Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Még a Bkv-s témához:amikor még beszélőben voltam a tesómmal, ő mondta, ohgy vele ez rendszres, mert ő sosem vesz jegyet..azt mondja, csak az akad ki rajta aki vesz,a többiek megszokták..nnna,szép.

MÁs:

Betti!
Csuda kis herzig télapó!!!!!

:lol: :lol: :lol: KÉrdem az uram:Kitegyem a csizmámat?
Erre Ő:persze tedd,legfeljebb reggelre elviszik a cigányok... :lol: :lol:

Most kicsit pakolok, főzök, egyebek, délután jön a barátnőm,de azért jövök hozzátok!!!!

Melcsike,pihenj is ám!

Boboka!
Kitartás...áááá,de sz*r lehet... :?

Na, de kaptam ám csudiszép dolgokat tőle, mindjárt megmutatom.

Meg még kapok telefont, de már nem volt idő kivárni a sort.
Neki is megvettem a meglepit,bennt hagytam a melóhelyen ,mert tutti megtalálná. :lol: :lol:

KépKépKép
tünci28

Képzeljétek, most gondolkodom, melyik hétben lennék és már nem tudom.
Persze így, hogy ránéztem a naptárra tudom, de már nem jutott eszembe úgy mint régen. 37.

Én is bevásároltam azt, amit odaadok a Mikulásnak, hogy adjon oda másoknak........
Apróságok csak, de mégis kell valami.

Betti
Kép
betti0412

a csizmácskám,fekete.Ami bőrnek látszik az lakkozott, a többi velúr..Tudjátok ami a Südi Iringó lábán van a reklámban, hátha ott jobban látszik:
Kép

a táska meg olyan nagy, hogy belefér a munkaruhám, meg a z ebédem,meg minden, nem kell szatyrozom,de a pántja rövid,úgyhogy olyan hónaljtok jellegű...

Jaj, úgy tudok örülni!!!! :lol: MÁr nem is tudom a kabáton kívül mikor vettem valamit magamnak!
tünci28

Hűha boboka!

nagyon csini cucc

Betti
Kép
betti0412

Betti, én a Tünci vagyok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tünci28

Délután a bál előtt azért még elugrunk látogatni. Egy kislányt. Szeptemberit. Hát most ezzel mit kezdjek?

Majd a pszichológus kibeszéli kedden belőlem.....

Betti
Kép
betti0412

De én meg hülye vagyok ám.
Te tényleg Tünci vagy!!!!!

Betti
Kép
betti0412

De hogy honnan vettem a Bobokát? Azt nem tudom ám, mert a lap tetején a BKV még megvolt, hogy Tünci.....
Öregszek

Betti
Kép
betti0412

Egyébként hosszú évek óta ez az első kényelmes cipőm, ami nem sportcipő...eddig mindig csak azt néztem mi a szép, de mostmár sokkal fontosabb a kényelem..van valami furcsaság a talpában belül és olyan mintha lépésenként elsüppednék..nagyon jó..valahogy még a sarka is rugózik..

BÁr ami a páromnak volt tavaly(ugyanez a márka) az fél év alatt tönkrement,megrepedt a talpa.Nem vitte vissza, de most mondta a lány, hogy azért vissza lehetett volna, mert arra vonatkozik a szavatosság.

Bár a nők biztos jobban vigyáznak rá..jaj, olyan jó lesz, hogy nem fáj mindig a lábam!!! :D
tünci28

Tehát:

Hűha Tünci!
Nagyon csini cucc!

Betti
Kép
betti0412

A férjeddel mentek, vagy kollegákkal???

Ha elfogadod a tanácsom,kicsit nézd meg, meg a szokásos, esetleg érj hozzá, de kézbe ne vedd!
Az nagyon fájna, aztán meg magyarázkodhatsz, hogy mi bajod van..otthon meg lenne bőgéshegyek!
Legalábbis én így jártam.. :cry: a cscsemőkkel még óvatosan kell, csak lassan..a nagyobbacskákkal már jól elvagyok..pedig az sem könnyű... :cry:
tünci28

Betti!

Köszi!!!!
Odavagyok érte!!!!! :lol:
tünci28

Gyors leszek, mert lassan vége a melónak, a fejem leesik, és otthon meg még mindig nincs netünk...

Tünci, csizma csodaszép, én is kérek én is kérek :wink:

Ez az Iringós márka? amit reklámoz?

