Új privát üzeneted érkezett!

Vagyok ám, csak mire elolvasom, hogy mit írtatok valamelyik gyerkőc tuti itt lót rajtam :wink:
Binyeknek nagy-nagy gratula a gyönyörű szép babákhoz!!!! :D
Emma! Még emészti apánk a majsai kiruccanást... :roll: De visszatérünk rá. Valahova már tényleg el akarok menni, mert idén valahogy dögunalom a nyár. Nem erre számítottam, gondoltam majd a kemény tanulás után lesz egy kis "jutalom". Nem akarok én elmenni 2 hétre nyaralni (vagyis akarnék, de ismerem a korlátainkat anyagi téren... :evil: ), de pár napot úgy érzem megérdemelnék.
Josi! A Hungaroringre apánk is szeretne egyszer eljutni. Egész más élmény lehet, mint a tévé előtt ülve. Én is szívesen megnézném élőben, bár én annyira nem vagyok forma1 mániás, mint drága párom, de ha úgy alakul én is nézem. Meg drukkolok Raikkönennek :lol:
Hogy bírjátok ezt a nagy meleget, ami megint ránk tört? Én az esőt leszámítva azt a hűvösebb időt jobban szerettem :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Ezt olvassátok el: http://www.origo.hu/itthon/20080801-elozetes-letartoztatasban-a-gyermekuket-megolo-szombathelyi-szulok.html

Csajok én nem térek magamhoz! Hogy tehet valaki ilyet???? Inkább eladnám mindenemet, de a gyerekemmel soha nem tudnék ilyet tenni, akármilyen szar anyagi helyzetbe kerülnék!!!! Megnéztem őket az iwiw-en, nem úgy néznek ki, mint akik annyira szar anyagi körülmények között élnének. Meg vannak nagyszülők is. Végignézték amíg a gyerekük meghalt kínok között a saját szülei kezeitől. Hát anya az ilyen, aki megöli a gyerekét, csak mert eladósodott???

dadomi

Basszus, Dadomi...
Megkerestem őket iwiwen, ez hihetetlen, hát imádták azt a gyönyörű kisfiút, hogy tehették ezt vele??? Komolyan mondom, nem értem, bár nem is lehet ezt megérteni. Az anyagi helyzet nem magyarázat.
Áh, nincsenek szavak...
Most itt bőgök. Borzalom.

been

Én el sem merem olvasni a cikket, hátborzongató......és kíméletlen :cry:

Emma, köszi a linkeket, sok hasznos infó van rajtuk. Tök jók.

mit csinál Oli? Szalad ezerrel, sokszor már egyedül - a pólóját fogják hátulról a biztonság kedvéért. szóval kifáraszt mindenkit. Mondogat már sokfélét, ha meghall egy kutyát mondja hogy vau-vau, szóval egyre okosabb.

Kép
timesz

Cseriani, milyen volt Majsa?

Kép
timesz

Elkezdett dagadni a lábam.. pedig azt hittem, ezt megúsztam :? Egyébként jól vagyok, a tegnapi NST nem mutatott egy darab fájást se... pedig a mai nappal megkezdtem az utolsó hetemet :roll:

yuyu79

Most jöttünk meg Füredről az aqua parkból. Nagyon szupi,bár elég drága. Csilla is jól bírta,Noémivel rengeteget csúzdáztam,még a nagyokon is lejött :lol: bátor kiscsaj! Apával szépen leégtünk,de a csajoknak nem lett semmi.
Yuyu,már nemsok van hátra!! :wink:

Kép
Kép
josi

Sziasztok csajok!

