Új privát üzeneted érkezett!

Marcsi!!!! mondom én, hogy gyönyörű a pici lányod!!!!! :D :D

jaj Niki nagyon várom, hátha sikerül lekapnod Ákost ahogy csajozik!!! :wink:

Zsóka, jó gyerekezést, majd gyere!!

Kata, kitarás!!! szerintem is gyere és legyél negatív ha éppen az vagy, itt írd ki! annyira szépen fejlődik Lizu, igen lassabban, de biztosan és ez a fontos! meg az, hogy nagyon de nagyon jól álltok hozzá a dologhoz!!!!!!!! :lol:

Mircike, jó, hogy írtál!!

Nóra, mizu veletek?
Nóri, Farkóval mi van?

Klári!!! nem semmi ez a kínai cuccos!! majd mesélj milyen volt a főzöcske!!

Edus, remélem pihensz jó sokat!!!!
:wink:

Imiapu, hogy ment az oroszokkal?

Timi, Neked is drukk hegyek!!

Julcsi, mi van Barnussal?

már megint jó sokat kérdeztem és nem írtam magunkról ugye Zsófi :) :wink:
mangó

velünk annyi, hogy már nagyon jó lenne, ha kijönne az a rece, mert vacak éjszakáink vannak......
mi is folyamatosan jövünk megyünk, ezért is vagyok kevesebbet, aztán este sokszor kidőlök de nagyon :)

jaj Reni!! jobbulást!!
Szilvi puszi NEktek is:)
mangó

Anzsi, csak röviden: már teljesen leépült az orosztudásom, talán még fagyit tudnék kérni a boltban. Természetesen marad az angol, mint kommunikációs eszközöm. Most építünk (már mint a cég) egy új olajfinomítót Krasnodarban (Fekete-tenger észak-keleti része), és abban a projektben dolgozok hétfőtől. Nem sűrűn találkozok majd a klienssel, talán 1-2x kell majd odautaznom (remélem annyiszor sem, mert nehézkes lenne Edusnak a 3 gyerekkel).
Imi
mazsolák

ÉLJEN A FÉLIDŐS EDU!!!!!!!!!!!
kerekpocak

Sziasztok!

Megint le vagyok nagyon maradva, és még nagyon visszaolvasni sem volt időm. Rengeteg melóm van, és ez marad is még vagy 1-2 hónapig, utána talán nyugisabb lesz.
Az egész hetes nyüzsgés mellé, ma csináltam egy nyugis napot, de Liza ma kapta a 4 hónapos oltást, és nagyon nyűgi tőle. csak kézben hajlandó megmaradni, de néha így is üvölt. :( :( :(

A nagyok jól vannak, délután mindig megyünk valahova élvezni a jó időt.

Liza még mindíg nem hajlandó gyümit enni, egész furi arcot vág, már a kanál láttán is. Kitartóan próbálkozom, majdcsak rájön a dolog lényegére.

Lulcsi! Hogy van Barnus bárányhimlője, javul a dolog?

A többieknek sok puszi, minden névnaposnak, év és hófordulósnak sok szeretettel gratulálok! A többi babáknak meg nagy puszi.

Nóra

Kép
Kép
Kép
anaci

SNiki, én is örülök, hogy jól vagytok. Hát igen, azért gondolom elég fárasztó lehet Ákos után szaladgálni nagy pocakkal.
És mit szól Ákos a pocakodhoz? Gondolom mesélsz neki az öcsikéről és beavatod ő is. Állítólag ők nagyon érzik még a pocaklakót, talán még látják is, ki tudja.

Kép
niki30

Edu + Imi, gratula a betöltött 20.héthez !!

:D :D

Marcsi

KépKép
alon

Hali!

Sajna most is csak kutyafuttába tudtam visszaolvasni :?

Szombat reggel indulunk Palicsra anyuhoz. Megyünk kempingezni az erdőbe 8) Na persze Niki estére anyumnál lesz, csak nappal jön velünk :wink: Szerda este jövünk előreláthatólag.

Már elkezdtem csomagolni... Mire hármunkat becsomagolom... :roll:

[b]BOLDOG 11. HÓT LAURÁNAK!!!!

MÁRK, BOLDOG NÉVNAPOT!!!

EDU POCAKLAKÓJÁNAK BOLDOG 20. HETET!!![/b]

Derekam végre javulgat és ma már levegőt is kaptam néha az orromon :D

Jó éjt!

Puszi mindenkinek ( az új topikosoknak is :wink: )!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Szisztok!!

Lécci segítsetek S.O.S.!!! Nem tudja véletlen valaki, hogy hétfőn vagy/és kedden lesz terhesgondozás az intézményben??? Ha valaki tudja, esetleg megy vagy telefonon eléri Őket (én eddig nem tudtam :( ) Akkor lécci ossza meg velem az ifót!!!!!

Köszönöm előre is!!!!!

Kép
Kép
kiscsillag

jó reggeleket!

Zsókám, a C&A-ban shoppingoltam. eszméletlen jó cuccok voltak/vannak!!! (legalábbis nekem bejön)
vettem ruhákat (térd alatt ér kb), meg 7/8-os nacikat, meg rövidnacit meg egy klassz hosszú fehér szoknyát.
és nem is drágák! :wink:

azt imádom, hogy itt Dunakeszin van egy BuyWay és abban van CA. És hétköznaponta ÜRES!!! és mindig full fel van töltve.
meg az összes többi üzlet is üres. délelőtt.
itt van KG is meg egy rakás cipős bolt, meg farmeres, meg még mittomén... ja, DM! :lol:
mondjuk remélem máskor vannak sokan mert nem szeretném ha becsődölnének és bezárnának, annyira jó hogy kocsival 10 percnyire van minden, nem kell semmiért beljebb mennünk...

