Új privát üzeneted érkezett!

BORKA ÉS ZSÓKA
LAURA ÉS MARCSI
MÁRK
ÉÉÉÉÉS
BENDE

NAGYON ÉDESEK!!!!!!! MÉG SOK KÉPET!!!!!!!!!!!

(Bendével és Anzsival élőben, direkt taliztunk :arrow: nagyon közel lakunk egymáshoz, kéremszépen)

kajabevitelt ma megnöveltük (mostanában nagyon korán kel a kiscsákó) kíváncsian várom h így hosszabban alszik e. 1 nagy alvás stabilan tartja magát.
pusszok
kerekpocak

Panni, gyönyörüüséges Márk ! és az a mosoly !!
na, lesz nektek is, h. kinek adják a kilincset a csajok ! :wink:

békázás :lol: :lol:
tök jó, h. üres a játszótok, itt két "európai" típus van a közelben, az mindig zsúfolt. :?

Laura mostanában a galambokat meg a kutyákat csípi, de egész messziről kiszúrja már őket, én meg nem is látom v. nem tüünik fel. akkor is megy a "gyö?" :lol:
vmelyik nap az ő maradék kiflicsücskével meg is etettünk néhány galambot, volt is nagy kacagás.

csípővizsgálatra a kerületi sztk-ba utaltak minket, de mivel az első alkalommal ott szabizott vki, a szomszéd kerületbe mentünk, majd a rákövetkező 2 vizsgálatra is. de szerintem bármit mondanak most, megnézetjük még vkivel, de megvárom előbb ezt az eredményt.
erősen lúdtalpas?? :cry: ez nem vmi biztató..

nekünk amúgy aszondta a védőnő, h. minden gyerek lúdtalpas óvodás korig v. óvoda végéig. addig erősödik a lábboltozat, és utána lehet kijelenteni, h. az-e a gyerek v. sem.
én inkább attól félek, h. nehogy ilyen kacskajárása legyen.. v. ilyesmi.
de vhol a lelkem mélyén érzem, h semmi komoly, csak túlpara, de inkább az legyen kopp-kop-kopp..

Zsófi, milyen az, amikor Samu reggel nagyon korán kel? hánykor?

Zsóka, jaj, akartam írni, {de így jár aki sokat nem jön, és sokra kell reagálni} h. de jó, h. nem pempőzöl külön Marcinak ! de jó, h. ízlett neki a saját igazi !

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

Zsófi- Angi, ahhhhááá, szóval minitali ! :wink:

Mircike, milyen az ottalvás Mirkónak?
nem baj, ha write-onlyban vagy, csak gyere néha !
meg a 2 éves szülinapról is kérünk szépen képeket !

Marcsi

KépKép
alon

egy kis off.. de ki kell puffogjam magam.

kaptam ma egy kolléganőmtől emailt, amiben benne volt, h. többekközött miket készülnek "rámsózni" majd júniustól. {mondanom sem kell, nem 4 órás dolgok}. persze még addig beszélek a főnökömmel is,meg vele is élőben stb.. de olyan gáz, mert ha ezt a kolléganőmet hallgatom v. olvasom, óhatatlanul felveszem a benti stresszt, és annyira nem jó..
:twisted: :?

bocsánat az offért !

{látszik, h. én is egyedül vagyok ! }

Marcsi

KépKép
alon

marcsi ne idegesítsd magadat előre! beszélj feltétlenül a főnököddel.
a nagyon korán az 5-f6-6. én a 7 órával kiegyezem. (titkos vágyam a f8...) :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

lolo mikor kel?
kerekpocak

f7-7 között, de én úgy kóválygok olyankor még, mint a holdkórosok.. :lol: pedig tudom,h. sokan cserélnének velem, nem is panaszkodom, de ált.éjfél-1 előtt nem fekszünk le.
ha mákom van, visszaalszik még kb.9-ig {ez a ritkább egyelőre}, ha nem, akkor kb. f11-11-ig bírja. ez a gyakoribb, főleg ha Apája reggel jön haza, akkor már nem alszik vissza a kis zsivány.. :wink: :D

igen, igazad van nem idegeskedés terén..
:roll:

Marcsi

KépKép
alon

[quote="panni_30"]

Marcsi - pont most beszéltem a védőnőnkkel az oltásokról. Mesélte, hogy a szomszédban mindkét gyerek megkapta az oltást, majd a bárányhimlőt is.

