Új privát üzeneted érkezett!

Tejserkentő a More Milk.

Rozsaag
Jót nevettem, amit írtál. Tényleg jól kipihentem magam. :D

Kép
Kép
susytunder

Márti

Ha nem gond bejelölhetlek iwiwen? :)

Kép
dius87

Veronika

Merre vagy? Lehet hogy már babázik?

Okés lányok nem gondolok a tápszerre, 100% szopi! :)
De azért elsüllyesztek egyet a szekrénymélyére csak hogy ne aggódjak ha bármiközbe jön, de úgysem fog tudom :D

Kép
dius87

Kicsit panaszkodom, szörnyű éjszakám volt...

Úgy kezdődött, hogy lefekvéskor nem bírtam vízszintesben maradni, mert azonnal elkezdett görcsölni a hasam, állandóan fel kellett üljek. Mindez fájásokkal tarkítva.

2 órányi nyüglődés után átmentem a nappaliba, hátha a fotelben ülve tudok aludni. Na így végülis sikerült elaludnom, de kb. 20 percenként jöttek a fájások, amikor mindig megébredtem, aztán két fájás közt aludtam 15-18 perceket. Hajnal 5 felé már 8 percesek voltak a fájások, ekkor ébren voltam egy órán keresztül és mértem. Majd visszament 20 percesekre. Így ment végig reggelig, most majd összeesek, mert alig aludtam, de menni kell CTG-re...

Ja a fájások reggel 8 óta abbamaradtak...

Kép
sz.veronika

Nah..Veronika nem biztos, hogy hazajön ctg- ről. :)

Kép
Kép
susytunder

Veronika!
Kíváncsi vagyok, ma leszel-e még :lol: Ilyen elmúló fájásokkal még 1-2 nap lehet hátra, de több nem igen :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Veronika, itt már elindult valami! :)

Dius
, tápszert, már HA-sat is lehet kapni recept nélkül, ez legyen számodra egy kis biztonság, de amikor 3 naposan hazajöttök, meglátod majd, hogy nem kell az a tápszer, mert beindul szépen a tejed, és minden rendben lesz. Ha kell, az orvos ír is fel, amikor elbocsájt benneteket, de ha ott lesz a kezed ügyében, és nem vagy elég kitartó, könnyen hozzá fogsz nyúlni. Ügyes leszel, menni fog, és a csecsemősöket meg nyaggasd, hogy mondjanak el mindent, és tanítsanak meg mindent. Meg ott van a védőnő is a kórházban, minden hétköznap végigjár mindenkit, sok nagyon hasznos dolgot mond azon kívül, hogy ő veszi fel az adatokat az anyakönyvhöz.

Márti, ez nem semmi, ez a lány is nagyon tudja, mit kell csinálni. Pedig az volt a tippem, hogy majd pont az ellentéte lesz a fiúknak. :)

Mi tegnap Dobogókőre mentünk kirándulni porszívóvásárlás helyett. Jó döntés volt. :)

Rózsaág, ismerős anyukád hozzáállása. Mikor Benével jöttem haza a kórházból, ragaszkodott hozzá, hogy 1 hétig jöjjön segíteni. Direkt a 3. hétre hívtam, mert addig a férjem otthon tudott lenni. Anyu hétfőn reggel beviharzott a lakásba (nagymamámmal együtt laktunk), közölte, hogy mi ez a nagy mocsok itt (persze hogy senki sem takarított 2 hétig, mert babáztunk, kétségbeestünk, megnyugodtunk, összeszoktunk, és próbáltunk pihenni, amit a nagymamám nagyon is támogatott!), és dúlva-fúlva fogta a porszívót, feltakarított Bene szobájába,majd letette a nappaliba, hogy innen folytathatom. Na, aznap azt hittem, összeesek a fáradtságtól, mire elment... Most Villővel már nagymamásabb volt, kaját rendeltünk, sokat sétáltunk, játszott Benével, szó nélkül kiteregetett, összehajtotta a megszáradt ruhákat, és nekem csak a szekrénybe kellett bepakolni, hozott át lábmasszirozót nekem meg ilyenek. Úgy látszik, vannak olyan nagymamák, akiknek tanulniuk kell ezt a szerepet. Mások soha nem jönnek bele, és mások meg erre születtek.

