen a kisfiadat a megfelelő időben! Dokink mit mondott, mi lehet ez?
Nekem a 2. kisfiamnál jött ki a terhességi cukorbaj és olyankor, ha nem ettem eleget és/vagy időben, akkor szédültem, és ilyenfajta látászavaraim is voltak, de minden tünet elmúlt, ahogy ettem,vagy ittam valamit! A legjobb, ha mindig van nálad egy kis szívószálas dobozos narancslé, azt, ha megiszod, hamar rendezi a vércukorszintet!
borossné becz márta

szfgabi: úgy, ahogy mondod. SzGy. én sem értem, ha rendben van a cukrom tartva, miért öregedne hamarabb a lepény? az eredmény szerint a két hétre visszamenő cukorérték alacsonyabb nekem az alsó határnál... most utána fogok ennek olvasni, és harcolni fogok az igazamért... én nem vagyok egy buta parasztasszony, akit ennyi válasszal le lehet dumálni, hogy hamarabb öregszik a méhlepény, igazán elmagyarázhatná, hogy MIÉRT??? vannak anatómiai, és élettani imsreteim is, azt hiszem felfognám. és ha meg tud győzni, akkor ok. de nekem akkor sem logikus. a dokinő (diabos) is azt mondta, hogy a gyerek egy picit sem veszélyeztetettebb, mint egy nem terhességi cukros gyereke a cukorügyben, mivel karban van tartva a cukor.
és gabi, téged a végén gyakrabban uh-zott?

rozsaág: linola igen gyógyszertár.
bőrszárazságra jók még a babé olajos termékei is, ha esetleg a linola nem jön be. mi lassan végigpróbáljuk a kínálatot :)

ugabesz, jujj, ez nem hangzik jól!
tünetekre sztem keress rá guglival, én nem tudom...

KépKép Kép
mzsperx

Jó reggelt!

Rozsaag
Az Adventi naptárps játék a katalóguson van és ki kell nyitogatni ugyanúgy, mint a többin. Kérj egyet, ha mentek, és meglátod.

Linola-t igen, gyógyszertárban lehet venni. Először nekem is a Bebét ajánlották, de csak az olaj 3800 ft, és még plusz a testápoló. :shock:
Ezért mondta a gyógyszertáras, hogy a Linola legalább olyan jó, nem kell hozzá testápoló, és "csak" 1800 ft.

Gabesz
Nekem nem volt ilyen tünetem, és mástól sem hallottam még.
Rákerestem neked Google- ban:
"Hipoglikémiának az alacsony vércukorszintet nevezzük. Ilyenkor a teljes vénás vérből meghatározott cukorszint 3,5 mmol/l alatt van. A hipoglikémia nem egy önálló betegség. Annak a jele, hogy a vérben keringő cukrot - glükózt azaz szőlőcukrot - nagyobb ütemben veszik fel a szövetek, mint ahogy azt a szervezet képes a keringésbe juttatni...

http://www.hazipatika.com/services/bete ... int?id=421
Itt megtalálod a teljes cikket.

Kép
Kép
susytunder

Lányok, tud valaki segíteni? A Rippl Rónai utcai bejárathoz hogy jutok el legkönnyebben a nyugatitól?

Köszi!

:)
Vendég

Panndi
Ott áll meg a troli a körút és a Podmaninszki sarkon. A 72 troli ment oda, de amióta változtattak rajta nem tudom. Nézd meg a bkv oldalán.