Megérkeztünk a tengerparti kiruccanásból. (Horvátba voltunk) Nagyon szép volt az idő. A hét elején nagyon hideg volt a víz, de a hét közepe fele már jókat fürödtünk. Az oda-vissza utat is egy hang nélkül viselte, pedig ettől tartottam a legjobban, hogy majd nem bírja az utazást. Majd rakok fel képeket is.
A hungaroringre szerintem csak azok menjenek, akik valóban nagy rajongók, mert amúgy nagy csalódás. Én sokszor voltam, de csak azért, mert a gyermekem apja ott szerelt, mindenhova bejárásom volt, mégse nagyon élveztem. Ilyenkor nyáron dög meleg, büdös és zajos. Viszont reménykedve néztem mindig a Mogyoródi Aqua Parkot :? De ez csak saját vélemény!
Vendég

Szia Devcsa!
Várom a képeket! Én még sose voltam tengerparton :( biztos szép volt.
Ennek ellenére,ha választanom kéne a tengerpart vagy a Hungaroring között biztos hogy az utóbbit választanám. Pontosan a szagok és a hang miatt :lol:

Kép
Kép
josi

Josi ha már egyszer voltál a tenger partnál akkor mindig visszavágysz. Tavaly és tavaly előtt voltunk (mi is horvátban), idén sajna nem jött össze, de nagyon mehetnékem van. Hiányzik, még Evelin is folyamatosan emlegetí.
Vendég

sziazstok..
Hát,nem sok minden történt itt,mióta nem voltam :?
Leszámítva,hogy binyekék hazamehettek :D
Majsa nagyon jó volt,este nyolcra értünk haza,jól elfáradtunk. Szombaton lakodalomban voltam-dolgozni. Jól elfáradtam. Gyerekek jól viselték,hogy nem voltam velük,Eliza anyuval aludt,éjjel csak egyszer ébredt. Bezzeg,mikor velünk alszik :twisted:
Szombaton megint megyek,ez kicsit húzósabb lesz,mert már reggel nyolcra kell mennünk-most csak egyre mentünk.
Na,megyek,gyerekek vitáznak,egyik jobban üvölt,mint a másik.
Vendég

Sziasztok! Én továbbra is egyben vagyok, tegnap volt egy kis kiruccanás, a bátyáméknál névnapoztunk Pécs mellett... Múlt éjjel nem nagyon tudtam aludni, nem tudom mi volt velem. Semmi fájás, vagy ilyesmi, csak ki kellett mennem 2-kor, és utána 5 -ig nem tudtam visszaaludni :-(

yuyu79

Üdv!
Devcsa, én is imádom a tengerpartot, igaz, csak egyszer voltam, ezer éve, Spanyolországban, de azóta is vágyunk vissza emberemmel... 8) Kérjük majd a képeket! Cseriani, Majsáról nincsenek? Dadomi, nos, jösztök Majsára? :wink:
Cseriani, mit dolgoztál? Iylen felszolgálás-jellegű dolgod volt, vagy főztetek? Jesszus... Nem irigyellek... :?
Yuyu, nincs már sok vissza! Nem baj, ha nincsenek még fájásaid, hirtelen is elkezdődhet a dolog! (Hasmenés, sűrű pisilés? ) :roll: :wink: :D
Meglestem Binyek ikreit, hááát, eccerűen gyönyörűek! :D
Timesz, hogy vagy?

been

Sziasztok lányok!

Köszi, megvagyok, a szokásos lábfájásom megvan. Voltunk a hétvégén Zánkán ennél az alternatív rákgyógyásznál - aki a B-17 injekciókúrát javasolta nekem. Nagyon rendes volt, de durva dolgokat mondott. Először is az egész gyógyulásom alapja ez a makrobiotikus táplálkozás, a legszigorúbb fokozata: semmi hús, semmi tejtermék, tojás, cukor, fehérliszt - mert ezek mind táplálják a daganatos sejteket, ha nem kapnak ilyet éhenhalnak, magyarán ki kell éheztetni őket, legalább 1,5 évig ilyen szigorúan, aztán kicsit lehet engedni belőle. Nagyon durva nekem, aki eddig húst hússal ettem és imádtam a tejtermékeket. 2 napja már diétázom, de állandóan éhes vagyok. Tegnap is családi ünnepség volt nálunk, finom kajákkal sütivel - semmit nem kóstolhattam meg, ott ültem és túrkáltam a szójapörköltömet - aminek rémes az íze.