Kriszta, örülök, hogy Zalán megnyugtatott! :D

mtunde

Veronika

Izgulok érted, lehet már nem sokára karodban tarthatod a babádat!
Már a fájások érzésénél nem kell kórházba menni? Én már 8perceseknél biztos elindultam volna.

mtunde

Köszönöm a tanácsokat! Sokat segít, babatéren teljesen tapasztalatlan vagyok testvérem sincs és unokatesók terén én vagyok a legfiatalabb :) szóval nem volt kit babusgatni. Keresztlányom született tavaly de talán egyszer ha bepelenkázhattam én meg erőszakoskodni nem akartam szóval nincs tapasztalat csak józanész :)

Kép
dius87

Végre csend és nyugalom van nálunk! Alszanak, és egyidőben :lol:

Veronika
Jelentkezz, így vagy úgy :lol: :wink:

Köszi Tünde!
A Zalán is tetszik, de nekem Zétény fiam van :lol:

Márti
Ez nem semmi, 1 hónaposan már forog Kami!:lol: Gratula!
Erről jut eszembe, hogy lemaradtam egy köszöntéssel :oops:
Boldog 1. hófordulót Nektek! :lol:

A More Milket (apa) gyógyszertárban vette.
Vendég

Dius!
Többekkel egyetértve, ne vegyél tápszert. Folyadékpótlás nem szükséges, ha szomjas akkor is ott a cici, akkor kevesebbet eszik/iszik mert az elején nem olyan tápanyagdús tejcsi jön. Sok sikert!

Veronika hajrá!!!

Panndi, remélem meglett a kutya gazdája és az eb be is volt oltva, különben nagy fenékberúgás az illetőnek és a kutyának is (bocs állatbarátok...)

Éljenek a forgolódó bébik!!!!

Kép
becsengo

Hát nem nyert, még hazajöttem a CTG-ről! :)

Reggel óta nem volt több fájás. Na majd délután biztos lesz, mert minden délután-este vannak, de rendszertelenül.

A 8 perceseknél azért nem mentem be a kórházba még, mert azt vártam, hogy lesz-e sűrűbb, mert átmenet nélkül a 20 percesekből lettek a 8 percesek, és olvastam, hogy csak akkor igazi szülési fájás, ha fokozatosan egyre sűrűbb.

Már egy hónapja volt egy olyan napom, amikor délután 4-től éjfélig 15 perces fájások voltak végig (azért tudom ilyen pontosan, mert akkor volt a házassági évfordulónk, elmentünk étterembe és azalatt végig méregettem :)), és azóta is minden délután vannak, ezért vártam, hogy rendszeresebbek lesznek-e... Most csak annyi volt az újdonság, hogy nem napközben, hanem éjszaka volt végig, eddig ilyen nem volt.

Remélem igazatok lesz, és 1-2 napon belül mostmár jöhetek a jóhírrel, hogy megvan a baba! :)

Kép
sz.veronika

Szia Veronika!

Akkor is hajrá, legföljebb éjszaka mentek. Én mindig éjszaka v. reggel szültem, jó volt bemenni a kórházba, mert nem volt semmi forgalom. Egyszer még rendőrök is megállítottak, ugyan hova sietünk az éjszakába, de látták, mi a helyzet és sok sikert kívánva továbbengedtek.

Kép
becsengo

Nikuc!

Természetesen gratulálok a kisfiadhoz, legyen nagyon sok örömed benne!!!!!!

Kép
becsengo

Becsengo,

lehet, hogy tényleg jobb lenne éjszaka, a forgalom miatt biztosan. Nem tudom mi lesz most az ünnepek alatt, az Andrássy le lesz zárva meg egy csomó hely a belvárosban, de úgy néztem a mi útvonalunkat nem érinti. Éjjel szerintem 5 perc autóval tőlünk a kórház. Így nappal olyan 15 perc.

