Új privát üzeneted érkezett!

Azt hiszem készen állok a kistestvér fogadására.Azt már megbeszéltem magammal,hogy nem pótolni akarom Petrát,mert őt nem lehet pótolni,de szükségem van arra az érzésre,hogy szeressem a kisbabámat.
Az a rózsaszín kép Petráról az utlsó előtti napon készült és akkor is a karjaimban volt,engem nézett:(
Betti kiváncsi vagyok mi lesz a dokinál,nem nagyon tudom elképzelni ,hogy mit segíthet,de remélem jó lesz.
krisztinaa

Szeretném elolvasni a ti történeteteket is ,megyek visszalapozni.
krisztinaa

egy kicsit irigyellek titeket, ohgy legalább eljuttok a tervezgetésig,vagy a próbálkozásig..nem tudom nekem mért nem megy ,de egyszerűen nem megy... :cry:

pedig meghalnék egy babáért, nem élhetek gyermek nélkül és mégsem..
tünci28

Kriszta,olvass vissza, ha van időd..már csak azért is érdemes, ohgy látszik egymást segítve milyen messzire jutottunk már...

Most megyek, mert hazaért a férjem, ohlnap többször benézek.

Te tudsz netezni a munkahelyeden?
tünci28

Tünci te mikor vesztetted el a picidet?
krisztinaa

Augusztus 3..
Angyalokszülein Viola Lilla.. :cry: Az én KIs Szerelmem!
tünci28

Kicsi Viola is akkora volt mint Petrám.Hány hetesen született?
Ugye a történetek között nincs,mert csak a gyertyáknál találtam meg.
krisztinaa

Sikerült visszaolvasnom egy kicsit.Nagyon sajnálom....
Jó éjt...
krisztinaa

Zsúfolt hétvége volt. kosárlabda meccs, karácsonyozás barátnőkkel, hosszú séta..
Sajnálom Kriszta!
Betti ne légy türelmetlen.. én is egy türelmelen ember vagyok, mindent most azonnal akarok.. csak az élet közbeszól és türelemre int :shock: drukkolok nagyon!!!!
Tünci lehet, hogy ez a sok munka mégis jót tesz így decemberbe, úgysem tudsz mint írtad nagyon örülni most.. majd januárban lecsendesül a nagy vásárinvázió és új év indul neked is..
Nagyon aggodok Manóért. nem tudjátok felhívni? Remélem jól van a férje.. milyen szomorú évet zárnak ők is..
Kisanya nagyon eltűnt :shock:
megyek ebédelni :D

Kép
leda2002

[quote="tünci28"]N írta:tünci28a, igen, de most vannak notorius távolmaradók(irgum-burgum),de remélhetőleg néhány nap alatt helyreáll a rend!

Aarnika is régen volt és azt hiszem Manónk végképp elhagyott minket..Remélem a férje jól van..

Aarnika beteg kissé (szem kidülled, könny csorog, orr bedugul, torok bekötve...), épp csak egy pillanatra bekukkantott most.
Jó éjszakát!
aarnika

Sziasztok!

Ezer bocs, ilyen még nem volt velem... 19 órakor a híradó után már aludtam... negyed 12-kor battyogtam át a hálóba, már fél álomban nem tudtam írni :cry:

Ma duplán jövök, és 10 oldalt minimum teli írok:):)

Addig is visszaolvasok 8)
Vendég

Kriszta, szomorúan üdvözöllek köztünk, de, ahogy Betti is írta, jó, hogy ránk találtál. Este megnézem Petrádat az angyalokszülein. Nagyon sajnálom :cry:

Tünci, kollega barátnőjének is lehetett volna annyi esze, hogy kitalálja, nem a pár hónapos babácskád mellől mész vissza dolgozni önszántadból :twisted:

Lányok, megvettem a kismama magazin decemberi számát a hétvégén.

Tudom, még nincs itt az ideje, de nagyon hasznos telefonszámok, rendelők is vannak benne.

