Új privát üzeneted érkezett!

köszi rékababa,aranyos vagy!!!!
Látom,Timi még nem írt. Írtam neki,ő meg vissza,szegény nehezen viselte ezt,sokat hányt most. De azért Timi drága nagyon remélem,hogy már jobban vagy.
A pocakosoknak kitartás!!!
Vendég

Cseriani jó utat, és jó időt Nektek!!!

yuyu79

Most nézem csak, milyen pangás van itt a topicba :?
Cserianiéknak remélem szebb idejük lesz , mint ez a mostani.
Emma milyen volt Kiskunmajsa?
Vendég

Szia Devcsa! ÉN is benéztem tegnap párszor, és láttam, hogy nem járt erre senki...

Tegnap voltam védőnőnél, szívhang rendben, meg minden más is...Következő Nst majd pénteken...

Sajnos hétvégre mondanak csak jobb időt... Meddig maradnak Cserianiék?

yuyu79

Szia!
Szerintem egy hétre mentek. Így kifogni :?
Binyekkel mi újság? Biztos jól elüti oda benn az időt
Vendég

Sziasztok! Jöttem dicsekedni! :lol: Dominik bilizik, wc-re ül!!! És mindezt teljesen magától!!! Annyira édes! Tegnap a délután alvásból felébredt, le kellett venni róla a pelenkát pisilt a bilibe, aztán adtam rá tiszta pelust, kb egy óra múlva nyüszögött, hogy vegyem le róla, rögtön telinyomta a bilit, és a pelus meg száraz volt teljesen!!! Aztán estig nem lehetett pelenkát adni rá, nem engedte, és ha pisilnie kellett ráült magától a bilire. Ugye milyen ügyi? :lol: :lol: Kíváncsi vagyok meddig tart a lelkesedése, talán szobatiszta lesz az őszre? :wink: Majd meglátjuk.
Timesz! Remélem jobban vagy már!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Köszi Dadomi, már egy picit jobban vagyok, a kezelést elég rosszul viseltem fél délutánt végighánytam, mellette borzalmasan fájt a lábam, s mikor már a 4.ik fajta fájdalomcsillapító sem használt, már morfium tartalmút kaptam. Itthon is 2-3 napig rossz volt nem bírtam aludni a fájdalomtól, most tegnap már sikerült, ráadásul minden nap estére belázasodok és borzasztó gyenge vagyok. Remélem csak javul, mert hétfőn megint vérképet néznek és jónak kell lennie!

Kép
timesz

Timesz, jobbulást! Sajnálom hogy ilyen rosszul viseled. Remélem legközelebb már jobb lesz...

Dadomi, nagyon ügyes Dominik, tök jó, hogy magától tiltakozik a pelenka ellen ;-)

Szegény Cserianiék... remélem hétvégén is ott lesznek még, talán péntektől jobb idő lesz...

yuyu79

Timesz! Sajnálom, hogy ezeken kell keresztülmenned. Nagyon szorítok, hogy a következőt már jobban bírjad!!! Műtét csak a kemó után lesz, vagy közben? Orvosok mit mondtak arra, hogy ennyire fáj a lábad?
Yuyu! Csodálkozom is, hogy Dominik ennyire ellenzi időnként a pelust, mert amikor először megmutattam neki a bilit, hát egyáltalán nem tetszett neki, nem is akart ráülni. Gondoltam akkor hagyjuk is az egészet, de azért nem raktam el a bilit :wink: Ja és a wc-ről tegnap alig tudtam leszedni, visított!

dadomi

Timesz nagyon sajnálom, hogy ennyire legyengített. Ha nagy a fájdalmad a háziorvos írhat neked ki morfint. Anyu annakidején tapaszban kapta és nem volt fájdalma, de még nem olyan erős.

Dadomi gratulálok, Domi nagyon ügyes. Réka csak akkor szól mikor bement a kaki v. a pisi. Kaki nagyon zavarja egyből ki kell venni.

Yuyu hogy bírod?
Vendég

Köszi, jól bírom :-) Csak pár órája tv-zés közben úgy megfájdult a derekam, hogy alig tudtam felkelni. Úgy begörcsölt, de csak bal oldalon, aztán kb 5 perc után elmúlt. Volt már valakinek ilyen??

