Sziasztok!
Lucia kicsit megkésve, de
BOLDOG NÉVNAPOT DON ZSOMBORNAK!!!
Már várom, hogy lássam azt a két fogat.
Juci hát megnéztem a tündér képeket.
Esküszöm nekem egypetéjű ikrekre hasonlítanak a csajok fürcsinél.
Nem is látszik, hogy korababák, van ott rágni-fogni való husika.
Lippa nagyon elszomorodtam, mikor arra gondoltam a két kis szöszke királylány nem fog ott rohangálni.
Azért reménykedem, hogy talán mégis scak el tudtok jönni.
Petrás kép haláli, már csak a kávé hiányzik az asztalról.
Petra dumáján leolvadtam a székről.
Taptau ment pü. Máté sokat nyúlt, pasi pasi pasi....hajjajj csajok
Hát nekünk uszópelus köszike nem játszik be úgy néz ki.
Napcsi képet is kérünk ám, ha lehet anyucisat, had lássuk hogy sugárzol a büszkeségtől.
Vicuska Te is rakhatnál ám képet.
Gabicsibe, egyenlőre a búvárruci csak egy hirtelen agymenés volt férjem részéről, de kiváncsi leszek tényleg utána érdeklődik e.
Uh kép nincs?
Numa le a kalappal előtted
Elan szegénykém, hogy vagy?
Share napközben csak a nagy ágyban altatom cicivel, és kb 15 perc alatt már szunya van.
Azt még nemtom ha nem lesz cici, hogy alatatom.
Share drága próbáltál olyan fórumokon beszélni a fájdalmadról ahol hasonló emberek öntik ki a szívűket?
Én bevallom amikor leraktam Nikit akkor adtam a ki magamból. Valahol azt olvastam viszont, hogy ha bánatunk van ne mosolyogjunk a gyerekre, mert nem érti majd az érzelmet az arc kifejezéssel. Ellentétes, és rosszul fogja társítani, vagy legalábbis megkavarja.
Rékaróka hát sok-sok boldogságot. Ez nyomos indok volt, de akkor képet kérünk ám.
Gomba?
Szép kis poci.
Lanett beleborzongtam a fog dologba. Nem lehet kellemes. Sajnálnám ha nem tudnátok eljönni.
Nem tudom mikor jövök legközelebb szóval előre is
BOLDOG NÉVNAPOT RÉKA BABÁNAK!
Pinalinán jót mosolyogtam.
Neked pedig Boldog szülinapot.
Ballagyo még ne keseregj van jó pár boldog pocakos heted.
Pihizzél meló hely téma gáz.
Tegnap "jó" napunk volt, már sírógörcsöm volt a végére. Reggel 9-re értünk Heim Pálba, és a 12. helyen landoltunk úgy, hogy a doki amugy csak 10:30-tól van. Apukák bejelentkeznek már reggel 7-kor, anyuka meg jön 10-re. Hja kérem aki pesti...
Nem hibáztatom őket, de azért ez így nagyon gáz. Mi voltunk a legkisebbek, és délután 2-re jutottunk be. Niki reggel 6-kor kelt, mikor odaértünk a kórházba akkor aludt volna el.... szóval jó hisztis volt szegénykém. Annyira sajnáltam, már mindent próbáltam, nem tudtam elaltatni. Mindenki nézett rám, hogy "na szerencsétlen milyen hisztis gyerek, meg nem igaz, hogy nem tudja megnyugtatni" nézések....
Szörnyű szörnyű szörnyű ez a rendszer így...
A lényeg, hogy negatív, de ezt gondoltam. Ő nem mondja, hogy ne menjünk úszni de ha avéleményét kérdezem, akkor inkább ne.
Abszolút tiltott szerinte minden kisbabának az összes pancsolós hely...
Azt mondja azok a legveszélyesebbek.
Ez van.
Na most mennem kell, apa lefürcsiztette Nikit.