Új privát üzeneted érkezett!

én is erre gondoltam.. :lol:

de semmi sincs a tévében, csupa gyagyi..le kéne mondani a francba..de a meccsek miatt az uram nem engedné... 8)

Jót futottál?
tünci28

megyek aludni,illetve még olvasok kicsit.

Szép álmokat!

KépKépKép
tünci28

Tessék már megmagyarázni nekem, hogy én leülök kicsit szombat este tv-t nézni, akkor vagy a táncikálósokat kell nézni, egy párost fél óra alatt, többi reklám, vagy az hangnélküli, hamisan éneklő másik izét, ahol Tilla sokkolja saját magát piszkosul.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
Na ez a véleményem.

Betti
Kép
betti0412

Ennél jobb, ha alszok.
Én is megyek, jó éjt mindenkinek.

Betti
Kép
betti0412

Jóóóó reggelt!

ÁÁÁÁÁ,de fantasztikus ez a vasárnapi nyitvatartás... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

De jó dolgozni menni!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKépKép
tünci28

Tünci
Kitartás!
ÉN is utáltam vasárnap dolgozni. Megértelek.

Nekem is kellene menni vásárolni pár dolgot, mert a hűtőben már csak hideg van, de nem merem megközelíteni egyik nagyobb bevásárló központot sem, mert szerintem tömeg hegyek vannak.

Mindenkinek jó reggelt és szép napot!

Betti
Kép
betti0412

Helló

Nem tudom hogy mikor leszek, mert le kell törölni a gépemről az XP-t. Mert tegnap a férjem kapott egy jó kis virust ugy hogy mindig ledob a net. És lassan meg sem tudok nyitni semmit.

Kép

Kép
melcsike70

hazaértem,látom senki sem netezik.

Remélem holnapra minden gépen helyre áll a net!
Melcsike,tessék gyorsan telepíteni újra!
Boboka,jaj, de hiányzol!!!!!!!!
Kisanya,Veled mi a helyzet???
Biztos tanulsz, meg vizsgázol.

Betti, megértelek, nálunk is nagyon sokan voltak, de inkább csak nézelődő..látszik ám, ohgy akinek van pénze, az sem meri nagyon költeni.

KépKépKép
tünci28

De sz@r kedvem van.
A férjem kérdezte az előbb, hogy mi mikor díszitjük a lakást?
Mi?
Mondtam, hogy nem díszítek semit. Tavaly ilyenkor minden este az üvegfestéssel szórakoztam, az ablakokra, tükrökre, töltöttem a mintákat le, meg kisizéket raktam szét a lakásba, ami karácsony, meg karácsonyi gyertya, meg minden, az idén még adventi koszorút sem vettem. Kinek, minek?
Én azt hiszem megadtam Istennek a tiszteletet augusztus 11.-én.
Majd kiegyezek vele egy misében.

Nehéz ez a december. Nagyon nehéz.

Betti
Kép
betti0412

húú,Betti,én tegnap voltam így..talán egy órát is sírtam kinnt a temetőben...

és ott ,akkor eldöntöttem ,hogy idén nem lesz semmi extra Karácsonykor..Nem kell fa,meg díszek, hogy aztán még erősebben fájjon,hogy méginkább lássam mi hiányzik..
Csak neki viszek valamit..

Úgyis reggeltől estig dolgozom előtte, úgyanúgy szilveszterkor is, ezért a hangulatom sem lesz olyan ünnepi..nem erőltetem.
Idén ez van.
Sz*ar év.
Mit kívánjunk?

KépKépKép
tünci28

Tényleg nagyon be vagyok fordulva.
Ráadásul holnap megyek a szájsebészetre, reggel fél kilencre. Biztos az még dob majd rajtam, főleg, ha kimegy az érzéstelenítő hatása, fájdalomcsillapítót meg ugyi nem lehet bevenni most....
Istenem, sose lesz vége...

