Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Andi!
nagyon jól néz ki az ajtó!!!

Breki!
tök édes a bari!

Csajok!
az utro eléggé kifolyik az gáz?!na nem annyira,de múltkor ennyi nem volt és mellé ilyen vizes folyadék is jön,olyan mintha bepisiltem volna :oops: :oops: :oops: :shock: :shock: :shock:
Szerintetek?lehet nem sikerült az inszem?! :?
vikus82

Hát Vikus, kívánom, hogy Nálad ne így legyen.....de nem akarlak áltatni, de nekem utro/crinone mellett ha vizessé vált a hüvelyváladék az mindig egyet jelentett csak...... és nem jót... akkor már teszt nélkül is tudtam sajna.... :? :? :? :? :? :?

Inszem utáni hanyadik napon is vagy most???

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

A laptető Kisborsóé és pici a szívhanggé keddre nekünk de csak egy pici nekik nagyobb szükségük van rá

kaptam egy cikket most az allergia nőgyógyászati szempontból címmel szerző Tóth Lívi az Aviva módszer oktatója, számomra teljes mértékben újdonság ez amikről ír, ha valakit érdekel szívesen elküdöm. nagyon érdekes dolgok vannak benne a fehérje és a meddőség összefüggéséről, ettől elkerekedett a szemem hiszen fehérjét nyomunk a beültetés után ezerrel....
pannik
Budapest

Ja igen és még egy fontos dolog, hormon kezelés alatt az Aviva tornát nem ajánlja mert a mesterséges hormon kezelés és a torna természetes hormon háztartás működést serkentő hatása nagyon összezavarják egymást így ártalmas lehet a dolog. Ezt is csak segítségképpen szánom a akció előtt állóknak, tudjátok én is akartam Avivázni a beületétés előtt, hogy a megtapadást segítsem és nemrég válaszolt az akkori levelemre a Tóth Lívia csak most jutott eszembe, hogy megosszam veletek a híreket.
pannik
Budapest

Vikus: nekem a Crinone mindig úgy jött csak vissza,mintha víz lenne,teljesen áttetsző valami volt,aztán csak 4-5 naponta jött ki a fehéres vivőanyag egyben....

Az utrogestan viszont folyamatosan fehérként jött vissza,és iszonyatosan ragadtam tőle :? :?

Úgyhogy szerintem nem para!
Vendég

Andi: köszi a baris tippeket,még nem volt időm megnézni,valami kertészfickót várunk :shock: :shock: :shock: ,mert nekünk sajna nincsenek megfelelő elektromos ketyeréink,és párom nehezen győzi a "kertrendezést" fűrésszel....

Az előző tulaj sok vackot ültetett,amiktől meg kéne szabadulni,mert csak elállja a napot :D :D

Szóval múltkor már tanulmányoztam az ebay-t,megnézem mindjárt a linkeket ;)
Vendég

Andi!
5.napon vagyok inszem után!

Breki!
én is tökre össze ragadok Tőle,tök gáz!!!!!
igen nekem is viz kiséretében jön ki,az utroval együtt!!! :shock: :shock:
vikus82

Vikus... hát nekem kb. a tesztelés időpontja előtt 1-2 nappal (inszem utáni kb. 12. nap környékétől) volt csak vizes... úgyhogy akkor ez még Nálad bármi is lehet... ahogy Béku is írja!!!! :wink: :wink: Lehetséges, hogy egyikünknél így szívódik fel a cucc, másiknál meg úgy..... :wink:

andrea-1

Vikus: félrenéztem a dolgot....
Szóval az utro jön ki vizes formában? :shock: Valamiért a Crinone-ra asszociáltam...

