Új privát üzeneted érkezett!

ennyi kedvcsinálónak-ösztönzőnek-felvidítónak-húzóerőnek.
remélem senkit nem bánt :!: :D
kpn

Kpn: nagyon csini pocak!!! :D
nem éppen kicsi,de úgy látszik a manó azért csak jól érzi magát odabent :D :D :D

Ilyenkor nem para,hogy már kinyílt a méhszáj,de még nincs vajúdás-szülés?
Úgy értem mondjuk a fertőzések miatt,vagy ilyesmi :)

Judit: köszi Neked is a bókokat! :D
Azért emlékszem,milyen jó alakod volt,és tuti jól áll Neked is a kigömbölyödés! ;)

Andi: hát volt egy kanadai páros még a filmben,nekik a végére már 7 éves a kislányuk,mellé szerettek volna még egy babát,de nem sikerült a próbálkozás,aztán a film befejezése az volt,hogy a csaj elment inkább zsírleszívásra,és most így nem is baj,ha nem jön a baba,de ráhagyják a sorsra....

Visszamentek Kanadába,ott kezdi a lányuk a sulit.
Nekem először szimpatikusak voltak,mondjuk én nem láttam a 2. részt....,aztán a végén ez a szöveg már kevésbé tetszett :shock:

Most nem is tudom,melyik páros nem volt még a filmedben :)
(ennek csak a végét néztem meg)
Vendég

Nóri,

hajrá, már csak a kissrác hiányzik abból a szépséges babaszobából!
nagyon drukkolok!

hogy állsz a légzéstechnikával? tudtad gyakorolni? én most próbálom majd tanulmányozni a rajzot!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Lányok, most csak nagyon röviden, még a 7végét sem tudtam visszaolvasni, ráadásul ma is "gyengére" sikerült a bmc-s látogatás, 8 órás vv volt, majdnem 12kor hívott be Sz.
Hcg-m továbbra is növekszik, ma 184 körül volt, pénteken volt 135, előtte szerdán 114... Újabb kontroll pénteken. Remélem addigra alakul vmi vénám is... Ma meg is ultrahangozott, kívül, belül, de semmit nem látott, endom 3 mm, tehát terhességnek jele mnyh szerint nincsen. Hogy petevezetőbe belát-e azt nem tudom, de semmit nem talált. Szerintetek ez mennyire lehet normális és mindennapi?? SZERETNÉK VÉGRE ÁTLAGEMBER LENNI, NEM SZERETNÉK TÖBBÉ KÜLÖNLEGES LENNI!!! :-)
Csajok, a pcod-t szokták mondani policisztás ováriumra?
Szóval a 3 napos pihink egyelőre sztornó.
Ma adtam az IR-nek, normál gyümölcsöstejberizst ebédeltem. És a legrosszabb, hogy most még lelkiismeretfurdalásom sincs.
ann74

Ann Drága... a fenébe!!! :? :? :? :?

Pco-nak 4 típusa van ugytudom... .. PCO-a, -b, -c és -d.... attól függően hogy mennyi a tüszőszám... Nekem c-s a pco-m.
Nagyjából ezalapján sorolják be:
"D" = több mint 15 kis ciszta
"C" = 10 fölött, de 15 alatti ciszta
"B" = 10 alatt, de 5 fölötti ciszta
"A" = 5 vagy annál kevesebb ciszta

Sajnálom, hogy nem tudtok elutazni.... :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Ann, a petevezetőbe nem lát bele, sőt a petevezetőt takarják a belek, amiken nem lehet átlátni. Nekem 5800-as hcg-nél nem láttak semmit sem!
Vendég

Ann, mondott valamit a továbbiakra?? Vagy csak a kontroll vv-t?
Vendég

andi: Hát Barbus ruházata sem szokott makulátlan lenni, mikor magamra veszem, de ő egyelőre csak engem ken össze. Buszocskázni azért már nem szoktam babakocsival, ez jóval kényelmesebb. De mi a játszóról nem szoktunk bkv-val haza jönni. Nem tudom egyébként, hogyha ősszel a sárban fog tapicskálni, akkor hogy fogom magamra venni, talán viszek neki váltás cipőt, amiben nem teszem le. Mondjuk én előre már csak nagyon ritkán veszem fel Barbust, mert úgy már nehéz, 9 kilóig javasolják előre venni a bébiket.

