Kikati!
Üdv nálunk! Én akkoriban épp "szüneteltem".
Sajnos 4 éve nekem is volt egy 22 hetes vetélésem
bár azóta van 2 kis babácskám
. Én soha nem csináltattam meg, és ha kapok még 1 lehetőséget, akkor sem fogom csak ha valóban indokoltnak látszik. Ezt a félelmet azt hiszem csak az értheti meg, akinek volt már 20 hét körüli vetélése. Én is az Istenhegyi diagnosztikát választottam, és a kapott eredményt átbeszéltük a Kaális orvosommal, aki kerek perec megmondta, hogy ne menjek hasbaszurásra, hiába a korom... Szerintem nem véletlenül vélekedik igy egy igen tapasztalt nőgyógyász... A "genetikai tanácsadás"-ra el kellett menjünk, de bizony végig az volt az érzésünk mindkettőnknek, hogy mindegy mi van, rá akarnak beszélni a vizsgálatra aminek egyrészt nem 100% az eredménye, másrészt a következménye kiszámithatatlan. Nevesitve: a vizsgálat kb 97% pontosságu. A vetélés esélye kb 2%. A kombinált teszt pedig 95% találati arányu. Akkor pedig el kell gondolkodni mindenkinek, hogy mit mer bevállalni... De én ezt már leirtam legalább 3x korábban.
Fanny!
Mekkora lett a kisunokád!
Nagyon pörgős kiscsaj, alig van kép amin ne mozdult volna be
A kalapos kép az nekem is nagyon tetszik, vagyis a többi is persze.
Néhányat irogattam egy másik topicba, pár sorral feljebb van mint a miénk.
Meg aztán tényleg nagyon sokat vagyunk kint. Csinálgattam nagyon jó kis képeket, alkalmasint feltöltöm persze
Vasárnap voltunk végre Agárdon egyet, lányok, minden kisgyerekesnek csak ajánlani tudom. Csináltak kint egy hatalmas kalandparkot, egészen kis Luku-féléknek is alkalmas szuper játékokkal. Mig jó az idő, meg lehet nézni, játszani kicsit felöltözve is lehet, pancsolni meg odabent, ha kint már hideg van. Tudjátok, irtam már róla, ez az a fürdő. Majd teszek róla is képeket.
Melinda!
Gratulálok hogy sikerült az állás, remélem jó lesz. Nem félsz a zömmel fiu osztályoktól?
Nika!
Nyugaton egész más lesz minden, meglátod! Sajnos óriási a különbség pedig csak párszáz km. Épp jókor sikerülhet ez a költözés, még az ovi előtt.
Ermoni!
Én is jobban örülnék, ha ovikezdésre már összejönne nekünk is a költözés, de ha nem, akkor majd költözünk másik oviba. Én az iskolakezdésre huztam meg a határt, akkorra le kell bonyolitanunk.
Most ugy belegondoltam, tényleg ujra kell keresni minden helyet ha költözik az ember... Már el is felejtettem, milyen volt 21 éve... Péntek este költöztünk ki aztán szombaton aludtunk egy hatalmasat, majd 11 felé elindultam volna vásárolni, hát akkor már zártak errefelé a boltok, végül 3 buszmegállóval lejjebb találtam egy délig nyitvatartót, és csak hüledeztem, hogy nincs már kenyér
Pesten másképp volt ez is...
Tegnap ünnepeltük a fennállásunk 25. évfordulóját (a megismerkedésünk körülményeit azt hiszem tavaly vagy tavalyelőtt leirtam már)
Azért nem gondoltam, hogy 40 körül még gyerekvállalási terveim lesznek itt. Fiatal koromban ugy gondoltam, 2000-ben szülök egy utolsó gyereket, a kerek szám kedvéért. Ezt akár 2010-re is kitolhatjuk
mostmár ugyis mindegy...
A héten el akartunk menni a Balatonra őszelni egyet, de megint nem jött össze (tavaly ugyanide nem sikerült) ugy látszik nem akar minket a Balaton
Tavaly is üzleti dolgok miatt nem sikerült, most is ez a helyzet. Bár, Dezső szerint kb 3 hét mulva el tudunk majd menni, és még akkor is kellemes idő lesz remélem. Jövő héten Ő megy a barátaival horgásznapokra, pár napig én leszek a gyerekekkel. Nekem is elkezdődött az énekkar, szombaton már fellépés volt és szerdán lesz az első próba.
A gyerekek alkotnak, Luku módszeresen utánozza Emesét, mindig mindent ugy és akkor akar, amikor a nagy. Annyira aranyosak együtt, kivéve mikor épp rájuk jön az öldöklési vágy
és ebben már nem mindig Emese az élenjáró. Az esti cumizgatások a legédesebbek, fekszenek szorosan egymás mellett, szivogatja ki-ki a sajátját, nézik egymást szeretettel, aztán Emese átöleli Lukut, és puszilgatni kezdi, Luku meg tartja a kis arcát. Annyira boldogság látni Őket igy együtt, olyan más mint amikor Máté volt kicsi.
Mátém is megjött Horvátországból, épségben és boldogságban, ugyhogy az összes kő legördült az anyai szivemről, együtt a nyáj ujra. Kezdődhet az iskola
Na mennem kell, ennyi volt a délutáni pihike.