Betti, tényleg óvatosan, mert a végén még ebből megint macskajajj lesz :wink: Muszály menni látogatóba? Nem lehet egyből a bálba menni?
Vendég

Boboka,igen és ollllyan kényelmes!!!
Abban flangálok itthon!!!! :lol: :oops: :lol:
tünci28

Iringós márka=Scholl, vagy ezért megbüntetnek?

Muszáj menni.

Ma láttam Mikulást, integettem neki. :oops:

Betti
Kép
betti0412

Tünci!
De neked is sikerülhet!! Bármilyen nehézség ér, soha nem szabad feladni!!!
Amikor a legnehezebb pillanataink voltak a harmadik gyermekemmel, akkor mindig arra gondoltam, hogy ő nem adja fel, itt van, él, minden ellenére, nekem bírni kell (pl. a 6 hónap szobafogságot) kitartani, már csak miatta is!
Én biztos vagyok abban, hogy Viola (olyan gyönyörűséges ez a név, komoly, mély, mégis kedves melengető, még kimondani és jó érzés!) is lát, érez téged odaföntről, és kívánja, hogy boldogok legyetek! Egészen biztos, hogy már keresgeti, hogy ki lenne számára az alkalmas kistesó, akit elküd majd hozzátok.

Constanze

Kép
Kép
Kép
constanze

Constanze,ez olyan szép ahogy írod!!!
Tudod, akkor amikor a kórházban feküdtem, még vele "egyként",amikor az orvosok már kimondták az ítéletet,akkor is csak arra gondoltam ,hogy minden rendben lesz, kapaszkodjon, sikerülni fog!!!
Hogy kibírunk még két hetet, aztán még kettőt..aztán megint..hogy jó lesz minden együtt..Akárhogy mondogattam, nem sikerült..hiába feküdtem végig szinte az egész terhességet. :cry:

Most hogyan higgyek abban, hogy ez történhet másképp??
Mi lenne, ha a hatodik héten megint elkezdek vérezni???
Szedjek gyógyszert, hogy erősítsem a terheséget,vagy hagyjam elmenni???
Vagy ha megint a 16 héttől lesznek görcseim, akkor hagyjam akkor, majd félidősen elmenni, vagy állandó gyógyszerezés mellett tartsuk a 26. hétig és temessem el Őt is?????

Képtelen vagyok bízni abban ,hogy ez lehet másképp..

Nem tudok állandó félelemben élni 9 hónapig..s, ha tudnék is, milyen élete lenne, egy idegbeteg kismama hasában???

Teszek-veszek,"élek",beszélek mindenfélét, úgy teszek mintha lenne tervem,de nem hiszek..igazából nem..

KépKépKép
tünci28

Nagyon-nagyon megértelek!!
Én is nagyon ideges, feszült voltam az egész terhesség alatt, minden napon csak arra tudtam gondolni, hogy megint eltetl egy nap, megint egy, előbbre nem néztem túlságosan. Bennem is megfogalmazódott, hogy milyen ez a kisfiamnak a pocakomban? Aztán egy igazi békés, nyugodt, mosolygós álombaba lett belőle. És én is végig szedtem a sok-sok gyógyszert, meg nem is tudom hány antibiotikum kúra volt (a ferőzések elkerülése miatt).

Nem lesz könnyű, az biztos. Ezt nem is állítom, kő kemény volt!
Esetleg keresni kell olyan dokit, aki ennek nagy szakértője, hátha tudnak segíteni.

NÁlam is felmerült amúgy a méhszájzáró műtét (cerclage a neve, ha esetleg utána akarsz olvasgatni), végül a főorvos nem javasolta. De esetleg hátha segítene neked.

Kép
Kép
Kép
constanze

Ha beirod a google-ba, akkor kijön egy csak blogja is, akinek 16 hetesen, nemrégen csinálták meg. Állítólag a megelőzés céljából végrehajtott beavatkozások igen sikeresek, csak akkor nem "működik", ha már vészhelyzet van, és akkor csinálják. Talán ezért nem javasolták nekem sem.

Kép
Kép
Kép
constanze

Constanze!

