Szilvi,
Nem siklottam át az alapanyag kérdéseden, csak utána akartam nézni mi van még, és fotókkal könnyebb elmagyarázni.
Szóval a dobozban karácsonyi kiegészítőknek ilyen "műcsokrok" vannak (több féle):
Ezek akár szétvagdoshatók, de önmagukban is használhatók.
Illetve ezekből a kiegészítőkből van egy nagy csokorra való:
További ötletek, esetleg ki milyen hozzávalót hozhatna még:
Ha valaki tudna hozni egy kis hungarocellt, karácsonyi csomagolópapírt, arany-ezüst madzagot, akkor lehetne ilyen ajándékdobozkákat csinálni, ez a koszorúra is rátehető.
Találtam még egy kevés ánizst, és sok szegfűszeget, de ha valaki tudna hozni egész fahéjt (nem törmelék, hanem a "tekercses" fajtát) akkor ilyen díszeket is lehetne csinálni. Valamennyi rúgós-drótom is van még (ez van rátekerve). Illetve az elöbb említett arany-ezüst madzag itt is jól jöhet.
A nagyon lelkeseknek viszek egy dobozka faháj-ánizs-szegfűszeg törmeléket. Ebből karácsonyi illatú kiegészítő készíthető.
Például ilyen zsákocska:
Ehhez találtam ilyen anyagot, csak össze kell varni a szélét:
Illetve ilyesmi angyalka (a testrésze van töltve). Néhány babafej is van a dobozban.:
Viszek még csengettyűt, és csörgőt. Ha valaki tudna drótot hozni, vagy mini virágcserepet, akkor ezek is elkészíthetők:
A szalag készletemet átnézve sikerült megállapítanom, hogy 90%-a inkább húsvétra való. A karácsonyiakból csak a keskenyebbekből van több, így ezekből tudok adni. Ha valaki tud, hozzon széleset. (Lilla újja a viszonyítási alap.
)
Ha valaki akar a gyertya alá tartót én ezt tavaly az Auchanba vettem, szerintem most is lehet többfelé kapni:
Az angyalka szárnyra tekert rúgót viszek, illetve a glóriának és zsákdíszenk használt gyöngyfűzért is (arany, ezüst, gyöngyház színűt).
Nem tudom valakinek van-e ragsztó pisztolya. Igazából ezeket azzal a legkönnyebb rögzíteni. Ha nincs akkor kéne valami másmilyen ragasztó (talán pillanatragasztó lenne a legjobb), és sok drót is.
Ha van valakinek lehetne hozni tobozt, és esetleg műhó- arany ezüst sprayt. (Szilvi ne ilyedj meg! Majd az utcán fújjuk le ha kell valakinek.
)
Hát ennyi. Lehet mazsolázni!!