Megállítottak a rendőrök? :lol:
Mint egy filmben! :)

Kép
sz.veronika

Lányok lenne egy kérdésem.
Kristóf nem akar gyümölcsöt enni. :? :(
Eddig válogatás nélkül mindent megevett, de mostanában már nem mindegy neki. Se alma, se banán, se körte. Almát megeszi, ha megfőzöm, és teszek rá fahéjat. A szőlőre is fintorog, bezzeg ha egy citromkarikát a kezébe adok, azt kétpofára "eszi." Mit tehetnék? Voltatok ti így?

Kép
Kép
susytunder

Susy!
Lillunak is vannak ilyen allűrjei. Én helyedben adnám az almát fahéjjal és sok zöldséget neki. Lehet pár nap múlva újra fog a többi is ízleni. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Először is gratulálok Petihez!

Kutya gazdája meglett, be is van oltva a kutya, de sajnos nem találja az oltási könyvet... szóval ma voltam az ANTSZ-nél, holnap mennek a kutyáért, két hét megfigyelés, addig várunk. Varrni nem kellett, nem olyan nagy a seb, bár eléggé fájt, meg az ANTSZ-es néni azt mondta, kis harapás is gázos lehet :shock:
Szóval várunk és várunk...
Vendég

Ma kibontottam (már csomagolok neki is) az újszülött méretű libero márkájú pelust. Hát ez nagyon nagyon pici, biztos jó lesz rá? :) Vagy csak nekem kicsi és még lötyögni is fog rajta? :)

Kép
dius87

dius: Zsófi 3250 gramm és 53 centi volt, és elég sokáig az újszülött méretű pampers pelenkát használtuk (bár mindenki azt mondta, felesleges olyat venni, mert kicsi lesz rá. Hát nem lett :wink: )
Vendég

panndi
Akkor jó, de már nem veszek több újszülötteset csak ha tuti jó lesz rá :) mert van még csak az pampers meg huggies, nem tudom hogy van e méretbeli különbség az újszülött méret között ha más márkájú.

Kép
dius87

Ildi
Az almát adom neki, csak gondoltam uncsi lehet minden nap alma. Zöldségből egyenlőre mindent megeszik, kivéve a cékla.

Dius
Kristóf 3670 grammal és 55 cm- rel született, és mi is elég sokáig hordtuk az újszülött pelust. Mi a Huggies-t szerettük a legjobban.

Panndi
Remélem nem lesz gond.

Kép
Kép
susytunder

sikerült More Milket venni, úgy emlékeztem extrább a hozzájutás, de két helyen is ajánlották h megrendelik, aztán meg apa tudott venni gyógyszertárban.

panndi, ez legalább fél siker...

dius, Róza 3050 gr volt, igen sokáig jó volt rá a 2-4 kg-os méret. Majd meglátod, hogy a te babád mekkora lesz.

susy, én épp most olvastam új Spokot, abban is írnak ilyesmiről, azt javasolják, ha a baba nem kér valamit, adj neki olyat, amit szívesen eszik majd néhány nap-egy hét múlva lehet újra próbálkozni.

Egyébként szintén ebben a könyvben olvastam egy érdekeset: a babáknak meg kell tanulni a szilárd étel szájban tartását, lejuttatását a nyelőcsövön. Ez egészen más, mint a szopó mozdulat, ezért ahhoz, hogy képes legyen rá, valamennyire el kell felejtenie a szopizót. Minderre csak kb négy hónapos kortól képesek. Jó tudni, legalább nem kísérletezgetek előbb, nehogy leszokjon a lelkem a szopiról :)

Kép
Kép
szalamandra

Susy Akkor jó :)
Kb. hány darabot tegyek be neki? Gondolom arra pár napra nem kell egy egész csomag?!

Kép
dius87

Szia Dius,

én 8db-ot tettem be, mert úgy tudom valamennyit adnak is, csak nem eleget. Aztán ha mégis több kell, apa még tud bevinni...

