Új privát üzeneted érkezett!

Juditkám:

Helyszín:

Én a pasarétre szavazok, mint favorit, mert ott van szabadtéri rész is valami grillterasszal.... (ha jó idő van az isteni lenne) + játszós is a gyerkőcöknek...
A második helyezett a vakvarjú lenne... :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Lujzi,
amilyen összetartó ez a csapat, lesz itt még fórumtali, ahonnan ti se hiányozhattok majd, sőőőt ott már pocakkal szerepelsz majd :D

Kép
judit0713

Lujzi: nekem is 3x3 utro kellett :lol: :lol: :lol:

nem is bírta csak pár hétig a szervezetem,le kellett váltani Crinone-ra,mert jól bedagadtam tőle :roll: :shock: :shock:
Vendég

Béku: juj, emlékszem, tényleg, te bedagadtál tőle...hát, engem is csíp néha, de kibírható.
Azt tudom, hogy lombikosoknak több Utró van, de inszem után azt hittem, kevesebb.

Judit: aranyos vagy, jólesett amit írtál, köszi!

Motorról jut eszembe, drága férjem az inszem után rohant vissza értem, még a kapussal is közölte, hogy márpedig neki be kell hajtania egészem a BMC bejáratáig, mert a felesége fontos beavatkozáson esett át, és most nem akarunk sétálni, stb... be is engedték, egészen a bejáratig jött, csak hát motorral... :D
Eszébe se jutott a drágának, hogy az nem annyira kímélő, mint az autó. Nekem meg nem volt szívem szólni érte, olyan kis gondoskodó volt. :D

Kép
lujzici

Kisborsó drága a legeslegjobbakat kívánom, rendeződjön gyorsan minden és minden rendben legyen picurkával!!!!!

Judit, ha Pasaréten van kerti rész, akkor én is arra szavazok, 2. hely vakvarjú. Egyedül megyek.

Csucsu, Carla, nagyon szívesen viszlek majd benneteket, megdumáljuk majd a részleteket. Az biztos, hogy nagyon fogok izgulni, hogy ikres kismama fog az autómban ülni.. :-)

Én ma két nap vérzés, 5 nap pecsételgetés, majd egy hét szünet után meglepetésszerűen újra elkezdtem vérezni, úgy néz ki hogy most nem csak pecsételgetés. Adja ég, hogy ezzel együtt meginduljon lefelé a hcg. Hihetetlenül nagyon boldog és hálás lennék, ha így elkerülnénk azt a drasztikus injekció kúrát, vagy neadjisten műtétet.
ann74

Vakvarjú a szavazatom és jön a férjem is.
pannik
Budapest

Ann: szerintem a rendes vérzés már jó jel!
Nekem azzal szépen kiürült minden,nem is kellett injekció utána,rendeződött magától!

Remélem Nálad is így lesz!!! :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Ann nagyon aranyos vagy, köszönjük szépen:)

Kép
carla1227

Judit: ja.. lemaradt... a Rajó nevű gyerekemet is hozom :lol: :lol: :lol: (1. pasarét... 2. vakvarjú) :wink:

andrea-1

Judit, köszönöm a biztatást. Nagyon aranyos vagy. Hugim magánban nyomja, fogorvos és jó előre adja az időpontokat, nem tud pihenni, sok a beteg. A másik hogy van egy csodálatos 3,5 éves kisfia, aki imádja az anyukáját. Egy perc nyugalma nincsen. A doki mondta hogy feküdjön be a kórházba, de nem akart. Hála az Égnek nem vérzik és meg ígérte pihenni fog amennyit csak lehet, remélem betartja.

Ann, drága, annyira örülök hogy megindult a vérzésed rendesen. Most aztán vörösborral még doppingolhatod is hogy minél jobban jöjjön ki. Meg egy kis mozgással. Na, ezek szerint pénteken már jó híreket kapsz és hamarosan jöhet a következő és egyben az utolsó próbálkozás. :wink:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Ann,
hát ez jóóó hír!!! (hogy miknek nem tudunk örülni 8) )
Pénteken Sz tuti megnyugtat hogy nem kell ide komolyabb beavatkozás!