judit: Hát szerintem is az lesz, hogy eladom a giraffe-s babakocsinkat és majd veszek valami ilyesmit. A take off-ot nagyon szeretem, attól nehezen válnék meg, de kell majd kocsi a nagyiékhoz is, akkor az majd megy le. A giraffe-t szerintem majd leköltöztetjük vidékre, ők nem fogják cipelni Barbus valagát, mint anya. :D

kpn: Szép pocak.
vicky79
Budapest III. kerület

Basszus Andi, akkor ami ekem van az a legrosszabb pco-s petefészek.. :-( Mondjuk ezt már első látogatásomkor is mondta, ami mostmár több mint 1 éve volt, de azt mondta nem kell vele foglalkozni, mert csak annyiból fontos, hogy figyelni kell a gyógyszerek adagolására. Amúgy nem tudom, hogy minőségben lehet-e probléma így a petesejtekkel...
Egy kicsit most azért be lettem tojva, mert ha elhalt az embrió akkor hogy a fenébe tud még ennyire termelődni ez a hormon? Mert ezt pl. kérdeztem Sztől, hog valyon ez lehet? Azt mondta valószínü. De sztem még továbbra sem zárja ki az mk-t. Remélem nincs semmi komoly bajom, mert olyat is olvastam hogy ilyenkor vmi szövet termeli tovább a hcg-t. Ez valyon eltűnik magától?
Mk-nál nrm gyorsabban nőne a hcg? Zsu azért az durva, hogy 5800nál sem láttak semmit. Szerintem Sz azt már nem fogja velem megvárni, hogy odáig eljussak.
Zsu, nem mondtott semmit, csak azt hogy kontroll vv. Most mi a fene lehet ilyenkor?
ann74

Ann:
Sajnálom,hogy megint nem jó hireket kaptál!!!Már az a fránya HCG húzhatna a sunyiba!!!!

Nekem az 1000 körüli HCG-nél már UH-on látták a petevezetőbe!!!Nem lehet szabályosan látni,de azt igen,hogy valami ott van ami nem kellene,hogy ott legyen.Mindig azt irták a leletre,hogy "tágult tubának megfelelő képlet" és a méretet,hogy kb. mekkora.Legalábbis nálam ez volt!!!!!

Breki:
Babakocsi nagyon szuper,a színe főleg nagyon bejött!!!!!

Kpn:
Huhhh,ez aztán óriás pocak!!!!Nagyon csini!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Ann,
nagyon sajnálom hogy így alakult, hcg csökkentőket azonnal fénypostázok. :arrow: :arrow: :arrow:
szerintem Sz nagyon alapos, ha azt mondta elég most a kontroll, akkor ne aggódj, ő egy eléggé biztonsági játékos, nem bíz egy ilyen esetet a véletlenre.
nekem is c/d a pcom, és a Picúrkánk már elmúlt 30 hetes, szóval ezen tényleg ne rágódj előre. persze én is rosszul lettem mikor egy ideig c-t mondtak, aztán már volt hogy d-t... de így utólag belátom hogy felesleges volt.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzska, annyit mondott, hogy semmi rosszat nem lát. Tehát elméletileg semmi rendelleneset nem látott. De akkor hol termelődhet a hcg?
ann74

Ann, Sz tuti nem fogja megvárni, hogy odáig eljuss. Szerintem azt várja, hogy a szervezeted bírkózzon meg a dologgal, hogy ne kelljen beavatkozni gyógyszerekkel. Nálam azért volt gázos, mert rendes ütemben fejlődött a baba, csak a vezetőben. Szóval nem akartam összehasonlítani, csak azért írtam le, hogy nagyon nehéz megtalálni, ha nem a méhben van!
Vendég

Ann: nem azért írtam, hogy parázz most rá még erre is...csak hogy lásd, hogy a d az p.fészkenként 15-nél többet jelent.... És igen, ennek jelentősége inkább Zolinak van, hogy figyelembe vegye a stimus adagoknál...... :wink:
A legrosszabb az, ha kimerült a petefészked, vagy mittom én mi miatt nem vagy stimulálható.. Pco-snál ott van az esély... c-snél is...d-snél is .... láthatod!!!! :wink:
MK- témában nem vagyok otthon mi termelhet, mi nem, de nagyon drukkolok, hogy mostmár tényleg álljon meg és kezdjen el csökkenni magától az a hcg!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Andi, nem paráztam be, és köszi az infót!! Sőt, mindig annak örülök ilyenkor, hogy 100alatt megúszom a stimukat, ebből az egy dologból tud hálás lenne a pco...
ann74

Ann: sajnálom,hogy még mindig nő az a fránya HCG...
a szervezet sajnos észlelte,hogy kell HCG-t termelnie,és gondolom azt nem annyira egyszerű meggyőzni... :?

