Új privát üzeneted érkezett!

Byby!
Ne parázz nem fáj. Egy nap az elég szar, de azt még a mai napig nem tudtam eldönteni, hogy az altatástól vagy a műtéttől!

Azt mondta a doki, hogy 40-100 között szokott egy ilyen műtétért kapni, mi 40-et adtunk,mert velem minden rendben volt. Igen az első vizsgálat maszek azért 6000 kell fizetni és elvileg a műtét után 6 héttel vissza kell menni hozzá, de mivel én épp akkor voltam Krizsánál ő mondta hgy szépen zárt a méhszáj, így oda már nem mentem.
Úgy van hogy hétfőn bemész kedden műtét szerdán már engednek is haza ha minden rendben.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi
köszike a gyors választ, amúgy rendes a doki
Dr. László?
Nóri
nem rossz az altatás, de tudod, ez a huza-vona,
feltárulkozás már nem tudomhanyadik orvos, műtősfiú, nővér előtt, na ezt útálom
még szerencse, hogy altatnak
byby

Zsebi
ez a 6 hét amit írtála műtét után, addig az új lombikot se lehet elkezdeni?
byby

Byby!
Igen ő a doki. Szerintem rendes, mindenre válaszol ilyen szempontbólolyan mint Krizsa, csak idősebb.
Amiatt én is tök kivoltam hogy megint hányan kukkolnak meg ilyenek, de adnak műtét előtt valami dilibogyót na attól szinte azt se tudod hol vagy a műtét reggelére csak képekben emlékeszem, szóval emiatt ne parzázz. Én a beöntstől voltam nagyon beszarva, de azt is ki lehetett bírni.

Hát ezt nem tudom hogy 6 htetet amúgy is kell-e várni én nem is akartam előbb kezdeni, de Krizsa és László azt mondta ilyenkor hogy ott piszkálnak jók az esélyek, nekem nem jött be de neked bejöhet. De talán kell is az a hat hét.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!
Már van áram!

Unique,
MINDENKI!!!

HÉTFÕN MEGYÜNK AZ UTOLSÓ PAPÍROKAT ALÁÍRNI!!!!!
Ma jött az ajánlott levél. Hétfő délután kell vinnünk még a munkáltatóit...stb. Többen azt javasolták, hogy abban az esetben, ha számunkra pozitív a határozat mondjunk le a fellebbezési jogunkról, így rögtön jogerős lesz a határozat.
LÁNYOK! FARKASKOMA, LARAPAPA EGY HÉT, MAX 10 NAP ÉS "KISMAMA" LESZEK!!!! Utána már csak a türelem, de én elütöm ám az időt Kép bababoltból-bababoltba fogok kóricálni.Kép
Kép

Byby
Sajnálom.Kép

Judit
Mi mindannyian itt állunk melletted. Akárhogy is döntesz (most kezditek vagy később), jól döntesz. Küldjük az erőt, energiát, vidámságot, ölelést, drukkotKép. Hosszú volt a kihagyás, a doktornővel való megbeszélés biztos segít a döntésben.

Zsebike
Nagyon szép a táblicsku.Kép

Lara
Mai nap hogy telt? Andor bírja még? És te?

Sziasztok

Renóca
Kép
süni_renóca

Renóca! ez szuper! és azt is tudjátok már hogy ki lesz az a baba, vagy még ezután döl el?

Zsebi! az én orvosom Dr. ZádoriKép Meséltem a multkor összekevertél valakivelKépKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

NorkaKép
Kezdek kicsit parázni... Olvastam egy másik topicban, hogy írtad Krizsa és Kovács dr. "afférját". Most már izgulok, hogy Kovács doki azt mondta az értékeimre, hogy minden OK, tényleg az-e. A progi az tuti jó, mert arra konkrétan emlékszem, 124 volt, de a HCG-re csak annyira emlékszem, azt mondta, bőven a minimálisan elvárt fölött van. Remélem, tényleg jót mondott Kép Bár akkor asszem épp kimentek tőle a nála levő betegek, mert várnom kellett rá egy csomót meg nyári pangás volt, de akkor is izgulok... Kép

Unique

KépKép
unique

Karmen

Sajnos most még csak listára kerülünk. A babócára, akit nekünk szán az ég még várni kell. Én lehet, hogy 3 hónapig, de az is lehet, hogy 1,5 évig leszek kismama. Kép

Renóca
Kép
süni_renóca

Lányok,

A babaprojectes topicban az egyik lánynak (Tjuca) segítsére lenne szüksége. Kifogyott az utro-ja, dokiváltás közben van,a régihez már nem akar visszamenni (nem is tud, mert egyszerűen képtelenség bejutnia hozzá), az újhoz még nem akar rárontani ezzel ...
Szóval, ha valakinek lenne "fölösben" utro-ja, kérlek, írjon neki a babaprojectes topicba!

