Vőlegénykénknek gratula az átforduláshoz. Nagyon ügyes kislegény!
Igen, az élet megy tovább, és talán az ember bízhat benne, hogy odafentről vigyáznak ránk a szeretteink, és látnak bennünket, így ha testben nem is de talán lélekben mindig velünk maradnak.
Igen, van piros etetőszék is, meg kék is.
Anyany: nálunk is megy a kínlódás a fogacska miatt. Kitartás! Mi is szenvedünk éjszakánként főleg..
De már látszik az alsó fogacskájának a taraja, nemsokára áttöri az ínyét. Legalábbis remélem. Ahogy nevet ott ékeskedik a kis tarajocskája....
Jó a tipped a fogyira. Lehet én is kipróbálom, de nem bírok éhezni. Sajnos Dorka már egyáltalán nem akar cicizni. Se reggel, se este. Jó, nem is sok tejcim lehet már, mert nem is feszíti a cicimet, de még azt a pár cseppet is neki adtam volna...De neki nem kell. Biztos a foga miatt. Így azt hiszem én is átállhatok fogyasztó vagy valami zsírégető üzemmódra.
Lara: tegnap este voltunk Csaba bácsinál. Begyulladt a spirál. Persze kapásból frászt kapott, hogy megint a cisztáim jöttek ki, de szerencsére, nem! "Csak" a spirál gyulladt be. Kaptam 3 féle gyógyszert, meg 1 krémet. Jövőhéten megint "randizunk."
Olyan aranyos volt. Megint kérdezte Dorkát. Én meg meséltem, hogy miket csinál. Jót nevetett rajta....
Jó volt kimozdulni itthonról, még ha dokihoz is kellett menni. Itt néha úgy érzem totál befordulok a 4 fal közt.
Amúgy kösz a tippet! Tetszik Dorkának az etetőszék, és így tényleg nem volt sok!

Mama telefonált tegnap, papa volt tüdőszűrésen, ott azt mondta a dokinő, hogy nincs nagy baja a tüdejének. Hát remélem így is lesz, (azért ettől picit megnyugodtam, de azért még aggódok folyamatosan)bár még a kezelőorvoshoz nem ment vissza, oda majd jövő héten megy. De most meg a lábai vannak bedagadva, meg tiszta kék-lila. Remélem nem lesz érszűkületes. A szívével is van valami gubanc. De azért remélem nem lesz nagy baj.
Mancsa: de jó, hogy tudsz járni tornázni, itt sajnos nincs semmi ilyesmi Cecén, még egy nyomi konditerem sem. Pedig én is szívesen eljárnék...