Nagyon bosszantó,hogy egy ilyen dolog bekavar,megnehezítve a továbblépést,pihenést,de bízzunk benne,hogy Sz megoldja!!!

Zsuzska: köszi! :) A színét én is imádom :D
Vendég

Kpn, engem teljesen lenyűgözött a pocakod. :wink:
Ann, kedves, annyira sajnálom. Remélem nem tart sokáig ez a mizéria. Mikor kell visszamenned?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

ann
ne izgulj nekem is pco-d van és itt van Hanna meg még a fagyi oviban van 2 és 3 megtermékenyített petesejt, ez csak azért fontos mert nálunk sok indulhat be egyszerre és ne legyen a végén 10 fölött mert ott szokott túlstimu lenni..... nekem 9 volt abból lett
7 megtermékenyítve.

nóri
jöjjön már ez a huncut gyerek , vagy ebben a jó időben nem akar???
Andi kapcsolj rá még hangosabban :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Vasika, aranyos vagy. Pénteken. Jön valaki pénteken??? Nagyon uncsi ám egyedül!!
ann74

Sziasztok!

Béku, annyira aranyos a pocakod! (Nagyon csini vagy!)
És a babakocsi szuper, látod meglett az álmaid kocsija! :D

Judit, vagány kis rucik! :D

Andi, ez a kép nagyon jó! :D
Nálunk is ez van, Lili tiszta apja. És a 4d-s kép még mindig a hűtőn van, mivel ott annyira hasonlít rá….

Eszter, fura ezt mondani, de örülök, hogy kiderült az IR!
Nekem 8 hét után lett 2 csíkos a tesztem. És nekem is a 0 perces 2 volt a 120 pedig 21!
Tehát tuti lesz itt hamarosan egy szép erős pozitív teszt!

Vicky, megkérdeztem.
Puha talpú, csak otthon lehet használni, de csak akkor, ha a bokája nem áll se befelé, se kifelé (remélem érted, nekem megmutatta, hogy mire gondol, de ez volt a lényeg)
Cipő: Supi Saulus bentre (bölcsibe szandál) kintre cipő

Kpn, de szép nagy pocid van! :D
És a szoba is csodás….

Én nem tudok menni a talira, de itt van 3 lehetőség (az egyik belváros, a többi kicsit kint van) :wink:
-Budaörsi meki (ott bent is van játszóház)
- http://www.cafeprovence.hu/
-http://www.vakvarju.com/pest/vakvarju_pest.html (van gyereksarok)

Most megyek még összerakom a maradék dolgokat!
Majd jelentkezem, ha megérkeztünk…. :lol: :lol: :lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody: köszi :D :D
ritkán fordul elő,hogy nem tudom megszerezni,amit nagyon szeretnék :)

Ami a legszebb az egészben,hogy apa is úgy örül mindennek :D
Szerencsére érdeklődik minden iránt,ami Majával kapcsolatos, úgyhogy elégedett is most ;)
Vendég

Woody,
te kis gondolatolvasó! Épp ezeket sasoltam én is :D

Szóval csajok, itt van néhány lehetőség 16-ra, játszóhellyel egybekötött éttermek, ahol mindannyian jól érezhetjük magunkat:
http://www.pasaretclub.hu/
http://www.nancsineni.hu
http://www.cafeprovence.hu/
Viszonylag gyorsan kellene döntenünk, mert huszonpár főre ugye már foglalni illik a helyet!

Kép
judit0713

Ann,
ááá, azt hittem mér legalább 50 alatt leszel :( :( :(
Nade majd pénteken!!!

Kpn,
ezt a pocakot :shock: :shock: :shock:
kicsit beparáztam hogy ez a méret vár ránk 8)

Woody,
nagyon kellemes, élménygazdag utat kívánok nektek!!!
Képeket persze majd várjuk!