Köszi

Unique

KépKép
unique

Unique, írtam mailt, az az "affér" nem Kovács szakmai tudásán múlott, hanem egészen máson. Nincs okod aggódni.
s_norka

Unique!

Eszedbe ne jusson aggódni, 100%-ig biztos lehetsz benne, hogyha Kovács doki azt mondta hogy jó a HCG-d, akkor az tényleg jó volt. Én is olvastam anno azt a történetet, amirol Norka írt, azért szerintem nem volt ennyire egyértelmu és nyilvánvaló, hogy kinek volt igaza. Egyszeruen vannak véleménykülönbségek orvosok közt, mert az orvostudományban sem minden fekete vagy fehér. És igazából arról sem voltam/vagyok meggyozodve teljesen, hogy annó a lánynak a beszámolója teljesen tárgyilagos volt.
Szóval szerintem nem szabad egyik Kaális orvosról sem azt feltételezni, hogy nem figyel oda, vagy nem foglalkozik velünk legjobb tudása szerint, csak azért, mert valamikor valaki egy fórumon rosszat írt róla.
Én egyébként 9 hónapja járok dr. Kovácshoz, eddig mindig tökéletesen korrekt volt velem, de ennek ellenére nem védeni akarom Ot. Csak hidd el, semmi okod nincs attól félni, hogy bármi gond lenne...
Ja, és bocs, hogy így ismeretlenul belekotyogtam...

Almodo

Kép
almodo

Unique,
nyugi, ha nem lett volna jó a HCG értéked, Kovács doki megmondta volna. Annak idején az enyém elég halovány volt és nem ringatott hiú ábrándokba. És a sok vérzés után is csak a 9. héten gratulált a babához, egészen addig fenntartásokkal kezelte a dolgot, míg nem láttuk kezét-lábát mozogni és el nem múltak a vérzések. Szóval csak akkor mondja, hogy állapotos vagy, ha ebben 100%-osan biztos. Egyébként erről az afférról én nem hallottam. Lehet kíváncsiskodni (akár priviben)?
Hányinger: hát a röhej az, hogy most visszatért. Na jó, nem annyira, mint az elején, de mégis. Tegnap ettem 3 db szilvásgombócot, amitől aztán délutánig émelyegtem. Szinte már csak a zöldséget és a gyümölcsöt tudom legyűrni, max 1-1 szendvicset. Már nem is igazán főzök, mert úgyis mindent kidobunk, már amit Peti nem evett meg. De az őszit, a dinnyét és a kukoricát bármekkora mennyiségben be tudom falni Kép Ha a tésztaféléket kívánod és jót is tesz, akkor egyél azt. Ilyenkor mindent megengedhetünk magunknak, csak egyet nem: kettő helyett enni (szerintem). Kép

Renóca,
gratulálok a zebrádhoz!!!! Olyan jó téged ilyen boldognak látni (olvasni) Kép

Byby,
sajnálom, hogy mégsem baba van a dologban, de azért a cisztamentességnek örülök. Akkor nincs más hátra, mint előre Kép És ne tűnj el mindig!!!

Hát ma már nem tudtunk olyan nagyot aludni, mint tegnap: 5-kor már fenn voltam. De legalább most jó hűvös van Kép Már elmosogattam, mindjárt indulok a bótba ősziért Kép
Ja és úgy látszik, Andort még a hidegfront sem csalogatja elő. És tegnap egész nap jöttem-mentem, triplájára dagadt a lábam, de ez sem zökkentette ki őfelségét a nyugalmából. Úgy látszik, tényleg szeret odabenn lenni. Végülis maradjon csak addig, amíg szüksége van rá, de már nem csak én, hanem apukája is kezd türelmetlenkedni. Várja már nagyon Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Renóca! jaj, sajnálom hogy félreértettem, azt hittem már anyuka leszel, de persze végig kismamát irtál, már látom. De remélem arra sem kell sokat várnod!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok
Csak bekukkantottam és szaladok:KépKép

Szép napot mindenkinek!

Lara
Kitartás!Kép

Renóca
süni_renóca

Sziasztok Lányok,

Lényegi dolgokról délután, tudjátok, most dolgozom Kép
Tegnap teljesen kiakasztott a babanet este. Kb. 8- nem tom meddig nem lehetett semmit írni Kb. 10x próbáltam...