Vasika,
hát ez így érthető...de legalább arról beszéljétek le hogy a kislurkót emelgesse, cipelje!
Nem emlékszem, ti jöttök a talira?

Lujzi,
hát mi is nagy motorosok lennénk, de sajna az előző szezon is majdnem teljesen kimaradt a lombikok miatt, meg a mostani is ki fog...na persze nem bánjuk, Mócika kárpótol, aztán jövő tavasszal majd vigyáznak rá a mamák egy-egy napra amíg mi kiéljük magunkat :D

Kép
judit0713

Vasika, Béku, de arik vagytok!! Én is csak azt tudom hozzátenni, hogy így legyen:-)
ann74

Ann!Reméljük ez már jó jel!Meglátod minden rendben lesz!
Kisborsó!Szorítok nagyon!Vigyázz Magatokra!

Kép
Kép
missancsi

Lujzici!
az elözőnél 3X1 kellett,most nem tom miért kell többet?!
Nekem is begyullad ott és akne lesz.... :? :? :? :?
vikus82

Megkaptam végre este az ajándékomat :D :D :D :D,
egy ilyet:

http://www.regiojatek.hu/termek-73709-a ... igura.html

Azaz persze Majával együtt kaptuk :) Míg Ő megkapja,addig én vigyázok rá. Még kb. 1 hónapja láttam meg,és mivel nagyon tetszett Shaun a bárány mese,párom ezzel lepett meg :D :D :D

A csúszás meg amiatt volt,mert amit ugye a posta nem hozott meg időben,még hibás is volt,így párom szegény elment este kicseréltetni :) :)

Bola láncot is kaptam volna,de állítólag nagyon nem volt segítőkész a csajszi,akit megkért,hogy segítsen ebben... :roll: :)
Vendég

Sajna én nem tudok menni a talira. Nekünk a 16-a egy másik találkozó (Peugeot tali), az is BP-en lesz a Budaörsön, de még azt sem tudjuk oda el tudunk-e menni. A 30-a is le van már nálunk foglalva mert egy másik fórumon is szervezzük a talit. Ezért lett a zsebibabám Közöske mert ott mindenki annyira drukkolt, ahogy még sohaseholsenki. Így olyan mintha ez a fórum babája lenne.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasika,
sebaj, majd akkor Lujzival az élmezőnyben lesztek a következőn :wink:
Névadást megkönnyeztem, annyira helyes :oops: :oops: :oops:

Breki,
aranyos a baritok :)

Kép
judit0713

kispatak: Ma megkérdeztem az egyik ismerőst és azt mondta a kia nagyon tuti. Ő autómentő és azt mondta azt alig visz. A klímára meg azt mondta, hogy ők is azért cserélték le, mert kellett a klíma. De próbáljuk ki anélkül, mert ha nem digitális akkor nagyon fújja a hideget, hátha nem is kéne. Szóval ha a sógornőmék eladják a kiát, akkor lehet hogy azt megvesszük. Bár én is jóval nagyobbat szerettem volna, de talán majd a tesónál lecseréljük nagyobbra. Ezt jól el lehet majd adni.

thimmy: A nővérke azért nyomta szerintem ki a szuri maradékát, mert nem tudtátok volna megfelelően hűteni. De ha otthon adod be, akkor én a maradékot raktam a hűtőbe. Szúrásnál még annyira figyelj, hogy a tűnek ne a lapjával, hanem a hegyével szúrj. A lapjával is bemegy, csak nekem úgy jobban fájt. Ha a hegyével szúrod és nem trafálsz el vele egy kicsi eret, akkor nem is érzed. Az inszem előtt már 2 naponta mentem a dokihoz, nehogy lemaradjunk a tüszőrepesztővel.

judit: Énapa biztosan nem jön. Én a vakvarjúra szavazok a játszósarok és a belváros miatt. Szerintem enni én sem nagyon fogok (ha csak nem máshonnan megyünk), inkább csak valami nasi. Pasarét is jó lehet, de csak akkor ha valaki el tudna minket vinni. Addigra még nem lesz meg az autó.

lujzici: Nekem csak 3x1 utró volt, nem tudom mitől függ.

kisbeeka: Nagyon tetszik az ajándékod, olyan édes ez a figura.

vasi: És egyébként hogy álltok a nevekkel? Van már kedvenc?
vicky79
Budapest III. kerület