Dadomi, szűkítővel nem tudná használni a wc-t, ha már annyira szeretné? Biztos úgy érzi, hogy ő már nagyfiú... ez van :-)

Binyekről nem sok mindent tudok, tegnapi infó szerint még nem szült..

yuyu79

hadd mutassak egy szép kis párnapos babát, Szekszárdon született múlt héten, egy bonyhádi csajszié a másik topicból:

Kép

yuyu79

Yuyu! Van wc szűkítőnk, Dani is használja még, azzal azért biztonságosabb. Ráadásul párnázott puha ülőke :lol: nem nyomja a fenekét :lol: :lol: Azért nem tetszik még nekem Dominik wc-n ücsörgése, mert ő fél órát simán elszórakozna ott, és ezalatt nekem ott kell állni mellette, nehogy leessen urasága. A bilinél azért ilyen nem fordul elő, azon felőlem elücsöröghet egész nap :wink:
Nagyon szép formás ez a babácska :D

dadomi

sziasztok

csak gyorsan írok pár sort...
arik vagytok nagyon,dadomi köszi az sms-t,nagyon jól esett.
Hihetetlen rossz idő van,az elöbb voltunk lennt a parton,sétáltunk,gyerekeken 2 pulcsi,sapi... :cry:
Holnap elmegyünk Siófokra,ott van fedett,állitólag egész jó hely. Mindegy,azért jól elvagyunk ám.
Gyerekek hihetetlenül elevenek,Elizának fél perc megállása nincs.
Dadomi nagyon ügyes a kisfiad,gratula neki. Hihetetlen szinte ,ahhoz képest,hogy fiú.
Timi drága,vigyázz magadra. Már kettőn túl vagy :wink:
Na,lépek..megpróbálok majd holnap este is jönni,van itt net,csak hát ugye nem vagyunk egyedül...
Na,sziasztok...
Binyekék még egyben vannak?
Vendég

Még egyben, legalábbis még nem üzent az ellenkezőjéről....

Azért érezzétek jól magatokat, a rossz idő ellenére ;-)

yuyu79

Csajok, Dominikom nagyon lelkes a bilizésben :lol: Ma már bele is kakilt! Mászkált a szobában, egyszercsak ráült a bilire, pár perc múlva felpattant belenézett a bilibe vágott egy ronda pofát és közölte, hogy fúúúújj! :lol: :lol: :lol: Aztán már nem akart ráülni, mert fúj! Ráült a wc-re és ott folytatta :lol: :lol: De ott is fúúújjj volt :wink:
Cseriani! Nyaralás alatt babanetezel? Te sem vagy függő ám :P :P Sajnálom,hogy ilyen időt fogtatok ki, de nézd a jó oldalát is, legalább együtt van a család, én már ennek is örülnék per pillanat. Bár tudom ez téged nem vigasztal...
Emma!!! Hahóóóóó!!! Merre vagy?????

dadomi

Meeerrrreeeee vagytooooooooooooook????? Felétek nem esik már három napja??? Tessék már írni!!!!! :P :P :P :P

dadomi

Dadomi, én vagyok, nálunk is esik, csak nem volt semmi közölnivalóm ;-) Holnap megyek megint Nst-re, majd utána írok. Ja és beszerelték a klímánkat, most hogy nincs szükség rá :roll:

yuyu79

sziasztok

Tegnap tök jó napunk volt,elmentünk reggel Siófokra,nyitás után fél órával a fedettnél már kinnt volt a megtelt-tábla :twisted:
Átmentünk Kehidára,dél körül értünk oda,kígyózó sorok...ne tudjátok meg. Nem mentünk be,jöttünk vissza. Jó 220 km-t kocsikáztunk összvissz a semmiért. A gutaütés kerülgetett. Ma reggel korán ébresztő volt,nyolckor már úton voltunk Kehidára. Jókor mentünk,még volt helyünk is. Gyerekek jót játszottak. Háromkor eljöttünk,mert már nem lehetett megmaradni a tömegben. Mint a heringek. Mostmár egész jó idő van,20 fok :P
A Balatonban már tuti nem tudunk fürdeni,de legalább nem esik,és nem kell megfagyni. Remélem vasárnapig így marad.
De ti meg nagyon eltüntetek ám :shock:
yuyu szorítok holnapra. Ne legyenek nagy fájásaid,nehogy bennt tartsanak ám :roll:
Emma,talival mi újság?
dadomi nem vagyok függő,csak hiányoztok :P :wink:
Vendég