Tegnap elkezdett odalenn olyan "vizenyős" lennia téma. Kép Olyan furi. Nem tudom mit kezdjek magammal. Ma reggel felhívtam a dokimat (Mágust), nagyon gratulált a babóhoz és azt mondta, semmi gáz, ez teljesen normális. Volt Nektek is hasonló "élményetek"? (babásoknak írtam ) Azt mondta, ha majd viszket és olyan fehér, túrós az állaga, akkor lesz csak gomba. Mert a kismama-para megint beindult, természetesen. Kép Ma reggel sokkal jobb volt a hányinger is, tegnap jól bekajáltam még este is tésztából, lehet, hogy ezt komálja a kis "büdös"...

Ja, azt hiszem megvan a dokim (úgy értem az állandó ) Még nem 100%, beszélnem is kell vele, de sztem a héten beszélek vele és jövő héten elmegyek hozzá (is) egy bemutatkozó sztárfotó erejéig Kép

Na délben jövök, most eldugulok, csak ezt ki kellett adnom magamból Bocsi.

LaraKép
Köszönöm a megnyugtatást. Kép Délben írok bővebbet. Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique,
terhességi folyás, teljesen normális. Amíg nincs kellemetlen velejárója, ne is foglalkozz vele.
Melyik kórházban dolgozik a új dokid? Arra mindenképp kérdezz rá, hogy a szülés várható időpontja körül nem megy-e szabadságra. Mert van, hogy ezt elfelejtik.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Nahát, mekkora pangás van itt! Kép

LaraKép
Köszönöm a megnyugtatást Kép Érzem én, hogy dolgoznak bennem a hormonok rendesen Kép Nem vagyok mindig a topon. Kép Néha jobb Kép, néha rosszabb. Kép
Szegénykém, nem volt elég ezek szerint az a rengeteg rossz dolog, amit mostanában érzel, most ez a hányinger újra. Nem lehet, hogy "hormonális változás" miatt érzed? Logikus lenne, hogy a szervezeted kicsit erősebben reagál ezekre a váéltozásokra és akkor Andor mindjárt kikukucskál, hogy "Anya én itt vagyok, Te jól vagy? " Kép
Ez a lehűlés kell, hogy hozzon egy kis megváltást Neked! Bár nekem nem lesz jó, mert kihez fogok rögtön rongyolni a hülyébbnél hülyébb kérdéseimmel, de ez nem számít. Nincs kedved csinálni a pocidról képet, addig is lefoglalod magad és feltehetnéd nekünk (vagy elküldhetnéd nekem mailben), annyira kíváéncsi vagyok milyen "benn" - aztán "kinn" Kép
A vizenyősség most picit alábbhagyott. Kép Nem volt más velejáró. Krizsa is megnyugtatott egyébként. Szerettem volna látni az arcát, amikor előadtam, hogy "aug-ban mentünk volna inszemre, de spontán lett babánk most", de sebaj. Úgysem fog rá emlékezni, megnézhetem szerdán Kép
A dokiválasztásnál most két kh rulez, szt imre (még mindig, ott Balogh doki, de Barna doki is jó lenne), vagy MÁV (az az igazság, megint elbizonytalandotam, hallottam nagyon klassz dolgokat a MÁVról, csak marha messze van nekünk, a város túlsó vége).

AlmodoKép
Semmi gond, sőt. Kotyogj bele nyugodtan! Köszönöm! Kép Jól esik, hogy figyeltek rám Kép Így biztonságban érzem magam Kép

NorkaKép
Otthon tudom megnézni a mailt, írni fogok! Kép

FarkasokKép
Na, mára mi a helyzet? Jobb? Kép
Stelláról bármi hír? Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

KrisztaKép
HOgy vagy? Kép

KépKép
unique

Sziasztok Lányok!

Na megint el sétáltam internet közelébe.

Lara
Kitartás!Már nem sok van hátra!11-ére vagy kiírva ugye?Azt hallottam, hogy a fiúk ki szokták várni az idejüket, sőt!De persze nem biztos, hogy mindenkinél így van ez!
Kitartás mégegyszer!És megy a +energia ezerrel a szülésre!!

Kriszta
Neked is azt tudom mondani, hogy kitartás, szombat már mindjárt itt lesz!És akkor már biztos leszel abban, amit most még csak sejtessz!

Stella
Remélem minél hamarabb haza mehetsz a kórházból, a pocaklakó(i)ddal.És utána teljesen jól lesztek!

Aki bizonytalankodik, az szedje össze magát, és legyen biztos magában!Mindenkinek sikerülni fog, van akinek később és van akinek hamarabb.De ahhoz el kell indulni!

Renóca
Örülök nagyon, hogy végre te is kismama leszel pár napon belül.Reméljük minél kevesebb időt kell ebben az állapotban el töltened!

Mindenkine
Képzeljétek, valamelyik nap, egy itteni nő ikreknek adott életet, a 37. terhességi héten.Ez nem is nagy dolog csak, hogy mind a két baba 3kg fölötti volt.Nem semmi!Vmelyik nap jönnek haza a kórházból, majd megnézem a kis lurkókat!

