sziasztok,
itt vagyunk mi is, változatlanul szerencsére. mármint inkább így fogom fel, hgy nem rosszabb tehát ez szerencse.
persze el bírnám már képzelni h Lizi nem görcsöl, és elkezd végre hasra forogni, de hát asszem erre még várunk. türelmesen persze, hogy máshogy???
soraimból bizti érződik h a türelem is jelenleg egy hőn áhított dolog részemről, de be kell valljam már jobban vagyok.
ezért sem jövök mostanság túl gyakran, mert nem akarok negatívoskodni itt, meg semmmi értelme magamat hergelni...
de amúgy imádom a kismanómat, megzabálom azt a huncut kis száját, ahogy meglát reggel és úgy rötyög rám h közben kidugja a nyelvét huncutul
amúgy hűűű de hosszú nyelve van ám!
bal kézzel nagyon ott van, fog, nyúl meg minden, de jobb oldalt semmi
érzi, meg mozgatja a kezét, de nem akaródzik kinyitni az ujjait és dolgozni vele...
amúgy a dsgm-esek szerint az izomtónusa, tartása sokat javult, már nem annyira kifli, csak picikét, és az őrületes hátrafeszítésnek nyoma sincs. haladunk.
szóval lépgetünk szép lassan, és nagyon örülök neki, és ezt sem bánom h lassan amíg előre haladunk!!!!!!!!!!
drnéni tegnap picit rámijesztett, mert azt mondta h megnézte a régebbi EEG felvételeket és hát gyanítanak egy betegséget, de még konzultálnak többen és majd ha a végére ér akkor egyben átbeszélünk mindent. nekünk a fő első feladat úgyis a görcsök leállítása, most gyógyszert emelgetünk lassan 3-4 naponta...
ja, szteroid már nincs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ez is nagyon jó ám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
(Noé épp eteti a kiscsibészt, és jól elvannak mert Lizi viccből minden 2. falatot kiköp és közben ugrik egy nagyot
)
azért parázom, mert.... nem is tudom megfoglamazni.... lehet h azért mert majd mondják h ilyen meg olyan rossz dolgokra készüljünk fel. és én nem akarom, mert olyan jól elvagyunk kis világunkban... tesszük a dolgunk és nem agyalunk azon hogy mi lesz hogy lesz, hanem tényleg nagyon pozitívan állunk most hozzá.
és ilyen orvosos beszélgetések után ez mindig kicsit (nagyon) meginog az emberben.....
ha értetek...
hűűű na most behoztam a lemaradásom, írtam rendesen!
szóval Lizussal ill. velem ez van mostanság.
ja meg én vettem magamnak egy rakás új ruhát!
sajnos.
merthogy a régiekből
semmi nem jó rám
mondtam magamnak a boltból kifelé jövet h kistehén, erre épp megállt egy autó mellettünk és épp akkor szállt ki belőle egy nőci, és hm................ szal kb 4* akkora volt mint én. nem túlzok!
próbáltam menteni a helyzetet hogy hát én a kistehén, de inkább gyorsan autóba vágtuk magunkat és hazarobogtunk
remélem nem hitte h rá mondom.... bár végülis mostmár igazán mind1.
MINDENKIT PUSZILUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lolo gyönyörűséges az új kendőjében!!
bennem is mély nyomot hagyott úgyhogy lehet h benézünk a kenguruba egyért mi is
megyek, mert teát kell hoznom a gyermekemnek!
sziasztok!