Ami nagyon durva, mondtam a dokinak hogy azóta fáj a lábam mióta felírta a prof. a hormonpótlót, erre ő azt mondta daganatos betegnek nem is szabadna hormont felírni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Úgy viselkedik a rákos sejttel, hogy szétrobbantja és szétszórja őket - ez volt nálam is, ráment a nyirokcsomókra!!!!!! Ezt az egész szenvedést másodszorra megspórolhattam volna, hiszen addig tök jól voltam!!!!! Jó ,mi??!! Onkológus professzor ezt nem tudja????

Teljesen ki vagyok akadva!!!!!!!!!! :evil:

Kép
timesz

Binyek! Néztem az ikreket, gyönyörűek, gratulálok!!! Te jól vagy?

Kép
timesz

Sziasztok csajok!
Köszi a gratulációkat!Meg Julcsinak a folyamatos közvetítést rólunk! :wink:

Nagyon jól vagyunk,minden rendben,bébik csak esznek,alszanak.Sírni csak a fürdetésnél szoktak,különben csak pici nyöszörgés van,ha valami gondjuk van.Most elkezdtek csuklani kaja után,hiába büfizünk,nem igazán segit.Ilyenkor persze nem tudnak elaludni,tartogatjuk őket a kezünkben,meg próbáljuk "nyújtogatni "a rekeszizmaikat,hogy elmúljon a görcs,de igazán nem segít.Úgyhogy ma már kaptak egy-egy csepp citromlevet,tudom,hogy elvileg nem lehetne,de azt sem akarom,hogy hozzászokjanak,hogy kézben alszanak el,mert eddig olyan jó gyerekek,hogy ezt csak elrontani lehet... :roll:

Egyszerre szoptatom őket,50 gramm körül esznek,utána kapnak egy kis pótlást és irány az ágy ,ahol 3-3,5 órát alszanak egyhuzamban.
Szóval,ha ez így marad,akkor hatalmas szerencsém van! :)

Nagyon nem olvastam vissza,de látom,hogy mindenki megvan..Kicsit irigylem a strandos képeiteket! :wink:

Igy esznek a törpök: Kép

binyek

Binyek! Nagyon jó kép, édesek ahogy "sztereóban" szopiznak! Sok tejcit kívánok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
timesz

Timesz, basszus... :cry: Na, de majd ez az ipse meggyógyít, meglátod! Azon az egyik lapon, amit belinkeltem neked, fantasztikus gyógyulásokról lehet olvasni, ami a B-17-nek köszönhető, Hihetetlen, 1-2 hónapos túlélést adtak betegnek a dokik és rá pár hónapra már dolgozott, többszörös áttétek tűntek el a hatására, meg ilyenek. Keresd csak meg, ha érdekel, a betegek maguk írták be a fórumba ezen a honlapon.
És akkor szóját ehetsz, meg gyümölcsöt, zöldséget? :shock: Vagy miket még?
Most könnyű - lenne - azt mondani, hogy mindent a gyógyulás érdekében, mer ez egy nagy hülye szöveg lenne így, és nem elég az egyéb baj, ami ezzel a redvás nyavajával jár, még ez is hozzá... Hát, kitartást, csajszi! Mit neked szójapöri! :wink:
Binyeeeek, bakteeer! Gratulaaa újra! Hát csodálatosak a manók, ez a kép meg fantasztikus. édes bogárkák! zabálnivalóak. Üzenem nekik, h tessék nem elromlani! :lol: Van segítséged?
Yuyu, mizu? nem csalogatta ki Enikőt a front?

been

Neeem, mi még egyben vagyunk... A hasam alja néha nagyon szúrkál, főleg ha pihizek, és utána ha felkelek, akkor pár percig....Aztán ha kicsit "bejáratódok" akkor már elmúlik... de egyébként semmi. Szerintem még kihúzzuk pár napig... Remélem most fogok tudni aludni, mert tegnap éjjel nem nagyon ment. Felkeltem pisilni, aztán nem tudtam visszaaludni.