Kép
sz.veronika

Én 15-t tettem be, mert azt mondta "rokon (nem mindíg szava hihető)", hogy amíg kicsi nagyon sok pelenka kell, neki 3hét alatt elment 100db... Nem tudom sajnos hogy van ez.. de akkor lehet hogy a 15 kicsit túlzás, veszek ki belőle :)

veronika amúgy hogy vagy? Érzel valamit? Mindíg várom hogy írjál :) Hogy biztos egyben vagy e még :)

Kép
dius87

Én egy kis csomaggal vittem be, nekem kényelmesebb volt úgy, mint darabozni. Amíg picik több pelus fogy, mert szinte minden szopi után van kaki. Mostmár kevesebb fogy.
Nem tudom van e lehetősége valakinek Müllerbe eljutni ( MC Ferihegyen van ), az ő pelusuk nagyon jó minőségű, és a többihez képest sokkal olcsóbb. Mi most arra szoktunk rá. A 42 db- os 1790 ft. 42 ft- ra jön ki darabja, a Libero már 58- nál jár... és legalább annyira jó.

Kép
Kép
susytunder

Én még nem voltam Müllerben, de biztosan megéri majd beszélek a párommal hogy menjünk ki. Kocsival nincs messze ferihegy...

Kép
dius87

nikuc - gratulálok Petihez, sok boldogságot és jó egészséget!!!

veronika - drukkolok!

peluskérdéshez - nekünk nagyon bejött a dm-es babylove, most még a midit használjuk, de nemsokára átnyergelünk a 4-es méretre. Most a midiből 100db-os csomagnál kb. 38 Ft-ra jön ki darabja, és szerintem nagyon jó minőségű, innovációja, hogy 2 oldaltkifolyás-gátló van benne, míg a nagy márkáknál csak egy. De nem akarok ingyenreklámot csinálni, csak nekem meglepő volt , hogy a pampersszel és a liberóval is felvette a versenyt, sőt, mostanában nekünk szinte csak ez jött be (egyszerre sok a kaki, és mivel anyatejcsis, elég folyós - szóval elég gyors cserékre vagyunk kényszerítve :oops: :D ).

Áruljátok el, mi a hasról hátra fordulás technikája, mert Máté még nem jött rá. :( És mivel bőszen gyakorolja a hátról hasra fordulást, mindig hisztizik, hogy segítsünk rajta, amikor már belefejel a rongyba, amin fekszik. Mindig aggódom, hogy le van maradva, de amikor legutoljára aggódtam ezen, másnapra megfordult...

Kép
Kép
szfgabi

Pelenkához: Tényleg adnak is a kórházban, de jó vinni is. Azért nem kell havi 100 db! olyan 4 óránként kell cserélni, éjjel meg csak ha bekakilt. Amúgy ha van 3 féle újszülött is, most ne vegyél többet, majd meglátod, mekkora lesz a picúrod. Valószínű, mire ezek elfogynak, akkor jöhet a sima mini méret. (3-6 kilóig)
A dm-es nekünk is nagyon bevált, és jó ára is van. De Villőnek most mindegy, milyen. Benének vékony feneke volt, nála nem volt mindegy. :)

Kriszta
, ne haragudj. Úgy figyeltem, hogy ne Zolózzam le... :)

mtunde

Panndi, sajnálom, hogy ilyennel kell foglalkoznod és aggódnod... :(

Ja, és Susy, Villő meg a zöldséges kaják közül nem eszik meg szinte semmit. Mondjuk már kiskora óta. Ő az édesebb dolgokat kedveli. Zöldségekből is az jön be, amiben jó sok sárgarépa van. De ha meg megfőzök neki egy nagyobb adagot, akkor is 2 nap után nem kell... Kis finnyás. :)

mtunde

Mtunde!
Annyira jókat nevettem a Zalán-Zoló-Zéti neveken és Kriszta reakcióján is! :lol: Tipikus, ha az ember figyel nehogy összekeverje a neveket, biztosan sikerül a végén rosszat írni. Így vagyok én folyamatosan Susy és Danann gyerekeinek nevével. Mára már megtanultam, de azért a biztonság kedvéért mindig megnézem, biztosan Kristóf, vagy Samu akiről írtam? :lol:
(előre is elnézést kérek, ha egyszer mégsem találom el. :oops: )

