Új privát üzeneted érkezett!

Szeretném ezt megosztani veletek, nagyon szép:

http://www.indavideo.hu/video/Az_orangyalod_vagyok

chesti

Sziasztok!

Chesti!

Niki továbbra is csodaszép!

Nálunk is felkerültek a friss képek a honlapra, még Lilus fürcsis képei a nap folyamán fent lesznek.

Tegnap hozott nekem Ati egy meglepcsi kinder tojást és kiesett az egyik tömésem, miközben ettem :roll: :lol:

Mostanában ilyenek történnek velem, bár azt mondják, egy gyerek - egy fog, szóval akkor még jól állok :?

Puszi!

Judit

jucicuki

Itt vagyok én is,csak mostanában nem sűrűn jutok a géphez :oops: .Ha nem dolgozom,akkor mindig van futkosni való,na meg persze a háztartás :evil: .Csajok egyre jobban élvezik a bölcsit,ma reggel is miután átöltöztettük Őket szaladtak is be a csoportba :) .

Napcsi el vagyok ájulva Nóritól,csodaszép :o .

Juci Csajok is gyönyörűségesek és nagyon szépen fejlődnek.

Lexi mi itt mindig szívesen látunk :wink: .

Sharon nagyon örülök,hogy hazaengedtek.Drukkolok a 35.héthez :wink: .

Bibar Lukiék jól Vannak?Puszilom Őket ha beszélsz Velük.Mikor kapunk Tőled poci fotót?

Elan remélem már meggyógyultál.

Zsókuci drága szorítok,hogy minden eredményed jó legyen.Szerintem is mutasd meg a kezed,ha nem javul.

Chestike drága jól esik,hogy hiányoltál :oops: .A videó amit felraktál gyönyörű.Sajnos nagyon úgytűnik,hogy nem tudunk jönni a talira,mert dolgoznom kell :( .Niki természetesen gyönyörű továbbra is.Drukkolok,hogy jó legyen a pisi eredmény.Búvárruhás Niki bugyin jót rötyögtem :lol: .Képeket majd teszek fel ígérem.

Rebe gratulálok a 2 Babókához :D .

Gabi holnap mész utoljára a BMC-be?

Numa,Gomba merre jártok?Csak nem....?

Mindenkinek puszi!

Lippa

lippa

Kép Oszival :D .

Kép

lippa

Juci!

Olyan szépen fejlődnek a csajok! Lassan megnyugodhattok végre?

Nekem megvan a terheléses cukorvizsgálat eredménye, most hívtam a MÁV kórházat: éhgyomira 4,3, 2 órával később pedig 6,1. Az asszisztens szerint ez rendben van. Remélem.
ballagyo

Sziasztok!

Csajok,köszönöm már javulófélben vagyunk,aludtunk is éjszaka,remélem mostmár kilábal ebből a nyavajából.

Lippa,de jó,hogy írtál!A csajok milyen gyorsan megszokták a bölcsit.
Jövő szeptemberben lehet a Máté is bölcsis lesz,ha felveszik,és én visszamegyek dolgozni.Nagyon csábít a koleginám.Persze,ha addig valami "csoda" nem történik. :oops: :wink:

Chesti,örülök,hogy te is javulsz.Niki fantasztikus egy hölgy,és jó a videó!Jut eszembe,ha lesz egy kis időd,írnál pár sort,hogyan tudnám összevágni a képeket egy kis filmmé,zenei aláfestéssel.Milyen programra van szükség?Köszi! :lol:
Beindíthatnád már a videó tanfolyamot,igazán! :oops:

Bibar,menyecskédről mikor kapunk képet?Puszi Lukiéknak!
Köszi a Benszi híreket(Juci neked is),csak így tovább nekik!Tök jó,hogy hízott a Dóri! :lol:

Zsókuci,de jó,remélem jó eredményeid lesznek! :lol: Kezeded pihiztesd! :lol:

Rebe,gratula az ikrekhez! :lol:

Share,sajnos nem segített már a népi gyógymód,homeopátia,kipróbáltunk mindent,mert teljesen logikus,mikor lesz beteg egy gyerek?Ha jön a hétvége (ráadásul ilyen hosszú),és nincs csak ügyelet,ahol le se sz@rják az embert.Most az egyszer alig vártam ,hogy hétfő legyen és mehessünk a saját dokinkhoz. :oops:

Nem is írtam,hogy szombat délután Apával azért ellógtunk művelődni pár órára.Már két hónapja meg volt a jegyünk a Menyasszonytánc musicalre.Nem akartuk visszamondani,kerije vigyázott Mátéra.
Hát,nagyon szuper előadás volt,vörösre tapsoltam a kezem.Ajánlom mindenkinek,jó a történet,jók a színészek és a zene (klezmer),fantasztikus.Én nagyon szeretem a klezmer zenét,és élmény volt élőben hallgatni a Budapest Klezmer Band-et! :lol: :lol: :lol:

Már megint regényt írtam!

Puszi:Andi

Kép
taptau

Ballagyo,grat a jó eredményhez!

Kép
taptau

Két friss kép: Kép Kép

Kép
taptau

Sziasztok!