És tegnapelőtt, ahogy pakolásztam, megtaláltam Lackó kis plédjét, amiben vitték az ultrahangra, ölelgettem, szagolgattam, visszamentem az időben pár hónapot :cry:
Vendég

Én ma bekorcsolyáztam, szó szerint 40-50.-el lehetett jönni, tiszta jég volt az egész út, autók az árokban, fejre állva...
Izgalmas volt.
Boboka nem alszunk, milyen dolog már ez.... :D

Betti
Kép
betti0412

Szia elveszett Boboka! :lol:

Várjuk a teleírt 10 oldalt!!!

Leda!
Az jó, hogy mozgalmasan, szépen teltek a napok csak úúúúúgy hiányzol, ha kevesebbet jössz! :D
Barak hogy van?
Van már nagy hó nálatok?
Itt még semmi,nins is hideg, most mentem ki hálóingben kihúzni a kukát, nem fáztam..

aarnika!
Jobbulást, pihenést, sok teát és kényeztetést Neked!

Manomanot sajnos nem tudom hívni, remélem egyszer csak betoppanik és jó híreket hoz!!!

Kriszta írjál ma is, ha tudsz, jó?

Melcsike is jelentkezz, különben fekete pont Neked is!!! :D

Betti!
Milyen az új iroda?

KÉpzeljétek én meg egész éjjel azt álmodtam ,hogy elküldtek a munkahelyemről, úgy mint a kollegáimat, tök váratlanul..még ez hiányzik a lelki egyensúlyomtól,hogy még ezen is idegeskedjek... :?
tünci28

jaj,de jó, hogy itt vagytok!egyszere írtunk!

Hú, én utálnék így vezetni,na de nemsokára nem kell,alhatsz reggel 10 ig!!! :wink:

Boboka!
Olyan jó, hogy ilyen pozitív vagy.BÁrcsak én is...
tünci28

Tünci, azért meg ne fázz hálóingben kint :roll:

Tényleg, Betti, szép az új iroda?
Vendég

Tünci, másképp nem menne, csak pozitívan. Persze ott van a babszem a valagamban, mi lesz, ha megint baj lesz, írtam is fentebb, hogy nekem a csecsemő = az inkubátorban lévő babával :cry: Szóval még így is rengeteget kellene agyilag fejlődnöm. De majd meglátjuk.
Vendég

Neked nem hasgatott tegnap meg tegnapelőtt a hasad?

Nekem annyira fájt, minta szét akarna repedni a vágás. Biztos jön valami front megint...

Betti, vettem olyan zöld teát, nagyon jó (ahhoz képest, hogy zöld) :lol:
Meg vettem koffein mentes kv-t. Lehet, hogy ezért aludtam el tegnap már 19-kor. Bár a reggeli kv-m még rendes erős tejes fekete kv :oops:
Vendég

Sehol senki? Feketepont mindenkinek :lol: :lol: :lol: Húúú, nagyon nagy most a szám :lol: 8)
Vendég

Boboka,kis szemtelen,ugyi??? :lol: :lol:

Megértem a rossz gondolatokat..nekem a terhesség=koraszülés,kórház...

nekem is nagyon fáj napok óta a hasam, van hogy álmomból ébreszt a hasogató fájás.. :?

Most gyorsan főzök, takarítok, fél 3-ra megyek kozmetikushoz kis kényeztetésre.

Voltam a temetőben, de nem tudtam sokáig maradni, úgy elkapott a bőgés..inkább eljöttem, mert akkor ilyen lesz az egész napom.

Boboka,még kell írnod 9 és fél oldalt!!!!! :lol:
tünci28

Rajta vagyok az ügyön :lol: Akkor még be kéne tennem vagy 10 nagy vonalzót, és úgy meg is lenne:):):)

De jó lesz neked:) Lesz masszázs is meg minden? Én csak az arc nyomkodást nem szeretem.

A virágok bírják még a temetőben? Nem fagytak el? Vagy kaptál azóta szép művirágot?

Olyan rossz, Lackó előtt olyan "csupasz" minden, de még nem mertem újabb vázát vinni :cry:

Majd veszek egérmérget, és azzal kenem be az új vázát, állítólag az semmivel sem jön le az ember kezéről :twisted:

Melcsike is rég volt, biztos pihen még.

Kisanya, lécccci jelentkezz te is.