Betti
Kép
betti0412

Tavaly azt kívántuk, aki ott volt, hogy aki ott van, az gyarapodjon gyermekkel 2008.-ban. Mindenkinek sikerült, kivéve egyet.

ÉN dühös vagyok, nagyon dühös. Nincs válasz a miértjeimre és ez dühít.

De Tünci nem akarlak téged sem lelombozni ezzel.

Betti
Kép
betti0412

Nem lombozol le,szeretnék segíteni..mert ma éppen valamivel jobban vagyok, de jól emlékszem a tegnapra..most ahogy fürödtem és a hasamra pillantottam, megint elkapott engem is az a tehetetlen düh, hogy miért, mit tettem, mit tettünk..

de nincs válasz, sosem lesz..csak a kétségek, meg a bűntudat.talán elhalványul majd.talán nem.

Betti, szívből remélem, hogy békére lelj a kistestvér babával!
Mert ha akkor sem, akkor mikor??? :cry:
tünci28

Tünci
Ehhez is annyi szerencse kell, annyi dolognak kell összeállni egy időben.
Mi aztán próbálkozunk rendesen, abban nincs hiba, és nem szeretném azt sem, hogy az együttléteink csak arra koncentrálódjanak, hogy gyermek legyen, még persze nincs, de ehhez is annyi szerencse kell.
Hiszen a méhszáj összevissza jó ha pár órát kinyílik, akkor történhet a fogamzás.
Komolyan inkább a tudatlanság jó, mert ha utánnaolvasol dolgoknak, rájössz, hogy semmit nem tudsz irányítani, csak bízni, remélni.
Semmit sem szeretnék jobban. És nagy a félelmem, hogy nem adatik meg.

Betti
Kép
betti0412

Hát erre aztán végképp nem gondoltam ,hogy mi lesz, ha nem sikerül teherbe esni.Jó orvosom van, ha nem sikerül egy éven belül, megyek lombikra és kész.Amikor majd próbálkoznuk nem fogok megint éveket várni türelmesen..

De azért ne legyél nagyon elkenődve, ha elsőre nem jön össze.Akkor sikerül másodikra.Mert sikerülnie kell!
tünci28

Sziasztok!

Azt hittem, tegnap már tudok jönni, de nem...
Pénteken 19-kor azt mondta a hülye upc, hogy egy óra múlva lesz net is és telefon is, de még vasárnap este 20-kor sem volt. Felhívtam őket, de semmi. Menjenek a .... :twisted:

Sajnálom, hogy ilyen rossz hangulatotok volt a hétvégén.

Én is elkenődtem párszor percekre.

Megleptem magam egy fényképezőgéppel, és mondtam férjemnek, hogy tök jó, hogy ki lehet kapcsolni a vakut, mert legalább az inkubátorba nem vakuzok majd be :shock: Hogy lehetek ilyen hülye, mintha ez lenne a természetes.
Vendég

Boboka
De jó, hogy vagy.

A fogam megmaradt, nem lehet kivenni még, nem jött ki teljesen, addig várni kell, mert nagyon megkínozna vele.
De az ínyemet leszedheti róla, hogy könnyebben nőljön, de miután mondtam neki, hogy sem antibiotikum, sem fájdalomcsillapító, így azt mondta, hogy akkor nem vágunk bele. Öblögetnem kell, ha fáj, mert akkor fáj, mikor megindul havonta nőni.
De legalább megúsztam.....

Betti
Kép
betti0412

Betti, örülök, hogy nem kellett kihúzni:) Bár lehet, hogy jobb lett volna megszabadulni tőle, de ilyenkor azért megnyugszik az ember, hogy nem kínozzák meg.

Én is januárig adtam magamnak haladékot a foghúzásra...
Vendég

Este már tudok jönni, már van netünk állítólag:)
Vendég

Nálunk még semmi sem van. Bár még olyan hülye vagyok, hiszen még nem is lehetne, még kimutatni sem ha lenne.
De ez tipikus Kos jellemző, mindent most azonnal és máris. Azt hiszem az élet türelemre tanít.