Az viszont nem biztos,hogy jó,szerintem megérne egy telefont!
Az nekem fehéres folyadékként jött kb. folyamatosan,így mindig kellett valami betétféle...,aztán pár naponta az is távozott csomókban is...
Vendég

Csajok!
halál undi ez az utro ahogy kijön!én ahogy felteszem utána leülök és kb fél óra múlva folyik/darabosan jön ki,lehet nem mélyen teszem fel,a méhszájhoz rakom! :shock: :shock:
vikus82

Igaza van Andinak,lehet hogy Nálad másképp távozik,hisz az is újdonság volt mindannyiunknak,mikor Ancsi jött azzal,hogy feketés a távozó Crinone :)

Akkor végül is no para,az eredményt csak elősegítheti! ;)

Ha viszont bedagadsz tőle,akkor váltani kell,ahogy én is kénytelen voltam (Crinone-ra).
Vendég

Vikus, szerintem valamennyit azért feküdni kéne miután felhelyezed hiszen valahogy fel kell szívódnia. Ha ülsz a gravitáció miatt és mert ott vagy a legmelegebb és elolvad, kifolyik hamar. Na, ezt jól megaszontam, de remélem értetted.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vikus: miután felteszed, ne leülj, hanem ha mód van rá feküdj le, esetleg popó alá még valami magasítást is tehetsz, hogy ne visszafele jöjjön még csak véletlen se a cuccos... :wink:

andrea-1

Na pont azt mondom, mint Vasikáé :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Köszi Csajok!
remélem még nem későőőő.....hogy hasson
vikus82

Vikus: ne aggódj emiatt!
Sz megmondta,hogy amennyinek fel kell szívódni,fel is fog,nem szabad megijedni a visszacsorgótól ;)

meg hát a baba nem ezen múlik,ez csak még jobban rásegít :)
Vendég

Vikus,
legalább fél órát vagy inkább egy órát feküdj az utróval!
nekem is jött vizesen időnként.

Andikám,
látom nem vártál sokat a dekorálással, szép lett az ajtó! :-) majd a függönyről is tegyél képet meg az ablakpárkányról.
nekünk tegnap érkezett meg az első kiscipőnk meg a kesztyűk, amiket majd vinni kell a kórházba! :-)

Breki,
azért óvatosan a kertrendezéssel szerintem, főleg a hajolgatás és a földmunka most nem a te műfajod! inkább csak dirigálj mit hova! :)

Borsó!!!!
nagyon drukkolok, remélem jobban vagytok!!!!

Juditkám,
nekem a helyszín mindegy, kajaügyileg én úgyis csak néző vagyok. :-) talán Apa is velem tart.

Sajti, Macs,
nagyon el vagytok tűnve!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Vikus: nekem a napközbeni jön vizesen (tehát, amivel nem fekszem, és visszacsorog), az éjszakai meg nem, ott csak kis fehér folt lesz a bugyimon.
Azért én is próbálok ledőlni használat után. Nem azért mert máskülönben nem szívódik fel a kellő mennyiség, hanem mert utálom, hogy tiszta olyan lesz tőle mindenem.

Kép
lujzici

Bocsi lányok, de nagyon sok a meló, így most csak a taliról írok, majd este próbálom a többit...
Íme a tábli:
fórumtali
Ezek alapján:
Tali április 16-án 15.00-től(?), Pasaréten lenne, erre próbálok foglalni asztalt kb.30 fő + gyerekekre.

Vicky,
ha jól emlékszem ti Békáson laktok?
Akkor mi tudunk vinni-hozni benneteket! Barbusnak szerinted jó még az espirohoz vásárolt babaülés ami 13 kg-ig bír?

Kép
judit0713

Zsuzsó: vigyázok ;)
múltkori gereblyézés után eléggé éreztem a hasamat,úgyhogy azt nem merem még egyszer... :shock:

meg aztán,ha fizetünk ennek a srácnak,hogy csinálják meg a metszéseket,és egyebeket,akkor eszem ágában sincs segíteni! :D
Vendég

[quote="andrea-1"]N írta:andrea-1a pont azt mondom, mint Vasikáé :wink: :wink: :wink:

:lol: :lol: :lol: Ez tényleg jó volt. Egyszerre gondoltunk ugyanarra.