Rebe, gratulálok! :lol: :lol:

Chesti, már éppen hiányoltam a Nikifotókat 8)
Úgy birom, hogy milyen pózokban tud aludni :D és persze, hogy a szülői ágyon :P

Lippa, a lányok tényleg gyorsan megszokták a bölcsit :shock:
Mi újság nálatok az indulással? nem mostanában lenne esedékes?

Share, igen, sajnos nekem is pótolnom kell, de még nem adtam fel, hogy esetleg beáll a tejem. Fejek is, és most kezdtem kipróbálni egy homeos gyógyszert, előtte a szoptatós teával próbálkoztam.
És bizony bőgtem én is emiatt, de vígasztal, hogy amikor üvegből kapja a tápszert, azt is nagyon lelkesen eszi. Így próbáltam helyre tenni magam, mert a sírástól aztán nem lesz több a tejem.
Szeret különben cicin lenni, abban nincs hiba.

Vicuska :lol: Már a múltkor akartam reagálni, csak valahogy kimaradt :oops: , hogy nekem is eszembe jutott a hasonlóság a kislányoddal, bár róla csak az újszülöttkori képe volt fenn, így azóta nem tudom. ez felhívás akart ám lenni :lol:

Gabicsibe, mizujs?

KépKép
naposoldal

Sziasztok,

Olvasó üzemmódban követem az eseményeket, igaz én még csak babásodni vágyok közé tartozom.
Bensziről érdeklődnék, mi van Vele?

Nekem most lesz fagyis beültetésem. Érdeklődni szeretnék, hogy Nektek ez, hogy zajlott. Pl. akinek sikerült, hányadik napon kapta vissza az embriót. Kapott-e progi szurit...stb.

Köszi a segítséget.

Kép

csibe
csibe32

Juci
Nagyon jó látni,hogy a lányok jól vannak és kis mosolygósak!

Lippa
Gondoltad volna egy pár héttel ezelött,hogy eljön ez a nap is :D végre jól érzik magukat a bölcsiben!

Taptau
Hihetetlen Máté mennyire megnőtt,és milyen kis mosolygós.Nme baj,hogy regényt írsz!Szívesen olvassuk,ha már ilyen ritkán jössz!!

Napcsi
Holnap megyünk uh-ra már alig várom :D Amúgy élvezem a kismamiságot,mert semmi negatív tünetem :D

Chesti
Végre Nikiről képek!Ha találtok búvárruhát kérünk róla képet :D
gabicsibe

Sziasztok!

Lippa, neeem, még egyben, és már nem igazán bííírom :oops: te hogy voltál ezzel? :roll: nem hittem volna, hogy ikrekkel eddig húzom.
Nagyon édesek a lányok, mint mindig.A régi mhelyedre mentél vissza, vagy ez vmi új?Lehet, hogy írtad már, de nem mindig tudok jönni....

Chesti, Niki olyan édesen alszik a képen, még az a póóz :lol: ha kihúzom a kiírásig, még akár el is mehetnék a talira...vicc volt :oops: :wink:

Zsókuci, igazán nincs mit köszönnöd, bár már üzenhetnék neked, én sajnos nem érzem olyan klasszul magam, mint Gomba, megyek is pihenni, legközelebb írok a többieknek is, bocsi...

Ja, Benszivel én is szoktam beszélni, mindenkit puszil, azt kérte ezt feltétlenül adjam át nektek :!: :!: :wink:

Numa

Kép
numato

Napcsi most jött meg úgyhogy jövőhéten megyek uh-ra.

Taptau nagyon édes Máté :D .Drukkolok,hogy megtörténjen a csoda és ne kelljen visszamenned dolgozni :wink: .Jársz még egyébként a homeopatához?

Gabi csak reméltem,hogy eljön majd ez az idő is :D .Várjuk a holnapi uh eredményt.Tudod már kihez fogsz járni ha a BMC-ből elbocsájtanak?

Csibe még én is előtte állok,így sajna nem tudok Neked válaszolni.
Drukkolok nagyon,hogy sikerüljön!

Drága Numa,együttérzek Veled az utolsó egy hónap nekem is nagyon nehéz volt :( .Kitartás most már tényleg nincs sok hátra.
A régi munkahelyemre mentem vissza,de csak részmunkaidőben.

Mindenkinek szép estét kívánok!
Lippa

lippa

Ja és a legfontosabbat elfelejtettem leírni.Petra ma odajött hozzám,átölelt és azt mondta"te-te anya",ami annyit jelent szeretlek anya :D .Hát ez az amiért érdemes élni :wink: .

Lippa

lippa

Sziasztok,

Most csak egy gyors tábla, lehet, hogy még jövök ma!

BMC_pocisok-babások

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Chesti, ez az alvás póz... Hihetetlen, hogy tud így aludni :D

Juci, sajnálom a fogadat... azért dokihoz el tudsz szabadulni?

Lippa, köszönöm, hogy érdeklődtél, még nem teljesen, de alakul :) Részletek alant.

Ballagyó, szerintem rendben van. Nekem is csináltak annó terhelésest, az nem lett ilyen klassz.

Taptau, a Mennyasszonytáncot én is kinéztem magunknak már rég, de még nem sikerült eljutni. A rókás estéim miatt szerintem egy darabig nem is fogom megkockáztatni... talán jövőre!