Panni, hány hósak ezek a szomszéd gyerekek? azt nem írtad !

Marcsi

KépKép
alon

Na csak röviden, mert elfáradtunk: kertészkedett az egész család (Zsombi most nem úszott :wink: )

Zsófi, Anzsi, Kata....Vége a sorozatnak? :wink: 8)

Marcsi, Lolo nem azt mondja, hogy 'Где' :wink:

Márk sem az az anyakímélős típus :lol: , és milyen lesz mikor már ketten lesztek Panni (ugyi lassan hamarosan).

Anzsi, ne felejtsetek el "nagyvizet (море)" venni a homokozóhoz, a soroksári OBI ban láttam, jobbra a második soron. Sót hozzá, meg ugyanott kaphattok hozzá. :wink:

Pfú, ma nagyon oroszosra sikeredtem (hétfőtől egy oroszországi finomítói projektben tevékenykedem)

Na én búcsúzok, lehet h Edus még jön.
Imi
mazsolák

[quote="alon"]f írta:alon7-7 között, de én úgy kóválygok olyankor még, mint a holdkórosok.. :lol: pedig tudom,h. sokan cserélnének velem, nem is panaszkodom, de ált.éjfél-1 előtt nem fekszünk le.
ha mákom van, visszaalszik még kb.9-ig {ez a ritkább egyelőre}, ha nem, akkor kb. f11-11-ig bírja. ez a gyakoribb, főleg ha Apája reggel jön haza, akkor már nem alszik vissza a kis zsivány.. :wink: :D

no, gondolom érthető, de a biztonság kedvéért:
szóval Laura max.nyolctól alszik már, apája+ anyája van fenn éjfélig-1-ig. :lol:

Imi, szia !
mit kertészkedtetek ?
jaj-jaj ! oroszok meg az olaj nagy kutyák ! csak óvatosan :wink:
{majd fülelem jobban Laura kiejtését}

Marcsi

KépKép
alon

Имре, успеха!!!!
OBI ok! jobbra a második sor!! :lol: :lol: :lol:

Marcsi, édesek vagytok Lauráva!!!!
Panni, Márk is nagyon cukor!!! de jó, hogy van külön játszóteretek! :wink:
Zsóka, Marcipánnal, látszik, hogy nagy a szerelem!
SNiki, azért megnézném Ákos csajozását!!!

Marcsi, szoptatok még, és egy kis anyatejcit tettem hozzá a krumplihoz :) majd próbálkozunk újra! :wink:

jó éjt!!!
mangó

Apa ígérte, h jön velem aludni, azóta is itt nyomja, így pár sort írok én is nektek, azt tűztem aludni. :oops: 8)

Zsóka+Marcipán, annyira szépek vagytok! Látszik,h nagy a szerelem. :D És te mint "kétnemű" gyermekek anyukája, ugyi,h teljesen más a kettő. 8) (én csak tippelek. én látom, h mennyire pasik a tökik, és ha látok az oviba egy kiscsajt, behalok, h milyen nőcisek tudnak lenni. :wink: )

Marcsi, nekem nagyon "bejön" Lolo! Nagyon szép kislány!!!!! (nem tudom, ki nézte kisfiúnak, de az nem volt 100as...) Szal csini a kiscsaj! :D

