Emma igen,felszolgáltam,ha ezt lehet annak nevezni. Bemelegítésnek egy 120 fős lagzi volt,de szombaton kb.300-an lesznek. De szerintem nagyon jó hangulat lesz. Én meg nem tehetek róla,de nagyon szeretem ezt csinálni. Lakodalmaztam a Rózsában szd.on kb.5 évig,majd kis szünet után itt,helyben
Megvan Eliza véreredménye,még mindig vérszegény szegénykém,tehát még 2 hónap maltofer.Szerencsére szereti a maltofert. De utána talán nem lesz megint vérvétel,doktornénink nem szereti ennyiszer böketni a törpöket. Majd tavasszal megyünk el egy vérvételre,de akkor Kristófnak is szeretném.
Na,megyek,összevakarom magunkat,el kellene mennünk a postára.
Binyek,nagyon édesek a duóban szopizó babók. És én is azt kívánom,hogy maradjanak ilyen jók-de ne sokáig
Na,viccet félretéve,ahogy majd nőnek,biztos tolerálni fogják,hogy ők ketten vannak,de tuti lesz bennük rosszaság is.
Van a környezetemben pár iker-pár,náluk legalábbis ezt láttam.
yuyu nyugi,egyszercsak megindul,és akkor nem lesz visszaút
Sztem nem fognak befektetni,megszülsz egy nappal elöbb,vagy aznap,mint én-én legalábbis ezt kívánom neked!!!
Timi,nem tudok,mit mondani,ledöbbentem.
Kitartásod, és akaraterőd hatalmas van,erre már rájöttem. És ez soha nem fog elfogyni,drukkolok.
És mindjárt itt az első szülinap
Mikor mész a harmadik megpróbáltatásodra?
josi Eliza is folyamatosan visít,már az egész utca ezt hallgatja szerintem. De fogalmam sincs,mi a baja