Gabicsibe, most kicsit irigyellek a tünetmentességed miatt, bár ezt nem gondoltam volna korábban :) Jó lenne egy nyugis este, amikor nem kelek egybe a WC-csészével.

Numato, hát, amit az ikres terhességekről olvastam, rekordot döntögetsz.. Nem csoda, hogy nehezen viseled. De most már talán hamarosan kibújnak :) Addig is vigyázz magatokra!

Én most voltam a házidokinénimnél, erre a hétre még kiírt. Már jól lennék, de a hőm még mindig nem a megszokott, és szinte egész nap ráz a hideg. Azt mondta, vegetatív labilitásom van. Csak tudnám, mi az. Mondjuk, nem kizárt, hogy részben attól van, mert rókáék beköltöztek állandóra, velük töltöm az estéimet. Én ilyen furcsa vagyok, nem reggel vagyok rosszul, mint a normális kismamák, hanem este. Mindegy, remélem, a maszat legalább élvezi :)

Kép
elan

Sziasztok!

Lippa, még járok,jövő héten kell újra mennem!
Nagyon aranyos lehetett Petra,igen ,ez az ami mindennél többet ér!

Gabi,hányra mész uh-ra holnap?Lehet ,hogy 10-11 körül beugrunk a bmc-be Mátéval,amíg Apa végez a kardiológián!Ugyanis megkért minket,hogy kísérjük el.Remélem nem szakad majd egész nap az eső! :?

Jó éjt nektek!

Andi

Kép
taptau

Elan,úgyis a középidő a legszebb része,azt élvezi legjobban az emberlánya.
De jó előre foglaljatok jegyet,mert a Sógornőméknek most rendeltem dec. 1-jére és a legjobb helyeket már elkapkodták!

Kép
taptau

Sziasztok!

Chesti, a kukuccsolós fotón látszik, hogy Nikid is sokat változott, már kislányos inkább, mint babás. :D Látom, szeret az ágyatokban alukálni. Máté napközben csak ott hajlandó, ha elalszik, és betenném az ágyába felébred, és visít.

Zsókám, köszönöm a linkekett! Priviben majd kérdezek még. Hogy van a kezed?

Taptau, örülök, hogy jobban vagytok. Vannak esetek, amikor be kell vetni az orvostudomány vívmányait.
Drukkolok a kistesóhoz! Lábad hogy van?

Lippa, aranyosak lehetnek a csajszk, ahogy szaladnak be a csoportba, és megható a "te-te anya". :lol:

Numa, hűűűűű! Nem semmi! Mekkora pocakod van? Én egy szem fiacskámmal majd szét durrantam! :roll:

Napcsi, még szaporodhat a tejcsi! Fejés, tea, homeós bogyó. Jucinak írtam priviben, de ide is beteszem a linkjét egy bogyónak. VAn, aki ódákat zeng róla, nekem nem jött be, de egy próbát megér: http://www.boldogmama.hu/

Juci, hogy álltok???? Fogorvost lehet házhoz kérni? vAgy viszed a csajokat is, és amíg hat az érzéstelenítő szoptatsz egyet. :wink:

Elan, persze, reggeli rosszullét! Sokat morogtam ezen 3 hónapig. Én egész nap rosszul voltam, és bár nem hánytam, de sokszor jól esett volna.
Vegetatív labilitásról: http://www.informed.hu/betegsegek/beteg ... _hid=84455

Gabi, holnap beszámolót kérünk! :lol:

Lányok! Van még rajtam kívül valaki, aki elveszítette az édesanyját? Nagyon szenvedek, de nem mutathatom, észnél kell lennem Máté miatt. Nagyon nehéz! Sokszor vagyok türelmetlen, mert mindent magamba folytok, és ez így még rosszabb. Mi a fenét lehet ilyenkor csinálni? :cry: :cry:

Kép
Kép
share

Share!

Egyenlőre nem fáj, nem kellene halogatnom, de utálom a fogorvost :oops: egyébként van ismerős, Ati meg addig vigyáz majd a csajokra

Fejek, mint őrült :roll:

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Share drága, nehéz bölcs dolgokat mondani a fájdalomra. Neked nagyon fontos dolgod van itt a földön, nevelgetni a gyönyörű pici fiadat. Természetes hogy hiányzik édesanyád. Az is termésszetes, hogy ez fáj. A fájdalom idővel csökken, átveszi a helyét valami más. Megszűnni azonban nem fog. Együtt kell élni vele. Lehetőség szerint boldogan. Hiszen megadatott nektek Máté. Ez adjon erőt. Kívánom jó sokat.

Juci, megint jókat derültem soraidon. A légzésfigyelő kérdés ismerős. Később még rosszabb. Nálunk Luca már odaáig fejlesztette a tudományt, hogy nemcsak felkenődik a rácsra, hanem be is nyúl a matrac alá. Így végképp nem érzékel. Ettől függetlenül én sem bánom. A lányaid egyre szebbek. viszont látom éjjelente te sem tudsz alunni. :) Vajon miért?