Egyébként szerintem nekem is vizesen jött ki mert állandóan átázott a tisztasági betét. Az ugye vékonyka és nagyon sokszor kellett naponta cserélnem.
Szerintem felesleges előre aggódnod. Bízni kell nagyon. Ha összejön összejön, ha nem, akkor meg van még lehetőség. Persze tudom hogy nem mindegy hányadik lehetőség jön össze (minél hamarabb annál jobb), de az aggódással nem segítesz.
Próbálj pihenni amennyit csak tudsz, de mozogj is mert arra is szükség van. Mást nem tehetsz. Mi is izgulunk veled együtt.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Nem olvastam még vissza, mert azonnal láttam a Borsó infó hiányolást!

Jól vannak, vérezget még kicsit, mert ürül a vérömleny, de már felfelé szívódik :D !
Mai uh-n minden ok volt, CRL:17mm! :D

visszaolvasok és jövök amint a meló engedi :?

eszter82
Budapest

Köszi Csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P
vikus82

Jaj Eszter, akkora kő esett le a szívemről, hogy megírtad Kisborsót. Kimondhatatlanul örülök neki, hogy minden ok.
pannik
Budapest

Eszter: köszi az infókat,megnyugodtam!! :D
Vendég

Vikus!

Nekem az Utro fehér vizesen jött ki, aztán néha egy-két-három darabosabb rész követte!
Hármasikrekkel voltam terhes akkor!!!! :)
ne aggódj!!!!! :D

Judit!
Én talira egyedül megyek...
És bárhol jó! :)

eszter82
Budapest

Eszter,
köszi, de jó hogy jóhírrel jöttél!!!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kisborsó, nagyon nagyon örülök. Hát szegényke szörnyű érzés lehetett ez az egész, ijedelem, aggódás... pihenj jó sokat!!

Vikus, kérlek ne aggódj! Higgyél benne, hogy minden okés és sikerülni fog, ezzel aztán semmit nem vesztessz!! OKsi?

Nekem mensi továbbra is van ma is, ez nem olyan nyögvenyelős, mint a két héttel ezelőtti. Persze azért van bennem kis izgulás, hogy ez valóban hcg csökkenést eredményezzen. De másra nem is tudok gondolni. Azt feltételezem, hogy most adta fel a szervezetem az erőlködést, és vette észre, hogy sajn nincs miért termelnie ezt a hormont...(remélem igazi szagértők nem olvassák a topicot :) )

Békus, ne gerebyézzzééé szerintem!!! :lol:
ann74

Eszter,Ann!
köszi!
vikus82

Ann!
Tuti lezuhant a Hcg-d!!! :D

eszter82
Budapest

Eszter:
Köszi a jó hireket!!!!

Kisborsó:
Örülök,hogy minden rendben van!!!Pihenj nagyon sokat!!!!

Ann:
Na végre van remény,hogy megoldodik a magától a próbléma. Milyen fura,hogy időnként még egy jó kiadós vérzésnak is tudunk örülni.

Breki:
Nagyon aranyos az ajándékod!!!

Lányok,ma veszem be az utolsó fogigátló bogyómat!!!!Eljött ez az idő is!!!Hurrááá!!! :lol: :lol: :lol:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, Zsuzsó!
Már 31 hetes vagy!
Aztaaaaaa :D De jó!
ilyenkor mindig úgy megnyugszom, hogy mindannyian ilyen szépen fej fej mellett meneteltek előre, és már hamarosan babázhattok! :D

És Béku ma 22. hetes :D Ennek tegnap örvendeztem nagyon magamban, mikor láttam, hogy már mindjárt 22 hét... ó de szuper!!! :D

Énisénisénis mááááár úgy szeretnék :D
Na majd jól utánatok vetem magam! :)

eszter82
Budapest

Eszter: de aranyos vagy,köszi! :)

gyere csak utánunk,kikövezzük Neked az utat! ;) :D :D :D
Vendég

judit: Nagyon köszönöm a szállítgatást, ha meg tudjuk oldani. Jó neki az ülés, ő még nincs 9 kiló. De a babahordozóval be tudom kötni, ne kenje össze a tiéteket. Majd leviszem a miénket, 5 perc amíg bekötöm. Nekem jó a 3 óra, bár kicsit húzósan fogom megetetni, mert kb. 2-ig alszik mostanában. Max. kap valamit a kocsiban, vagy megpróbálom megetetni elalvás előtt.

vikus: Én dolgoztam az utro mellett, a déli nekem is mindig kifolyt. Szerintem sem ezen múlik. Az estit lefekvés előtt raktam fel, a reggeli után meg még pihiztem.

kisborsó: Örülök, hogy minden rendben. Drukkolunk továbbra is.

zsuzsi: Cukroddal mi újság?