Cseriani, most ,hogy Te nyaralsz, úgy látszik senkinek nincs kedve írni ;-) Bent biztos nem tartanak, mert Pakson csinálják az NST-t :-) Max leküldenek Szekszárdra, de nem hinném... Szerintem még kihúzzuk 1-2 hétig :roll:

Akkor jó sokat kocsikáztatok, de legalább 2. nekifutásra sikerült bejutni a fürdőbe :-) További jó pihenést!

Itt ma jó sok eső esett, szinte el se állt egész nap :?

yuyu79

Yuyu! Kitartás ezt a pár hetet már féllábon is kibírod :P Tudod: most pihenj, intézz el mindent. Aztán egy jó darabig úgysem teheted meg ezeket. Közhely, tudom, de irtó nagy igazság van benne!!!!
Törpebagolytársam!!! Most már tényleg gyere ám ide is!!! :wink: Na viszem szépszeműmet (vagy hogy is írtad? :D ) be az ágyába, és én is elrakom magam vízszintbe. Jól itt ragadtam a gép előtt. De most csupán a magam szórakoztatására, nem tanulás miatt (hűűűűű de nem hiányzik 8) )

dadomi

Sziasztok csajok, én is mentem nyaralni (remélem a tengerparton azért jobb idő van) :wink: !
Cserianiéknak további szép nyarat, remélem a hétvégére legalább szép időtök lesz!
Sziasztok!
Vendég

Devcsa. Ti hova is mentek? Jó nyaralást!!! 8)

yuyu79

Na mi van, megint egész nap semmi? Mi van Veletek? Rékababa, Timesz, Moni, Dadomi? Valaki írhatna már...

Az NST-n nem volt semmi, egy összehúzódást se muatott. A szívhangok jók voltak, de az elején nem akart mozogni a babó, csak a végére élénkült fel kicsit.

yuyu79

Devcsa jó nyaralást. Remélem jó időtök lesz.

Yuyu vagyok ám, csak a lányok és az itthoni munkám eléggé lefoglalnak. Hogy bírod az utolsó napokat? A szülés beindításában nagyon sokat segít, ha pároddal összebújtok egy kicsit. Nálunk bevált. Már várom, hogy mikor kapunk árajánlatot a konyhabútorra. Végre meglesz teljes egészében. Már nagyon várom.

Timesz a gyógypuszik továbbra is mennek, sőt még erősebben. Kitartás, remélem már jobban vagy.

Emma merre? Többiek?
Vendég

Szép napot mindenkinek! Vagyok ám én is, csak a héten még nem voltam túl jól, ezért kevésszer jöttem olvasni is. Most már kicsit felerősödtem, s a lÁbam sem fáj annyira. Jönnek ám a gyógypuszik Rékababa!

Kép
timesz

Yuyu! Azért ne keseredj el, attól, hogy nem mutatott semmi fájást az NST, még megindulhat a szülés akár ma is. Danival nekem már hetekkel szülés előtt mutatott fájásokat a gép (éreztem én is), és mégis bőven kivárta végül az idejét :lol: Dominikkal meg nem igazán mutatott fájásokat az NST. Kitartás, már nincs vissza sok és a kezedben tarthatod a kislányodat!!! :lol: Ennek a várakozásnak is megvan a maga szépsége.
Timesz! Örülök nagyon, hogy jobban vagy! Már "csak" 4 kezelés és véget ér ez a rémálom. Meggyógyulsz és babázhatsz végre nyugodtan!!! Így lesz meglátod! Gyógypuszik (millió-millió-millió....) mennek ám innen is!!!!

dadomi

Na végre van egy kis mozgás itt ;-)

