Vagyok én is, mindent elolvastam, de nem volt időm írni, mert gyönyör idő volt errefele és kihasználtuk az alkalmat.. sok séta, meg minden..
Betti szép a télapó
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
.. nem tudom, hogy erre járni fog e vagy sem
Melcsike nagyon örülük, hogy eljársz dolgozni, ,meglátod jót fog tenni biztos..
Boboka vagyok, köszi, hogy hiányoztam, olvaslak ám rendszeresen..
Tünci, szép a csizmád, itt csak bakancsba járok. Amúgy vettem egy elegáns kis boka csizmát 2 hete, de hova fogom felvenni
Majd eljön az idő amikor akarsz terhes lenni, csak ki kell várnod, lesz olyan meglátod. És sikerülni is fog mint ahogy látod sokunk példájából.. És lesznek szép pillanatok is, amikor ha csak egy rövid időre a a félelmet felváltja az öröm. Én is idegeskedtem, örültem és Picur nagyon, de nagyon nyugodt alvós baba.. Semmit sem érzékelt az aggodalommal, mert 2xer akkora odaadással is szerettem.
És a 20 hónaposokról.. Az enyém 15, mindent megeszik, megnyal, megérint, kihúz, letép stb.. Ismerkednek. Mindketten a férjemmel, amikor azt mondjuk, hogy Nem, vagy Nem szabad, elmondjuk, hogy miért nem. És igen megérti, még akkor is, ha sok felnőtt emiatt nem magyaráz a gyereknek, mert ugysem érti. Nem hülyék, csak nem tudják még magukat kifejezni.. Persze rengeteg türelem kell hozzá, néha minden energiámat kiszívja, főleg, ha szó szerint 10xer kitépi egymás után a kábelt a falból én meg elveszem vissza teszem és mindig elmondom, hogy miért nem szabad.. Majd hallgatlak én Benneteket, hogy brrr. megint mit csináltak ezek a kis Monsterek
..Amúgy mindent megért, sőt elvárja, hogy elmond és beszélgess el vele.. Kicsi, de nem hülye..
Képzeljétek most jöttünk meg a játszóházból, ami tele volt szülőkkel és gyerekekkel. Barak mászkált a teremben, a szemem rajta, de annyira elkalandozott, hogy amikor vissza akart jönni nem látott és elkezdett keresni. Nézett fel a felnőttekre és a 3dik anyukánál elbigyedt a szája, hogy nem én vagyok.. Az egyik barátnőm oda szaladt és amikor megláta őt, kérte, hogy vegye fel
.. majd hozzám hozta és annyira megnyugodott a kis arca
Ne velem van tele az oldal. Mi van Kisanyával?