Kép
Kép
susytunder

Okés, köszi :)
Vendég

Panndi én is troliztam mindig a nyugatitól, én úgy tudom, a 72-es most is jár, de ezt azért ellenőrizd le.
Esetleg 30-as is jó lehet neked Káposztásról, bár onnan is gyalogolni kell... már ha otthonról mész. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Köszi Ildi, akkor jó, ezek szerint oda fogok találni :)
És azt nem tudjátok véletlenül, hogy a kórházban ezt a 12. heti integrált tesztes UH-t ki csinálja? Van egy félelmem...
Vendég

a kh-ban csinálnak integrált tesztet? ez nekem új :)

KépKép Kép
mzsperx

lányok, Rózának harmadik napja van napközben egy kis hőemelkedése (max 37,5, levonva a popsiban mérés miatti 0,5 fokot). Tegnap voltam vele dokinál, nem talált semmit, és írt Panadol baby-t. Róza messze nem olyan jókedélyű, mint máskor :oops: Aggódom! :(

Kép
Kép
szalamandra

Szalamandra, lehet nálatok is betegség készülődik. Lillu akkor ilyen kis búvalbélelt. Sajna most ő is beteg. :cry:

KépKép

KépKép
beneildi

mit tudok tenni, ha a doktornő már egyszer nem látott semmit? Menjek vele vissza? vagy hívjam fel? vagy várjak, mire alakul a dolog? Ma reggel 37 fok (a 0,5-t levonva), ez nem mozdult az utóbbi fél órában, közben beadtam a Panadolt.

ildi, Lillának mi baja? hogy viseli?

Kép
Kép
szalamandra

mzsperx: aham csinálnak, ráadásul ingyen :)
Vendég

Szalamandra
Talán lehet fogzás. Nekünk is volt egy olyan időszak, hogy folyton hőemelkedése volt Kristófnak, nem tudtuk neki beadatni az agyhártyagyulladás elleni védőoltást sem. Azért, ha nem betegszik le Róza, és továbbra is így marad, én kérnék laborba egy beutalót. A vizeletből és vérvételből minden kiderül.

Ildi
Lillunak jobbulást.

Kép
Kép
susytunder

anyatej és mikró.
a mikró úgy működik, hogy foltokban nagyon forróra melegít, ez adja át a hőt a környezetének.
hiába csak 30 fokra melegít az ember valamit, attól az még menet közben sok helyen 100 fokos is lehet.
a mikrohullám átsugározza az egészet, és kibombázza azokat a cuccokat, amitől az anyatej jó.
ez sajnos klinikailag bizonyított tény. anyatejet nem szabad mikrózni.

Kép
Kép
Kép
iricc

az a baj, hogy én rögtön rémeket látok - agyhártyagyulladás, meg társai :( Meg csak úgy magában is furcsa, hogy magasabb a hő, és az biztos jelent valamit... Róza még sosem volt beteg, csak most az oltás után volt a láz meg hőemelkedés, és most ez... de próbálok lehiggadni!

Kép
Kép
szalamandra

mzsperx - amikor már hetente jártam (legvégén heti 2x), akkor is mindig uh-ozott, mérte a flowmetriát. (Az eredményeket gyűjtötte, azt mondta, majd tudományt csinál belőle. :) ) Én mondjuk nem bántam, mert izgatott, hogy minden rendben van-e, bár van, aki szerint nem kell ennyi uh. Érdekes, hogy végig minden OK volt a méhlepénnyel, teljesen normális ütemben öregedett (semmivel sem rosszabbul, mint egy nem cukrosnak). De a kórházban már azt mondta, hogy most már szülni kéne (mondjuk bő 2 ujjnyira teljesen nyitva voltam addigra már). Gondoltam, hogy szülni kell, persze, hiszen aznap ügyelt :wink: . Én mindenesetre nem haragszom rá, mert nekem is jobb volt akkor már úgy, és nem is volt semmi gond, nem lett császár se (ahogy korábban írtam, szerintem ő nem az a típus, aki mindenáron vágni akar, a legjobbat akarja neked és a babának, és csökkenteni a kockázatokat).

Kép
Kép
szfgabi

Szalamandra! Ha beteg lesz, rosszabbodni fog. Én is parás vagyok, szóval megértelek. Amúgy az agyhártyagyulladás hirtelen magas lázzal jár, nem hőemelkedéssel. :wink: Hőemelkedést oltás, fog stb. is okozhat.