Gönyörködöm a babákban, hát Zsombor is csak a nyálát csorgatja a szebbnél szebb kis nunisokon. Már csak Lilikéről hiányzik a kép, kiért is megy a nagy harc Olivér és Zsom között. Megjegyzem, Zsom is eléggé partiképes. Mostanában állandóan csajozik. Ha bemegyek egy boltba velük, már lassan szégyellem magam, jószerivel minden csinosabb lánnyal kikezd. Rájuk mosolyog azzal a két fogával. Fiús anyukák nem tudom, ti hogy vagytok vele, de hol a fenében vesztek kabátot? míg kislánynak mindenütt lehet kapni mindenfélét, addig kisfiúknak sehol semmi. :( Ma van a névnapja, végül csak vettem neki egyet, úgy néz ki benne szegénykém, mint egy Michelin gumiember. :)

Chesti drága Nikiről képet méééggg..... úgy néz ki megyünk babatalira, főleg ha Zsomi is kilábal a véget nem érőnek tűnő takonykórból..

Puszi mindenkinek, most ennyire futotta,

Lucia

UI: Üdv minden új kismaminak is, tök jó hogy gyarapszunk. Rebe, most pihenjél, utána nem tudsz. :) :)

Kép
lucia1

Taptau, még azt szerettem volna megkérdezni, hogy milyen magas egy majdnem két éves baba? Máté hányas méretet hord, kabátban, cipőben, ruhában, stb... előre is köszi a választ, ajándékot kell vennem a keresztfiamnak és kicsit gondban vagyok.

Lucia

Kép
lucia1

Lucia!

Etetek, fejek ( hülye tej nem elég ), etetek, fejek...néha belefér egy kis alvás is :shock:

Kérünk képeket!

Judit

jucicuki

Csajok!

Ti használtok kengurut? Hány hónapos kortól?
A Siofóki Brendon nyitási akciójában Fehérváron is leárazták 12-ről 6-ra, amit kinéztünk a csajoknak.

Judit

jucicuki

Juci!
Kendőztünk kb. 4 hetes korától, kenguru azt hiszem 3 hónap körül jött.
Most Ergo-Baby-nk van, tekintettel a turbó-növekedésre. Mindenkinek tudom ajánlani. Árban húzós, de aki nem tud mindenhová babakocsival menni, annak nagyon hasznos.
http://www.happy-baby.hu/index.php?cPat ... af4117d2b4

Kép
Kép
share

Csibe!

Nekem legutóbb fagyis beülti volt. 3 naposan kaptam vissza 3 embriót. Úgy emlékszem, Decapeptylt és egy E betűs gyógyszert kaptam, bocs, de most nem jut eszembe, ez volt a progi szuri helyett. És természetesen Utrogestánt. Neked mikor lesz a beültetés?

Elan!

Én is mindig esténként szorongattam a WC-csészét. Egyszer még színházat is bevállaltunk, nem kellett volna.. A Margitszigeti Szabadtéri Színpadra mentünk Aidát nézni, napközben csak egy fél adag kínait ettem, nehogy baj legyen. Az előadás kezdete előtt 10 perccel mégis sűrű bocsánatkérések közepette rohantam a mosdóba....Emlékszem, tucatnyi angol turista nézett értetlenül, h mi bajom van.
ballagyo

Lucia
boldog névnapot kivánok a kis Zsombinak :lol: :lol: :lol: Lukiéknál az a helyzet,hogy egy kis szivzörejt találtak Lilinél ezért ma átviszik a sotéra egy sziv uh-ra Hajdu dr.-nőhöz :oops: Luki is mehet vele.kapja továbbra is az antibiotikumot is.az orvos azt mondja semmi komoly nincs vele,csak elövigyázatosság az uh :wink: luki feji a tejet ezerrel,van is neki bőven :wink: mindenkit puszil :wink:

bibar

Juci, ne aggódj a tejen. Hogy két gyereknek elég legyen, előbb át kéne képezned magad Riska tehénnek. Akkor elég lenne. :) :) Erről a fejés dologról mindig az jutott eszembe, mikor reggelente nekiláttam, hogy ilyen lehetett a parasztasszonyoknak mikor reggel 5-kor mentek ki az istállóba... Kitartás. Lesz még rosszabb. Na puszi,

Kép
lucia1

Bibar, Lukinak üzenem ilyen Zsombinak is van, őt is Hajdú doktornő nézte. Nyitott foramen ovale. Koraszülötteknél gyakori, 1 éves korára kinövi. November 22-én megyünk kardiológiára vele.

Köszönöm a névnapi köszöntést. Zsom még nem érti. :( :(

Kép
lucia1

Sziasztok!
Remélem kicsi Lilinek nincs semmi baja!Mindenesetre azért jobb ha megnézik...drukkolok ezerrel!

Zsókuci:kezed javulgat???

Érdekes, mert én is az esti rosszullevősökhoz csatlakozom...reggel semmi bajom nem volt, este meg szenvedtem, mint a kutya...mondjuk nekem róka hálistennek nem volt, csak émelygés...

Bensziéknek én is drukkolok, hízhana az a Dórka lány....Balázs adj enni a tesódnak is!!