Betti
Kép
betti0412

Tehát a mai negatív teszten annyira nekibátorodtam, hogy hazaérve bevágtam a maradék fél tepsi rakott krumplimat tegnapról, utána küldtem egy fél tábla milkát, de még szemezek a rafaelloval a hűtő tetején..... :D
Hozzáteszem héttől tornám van, és ennyi kaját igencsak le kellene mozogni,de attól félek kijön belőlem, ha elkezdek ugrándozni.

De a boldogsághormonjaimnak nagyon jót tett a kaja, meg a csokika.

Holnap megyek a kapcsolat analízisre. Kíváncsi vagyok.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok,mindjárt érkezem! :D
tünci28

Hazaértem én is, csak elmentem tornázni, de a rakott krumplit alig bírtam visszatartani és ráadásul végigugráltuk az egy órát.
De most jó, nincs akkora lelkifurdalásom.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Krisztina vagyok,ma regisztráltam ide.
Októberben vesztettem el a kislányomat.
Petra 23 hetesen született 675g és 33 cm-el,szept. 8.-án / ma van a születésnapja /,28 nap után a karjainkban halt meg.3 éve már hogy vártunk rá első babánk volt.Tökéletes terhesség volt,ő is és én is egészségesek voltunk,nincs rá magyarázat hogy miért nyílt ki a méhszáj,ráadásul jelek nélkül.Már csak a fájásokat vettük észre,de akkor már visszafordíthatatlan volt.2-ik nap volt egy súlyos agyvérzése végül leállt a veséje és abba halt bele.Nagyon erős volt a kis drágám,nagyon küzdött ,élni akart.Éjjel nappal melette voltunk és érezte,tudta hogy ott vagyunk.
Nagyon rendesek voltak az orvosok és a nővérek,az utolsó héten megengedték,hogy kivegyük az inkubátorból és szinte állandóan a karajainkban volt.Azt hiszem ez nagyon sokat segített,hiszen érzehettem,szeretgethettem,puszilgathattam.Próbáltam abba az egy hétbe belesüriteni egy egész élet szeretetét.Nagyon hiányzik.Vannak könnyebb napok,de még most sincs olyan nap hogy ne sírnék.A temetőben talán még most nehezebb mint eddig.Míg nem dolgoztam minden nap kinnt voltam,sajnos most csak hétvégén tudunk menni,mert bezár a temető 5-kor:(
Körülöttünk van sok kisbaba,és egyszerüen képtelen vagyok a közelükbe menni,természetes ez?Minden kicsibe Petrát látom.
Nem várom hogy enyhüljön a fájdalom ,mert azt már látom hogy talán ez soha nem fog,hiszen mindig Ő marad az én pici lányom.
Nagyon igazságtalanság,sok olyan terhes nőt láttam aki nem foglalkozik magával és a baba egészségével,én meg aki mindet megtettem,elvesztem.....
Hittem Istenben is,nem mondom hogy hívő voltam,de volt hitem,amit Petra halálakor teljesen elvesztettem,hiszen hol volt mikor az én picim szenvedett????
Borzasztó volt látni a fájdalmát.
Az a legrosszabb mikor sokan megjegyzik,hogy "milyen jól viseled",nem látják az átsírt éjszakákat azt a hihetetlen fájdalmat ami folyamatosan ott van bennem.
Azért is keresem a ti társaságotokat,mert ezt tényleg csak az érzi aki átélte,igazából nem is lehet mással róla beszélni,pedig sokat segít.

Üdv Mindenkinek
krisztinaa

Kedves Krisztina!