Sokat beszéltünk erről az orvosommal és bár itt Fehérváron a főorvos állítólag nem engedi, szóba került..
de a gond az volt, ohgy nekem a 23. hétig 2000 volt a méhszáj, tehát teljesen zárt csak egy kissé megrövidült..viszont utána az állandó keményedések, görcsölések nyitották, hogy végül teljesen eltűnt a méhszáj, elfolyt a víz és akkor császároztak..azt mondta az orvosom, hogyha megcsinálták volna és nem indítja el a szülést egyáltalán már a varrás közben az inger, akkor utána(mivel ilyen rohamos gyorsasággal érkezett az én Drágám),ezért az esélyét is elvesztettem volna a későbbi gyermeknek, mert szétszakadt volna a varrás mellett a méhszáj...

ha lesz valaha, az biztos, hogy nagyon nehéz lesz.és még sem én, sem a férjem nem vagyunk felkészülve erre a rettegésre..pont a napokban mondta a férjem, hogy attól fél a legjobban, hogy én mennyire rettegek majd megmozdulni is,"nehogy Kiessen" és hogy minden apróság miatt rohangálunk majd kórházba, hogy egyáltalán nem leszek boldog a terhességtől, s, hogy a végére idegroncs leszek..

nem tudom jól megfogalmazni ,de biztos érted.

KépKépKép
tünci28

Sehol senki..Bobokának nincs net,Betti bálozik..

:(

Kimegyek a Kicsikémhez..szomorkás idő van, órák óta esik...

KépKépKép
tünci28

Vagyok már !

Kép

Kép
melcsike70

Közben itt olvasgatom, mit irtatok. Na változtak a dolgok, többet megyek úgynéz ki dolgozni, mint először szó volt. 20-ig mehetek és elvállaltam. Jól jön egy kis kp. is meg egy kicsit én is visszajutok kicsit a körforgásba. Lehet már nekem is ez kell.

Kép

Kép
melcsike70

Szia Melcsike!

Akkor még egy pillanatra vagyok, aztán kimegyek, aztán megint leszek..

Itt volt a barátnőm kb másfél órát, de már telefonált a férje , hogy menjen haza, hol csavarog,meg levágta neki a telefont..szegény tiszta ideg volt, villámgyorsan összekapta a gyereket..pedig alig találkozunk, meg 5 percre lakik, kocsival volt...

Micsoda seggfej férje van,az én Férjecském sosem csinlát ilyet, hogy hivogasson ,amikor barátnőzők, meg hazaparancsoljon!!!!!

Hülye segg!!!!!!! :twisted:

Bocsi, de úgy sajnálom szegényt...
tünci28

Melcsike, ez jó hír!!!

Jó lesz kicsit kimozdulni, mégha nehéz is először!!

A lényeg, hogy vannak jófej kollegák, akik megértik ha sírsz és nem nyektetnek!
tünci28

Nálunk is eseget, egész nap ködös idő volt. Most pucoltuk ki a csizmánkat.

Tünci

Nagggyon jóóóó a csizmád! :wink: Múltkor én is próbáltam hosszú csizmát mert vannak télre rövidebb nacijaim, hát mit ne mondjak, maradok a bokacsizmánál. Az én hosszú lábaimmal úgy néztem ki mint a csizmáskandúr :oops:

Betti

Nagyon édes a Télapód.

Kép

Kép
melcsike70

Hát velem sem csinált még ilyen a párom, de nem is szeretném. Nálunk egyenjogúság van. Meg amúgy is Ő értünk él.

Kép

Kép
melcsike70

http://www.rtlhirek.hu/cikk/233938

HUUU azt hiszem megnézem ezentúl eszek e joghurtot, tudtátok ezt, hogy mi az élőflóra benne?

Kép

Kép
melcsike70

Violának ugye mondanom sem kell küldök puszit.

Kép

Kép
melcsike70

Tényleg ne felejtsétek el kitenni a Kép .

Kép

Kép
melcsike70

Megjöttem..Jól eláztam, pedig olyan csendesen esik.
Képzeljétek ,ahogy beléptem a temetőbe, elfutott melettem egy róka(tudjátok faluszélen van),jól megnéztem tényleg az volt..úgyhogy nem sokat maradtam, nem volt jó érzés, sötétben a rókával.Mondtam a Drágámnak, hogy holnap világosban jövök és tovább maradok.Amúgy egy lélek sincs az utcán.

Ma egész nap nagyon fáj a hasam,sajog, szúrkál,nyilall..mondjuk emelgettem a M-it,kb 10-12 kilo, de gondoltam már menni fog..