Juci:szerintem be fog indulni a tejed, csak türelem, és fejés.fejés...hízalald magad és szedj vitamint, lehet,hogy nincs elég energiád és azért is kevés a tej...de lehet,hogy hülyeség amit írtam :oops:

Kedves Share sajnos (vagy szerencse)de nem tudom,hogyan lehet feldolgozni ha az embernek meghal az édesanyja...azt tudom,hogy anyukám még mindig szokott sírni,hogy nemél a nagymamám...bele se merek gondoloni,hogy vészelném át....gondolom az idő az egyedüli ami segít...és ha kiírod magadból....ide ha gondolod nyugodtan, ha másban nemis de a meghallgatásban számíthatsz ránk!! :!: :!:

LÁnyok!Sajnos nem tudok menni a talira,de van egy elég nyomós indokom...FÉRJEZ MEGYEK!! :lol: :lol: 11-kor lesz a csendes esküvő, utána beülünk a tanukkal kajálni....szóal remélem megértitek... :oops: :wink:

Mindenkinek szép, frontmentes napokat!!
puszi

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Lányok,

Lenne egy olyan kérdésem, hogy van-e valaki közületek, akinek volt barnás váladékozás a terhesség elején?
Nekem volt az eredményhirdetés előtt, utána teljesen megszűnt, de múlt szombat óta megint van. Nem számottevő, és világosbarna. Mondtam a dokinak is kedden, azt mondta pihenjek sokat. A babók jól voltak, de engem annyira aggaszt. :shock: :roll:

Chesti,
Niki gyönyörű, azok a szemek! És az a póz, amiben alszik, nem semmi! :lol:

Juci,
Ahogy elnézem a képeiteket, villámgyorsan nőnek a lányok, nagyon szépek! :wink:

Lippa,
Én is örülnék ilyen két kis csajszinak, mint a tieid! :wink:
Nagyon jó, hogy már meg is szokták a bölcsit!

Taptau,
Továbbra is jobbulást nektek! Máté ahogy ül a kosárban, és mosolyog ... :D

Numato,
Nem csoda, hogy már nehezen bírod. Ha belegondolok, hogy majd én is ezt fogom írni jövő tavasszal. Legalábbis remélem! Kitartás neked!

Elan,
Képzeld! Eddig nekem semmi nem volt, de kb. 4 napja émelygek. És rossz egész nap a közérzetem, róka koma még elkerült, de csak épphogy ... :wink:

Share,
Nekem a nagyim halt meg most szeptember. Tudom, hogy ez nem ugyanaz, mint az édesanya elvesztése. De olyan volt gyerekkorban, mint a második anyám, mivel együtt laktunk. Rengeteg mindent köszönhetek neki.
Borzasztóan nehéz lehet neked. Szerintem erre jó gyógymód nincsen, majd idővel tompul. Én a mai napig sokszor nem is fogom fel, hogy nincs már.

Lucia,
Nem lehet semmi, ahogy Zsombor csajozik. :wink:

Rékaróka,
Gratulálok az esküvődhöz! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Mindenkinek szép délutánt!

Megjöttünk az uh-ról,nagyon jó érzés volt látni Manócskát.24mm,a korának megfelelő,megvan a két kis keze és a lábai :D Következő uh 3 hét múlva.

Réka
Hratulálok és sok boldogságot kívánok nektek!!!

Lippa
Maradtam a Bmc-ben,Szűcs doki elvállalt :D

Luki
Nagy kalappal a vizsgálathoz!Biztos minden rendben lesz!!!
gabicsibe

Bibar,
Mondd meg légyszi Lukinak, hogy nagyon szorítok nekik! Biztos minden ok lesz!

Gabi,
De jóóóóóóóóóóóó! Gratula Manócskához!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Ballagyó, hűűű, ez bíztató! :D Még akkor megvettük jövő hétfőre a színházjegyünket, amikor még nyoma sem volt a rosszulléteknek. Most kicsit félek tőle, hogy mi lesz... nekem segít, ha van valami a gyomromban, igyekszem naponta többszöt enni pici adagokat, remélem, így megúszom...

Húú, nagyon szorítok Lukiéknak!

Rékaróka, gratulálok! :) Mi is tervezzük, hogy valamikor majd összeházasodunk, de csak két tanú, meg mi, senki más... irtózunk a felhajtástól :)

Rebe, hát én émelyegtem picit már a 6 hét elejétől, de az lájtos volt ahhoz képest, ami a 8. héten (a mostanin) kezdődött. Remélem az, hogy rókáék ilyen későn érkeztek, nem azt jelenti, hogy ennyivel meg is hosszabbítják az ittartózkodást...

Gabi, jaj de jó!!! :) Szuper hírek! Én is 9+1-sen megyek a köv. UH-ra, olyan jó lenne, ha már az enyém is megmutatná a kezét-lábát! A következő UH már a 12. heti lesz, ugye? Úgy tudom, az egy fontos vizsgálat. A dokid csinálja, vagy beutalt a radiológiára? Védőnőnél jártál már? Én bejelentkeztem jövő szerdára, telefonban szimpinek tűnt... hát nem tudom, remélem, tényleg hasznos lesz, kicsit szkeptikus vagyok a védőnői intézménnyel kapcsolatban... :roll:

Kép
elan

Elan: nálunk pont ilyen lesz :wink: 2 tanu meg mi...még a szülőket se hívtuk meg, már az is sok lenne...mivel 11kor lesz az esküvő, a tanuink meg győriek,ezért gondoltuk ha már ezért felutaznak a nagy Budapestre,legalább meghívjuk őket kajálni egy vendéglőbe...de senki más nem lesz,meg semmi más se...igazából már 5 éve együtt élünk,így nem jelent olyan sokat, azért mégis jó érzés... :oops: no de tartsunk már ott, ha már megvan az eski Botond is bármikor jöhet...előtte még nem kéne... :?
védőnő:legjobb barátnőm védőnő, olyan igaz aki erre született...imádják a kismamái állandóan elhalmozzák mindennel, mondjuk ő is iszonyú figyelmes és naprakész mindenben...de ritka az ilyen..az enyém túl sokat nem tud velem mit kezdeni, mert sose kérdezek semmit tőle, végighalgatom aztán annyi...persze újat még nem mondott,de ugye nekem van "házi"védőnénim...nem is értem miért nem lehet választani... :twisted:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Réka, tyű, akkor Tőled fogok kérdezni esküvő-ügyben, jó? Írok privit mindjárt!

Kép
elan

Réka!

Gratulálok az esküvőhöz!! :lol: :lol:

Gabi!

Neked is grat. a mai UH-hoz! :lol: :lol: Én most szedegetem elő a korábbi UH-felvételeket, h beragasszam őket a pocakosnaplómba. Olyan jó! :lol: :lol: Időnként azért eszembe jut, h lassan vége a várandós heteknek, nem akarom! :roll: :roll:
ballagyo

Ballagyo
Mennyire rohan az idő, hihetetlen. Már én is elkezdtem két Pocakosnaplót. Remélem egyszer az utolsó rublikában is lesz fénykép.

Réka
Nekünk is ilyen esküvőnk volt. A megismerkedésünk 10. évfordulóján, pénteken bementünk, hogy bizony mi szeretnénk összeházasodni. Aznap már nem tudtunk, mert beírták az anyakönyvesek a szombati esküvőket, így hétfő délben (ebédidőben) házasodtunk össze. Annyira kevesen voltunk, hogy még tanút se vittünk. Ott szereztünk kettőt. Már nem is emlékszem ki volt a tanúm. :oops: Csak ezt a részét bánom. Legalább 2 tesót vinni kellett volna. Anya először nem hitte el. A sógornőm rá 2évre tudta meg. Úgyhogy rólunk se lehet elmondani, hogy megadtuk a módját. Elmaradt a rizsszórás. Lehet, hogy ez a baj. :roll:

Bibar
Remélem jól vagytok. Lukinak mennek a drukkok ezerrel. Nem a SOTE-n szült???? (vagy a 2-ből az 1-be??) Az közel van egymáshoz?? Speciál a SOTE 2-t még nem próbáltam. :lol:
Vendég

Gombáról tudtok valamit?? Nem találok táblázatot, mikorra van (volt) kiírva. Júniusi hozzászólásokat olvasgattam, mikor is egy hozzászólásánál repült a gólya "isten hozott az életben" felirattal. Lemaradtam?
Vendég

Sziasztok! Nem tudtam most végigolvasni benneteket, inkább csak végigfutottam.

Lexi! Fogok neked írni mindenképpen, ne haragudj, hogy nem is reagáltam még, de tényleg nem tudok sokat gép előtt ülni.

Tegnap voltunk a Jánosban CTG-n, babácska aludt éppen, ezért kicsit szaladgálnom kellett a lépcsőn hogy felkeljen, de sikerült utána meg majd szétrúgta a táguló pocakomat. Voltunk Benszinél is, akinek nagyon jól áll a fekvés. Jól nézett ki és azt mondta nekünk is hogy egyelőre minden rendben van, próbálják még benn tartani a babákat, sikerrel és ez a lényeg!

Rakok fel a hasamról egy képet, hivatalosan egy nappal a szülés előtt vagyunk... háááááááááááát........

Kép

Kép
gombahölgy

Lexi
mi jól vagyunk köszi,bár most a cukor vérvételem jó lett de bacit találtak a vizeletben igy holnap megint aadok és kitenyésztik,dokim szerint 98% hogy semmi nincs, Lukikám a 2-es számun szült a klinikáknál/már én is keverem ám :shock: :shock: te hogy vagy??remélem méhed már jobb :oops: :oops:

Lukiéknál minden oké a kis szivecskével :wink: :wink: holnap átviszik őket a péterrfybe vagy a délpestibe,még nem tudta hova,mert már nem kell neki az intenziv osztály csak a koraszülött :oops: :oops: ne kérdezzétek miért nem maradhat a korházába mert én nem értettem de már nem akartam fárasztani :oops: :oops:

Gomba
nem semmi pocak,csak kibújik a lakója nemsokára
:lol: :lol:

Gabicsibe
szuper hirek,csak igy tovább :P :P

Rebe
köszi átadom neki :wink: :wink:

bibar

Bibar
Úgy látszik mindig van valami, mintha nem izgulna eléggé az ember alapból is. Örülök, hogy Lukiék jól vannak. Lehet, hogy tényleg Estrellának van igaza a dokikkal kapcsoalatban. Nekem kettő is volt, ehhez képest egy 3. csinálta a műtétet és egy 4. vigasztalt. Nem tudom, hogy vajon a belső varratok felszívódtak-e, mert nem mentem vissza egyik dokihoz sem. Két éve egyfolytában orvoshoz járok. Most lett elég. Ebben a hónapban nem akartam fehér köpenyt látni.