Viky, nekem van. Én Tamás Olivérre szavaznék, de a kedvesem erre is azt mondja hogy igen, lehet, vagy nem. Szóval, nem tudom megfejteni miért nem akarja most a nevet. Pedig már meg is fenyegettem, ha nem engedi így elnevezni akkor Árpinak fogom elnevezni és Zámbónak fogom becézni. :lol: :lol: :lol: Ezzel sem ijesztettem meg. Azt mondta hogy nem baj, csak ne úgy nézzen ki. :lol: Szóval még várunk, majd a szülőszobán csak meg tudom milyen névre gondolt.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vikus!
Akkor neked is szorítok! 8)
Meg persze mindenkinek mielőbbi babásodást, a pocakosoknak szép várandóságot, a kismamáknak meg sok-sok örömteli pillanatot! 8) :)

Andi
A ciklusaim ált. 28 naposak. Most a 4. napon voltam tegnap, az inszem a ciklus kezdetétől számított 14. nap körül van, vagy a szurik kezdetétől számolva? És a biostrip a teszt? ahogy ki tudom következtetni… :oops: A trükkök többi 99 variációját is szívesen olvasom ám! :D

Lujzici!
Motorozás?! Ejha! Én eddig vagy száz métert gurultam motoron, és azt is nagy izgalomban. Pedig bicajozok néha, jogsim meg már több, mint 15 éve van, és rengeteget vezetek.

Jó, hogy Sz. nem a legdrágább gyógyszerekkel kezd.
Utrót mindenkinek nyomatnia kell – inszem után is?

Kisbeeka
Nagyon édi a bari, aztán tessék jól vigyázni rá!
thimmy
Gárdony

Lujzici, nem hiszem hogy a motorozás miatt aggódnod kell. Én is szoktam motorozni a Vasival. Nekünk Suzuki SV 650-es van, megy mint a bolond vele néha. Volt is egy csúnya balesete miután összeköltöztünk. Egy évig épülgetett vissza. A jobb térdén összes szalag szakadt, jobb csuklója törött, gerincén két csigolya törött, és két első foga félig letörött. Fog maradt úgy, nagyon nevetséges, jobb térde akkora mint egy kisebb labda de tud járni, jobb csuklójában vasak, de műkszik és a gerincében lemezek csavarok de minden rendben vele. A lényeg hogy neked inszemed volt, a katonák pihenés közben szépen fel vándoroltak, utána nem hiszem hogy ártott a motorozás. Mostanra meg már meg is tapadt, tehát ezért nem gáz. Én is arra kényszeredtem hogy vonattal jöjjek haza mert Vasi dolgozott és mégis megtapadt szépen, pedig ET-m volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vasikáé 2011.04.05 12:46-kor.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Köszi lányok :) :)

Talán vicces,de most tényleg olyan jó ez az ajándék,olyan kis ölelni való ez a bárány! :)
És nagyon édes,hogy lehunyja a szemeit :D

Thimmy: vigyázok is rá! :) Már meg is kapta Maja egyik kis kötött fölsőjét,amit anyós küldött,így nem is piszkolódik :D :D :D :D
Vendég

Én szeretek motorozni,csak egy új műszaki kéne a kis Mz-re :D :D :D
Vendég

Vagány lányok gyülekezete ez, úgy látom :lol: :lol:
thimmy
Gárdony

Lányok, nem tudjátok, hogy az óra miért van minusz két órában? Nálam a babanet 11:51-et mutat az utolsó hsz-re, pedig 13:51-kor irhattam? :shock:
thimmy
Gárdony

Thimmy: a profil beállításnál állítsd másik időzónára,magától nem állítódik át :?