Jkriszta!
Gratulálok Zéti átfordulásához!
Sajnos Míra még mindig nem fordul egyik irányba sem. Tornásztatom de mégsem. 2-3 napja nagyon kihomorít és a fejét is hátrahajtja amennyire tudja, de nem elég az átforduláshoz. Azt látom, hogy fejlődik, de még mindig nem eléggé. Szerdán viszem újra a gyógytornászhoz. Elkezdi ő a masszírozást. Szegény Mírust előre sajnálom mennyire fog sírni.

Szfgabi!
Hasról hátra fordulás technikája a Dévénytornász tanítása szerint: Azt a kezét, amelyik alul marad amikor fordul kiegyenesíted előre/feje mellé (tehát ne támaszkodjon rá) és egy kicsit a feje elé húzod. Így a vállára fog dőlni. Majd a lábát, amelyik a fordulás során felülre fog kerülni behajlítod és felnyomod a hasa felé amennyire csak tudod, megtartod és segítesz neki átfordulni. Túl sokat nem kell, mert rögtön fordulni fog. Remélem érthető!

Márti!
Gratulálok, Kamilla nagyon ügyes kislány!

Susy!
Én mindig járok Müllerbe, mert a Hipp kaják jóval olcsóbbak mint máshol. Megköszönném, ha legközelebb felfedezel olcsó babás dolgot és jeleznéd.

A pelussal kapcsolatban kérdezném:
- a betétben az anyag ami felszívja a pisit ugyan olyan sok mint a Liberoban? (Pampersben például nem és állandóan átázott Míra, pedig 3h-ként cserélem rajta ha nincs kaki)
- nem nyírkos a felülete? - ezt a dm-esnél tapasztaltam.
- nincs pisi szaga? - ezt a Huggiesnél éreztem.

Lehet, kicsit válogatósnak tűnök, de eddig a Libero az amely megfelel mindezen kritériumoknak. Laurával 6 hónapos korától végig Huggiest használtunk és soha nem éreztem a pisiszagot, most pedig igen.

Kép Kép
rozsaag

Sziasztok!

Bocs, hogy csak ritkán jelentkezek és akkor is csak kérdésekkel, tanácsotokra várva...
1 hétig nem is voltunk itthon, addig annyit írtatok, hogy 3 nap volt mire elolvastam..., aztán volt egy kis wellness (2 gyerekkel), de mostmár itthon! :)

Gratulálok Diusnak, a többieknek kitartó várakozást a bébikre! :)

Adél még mindig nem forog se a hátáról, se a hasáról. Szerintetek gáz? Bár úgy emlékszem, a tesója is ilyen lusti volt, nem ment olyan gyorsan, talán 5 hónapos is elmúlt már, mikor elkezdett forgolódni.

Szóval amit akartam kérdezni: nem tudom volt-e valakinek hasonló problémája szopi/fejés témában... Adél este 9 körül eszik utoljára, aztán reggel 5-6 körül. Ez tök jó, csak a melleim nem bírják. Muszáj lefejnem, mielőtt eszik, mert szétdurrannak és nagyon fájnak. Van olyan, hogy hajnal 3ra arra ébredek, hogy nem tudok aludni tőle és le kell fejnem kicsit. Napközben már egyáltalán nem kell fejnem, de ez a hajnal... Annyira rossz, nem tudom mit csináljak. És ráadásul csak az egyikől eszik, a másik totál tele marad és leközelebb csak 4 óra múlva hajlandó enni, addigra szintén nagyon tele lesz. Szóval még van, hogy a 2. szopi előtt is fejnem kell, mert nem enné ki. Mit csináljak? Nektek hogy alakult ez? Meddig kell felkelnem fejni?

Köszi a válaszokat!