Gomba
Félre ne értsd, nem reklamáltam, csak izgulok Értetek (is). Ügyes legyél.

Lucia
Már régen tettél fel képeket. Nagyon várom, gondolom a többiek is. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nem volt netünk :twisted: Úgyhogy nagyon mérges voltam. Az utóbbi napokban Réka nagyon frontos,tiszta nyafi eső előtt, ha esik akkor meg beájul. Ezt most megfigyeltük.

Gomba!
Drukk Neked!
Remélem holnap lesz a nagy nap, akkor lesz a szülinapom, meg a lánykám névnapja. :oops: Kitartást, gyors szülést Neked!

Zsókuci!
Örülök hogy jót fürcsiztetek! Tényleg nagyon szép ez a Barlangfürdő, én is ált. isk. koromban voltam ott, de érdemes lenne elmenni.
Amit írtál, tökéletesen megértem!
Remélem gyógyul a praclid és a kivizsgálásoknál is minden rendben lesz!Mennyi a süllyedésed most?

Réka!
Gratulálok az esküvőhöz!

Rebe!
2 babóca? :D Gratulálok! Növögessenek szépen, és Te meg ne stresszelj, pihizz, a barnás kis folyás nem jelent semmi rosszat, ez elején normális! Csak pihenj! Ugye nem dolgozol?

Share!
Tündéri Máté!
A fájdalommal kapcsolatban, nekem 20 éve halt meg apukám, és a mai napig fáj, pedig akkor én még csak 9 éves voltam. A mai napig ha valami bánatom van kimegyek a temetőbe, leülök a sírra és elmondom neki, és utána megnyugszom. És tudom hogy hallja, tudom hogy lát valahonnan, de érzem hoyg velem van.... és az anyukád is mindig Veled lesz.

Luki néni és kicsi Lili!
Kitartást és kívánom hogy minél előbb hazakerüljetek!

Juci!
Hát együttérzek Veled, én is csak fejtem fejtem de nem lett eredménye. Nem tudok tanácsokt adni mert nekem kb. 2 hónapos korába teljesen elment a tejem. De pihenj és szard le a hülye kérdéseket!

Chesti!
Tündéri ez a lány! És ez az alváspozitúra :lol:
Veszélyben van a 24-i tali. Apának bejött egy sürgős meló, szombat vasárnap dolgozni fog, úgyhogy még azt sem tudom az az 1 nap amikor engem el kell vinni szájsebészetre hogyan lesz.
Ja ki kell műteni 2 fogamat, mert az állkapcsom meg van 3szorosára vastagodva és valszeg alatta egy krónikus gyull. vagy valami van :( úgy félek ám tőle....

Taptau!
Hát ez a kisfickó, asszem fürtőkbe csüngenek majd róla a csajok a bölcsibe!
Remélem nem kell visszamennekd dolgozni, mert jön 1 csoda. :D

Lippa!
Édesek a csajok, és jó hogy ilyen hamar beszoktak!

Benszinek drukk!
Sharon! Mi van Veled?

Még egy csomót akartam írni, de felébredt ez a pinalina, majd még jövök, este bűvölök fel képeket!
Puszi mindenkinek!

lanett

Sziasztok!

Ezen a linken nagyon sok kép található a szeptemberi lombiktalálkozóról,és az olalon fönn vannak a tavalyi és tavalyelőtti képek is!Hátha valaki fölfedezi magát!

:lol:

http://www.oviklub.hu/betegeknek/8_lomb10.php

Kép
taptau

Lanett,köszönöm szépen.Remélem így lesz.Boldog névnapot Rékusnak!

Rebe,köszi!

Réka,grat az esküvőhöz!

Bibar,drukkolok!De jó,hogy Lukiék rendben vannak!

Gabi,de jó hírek!Mi is beugrottunk tegnap fél percre a bmc-be olyan fél 11 körül.De nem láttam ismerőst. :cry:

Share,remélem nem haragszol a pü miatt.
Köszönöm a drukkokat a kistesóhoz,nehéz menet,de majd csak sikeres lesz.Lábam picit jobb.de az a kis ér nagyon érzékeny továbbra is.Hamarosan érsebész lesz a vége,attól félek.De úgy utálok dokihoz járni,húzom halasztom.

Lucia,boldog névnapot Zsombinak! :lol:
Hát ruciban,már a 92-eseket hordja a Máté(kicsit nagyobb növésű az átlagnál),vagy a 2 évesekre valót.Picit nagy még neki,de a 86-os már kicsi!Most épp két méret között vagyunk.Cipő mérete 23-mas,ez is csak épp hogy picivel nagyobb,így a harisnya is belefér.
Tényleg baromi nehéz(helyes) fiú rucikat kapni!!!!!!!!!Én is mindig gondban vaygok! :shock:

Gomba,nagy drukk nektek.Szép a pocód!

Juci,egy kalappal a fogorvoshoz,én is félek nagyon! :oops:

Lányok,Chesti,Share,Lucia,Zuzmo(mert nektek már nagyobbak a gyerekek)
van másfél csomag Huggies úszópelus ,11-15 kg-ig jó!Ha valakit érdekel szívesen odaadom,nekünk már nem fog kelleni.