Kép
judit0713

Sziasztok!

Ismét betérek hozzátok egy pár szóra :D ű

Ann, nagyon sajnálom,h még mindig nem mondott le a HCG-d :( A tavalyi lombikunk hasonlóan sikerült, de Nekem felment 1800-ig és nem látszódott semmi, de akkor már napok óta a kórházban voltam. Az osztályvezető főorvos és a saját dokim úgy döntött,h csináljunk egy küretet, hátha bent van a méhben (akkor már több mint 6 hetes volt a terhesség) A műtét utáni nap leesett 500-ra a HCG-m így haza is jöhettem.
Akkor nekünk azt mondták,h elindult a terhesség, de egy kromoszóma hiba miatt megállt és beépült a méhnyálkába és végül nem is az embrió miatt volt HCG-m hanem a burjánzás miatt és ezért nem is látszódott semmi...biokémiai terhességnek mondták. Mivel Neked jóval alacsonyabb és nem emelkedik olyan dinamikusan, nagyon drukkolok,h elmenjen magától és megúszd a gyógyszert vagy a műtétet :wink:

Drukk mindenkinek és bocsi a zavarásért :oops:

Bari

bari6

Óh lányok... most kaptam....de csak azt tudtam mondani rá..... hogy Ó b...+ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A nőgyógyász keze 30 év múlva: :lol: :lol: :oops: :lol: :lol: :oops: :oops: :lol: :oops: :oops:

Kép

andrea-1

Woody,
jó utat!!!!!!!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Juditkám: ez a Pasarét club elég klassznak tűnik és közel is van a bmc-hez is, úgyhogy még könnyen oda is lehet találni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andikám: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ki volt ilyen pihentagyú?? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szia Bari, jó hogy jöttél!! Hogy zavarnál már bárkit is?????
Csak letörted a kedvem, hogy mégsem vagyok annyira különleges :lol: (na jó, ez csak vicc volt!!)
Figyu, de a te mnykhártyád akkor nem 3 mm-es volt nem? Mert én csak azt nem értem, hogy a hcg-t ami termel az egy szövet, ami burjánzik ha jól tudom. Akkor az meg hol van?
Én is abban bízom, hogy nem nő drasztikusan, hiszen 03.21-e óta most tartunk 180nál és 14ről indultunk.
ann74

Kpn!
Szupper a pocakod :D nekem nagyon bejön :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Azért lassan kinőhetné már a Pindúr :D

Ann!
Jajjj a csudába már azzal a növekvő Hcg-val :?
Normál esetben ennek úgy lehetne örülni, de így, hogy nem megfelelő ütemben növekszik, csak megnehezíti a továbbiakat!
Nagyon sajnálom hogy ilyen nehézkesen akarja tudomásul venni a dolgokat a szervezeted ebben a helyzetben! :(
Egyébként látom a dolog "jó" oldalát! Milyen elképesztő harcos alkat a tested :)
Ha legközelebb végre jó helyen kapaszkodik meg a kis Manócska, akkor tuti nem adod a 40. hétig :) ...bár már itt tartanánk :)
Drukkolok, hogy pénteken jó híreket kaphass végre!!!

eszter82
Budapest

Woodykám: Én is nagyon jó utat kívánok Nektek!!! Sok szép élménnyel telit!!! :) Majd kérün beszámolót!!!! :)

Lukácsné: énekelek, énekelek...de csak az én gyerekem indul be rá.... vagy alapból csinálja ma megint az extrafesztivált???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Béku: nem én!!!!!..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Én is úgy kaptam..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Ann!
Nekem az a fura, hogy a mk az sokszor extra durva Hcg-vel jár! Olyan sokezreket tudnak produkálni...
De ha meg méhen belül van, akkor hova lett a mnyh-d? A beültikor sokkal nagyobb volt, és azóta nem véreztél ki ennyit...már bocs a megfogalmazásért... :roll: :oops: :roll: :oops:
Nem értem én ezt teljesen...valami nem jó, ez tuti, hiszen normális esetben már röpke fejszámolás után is 2000-res nagyságrendekkel kéne lenned...
Baromi kíváncsi vagyok, hogy mi történik benned! Alig várom, hogy a jelenlegi Hcg-d lemondjon máááá végre!!!!!
Annak nagyon örülök, hogy tudsz viccelni, mert ezek szerint kezd visszatöltődni a pozitív energia-raktárad! :D
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