Timesz, nem lesz könnyű ez a diéta, de ha tényleg használ.... So kerőt és kitartást hozzá :!: Ez durva, hogy a doki olyat írt fel, ami nem hogy nem használt, de ártott is :evil:

yuyu79

bocs, sok erőt :-)

Binyek, üdv újra itt! Kicsit irigyellek, hogy Ti már túl vagytok a szülésen, és otthon vagytok... Nagyon szépek a babáid :D

yuyu79

Timesz,biztosan nehéz lesz tartani ezt a kajálást,ehhez nayon nagy kitartás és akarat kell. Mindkettőhöz sok sok erőt kavánok és meglátod te kerülsz ki győztesen!! :wink:
Binyek,nagyon édesek ezek a kisbabók :lol: Te hogy vagy? Erősödsz? Ha van segítséged használd ki,pihenj te is sokat,ha már ilyen jó alvókája van a piciknek.
Csilla nagyon érezte ezt a frontot,mert tegnap és tegnap előtt is folyton sírt,nem akart aludni (éjjel se :evil: )remélem ma már visszatér minden a régi kerékvágásba!!!

Kép
Kép
josi

Emma igen,felszolgáltam,ha ezt lehet annak nevezni. Bemelegítésnek egy 120 fős lagzi volt,de szombaton kb.300-an lesznek. De szerintem nagyon jó hangulat lesz. Én meg nem tehetek róla,de nagyon szeretem ezt csinálni. Lakodalmaztam a Rózsában szd.on kb.5 évig,majd kis szünet után itt,helyben :)

Megvan Eliza véreredménye,még mindig vérszegény szegénykém,tehát még 2 hónap maltofer.Szerencsére szereti a maltofert. De utána talán nem lesz megint vérvétel,doktornénink nem szereti ennyiszer böketni a törpöket. Majd tavasszal megyünk el egy vérvételre,de akkor Kristófnak is szeretném.

Na,megyek,összevakarom magunkat,el kellene mennünk a postára.

Binyek,nagyon édesek a duóban szopizó babók. És én is azt kívánom,hogy maradjanak ilyen jók-de ne sokáig :wink: :P
Na,viccet félretéve,ahogy majd nőnek,biztos tolerálni fogják,hogy ők ketten vannak,de tuti lesz bennük rosszaság is.
Van a környezetemben pár iker-pár,náluk legalábbis ezt láttam.

yuyu nyugi,egyszercsak megindul,és akkor nem lesz visszaút :wink:
Sztem nem fognak befektetni,megszülsz egy nappal elöbb,vagy aznap,mint én-én legalábbis ezt kívánom neked!!!

Timi,nem tudok,mit mondani,ledöbbentem.
Kitartásod, és akaraterőd hatalmas van,erre már rájöttem. És ez soha nem fog elfogyni,drukkolok.
És mindjárt itt az első szülinap :D
Mikor mész a harmadik megpróbáltatásodra?

josi Eliza is folyamatosan visít,már az egész utca ezt hallgatja szerintem. De fogalmam sincs,mi a baja :cry:
Vendég

Cseriani, 15.-én megyek a 3.-ik kemóra, de ha rágondolok már most hányingerem van!!!!!!!!! :cry:

Kép
timesz

Emma, hát nem sok minden maradt amit ehetek: teljes kiörlésű gabonák, hüvelyesek, zöldség, gyümölcs, szója, tofu, magvak . Tej helyett kóstoltam a szójatejet - de rossz íze van, kávé helyett a gabonakávét - hát az sem az igazi. Vettem növényi pástétomot, ami olyan mint a májkrém - az egész ehető. Padlizsánkrémet kentem ma reggel a zsemlémre. Hiányoznak a jó kis ízek, de már 3 napja kitartok. Pesten van valami Makrobiotikus intézet ahol segítenek hogy mit hogyan egyek, meg éttermük is van ahol megmutatják hogy kell elkészíteni.