Süti, szorítok, hogy minden rendben legyen a melóhelyen.
Vendég

hát elfagynak, de vitem frisset, bár a napokban elég jól bírták, mert csak éjjel fagyott..

ragasszátok le Boboka és tegyél bele műanyag betétet, amiben cseréled a vizet,azt nem tudják elvinni.

lesz masszázs, kérek dekoltázra is,azt is imádom.Nyomkodni szerintem nem nagyon kell(remélem).
tünci28

ezt nem értem, hol van mindenki???

:( de egyedül vagyok...
tünci28

Vagyok, most ment el az Uram pókerezni :lol:
Vendég

Mi volt a kozmetikusnál?
Vendég

Mindenkinek fekete pont, hol vagytok? 8)
Vendég

Na végre valaki! :D

Már rég megjöttem, jó volt, jót beszélgettünk, meg bőgtünk..á, tudjátok évek óta odajárok, mindig beszélgetünk,végül csak beszéltünk Violáról is, úgyhogy mire elköszöntem eltört a mécses.

kiváncsi vagyok mi volt Bettinél.

Boboka, Neked jó napod volt? keveset jöttél, sok a munka?

Melcsikével mi lehet?
tünci28

Hát nagyon sok a meló, ahhoz képest még sokat is jöttem:)

De hátha lassan már a végéhez közeledünk:)

Igen, már Melcsikére én is nagyon kíváncsi vagyok, nagyon eltűnt :cry:
Vendég

Betti azt írta, hogy ma tesztel, ugyi?
Vendég

Tünci, eltűntél nagyon :cry:

Veszek egy forró fürdőt, utána még jövök. Ma kb. 22-körül szeretném bedobni a szunyát :wink:
Vendég

Vagyok ismét:)

Sehol senki?
Vendég

Nem, én arra gondoltam, hogy ma volt psziché néninél.

én is lefürdök.Megnéztem az új House-t,ma már volt felirat.

Fáradt vagyok, holnap megint 12 órázni kell.Most hogy egy kollegámat eltették tőlünk,több napot kell este 9 ig bevállalni.
Nagyon hosszú az, ebben a munkakörben.. :(

Egyre jobban utálom,valami más kellene.7 éve dolgozom kereskedelemben, az emberek szép lassan megölik a lelkemet..látom milyen változások zajlanak a társadalomban.
7 éve, ha bejött valaki a boltba azt mondta:Jó napot!A gyerekek azt, hogy csókolom.most a felnőttek többsége nem köszön, vagy azt mondja hello..a gyerekek azt mondják:szevasz, csumi,csákány...nemcsak nekem, hanem az 57 éves kolleganőmnek is..Ha nem veszem vissza a két hétig használt epilátort, azért mert :ez nagyon fáj, ahogy kitépi, akkor:ba*ódj meg Te hülye qrva vagyok....
Szóval más kellene már, elfogy minden erőm ezen a Karácsonyon...
tünci28

Tünci, nagyon sajnálom :cry:

Az emberek tényleg egyre hülyébbek.

És ilyenkor nem lehet nekik visszaszólni? Vagy ilyenkor nincs ott egy biztonsági őr, aki helyretenné az ilyen idiótákat?

Én kb. 7 éve dolgoztam pár hónapot egy viszonylag "elit" boltban, egy kanál kb. 50 ezer volt, így ezerrel kellett battyogni a vevő után, nehogy zsebre tegyen valamit. Én alapból utálom, ha utánam is jönnek, így próbáltam diszkréten. Na, egy utálatos emberke úgy kiosztott, hogy én olyat még nem kaptam :twisted:
De azóta nekem is egyfajta "ember undorom" lett, pl. bevásárlóközpont, bkv, na ezeket, ha lehetne elkerülném nagyívben.
Vendég

Tényleg, a doki nénihez ment.

Betti, ha van még erőd, akkor várjuk a beszámolót, amennyiben publikus :wink:
Vendég

Nem nagyon lehet mit mondani Boboka, mert egyrészt, akkor kirúgnak(mert ugye Ő a VEVŐ,akinek mindent lehet) másrészt ha leállok vele vitatkozni, akkor mit mondjak, szidjam én is??,Akkor lesüllyedek arra a szintre.Általában, ilyen esetekben, ennyit mondok:Viszont látásra, részemről befejeztem magával a beszélgetést!-és hátralépek..ennyi..