Bagdadi idő szerint okés lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Belgrád, Budapest, Ljubljana... időn áll, ezt már néztem, és mégis :oops: :cry: :evil: Megpróbálom újraindítani a gépet. Ha marad ez, max. gyakorolom a matekot, és mindig hozzáadok két órát :roll:
thimmy
Gárdony

Thimmy: ne szenvedj vele,állítsd Bagdadhoz,és akkor jól mutatja az időt! :lol: :lol: :lol: :lol:

mást nemigen tehetsz :D
Vendég

vasikáé: A párom is Tamás, szóval jó választás. Én szerettem volna Barbusnak két nevet, de a Barbarában is nehéz volt egyeztetni, mintha ez csak nekem lett volna fontos. Így maradt a Barbara.
vicky79
Budapest III. kerület

Borsó, nagyon aggódom értetek, Eszter ha tudsz valamit mondjad légyszi, nekem nem írt vissza a sms-re.
pannik
Budapest

Hahó!
Jelentem én minden követ megmozgattam, nem tudom áttenni a hotelt máskorra, mert teltház vagy én nem érek rá, vagy barátnő. Mily érdekes, az első eltervezett időpontban esküvőre kell neki menni, ő szórja a rizst a menyasszonyra, hogy bőséges gyermekáldás legyen. Én szórnám nektek, ha tehetném, de csak szorítani tudok!!

Szóval a szívem szakad meg, de én nem tudok menni 16-án. Nem látom a sok-sok pocakos mamit, akiknek annyira szorítok. Persze a vágyakozóknak is! _De igérjétek meg, hogy szervezünk valamit még az idén!????
Látom, Vasika sem ér rá, mert ha ott lenne, akkor tényleg guta ütne meg, hiszen legrégebben őt ismerem, és annyira szorítottam ezért a babóért. Szóval anyukád duplán nagymami lesz, ez aztán! Csak vigyázzon magára ő is, meg hugica is, és persze mindenki akinek kell! Kéretik pocakfotó!!!

Borsókám vajon mi van veled? Mit csinál a pötty?

Sajti? És vajon Lili baba merre jár a Föld körül?

Huh én ma voltam patikában, nem kell mondani, hogy már megint megkavartak mindent. Az aztmás gyógyszerem 60%-kal drágult, ez azért brutál, ilyen még nem volt. Nem tudom, miért a krónikus betegeket sujtják? De ne szóljak semmit, a ti kiadásaitok mellett. Igaz az én sok bajom egy életen át elkisér már. S holnap indulás a fürdő, ahol a kura kb 40 ezer támogatottan, ebből évente kettő kellene, és ez is mig élek.
üdv kispatak
Vendég

Képzeljétek,kimentem a kertbe most késő délután,mert megörültem annak a kis napfénynek,erre látom,hogy a hátsó kertben rohangál egy csirke :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Valahol átjutott a szomszédból,ahol a sok közül az egyik bérlő család tart csirkéket :lol: :lol:

Ez még nem lenne para,de a pocak miatt nehezen merek közeledni az állatokhoz,félek hogy rosszul nyúlok,és kapok egy nagyot telibe, ezért megvártam vele páromat :D :D :D
Viszont a macskánk (kinti) úgy gondolta -joggal-, hogy ez az ő territóriuma,és joga van levadászni a csirkét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Úgyhogy kint rohangásztam a macska után,nehogy idő előtt elharapja a csirke nyakát (sajnos nagyon jó vadászok erre a macskák :lol: :lol: :lol: ),anno a kutyánk jutott át valahogy,és arra az estére már nem kellett neki vacsi... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aztán szerencsésen megfogta párom kisebb kergetés után,és visszahelyeztük a másik oldalra :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Béku, jó kis délutáni kalandod volt! :) Nekem is volt egy : A kiskutyám a délután folyamatosan hívogatott ki az udvarra. De csak annyit csinált, hogy megállt szemben az itatótáljával és közben nézte, majd rám nézett, de messziről láttam, hogy van vize. Aztán végül meguntam és gondoltam adok neki frisset, erre ott lapított benne egy béka :shock: Ezért nem mert inni belőle.

Thimmy, üdv itt. :)

Borsó, remélem hamar rendbe jösz! :arrow: :arrow: :arrow:

Ann, ez jó jel, jó lenne, ha lemenne végre a hcg, ha már így alakult! És nem kellene gyógyszer hozzá.
Vendég

Zsuzsi: édes lehetett a kutyusod :D :D :D
milyen kis okos,tudta Ő,hogy nem boldogul a gazdi nélkül :D :D
Vendég

Sziasztok!!!
Csak gyorsan a fórumtalival kapcsolatban!!!
Első helyen Nekem a pasarét áll,második a vakvarjú és egyedül megyek!!!!