Lillunak piros a torka, nagyon be van gyulladva, hurutos köhögés, zörejek. Sajna életében először, de most muszáj az antibiotikum. Egész délelőtt alszik szegény :cry: Köszönjük a jobbulásokat, Lillu igyekszik gyógyulni. :lol: Így a nagymamánál alvás el lesz napolva, betegen nem mehet. :?

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi
Próbáld ki Lillunak a feketeretket, amit a múltkor írtam, használni fog hamar.

Szalamandra
Én is ilyen vagyok, én leukémiásnak hittem kristófot, de rájöttem, hogy van azért ott más tünet is akkor. Agyhártyagyulladásnál pl. pici apró véraláfutásszerű foltok. Szóval ne agódj! Ha beteg, ahogy Ildi írta rosszabbodni fog. De ha tégedmegnyugtat kérj laborba egy beutalót, ott minden kiderül ha gond van.

Kép
Kép
susytunder

Ildi: most aludt volna ott nélkületek?
Vendég

Sziasztok! Csak gyorsan belestem. :)

Veronikának megszületett a babája. Pálma 10.21-én éjjel 2-kor császárral jött a világra. 2,5 kg-al! :P

Mi próbálunk itthon belerázódni a dolgokba. Peti elég jó kisfiú, most is alszik. Lassan ébresztés lesz, mert lejár a 3 óra. Bár szerintem magától is ébred addigra, már eléggé motoszkál. :P

Szerintetek mit csinálja, ha kicsit váladékos a szeme? A védőnő azt mondta, normális. Törölgessem forralt, hűtött vízzel. De már 3 napja időnként előjön. :?

Kép

Kép
nikuc

Sziasztok!

Csak villámgyorsan. Átfutottam amiket írtok. A tejet tudtam, hogy nem lehet mikrózni, de én a tápit se mererm vagy azt lehet???? :roll:

Nikucnak hatlamas gratula Petihez, Kamillának pedig a forgáshoz! :lol:

SZép napot mindnekinek! Nem tudom mikor tudok jönni legközlelebb, mert úgy tűnik indul a hasfájós időszak.... :?

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

bettyna, mindig elgyönyörködöm a fiad képében :)

Kép
Kép
szalamandra

lányok, köszi a bíztatást! most elmegyünk sétálni, remélem nem rosszabbodik a helyzet (sőt, egyelőre javult: az új mérésnél már nincs hőemelkedés! nem értem én ezt, napközben különböző időszakokban megy fel egy kicsit).
susy, igen, ha hosszútávon nem javul a helyzet, mindenképpen utánajárunk.

Kép
Kép
szalamandra

Gratulálok Veronikának a babához! :D
Remélem jön hamar, és mesél :)

Kép
Kép
Kép
iricc

Sziasztok!

Na, akkor szegény gyerekeim minek itták az anyatejet... :( Remélem, azért nekik is jutott belőle valami. Miért nem mondta ezt nekem akkor senki??? Védőnő???

Villő is lázas, és apró piros pöttyök vannak a hasán. :( Este doki.

Mzsperx
, nekem Szabó doki nagyon alaposan elmagyarázott mindent. Szerintem kérdezz rá, mondd el, hogy neked ez nem elég infó. Biztos, hogy nem célja, hogy ő határozza meg, hogy mikor szüljél.

Ugabesz
, vigyázz magadra nagyon! Drukkolunk, hogy minden rendben menjen.

mtunde

Nikuc!

Adélnak is volt váladékos a szeme ilyen pici korában. Nekem a védőnő azt mondta, hogy cseppentsek bele egy kis anyatejet és ha másnapra nem javul, vigyem dokihoz. Akkor még megfogadtam a tanácsát (ma már nem is hívom) és másnapra nem lett semmi baja. Lehet, hogy magától is elmúlt volna.

Veronikának gartulálok! Miért lett császár? (vagy eddig is úgy volt?)