Tényleg jó látni, ahogy a kismamik haladnak. Olyan furcsa érzés, mindig eszembe jut, hogy én hol voltam vagy mit csináltam éppen ekkora pocakkal. Már alig várom, hogy újra terhes legyek, pedig néha azt mondom, hogyha a tesó is ilyen kis aktív baby lesz, akkor inkább maradjon Barbus egyedül. :) De azért vágyom a terhességre és bár a szülés volt életem legnagyobb élménye, azért azt nem várom. Csak hát gyerek még bent nem maradt. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Barbus propaganda fotó (néha ilyen is tud lenni, ilyenkor jöhetne a tesó):

Kép

Ilyen, mikor nyugodt és kifáradt a délelőtti rohangálásban.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzska, de jó, hogy már csak 1-et kell bevenni a nyavalyás fogigátlóból, nagyon örülök. Hajrá kezdés, mielőbb. Mit mondott Eszter, kell várni egy hónapot a fogi után vagy ha minden ok akkor mehet a mostani vérzés utáni ciklusban???? remélem mehet most áprilisban olyan jó lenne.

Vikus, drukkolok nagyon, utrot én is utáltam a ragacsosság és a napi 3 alkalom miatt, hála istennek K nagyon hamar leváltotta Crinonra. Én ezt jobban szeretem és kevésbé macerás, munka mellett sem produlál ilyen tünetet mert elég csak egyszer felrakni este lefekvés előtt így nem jön napközben folyamatosan ki leves állapotban legalábbis nekem nem.

Nagyon sajnálom, hogy nem a Vakvarjú nyert :( ez a passarét nekem nem szimpatikus egyáltalán, de ez van, nem a helyszín miatt megyek hanem miattatok (kicsit reménykedek hogy nem lesz hely és akkor hajrá Vakvarjúúúúúúú :D)
pannik
Budapest

Ann Hála istennek, hogy beindult a gépezet! Nagyon drukkolok péntekre, szorítok, hogy már tényleg lecsökkenjen az a hcg érték.
pannik
Budapest

Tündéri Barbus! :D

Épp azt mondtam apának este,hogy akárhogy is lesz,ha kihúzzuk a terhesség utolsó hetéig,vagy majdnem addig,akkor az a baba így vagy úgy,de tuti kijön egészségesen! :D

Bent nem maradhat,úgyhogy jajveszékelhetek,vagy tehetek bármit,a baba kijön :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tényleg durva,hogy mennek a hetek!
Emlékszem,nemrég még Estrellával elemeztük,mikor tölti be a 12. hetet,addig nem szól a munkahelyén :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ann,
örülök hogy jó úton vagy, hajrá hcg csökkenés!

Eszter,
köszi, de aranyos vagy!! :-)
hát igen lassacskán kezünkben a babák, kell is a kismami utánpótlás! :-) :-)

Vicky,
Barbus milyen édes!!! :-)
köszi a kérdést, elég jó a cukrom, bár pont tegnap vacsi után rosszat mértem, de már nem izgatom annyira magam mint az elején, mert tudom, hogy ez csak elvétve fordul elő és jó dokkereknél vagyok. meg a 31 hét betöltése is kicsit megnyugtat, most már talán elég nagyok vagyunk hogy ne legyen nagy gond.
viszont fura, hogy visszajött egy kis hányinger, amit én az inzulinnak tudok be. neked nem volt ilyen?

