Köszi az Olivér-dícséreteket!
Ma is egy hős volt, csak addig a pillanatig sírt, amíg benne volt a tű a combjában, rögtön utána dumált, kacarászott.
Még az orvos is megjegyezte! (Ma kapta az első prevenart. )
Főzés:
Valóban meg kéne tanulnom, néha azért hiányzik a főtt kaja. Egyébként szendvicsen élek, meg rendelek kaját. Hétvégén vagy vidékre megyünk (anyu, hugomék főznek ), vagy vhol eszünk ad hoc módon… Amúgy a szomszéd házban van egy csirkés, 50 méterre 2 menzás kajálda meg egy kínai, kb. 100 méterre egy főzelékfaló, és szintén 100 m-es körzetben min. 7-8 étterem. (Nagyon belvárosban lakunk, szerintem azért is vagyok ilyen lusta…
) Meg sajna örülök, ha a fiam addig elvan nélkülem, amíg megeszem a kajámat.
Amíg neki kotyvasztok, azt is végigüvölti…
Kismóki
,
Mennyi időbe telt, amíg megtanultál főzni?
Emma
,
Nagyon szép kisbaba Zalán!
Katyerina
,
Láttam a múltkori feltett képeden ezt a habszivacsot, ezt hol vetted? Mert ilyen simát én még nem láttam.
Pompi
,
A jó kis botmixer már adott, meg ilyeneket már adtam neki, szerintem mostmár lehet, hogy megpróbálom az üvegest…
Bencsi napjában hányszor kap cumit?
Zsuzsi
,
Kedvet csináltál az üvegeshez, holnap szerintem ki is próbálom! Tök jó, hogy úgy tűnik, vége az izzadásnak!
Anikó
,
Örülnék, ha leírnád az egyszerűbbeket, azok hátha mennének.
Nekem is megcsinálni, meg a fiamnak is megenni!
A Gulliverben nincs Fisher Price, igaz? Én már nagyon rég voltam, akkor még nem is figyeltem, mit lehet ott kapni az Ágolyó- és Olivér korú fiúknak! Még mindig nem mehetnek be gyerekek? Szerintem te eheted a padlizsánkrémet, vagy Ágolyónak akarod adni? Mert azt nem tudom…
Tiko
,
Boldog hófordulót Zorkának, meg gratula a forduláshoz! Olivér is állandóan dobálja a lábait!
Mindig rugdos a kis turbólábú, amióta megszületett.
A pelenkázón is keresztbe kell fektetnem, mert már egy csomószor megszívtam, úgy mellenrúgott!
Pandácska
,
Én is laktoherbet ittam.
Orsi
,
Ma meggyet adtam neki egy kevés rizzsel. Könnybelábadt szemekkel öklendezett! Pedig esküszöm, hogy alig volt benne rizs!
Kata
,
Irigykedek, hogy tudsz főzni, meg hogy szeretsz is?! Enni én is szeretek ám….!