Na puszi Mindenkinek!
Nem tudom mikor jövök legközelebb!

Ja!
Zsebi
Mi is gondolkodunk a szélessávún, csak nekünk nincs vezetékes telefonunk.Várjuk, hogy bekössék a kábeltévét, és talán azon keresztül majd be lehet kötni.Nagyon-nagyon szeretném már én is!

Na most már tényleg befejezem, mert már egész regény lett!
Puszi!
Edina
dedina

Halló,

Megmondom a frankót, szerintem azért parázok, mert elvileg holnap körül kellene megjönnie és én ezerrel azért szorítok, hogy ne jöjjön meg, de néha kapok testjeleket hogy ez mégiscsak meg akar jönni és ez baromira elkedvetlenít.
A szaros irodai fájlom sem mükszik még talán majd holnap de annyi mindent kellene csinálnom, hogy nem tudom majd mikor.

Voltunk dokinál, nagyon rendi volt, furi volt újra ott lenni. Ha most megjön akkor lesz egy 3. napi vérvételem ( vasárnap-hétfő), majd 17-én UH, hogy hol tart a ciklus, és elvileg augusztus 27-én indul a protokoll, és várhatóan szeptember 12-16 körül lenne a punkció.

szakértők jelentkezését várom:
Miközben megbeszéltük hogy mikor kezdünk, mondta a dokicsaj hogy esetleg ha szeretném akkor csináltathatok egy HSG-t ( Kaáli vagy másik kórház), mondtam neki, hogy amikor volt a laparom márciusban akkor megnéztek mindent, és amikor májusban voltam a Szabolcs utcában dumcsizni Vajda dokinál, hogy szívesen csinál egy hiszteroszkópiát de azt mondta a laparon mindent átnézett és szerinte teljesen felesleges, de ha engem az megnyugtatna akkor szívesen megcsinálja. Na most akkor hogyan döntsek???!!! Elvileg hétfőn kell jelentkeznem a Kaáliban ha szeretnék mégis HSG-t és akkor a következő héten megcsinálja.Mondta, hogy ha polip vagy mióma lenne akkor szt már látták volna. Felajánlotta, hogy ha akarjuk akkor elküld kromoszóma vizsgálatra is ha akarom, de ha ott kiderül valami akkor azon nem nagy valószínűséggel tudnak majd segíteni illetve ha olyan az elváltozás akkor tudják szűrni az embriót hogy örökli-e, de ugyanakkor azt is tudnunk kell, hogy ha teljesen normálisan osztódnak a megtermékenyítés után akkor sem biztos hogy nem defektesek. Szóval nagyon pozitív volt és az volt az érzésem, hogy vagy olvassa a babanetet és tudja kik vagyunk vagy most totál fel van töltődve a szabi után vagy ő is tutira akar menni, azt mondta egyszer be kell jönnie annak a plusznak amitől terhes leszek és maradok. Legalább kétszer rákérdezett, hogy akkor indulhatunk-e tutira, lehet látta rajtam hogy nem a földön járok.
Na ez van csajszikáim!Amúgy tegnap este letusoltam és játszottam egy kicsit a TV távirányítóval és bealudtam, röviden szólva ki voltam nyúlva.

Byby,
Ne mondom, hogy élvezet egy lapar, de utána a megnyugvás az jó. Szóval a célért ki kell bírnod, mellesleg tényleg (Zsebes) úgy belőnek hogy annál tutibbat azóta sem aludtam, nehogy már az zavarjon hogy vizslatja a nunid, mellesleg amikor bealszol ezerrel söpörnek be és ki az emberek és kuksiznak jé egy petevezető így néz ki, nem hinném, hogy a külső annyira vonzaná őket, a műtősfiúk meg szerintem teljesen empatikusak, és hihetetlenül erősek, na azért nem egy amerikai tűzoltós csávót képzelj el, de semmi rossz tapasztalatom nem volt. Szóval csak előre van.

Lara,
Szóljál ám a kiscsávónak, hogy az még hagyján, hogy betartja a határidőt, de hogy még a zuhanyzik is egyfolytában az azért már egy kicsit sok. Remélem lesz kád a szülőszobán és nem éri sokként, hogy itt kint csak akkor lehet pancsizni, ha fürdetés van.

Köszi a bíztatást, nem tudnám elhalasztani a protokollt, mert tudat alatt nagyon akarom, csak a tudat nem tudja hogy én ezt nagyon akarom.

Kriszta,
Tartsatok ki, mindjárt szombat. Csinálsz otthoni tesztet vagy csak a vérvétel?Remélem otthon durmolsz ebben az őszi időben.

