Új privát üzeneted érkezett!

Merre van az a nagyon messze? Biztos nagyon jól érezte magát :-)

Hát, kicsit izgulok, de közben nagyon várom is a nagy napot :roll:

Rékababa, remélem akkor ez egyedi eset, és nem lesz gondotok más kajákkal ezután sem...

yuyu79

Ittvagyok, ittvagyok, nem tűntem el, vagyishogy igen, de olvasni se naon jöttem, kissé behavazódtam. 8)
Aranyoisak vagytok, hogy hiányoltatok, és ne haragudjatok... :oops:
Először is: Timesz, aggódtam érted, de örülök, hogy jobban vagy!! Közérzeted milyen? Bírsz Olivérrel? :lol:
Rékababa, szegény kicsi Réka, biztos valami adalékanyagra lett allergiás... Jobbulást neki!
Josi, de szépek vagytok! Klassz lehetett a nyaralás! Ügyes csilla nagyon! nemsokára utána is lehet szaladni... :lol:
Cseriani, annyiszor eszembe jutottál a múlt héten (is)... :D Hát, piszokszar időt fogtatok ki, de tényleg, az a lényeg, hogy együtt lehettetek! remélem, lesz még jó időtök később, és ki tudtok kapcsolódni. Képek? :P
Dadomi, grat, csak így tovább, előre a szuobatisztaság rögös útján! :D Naggyon ügyes Domi! Le a kalappal.
Yuyu, látom, még egyben, mikor a múlt héten felugráltam ide, azt lestem, megvagytok-e még... :lol: Szerintem ne félj attól, hogy napokat klell a kórházban töltened, te csak szülni mész be, nem előbb, én mondom, és kész! :wink: Nagyon nehéz így a végén már. Enikő fogadására készen áll minden?
Fogadj szót Rékababának, és hajrá férjecske! :wink: Rékababa, ez a szöveg tetszett, miért is született a kiscsajszid a 37. héten... :lol: :lol: :lol: Hogy álltok a házfelújítással?
Binyekkel mizu?
Sógornőm ma megy a kórházba 4D UH-ra, azért kért hétfői időpontot, mert akkor a Varga van rendszerint. reméli, szerencséje lesz, és most is ő lesz. Talán kiderül, hogy október közepén unokahugink, vagy öcsink érkezik-e... 8) Hanna fiút szeretne. :lol:
Na, azt még nem is meséltem, azt mondja a jómúltkor, hogy lesz kisbabánk, és Március lesz a neve... :lol: (Mielőtt felcsillanna a szemetek_: nem, nem lesz, a közeljövőben biztosan nem. ) :)
Nah, ezt most elküldöm,mielőtt elszáll...

been

Nah, bocs a hibákért...
Devcsának akartam még így utólag is, hogy jó nyaralást!
Kiskunmajsa nekünk a múlt hét végén szuper volt, hannát le se lehetett robbantani az elefántos csúszdáról a gyerekmedencében; Ármin is élvezte, bár ő lájtosabban...
Itt egy telcsis kép, a fürdést sajna nem tudtam lefényképezni, nademajd legközelebb, az aug. 25.-i hétvégére 3 napra lefoglaltak sógornőmék motelszobát Majsán, úgyhogy megyünk együtt, alig várom!
Na, kép majd a következőben, le kell kicsinyítenem... :oops:
Augusztus közepe utáni talihoz miccótok? :roll:

been

Szóval, képek:
(utána kerestünk másik fát, árnyéknak...)
Kép Kép

been

Emma, végre megjöttél :-) Igen, készen áll a babaszoba, tegnap a dekoráció meg a szunyogháló is felkerült. Majd rakok fel képeket róla...