Kubu,
remélem délutánra már nem tartogatnak semmi vicces meglepit a gyerkőcök. :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

zsuzsi: Nekem hányingerem nem volt, viszont egyre többet ehettem anélkül, hogy rossz cukrot mértem volna. Lehet hogy több ch-t kéne enned, csak ne estére. Már szerintem sem lehet vele olyan nagy gond így a 31. hét körül.
vicky79
Budapest III. kerület

Pannik:
Azt beszéltük,hogy ha mindent rendben talál akkor a következő ciklusba indul a mandula!!!!Nagyon remélem,hogy minden rendben lesz,mert hanem mérgembe kifutok a hajam alól!!!!

Vicky:
Barbus nagyon cuki!!!!

Andi:
Már Iza ajtóján látszik,hogy egy igazi tündérlány birodalma van az ajtón belül.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska, rendben lesz minden, rendben kell lennie, ennyi hercehurca után ami a túlstimuval jött most már csak jó hírek jöhetnek. Egy természetes ciklusos beüti és egy jó erős pozitív teszt.

Vicky, Barbara tündér lány, nagyon aranyos ahogy alszik, elképzelhetetlen, hogy tud rosszalkodni is :)
pannik
Budapest

Andikám!

Tündi-bündi lett a szoba bejárat :D
A szobában a falon mászkáló és a helyfoglaló ciccekről is teszel majd képet??? :D

KPN-ről NINCS SEMMI HÍR????????????????????????????????????????????????????????????A nem hír is informatív...olyankor már szokott történni egy és más :D
Alig várom a részleteket!!!!!! :D

eszter82
Budapest

Eszter: hááát,elég biztató ez a csönd :D :D :D

de tudod,mi mindig jövünk reménykedni,meg felriadunk éjjel,hátha,aztán mindig várni kell. :D

remélem ezúttal már van hír,és azért van most ilyen csend :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Itt vagyok, bejelentkzem, mert látom, hogy hiányoltatok, aranyosak vagytok :lol:
Ma kicsit be vagyok fordulva köszönhetően a megkezdett 41. hétnek. Ctg még mindig rendben, ma már a manuális vizsgálat sem fájt annyira. Meg is kérdeztem S.-t, hogy csak ennyi? Nem is csinálta rendesen. Háromszor mászott vissza és közölte, hogy nincs érdemi változás. Nem tudom viccelt-e (ha esetleg ezt olvassa, informáljon :wink: ), hogy pénteken megmutathat L.-nek a nagykezűnek. Eszter, tényleg nagy a keze? :shock: :shock: :D
Holnap gondolom az uh fényében egyeztetünk, lehet, hogy 7végén elindítja kifelé. Ma nincs jó napom, félek, hogy bekakil, félek, hogy nem akar majd jönni és császár lesz, félek, hogy magára csavarja a zsinórt. Egyáltalán, most mindentől félek, még a zsákosembertől is :twisted: :twisted: :twisted:
kpn

Béku
Én most nem riadtam fel erre... bezzeg kisborsóékon el tudok agyalni sok sok éjszakán át...
De Kpn szülés érzetem most nem volt...hmmmm....lehet hogy mert nem szül?
Vagy esetleg az ő szülésére Andi szenzorai vannak ráállítva???
Miezára Te is és én is nagyon rá voltunk kattanva :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

KPN!
sziaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
Na ugye, jól éreztem, hogy nem éreztem még semmit éjjel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

L-nek nincs is nagy keze!
Sosem volt semmi ilyen panasz... :roll: Na jó, ha az alkarjaival együtt benyúlkál, az fáj, de azt csak az erős vérzésem indokolta a szülésnél. Te ezt a részt tuti megúszod...

Ne féljél!!!!
Beszéld meg vele, hogy jöjjön már ki önszántából!

Miezánál is indítani akartak, de Albert beelőzött :)

Drukkolok a ma-holnapi frontoknak :D

eszter82
Budapest

No,meg is érkezett :D :D :D

Eszter: én most másra riadtam fel éjjel :D :D :D
nincsenek megérzéseim most ezügyben,csak reméltem,hátha ;)

Kpn: totál megértem,hogy minden miatt izgulsz,asszem mi is így leszünk ezzel nem is olyan soká! :)
Vendég

Barbus rosszalkodik:

http://www.youtube.com/watch?v=JNebFrIB ... data_playe

(remélem meg tudjátok nyitni)
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?