Végtelenül sajnálom, hogy itt kellett találkoznunk!
Szívből sajnálom, hogy elvesztettétek a kis Petrát!!!! :cry: :cry:

nagyon hamar visszamentél dolgozni, hiszen csak most vesztettétek el, csodállak ,hogy képes vagy emberek közé menni..Nem tudom visszaolvastál e, de mindannyian megküzdöttünk a kivülállóság érzésével, magunkba zárkóztunk, nem szívesen mentünk sehová..persze idővel mindenkinek muszáj visszamenni..

Tényleg nem fog igazán érteni senki..csak, akik már átélték..igen, mind azt mondják:De jól nézel ki, nem is látszik rajtad,már túl vagy rajta,stb baromság.Mi tudjuk, milyen üvöltve bőgni hónapokkal később is..

Drága kicsi Petra milyen hihetetlenül erős lehetett, hogy olyan sokáig veeltek tudott maradni, mennyire küzdött!!!
Szersd Őt ezért is mégjobban, mert csak az Ő erejének köszönheted, hogy kézbe vehetted, puszilgathattad!!Bizotosan nagyon- nagyon maradni akart!!!!!
A hitet vissza fog térni, mert anélkül nem nyugodhatsz, hogy ne tudd:A Kicsikéd jó helyen van, a Menyországban várja, hogy újra Veled lehessen!
Írj nekünk bármikor, bármiről, akármit szeretnél ,meghallgatunk!

KépKépKép
tünci28

Szia Kriszta!
Én itt általában mindenkit szomorú szívvel üdvözlök.... mert itt jó lenni, velünk, de mégsem jó, mert annak szomorú oka van.
Ha van időd még az elején olvasgatni, ott megtalálhatod a történeteket.
Sok kis Angyalkánk van, mostmár Petra is közte van.
Sajnálom, nagyon sajnálom, de hidd el, itt jó helyen vagy, megértjük amiről beszélsz, amit gondolsz, és néhanapján még segíteni is tudunk.
Az ország melyik részébe vagy?

Betti
Kép
betti0412

Betti,remélem rendben lesz a fogad és nem gyullad be mostanában!
Csináltál tesztet?MÉg tényleg korai,de azért nagyon rendben van, majd a következő egy hét múlva már pozitív lesz!!!
Tornázni tele hassal,óóóó egyszer csináltam, de soha többet! :)
Ma vásárolt nálunk a régi "tornatársam" kérdezte, hogy a tavasszal mért tűntem el..elmondtam ,de nem kellett volna..mert olyan szarság ez a magyarázkodás, tényleg úgysem értik..most majd kipróbálom, hogy csak annyit mondok ilyen esetben, beteg voltam.

Melcsike!
Mi van Veled, nem nagyon írsz!

Kisanya,Leda!
Leléptetek! :(

Boboka,nem úgy volt, hogy ma lesz net otthon??Hol vagy???
tünci28

Ezt még el akartam mondani, hogy ma mivel bőgettek meg, hogy mit kell még az emberek tapintatlansága miatt kibírni...

Van az egyok kollegám(fiatal fiú).Már akkor a csoportunkban volt, mielőtt táppénzre mentem.Aztán most ugye visszajöttem, kifejezetten jó a munkakapcsolatunk.Bejár a barátnője, szoktunk beszélgetni.Ma kérdi a lány dolgozom e Karácsonykor, mert a barátja be van osztva.Mondom:nnem, hét év óta először nem..Errre Ő:ja, tényleg, mert eddig nem volt gyerek, most meg tekintettel vannak RÁ és biztos együtt akarok lenni otthony a babával amikor díszítem a fát...néztem döbbenten, azt hittem viccel/gúnyolódik/nemtudomitcsinál....Kérdeztem ,hogyezt mért mondja?Azt válaszolta, ohgy mégiscsak a baba mellett a helyem, még jó, hogy ezért nem osztanak be...
Mondtam neki, hogy meghalt a Kislányom, nem mondta a barátja?
Azt mondta, ohgy egy szóval sem említette, pedig ő csodálkozott is, ohgy ilyen gyorsan visszajöttem a szülésből...