Kisborsó:
Drukkolok nagyon!!!! Minden rendben lesz!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Hahó!

Látom az állatok alakítottak a mai nap.

Zsu: ez a breki jól megtalálta a vizet, szegény kutyi, biztos félt tőle. Nálunk a vizaknában szokott csücsülni az óra tetején, nehogy már leolvassuk. Persze az aknában szinte állandóan van viz ill. a patakban is, ami 2 méterre van, de breki kóma állandóan a trónján ül

kispatak (szóval ezért kispatak)
Vendég

Breki:
Állati kaland :D :lol:

Lányok! Meg volt az első szuri, jelentem, a párom szupi volt. Lehet, hogy "Doki" lesz az új beceneve :D :lol: És sikerült megmentenem az 1/3-ot, ott csücsül a hűtőben :lol:

Ti szedtek kismamavitamint? Soknak utánanéztem, és végül a Hipp Natalt választottam; iszik valaki ilyet? Nekem ízlik, bár kicsit érződik a vas, de jobb mint a Gravida, attól korábban én is hánytam :oops:
thimmy
Gárdony

Sziasztok!

Több mint egy éve írtam, de igyekeztem zugban követni az eseményeket. Most úgy gondoltam érdemes újra jelentkeznem túl a sokadik lomikon és az utolsó lombik eredményeként túl a 12. terhességi héten. :lol: Szóval kívánok minden babára vágyónak sok-sok türelmet és kitartást, mert előbb-utóbb meghozza gyümölcsét és a már babásoknak problémamentes terhességet. :)
Ne adja fel senki!!!

Blacska
blacska

Kisborsó, nagyon-nagyon drukkolok, hogy ne legyen baj!!!
/Barátnőmnek is hematómája volt, őt nem is fektették és már a 21. hétben van!/

Kpn
Így még szuperebb, hogy a fekete fehér kép rólatok van, szuper ötlet!!!
Ööö, én lemaradtam az első óráról, de ha kijön a nyákdugó, nem kell kórházba menni? Amúgy tök jó, hogy végre megindult valami!!!
Nekem a Margitban van a dokim, az van hozzánk a legközelebb, és simán tudok majd otthonról, átszállás nélkül menni vizsgálatokra, a János ezer átszállás lenne.
De mivel szar a felkészítője, na meg a BMC miatt, a Jánosba járok. Mondjuk területileg a Jánosba tartozom.

Kahlan
Léleksimi, tudom milyen nehéz feldolgozni, amikor az emberhez közel állónak babája lesz :(

Vicky
Akkor lehet kár volt megnézni a szülőszobát, bár így legalább ülepedik még 3 hónapig a dolog és nem lesz idegen. Meg már tudom, melyik csengőt kell megnyomni és hova kell menni, ha esemény van :)

Judit
Tényleg kiábrándító volt a Margitos felkészítő...
Személyzeti étterem, piros műbőr (menzás) székek, az ebédmaradvány, morzsák az asztalon, tömeg...
Ja, az ablakok, ajtók nem nyithatók, bekapcsolják a légkondit. Na ezt végig nem sikerült, kb 60-80 ember, szerintem mindenki rosszul lett a végére, dögmeleg volt.
Az elején egy Sejtbankos csajszi mesélt, gondolom muszáj, ezért volt ingyenes a kombinált teszt, de ugye elvileg 1 óra volt az egész felkészítő, a nő meg dumált 25 percet. Vagyis nem lett volna ennyi, ha egy nő nem kötözködött volna végig. Nyilvánvaló volt, hogy nem fogja levetetni a vért, akkor meg miért nem hagyta, hogy gyorsan végezzünk...
Rajta kívül a dokitól is csak egy nő kérdezett, ő az 5.-kel volt terhes, hát basszus, mit nem tud még 4 szülés után??? :)
Semmi hasznosat nem tudtam meg, max annyit, hol kell csengetni ha szülni jövünk.
Ez lett volna a téma:
„Az osztály általános bemutatása. A szülés megindulásának jelei, a szülés szakaszai, észlelése. Szülészeti érzéstelenítés. Az apák szerepe az együtt szülésnél.”
Jó, azt mondta, mikor induljunk el a kórházba, az EDA-ról sokat beszélt, azt nagyon nyomják a Margitban. Apák szerepe... Kb annyi hangzott el, hogy bent lehetnek, illetve a császárt nézhetik ablakon át.
Jó, hogy férj nem jött. Viszont a végére jöhetett volna, a szülőszobás részre, igazából oda is ért, csak mikor hívott, ki voltam kapcsolva.
Amúgy mázlink volt, tök üres volt, senki sem szült, senki sem vajúdott. 4 szoba van, semmi alternatív berendezés, jó, labdák vannak. A műtő sokkolt picit, rossz volt látni.
Amúgy parkban van, jó a kilátás, állítólag néha őzikék is vannak, de ki lesz rá akkor kíváncsi...
Este megnéztem a Sejtjeink utolsó részét, mert vasárnap este csak a felét láttam. Na a nő a Margitban szült, először mutogattam, hogy igen, ez a 4.-es szoba, én is ezt szeretném majd, aztán császár lett, így azt is mutogattam férjnek, hogy innen nézheti, ha császár lesz.