Puszi:Andi

Kép
taptau

Lanett,neked meg Boldog szülinapot! :lol: :lol: :lol:

Kép
taptau

Lanett, igen, igen, Isten éltessen!!! :D

Kép
elan

Estrella
Hol vagy??? Minden rendben???

Lanett
Boldog szülinapot

Réka, és Lanett Rékája
Boldog névnapot
Vendég

Lexike!

Naná, hogy lesz még fénykép a pocakosnaplódban!! Ez nem kérdés! :) Hogy vagy drága? Örülök, h egyre többet írsz! :lol:

Én ma bementem a munkahelyemre dolgozni, nem kellett volna. Kész őrültek háza van bent, úgyhogy délutánra "klasszul" bekeményedett a pocakom, időbe telt, mire megnyugodtam/unk. Még az a szerencse, h elég hetente egy napot a melóhelyen dolgozni, a többit pedig itthon.
Viszont megvettük ma a tapétát a gyerekszobába, újjé! :lol: :lol:
ballagyo

Sziasztok!

Lucia kicsit megkésve, de BOLDOG NÉVNAPOT DON ZSOMBORNAK!!! :lol:
Már várom, hogy lássam azt a két fogat. :)

Juci hát megnéztem a tündér képeket. :) Esküszöm nekem egypetéjű ikrekre hasonlítanak a csajok fürcsinél. :) Nem is látszik, hogy korababák, van ott rágni-fogni való husika. :lol:

Lippa nagyon elszomorodtam, mikor arra gondoltam a két kis szöszke királylány nem fog ott rohangálni. :( Azért reménykedem, hogy talán mégis scak el tudtok jönni.
Petrás kép haláli, már csak a kávé hiányzik az asztalról. :)
Petra dumáján leolvadtam a székről. :)

Taptau ment pü. Máté sokat nyúlt, pasi pasi pasi....hajjajj csajok :lol:
Hát nekünk uszópelus köszike nem játszik be úgy néz ki. :(

Napcsi képet is kérünk ám, ha lehet anyucisat, had lássuk hogy sugárzol a büszkeségtől. :) :lol: :lol:

Vicuska Te is rakhatnál ám képet. :) :lol:

Gabicsibe, egyenlőre a búvárruci csak egy hirtelen agymenés volt férjem részéről, de kiváncsi leszek tényleg utána érdeklődik e. :lol:
Uh kép nincs?

Numa le a kalappal előtted :shock: :lol:

Elan szegénykém, hogy vagy?

Share napközben csak a nagy ágyban altatom cicivel, és kb 15 perc alatt már szunya van. :) Azt még nemtom ha nem lesz cici, hogy alatatom. :roll:
Share drága próbáltál olyan fórumokon beszélni a fájdalmadról ahol hasonló emberek öntik ki a szívűket?
Én bevallom amikor leraktam Nikit akkor adtam a ki magamból. Valahol azt olvastam viszont, hogy ha bánatunk van ne mosolyogjunk a gyerekre, mert nem érti majd az érzelmet az arc kifejezéssel. Ellentétes, és rosszul fogja társítani, vagy legalábbis megkavarja.

Rékaróka hát sok-sok boldogságot. Ez nyomos indok volt, de akkor képet kérünk ám. :lol:

Gomba? :lol: :lol: Szép kis poci. :)

Lanett beleborzongtam a fog dologba. Nem lehet kellemes. Sajnálnám ha nem tudnátok eljönni. :(
Nem tudom mikor jövök legközelebb szóval előre is BOLDOG NÉVNAPOT RÉKA BABÁNAK! :lol: :lol:
Pinalinán jót mosolyogtam. :)
Neked pedig Boldog szülinapot. :)

Ballagyo még ne keseregj van jó pár boldog pocakos heted. :) Pihizzél meló hely téma gáz. :(

Tegnap "jó" napunk volt, már sírógörcsöm volt a végére. Reggel 9-re értünk Heim Pálba, és a 12. helyen landoltunk úgy, hogy a doki amugy csak 10:30-tól van. Apukák bejelentkeznek már reggel 7-kor, anyuka meg jön 10-re. Hja kérem aki pesti...
Nem hibáztatom őket, de azért ez így nagyon gáz. Mi voltunk a legkisebbek, és délután 2-re jutottunk be. Niki reggel 6-kor kelt, mikor odaértünk a kórházba akkor aludt volna el.... szóval jó hisztis volt szegénykém. Annyira sajnáltam, már mindent próbáltam, nem tudtam elaltatni. Mindenki nézett rám, hogy "na szerencsétlen milyen hisztis gyerek, meg nem igaz, hogy nem tudja megnyugtatni" nézések....
Szörnyű szörnyű szörnyű ez a rendszer így... :(
A lényeg, hogy negatív, de ezt gondoltam. Ő nem mondja, hogy ne menjünk úszni de ha avéleményét kérdezem, akkor inkább ne.
Abszolút tiltott szerinte minden kisbabának az összes pancsolós hely... :shock: Azt mondja azok a legveszélyesebbek.
Ez van.

Na most mennem kell, apa lefürcsiztette Nikit. :lol:

chesti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?