Nahát, mekkora pangás van itt!
Lara
Köszönöm a megnyugtatást
Érzem én, hogy dolgoznak bennem a hormonok rendesen
Nem vagyok mindig a topon.
Néha jobb
, néha rosszabb.
Szegénykém, nem volt elég ezek szerint az a rengeteg rossz dolog, amit mostanában érzel, most ez a hányinger újra. Nem lehet, hogy "hormonális változás" miatt érzed? Logikus lenne, hogy a szervezeted kicsit erősebben reagál ezekre a váéltozásokra és akkor Andor mindjárt kikukucskál, hogy "Anya én itt vagyok, Te jól vagy? "
Ez a lehűlés kell, hogy hozzon egy kis megváltást Neked! Bár nekem nem lesz jó, mert kihez fogok rögtön rongyolni a hülyébbnél hülyébb kérdéseimmel, de ez nem számít. Nincs kedved csinálni a pocidról képet, addig is lefoglalod magad és feltehetnéd nekünk (vagy elküldhetnéd nekem mailben), annyira kíváéncsi vagyok milyen "benn" - aztán "kinn"
A vizenyősség most picit alábbhagyott.
Nem volt más velejáró. Krizsa is megnyugtatott egyébként. Szerettem volna látni az arcát, amikor előadtam, hogy "aug-ban mentünk volna inszemre, de spontán lett babánk most", de sebaj. Úgysem fog rá emlékezni, megnézhetem szerdán
A dokiválasztásnál most két kh rulez, szt imre (még mindig, ott Balogh doki, de Barna doki is jó lenne), vagy MÁV (az az igazság, megint elbizonytalandotam, hallottam nagyon klassz dolgokat a MÁVról, csak marha messze van nekünk, a város túlsó vége).
Almodo
Semmi gond, sőt. Kotyogj bele nyugodtan! Köszönöm!
Jól esik, hogy figyeltek rám
Így biztonságban érzem magam
Norka
Otthon tudom megnézni a mailt, írni fogok!
Farkasok
Na, mára mi a helyzet? Jobb?
Stelláról bármi hír?
Pusza
Unique