Kép
timesz

Legalább lefogyok egy kicsit. :lol:

Kép
timesz

Binyek! Annyira édesek a babócáid!!! Ez a dupla szopi meg csodálatos!!! :lol: :lol: :lol: És kívánom, hogy minél tovább ki is tartson! Ha van segítséged, akkor tényleg használd ki! Addig aludj, amíg ilyen jó alvókájuk van a piciknek! Az én fiaim is így kezdték, evés, alvás (bár Dominik éjjel is ébredt, ahogy a nagy könyvben meg van írva - bár ott nem 16 hónap éjszakázást írnak :evil: ). Aztán valahogy elfelejtették eme jó tulajdonságukat, most időnként (szinte folyamatosan) igazi ördögfiókák. De nem baj, viszont a hajam az tényleg kihullik mire kezdődik az ovi :roll:
Timesz! Kitartás!!! Gondold azt, hogy tej és lisztérzékeny vagy, egyébként meg vegetáriánus! :D Nem könnyű elhiszem, és szorítok, hogy legyen erőd végigcsinálni. Mikor Danival voltam terhes és magas vércukor miatt diétáznom kellett, hát azt hittem, hogy éhen fogok halni, úgy éreztem a hallottak és a kis füzetben leírtak alapján, hogy ezt lehetetlen betartani, ha nem akarok éhezni. Meg azt, hogy napi 5-ször KELL enni, és számolni a szénhidrátot. Eleinte írogattam kis füzetbe, hogy mit és mennyit ettem. Aztán megtanultam gyorsan, már nem kellett írogatni, nem kellett számolgatni, mert ránéztem egy kajára és megmondtam, hogy abban kb mennyi szénhidrát van. És nem éheztem!!! Meg arra is rájöttem, hogy nem csak kenyérből áll az élet - addig nagy kenyérmániás voltam, meg hogy lehet bizony finomakat enni még szigorú étrend mellett is. Tudom, hogy ez közel sem olyan helyzet, mint most a tiéd, de hátha segítek vele egy icipicit :wink: Ja, szójatej helyett nem ihatsz rizstejet? Bár nem tudom annak milyen az íze.
Emma! Fogalmam nincs, hogy megyünk-e Majsára, már lassan nem is érdekel. Ilyen pasi nincs még egy a földön, mint az enyém. Egyszer áradozik, hogy megyünk, meg milyen jó lesz, aztán meg mikor szóba hozom a dolgot, hogy hát akkor kéne ám szállást is keresni, nem előző nap, akkor meg lehurrog, meg neki annyi dolga van, nincs ideje ilyenekre... :evil: Szal nem tudom.... Én még mindig nagyon szeretnék menni valahova víz mellé. És mindjárt itt a nyár vége :(

dadomi

én még mindig időzavarban szenvedek,és lemaradtam egy nappal :oops: :cry:
Dominik,drága csillagszemű kislegény!!!Nagyon-nagyon boldog névnapot kívánunk neked így utólag is!!!!!
Vendég

Timesz Noéminek a kókusztej vált be,mert a rizstejnek utálta az "ízét",vagy marad a hulala.......
Dominak boldog névnapot! Ezt jól elfelejtettük :oops:

Kép
Kép
josi

Köszi a köszöntést Domi nevében! :lol: A 8 napba még bőven belefér, nem is késtetek el :wink:
Azon akadtam ki nagyon, hogy van néhány nagyon közeli (legalábbis közelinek vélt, de lehet, hogy tévedek :? ) és elég régi ismerős, barát, akiknek eszébe sem jutott sem Dominik sem Dani névnapja. Akiket, illetve akiknek a gyerekét én mindig meg szoktam köszönteni ... :? Ha láttátok az iwiw üzenőfalát, Domi üzenete ezeknek a bizonyos embereknek szólt. Tudom, hogy egy névnap nem olyan nagy szám, de valahogy annyira szarul esik ettől a néhány személytől, hogy eszükbe sem jutott a két gyerkőcöm. Mindegy, a szegénységi bizonyítványnak nem én vagyok a tulajdonosa :roll:

