Hali!
Katyerina,
A barátnőm is Katalin, én Katyesznak hívom, ő engem Hajnesznak.
A Gizi tök jó, én is nevettem rajta!
Köszi a linket, majd felhívom őket. Én még csak a 4 hós kajákat adom Olivérnek, és csak olyan üvegesekkel van tele a polc is. Abból is válogatok. Bár én még csak bevezetem neki a kajákat, ti már előrébb tartotok.
Pézsé,
Ez nagyon durva!!!
Hogy vetted észre? Nálatok mi volt a lombik oka? Akkor kb. 1 év lesz a gyerekek között? Örültetek, mikor kiderült? Én mit nem adnék egy ilyen hírért…..!
Pompi,
Jónak tűnik Laci bácsi, szerintem ünnepek után, ha megint nem lesz mit enni, kipróbálom.
Aznap viszik ki a kaját délre, vagy előző nap? A mekiben nekem a reggelis disznóhúsos tojásos szendó a kedvencem.
Disznóhúst csak akkor látok, amúgy sosem eszem (kivéve hurka… )
Lafi,
Nagyon édes pici babád van!
A zöld szerkó meg tök egyedi, nagyon kis szép!
Tudom, hogy közhely, de akkor is durva, hogy Olivér már 7 hónapos, és szinte most volt ekkora!
Orsi,
Már én is néztem teszkós overállt meg bodyt is, de nem tanátam a fiam méretében.
Overáll csak nagyfiúknak volt, kétrészes, bodyból meg most hordjuk a 92-t, bajban is vagyok, hogy mit fog hordani, ha ezt kinövi! Az a baj, hogy ekkora gyerekre nem nagyon terveznek, ami jó rá, az mind nagyfiús. De nem csak a teszkó ilyen!
Tikó,
Jó súlyban van Zorka!
Emma,
Kaki nekünk kipipálva mára.
Bár le is húztam érte egy csomó szirupos baracklevet!
Már én is várom a karácsonyt!
Na, mi egész nap a még hiányzó ajándékokért rohangáltunk, úgyhogy a gyerek holnap kap üvegest.
Jó sokfélét bevásároltam neki!
Viszont mire hazaértünk, lényegében átázott a pólóm, mert 6,5 óráig nem kellett neki a cici.
Tökre utálom, hogy bárhol is vagyunk, semmit nem eszik. Vegetál.
Szerintem ha egy dobozban ülnénk, ott is találna nézegetnivalót szopi helyett!
Elfelejtettem írni, hogy tegnap megkérdeztem a gyerekorvost, hogy mikor jön már a gyerek foga szerinte, és hogy van-e vmi időbeni határ, hogy mikor kéne. Azt mondta, örüljek, hogy még nincs, mert a korán kibújó fogak sokkal sérülékenyebbek, romlandóbbak… Hát, szerintem hülyeség, meg amúgy se lenne már korán…