Marcsi, Anzsi, oké akkor bátran leszek negatív is :lol: bár olyankor általában elmeditálgatok magamban és ezért nem is jut eszembe az esetek többségében h írjak :roll: :shock: :? :wink:

kendőt még nem néztem... ma olyan napunk van hogy alapból nulla program, így hetek óta először valóban ki sem teszem a lábam a házból... azaz a kapun. mert a házból megyünk ki a fűbe olyan jó idő van.

tegnap is Lizu ott nyomult a pléden egy szál bodyban, a kisbüdi tappancsokat meg süttettük a napon :lol: :lol: :lol:
na jó nem is büdi egyébként csak én hívom úgy :roll: :oops: :lol:

viszont tökre kommunikál!!! ma egy kívülálló személy is megerősítette :lol:
köpköd, nyelvet öltöget, rötyög, berreg - ez a kedvence! :lol:
miközben dumcsizok neki :lol:
elvagyunk, na! :lol:

megyek mert megunta a járókát! :?

pusszok

ja, képek! az a szívás h mostanság a Noémi telójával fotózunk mert szuper képeket csinál viszont áttölteni meg nem tudjuk mert nem ismeri fel a gép vmi miatt.... egyszer próbáltuk, aztán mindig kimarad, de hétvégén mostmár csak jut erre is idő mert olyan jó képek vannak :lol: :lol: :lol:

addig mindenki mástól kérünk fotókat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Reni! jujj de jó lesz nektek! jó utat !

Zsófi ti is mentek a szüleidhez????

meg gondolom mindenki el lesz tűnedezve....

na télleg megyek.
lmkata

[quote]m írta:eg gondolom mindenki el lesz tűnedezve....

Itten nincs 4 napos szunet!!! :( :( :cry: :cry: :twisted: :twisted:
Ezek az angolok ugy oldjak meg, hogy minden szunnap (kiv xmas & easter) hetfore esik (bank holiday). Pl most ugyi majus 1 kedd, igy nalunk a kovetkezo hetfo a bank holiday. Igy nalunk majus 5-6-7 a hosszu hetvege.
Ilyenkor minden huje angol jol elmegy ibizara, meg ide-oda-amoda.
Mi max megnezzuk a nagyvizet (anzsi :wink: ).

Laccik h nincs kedvem dolgozni igy uccso napomon ebben a projektben, pedig 3-tol meetingen be kell szamolnom a mai teveknysegemrol (daily meeting :twisted: )

Na mentem megiszunk egy sort haverral ebedidoben.

Csok mindenkinek.
remelem nem en leszek az uccso hsz-o az elkovetkezo 4 napban :D :roll:

Imi
mazsolák

Sziasztok!

Na bejelentkezem én is, hogy ne Imi legyen az utolsó hsz. :)

Olvasni nem nagyon tudtam én sem a héten, illetve amit olvastam azt meg már elfelejtettem. :oops: :lol:

Ahogy Edus írta, költözünk. Holnap lesz a nagy nap, holnap már ott alszunk. :lol: Viszont jelenleg akkora a felfordulás mindkét házban, hogy még. Nálunk még kisebb, mert mi csak 3 év termését szelektáljuk, de anyukám 25 évét. :shock: :oops: :lol:
Na jó, ez így nem igaz, de azért ott jóval több a holmi.

Ami hír van rólunk az annyi, hogy lehet hogy mi is átállunk a napi egy alvásra. Tegnap volt az első, ma a második ilyen nap, hogy csak ebéd után alszik. Tegnap egy óra alvás után felébredt, majd visszaringattam, és még ráhúzott 40 percet. Hát én már ezzel is elégedett vagyok. :) Az éjszakák viszont jók! :)

JAj, a lényeg:

Szóval mindenkinek utólag, de:

Nagyon boldog névnapot kívánok a kicsi Márknak és a nagy Emmának! :)

Boldog 11. hófordulót Laurának!!!! (hú, Marcsi remélem nem vetted még észre, hogy Lolóka hófordulójára mindig későn reagálok, de a következőnél résen leszek ígérem, úgyis az lesz az igazi!!!! :) )

És nagyon boldog félidőt a Mazsola családnak!!!!

NA, most nagyjából abba is hagyom MINDENKIT PUSZILOK!!!!!! ÉS nagyon jó hétvégét kívánok!!!!

Lizusnak külön nagy puszi, hogy rötyög és bolondozik! :lol: :lol:

Kép
nóri8

Halihóóó! :)

Eddig takarítottam, eltüntettem a tegnapi romokat. Végül nem csak egy kislánnyal lett több gyerekem, hanem hárommal :shock: +Bori+Marcipán. A lányok nagyot játszottak, Marci visított, mert ő is bennt akart lenni a csajoknál, de nem mehetett, mert a földön dominóztak, puzzle-t raktak...De aztán megnyugodott.

Kata, cunda-t én is szeretem, múlt héten vettem magamnak egy keki lenes gatyót+egy pólót hozzá. Ruhát még akkor nem láttam, pedig én is szeretnék egyet, valami hasonló hosszúságút mint amit írtál. No majd holnap. BuyWay-be mi is gyakran járunk, amikor telekre megyünk, mindig beugrunk. Tényleg jó, de nagyon pang, ahogy te is írtad.

