Ittvagyok, ittvagyok, nem tűntem el, vagyishogy igen, de olvasni se naon jöttem, kissé behavazódtam.
Aranyoisak vagytok, hogy hiányoltatok, és ne haragudjatok...
Először is:
Timesz, aggódtam érted, de örülök, hogy jobban vagy!! Közérzeted milyen? Bírsz Olivérrel?
Rékababa, szegény kicsi Réka, biztos valami adalékanyagra lett allergiás... Jobbulást neki!
Josi, de szépek vagytok! Klassz lehetett a nyaralás! Ügyes csilla nagyon! nemsokára utána is lehet szaladni...
Cseriani, annyiszor eszembe jutottál a múlt héten (is)...
Hát, piszokszar időt fogtatok ki, de tényleg, az a lényeg, hogy együtt lehettetek! remélem, lesz még jó időtök később, és ki tudtok kapcsolódni. Képek?
Dadomi, grat, csak így tovább, előre a szuobatisztaság rögös útján!
Naggyon ügyes Domi! Le a kalappal.
Yuyu, látom, még egyben, mikor a múlt héten felugráltam ide, azt lestem, megvagytok-e még...
Szerintem ne félj attól, hogy napokat klell a kórházban töltened, te csak szülni mész be, nem előbb, én mondom, és kész!
Nagyon nehéz így a végén már. Enikő fogadására készen áll minden?
Fogadj szót
Rékababának, és hajrá férjecske!
Rékababa, ez a szöveg tetszett, miért is született a kiscsajszid a 37. héten...
Hogy álltok a házfelújítással?
Binyekkel mizu?
Sógornőm ma megy a kórházba 4D UH-ra, azért kért hétfői időpontot, mert akkor a Varga van rendszerint. reméli, szerencséje lesz, és most is ő lesz. Talán kiderül, hogy október közepén unokahugink, vagy öcsink érkezik-e...
Hanna fiút szeretne.
Na, azt még nem is meséltem, azt mondja a jómúltkor, hogy lesz kisbabánk, és Március lesz a neve...
(Mielőtt felcsillanna a szemetek_: nem, nem lesz, a közeljövőben biztosan nem. )
Nah, ezt most elküldöm,mielőtt elszáll...