Ildi

Kép
Kép
kincsesi

Teszek képeket is:
Kép

Kép

Kép
Kép
kincsesi

kórházi csomag:
én csak 5 pelust tettem be, mert majd apa hoz. amit csak lehet pótolni, otthon hagyok, a kiságyba összekészítve. hálóinget is csak 1-et tettem, betétet is csak párat. a csomag így is hatalmas már! nem tudom, min lehetnek spórolni!!! én szeretném konfortosan érezni magamat...

pelusból nekünk is nagyon bevált a babylove, bár mielőtt leálltunk volna a pelusozásról, legtöbbször a libero olcsóbb volt a dm-ben, mint a babylove, ilyenkor azt vettem... meg az újszülöttes (van egyáltalán?) mintha túl nagy lett volna. a libero a legkisebb. m
nekem most nagyon jó dolgom van, unokatesó most 2 hós, kinőtte az újszülötteseket, a hugomék kísérleteztek ezerrel, melyik lesz jó nekik, mert kipisilős a fiúcska, úgyhogy kaptunk most 4 fajta bontott csomagot :) egyik csak jó lesz :D

kincsesi: ha fejsz, mert feszül, csak annyit fejj, amennyit muszáj. előbb utóbb megtanulják a cicik, hogy mennyit kell termelni, lvissza fog ez esni, ne aggódj.

KépKép Kép
mzsperx

Kincsesi

Az a helyzet, hogy olyan sárga irigység fogott el, le sem merem írni! :oops: :lol: :lol: :lol: Csodás lehetett a welness!
Adél baba nagyon szép, és ő is milyen nagy már! :lol: Jana meg már kész nő, gyönyörűek! :lol:
Nálatok is az van, hogyha Adél meglátja Janát, akkor rögtön molyogni kezd?! :lol:
Cicitémában, SAJNA nem tudok segíteni.
Pelenkában, mi most már a 4-esnél tartunk. Vettem TescoSzínest, azt használjuk itthon, nappal. Egész jó, de ezt is cserélni kell 4 óránként, mert elég büdi, pisi szaga lesz.

Lenne egy kérdésem ismét nekem is. Zétikém kezdi kinőni a gyerekülését. Ülni meg még nem tud. A 9 kg-tól kezdődő gyerekülésekbe meg ültetni kell.
Mit tudok tenni? Milyen lenne jó? Elég égető a kérdés, mert karácsonyra már le kell cserélnünk!
Dávid ezt az ülést 1 éves koráig használta! :oops: álmomban sem gondoltam volna, hogy a féléves gyerekemnek már nagy gyerekülést kell vennem! :shock:
Ki bírja ezt anyagilag??? Kisbusz+gyerekülés+havonta teljes ruhatár! Talán jobb lenne ha a 3. baba is fiú lenne! :lol: :lol:
Vendég

hát, kénytelen leszel venni egy 0-18-as ülést... amit lehet még fektetni is, meg fordítva bekötni...

KépKép Kép
mzsperx

Jó reggelt!

Én is vettem tescoszines pelust sokan mondják hogy nagyon jó, de ezt a dm-st mindenféle képpen kipróbálom. Csak jussak el odáig :)

A gyerekülés megvétele nekem is hátra van, még én se nagyon tudom hogy milyet vegyek és hol. Párom munkahelyén is lehet venni, lehet onnan szerezzük be mert kedvezményt kapna.

Hát nekem a kórházi csomagom nem olyan nagy, és úgy érzem hogy a lényeg benne van. Egy közepes méretű sport táska és egy kisebb táska, mondjuk ennél többel nem is szeretnék bemenni végülis nem költözök oda :)

Kincsesi nagyon szépek a gyerekek biztos jól érezték magukat. Adélnak még emlékei is lehettek a vízzel kapcsolatban :)

Mi is voltunk tavaly wellnesselni hát nem mondom, minden hétvégén el tudnám viselni :)

Veronika Hogy vagy?

Kép
dius87

Csak gyorsan, alszik a drága, de ha felkel indulunk nagyiékhoz.