Milyen furák ezek a pici gyerekek(20 hónapos) minden érdekli,megfog, megrág, ledob..a barátnőm mondogatja, ohgy nem szabad, nem, nem..Ilyenkor nem lehet azt mondani, hogy :nem szabad, mert megégeti a kezed!Nem szabad, mert összetörik!Vagy valami ilyesmit, hogy magyarázat is legyen????
Mert szegény gyerek persze, hogy bőg, ha semmit se lehet..

Szóval én magyarázgattam és szerintem megértette..De a barátnőm lehet hülyének nézett, mit magyarázok egy 20 hónaposnak! :lol:

KépKépKép
tünci28

Tünci

Valamikor el kell kezdeni a gyereknek megmagyarázni, hogy miért nem szabad és azért a 20 hónapos, már szépen beszél gondolom és akkor már értheti, hogy ezt nem lehet megenni, ez megszúr, stb.

Kép

Kép
melcsike70

Nem ijedtél meg a rókától, én nem is tudom egyedül megláttam volna, lehet össze ,....... vagyis megijedtem volna rendesen. :lol: :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Lányok elköszönök,m ert reggel korán kelek és megyek dolgozni. Legyetek jók. Majd jelentkezem, most én is sokszor nem leszek mert rendszeresen fogok menni. Kár hogy ott nincs net. Időm lenne rá hogy felmenjek rá.

Jó éjszakát nektek.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci!
Nagyon, nagyon megértelek. Mi is ezért gondoltuk, hogy a harmadik gyerek legyen később, 3-4 év korkülönbséggel. De Gergő nem így gondolta. Amikor pozitív lett a tesztem, az első gondolatom a döbbeneten kívül (hiszen védekeztünk is, a kritikus napokon nem is voltunk együtt, és még szoptattam is), a rettenet volt.
Ennek ellenére összesen azt hiszem háromszor mentünk be a kórházba, egyszer ugye a vérzéskor 11 hetesen, egyszer 28 hetesen, meg egyszer 31 hetesen, akkor a szülőszobán töltöttem egy napot (de átkértem magam egy idő után az osztályra, mert attól lettek görcseim, hogy hallottam másokat szülni). Szóval azért nem rohangáltunk sűrűn. Előre magkaptam a tüdőérlelőket is.

Győrben sem cisnáltak állítólag ilyet már évek óta, Sopronban viszont igen. Álltólag olyanok esetén, akik már vetéltek el középidőben, vagy szültek nagyon korán érdemes 12. hét körül megcsinálni. Anno én is sokat olvastam utána. Akkor amikor még zárt a méhszáj. MOndjuk nekem már akkor sem volt ugye zárt...

És azt is megértem, hogy nem vagy még készen rá. Én még arra sem vagyok képes, hogy kinyissam a naplómat. Mert írtam. Egy gyönyörű kis naplót csináltam, szép, színes papirokon, mindnet beleragasztgattam. A férjem mondta is, hogy minek ennyire szörnyű terhességről ilyen szép naplót csinálni. Nekem kellett gyógyír volt, mert minden rettegést, aggodalmat már nem önthettem rá, ezért kiírtam magamból. De hiába csodálatos a vége, nem bírom elolvasni.

Nagyon szeretnék még egy gyereket is, de azt hiszem nem lesz több, képtelen lennék ezt még egyszer megcsinálni. És anyagilag is nagyon betett nekünk, a kis spórolt pénzünk ráment a segítségre. Mert szembesülnöm azzal, hogy amikor komolyan gond van, lásd az esetünk, akkor csak magunkra számíthatunk, védőnő, családsegítő, minisztérium, senki sem tudott segíteni nekünk.

Akit belinkeltem lány, neki is így nyílt ki a méhszája, teljesen váratlanul, egy hetet bírták még benttartani a babákat. AZtán császár lett. Utána szült még kétszer, császárral. Tehát emiatt sem kell aggódnod, mert elég sok embert ismerek, akiknek három császáruk volt, sőt olyant is, akinek négy. És persze olyant is, aki császár után kétszer normál úton szült.

A lányomnál gyakorlatilag én sem keltem fel, csak WC-re mentem ki, még enni is az ágyban ettem.

Ha felkészültetek rá, képesek vagytok rá, akkor nem létezik, hoyg nem tudnak segíteni!!!

Constanze

Kép
Kép
Kép
constanze

Drága Constanze!

Nagyon köszönöm, hogy próbálsz erőt önteni belém,olyan jó legalább olvasni, hogy sikerülhet..köszönöm!!!