A próféta szóljon belőled egyébként, remélem igazad lesz, hogy nem kell előbb bemennem, és talán nem is kell majd sokáig maradni... Na lassan mennem kell a védőnőhöz, előtte meg még gyorsan kiteregetek... Majd még estefelé jövök 8)

yuyu79

Binyek legkésőbb augusztus 1-én szül, akkor indítják, ha nem indul meg magától :wink: Már várom, hogy lássam a képeket a két kis apróságról :roll:

yuyu79

Huhh, az mindjárt itt lesz, az az elseje... Én is kíváncsi vagyok!
Majd küldj képeket a szobácskáról!
Én is megyek most anyuékhoz a gyerekeim után, anyu elvitte őket, hogy ki tudjak végre takarítani... :roll:

been

Yuyu! Arra ne adj, amit Emma meg esetleg én jóslunk neked a szüléssel kapcsolatban :P a boszisulink régen becsődölt :shock: :lol: :lol: :lol: Szóval ne hallgass ránk :lol: ugye Emma? De ennek ellenére én is drukkolok, hogy csak szülni kelljen bemenned a kórházba :wink:
Emma! Nagyon jók a képek! Hannát is ellopom!!! Apánk is Majsára akar elmenni pár napra (ennyit a balatoni nyaralásról-bár erről már rég lemondtam :( ) Ő szeptemberre gondolt, de mit szólnál, ha megfűzném, hogy mi is azon a hétvégén menjünk? :lol: :lol: Ha nem jó írd meg nyugodtan, nem haragszom meg, ha csak a családdal akartok lenni!!!!! Meg aztán ez lehet, hogy megint olyan lesz, mint mikor szegény Cserianit fűztem, hogy együtt tölthetünk egy napot a Balcsin... :oops: A héten otthon lesztek? Ne zárjuk össze a gyerekeket egy kicsit? :D Persze a sötét kamrátokban :P Valamelyik nap, mondjuk a hét második felében? Ha okés a dolog, msn-en megdumáljuk, hm? :D
Cseriani! Neked utólag is boldog névnapot!!!! Kérünk képeket!!!!!!
Josi! Te lánykáid is nagyon szépek!!! Csilla hajkölteménye csúcs :lol: :lol: És nagyon ügyes, hogy már felállt!!! Lassan vége a nyugalomnak nálatok is :P

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Emma! Együtt ülünk a gép előtt? :lol: Nálatok elhiszik, hogy két gyerek mellett szinte lehetetlen normálisan takarítani? De jó neked, én mindig megkapom, hogy ugyan már miért nem lehet a gyerekek mellett takarítani.... :evil: De hagyjuk, lassan beletörődöm, rá kell jönnöm, hogy szültem magamnak két gyereket, mert mást nem igazán érdekelnek a családban... :?

dadomi

Dadomi, ez nálunk is pontosan ugyanígy van! Mindenki messziről elkerül minket, nagymamák az élen :? De jobb ez így, mintha hálásnak kéne lennem...

Kép
Kép
banoed

Akkor én is csatlakozom. Lassan klubbot indíthatnánk. Nálunk is akkor látják a gyerekeket, ha leviszem. Pedig nem kell olyan nagy távolságot megtenniük. Na de ez van.

Emma látod, megjöttél és máris feléledtünk. Bizony Evelin az összebújás miatt jött akkor. Bár a dokibácsi már biztos volt benne, hogy előtte hétvégén szülök. Akkor mondta is, hogy jó lenne, ha nem vasárnap, mert akkor vadászni van. Csak délután 2 után tudtam volna elérni.

Banoed mi újság?
Vendég

Akkor látom nem vagyok egyedül ezzel. Én nem ilyen nagymama szeretnék majd lenni... Hanem olyan, mint az én nagymamám volt! Bár anyámnak ő sem tetszett. És most inkább nem folytatom, mert csúnyát írnék.
Ha meg néha - néha ki merem nyitni a számat, akkor meg megkapom, hogy én milyen vagyok, nekem senki nem számít, mindenkit megsértek. Engem nem sértenek meg, mi? Nem csak szóval lehet sérteni....