De a Jánosos tök jó, meg hasznos!!! Ha 19.-én kezdesz, akkor még kettőn találkozunk!!!

Én a Vakvarjúra szavazok, az nagyon jó :)
Férj is jönne, most úgy néz ki…

Vikus
Na az a zsírleszívásos dolog nem volt semmi, az ilyenről miért nem hallgat inkább???

Ann
Hát akkor most Marynek örülünk…
Nem lesz gond, nem kell majd injekciókúra!

Béku
Jaaaj, nagyon jó az ajándékod!!!! /Tudod, nálunk bárányos lesz minden…/
A hétfői felkészítőn láttam egy kismamán Bola láncot, de képen jobban tetszett.
Jó kis délutáni kalandod volt! :)

Képzeljétek, ma kaptam fizuemelést…
Visszamenőleg megkapom a 3 hónapra, most lesz mit költenem azIkeában :)
Az utódom hétfőn kezd, hát nagyon fura lesz…
Főnököm is le van törve, hogy elmegyek… Gyorsan el fog menni az a 2 év, túl gyorsan is…
Nagyon szarul voltam ma, megpróbálok korán lefeküdni...

Kép Kép
estrella22

Illetve szerettem volna még kérdezni, hogy van még ötletetek a felkészülési időre, vagy az inszem utánira? Mit tehetek még a siker érdekében?
thimmy
Gárdony

Blacska
Nagyon gratulálok!!! :)
Mikorra vagy kiírva?

Kép Kép
estrella22

Köszönöm Estrella! Október elejére, én október 9-et számoltam, a kiskönyvembe még nem írták bele a pontos időpontot. :lol:
blacska

Sziasztok!

Még élek :) !! De sok a meló, és ott nem is lehet fórumozni. :(

Tali: dátum ok, csak én megyek (Gergőt csak közkívánatra viszem, de előre szólok hogy sokat beszél, ti nem juttok szóhoz :lol: ), hely mindegy (csak menjen oda busz).

Valaki irja meg nekem majd privibe, hova kell mennem, és mikorra. Köszi

Puszi
franci

Nekem mindegy hova megyünk, én két pasival és egy nunással megyek :-)

Blacska,
Übergigaszupergratula !

Estrella,
Nyákdugesz után még napokig is simán el van az ember úgy hogy nem történik semmi.

Kahlan,
Léleksimik !

Kpn,
Naaaaaa ???

nálunk minden okés, szülőbarát gyerekeink vannak, 1 óra késleltetéssel hányta le M az apját, majd Liza engem..... éljen a nyák, éljen a hiszti okozta hányás, baráti :twisted:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Estrella: eszembe jutottál a bárányról,mert én is azon töröm a fejem,hogy bárányos dekorációt csinálok,és Timmy-báránykám illik majd a környezetbe :)

de nézegetem még a dekorációs matricákat,elég sokféle van,persze ugye nekünk nincs külön gyerekszoba,de az ágya fölé rakhatnék valamit amolyan jelzésféleképp,hogy az Maja birodalma :D :D :D

Nálunk most akadozik a felkészítés,majd' 1 hónap kihagyás van,aztán sincs már sok,úgyhogy gondolkozom,hogy máshova átnézek én is...
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, de gyors leszek, mert még mindig le-le dob a net. Reméelm ezt az üzit elküldi.