Csajok, micsoda idő van, nyári meleg 8) . Tegnap már bekentem Marci arcát naptejjel, mert előző nap egy kicsit megkapta a napocska a játszótéren.

A vonalzós képek nagyban
Marcit megkopasztottam :D
Kép
Ez egy telefonnal készült fotó, azért ilyen fura szinű
Kép

puszi Mindenkinek, jó pihenést, az utazóknak jó utat!!!
Mi valószínűleg itthon leszünk, max. a telekre ugrunk ki.
Zsóka :mrgreen:

KépKép
logi

Jaj, Zsóka, de gyönyörűek a gyerekek!!!! Marcipánt már hányadszorra nyírod? Már ez a harmadik nem? Nagyon édes ilyen kis rövid frizurával :). MI még mindig nem vágtunk bele, már nem a kutacs miatt, hanem nem tudom mi miatt :), de lassan sort kerítünk rá. :)

Kiscsillag, nem tudom milyen terhesgondozásra gondolsz, a szokásos havira? Azt nem tudom lesz-e, de ügyelet biztos van a szülőszobán, úgyhogy ha be kell vmiért mennetek, akkor ott ugyanolyan üzem van mint máskor. ( az én kisfiam tavaly május elsején született :), így ezért tudom hogy a szülőszobán nincs szünnap.) (jézusom könnybe lábadt a szemem, eltelt egy év.....:) :) )

Kép
nóri8

bezony-bezony Nóri lassan de biztosan 1 éves Farkó is!
Hűűűűűűűűűűű akkor már az új lakásban ünnepeltek! ugyi?
hát ez az összepakolós, aztán meg kipakolós móka nem könnyű, de én nagyon élveztem anno. Mondjuk nagyocska pocakom volt és árgus szemek vigyáztak rám nehogy túldolgozzam magam, de élveztem :wink: aztán meg az újdonság varázsa... :roll:
mi lassan 1 éve élünk itt (júniusban lesz), egészen hozzászoktam már. no persze az ikeába meg a kikába azóta készülök menni, de lehet h most már megvárom az 1 éves fordulót :lol: :lol: :lol: :lol:

csendben gratu az éjjelekhez, én sem merem nagyobal írni, de mi is alakulunk ezügyben :lol: :lol: :lol:

ImiApu akkor a 4 napban ami nektek most nem 4, majd azért nézzetek be ti is - sztem én most leszek többet...
mi itthon leszünk ugyanis, majd mindig jön vki.. :lol: :lol: :lol:
Edusnak hatalmas cuppok a félidőhöz, de nem csak amiatt hanem egyébként is :wink: :wink: :wink:
télleg: nincs véletlen friss UH kép a Picúrról???????????

na találtam egy képet! a múlt vasárnapi margitszigeti kiruccanásról
írtam? én taliztam volt oszt.társaimmal, de lemaradtam a pontos időpontról, így reggel csörrentek rám h hol vagyok... szal Lizuval gyorsan odarohantunk, meg haza mert jöttek du. vendégek is.
de jó volt látni őket....
ááá mégsem rakom fel mert a gyerek alig látszik rajta - benn alszik a babakocsiban... majd nemsoká jövök képekkel, promise! :wink:
lmkata

sör munkaidőben? hűűű dejó munkahely ez kérem!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P :P na ezt hogy prezentálja a daily meetingen???? :P :P :P :P
lmkata

Így alszik Marci a teraszon :D :
Kép

Nóri köszi! 8) A költözéshez sok erőt,kitartást!!!! :wink:
Igen, ez már a 3. kopasztás volt :wink: .

puszi

KépKép
logi

Sziasztok!

Hát én is előkerülök néha...

Rötyögős Lizut puszilom! Amúgy Julinak télleg büdi a lába úgy izzad mint valami kamaszfiúé. És nem aranyosan büdi hanem BÜDÖS :twisted: :lol: :lol:

Képekkel én is el vagypk maradva de talán holnap. Mi itthon leszünk azaz mindig megyünk valahová de a bázis marad.

Hű Zsóka Marci nagyon laza kiscsávó ahogy alszik... (Ilyen zoknink nekünk is van, kicsit fiús de sztem tök menő 8) :lol: )

Nálunk még mindig 2x alszik a kisasszony, persze a délelőtti néha már kimarad de nagy örömömre mindig visszatér. Mikor múlt héten tanulnom kellett Juli megérezte és de. és du. is 2-2 :!: órát aludt 3 napon keresztül. Na így könnyű tanulni :wink:

Minden hófordulós meg évfordulós meg pocakalbérlőfordulósnak minden jót. Nézzétek el de nem tudom követni, hiába a vonalzók.

Mindenki pihenjen ám a hétvégén! Még Mazsoláék is!!! Kivéve persze Nóriékat

Én is leszek néha, aki tud jöjjön.