Kavicska,
Hun lenni?

Sünikém,
Hitted volna, hogy ilyen gyorsan megy a dolog? Hétfőn egy új élet kezdődik, és egyenesben lesztek. Bízzunk benne, hogy nem kell sokáig egy helyben topogni.

Puszkó mindenkinek
Farkasok J

Kép
farkasok

Judit
Nekem ezek az üzik nagyon hiányoztak! Mindig mosolyt csalsz az arcomra.Kép
Sajnos HSG-ben nem vagyok járatos.

Edina
Sajnálom, hogy nem tudsz gyakrabban jönni.
Nekünk kábeltévés a net. Az elején még voltak vele gondok, de most már szuperül működik. Csak a vírusokat nem kedveliKép.

Renóca
Kép
süni_renóca

Sziasztok,

Farkaskoma pontosít!
Judit Hiszteroszkópiát értett a HSG alatt, hisz HSG-je volt már!
Tehát a méhfeltöltés esetének kérdése áll fenn!

Köszi,

Farkaskoma

Ha és elkezdtem képeket feltenni a családról, kutyákról, taliról. Igaz folyamatban van, de bővítem.
Tehát.

http://www.kep.tar.hu/farkasalom

Puszi

Kép
farkasok

Ja és tegnap kiporszívóztam szó nélkül!
Ma kihez menjek?
Eredeti Farkaskoma minőség!

Csak semmi hajolás hölgyeim!

Farkaskoma

Kép
farkasok

Farkaskoma,

Hozzank johetsz KépKép Bar nalunk is Zoli a felelos, de szerintem szivesen atadja neked a stafetatKép
Judit,
Szerintem sem lenne szukseges a hisztero a lapar utan, de ha ugy erzed ez megnyugtatna, akkor hajra. Nehogy ma ezen muljon -itt legalabb nem vagnak, csak altatnak KépKépKép
Tenyleg rendes volt a dokino, szerintem is a szabi utani frisseseg teszi KépKépKép

Sajnos en ma mar dolgozom, es holnap is, de nem viszem tulzasba... Igy megis gyorsabban megy a nap, mint otthon, es mindjart itt a szombat. Ma es holnap este is szulinapozni fogok kulonbozo baratosnoimmel, igy remelem kibirom koromragas nelkul szombatig. Vervetelre megyek, nem merek tesztelni... Mar annyi negativ tesztet lattam, hogy eldontottem, csak akkor fogok tesztelni ha a vervetel pozitiv, mivel egy pozitiv tesztet azert szeretnek vegre latni KépKépKép

Unique,
Ne izgulj, valaki mindig megnyugtat majd, bar el tudom kepzelni hogy a 9 honap alatt mindig van valami izgulni valo. Ezert is jo ez a kis csapat itt Kép

Renoca,
Unnepeljetek meg hogy kismama lettel Kép Ezen a csunya napon legyen valami szep is...

Norka,
Igen az inszemek alatt is szedtem progit, de az Duphaston volt, szajon ati gyogyi, tehat nem ez a golyobis, ezert gondoltam hogy ki tudja ez milyen erzeseket kelthet. De mostmar nem gondolok erre, ezerrel a pozitiv eredmenyre koncentralok, annyira hogy mar egy kis emelygest is sikerult produkalnom Kép Viccen kivul, tenyleg nagyon akarom hogy sikeruljon...

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

FarkaskomaKép
ideideideideideideideide!!!!! Kép porszívózás ügyben nem vagyok nagy májer. Kép Főleg most Kép
Jó olvasni ezt a pozitív hozzáállást! Kép

NorkaKép
Bocsánat, félreértettem a dolgot és most már teljesen ok vagyok. Megnyugodtam. Amúgy is borzasztóan tisztelem őket és felnézek rájuk, azért amit és ahogy csinálnak és ahogy velünk bánnak! Kép Szóval még egyszer bocsi. Kép

JuditKép
Végre itt van újra a "mi" Juditunk is! Kép
Hű, végigolvastam az alternatívákat. Okos dolgot nem tudok hozzátenni, de azt igen, hogy bárhogy is döntesz, úgyis a szívedre fogsz hallgatni (meg a szakértőkreKép), és az jó döntés lesz. Ja, és melletted állunk (de ezt nem is kell mondani, remélem... Kép).
Ha megnyugtat egy vizsgálat, akkor érdemes megcsinálni. De csak ha tényleg megnyugtat. Mert ha úgy mész neki a dolgoknak, hogy nyugodt vagy és higgadt, az már legalább fél siker! Kép
És én is szorítok annak az átkozott Pirinek, hogy jó messze kerüljön el Téged! Kép ++++++++++++
(és akkor nem kellene dönteni Kép)