dadomi

Josi! Én meg nem figyeltem, hogy te nyáron tartod a névnapodat :oops: De még a 8 napba én is beleférek, úgyhogy utólag is boldog névnapot neked!!! :D

dadomi

hallod Dadomi,ezzel én is így voltam-vagyok. Még rokon is volt olyan,aki sem nekem,sem Elizának nem mondta még azt sem,hogy fapapucs. Mindegy,nem tudunk mit tenni,csak bosszantó :evil:
Más is mondta már,hogy a rizstej finomabb,úgyhogy ebben lehet valami... :roll:

basszus,tényleg,most volt Dani is,nem olyan rég :oops:
NNa,égek duplán. Gondolom,őt is elfelejtettem :cry:
Lányok,hihetetlen rövid az agyam. Igaz,most is már a szombati lagzi jár a fejemben,hogy minden rendben menjen.

Mi délelött beugrottunk a fodrászhoz is,hogy mikor mehetünk. Nem volt nála senki,így megnyírta mind a két gyereket. Eliza hihetetlen sivitozást rendezett,még akkor is,mikor a Kristófét vágták.
Vendég

Timesz minden tiszteletem a tied. Nagyon nagy erő kell ahhoz amit elkezdtél. De hát te egy szupi nő vagy és végig is tudod csinálni. Azért a gyógypuszik mennek, ha kell még erősebben.

Binyek nagyon édesek a picurok. Olyan jó látni ilyen pici babákat, az enyémek már nem is olyan picik. Bár Rékámat még mindig kisbabának látom. Még egyszer gratula.

Dadomi boldog névnapot így utólag is mind két csillagszemüdnek. Nálam saját öreganyám, családom sem köszöntött fel névnapomon (május 3). A szülinapomat csak azért tudják, mert apuval egynapon születtünk. Ilyenkor közösen tartjuk meg, általában. Nálunk most igazán megkezdődtek a munkák. Az udvar kész káosz. Tégla, rom halmaz. Remélem hamar meglesz a kerítésünk. Végre készül a konyhabútorom is, és a fürdőre is megrendeltük a csempét. Evelin megkezdte tegnap az ovit. Végre vége a szünetnek. Már nagyon várta a kisasszony. Hiányozak a barátok.

Cseriani képeket kapunk a fodrászat utánról?

Josi utólag is boldog házassági évfordulót. Nekünk most lesz 12-én a 8-ik.

Yuyu hogy bírod?
Vendég

rékababa nem irigyellek :?
Kérésetek parancs,íme 2 épp most készült kép: Kép Kép
Vendég

most lépek,megyek uzsonnáztatni,öltöztetni,majd megyünk Dm-be,meg tescoba.
Vendég

Cseriani, édesek így megnyírva a gyerkőcök.Lehet én is nekiállok a géppel Oli frizurájának, mert hátul már nagyon kunkorodik és rá is lóg a fülére. Bár mondták, hogy 1 éves koráig nem szabad nyírni, de ez hülyeség, nem???????????

Josi köszi az ötlete kókusztej ügyben, a rízstejet én is kóstoltam, jobb a szójánál, de nem az igazi. Ha valami még eszedbe jut tej helyett nagyon megköszönném. Hulalát csak tejszínben lehet kapni??????

Rékababa, nem irigyellek a felfordulásért és a rátok váró munkáért. Kitartás és meglesz a szép eredmény, egy csodaszép otthon!!!!

Dadomi, én is szégyenlem magam és BOLDOG NÉVNAPOT A KÉT GYÖNYÖRŰ KISFIADNAK!!!!!! :oops:
Igazad van Dadomi, azt kell gondolnom hoy liszt-tejcukor-tojásérzékeny vagyok + vegetáriánus és cukorbeteg!!! :wink: Az előbb a délutáni szunyókám alatt finom kajákról álmodtam, amit persze nem ehetek!!!!