dadomi

TESZEK MAJD KÉPEKET,DE MÉG A GÉPRE SEM TÖRTÖTTEM FEL :oops:
hoppsz,Kristóf gépelt,nagybetűs lett minden,bocsi...
Csajok,nem csődölt be a boszisuli,emlékezzetek csak rám: azt mondtátok,nem kell befeküdnöm,és tényleg nem kellett:pénteken kellett volna,vasárnap lettem volna 40 hetes,és ugye csüt. éjjel elfolyt a magzatvíz :D
Hú,Kiskunmajsa nagyon-nagyon jó hely!!!
Megyünk még a héten valahova 1 napra,de hogy hova,azt nem tudom!!!
Josi nagyon szépek a lányaid,igazi kis hölgyek.
Emma,a te két kópédra nem találok szavakat,Hanna ...hát...tényleg elfogadnám menynek :D
Árminod nagyon édes,kis huncut.
rékababa a négercsók egy nagy tejszínbomba..szerintem az volt sok a kisasszonynak. Ne félj,ez még szerintem sem jelent semmit.
Megyek,Zoltánom lekapcsolj az áramot,szerel valamit :?
Vendég

ilyen van nálunk is: anyukám szülei sajnos már nem élnek,apukám szülei igen,de Kristófot 1-szer látták,1 hós korában,és ennyi. Se egy telefon,se semmi. Ez az egész csúnya ügy,apu halálával függ össze. Hisz mi csak a családja voltunk,akikért mindent megtett volna,de igazán ők szerették,mi nm-szerintük. És nekünk fájdalmunk sincs :evil:
Anyósomék aranyosak,velük jóban vagyok,anyut meg egyszerüen imádom!!!
Vendég

Emma,Árminodnak fülbevalója van???????
Lányok annyi jót írtatok már K.majsáról hogy azon gondolkodom,hogy el kéne mennünk valamikor.
Nekünk mindkét szülőnk 300km-re laktak. Anyuék 3 éve költöztek ide Németkérre,azóta tudom én is milyen jó egy nagymama,vagy nagypapa. Anyósom is jönne kézzel-lábbal,de még dolgozik és csak ilyenkor nyáron tudja elvinni Noémit és jövőre már Csillát is. Apósom már nyugdíjas,remélem egyszer majd ők is közelebb költöznek hozzánk,mert nagyon szeretem őket. Az anyósom pl szombaon el jött velem egy koncertre :lol: ott tomboltunk az első sorba :lol: szóval nagyon fiatalos,és az Apósom meg vigyázott a két gyerekre.

Kép
Kép
josi

Nagyon jó kis szoba :lol: ezek szerint ha jól látom,nem veletek fog aludni Enikő,vagy legalábbis így tervezitek? :wink:
Nálnk noémi csak addig aludt velünk,amíg szopzott(2 hónap) de Csilla még mindíg velünk van. Kicsit félek tőle,hogy Noéminek most jön a suli és ha Csilla éjjel felébred,akkor nem fogja tudni kipihenni magát,mert a tevek szerint jövőhéten átköltözik Csilla Noémihez.

Kép
Kép
josi

Igen, így tervezzük, de így is csak egy ajtó és 2 vagy 3 méter lesz köztünk, mert olyan hatalmas a lakás... Aztán meglátjuk a gyakorlatban hogy fog működni...

Jó hír!
Ma este császárral megszülettek Binyek Ikrei, Maja és Marcell baba, mindannyian jól vannak, de sajnos több részletet nem tudok... Sziszka ma ment haza a babával a kórházból, ő hozta a hírt... Szóval nem várták meg az elsejét ;-) Remélem hamarosan lesznek róluk képek is :)

yuyu79

Yuyu! Szép lett a babaszoba, nagyon jól fogja magát érezni Enikő benne!! 8)

Gratulálunk Binyeknek a babákhoz, ha vannak már részletek és képek várjuk őket!!!!

Én ma megyek vérvételre, remélem nem leszek nagyon vérszegény!!!

