Colin: Te is ritkán jársz errefelé, kb. mint én. Ezek szerint Ákos felér 2 gyerekkel????
Na viccet félretéve, a Te Kisfiad is egy tünemény.
Nagyon ügyeske már Ő is, hogy áll. Nagyon jók a képek, nagyon helyes a te kispasid is. Ákos már bölcsis? Írj róla légyszi.....
Vevikk: Ti is már régóta álltok, szuper!
A Te kisfiad is milyen kis szöszke!! Nagyon helyes.
Úgy néz ki ez a széria a BMC-ben ilyen szöszke kisfiúsra sikeredett...
mindegyikünk kisfiát beleértve.
ja, és a Te kis celebedre is kivi vagyok ám...
Egyébként gratula a családi házhoz, érezzétek ott jól magatokat!
Sógornődet sajnálom.
Akire: A kis Nimródnak nagyon szép kék szeme van és igazán jó kedélyű kissrácnak tűnik.
Te is ritkán jössz, már dolgozol, ugye? Nimi bölcsiben, hogy érzi magát? Te is írj, hogy ment a beszoktatás.
Brigi: a Te kislányod is írtó aranyos és azok a szép nagy szemek!
Nagyon megnőtt Ő is .
A nagyobbik lánykád is helyes, micsoda szép dús göndör haja van, ez igen.
Szép család vagytok!
Komp: nekünk nincs.
Igazából én sem merem Őket nagyon elengedni még a lakásban, mert kétfelé szakadhatnék. Csak a felső szinten garázdálkodhatnak ott is inkább a szobájukban.
(Lent mindenhol hideg járólap van, én is félek, hogy felfáznak)
Most keveredtünk ki egy kis takonykórból, de már nálunk is minden ok.
Zoé, Tigriske: ti is ritkán jöttök. A Ti Picúrjaitok is irtó szépek és mekkorák már. Gyertek Ti is sok képpel és a hírekkel Rólatok!
Rólunk: súlyban, nagyságban abszolút korunknál vagyunk.
Tamika 9,5 kg kb. 74 cm. Nándika: 10,7 kg kb. 78 cm. A hosszúságukat csak saccoltam.
Mi jelenleg ott tartunk, hogy mindketten az egyensúlyozást gyakorolják kapaszkodás nélkül akarnak állni.
Nálunk időben Nándika mindent korábban csinált, de most kezd kiegyenlítődni a helyzet. Szerintem a végén Tamika fog hamarabb elindulni.
Egyébként iszonyatosan tudják egymást húzni a fejlődésben.
Szóval még nem járunk, nem is beszélünk.
Azaz Tamika sokszor mondja a baba szót, legtöbbször babab formában, de ezt már tudatosan. Tamika a nagyon kommunikatív, Ő már a szavakat a tárgyakhoz rendelve mutogatja azokat.
Nagyon sokféle állatot felismernek már.
Nándikán is látom, hogy érti, Ő is mindig jön és figyel, ha valamit mutogatok, mondok, csak Ő nem mutogat. Nagyon szeretik, ha énekelek nekik, az sokszor hallott énekeket már dudolás után is felismerik.
Nándika a labdával nagyon ügyes, szerintem jó érzéke van hozzá, ja és Ő balkezes lesz. Nem tom, lehet már korábban írtam, hogy ez a gyanúm és úgy néz ki, ez be is igazolódik.
Asszem már a pocakomban a bal kezét szopizta. Genetikailag végül is nem kizárt, van balkezes a családban.
Az ikres lét, tényleg egy más világ, a gyerekek fejlődésénél érződik a legjobban.
Nemsokára szülinap, szerintem akkor jövök majd a képekkel.
Végülis szerintem 5-én majd benézek, mert Remény Ádija a rangidős a csapatban!
Most ennyire futotta, mindenkinek pussz!