KépKépKép
tünci28

Hello!
Biztos sikerülTünci!Ez fix.
Tudom, hogy volt itt már róla szó, de szerintem a te esetedben az intim torna és az aviva módszer jót tehet a felkészülési szakaszban (mondom ezt én életem legellustultabb időszakában).Vagy ahogy a Hollószínház mondta: nem árt hanem hasnyál.
madamrekamé

Vagyok én is, mindent elolvastam, de nem volt időm írni, mert gyönyör idő volt errefele és kihasználtuk az alkalmat.. sok séta, meg minden..
Betti szép a télapó :).. nem tudom, hogy erre járni fog e vagy sem :shock:
Melcsike nagyon örülük, hogy eljársz dolgozni, ,meglátod jót fog tenni biztos..
Boboka vagyok, köszi, hogy hiányoztam, olvaslak ám rendszeresen..
Tünci, szép a csizmád, itt csak bakancsba járok. Amúgy vettem egy elegáns kis boka csizmát 2 hete, de hova fogom felvenni :shock:
Majd eljön az idő amikor akarsz terhes lenni, csak ki kell várnod, lesz olyan meglátod. És sikerülni is fog mint ahogy látod sokunk példájából.. És lesznek szép pillanatok is, amikor ha csak egy rövid időre a a félelmet felváltja az öröm. Én is idegeskedtem, örültem és Picur nagyon, de nagyon nyugodt alvós baba.. Semmit sem érzékelt az aggodalommal, mert 2xer akkora odaadással is szerettem.
És a 20 hónaposokról.. Az enyém 15, mindent megeszik, megnyal, megérint, kihúz, letép stb.. Ismerkednek. Mindketten a férjemmel, amikor azt mondjuk, hogy Nem, vagy Nem szabad, elmondjuk, hogy miért nem. És igen megérti, még akkor is, ha sok felnőtt emiatt nem magyaráz a gyereknek, mert ugysem érti. Nem hülyék, csak nem tudják még magukat kifejezni.. Persze rengeteg türelem kell hozzá, néha minden energiámat kiszívja, főleg, ha szó szerint 10xer kitépi egymás után a kábelt a falból én meg elveszem vissza teszem és mindig elmondom, hogy miért nem szabad.. Majd hallgatlak én Benneteket, hogy brrr. megint mit csináltak ezek a kis Monsterek :)..Amúgy mindent megért, sőt elvárja, hogy elmond és beszélgess el vele.. Kicsi, de nem hülye..
Képzeljétek most jöttünk meg a játszóházból, ami tele volt szülőkkel és gyerekekkel. Barak mászkált a teremben, a szemem rajta, de annyira elkalandozott, hogy amikor vissza akart jönni nem látott és elkezdett keresni. Nézett fel a felnőttekre és a 3dik anyukánál elbigyedt a szája, hogy nem én vagyok.. Az egyik barátnőm oda szaladt és amikor megláta őt, kérte, hogy vegye fel :).. majd hozzám hozta és annyira megnyugodott a kis arca :) Ne velem van tele az oldal. Mi van Kisanyával?

Kép
leda2002

Sziasztok!

EGy gyors bejelentkezés. Ma disznóölés anyáméknál, este dolgozok, holnap Mikós nap valószinű csak este leszek holnap ha élek.

Jó hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt!

Ma végre kicsit tovább aludtam,csak fél 9- kor keltett az uram! 8)

Ő már tesz-vesz,megint bütyköl valamit.

Leda!
Akkor ezek szerint nem csak az "anyai ösztönöm"!!!Én is úgy gondoltam, hogy a csupa nem, nem nem-mel tele lehet a hócipője és attól nem szerez ismereteket, nem érti, hogy miért és annál inkább csinálja.Hiszen olyan nagy már !Én két és fél évesen már oviba jártam, gondolom azért vettek fel, mert már nemvertem szét semmit.Bár az is igaz, hogy a mi időnkben nem volt ennyi műszaki cikk, meg minden ,amihez a gyerek nem nyúlhat.

Boboka!
REmélem hamar visszakötik a netet, mert nem lehet ám egész hétvégén Boboka nélkül lenni!

Betti!
Milyen volt a bál???Ébredezel már??

Kisanya,jelentkezni, rögvest!!!Mi van veled, már olyan rég voltál??

Süti???

Melcsike!
Jó mulatást,estére jó munkát!