Pelusból mi az első négy hónapban átlagosan havonta ugrottunk egy méretet, de 4es azóta is jó rá :-) Mi talán 3 csomag Babylove-ot használtunk el a legkisebb méretből.

Kriszta, nézzetek olyan ülést, ami ugyan 'ülős', de el lehet dönteni! És a papírpelust is KELL cserélni 3-4 óránként, akkor is, ha csak pisi van benne, mert ennyi idő alatt elkezdenek kiázni a szupermagból a különféle vegyi anyagok, amik nem tesznek jót a popsinak!!!!!

Felébredt, majd este jövök...
danann

Sziasztok!

Kriszta
Kristóf lába már kilóg a hordozóból, de ha vásárolni megyünk akkor azt visszük, mert az autósülést nem tudjuk bevinni a Tescoba. :)
Kristóf jobban is szereti. Szerintem ráérsz még venni.

Rozsaag
Nincs olyan vastag a Mülleres pelus, mint a Libero, de legalább anyit pisit felvesz. 12 órát simán kibír, sosem futott még ki. Nem nagyon szokott nyirkos sem lenni, legalábbis nem emlékszem rá.
Pisi szagú nem szokott lenni, kaki szagú annál inkább. :D
De komolyra fordítva a szót... szerintem legalább olyan jó, mint a Libero, sőt mióta lecsippentettek az kis oldalfülekből, azóta nekem nem is tetszik. A Mülleresbe is szintén dupla az oldalkifolyós gátló, és jó nagy fülecske van amit hátra lehet hajtani, és amit ráragasztasz az pedig enged, mint a pampersnek, jó rugalmas.
Na, dicshimnuszt zengtem neked. :)
A Hipp kaják tényleg olcsóbbak, és a választék is nagyon jó. Ami még tetszik, hogy nem csak a normál üveges van, hanem nagyobb is. Mivel Kristóf nagyétkű, és kifejezetten örülök ennek. 2 üveg sok volna, de így a nagy üveg pont elég.
Még annyit akarok, hogy nem tudom láttad e a karácsonyi játék katalógusukat. A pénztárnál kell kérni.

Kincsesi
Mesélj merre voltatok. Én szeretek tapasztalatot, élményt gűjteni, főleg ha volt már ott közülünk valaki, mert én szeretem, ha valaki ajánl valamit, úgy jobb odamenni, ha az embernek van valami sejtése. Na ezt jól leírtam. Remélem érted. :oops:

Kép
Kép
susytunder

Tünde
Még neked akartam, hogy nem tudom csináltál e úgy sárgarépát Villőnek, hogy betekered alufóliába és beteszed a sütőbe sülni. Ha kész, csak simán lehúzod a "héját", na ez aztán olyan édes, még én is csemegézek belőle, ha sütök. Villő imádná.

Kép
Kép
susytunder

Veronika ez nagyon ígéretes volt :) Lehet,hogy szépen lecsipegeted a vajúdás hosszát ezekkel a gyakorlásokkal :D
Nagyon drukkolok!

mtunde nekem az első gyerekkel 30. héten volt egy kis vérezgetésem, valószínűleg amiatt, hogy akkor költöztünk és megerőltettem magam. pár napig kórházban voltam, majd mikor kiengedtek megkértem anyut,hogy segítsen kicsit.
eljött, majd közölte, hogy ő utál porszívózni, és ezért ezt ne is várjam tőle. sajnálkozott kicsit, hogy milyen szar lehet most nekem, aztán elment :D
azóta ő is belejött a nagymamaságba, szóval van remény :D

susy nekem is az a tapasztalatom,hogy ha ilyen van, akkor néhány napra abba kell hagyni a próbálkozást. rendszerint 3-5 nap múlva ugyanolyan lelkesen eszik azt, amit addig nem, mintha mi sem történt volna :D

panndi jobbulást a harapásodhoz! az azért jó,hogy megúsztad a szurit :)

Kép
Kép
Kép
iricc

Jkriszta!
A Maxi Cosinak a 9-18 kg-os ülése dönthető (menet közben is) és szerintem nagyon jó. Azt nem tudom ilyen kicsi korban szabad-e menetiránnyal szemben utaznia, hiszen a nyakizmai még nagyon gyengék! Lehet, hogy 0-18 kg-ig ülést kellene vennetek, ami menetiránynak háttal is beköthető. Van valakinek ilyen?