eszter82
Budapest

Woody!
Remélem, hogy hamarosan követhetem a példátokat...mármint teszt ügyileg, nem utazás ügyben - bár az sem lenne rossz :)
Nagyon jó utat Nektek és várjuk, hogy jelentkezzetek!
puszi

eszter82
Budapest

Ha a teázó nem akadály,nekem van egy kedvenc helyem... :roll:

http://www.sirius-se.hu/teahaz/teahaz.php?con=foto

A kinti része asztalos,vizipipás,bent meg zoknis-mezítlábas,szőnyege-párnás,szekrény-ajtón keresztül bemenős :D :D :D

Én nagyon szeretek ott lenni. Aki járt már ott,tudja,milyen klassz :)
Ott étel nincs,csak teák,kávék,de a teáik isteni finomak!!!!

Mivel a benti része majdnem olyan,mint egy játszótér,talán gyerekeknek is tetszene,persze nem minden korosztálynak... :roll: :D
Vendég

Béku: és aki nemszeresse a teát...??? :lol: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :lol: :oops: :oops:

andrea-1

Eszter, tényleg nem volt egy nagy vétzés, sőt kisebb volt mint bármelyik mensim. Összesen 1-2 nap vérzés volt, de az is olyan hogy fél-fél napot, utána mindig csak piss után. Tehát ha összeadjuk összességében 1 nap vérzés volt.
ann74

Ann, elővettem a papírjaimat és a nyálkahártyám nagyon érdekesen alakult :roll: Be kell vallanom,h 2 naponta volt uhu és egyik nap 6 mm volt, rá 2 napra 15 azt hittem lefordulok az ágyról. Amúgy mikor 15ös volt utána döntöttek a küret mellett. Ja és akkor már mondta a doki,h kezd felritkulni.....vagy valami ilyesmit mondott, de nem javasolták,h várjunk arra,h megjöjjön... :shock:

bari6

Andi: erre gondoltam akadály-címén ;)
azon kívül csak egyéb innivalók,kávék,turmixok,sütik vannak :D

Csak mert azon gondolkozom,hogy ha egy étterem-félébe megyünk,ott nem biztos,hogy össze tudjuk hozni a beszélgetést is,ott nem annyira néznék jó szemmel egyrészt ha hangosabbak lennénk,márpedig 20 ember ha beszélget,az már zavaró lehet, másrészt meg nem annyira tudunk egymáshoz átjárogatni...

Inkább a helyszínre mentem rá,nem a fogyasztásra. Magát a helyet szeretem nagyon,nekem olyan megnyugtató :)

Persze ülhetünk étteremben is,nekem tényleg totál mindegy,csak egy ötlet volt.

Mindenesetre aki mégis szereti a teát,annak nagyon ajánlom ezt a helyet ( Eszter?) a hangulata miatt!! :D :D :D
Vendég

Igen, Béku???? :D
Én tea fun vagyok, de hogy jövök ide??? :D
Vagy láttál már régebben valami hasonló helyen??? ...bár én Vörösoroszlán teaház fun is voltam sokáig :) :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

Ann!
Na, akkor az bíztató, amit Bari ír...hogy mivel neked a mnyh-d nem olyan brutál, mint pl neki volt, talán nem lesz szükség erre a küret dologra...
Jajj...olyan jó lenne, ha magától megoldódna ez a kérdés, és nem kéne brutál durva gyógyszerekkel bombázni!!!! Azoknak csomó mellékhatása van, meg utána baba-tilalom hónapokig,...
Gyere helyre magadtól!!! :)

eszter82
Budapest

hmmm...itt még nem voltam, Béku!
Pedig itten van egy kisebb köpésre a dolgozómtól...te mit tudsz még rólam????? 8) :oops: :roll: 8) :oops: :roll: 8) :oops: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Bari, ez tényleg durva. Mondjuk én azt gondolom, Sz nem fog pénteken meguhuzni, ha most nem talált semmi kórosat. De biztos tudja hogy ilyenkor milyen lehetőségek vannak, ha romlik az érték és mit fog nézni. Bár abban bízom hogy végre csökken.
ann74