A kollegámat ezek szerint annyira nem érdekelte a dolog, hogy még csak meg sem említette a barátnőjének ,hogy ne hozzon szóba babás dolgokat..

Ezek után mit várok idegenektől?????????????????

KépKépKép
tünci28

Tünci, milyen volt a mai napod?

Betti
Kép
betti0412

Tegnap előtt én is összefutottam egy régi ismerőssel a PM irodája előtt. És hát volt jaj, szia, de rég láttalak, közben nézi a hasam, engem, hasam stb, és hogy milyen csinos vagyok, meg milyen hamar visszajöttem dolgozni stb......, dől belőle a szó. Megvártam, míg abbahagyja, majd elmeséltem, nem minden egészen kerek.
Ja, nekem is jól indult a nap

Bobokának bevések egy feketepontot....

Betti
Kép
betti0412

Álmomban az orvosommal beszélgettem, hogy lehet e már..és mondta, hogy nem, még nem. :(

Jaj, remélem, hogy csak "jófajta" irigy leszek RÁd, Betti!!! :D

Észrevettem ,hogy az egészen pici,újszülött csecsemőkkel nekem sem jó,őket nagyon rosszul viselem,annyira...áhhhh, tudjátok.

Most várom a párom,már napok óta alig láttam, de még dolgozik.
Meg holnap is, kora reggeltől, pedig én szabadnapos leszek.
Holnap sokmindent kell gyorsan, rövid idő alatt csinálnom, mert a felével sem végzem... :roll:
tünci28

Az előző kérdésre már nem is kell válaszolnod, elolvastam felette.

Betti
Kép
betti0412

Tünci!
Várjunk még azzal a terhességgel, nálam is, egyáltalán nem biztos, hogy sikerül, mi is rá a garancia?!

Biztos "jóirigy" leszel.....de én még meg sem szülök, mikor már te is várod majd...
Szép jövő.

Betti
Kép
betti0412

Kriszta, ha szeretnél képet feltenni róla, szívesen látjuk, vagy privá t üzenetben, de ha nem gondolod, az sem baj.

Betti
Kép
betti0412

Amúgy két napja áthelyezték az egyik kollegám, egy fővel kevesebben vagyunk, nagyon fárdat vagyok, laig tudunk megállni egész nap.Ez nagyon sok így,esküszöm a gyári szalagmunka semmivel sem fárasztóbb, sőt!!!
Mert egész nap beszélni is kell és én nem tudom mi van az emberekkel, de legtöbben képtelenek megjegyezni és vagy felfogni azt a két mondatot, amit mondok...
Annyi erőt kivesz belőlem a hiábavaló szócséplés.. :evil:
tünci28

Azt hiszem ,hogy az angyalokszülein láttam már Petrát..Kriszta,Ő SZ.Petra???
Szegény Dárga, mennyit szenvedhetett... :cry:
tünci28

Boboka tőlem is kap fekete pontot, a többiek pedig fekete csillagot!!!!(Durcásszmájli!!!)
tünci28

Én is megnézem Petrát, az angyalokszülein, úgyis rég voltam ott Franciskámnál.

Betti
Kép
betti0412

Megnéztem, és eszembe is jutott, hogy korábban már olvastam őt én is.
Azon lepődtem meg, mennyi új történet került fel, sajnos. Borzasztó.

Betti
Kép
betti0412

Na, most megint egyedül maradtam itt. Úgyhogy elmegyek én is elszenderülök, hátha holnapo pozitívabban ébredek.
Majd elmesélem milyen volt az új dokinál, délután.