De akkor is elszívja az erőmet.

Azért érdekel Betti véleménye a dokiról, mert lehet ,hogy az újévben én is járok majd.Valahogy át kellene billenteni az agyam...
tünci28

Végül is te is és Betti is csupa jót mondtatok az első találkozásról, úgyhogy én is erősen gondolkozok, hogy nem ártana egyszer kétszer elmennem majd januárban.

Annyira elutasítottam még nyáron, a két negatív pszichológusos élményem után, de már kezdem elhinni, hogy csak én választottam rosszul akkor. Istenem, az első nőnek az unott képét sosem fogom elfelejteni :twisted: Mikor teljes érdektelenséggel és közönnyel mondta, hogy beszéljen magáról...

Elhiszem, hogy nekik sem könnyű nap mint nap segíteni, jókat mondani, de legalább lássam, hogy kicsit érdeklem.
Vendég

Ha úgy érzed érdemes kipróbálni mást is.Nem beszélve arról, hogy azt hiszem Pesten él a Singer Magdolna és Ő biztos tudna segíteni, mert szerintem ott rendel..

Vagy KIsanya ebben az évben végez és majd ő lesz a Psziché nénink! :lol:
tünci28

Még egy kicsit várok Bettire, aztán lefekszem,fáradt vagyok.
tünci28

Kisanya is nagyon sokszor jut eszembe. Szerintem most vannak a vizsgák is, az is biztosan nagyon leterheli. Remélem semmi baj nincsen.
Vendég

Tünci, írok egy privit, mert ezt nem szeretném ide :oops:
Vendég

Kriszta, megnéztem Petrádat, tényleg minden bölcsesség ott van a kis szemében :cry:

A mi kis angyalkáink vigyáznak ám rá, ebben biztos vagyok :wink:
Vendég

visszaértem,Betti még nincs,lehet már csak holnap tud jönni..kár..

Boboka,nézem.
tünci28

Krisztina

LÁttam ma délután itt voltál, ha van kedved írj bármiről ,amit csak akarsz!!!

Boboka,azt hiszem kidőltem,jó éjt,reggel munka előtt benézek.

KépKépKép
tünci28

Jó éjt Tünci, én is megyek, már leragadnak a szemeim.

Jó éjt mindenkinek
Vendég

Vagyok

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!!

Gondolom már nincs itt senki:(
Délután sikerült egy kicsit visszaolvasnom.....borzasztó és nagyon nagyon nehéz.Mindenki másképp dolgozza fel...
Képzeljétek,nálunk a temetőben mókusok garázdálkodnak,minden élő virágot megkajálnak.Voltak gyönyörü árvácskái Petrának,de mindent megettek,aztán jöttek a vágott virágok.Így most maradtak a pici koszorúk amit ketten csináltunk a párommal,meg a kis angyalkák és persze a télapója.Arra is gondoltunk ,hogy Petra játszik a mókusokkal:)
Volt mikor a sok mókus tappancs mellett,olyan volt mintha pici lábnyomok lettek volna/tudom hogy nem azok voltak,de azt akartam hinni /.Ilyenkor mindig azt hiszem becsavarodtam egy kicsit:(
krisztinaa

Jó reggelt!

Betti, de sajnálmo ,hogy elkerültük egymást, pedig anyira vártalak!
Mi újság?

Krisztina!
Megnyugtatlak, nem csavarodtál be, mindenkinek joga van azzal vígasztalódni, amivel csak tud!
Nyugodtan hidd azt, ha jólesik, ohgy játszik a mókusokkal!
Egyébként sajnos nekem is,Bobokának is gondja van a temetői "állatokkal"!
Tegnap az angyalokszüleire felkerült egy újabb történet egy 24 hétre született babáról..egyszerűen nem értem ,hogy történhet ez..
Nálatok kiderült, hogy mi okozta?Találtak bármilyen magyarázatot?
Beszéltetek az orvossal a kilátásokról?

KépKépKép
tünci28

Lapozgattam egy egészséges életmód magazint..mit találtam?

Viola terhességi gyorsteszt, nőknek..na, ne... :cry:
tünci28

Ma írjátok tele az oldalt, hogy :D este legyen mit olvasnom!
tünci28

Kép

KépKépKép
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?