Sziasztok!
Eltűnésem egyik oka hogy vidéken voltunk anyósoméknál, nagyon jól éreztük magunkat. Én azért mert nem kellett főznöm

, Anna azért mert egész nap a kertben játszott, vagy pancsolt, Levi nagyokat aludt a jó levegőn. Olyan jó volt hogy kint hagyhattam az udvaron a babakocsiban mikor Annát bevittem ebédelni, aludni, Levit nem kellett bolygatni mint itthon. Mert egyébként a dél a nap egyik sarkalatos pontja, mikor jövünk haza a játszótérről, és imádkozom hogy ne ébredjen fel és ne éhezzen meg addig míg hazaérünk és kiveszem a kocsiból, felmegyünk a harmadikra, közben Anna sikongat a visszhangos lépcsőházban, megfürdetem, megebédel, lefekszik, jó esetben Levike mindezt átaludja. Ha nem, akkor elkezd nyűglődni, és akkor ez az időszak elég zűrös...
Annának nagyon tetszettek a tyúkok, folyton ment etetni őket, szedte nekik a füvet, a sóskát. A kacsáknak meg azt mondta: gyeje kacsa pancsizni a medencébe

A nagyszülők csodálkoztak milyen szépen beszél már Anna, sokat fejlődött pár hét alatt, mindent mond de az igeragozás még nem az igazi. Rengeteget csacsog, énekel, most az egyik kedvenc ( Melcsi, jutottál eszembe) : Kiültek a vénasszonyok a padra, a másik: A házunk tetején zsupp fedél van...

mama tanította neki. Én főleg hagyományos gyerekdalokat szoktam énekelni, és érdekes hogy azokat is tudja amiket még akkor énekeltem amikor még nem beszélt, de nagyon jól elraktározta és visszaemlékszik.Tud sok udvariassági formulát, a teljes nevét, a lakcímét, és most már szívesen köszönget mindenkinek, utcán is, főleg a gyerekeknek, de rossz néven veszi ha nem köszönnek vissza
Levi egyre érdeklődőbb, már szopi közben is nézelődik, a játszóállvány egyre tovább leköti a figyelmét. Hason fekve kezdi kitámasztani magát, ebben egy hónappal megelőzi a nővérét. Igaz, már pár napos korában átfordult oldalra. Hason addig izeg mozog, szinte előremászik, folyton a fejvédőről kell visszahúzni

Kíváncsi leszek, hogy a mozgásfejlődése milyen lesz, most elég mozgékonynak tűnik.
Fütyiprobléma: Akartam is kérdezni a fiús anyukáktól, mikor kell húzogatni, nehogy letapadás legyen a vége. Az oviban mindig van több gyerek akinél az ovoda orvosa veszi észre hogy nincs rendben, és szidja az anyukákat hogy miért nem húzogatják. Levinek még nem lehet. Ez magától változni fog?
Költözés: engem is nagyon foglalkoztat. Mindenképp nagyobb kéne, és akkor már legyen kertes ház. Ez elérhetetlennek tűnt, de ma előkerült az évek óta "elveszett" bátyám aki talán csepeli lakos lesz, hihetetlen jó áron vesz itt, ha sikerül, egy 100 nm-es kertes házat, jó állapotút, frissen kifestve. Ennyit még mi is tudnánk adni érte. Kíváncsi leszek, ha ideköltözik, gyakrabban fogunk-e találkozni
Melcsi
Nálunk is volt már ilyen, hogy a 2 gyerek felváltva műsorozott éjjel, óránként keltem hol az egyikhez, hol a másikhoz

szerencsére ez igen ritka
Úgy irigylem hogy ilyen sokat jártok fürdeni a szabad vizekbe, én is imádom, de a férjem nem, úgyhogy mi nem szoktunk, még strandra is ritkán jutunk el. Most meg nem is merek, hátha a hideg víz árt a tejtermelésnek

És persze Levi is picur még ehhez.
Mandula
Mit szeretnél tanulni? Sok sikert hozzá!
Klassz Emese frizurája

És nagyon jó a beszólás
Fanny
gyönyörű képeket tettél fel.
Zalakaroson és is láttam mit hoz ki az emberekből a svédasztal

Bár be kell valljam, néha nekem is nagyobb a szemem mint a szám
Regina
Az anyakönyvi kivonat akkor kell amikor anyakönyvezik a gyereket. Én most vittem ugyan a kórházba, de nem kellett, mert az anyakönyvi hivatalban anyakönyvezték Levit amikor hazajöttünk, ott kérték. Anna születésekor viszont kellett, akkor a kórház intézte.
Évike tényleg nagyon csini, az első képen olyan mint egy kis manöken
Melinda
Köszi a szakdolit, nagyon érdekes volt. Igazán alapos munka, és látszik az is hogy matematikatanár készítette

nagyon tetszik a kérdőív is.
Az álláskereséshez: Csepelen szerintem elég kevés középiskola van, nem? Általánosba nem akarsz menni? Az presztizsveszteség lenne, vagy anyagilag kedvezőtlenebb?
Épp meséli egy régi ismerősöm, hogy a gyereke matektanárja egy olyan nő, aki egyszerűen nem tud tanítani és ezt mindenki tudja is róla, az egész osztály 1-2-es, mert nem tudja normálisan átadni az anyagot. Az igazgató a szülőknek ( négyszemközt) azzal védekezik hogy a tanító néninek is élni kell valamiből, tehát nem teheti ki...