EdinaKép
Kár, hogy nem tudsz gyakrabban jönni, szeretem olvasni az irományaidat. Az az ikerszülés tényleg nem volt semmi Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

RenócaKép
Annyira örülök neki, hogy kismama lettél!!!! Mesélj majd milyen boltokban jártál, miket láttál! Kép

KépKép
unique

KrisztaKép
Igen, csak ne menjek az "agyatokra" Kép
Egyetértek a nem-tesztelés gondolatával.
Ugye azért megírod majd nekünk szombaton a + eredményt? Mert csak az lehet! Kép

KépKép
unique

Itt volt a barátnőm a két gyerkőcével, a lánya 5 éves múlt, a fia 1. Felmértem a terepet, mit kell majd átélnünk. Hát nem semmi a két lurkó. Fél perc alatt szétkapták a lakást Kép Rakok fel róluk egy képet:
<!--attachment: 1_002-248151.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*45.2**1+002%2erar --><center><pre>
Kép
1 002.rar (45.2 k)</pre></center><!--/attachment-->

Unique,
merre laksz? Csak nem a 11. kerületben? Már csak a Szt. Imréből gondoltam. Egyébként nem árulok el titkot, hogy Kavicskánál érdeklődhetsz a kórházról, ő ott csecsemős. És persze ha az állapotoddal kapcsolatban van kérdésed, ne habozz, kérdezz és megpróbálok segíteni Kép

Edina,
nem semmi az ikres csaj, tökéletes példa itt mindenki számára Kép

Farkasok Juditja,
hiába mondom neki, hogy zárja el a csapot, nem hallgat rám Kép Úgy látszik, élvezi a locsi-pocsit Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Na ez a kép dolog most nem sikerült. Szóval újra:
Kép
Remélem senkit nem bántok meg ezzel képpel!

Lara

KépKép
lara77

Edina!
Nekünk is a kábeltévé mellett jön a net! Kép Baromi jó mikor képet csatolok most pikk-pakk, eddig meg mire becsatolta a táblát még elmehettem vacsizni. Kép

Farkasok!
Tudjátok a remény hal meg utoljára. Miért ne lehetne ez a spontán hónap a tiétek? Én nagyon szorítok!!!!!!

Egyet nem értek a hiszteroszkópiát a laparral együtt miért nem csinálták, nekem a kettő az egyben volt! A dokinő mit modnott érdemes, vagy inkább most hagyjátok? Mert ha ő annyira nem ragaszkodott lehet hogy én hagynám elvégre lapar és HSGvolt ha olyan nagy baj lenne azt szeritnem látták volna. Fú akkor nagyon együtt fogunk menni ősszel!!! Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Farkaskoma drága! KépJókor szólsz!
3-kor fejeztem be a nagytakarítást.Kép
Legközelebb az ilyen jellegű késztetéseket szíveskedjék előre jelezni.Kép

Kriszta
Csak hétfőtől leszek "kismami", akkor kapjuk meg a papírt. De azt megígérhetem, hogy megünnepeljük! Elkezdődik életünk új, várva-várt szakasza.Kép

Renóca
süni_renóca

Ime az ígért képek a F1-ről!

Ezt az én kedvemért fényképezte, mert enyhén szólva Attila ezt a csapatot utálja!

Kép

Ez Attila kedvenc csapata, és marha boldog volt, hogy hétvégén ők bizonyultak a legjobbnak!

Kép

Végül egy kép amin a pilóták vannak, akinélkül elképzelhetetlen lenne a F1.

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kavicska

Merre vagy??? Kép

Lara

Aranyosak a gyerkőcök. 2 hét múlva már én is ilyen kis 4-5 évesekkel fogom múlatni az időt. Legalább előre megtapasztalhattad milyen magasra kell pakolni mindent, mit kell bezárni, elzárni.Kép
Kép

Farkasok
Jófejek a kutymorgók. Jómagam is tacsi és beagle párti vagyok. Az állatorvos szerint a mi kutyunk skót juhász, beagle és még valaminekKép a keveréke. Talán nyúlKép.Kép

Renóca
süni_renóca

Zsebike

Egyszer (nem reklámozom az üzletet Kép) a fóti C-ban ki volt téve egy F1-es versenyautó. Nagyon meglepődtünk, hogy milyen kicsi, alacsony, mert addig csak tv-ben láttunk. Biztos tuti jól érezte magát a párod. Köszönjük a képeket. Remélem egyszer mi is kijutunk. Kellett füldugó? (Bocsi ha buta kérdés, de biztos nagyon hangos volt.)

Renóca
Kép
süni_renóca

Lara! édesek a gyerekek!