Judit!
Nekünk a helyszín mindegy, és jön a férjem is /ha minden jól megy/

Borsó!
Drukkolok!

gyoreneildi

Megyünk ma tanácsadásra és ha hazaértünk és a gépem is úgy gondolja akkor jövök és reagálok mindenkinek!
Addig is szép napot Nektek!

gyoreneildi

Jóreggelt! :lol: :lol: :lol:

Béku: Nagyon klassz az ajándékod!!! :)

Blacska: Gratulálok!!!!!!!!!!! :)

Kubukám: Huh... kemény lehetett a tegnapi nap (is) akkor... remélem mára nem tartogatnak semmi efféle "kellemes" meglepetést a gyerkőcök.... :shock:

Estrella: De rendesek a melóhelyeden, hogy bár tudják nem leszel egy db-ig de megkapod a fizuemelést is még!! Tele leszel dellával Csajszi!!! :) :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Ann: Jó jel ez a vérzés!! Nagyon drukkolok, hogy ennek következtében jelentős hcg csökkenés legyen és végetérjen ez a rémálom.... :shock: Utána pedig csak előre és továbbra is csak POZITÍVAN!!!!!!!! Nyárra már baba lesz a pocakodban!!!! :wink:

Barikás lányok.. Estrella és Béku :) ... ebayről néhány dekoros tipp: :wink:

http://cgi.ebay.com/BABY-LAMB-Nursery-C ... 4aa5af1d29

http://cgi.ebay.com/Lamb-Rabbit-Adhesiv ... 1c1ab592df

http://cgi.ebay.com/LAMBS-Vinyl-Wall-Wi ... 84b79d11e4

http://cgi.ebay.com/Windmill-and-Sheep- ... 3cb6c07864

http://cgi.ebay.com/SHEEP-Removable-Nur ... 439cac19ad

http://cgi.ebay.com/Sheep-Rabbit-Kids-R ... 3ca7c7354b

http://cgi.ebay.com/Wall-Decals-Mural-a ... 2a04be1d5c

Nálunk ilyen lett a gyerek szobájának az ajtója:
Kép

andrea-1

Azé az elég cink, hogy bagdadi időt kell beállítani itt a rendszerben, hogy normálisat írjon ki... :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Jó reggelt

Blacska, gratulálok, nagyon jó ilyet olvasni, szuper hír :D

Kisborsóról nem tud valaki valamit??? Nagyon drukkolok és nagyon aggódok érte.

Thimmy én tanárúr tanácsára Femibiont szedek és halolajat omega 3-al (ez nem ő tanácsolta de nincs ellenére) a halolajat kb fél éve szedem tehát jóval az utsó lombik előtt elkezdtem. Sokan esküsznek a füves Gyuri bácsi teakeverérékére amit kifejezetten a babát akaróknak állított össze, esetleg nézd meg ha gondolod szerintem ilyen természetes támogatások sokat tudnak segíteni.

Estrella, nagyon rendesek a munkahelyeden, hogy fizuemelést adnak és ha jól értem 2 év után vissza is vesznek. Ez nagyon megnyugtató érzés lehet.

Breki, nagyon szupi az ajándékod.

Kahlan, drukkolok, hogy mielőbb jobban légy és túl tedd magad ezen a helyzeten. Megmondom Neked őszintén, ha úgy érzed ez most Neked megterhelő akkor bár nagyon önzőnek hangzik, de Neked most magadra kell koncentrálnod és nem másra, a barátnőd egy olyan élethelyzetben van most amikor nem igen a Te támogatásod a legfontosabb TE meg egy olyanban van amikor szerintem abszolút nem hiányzik hogy az ő várandóssága miatt szomorkodj, sírdogálj és rossz érzésed legyen. A lélek doki nekem azt mondta, ezekből a helyzetekből nyugodtan vonjam ki magam, aki nem érti vagy nem akarja érteni az az ő baja nem kell direkte lelket tépni ha nem muszály.

Ann, örülök én is, hogy végre megindult nagyon bízom benne, hogy ez a csökkenést hozza magával.
pannik
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?