Kép
timesz

Timesz Olivérnek boldog hó fordulót. Egy hónap és már egy éves lesz a nagylegény. Szorítok, hogy jók legyenek az eredményeid. Remélem már jobban vagy.

Yuyu szép a babaszoba. Különben amit eltervesztek általában nem szokott bejönni. Én pl. soha nem tudtam azt megcsinálni egyik lányommal sem, hogy betettem a kiságyba és hagytam egyedül elaludni. Nem volt szívem végighallgatni a sírásukat. De majd minden szépen alakul.
Vendég

Hát igen, tudom, hogy tervezni lehet, aztán úgyis máshogy lesz ;-)

Timesz, drukkolok, hogy jó legyen a véreredményed! Én is gratulálok Olinak 8)

yuyu79

Nálunk működik,hogy beteszem a kiságyba és magától,sírás nélkül elalszik. Noémi is így aludt és Csilla is így alszik el.
Binyeknek gratulálok!

Kép
Kép
josi

Josi az nagyon jó. Nálam soha nem sikerült, pedig Rékánál már próbálkoztam, de a cicin való elalvás jobban bejött neki. Most meg csak odabújok hozzá és pár perc alatt alszik. Este együtt altatom mindkettőt, ilyenkor én vagyok középen (egy ágyban alszanak). Van mikor mondom magamnak, hogy addig örüljek míg velem alszanak el, mellém fekszenek. Majd eljön a másik korszak is, mikor már nem kellek nekik annyira.
Vendég

Nagy-nagy(dupla :lol: )gratula Binyekéknek!!!
Hú,lesz ám ereszd ela hajam náluk :D
yuyu nagyon szép lett Enikő szobája.
Mi méreckedni voltunk,Elizám 73 cm,9190 g,6 foga van kinnt teljesen,meg felül a szemfogai :shock: úgyahogy.
Nem is az alsó következő kettő jött neki,és nem is a kisőrlők,hanem a szemfogak. Védőnéni meglepődött,én nem,ugyanígy volt a Szabóúrnál is.
Vendég

Olivérnek sok-sok 10 hós pusza :D
Vendég

11-hós :oops: :oops:
Vendég

Kép Kép Kép
Vendég

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Cseriani, jók a képek! Azért látszik, hogy jól érezték magukat a gyerekek :-)

yuyu79

Köszönjük a köszöntést, 1 hónap múlva már fújjuk a gyertyáját a nagyfiúnak!!!!!!!!!

Cseriani, tök jók a képek, tényleg élvezhették a gyerkőcök a rossz idő ellenére is ez látszik. Apósom és a férjem a múltkor mikor mutattam nekik a képeteket az újságban mindjárt mondták, hogy ismerték apudat, mert ők is a Zafitnál dolgoztak Szekszárdon!!!

Kép
timesz

timesz,nem mondod... :shock:
Hogy hívják apósodat?
Vendég

Cseriani nagyon édesek a gyerkőcök. Még jó, hogy Ők a rossz időben is tudták élvezni a nyaralást.

Fiús anyukák van egy jó pár darab hózentroglim (nővérem adta a kisfiának már kicsik). Ha valakinek kell én nagyon szívesen odadom ajándékba. Nálam csak foglalja a szekrényben a helyet, kidobni sajnálom, mert szépek, jó állapotban vannak. Lánykáimnak nincsenek olyan nadrágjai amihez tudnám használni.
Vendég

Binyeknek gratulálok én is. Akkor majd otthon már megkezdődnek nekik a nehéz napok.
Vendég

Cseriani, apósomat Pál Györgynek hívják, a férjemet pedig Ervinnek, ő jobban emlékezett apudra.

Kép
timesz

Kép a binyek-ikrekről: www.varhalmiikrek.blogol.hu

Sajnos más infóm nincs, de feltettem a kérdéseimet a blogon Binyek kislányának ;-)

yuyu79

Nagyon édesek, megnéztem a képeket, és jó súlyuak 2,6 és 2,8 kg 51 és 52 cm-rel. A kisfiú a nehezebb de rövidebb.