Dadomi, nem vagyok elkeseredve... Nem bárom ha nem jön előbb, de azért augusztus 8-9 körül előbújhatna ;-) De attól tartok hogy lesz az a várakozás egy héttel több is. A nőgyógyászaton itt Pakson azt mondták az asszisztensnők, hogy akinek nincs fogadott orvoa, azokat is be szokták fektetni, ha túlhordás van. Pedig reménykedtem hogy megúszom, és itthon kezdhetjük a vajúdást :cry:

Képzeljétek, már 8 babánk van az augusztusi topicban... és persze mind gyönyörű ;-) Binyek még nem szült meg, de ha addig nem lesz semmi, augusztus 1-én megindítják... Sziszka viszont, aki őelőtte került be a kórházba, tegnap megszült, szép nagy kislána lett, azt hiszem 3,6 kg-s :-)

yuyu79

Yuyu! Persze, hogy befektetik azokat is, akiknek nincs fogadott orvosuk. Túlhordás esetén már sűrűbben kell ellenőrizni, hogy a babával minden rendben van-e, és ha bármi gond lenne, akkor megtehessék a szükséges lépéseket. Ha otthon vagy nem tudják úgy ellenőrizni. Ha túlléped a terminust, akkor már bármi lehet, meszesedhet a lepény, a baba már nem jut elég oxigénhez stb. Ilyenkor meg kell indítani a szülést. Ezeket ott a kórházban ilyenkor már jobban tudják figyelni. És ehhez nem kell, hogy legyen fogadott dokid. Ne ellenségként tekints a kórháziakra, ha be kell feküdni csak a baba és a te érdekeid miatt kell!!! :lol: :lol: De aztán lehet, hogy holnap már búcsúzni jössz, mert mész szülni :wink: Ki tudja :lol:

dadomi

Értem én, csak azt hittem, 1 hétig itthon lehet még lenni túlhordással is, max 2 naponta kell NST-re menni. De úgy látszik, tévedtem...

3 éves korom óta nem voltam kórházban, és most is szeretném minél kevesebbel megúszni ;-)

yuyu79

Yuyu a sex nagyon tud abban segíteni, hogy ne kelljen befeküdnöd.

Timesz örülök, hogy javulsz.
Vendég

Rékababa, köszi a tippet :-) Nálunk az sajnos mostanában nem nagyon megy... Nem tudom kinek mik a tapasztalatai, de az én párom annál kevésbé vehető rá, minél nagyobb a pocakom... De majd megmondom neki, hogy a cél érdekében muszáj :lol:

yuyu79

Yuyu hatásos. Nálunk legalábbis bevált. Evelin ezért jött a 37. héten. :oops:
Vendég

Yuyu! Én úgy tudom, hogy ha nem volt semmi gondod a terhesség alatt (pl cukorbetegség), akkor nem rögtön fektetnek be, egy hetet még ellehetsz otthon. Ha rosszul tudom, akkor bocsi :oops: Én Danival keddi napon töltöttem be a 40. hetet, csütörtökön kellett befeküdnöm, tehát még kaptam egy ici-pici haladékot, de azért kicsit egyezkedtem a dokival, bár annyira nem kellett győzködnöm :lol:

dadomi

Akkor majd meglátjuk mit mond a Wallner. Végülis a ciklusom kb 4 nappal hosszabb volt, úgyhogy kicsit korai is a 9.-ei dátum... Wallner 6-én jön vissza szabiról, és szerintem 7-én vagy 8-én lesz az utolsó NST-m, gondolom akkor majd megmondja, hogy mi legyen... Remélem kapok haladékot én is, ha minden rendben lesz.

yuyu79

Már ha nem szülök meg mégis előtte ;-)

yuyu79

Látom most sincs senki. Mi ma már megjártuk Rékával az orvosi ügyeletet. Szegénykém kapott injekciót is. Valamitől csalánykiütése lett, adtam neki Calcimuscot de nem igazán volt hatása.
Vendég

EMMA MERRE???????????????????
Vendég

És most már jobban van Réka? Jobbulást neki! :(

yuyu79

sziasztok

Megjöttünk,majd mesélek,csak most pakolok(már megint :? )
Vendég

Yuyu már jobban van. A rosszalkodásra van bőven energia, a foltok is szépen tűnnek.
Vendég

Rékabab, örülök hogy jobban a leánykád!!!

