Sziasztok!
Veronika, itt már elindult valami!
Dius, tápszert, már HA-sat is lehet kapni recept nélkül, ez legyen számodra egy kis biztonság, de amikor 3 naposan hazajöttök, meglátod majd, hogy nem kell az a tápszer, mert beindul szépen a tejed, és minden rendben lesz. Ha kell, az orvos ír is fel, amikor elbocsájt benneteket, de ha ott lesz a kezed ügyében, és nem vagy elég kitartó, könnyen hozzá fogsz nyúlni. Ügyes leszel, menni fog, és a csecsemősöket meg nyaggasd, hogy mondjanak el mindent, és tanítsanak meg mindent. Meg ott van a védőnő is a kórházban, minden hétköznap végigjár mindenkit, sok nagyon hasznos dolgot mond azon kívül, hogy ő veszi fel az adatokat az anyakönyvhöz.
Márti, ez nem semmi, ez a lány is nagyon tudja, mit kell csinálni. Pedig az volt a tippem, hogy majd pont az ellentéte lesz a fiúknak.
Mi tegnap Dobogókőre mentünk kirándulni porszívóvásárlás helyett. Jó döntés volt.
Rózsaág, ismerős anyukád hozzáállása. Mikor Benével jöttem haza a kórházból, ragaszkodott hozzá, hogy 1 hétig jöjjön segíteni. Direkt a 3. hétre hívtam, mert addig a férjem otthon tudott lenni. Anyu hétfőn reggel beviharzott a lakásba (nagymamámmal együtt laktunk), közölte, hogy mi ez a nagy mocsok itt (persze hogy senki sem takarított 2 hétig, mert babáztunk, kétségbeestünk, megnyugodtunk, összeszoktunk, és próbáltunk pihenni, amit a nagymamám nagyon is támogatott!), és dúlva-fúlva fogta a porszívót, feltakarított Bene szobájába,majd letette a nappaliba, hogy innen folytathatom. Na, aznap azt hittem, összeesek a fáradtságtól, mire elment... Most Villővel már nagymamásabb volt, kaját rendeltünk, sokat sétáltunk, játszott Benével, szó nélkül kiteregetett, összehajtotta a megszáradt ruhákat, és nekem csak a szekrénybe kellett bepakolni, hozott át lábmasszirozót nekem meg ilyenek. Úgy látszik, vannak olyan nagymamák, akiknek tanulniuk kell ezt a szerepet. Mások soha nem jönnek bele, és mások meg erre születtek.
Kriszta, örülök, hogy Zalán megnyugtatott!