Puszi

Klári :lol:

Klári
Kép
ganti

Egy utolsó, azt eldugultam.... :oops:
kis arabusom(mostanában konyharuhával a fején mászkál :lol: ) :D Kép

KépKép
logi

őrület fazon ez a Marcus!!! :lol: :lol: :lol:
mindig kitalál vmi rafinériát! :lol: :lol:
ja Zsóka akartam írni h azt a kekis lennacit megnézem majd én is magamnak :wink: szeretem a kekit meg a lent is nyárra! :wink:

Klári nagyon rendes kicsilányod van h hagyott tanulni! :lol:
Lizu is 2* alszik 2-2,5 órákat, nagyon el bírom viselni ám! pedig nem is tanulok :lol:
dettó ugyanígy vagyok ezekkel a fordulókkal, névnapokkal :oops: :oops: :oops: :oops: vonalzó ellenére nem nagyon megy ez nekem :oops: :oops: :? :? mindenkitől nagy sorry-k, de remélem elnézitek :wink:

na csináltam képeket ma, mert amúgy már a blog-olvasók is kinyírnak ha nem frissítek rövidesen... :roll: :wink:

íme husikezű kiscica a járókában :)
Kép

így kell hasonfeküdnie Lizunak, hogy a nyaki terület erősödjön, de azért ez mégis egy nagyon könnyített póz, nem olyan nehéz mint a rendes hasonfekvés amivel ugye azért bajaink vannak... :roll:
Kép

amikor már ez is fárasztja a babát, megpihen kicsit :wink:
Kép

és végül: apával elkötöttük anya autóját :mrgreen:
Kép
lmkata

őrület fazon ez a Marcus!!! :lol: :lol: :lol:
mindig kitalál vmi rafinériát! :lol: :lol:
ja Zsóka akartam írni h azt a kekis lennacit megnézem majd én is magamnak :wink: szeretem a kekit meg a lent is nyárra! :wink:

Klári nagyon rendes kicsilányod van h hagyott tanulni! :lol:
Lizu is 2* alszik 2-2,5 órákat, nagyon el bírom viselni ám! pedig nem is tanulok :lol:
dettó ugyanígy vagyok ezekkel a fordulókkal, névnapokkal :oops: :oops: :oops: :oops: vonalzó ellenére nem nagyon megy ez nekem :oops: :oops: :? :? mindenkitől nagy sorry-k, de remélem elnézitek :wink:

na csináltam képeket ma, mert amúgy már a blog-olvasók is kinyírnak ha nem frissítek rövidesen... :roll: :wink:

íme husikezű kiscica a járókában :)
Kép

így kell hasonfeküdnie Lizunak, hogy a nyaki terület erősödjön, de azért ez mégis egy nagyon könnyített póz, nem olyan nehéz mint a rendes hasonfekvés amivel ugye azért bajaink vannak... :roll:
Kép

amikor már ez is fárasztja a babát, megpihen kicsit :wink:
Kép

és végül: apával elkötöttük anya autóját :mrgreen:
Kép
lmkata

ööööööööööööööööööö bocsánat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:oops: :oops: :oops: :oops:
lmkata

Jaj Kata de gyönyörű ez a kislány!!! Most megint kedvet kaptam egy kiscsajhoz :roll: :D .
Nézd majd meg, egy csomó jó lenes naca volt (mi a westendben voltunk, de szerintem hasonló a kínálat minden c&a-ban)Először az Espritben próbáltam kettőt,azok is jók voltak, de 20ezer egy nadrágért :? :shock: ,aztán beugrottunk a cunda-ba és lehidaltam a kínálattól(az árak meg jóval olcsóbbak). Én is lenkevelő vagyok :wink: .
Kata hallod, ez a kocsi nem semmi :shock: :shock: :shock: :wink: :wink: :wink: .
Ez citroen? Milyen tipus? Hova kötöd be Lizut? :roll: Naaagyon vagesz kis tütüke.

Jó éjszakát Mindenkinek, pusszok,Zsóka :D

KépKép
logi

Hű Kata ez aztán az autó!!!!!!!! Nem csoda hogy Lizu már most elköti...

Nem baj hogy 2x jött, így több Lizu kép van!
Kata, remélem nem haragszol ha ezt írom (sztem ennyire ismersz :D ) de az ilyen husi babák eleve később csinálnak mindent, forgást, stb.
Egyébként itt van előttem a füzetkém, amibe kb. 2 hétig fellángolásként naplót vezettem Juliról és ez van benne:

2006. jún. 9 (ekkor volt 6 hónapos és 2 hetes): "szépen fordul bal oldalra is hátról, de átfordulni még nem tud"

Semmiről nem vagytok lemaradva! Mindent a maga idejében! Tudom hogy sürgős Neked hogy eredményeket láss, de lehet hogy Lizu amúgy is lassabb lenne az ilyen mozgásos dolgokban. A lényeg hogy más babák is tarthatnak "még" ott mint Lizu, és ha jól emlékszem egyszer azt mondtad hogy szeretnéd ha 3 éves korára hozna be mindent.

Türelem, és engem egyáltalán nem idegesít ha itt beszéled ki magadból a nehézségeket! De priviben is szívesen meghallgatom.

Lányok asszem érik nekem is egy vásárlás c&a, h&m, promod stb. 8)

Pussz mindenkinek, jó pihit!

Klári

Klári
Kép
ganti

lányok a hétvégére mi elmegyünk leányfalura, kedd este már valszin jövök is!

amúgy minden ok, samu tud pacsit adni (most rágyúrunk a tapsra is)! sőt 4kézláb tett 2 db lépést 2x. (én egyszersem láttam...) hídba nyomja fel magát (íves fekvőtámasz szerű) és a felüléshez is nagyon nagyon kevés kell. vmint tud állásból leülni. és azt mondja baba. (nyilván az értelmét nem tudja). hát ezek vannak. én 1000rel pörgök- csaba is, szóval most nagyon felgyorsulnak az események- egy nagy tervemet is megvalósítom éppen , ha összejön leírom!