Zéti mennyit eszik egyszerre? Milyen tejpépet kap?

Kincsesi!
Édesek a lányok! Nagyon irigy vagyok a wellnessre!

Susy!
Köszi az infót. Nem az a lényeg, hogy sokáig rajta maradjon a pelus hanem, hogy ne ázzon át. Persze éjszaka én sem cserélem 3 óránként. HOlnap megyünk Dévény-tornászhoz és a Müllerbe Esztergomba, venni fogok. Nagyon kiváncsi vagyok mennyire válik be. A játékkatalógust még nem láttam, de remélem itt is kint lesz a péztárnál!

rozsaag

Kép Kép
rozsaag

iricc: majd kiderül, hogy megúsztam-e, még két hétig nem tudni :roll:
Vendég

Sziasztok!
Szerintem is a 0-18-as ülés lenne a nyerő, azt elég sokáig tudjátok használni, és akkor majd csak a 15-36-osra kell majd váltani. 3 ülésnél kevesebbel nem lehet megúszni a magyar szabályok szerint. Mi is ilyet vettünk most Villőnek, csak mivel ő már ült, nem kellett menetiránnyal háttal bekötni, hanem rendesen.

Ez a MÜller nagyon felcsigázott. Megnézem, milyen messze van tőlünk a legközelebbi. Miért nem jönnek mondjuk Fótra??? :)

mtunde

Mtunde!
Nem csak annyi Müller van mi itt látható: http://www.mueller.co.hu/unternehmen/co ... 1&search=0
Nincs rajta Esztergom sem. Most egyszerre nyitott több üzlet is. Holnap rákérdezek hol lehetne megnézni az aktuális üzletlistájukat.
Letöltöttem a játékkatalógust. Jobb ha meg sem mutatom Laurának. :)

Kép Kép
rozsaag

mtunde Fót az nekünk is tök jó lenne, ha ott is nyitnának egy boltot :) De a vecsési nincs olyan messze tőlünk.

Kép
dius87

Ha fejt tejet adok a babának az melegíteni kell elötte? És mikróba melegítek vagy veszek külön melegítőt?

Kép
dius87

Dius mikroban nem lehet anyatejet melegíteni. Én forró vízbe állítottam a poharat, amiben volt, nem muszáj külön melegítő :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Dius87!
Megveszed a melegítőt és utána úgyis mikroba fogod melegíteni a tejet. Szerintem ne gondolkodj még ilyenen. Fogsz tudni szoptatni és nem lesz rá szükség! Ha meg mégis, akkor Beneildinek igaza van, forróvizes edénybe beleteszed a poharat vagy a cumisüveget és az tökéletesen megfelel a célnak. Felesleges pénzt költeni melegítőre.

Kép Kép
rozsaag

Dius
Én is forróvízbe melegítettem, még a lefagyasztottat is. Jó sokba kerül a melegítő is.

Rozsaag
Láttad az Adventi naptáros játékukat is?
Hétvégén meséltem otthon a Müllerről, kiderült, hogy van Kazincbarcikán is, az anyáéktól 15 km, így elmentünk a hugival és a keresztlányommal. De mondtam neki, hogy csak hátrabilincselt kézzel megyünk, mert annyi mindent szeretne majd. Hát úgy is volt. Azt se tudta hová kapjon. :)
Egyébként nem értem, hogy Pesten még miért van csak Ferihegyen. Olyan Pestközpontú az ország, minden ott van, ebből az üzletből meg nincs.

Egy kis segítség lányok, ha valaki meg akarja látogatni BKV- val. 200 busz Köbányai metrótól, és az itt tesz le előtte. Remélem ez a busz megvan, nem vették el.

Kép
Kép
susytunder

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?