Cseriani, ti szegények, gondolom nem túl sokat fürödtetek a héten, a rossz idő miatt, de legalább együtt volt a család. A szállásotok milyen volt??? Azért kirándulni, ide-oda elmentetek? Gyerekek nem voltak csalódottak? Itt Kristófra gondolok, mert Eliza még nem fogja fel így a dolgot.

Kép
timesz

egyszer jutottunk el fürdőbe,de azért jó volt. Tegnap már a parton voltunk,de a víz még hideg volt,nem mentünk bele. Meg a szállásunkon a medence is hideg volt :cry:
Volt jacuzzi is,de oda inkább nem vittük be a két kópét :?
De azért jó volt ám :wink:
A héten még felmegyünk egy napot,ha összejön,Zolinak holland kollegája itt nyaral a családdal Siófokon,meglátogatjuk őket. Talán már a víz is jó lesz.
Tegnap elmentünk fenyvesre vacsizni,egy nagyon jó helyet ajánlott a szállásadónk. Megünnepeltük a házassági évfordulónkat(24-én volt),meg a névnapomat. Elvittük a holland srácot is,a családja nem jött,ők a kempingben maradtak.
A szállásunk is jó volt,ahogy beléptél asztal székkel,majd a konyha,majd a háló. A fürdő a konyhából nyílt.
Egy hatalmas családi ház volt,benne több apartman,meg szoba. És a szállásadóinkban egy nagyon aranyos családot ismertünk meg,fiatalok,van egy 14 éves fiuk. Nagyon szimpatikusak voltak.
Na,megyek.Eliza túlkiabálja a Kristófot,és az semmi jót nem jelent.

De látom,itt nem igazán történt semmi. Nagyon-nagyon eltüntetek.

rékababa hogy van a drágád? Lehet tudni,mitől volt? Valami kaja,nem?

Emma drága,te merre csavarogsz?

A héten Elizát el kellene vinnem vérvételre,de nagyon nem akaródzik a dolog. Pedig muszáj,csak úgy sajnálom :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok! Rég jártam erre....
Képzeljétek Csilla tegnap felált :lol: :lol:
Noémit meghoztam a nyaralásból,3 hétig volt oda,mert 1 hetet még mi is maradtunk. Az idő arra se volt jó,de még 1x el tudtunk menni strandolni. Mindjárt teszek képeket is.
Timesz örülök,hogy jobban vagy.
Cseriani sajnálom,hogy nem tudtatok sokat fürödni.
Betegeknek jobbulást,Noémi is köhög,ez a fránya allergia,multhéten be is fulladt éjszaka :(

Kép
Kép
josi

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
josi

Cseriani sajnálom én is, hogy nem tudtatok igazán fürödni.

Josi nagyon ügyes Csilla. Remélem hamar meggyógyul.

Rékát ma vittem a gyerekorvoshoz. A kiütések újra előjöttek. Azt mondta a doktornéni, hogy ez eltarthat 4-5 napig. Calcimuscot és a fenistil cseppeket adhatom neki. Négercsókot kunyerált a drágom tőlünk és ennek köszönhetően lett csalánykiütéses.
Vendég

Szegény Réka... Ő tejérzékeny, vagy miért lett baj a négercsókból?

Josi, jók a képek, nagyon édesek a lányaid :-) Gratulálok Csillának a felálláshoz, nagyon ügyi!! Ti hol is nyaraltatok?

yuyu79

Yuyu nem tejérzékeny. Már mindent eszik, ez volt az újdonság az étrendjében. A dokinéni azt mondta, hogy ez amúgyis eléggé allergizáló. Eddig a tejjel és a tejtermékekkel sem volt problémánk.
Vendég

Noémi volt nyaralni a mamánál,aki nagyon messze lakik. Csillával mentem érte és még maradtunk 1 hetet. Strandolni meg Kabán voltunk.
Remélem még lesz jó idő és még le tudunkmenni a Balatonra is az idén.
Izgulsz már Yuyu?

Kép
Kép
josi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?