Farkasok! ö meg a mi kutyusunkKép

KarmenKép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Kavicska jelentkezikKép
Köszi hogy hiányoltatok!Megvagyok,csak nem érek ide írni.Igaz itthon vagyok nem dolgozom,de most nem értem még ide.
Köszönöm jól vagyok,mindig elolvaslak titeket,aztán hoppaz ágybaKép
Holnap reggel 1/2 8-ra megyünk uh-ba,és remélem kiderül, hogy mikor lesz a mi napunk.Nem igazán érzem,hogy nődögélnek,de biztos azért mert most nem hirtelen,hanem szép lassan teszik.
Holnap remélem lesz időm,elmondani az eseményeket.
De most megyek szunyálni,mert holnap reggel korán kell kelni,hogy korán odaérjünk.
Puszi mindenkinek!
kavicska

Renóca!
Nem kell neki füldugó nem olyan hangos, Attila nagyon élvezi ezeket a hanokat!!!!!!
amúgy tényleg érdemes egyszer élőben megnézni nagy élmény!

Kavicska!
Nagy durkk neked!!!!! Biztos szépen nőnek a tüszencsek!!!!

Kriszta drága!
Először is enged meg hogy névnapod alkalmából nagyon sok boldogságot kívánjak és ha már így egy héten van a szülinapod és a névnapod, akkor nagyon remélem a legszebb ajándék a tiéd lesz a héten! Kép

Szombatra nagyon nagyon szorítok neked a távolból,d e gondolatban itt leszek és vasárnap örömteli hírket akarok olvasni!!!!!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kriszta
Kicsi vagyok, székre állok, hogy biztosan meghalljátok: boldog névnapot és zebrás tesztet kívánok!
Kép

Kavicska
Drukkolunk, várjuk a híreket! Most vagy épp az uh-on. Kép

Karmen
Milyen kedves pofija van a kutyutoknak.Kép
Renóca
süni_renóca

Kriszta,
nagyon boldog névnapot kívánok!!!
Kép
És persze minden drukkom és + energiám a tied!!!

Kavicska,
megy a drukk a tüszőcskéknek!!!

Farkasok, Karmen,
nagyon édesek a kutyák Kép
És a talin is milyen helyes emberek voltak KépKépKép

Zsebi,
mi az Árkádban voltunk egy versenyautó kiállításon még talán tavaly. Teljesen olyanok, mint a matchboxok Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Kép
süni_renóca

Sziasztok!

Megérkeztünk.
Tök jól állunk.Jobb oldalon beindult a tüszőkém 1000L 10mm-ről 18-ra nőtt,és bal oldalon vannak ketten 16és 17 mm-esek.
Hétfőn 10-kor lesz az inszemináció.8-ra megyünk a párommal.aztán 10-re vissza.
Hát kicsit izgulok,mert ilyen még nem volt,de várom,hogy 1-ről hátha 2-re jutunkKép

Na megyek,mert mindjárt dolgozom!
Köszi a drukkokat!
Sziasztok!
kavicska

Kavicska
Drukkolunk tovább. 3 tüsző inszemre, szerintem szuper! KépKépKép

Ezt csak neked küldöm, na jó a többieknek isKép:
Karmen mindjárt itt az előadás!!!

Kép
Kép

Renóca
süni_renóca

Kavicska!
Ez nagyon jó, akkor hétfőre egy nagy durkk és utána 2 hétig!!!!!!!!!

Kriszta!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Holnapra!!!!!!!!!!

Elmentünk Tolcsvára vasárnap jövünk! Kép

Wish!
jó hogy már leszel jövő héten!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Jó pihit Kép

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok,

Vegre tul vagyok a punkcion.
5 petesejtunk lett Kép
Hetfon kapom vissza a poronytokat.
Vasárnap kell telefonálnom, hogy állnak a lurkók.
Fantasztikus, ma új életek jönnek létre. Kép
Mit gondoltok, ma 0 vagy 1 naposak a gyermekeink?
Remélem legalább egy velünk marad...

Egyebkent pedig fáj elég jol a hasam, és meg is nott, remélemm ennél nem lesz rosszabb, baromi kenyelmetlen az agybol a notebookomrol irogatni. Kép

Sok-sok pozitiv energia mindenkinek!

