Kisborsó, nagyon-nagyon drukkolok, hogy ne legyen baj!!!
/Barátnőmnek is hematómája volt, őt nem is fektették és már a 21. hétben van!/
Kpn
Így még szuperebb, hogy a fekete fehér kép rólatok van, szuper ötlet!!!
Ööö, én lemaradtam az első óráról, de ha kijön a nyákdugó, nem kell kórházba menni? Amúgy tök jó, hogy végre megindult valami!!!
Nekem a Margitban van a dokim, az van hozzánk a legközelebb, és simán tudok majd otthonról, átszállás nélkül menni vizsgálatokra, a János ezer átszállás lenne.
De mivel szar a felkészítője, na meg a BMC miatt, a Jánosba járok. Mondjuk területileg a Jánosba tartozom.
Kahlan
Léleksimi, tudom milyen nehéz feldolgozni, amikor az emberhez közel állónak babája lesz
Vicky
Akkor lehet kár volt megnézni a szülőszobát, bár így legalább ülepedik még 3 hónapig a dolog és nem lesz idegen. Meg már tudom, melyik csengőt kell megnyomni és hova kell menni, ha esemény van
Judit
Tényleg kiábrándító volt a Margitos felkészítő...
Személyzeti étterem, piros műbőr (menzás) székek, az ebédmaradvány, morzsák az asztalon, tömeg...
Ja, az ablakok, ajtók nem nyithatók, bekapcsolják a légkondit. Na ezt végig nem sikerült, kb 60-80 ember, szerintem mindenki rosszul lett a végére, dögmeleg volt.
Az elején egy Sejtbankos csajszi mesélt, gondolom muszáj, ezért volt ingyenes a kombinált teszt, de ugye elvileg 1 óra volt az egész felkészítő, a nő meg dumált 25 percet. Vagyis nem lett volna ennyi, ha egy nő nem kötözködött volna végig. Nyilvánvaló volt, hogy nem fogja levetetni a vért, akkor meg miért nem hagyta, hogy gyorsan végezzünk...
Rajta kívül a dokitól is csak egy nő kérdezett, ő az 5.-kel volt terhes, hát basszus, mit nem tud még 4 szülés után???
Semmi hasznosat nem tudtam meg, max annyit, hol kell csengetni ha szülni jövünk.
Ez lett volna a téma:
„Az osztály általános bemutatása. A szülés megindulásának jelei, a szülés szakaszai, észlelése. Szülészeti érzéstelenítés. Az apák szerepe az együtt szülésnél.”
Jó, azt mondta, mikor induljunk el a kórházba, az EDA-ról sokat beszélt, azt nagyon nyomják a Margitban. Apák szerepe... Kb annyi hangzott el, hogy bent lehetnek, illetve a császárt nézhetik ablakon át.
Jó, hogy férj nem jött. Viszont a végére jöhetett volna, a szülőszobás részre, igazából oda is ért, csak mikor hívott, ki voltam kapcsolva.
Amúgy mázlink volt, tök üres volt, senki sem szült, senki sem vajúdott. 4 szoba van, semmi alternatív berendezés, jó, labdák vannak. A műtő sokkolt picit, rossz volt látni.
Amúgy parkban van, jó a kilátás, állítólag néha őzikék is vannak, de ki lesz rá akkor kíváncsi...
Este megnéztem a Sejtjeink utolsó részét, mert vasárnap este csak a felét láttam. Na a nő a Margitban szült, először mutogattam, hogy igen, ez a 4.-es szoba, én is ezt szeretném majd, aztán császár lett, így azt is mutogattam férjnek, hogy innen nézheti, ha császár lesz.
De a Jánosos tök jó, meg hasznos!!! Ha 19.-én kezdesz, akkor még kettőn találkozunk!!!
Én a Vakvarjúra szavazok, az nagyon jó
Férj is jönne, most úgy néz ki…
Vikus
Na az a zsírleszívásos dolog nem volt semmi, az ilyenről miért nem hallgat inkább???
Ann
Hát akkor most Marynek örülünk…
Nem lesz gond, nem kell majd injekciókúra!
Béku
Jaaaj, nagyon jó az ajándékod!!!! /Tudod, nálunk bárányos lesz minden…/
A hétfői felkészítőn láttam egy kismamán Bola láncot, de képen jobban tetszett.
Jó kis délutáni kalandod volt!
Képzeljétek, ma kaptam fizuemelést…
Visszamenőleg megkapom a 3 hónapra, most lesz mit költenem azIkeában
Az utódom hétfőn kezd, hát nagyon fura lesz…
Főnököm is le van törve, hogy elmegyek… Gyorsan el fog menni az a 2 év, túl gyorsan is…
Nagyon szarul voltam ma, megpróbálok korán lefeküdni...