Bettyna! A tápszert elvileg nem kell melegíteni, nem? Mert a vizet forralod, hűtöd és úgy megy bele a cucc, nem? Vagy úgy gondoltad, hogy egyszerre megcsinálsz többet és a következő evésre újramelegíted? Még nem csináltam ilyet (Jana kapott 3 hónapig tápit), de szerintem ezt frissen kell elkészíteni, nem jó ezt sem újramelegíteni.

Kép
Kép
kincsesi

Mi is gratulálunk Veronikának! Pálma meg legyen szép, boldog, elégedett kislány :lol:

Panndi, aha most lett volna az ott alvás. Betegen nem is engedem, mondjuk anyósom is rendes volt, azt mondta majd jön máskor. Szegény annyira elesett, most itthon a helye :lol:

Susy! Megpróbáljuk, az legalább gyomor barát. :lol: Bár mondjuk kap normaflore-t is, de azért mégis :wink:

Mzsperx! Szabó dokiról én is azt láttam, ha kéred, alaposan elmagyaráz mindent. Pedig én szegényt néha a sírba tettem. Egyszer már viccesen felajánlotta, hogy kölcsön adja a ctg-elemzéshez az egyetemen használt orvosi tankönyvét, ha az megnyugtat. :oops: Meg a kórházban is kérte szülésnél a szülésznőt, hogy nekem mindent részletesen magyarázzon, mert én az a túl aggódós fajta vagyok. :oops: Szóval szerintem is, ahogy Gabi írta, kérj alaposabb okfejtést. Drukkolunk, hogy minden elgondolásod szerint alakuljon és szép szülésed legyen. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

De jó az avatarod. Ott a képed. :)

Gratulálok én is Veronika kislányához! Sok tejcsit nekik! Nem volt császár tervezve, valami közbe jöhetett.

Mostanában nekünk is pótolni kell a tejcsit, kevéske lett Kristófnak. Én Hipp bio tápit adok neki néha, de a vizet melegítem hozzá, aztán rakom bele a tápit. Van hogy több vizet forralok, mert inni nagyon sokat iszik Kristóf.

Kép
Kép
susytunder

gabi, köszi az infókat. alátámasztod a sejtésemet, hogy nem öregszik gyorsabban a lepény. én, ha lehet, nem hagyom az indítást, a végsőkig küzdeni fogok (kivéve, ha meg bír győzni, vagy gáz van), mert sokkal sokkal nagyobb a komplikációk veszélye... nekem volt már indított szülésem, és nem lett annyira jó vége...

veronikának gratulálok!!!

tunde, nem emlékszel, mit mesélt a doki? :D

ildi, köszi neked is. én azt láttam, hogy olyan kelletlen. lehet, későn járok hozzá? már fáradt? :) kedden kifaggatom. vagy szülök addig. bár addig még nem kéne.

KépKép Kép
mzsperx

Mzsperx!
Nekem is volt ilyen, hogy azt gondoltam, hagyjam békén mert unom az egészet pofát vág, de én kérdeztem :oops: Meg az jó tapasztalat volt, hogy ha kell vagy baj van, nagyon oda tudja tenni magát, ezt többször is bizonyította és ez szerintem ritka kivételes képesség :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Tudtam én hogy Veronika már babázik mivel tegnap nem írt, gratula neki és sok sok tejcsit!! :)

Na ma voltam UH-n!

Kisfiam lesz!!!!! :D Hát kicsit meglepődtem, lányra készültem, de nem baj hogy fiú lesz. Olyan jó tudni!! A rózsaszín holmikat kiválogattam (3nagy szatyor).

Ultarahang szerint 34 hetes vagyok a baba 1800g és 44cm.

Hát így sokkal hamarabb fogok szülni mithogy gondoltam volna. :)

Apaságit nem siekrült elintézni, mert nem tudtam hogy a dokitól is kell papír de úgy is mennem kell hozzá mert most borultak az időpontok :)

Kép
dius87

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?