Mka
Vendég

Sziasztok,
Nagyon koszonom a sok nevnapi jokivansagot. Remelem a zebrak is hallottak hogy szuletes es nevnapom van egyszerre a heten KépKépKépKépKép Nagyon izgulok es nagyon vegyesek az erzeseim is. Egyik pillanatban tudom hogy sikerult, masikban pedig biztosra veszem hogy nem...tiszta gaz. Na mindegy, ezt a kis idot mar ki kell birnom valahogyKép

Mka,
Szuper hogy tul vagy a punkcion, nekem is ot petit tudtak leszivniKépKép Az nem rossz szam, plane ha mind megtermekenyulnek. ICSI-tek volt vagy sima vagy vegyes. Bocs, de nem emlekszem hogy irtad-e. Szerintem ma meg 0 naposak, mivel a 3. napon ultetik oket vissza KépKép: Nagyon drukkolok, tudod, most sikerszeria van Kép Pihenj sokat hetfoig Kép

Kavicska,
A 3 tuszo is nagyon jo az inszemre, es ti is pont hetfon mentek mint Mka. Nagyon fogunk szoritani mindkettotoknek hetfon. Olyan jo lenne vegre egy inszemes baba is itt a csapatban.

Ma alig dolgoztam valamit (leszamitva egy 57 percig tarto konferencia hivast)

Holnap jelentkezem amint tudok a jo hirrelKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta,

Boldog névnapot es szulinapot!
Mennyi hasonlosag! Ha minden jol megy, en a szuletesnapom elott ket nappal fogok tesztelni kb.
Kép
Mind ICSI, mert hereszovetbol nyert spermiumokkal termekenyitenek.

Drukkolok neked holnapra.
Mka
Vendég

KrisztaKép
Nagyon boldog névnapot kívánok Neked! Kép
És annyira de annyira szorítok Neked! Mindenem x-ben! Kép

MkaKép
Szupi, hogy ilyen szép petikék lettek ilyen sokan! Kép Azt hiszem most van Neked az az időszak (részben), hogy víz-víz-víz-husi-husi-husi - ha nem tévedek Kép
Jobbulást a pocidnak! Kép

EdinaKép
Kérlek, izzítsd a zebrádat Kriszta miatt szombatra, jó? Kép

KavicskaKép
Írtam mailt!

Pusza

Unique

Ui. megtaláltam a tutit: savanyú káposzta! Kép

KépKép
unique

Unique,

Igen, itt a forumon ez terjedt el, hogy mostantol sok husi es viz, de en még az elején megkérdeztem a dokit az étkezésről.
Azt mondta a feherjedus etkezes csak akkor lényeges, ha tulstimus az ember lánya. Én nem vagyok az. Szóval a husevést nem fogom eltulozni, bár már a stimu eleje óta figyelek a kajara, es a feherje bevitelre most jobban és arra is, hogy a szenhidrat bevitelt csokkentsem.
Egyebkent errol ket fuggetlen meddoseggel foglalkozo dokit is megkerdeztem, es ugyanazt mondtak Kép
A folyadékbevitelre ketten is felhivtak a figyelmem, igy iszom, mint a kacsa. Bár én egy ideje egyébként is sok vizet iszom, hozzászoktam már a sok folyadékbevitelhez.
Szoval én a dokim tanácsait kovetem mindenben.

Mka
Vendég

Sziasztok,

Végre itt a hétvége, remélem ezt ti sem bánjátok.
Most csak valahogy a pihire van időnk, erőnk.
Tv-zünk már ha lenne valami értelmes.

Mka!

Megy a drukk ezerrel, ügyik legyetek.
Vasárnap úgy is megyünk a Kaáliba vérvételmre (3.napi + HIV&AIDS), s majd átadjuk a simit az embrióknak, s megmondjuk, hogy nagyon nagyon jó helyre kerülnek!

Azért az nem baj ha az átlagnál több húst eszel!
De a víz az ezerrel menjen!

Lara,

Itt a szar idő, Andor nem óhajt kijönni.
Mi Petivel már igen szomjasak vagyunk.
Állandóra be van hűtve a sör meg az Unikum, Beherovka!

Peti,

Ha hétfőg semmi megdumálunk valami italrandit, közel hozzátok, mert akkor tutti kiáncsi lesz erre az igen férfias cselekedtre!

Kriszta,

A Farkasok is nagyon nagyon boldog névnapot kívánnak.
S farkasalom képei közé feltettem az orchideakiállítás képeit, egyet választhatsz, a többit meg holnap, az eredmény után!

Unique,

Ha káposzta hát káposzta.
Enned pedig kell valamit!

Kavicska,

Ez tutti jó, akkor hétfőn meglesz a a második lépés.
Remélem Sanyival nagyon bizakodóak vagytok!!! Csak így lehet tudod?

Renoca,

Akkor jövő héttől mehetsz boldog kismamként a sok gyerek közé, vagyis a gyerekek közé, még nem biztos, hogy olyan sokan lesznek.

Jóbarátokban épp Chandlerék örökbebaba telefont kaptak, hogy őket választották!

Na megyünk Wishékhez becsukni az ablakokat!
Holnap jönnek haza végre!

Puszi

Farkasok

Kép
farkasok

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?