Kép
timesz

sziasztok...voltunk vérvételen,szegénykém rendesen kiüvöltötte magát. Ráadásul megint náthás-az előző vérvételnél is az volt. Biztos megint a fogától.
Holnap elmegyünk K.majsára,remélem jó idő lesz :twisted:

Timi neked nincs még véreredményed? Apósod jó magas? Mert akkor anyu emlékszik rá,anyu is sokáig ott dolgozott,irodán,pénzügyin.

Megnézem én is Binyek-babákat :D
Vendég

cseriani, nem túl magas apósom, olyan átlagos. majd megkérdezem ismeri-e anyudat. Vérvételem megvan, még mindíg vérszegény vagyok, minden értékem az alsó határon van, vagy picivel alatta. jöhet megint a céklalé.

Kép
timesz

Hali!
Megint eltűntem kicsit, nem vagyok túl jól, 2. napja szééétmegy a fejem... :?
Kétszeres gratula Binyeknek, nagyon édesek a gyerkők és nagyon szép nevük lett végül!
Yuyu, te hogy vagy? Nagyon klassz Enikő szobája, nagyon kis barátságos, nekem tetszik ez a fehér bútor! Jól látom, hogy gobelin-képek vannak a falon? :D
Cseriani, nagyon sokszor végignéztem a képeidet, annyira édesek a gyerkők, és milyen elmélyülten játszanak együtt! És anyuéknál visszakerestem ám a múltkori Népújságot, amiben benne vagytok, nagyon aranyosak vagytok, Eliza tényleg hogy pózol! :lol:
Rékababa, lánykád jobban lett a csalánkiütésével?
Josi, boldog névnapot! :wink: Fülbevaló Ármin fülében? :lol: :lol: :lol: Neeeem, ekkora fülbe??? :lol: :lol: :shock: Amúgy, még mikor nem volt gyerekünk, gondoltunk rá, ha fiú lesz, lövetünk be neki (apjának van, meg az öcsémnek is 8) ), de aztán látva az egyéniségét és a nagy fülét, letettünk róla, hát hogy nééézne mááár ki??!! :P Úgyhogy, amit látsz, nem fülbevaló, valami képhiba lehet.
Timesz, fene abba a véreredménybe, idd szorgalmasan a céklalevet! Gratula utólag is Oli 11. hónapjához! Hogy vagy úgyamúgy?
:D

been

Köszi Emma, megvagyok, bár a lábam továbbra is fáj. Holnap megyek Zánkára egy alternatív rákgyógyászhoz, ő B-17 injekcióval gyógyít+ vitaminokkal - ugyanis szerinte a rák nem más, mint a táplálkozásból eredő hiánybetegség. Emellett át kellene állnom a makrobiotikus táplálkozásra, ami elég durva: semmi tejtermék, semmi cukor, semmi tojás, semmi fehérliszt, semmi hús, csak hal és max. csirke de csak alkalomadtán. Szóval elég nehéz betartani, pláne hogy mellette a férjemnek rendesen húsos kaját kell főznöm.

Esetleg tud valaki nekem infókat adni erről a makrobiotikus táplálkozásról????? Én eddig nem is hallottam róla.

Kép
timesz

timesz,nem ismered véletlenül Dr. Lenkei Gábor könyveit? Sokan szidják,és ellenzik,én olvastam,nagyon egyetértek vele-mint laikus-,ő is hasonlóképpen gondolkodik,mint akihez te mész.
Ha gondolod,nagyon szívesen odaadom a könyveket,hogy elolvasd.
Most kikapcsolok,bedobálok holnapra. Ugye holnap jó idő lesz???!!!
Vendég

Cseriani, persze hogy jó idő lesz holnap, remélem jól érzitek majd magatokat.