Betti
Kép
betti0412

Köszönök minden jó szót nektek.
Visszamentem dolgozni nov 1-től,mert úgy éreztem attól jobb,hogy otthon forgatom magam befelé.Januártól próbálkozhatunk kistestvérrel,remélem minél hamarabb sikerülni fog,nagyon szeretném.
Debrecenben lakunk,úgy érzem nagy szerencsém volt hogy itt a klinikán született Petra,így volt egy kis esélyünk...együtt.
Én is elég vegyes megnyilvánulásokkal találkozom,azok a legrosszabbak mikor megkérdezik hogy eltemettétek? meg ilyeneket,rosszul vagyok ezektől.Főleg ha olyan kérdezi akinek van gyereke.Sajnos a barátokról is kiderült,hogy nem is igazi barátok:(
A párom volt és van az aki nagyon sokat segít lelkileg,sokat beszélgetünk Petráról,persze akkor együtt is sírunk,de ugyanakkor szükségünk van erre.
Nagyon sajnálom a ti picurkáitokat is,sehol nincs igazság...

Krisztina
krisztinaa

Igen,Ő Sz.Petra az én picikém.
krisztinaa

Bocsi,egy kicsit le vagyok maradva,még szokni kell az oldalt.
krisztinaa

Igen, én is átolvastam újra..és ilyenkor nem értem ,hogyan lehetséges, ohgym i túléltük..Egy Anya, hogyé lheti túl a gyermeke halálát???????
Ezt nem fogom megérteni soha..

Kriszta!
Én azokban a napokban még a testvéremet is elvesztettem, olyan szavai voltak ,ohgy elválaszotta magát tőlem egy életre.Nem is jut eszembe, ha anyu nem mondja, mintha sosem lett volna..
Nem beszélve sokakról, akiket jóbarátnak hittem.

Az jó, ha a férjeddel kezdetektől beszélni tudtok róla!
Nekünk nehezen ment a férjem nagyon bezárkózott..

Lelkileg hogy vagytok most?
Úgy érzed készen álltok egy újabb terhességre,Kisttestvérre???
És Nektek kiderült mért indult be a szülés?
tünci28

Betti, jó éjt és várom a holnapi beszámolót!!!!
tünci28

Kriszta
Mi már decemberben próbálkozhatunk, tesszük is :oops:
Azért e fenti hozzászólások....
Én most nagyon, nagyon türelmetlen vagyok, nem is izgulok, inkább türelmetlenség.
Majd látjuk. Ja és még lélek dokihoz is járok, járok? második alkalom, mert baba-mama kapcsolatanalízist javasoltak nekem, hogy el tudjam engedni a kislányomat, és ne őt várja vissza az új kis életben.
Oda megyek holnap,de elég szkeptikus vagyok.

Petrában már korábban is a szemei fogtak meg, olyan komolyak és érettek ezek a kis emberkék, mintha értenék az egész világot...

Betti
Kép
betti0412

Kriszta, ilyenkor jobban pörög esténként az oldal, ilyenkor érünk rá jobban, korábbi oldalon van fénykép is rólunk, taliztunk Pesten, de ha kérsz küldünk át még neked, e-mailre. Az ittenit kicsit eltorzítottuk.
Napközben aztán mindenki dolgozik, és néha benézünk, ha már kicsit ki akarunk kapcsolni.

Betti
Kép
betti0412

És még azt mondják ,hogy a korababák szemei nem jók...benne van az élet...és a halál is..amikor én láttam a Kicsikém szemeit,még én éreztem úgy mintha vígasztalni próbálna a tekintetével.. :cry:
tünci28

Na tényleg megyek, majd reggel elolvaslak benneteket, de holnap nagy nap lesz, költözök az új irodámba, nagyon jó lett!
Bár most nem ezt kellene csinálnom....

Betti
Kép
betti0412

Na, igen, de most vannak notorius távolmaradók(irgum-burgum),de remélhetőleg néhány nap alatt helyreáll a rend!

Aarnika is régen volt és azt hiszem Manónk végképp elhagyott minket..Remélem a férje jól van..
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?