Eszter: ez csak amolyan megérzés volt,valamiért Te jutottál eszembe erről a helyről!! :)

A Te szép lelkednek ajánlom! :D Mindenképp látogassatok el ide Laccal,de érdemes foglalni előtte helyet,mert nagyon népszerű! :D

Itt lehet romantikázni is,klassz kis kuckók vannak (nem félreérteni ;) )! :) :)
Vendég

Ja,és nagyon könnyű elsétálni a bejárat mellett,kívülről csak egy pincelejárat látszik ;)

már ezerszer voltam,mégis többször elmegyek még így is mellette :D :D :D :D
Vendég

nekem hirtelen még beugrott egy hely.
Étterem egyébként, de van klub terme is, ami elszeparált a többi helyiségtől.
A kaja mellesleg megjegyzem, hogy nagyon fini :) Legalábbis mi 2 évvel ezelőttig oda mászkáltunk olykor üzleti ebédelni, és mindig bejött :)
Nézzétek meg, hátha...
csak azért jutott eszembe, mert elég központi helyen van...Blahától nem messze! Sokaknak könnyen megközelíthető!

http://www.bastyabisztro.hu/

eszter82
Budapest

Köszi Béku!
Megsasolom a közeljövőben belülről is :D

eszter82
Budapest

Sziasztok Lányok!

Ha megengeditek, csatlakozom hozzátok. Egy ideje járok már a BMC-be, az összes vizsgálatot megcsinálták még az ősszel, de most kezdjük csak az inszemet. Elvileg ellenanyagtermelés miatt nem jön össze 4 éve a baba, a többi dolgot rendben találták. És Sz. ügynökhöz járok :)
Korábban is olvasgattalak már titeket, és szinte minden kérdésemre megkaptam a választ, anélkül, hogy feltettem volna :D

Most viszont pironkodva bár, de hozzátok fordulok egy kérdéssel - és azt hiszem, itt már nem lesz megállás :lol: Tudom, hogy mindenféle balgasággal lehet titeket zargatni, és páran biztosan megmosolyogtok majd, de segítsetek légy szi!

Igyekeztem nagyon figyelni, és mindent megjegyezni, de az egyik legfontosabb dologra nem emlékszem pontosan. :oops: Merional-t írt fel Sz, a nővérke be is nyomta az első adagot, és kioktatott a szúrásról (mondtam neki, hogy ilyet még az életben nem csináltam), de csak távolból rémlik, hogy azt mondták, hogy holnap szúrjak magamnak előszőr. :oops: Ugye biztos, hogy holnap, mert a logikus ez lenne, hiszen ma már kaptam egyet :oops: Szóval erősítsetek meg légy szives, hogy még nem ment el az eszem teljesen!
thimmy
Gárdony

Én is imádom a teákat. Most is kb. 10 féle van itthon.

ann: Csak le megy végre ez a hcg. Remélem lassan azért fogunk drukkolni, hogy nőjjön.

woody: Jó utat. Köszi, hogy megkérdezted a cipőt. Most, mikor jobb idő van kint egyelőre ráadom a puha talpút is, betonon úgysem jár túl sokat csak homokban meg kavicson. Még mindig nagyon nagy rá a supis szandál, amit kaptunk. Remélem belenő minél előbb és akkpr hordhatja azt.
vicky79
Budapest III. kerület

Thimmy: ha ma kaptál szurit, akkor holnap jön a következő. Jól mondod, ezeket naponta szokás szúrni. Amúgy biztosan kaptál stimulációs lapot, arra pontosan feltüntette Zoli a dátumokat és hogy mennyi a dózis :)
Sok sikert, és mielőbbi babásodást kívánok Neked... ja és üdv itt!!! :wink:

andrea-1

Szia Andi!

Köszi, ezek szerint még fog az agyam, csak már nem a régi :D

Ja, és nem tudom, mikor izgultam ennyire, mint most. A szúrástól is nem kicsit tartok, de gondolom, mindenki így van vele, aztán két-három esemény után bele lehet jönni ebbe is :)

Nem is akartam remélni, hogy egyből kezdünk, mert pár hónap kihagyás után azt hittem, legalább a vérvételeimet meg kell ismételni, de szerencsére nem...

Köszi az üdvözlést is, és neked gratula a bébihez (jól emlékszem, hogy spontán baba?)
thimmy
Gárdony

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?