Egy Lenkei könyvet olvastam, a Világ rák nélkül-t, itt pont ezt a B-17 vitamint írja le, ez a doki akihez megyek, ő is Lenkei módszerét követi. Nagyon ígéretesnek tűnik, bár marha sok mindent kell szedni és 1 éven keresztül kell kapjam az injekciókat. Az első 4 hónap a leghúzósabb, pl. az 1. hóban a szurik, a vitaminok, kiegészítők 220.000 Ft-ba kerülnek, a többi hónapban kevesebb, de 100.000 Ft alá sose megy a havi adag - és mindezt legalább 1 - 1,5 évig!!!! Nagyon meg kell gondoljuk, mert sok pénz, de ha tudnám, hogy tényleg meggyógyulok tőle, hát nem sajnálnám rá..... :cry:

Kép
timesz

Cseriani, jajj, nagyon irigy vagyok, hát persze, hogy jó idő lesz, érezzétek nagyon jól magatokat!
Timesz, itt van egy link, véletlenül bukkantam rá, egy vastagbéldaganatos hapsi írja, blog. Olvasom én is. Nagyon sokat ír arról, mit eszik, magáról a rákról, hogy mi jó ellene - a B-17-ről is szót ejt - és az ő módszereiről is, hogy mit követ, agykontroll, etc.

http://betegsegem.freeblog.hu/

Ez az, nem tudom, hogy bejön-e az oldal, ha nem, másold a címsorba és remélem, akkor megnyitja. Vagy, ha a gugliban beírod, hogy "gyógyulásom története", akkor is ez az oldal ugrik be először.
Pff, nagyon húzós árak ezek, ilyen drága az egészség... ha tudtok, naná, hogy vágjatok bele, hát persze, hogy meggyógyulsz! Vagy ettől, vagy mástól, de meggyógyulsz! :wink: :D
A makrobiotikus étrendről sajnos nem sokat hallottam... neten próbáltál rákeresni?
Oli baba miket csinál mostanában?

been

Ja, meg még valami, Timesz, szóval fel lehet venni ezzel a hapsival a kapcsolatot a blogján keresztül, lehet, tudtok egymásnak segíteni! :)

been

Reggelt!
Cserianiéknak tuti jó idejük lesz! 8)

been

Timesz, másik topikban is rákérdeztem erre a makrobiotikára, és az egyik csajszi ezeket a linkeket küldte, reméljük, hasznukat tudod venni!
http://www.origo.hu/noilapozo/eletmod/2 ... osszu.html
http://makrobiotika.lap.hu/
http://www.informed.hu/?tPath=/eletmod/ ... k=36693704

been

Ma volt a házassági évfordulónk és Apa meglepett bennünket,lementünk Siófokra,ott megnéztünk a F1-es autókat(imádjuk mindketten),aztán pedig fürödtünk a Balatonba. Szupi volt az idő,nagyon szép kis napunk volt!! :lol:
Timesz,bízz ebben a Lenkei módszerbe,barátnőmék is szedik a vitaminokt,anyukájának és apukájának elmúltak a betegségei!
Igaz,hogy drága de a Te életednél most nincs fontosabb!!!

Kép
Kép
josi

Josi, boldog házasságit! Hányadik volt? Éjjel mutatták a hírekben ezt az F1-es siófoki programot. Nem láttalak. :lol: :lol:
Cseriani, milyen volt Kiskunmajsán? Hú, már alig várom, hogy újra menjünk! Dadomi, jó lenne, ha ti is akkor jönnétek!

been

A 9. volt.
Azért 2 gyerekkel nem álltunk oda a kordonokhoz,iszonyat tömeg volt és inkább kerestünk egy szellős helyet,ahol nyugodtan tudtak lenni a gyerkők. Nemsokmindent láttunk,de a hang az nagy élmény volt :lol: Csilla fülét így is befogtuk.
Jövőre a Hungaroring van betervezve,de gyerekek nélkül.

Kép
Kép
josi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?