marci és lizi édes cukorborsók. marci szeme mindent visz! és a terrorista kép szenzációs!!!
lizi pedig a feszes harisnyájában a domborodó popsival eszetlen cuki!!!!!!! tényleg szépen megy le a rohadék szteroid általi felpuffadás!!! apával meg szintén bomba kép!!!
borka hozza a szokásos formáját gyönyörűűűűűűűűű!!

mindenkinek ragyogó 4 napot! eduéknak meg jó 7végét!!! hogy van a kismama??

minden pocakosnak jó pockosodást!!!!

puszi

zsófi
kerekpocak

sziasztok!

köszi és köszi és köszi :oops: :oops: :wink: :wink: :lol: :lol:
Zsókám, a tütü az én régi kisautóm, egy 17 éves mazda mx5-ös, de nagyon jó bőrben van, így nem látszik meg rajta a kora :wink:
evvel jártunk egész télen, van hozzá keménytetőm és az volt rajta, de most hogy itt a jóidő... :wink: :wink:
lizut magam mellé kötöttem be (2üléses az autó) de azért ez így elég para volt, főleg h a végén ugye Noémival jártunk és ő fogta az ölében a hordozót :? :? :? :?
szerencsére rendőr nem látott, nemtom mit szólt volna...
de hát mennünk ugye muszáj volt! :?

Klári, igen, igazad van ám mindenben!!!!
tudom h a duci babák később, meg hogy ez még azért a normál fejlődésnél is épp belefér....tudom h 3 évet mondtam :wink: :wink: :wink:
igazából azért szeretnék már látni vmit hogy egy icuripicurit megnyugodjak, hogy fog ő tudni mozogni.
na ez most magyartalan de értitek....
persze tudom h ha menne a fordulás akkor meg jönne hogy de mikor kezd már kúszni meg mittomén..... :? :roll:

Zsófi pusszancsok SamuBabának, meg jó pihit, mert akkor rátok fér :wink:

hozzánk megint jönnek Lizanézőbe :lol: :lol:
hát igen, vannak bővem akik még nem látták.... mással teltek az első hónapjaink :roll:
na de most! :lol: :lol:

még úgyis jövök..... 8)
lmkata

most én is csak gyorsan bekukk!

Lizu nagyon tündér, és valóban már ment le róla a duzzadtság, apával megcsódáltuk, hogy milyen zabálnivalóóóó!!! :) :) Kata, puszikk!!!

Zsóka, Marcus, nagyon de nagyon vagány, úgye Borkáról nem is beszélve!!! :wink:

Zsófi, jó pihit!!!

Edus, hogy vagy???
Imiapu, remélem nem kell utaznod olyan messzire!!!
tessék menni a nagy vízhez!!! és aztán képekkel jönni vissza, én szerelmes vagyok a nagy vízbe!!!!!

Klári, de jó hogy jöttél!

Nóri, kitartás a pakoláshoz!!

Nóra, hogy megy az alma?

ja, Kata, apás kocsis kép is nagyon szuper!!

na megyek hív a fiam!!
pusz!!
mangó

Márknak nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Laurának boldog 11. hófordulót!

Edusnak egészségben gazdag, izgalmaktól mentes következő 20 hetet kívánok!
Kép

Marci, Borcsi gyönyörű!

Lizu nagyon helyes és szerintem se kell sietetni.
Kata: mivel tisztítod a hempergőt, mert nekünk is ugyanilyen van és Ákos baba 1x-2x már belebüfizet ?

Akit érdekel készül a suli beszámoló, de 1-2 mondat után mindig jelenésem van, ráadásul Gabó kicsit beteg. Fáj a hasa és hányt.
Ákos tegnap megkapta a Rota vírus elleni védőszérumot, az lenne a kérdésem, hogy Pneumococcus ellen beadatta már valaki közületet. Mi megvettük, csak nem tudjuk melyik beadási sémát válasszuk.

Pusza mindenkinek! Jó pihenést a hosszúhétvégére!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Szilvi, mi beadattuk Marcipánnak a pneumococcus elleni védőoltást, a héten kapta a 2.adagot, két hónappal ezelőtt az elsőt. Elvileg még 2 évesen kéne kapnia egy emlékeztető 3.oltást, de az orvosunk szerint tök felesleges, csak a pénz miatt találták ki ezt a 3.emlékeztetőt :? . Szóval mi két adagot kaptunk-kértünk-vettünk.
puszi :D

KépKép
logi

Sziasztok!

Bocsika, hogy idetolakodtam. A szülészetisbe szoktam írni, talán egy páran ismerősnek találnak, kaptam tőlektek nagyon jó tanácsokat mindenfélével kapcsolatban, amiket most lányom születése után hasznosítok is. :D

Csak nem bírom ki, hogy ne írjam meg, hogy Kata, micsoda autó!!!! Nem semmi. Ebben aztán élvezhetik a csajok a száguldást, napfényt, szabadságot!! Biztosan Lizu is nagyon élvezi. És micsoda játékai vannak!!!! Én is ellennék abban a járókában. :lol:

Ha már a tanácsoknál tartunk, lenne egy kérdésem. A mi kislányunknak hétfőn esett le a köldökcsonkja, és nem is volt vele semmi gond. Aztán csütörtökön sokat kellett cipelnünk a hordozójában :cry: , és szerintem attól kicsit megsérülhetett a köldöke, mert azóta véres neki. Pontosabban alvadt vér van neki a köldökében. Van valaki aki találkozott már hasonlóval? Izguljak, vagy ez természetes, és majd begyógyul a seb? Mert eddig csak azt olvastam, hogy akkor van gond, ha piros a köldöke. De az nem, csak mindig kicsit véres. Tud valaki nekem ebben segíteni? Előre is köszönöm!!