Kép
timesz

Rékababa, köszi, jól vagyok, semmi változás... de múlt éjjel szerencsére jobban aludtam.

Cseriani, Elizának milyen szép kék szemei vannak :-) De jó a frizurájuk is :-D

Josi, Rékababa, mindkettőtöknek boldog házassági évfordulót, utólag és előre ;-) A szüleimnek holnap lesz a 31., most jut eszembe... Nekünk meg szeptemberben lesz az 1. :wink:

yuyu79

Csajok maradjatok már! Nem rátok céloztam a névnapi köszöntésekkel kapcsolatban!!!!!!!!
De köszönjük szépen a fiúk nevében! :D
Timesz! Azt nem tiltották meg, hogy álmodban finomságokat egyél :wink: Alvás közben bepótlod az elmaradt finomságokat! :D
Yuyu! Te meg menjél már szülni!!! Ez parancs! :lol: :lol: :P Ahányszor meglátom, hogy te írtál utoljára a fórumra mindig azt hiszem, hogy jöttél elköszönni két fájás közt, és mész szülni :wink: Aztán mégsem. Szóval ne csigázd itt a kedélyeket :wink: , most már azt akarom olvasni, hogy "sziasztok, pár nap múlva jövök Enikő fényképeivel, most pedig megyek mert elindult a kiscsaj kifelé"! :lol: :lol: :lol: :lol: Tessék szót fogadni, irány a szülőszoba :P :P
Cseriani! Nagyon csini a frizurájuk a gyerkőcöknek! :D De Eliza égszínkék szeme.... hát lesz még bajotok miatta ha a pasik bekerülnek a képbe :D Mi lenne ha Dani hatalmas kék szemei meg Eliza csodaszép kék szemei keverednének??? :lol: :lol: Hűűűűű apám a világ legvadítóbb szempárai lennének :lol:

dadomi

dadomi én benne vagyok!!!Keveredjenek csak :lol:
Vendég

Binyek óriási gratula a gyönyörű szép babókhoz!(Irígy vagyok)
A nyaralós képeket lassan felrakom, csak a másik gépemen van így...
Timesz kitartás megcsinálod :)
A talival mi újság??!!! Nekem sajna csak a hétvége jó (hétközbe a Fastronnál pörgök a pörgős székbe, dög unalom :evil: )
Dadomi boldog névnapot a lurkóknak!
Észrevettétek, hogy már van szerkesztős gomb :) :) :) :) :)
Vendég

Dadomi, azért még várnék 2-3 napot, aztán mehetünk ;-) a hasam állítólag lejjebb ment már, és 1-2 napja hasmenésem is van (de az nem közvetlenül a vajúdás beindulása előtt kellene hogy legyen)... persze lehet, hogy mástól van :roll:

yuyu79

devcsa,milyen gomb?? :shock:
Vendég

ááááá,ééértem. Elküldöd a hozzászólást,és ha mégsem tetszik benne valami,szerkesztheted,és kijavítod úgymond. Erre gondoltál?
Vendég

Azaz :D :D
Mert ugyibár eddig nem volt! Na rakom a képeket
Vendég

Ti is úgy látjátok, hogy a hozzászólásaimnak lelóg a jobb széle? Ezen is lehet változtatni valahogy?

yuyu79

A szállás:
Kép

Amikor egy igazi férfi ken... :D

Lábáztatós:

Hi-hi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.14 09:07-kor.
Vendég

yuyu Nálam nem lóg le. Milyen böngésződ van?
Vendég

Akkor sürgősen váltsál át Firefoxra, mert valószínű, hogy ez az oldal arra íródott.
Vendég

Ja, így már mindjárt más ;-) És gyorsabb is :-) Köszi Devcsa! Zsombor nagyon édes, jók a képek :-D Biztos jó volt a nyaralás ;-)

yuyu79

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?