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Mindenkinek van valami jó program ezek szerint..

Valamiért, majd egyszer elmondom, visszaolvastam az augusztusi hsz-eimet egy másik topikban..most meg itt bőgök mint az állat..hogy hihettem, hogy már jól vagyok ahhoz is, hogy ezt lássam..
Egyszerűen nem hiszem el, hogy itt ülök egyedül, ahhelyett, hogy a 4 hónapos babámat ringatnám!!!!!
MÉrt tette ezt velünk az élet?????Most ebben a percben élni alig tudok, hetek óta nem sírtam így..szinte üvöltve....hogy végződhetett így??Mért nem tudták megmenteni??????

Sosem lesz már velem..az én gyönyörű Kislányom... :cry:

KépKépKép
tünci28

Tünci
Kell sírni, az olyan mint egy szelep. Ki kell engedni,mert szétfeszít belül.

Bál jó volt, 18 féle kaja volt, amit olimpia győztes mesterszakácsok készítettek, mindenkinek névre szóló ajándéka volt.
(nem is merem ide leírni mi)

Éjjel én vezettem haza a nagy dög autót, esőben szélben, egy órás út volt csak, de nem szoktam a 210 lóerőt, meg a 6 sebességet, az én kis autóm csak 5.-ös, okozott némi kavarodást nálam, szóval mire hazaértünk kipurcantam
Reggel keltem fél 7.-kor, mert apumékat hívtam meg ebédre, most mentek el, én meg leültem és csak nézek.
Párom invitált kézilabdára, meccsre, menjek vele, de most inkább csak ülök.

Babalátogató?
3 hónapos gyönyörű kislány, lélektaposó volt. Hosszan nézett, percekig, bármerre fordult az anyja visszacsavarta a fejét és a szemembe nézet, döbbenet volt, de a szemében láttam valami vádló félét. És tudom hülyeség, de rám még kisbaba így nem nézett.
Mindegy ezen is túlvagyok esve.

Betti
Kép
betti0412

Egész nap hányingerem volt, alig ment le a kaja, és egy röpke pillanatig eszembe jutott, hogy hátha, de nem....
Ez csak a kialvatlanság volt.

Betti
Kép
betti0412

A kislány egy babhintában volt, eszegettte a kezét, párom meg leguggolt elé és babanyelven dumcsizott hozzá, a kicsi meg mosolygott rá, meg nyújtotta a kezét felé, én meg azt hittem belepusztulok.
Persze jó messze helyezkedtem tőlük...

Hát úgy érzem kell az a pszichológus kedden megint.

Betti
Kép
betti0412

Helló Lánykák!!
ne haragudjatok,hogy eltűntem,de nagy kirúgások vannak a munkahelyemen!!!
jövő héten kedden kiderül,hogy repülök vagy nem.
tiszta ideg vagyok már 1-hete.
Nem tudom mi lesz.

puszi mindenkinek!!!!!! :D
sütõtök

Sziasztok!

Kicsit már jobban vagyok,kimentem a temetőbe, talán most voltam ott legtovább ,sokáig beszéltem hozzá hangosan..és Istenhez..és könyörögtem..

KépKépKép
tünci28

Sütőtök,
sajnálom a melóhelyed dolgát, nálunk is ez van sajnos, meg szerintem mindenhol..nehéz néhány hónap lesz, remélem tavaszra rendeződnek a dolgok.

Betti!

Pont ma délelőtt gondoltam arra, hogy mostanában kevesebbet írunk, mert mindenki visszatért a munkába..de januárban Te már táppénzen leszel, aztán Boboka legkésőbb márciusban.Így megint lesz, aki pörgeti a topikot!
Képzeld az egyik olimpiai bajnok szakács(szegedi) ikertesója a munkatársam. :lol: :lol:
tünci28

Tünci
Hát ha tegnap nincs kiírva a kaják mellé, hogy mi az, nem biztos, hogy felismerem. :oops: De marhára finom volt minden.

Süti
Nagyon gondolok rád, hogy megmaradjon a munkahelyed. Komolyan.

Tüncikém, bár úgy lenne, hogy januárban már itthon lehetnék vele.

Betti
Kép
betti0412

Összeszedem magam és elmegyek futni. Vagy valami olyasmit imitálni.

Betti
Kép
betti0412

Hűha, úgy látszik jó film lehet a tv-ben, vagy felszedték a netkáb :D eleket?

Betti
Kép
betti0412

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?