Üdv: Andi, Maja

Kép

Kép
b79andi

Sziasztok Csajok!

Nem fogjátok elhinni: VAN NETÜNK!!!!!! :D :D :D

Megpróbáltam visszaolvasni a babanetes taliig, mert ugye akkor voltam kb utoljára netközelben, de esélyem sincsen, hogy utolérjelek benneteket. :(

Így inkább csak csatlakozom most....

Amit még olvastam és ami vicces: akkor ezekszerint Imi és Kisjulcsi is Békés megyei. Kicsi a világ, mi? :)

Velünk amúgy minden OK. Már az új lakásban vagyunk!!! :)

Nagyon szeretünk itt lenni és végre már nincsenek doboz-hegyek szanaszét mindenhol.

Tarek "kis sarka" is elkészült már. Azért "kis sarok", mert egyelőre velünk lesz egy szobában, így neki egy kis sarok lett kialakítva. :)

Na most csak ennyi röviden.

Mindenkinek soksok puszi: anyáknak és babáknak egyaránt!!!

Fatima

fatima

Mindenkinek jó hosszú hétvégét (hamár nálunk vége :cry: ).

Marcsinak (meg persze mindenkinek): mit is csinálunk a kertben???

Kert ősszel (sajnos nem fotóztuk le a dzsungeli állapotot rendesen):
Kép

Egy hónappal ezelőtt (még nem vitték el a szemetet):
Kép
Kép

Na és most (még mindig van mit csinálni, de már alakul):
Kép
Kép
Kép

Lizu gondolom elfáradt a sok látogatótól :)

Edu még lehet h jön, csak most alszanak a kicsizsvel meg pocakkal. Mi meg nézzük a Macskafogót ZSvel.

Csók
Imi
mazsolák

sziasztok,

ja-ja, elfáradtunk, de nagyon jó volt tegnap!!! Lizi is élvezte a sokadalmat, mint mindig, és a 4 éves Nórika pedig nagyszerűt babázott vele :lol: :lol: :lol:

Edus-Imi!! Csodás lett a kert!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :lol: :lol:
nagyon ügyik vagytok h ilyen szépre megcsináltátok, örülhet a tulaj rendesen!!! :wink: :lol: látta már? mit szólt? mert ez elmenne a... jajj melyik tv?? megvan! tv deko-n vannak ilyen kertépítős műsorok is, hogy before-after..és épp ilyen tipikus londoni kis kertek szoktak benne lenni.....

Andi!
jó alaposan töröld ki alkohollal!!!!!!! ilyenkor még érzékeny 1-2 napig a csonk helye, de ha pirosodik vagy genny jön belőle, azonnal orvos!!!!!!! ez a hely hajlamos ilyenkor a babóknál a fertőzésre a legjobban, nagyon kell vele vigyázni.
legalábbis az én védőnőmnek mindig ez volt a vesszőparipája, mert volt már rossz élménye köldökcsonkokkal... lehet h ezért túlparázta, nemtom, de nem árt vigyázni vele.
szóval ha 1 nap alatt nem javul, inkább nézzen rá egy doki vagy a védőnő.

Szilvi, nagyon prózain tisztítom : kimostam a gépben :lol:

Lizus most aludt el, hát fél6 van, de istenem. ma kicsit csúszunk majd a dolgokkal...

én meg megyek megkeresem apát a kertben, most esett és valami fennséges illat van kint! iiiiiiiiiiimáááááááádom!! :lol:

pusszok
lmkata

Edus-Imi: Nagyon ügyesek vagytok, szép lett a kert! A tulaj boldog lehet, hogy nektek adta ki! :lol:

Kata: Köszi! :oops:

Zsóka: Köszi! Még egy kérdés Menningitis ellen is beadattad?

Huncutka
Kép

Anyatej pöttyös Huncutka
Kép

Ma nyári ruha beszerzőtúrán voltunk, megmutatom nektek az új szerzeményeket.

Kép
Kép
Kép
Kép

Na, ennyi elég is volt belőlem mára! :oops: :oops: :oops: :oops: Jó éjt mindenkinek! :)
:) :) :)

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

joreggeleket

Szilvi nagyon tutesz-vagesz ruhácskái lesznek a Picinek nyárra :wink:

Mi etetőszéket szerzünk be next time, Ákos szerint ma nyitva vannak az üzletek, hiszen a holnap az ünnepnap, de sztem sok üzlet követi a 4napos semmittevést, szal nem nyit ki...

végül a dönthetős gurulós mellett maradtunk mert Lizunak fontos h ne csak ülős legyen, nem megy még önállóan olyan jól. az ölemben már egész szépen csücsül :lol:

képzeljétek, ha hason van akkor húzza maga alá a lábait és púpozza a fenekét az égbe :lol:
csak sajnos az a fránya jobb kéz nagyon hiányzik a produkcióban :evil: :evil: :evil: semmit nem csinál vele!!! néha már rá-rátámaszkodik, de csak pillanatokra.... ha az a keze jó lenne, sztem kúszna ... de hát nem. nem tudom mire tartalékolja :lol: :lol: :lol:

azt írtam már h egy dec. 16-i videón (tehát még az összes kórházas mizéria előtt, 18-án feküdtünk be a horrorsvábhegyre) szal azon a JOBB kezével NYÚL a kutyusáért!!!!!! 2 hónaposan...
és milyen furi: a felvétel végén összerándul egyet, amiről akkor fogalmunk sem volt h görcs, de egyértelmű. mostmár. :?
szóval igaz hogy az epilepszia erősödésével azért sajnos csak eltűntek olyan dolgok amiket azelőtt már csinált. mondjuk ez nem túl sok minden 2 hónaposan... de egyértelműen ennek az egésznek a számlájára megy.
azt is mondják, hogy ha sikerülne leállítani a görcsöket, akkor nagyon beindulna ami nem megy. hát na ! :? :roll:

most itt kiáltozik a járókában már negyed órája, de szó szerint!! üvölt! de olyan csibészségből, nem hisztizősen vagy sírósan... :lol:

na kifilozofáltam magam. :lol:

Mircike????????????????????????????????????,
aszontad leszel a 4 napban :wink:

pusszok
lmkata

jajj olyan édes kis tokás drágaság ez a PiciÁkos :lol: az a kis állacska, olyan becuppantanivaló! :lol:

amúgy bocsi ha vmit már írtam és még egyszer megírom, mostanában összevissza jár az agyam is... :? :?

na megyek megnézem a rombolót, mert hangosan dobbantgat a lábával... :? :shock: :lol: remélem egyben még a járóka :roll:
lmkata

aki van, az tegyen ám fel fotókat! most úgyis kevesen vagyunk sztem.... :lol: na dugulás, mert engem fognak olvasni a 4napból visszatérők :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

Sziasztok!

Pár szösszentés, mert itt nincs ám 4 nap relax+hétfő lévén, ma nincs ovi Zsnak... :)

Marcipán és Borcsa gyönyörűséges! :D

Lizutündér nagyon édes! És micsoda birodalma van! Autó, hát el is fogja kötni, de mi lesz, ha majd a bnőivel, meg a pasijával??!!! :oops: 8) :wink:

Ákos rucik, nagyon tutik!!!Nagyon jó ízlésre vallanak! :D :D Kissrác is gyönyörűséges, és pont azt néztük tegnap este apával, h olyan éretten néz, mint egy 4-6 hónapos baba!!!! :D

Mircike??!!! Asszontad, h jössz?!!! :roll: :shock: :wink:

Mindnekinek további jó pihit, kikapcsolódást! :D :D

Köszönöm a félidős gratukat, nagyon jól esett :) - és őszíntén megvallva örülök, h már itt tartok, már megint sok rosszat olvastam, hallottam, apa rám is szólt... - kertdícséretek szintén :) , bár sztem akkor fog igazán látszódni az eredmény, ha a csodavirágaim is elkezdenek nyílni. :oops: 8) :wink:

kicsizs ma hjnaban átjött hozzánk - ki a rácsos ágyból, kimászott, és a sötétben átbotorkált, - és benyomta magát közénk, annyira cukknacs vot!!! 8) :lol:
és most amíg nektek írok, egy szempillanatás alatt lekapta a gyerekzárat a szekrényről... :evil: :evil: :x Érdekes Zs is hamar rájött a titkára, hamarabb, mint a felnőtt vendégek, v nagyszülők... :oops: :oops: 8)

na lépnem kell! Kata, írok privit, mert veletek/rólatok álmodtam! 8)

Ja Zsófi, terveket várom ám!!!! Amiről írtál, és drukkok hozzá :D

Pusszok :D
mazsolák

Hello Csajok!

Kata! - Én is itt vagyok ám! :oops: :wink: Már annyira vártam, hogy legyen netünk + időm, erre most meg mindenki hosszúhétvégézik valahol. :(
Amikor néha-néha gépközelben voltam és csak olvasni tudtalak benneteket, mindig az jutott eszembe, hogy Lizu milyen nagylány már. Iszonyat elrepült az idő....
Jártok még szurikra a csöppséggel? És mit mondanak a dokik? Javul Lizu állapota???
Mindig nagyon drukkolok Nektek, hogy hamarosan elérkezzen egy sokkal könnyebb időszak, amikor Lizu tök jól van és te meg csak "hátradőlve" fihyelheted a fejlődését. Biztosan lesz ilyen!!!! A kitartásodnak meg lesz az eredménye! Ugye tudod???

Szilvi! - Ákos baba tényleg nagyon zabálnivaló! Tényleg hihetetlen, hogy eltelt a születése óta már egy hónap. :)
Azóta van már tejcid??? És hogy mennek a mindennapok a 2 nagyfiúval, apával + még a picivel????

Edusom! - Írok neked privit. VÉGRE!!!! :D :D :D

Puszi mindenkinek!!!

F.

fatima

Sziasztok!

Köszi Kata, megnyugtattál. Már szépül Maja csonkja, de jól esett, amiket írtál.

Felteszek én is egy képet, ha nem baj. Elkészült elős közös fotónk, mert persze a papával rengeteg van, de a mama..... Szóval, remélem a mi kis csöppségünk is elfér itt a sok helyes pasi és csini csajszi között.

Üdv: Andi. Maja

Kép

Kép

Kép
b79andi

Húúúúú Andi, gyönyörűek vagytok!!!! És nagyon szeretjük nézegetni a szépséges kislányokat!

Puszi, este jövök!

Panni

Kép Kép
panni_30

Sziasztok!
Gyorsan,mert megy a harry potter és borcsinak megígértem,hogy belenézünk kicsit :shock: :roll: :P :

Ákos nagyon szép, igazán jól sikerült kisbaba. :wink: Pont tegnap jutott eszembe,hogy rég láttunk róla fotót. :D

Andi,szia!! Nagyon-nagyon szépek vagytok, gratulálok Maja babához!!!!!! Nagyon ismerős vagy, de nem tudok rájönni, hogy honnan... :roll:

puszi, kedden tudok részletesebben jönni, ma telkeztünk, holnap vendégek jönnek...

KépKép
logi

Sziasztok!

Szilvi - Ákos nagyon csini kisfickó lesz a nyáron! És tényleg igazi huncut!

Fatima - de jó, hogy jöttél! Már nagyon hiányoztál ám!

Edus - ezzel a rácsos ágyból és járókából kimászik kicsiZS mindíg a frászt hozod rám. Kíváncsi vagyok Márk mikor jön erre rá, mert akkortól nem fogok zuhanyozni többé egyedül... :lol: Most kb. addig van el reggel a járókában, amíg rendbe szedem a konyhát és magamat. Max. 30 perc. Ja és szép a kertetek!

Kata - nagyon szívesen olvaslak ám! De képet is lehet kérni Lizuról? Bár látom Lizu birodalma nagyon csábító!

Zsóka - jó bulit!

Rólunk - Márk megint taknyos és lázas ill. hőem. van estére. Étvágya van (nem is akármilyen), kedve nagyon jó és jól is alszik, ma 3 óra délben.

Teszek még egy pár képet is az új névnapi járgányról.

Mindenkinek szép estét!

Puszi

Kép

Kép

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

Isten éltesse Farkast 1. születésnapján! Sok boldogságot kívánunk Neked és szüleidnek!

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

Kedves Farkas! 1.SZÜLINAPODON NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT, MINDEN SZÉPET, ÉS JÓT KÍVÁNUNK NEKED!!!!!!!!! M-k :D :D :D

Mindenkinek később írok majd! :)

Pusszok! :D
mazsolák

Drága Farkas, nagyon boldog szülinapot kívánunk Neked!!!!!
sok puszi,Zsóka, Borcsi,Marcipán,Laci
Kép Kép

Márk iszonyú édes és gyönyörű! Szuper az új motor. :wink:

KépKép
logi

Mi is NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK DRÁGA FARKASNAK!!!!

fatima

Panni! - drága vagy, hogy örülsz a jelenlétemnek! :)

Én meg a fiadat zabálnám meg! Mindig is a gyengéim voltak az ilyen típusú szöszke pasik barna szemmel. :) Nekem persze esélyem sincsen ilyen pasira. Mármint nagyon meglepődnék, ha Tarek nem fekete hajjal és szemmel jönne a világra! :D :D :D
Ugyanis sem az én anyukám, sem a férjem anyukájának a családjában nincsenek szőkék és világos szeműek. A papák (vagyis leendő nagypapák) meg ugye pláne nem ez a vonal! :D

Zsóka! - majd összehasonlítjuk úgy 1 év múlva a te kis arabus Marcipánodat az én kis Tarekemmel. :) Amúgy nagyon cuki Marcipán azzal a konyharuhával a fején. :lol:

Puszik,
F.

fatima

AZ 1 ÉVES FARKASNAK SOK SOK PUSZIKÁT KÜLDÜNK LIZUSSAL ÉS ÉLVEZETES TORTAEVÉST !!!!!!!!!!!!!
lmkata

na azért van ám termés!

jajjj Fatima!! télleg itt vagy te is!! na nem felejtelek mostmár, pláne h végre írni is tudsz :wink: :wink: :wink:
kihasználjuk még azt a 6 hetecskét, amid van nyugiban, utána megint másfelé fogsz érdeklődni... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Köszi a kérdést, Lizus nagyon lassan talán javulgat, de hát a görcsmentességet még nem tudom elképzelni sajna... :? :evil: nemtom mikor és hogyan érjük már el de nagyon el kéne...
dejólenne télleg kicsit hátradőlve nézni Lizust... :roll: na majd talán egyszer...talán... :lol:
köszi a soraidat, jól estek! ( :arrow: kitartás)

Andi, gyönyörű a fotó és persze ti is Majával! tök jó a Maja név! :lol:
nagyon légies és tiszta hangulatú a kép, nagyon tetszik nekem! :wink: :lol:
gyere csak, gyere! :wink:

Panni, olyan helyes Márk azzal a járgánnyal! :lol: :lol: meg ahogy apájával (már ha az a csíkos inges pocak apa :wink: ) bírkózik :lol:
miért van megint hőemelkedése meg takonykórság??? :shock:
megfázott??

Edusom ez a kicsizs nagy vagány ám! :wink: kimászik, átmászik és mindezt a sötétben :shock: :lol: :lol: :lol:
kíváncsi vagyok mit álmodtál ám!!! mingyá le is csekkolom a mailem, hátha már írtál :wink:
mindneképp kérünk fotót ha kinyíltak a szépséges virágjaid is!!!
én idén nem ültetgettem, de ősszel szándékozom, van egy rakás hagymás virágom.. szal a köv. idényre gyúrok! :lol: :lol: :lol:

Zsóka telkezés jó volt???
tegnap egész szép idő volt! meg most is végülis, csak kicsit hüvi. de Lizu kint szunyál a babakocsiban egy hatalmasat! :lol:

Lizus új tudománya a hangos sikoltozás, kiabálás olyan erőszakos rekedtes hangnemben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
annyira vicces amikor így csinál :lol: :lol: :lol: :lol:
meg a tesóm cuppogott neki, és utánozta őt!!!!!!! :shock: :shock: :shock:
tök sokszor egymás után visszacuppogott.... hát én meg megzabáltam a száját! :lol: :lol: :lol:

PUSSZOK
lmkata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?