Panni, Márk is nagyon belevaló kiskrapek! :D

Anzsi, SNiki, kajatéma. Megvallom az igazat. Nálunk a hozzátáplálás nem volt vmi fényes. Én is mindig szorongtam, és magam alatt voltam. Gyümikből az alma, banán, körte, sütőtök, sósakból inkább a répás cuccok mentek...Aztán jött az a rész, amit most Zsóka írt - GRATU Marcipánnak!!!!! :D - , és lön csoda! Sokkal jobban bejött mind Zs, mind zs az általam készített kajcsi. És érdekes, most favorit a spenót is, a máj is,a tészta, és élvezik, h önállóan ehetik késsel, villával, kanállal. Imádják a gyümiket, néha egészben, néha szeletelve, nyers zöldség: uborka, répa, burgi...Szal most egy szavam sem lehet, csak nem látszik rajtuk. Bár zs Zshez képest kis gombóc, husimusim... :oops: 8)

Ma szülinapi zsúrban voltunk, és zsnek absz nem volt félelemérzete. Kenterbe vágta simán a 4-5 éveseket is... :oops: :oops: 8)

na majd holnap folytatom, mert ma már leragad a szemem. :oops:

ja én engem sem engedett be a bnet!!! :evil: :evil: :evil:

SNiki, csajozós Ákos nagyon édi!!!!Megzabbantom! :D

Marcsi, elvittték a gallyakat, amiket a múltkor lenyestünk, meg egy csomó törött üveget, meg stb...most elkerítettük a virágos részt, meg elültettük a virághagymákat...de még van mit csinálni! :oops: 8)

Anzsi+Zsófi, tök jó nektek!!!! :D

Klári, gratu Neked! le a kalappal előtted, nagyon ügyi vagy! :D

Kata, Nóra, Nóri, Mircike, Melba, Timi, Nektek is pusszokk!

na tényleg tűztem! :oops: 8) :wink:

pusszok, jó éjt! :D
mazsolák

na nem is lett rövid! Bocsesz! :oops: :oops: 8) :wink:
mazsolák

ja még Marcsinak szerettem volna. :) Ne rágódj rajta! Nem ér annyit a dolog! :evil: :evil: Sajnos Mircike is írta, h a 4 óra, neki sem 4 óra... :oops: :? Nekem is volt ilyen "kolléganőm", aki ha már dolgozol terhesen, akkor vegyük is hasznodat...(nem eccer túlóráztam Zsvel..), sztem most veled is ez lehet, ha már visszajön 4 órába...Sajna vannak ilyen emberkék...
Na de amíg nincs május, ne foglalkozz vele! Addig élvezz minden Lolobabával tölthetett percet! :D :D

(itt most ne értsetek félre, mert én is szívesen dolgoztam, csak nem esett jól, amikor ilyen, és hasonlókat vágtak a fejemhez ....) :oops: :oops: :?

na már fogalmazni sem tudok, látszik a fáradtság. Bocsi!! :oops: :oops: :?

na most már tényleg elteszem magam, mert holnap fogok szívni...

pusszok!
mazsolák

Sziasztok Anyuk!

Na kezdem kipihenni magam de tegnap persze nem engedett be ez a fránya oldal. egyre gyakrabban van ilyen.

Köszönöm a gratulációkat, még csak 1 vizsgát tudok a 3-ból, az megvan. Ezek már sajnos nem főzés voltak hanem számvitel meg hasonlók :? A vizsgakajákat amúgy megesszük miután a tanár értékelte.
Mindegy, még 3 vizsga meg 2 házidolgozat és ennek a félévnek is vége

Mellettem még szervezem a nővérem esküvőjét (3,5 hét múlva esedékes), meg árajánlatokat írogatok (saját cégünk van és besegítek sokat). Ja meg beiratkoztam egy kínai főzőtanfolyamra is, tegnap volt az első.
Múltkor kérdezte egy ismerősöm (lesajnálóan) hogy na, és milyen otthon a gyerekkel? Hát csak annyit mondtam hogy élem az unatkozó kismamák életét. 8) Komolyan, egyesek azt hiszik hogy mert gyerekünk van, már lehúzták a redőnyt és bent ülünk a szobában vagy a homokozóban és a kakis pelenkán kívül másról beszélni sem tudunk :shock:

De ahogy itt elnézem magunkat.... Hát mindenki pörög 1000000-el.... :lol:

Marcsi nagyon édi Laura!!! Ezt a kendőt hol vadásztad? Nagyon teccik :oops:

4 órás munkákról én sem hallottam túl jókat, Marcsi készülj föl hogy nagyon ki kell állnod magadért! Na nem ijesztgetni akarlak csak a főnökök nagyrészt ilyenek. :roll:

Darabos kajáktól én is féltem, mert Juli egy csomó ideig öklendezve köpte ki :roll: Most már alakul, de pl. husit szétszedem, megkapja a tányérjába és ő eszegeti kézzel, a főzit/rizst, stb meg nyomom mellette kanállal.

Julcsi Barnus már jobban van? Nem semmi ez a sok betegség, reméljük hamar túllesztek rajta.

Most ennyi tellett tőlem, este egyedül leszek akkor jövök hosszabban.

Pussz

Klári

Ui.: Kata, köszi :wink: És gyere gyakrabban akkor legalább itt talizunk! (Ha már olyan fránya messze lakunk)

Klári
Kép
ganti

Sziasztok Lányok!

Bocsánat, hogy bepofátlankodom ide.
A János Kórház Szülészet topicban megtalálható vagyok, néhányotok már ismer.
Kérdezni szeretném, nincs e valakinek eladó, olcsó utazóágya? Vagy tud e valaki valahonnan szerezni?
Böngészem a netet, aprónet, vatera....egyelőre nincs találat.

Köszi előre is!

Puszi
Niki

Kép
niki30

szia Niki itt is!!

sajnos nem tudok eladót, de ha jól emlékszem Zsófi írta, hogy ők az auchan-ban vettek 10e pénzért..
de majd szerintem megerősít ebben Zsófi is, hogy jól emlékszen-e :)
mi ajándékba kaptuk a nagyszülőktől és nagyon praktikus!

hamarosan Te is ide költözöl!! :lol: :lol:

pusz
mangó

Mangó, köszi szépen. Igen emlékszem, hogy Zsófi írta ezt az auchon-öset. De hátha van valakinek használt kicsit olcsóbban.
Tulajdonképpen mi is a szüleimtől kapnánk ajándékba, de nem akarom, hogy drágát vegyenek, inkább így oldanánk meg.

Jah, lassan-lassan én is jövök közétek. És még sokan mások.
Nincs már olyan sok hátra, de azért még élvezem a pocakot!

Kép
niki30

sztem ennél olcsóbban nem nagyon lehet kifogni.. max babaapró és babaszoba.. de ezt már te is írtad..
kerekpocak

SZiasztok!

Látom skerült lázba hozni egy-két anyukát csajozós ákosommal :lol: :lol: :lol: igyekszem lekattintani az egyik csábos mutatványát, aztán felteszem, h is megcsodálhassátok! komolyan mondom, eddig is meg voltam veszve érte, most már fülig szerelmes vagyok.......nahát ez az anya - fia szerelem :lol: :lol: :lol:

panni, ELŐSZÖR IS BOLDOG NÉVNAPOT MÁRKNAK!!!! igazi vagány kiscrác, nagyon szép!!!!!
husi téma: én olyan hosszú ideig párolom, főzöm a husikat, ameddig már szinte szét nem esik. a csibehusi pl. elég gyorsan megvan. jól felaprítom és a köretettel összekeverem. ha igy sem tetszik neki, akkor még jöhet a turmigép. ákos viszonlag korán és nagyon ügyesen megbírkózik nagyobb falatokkal is, ezért nekünk elég a villás verzió.

marcsi, ti is nagyon édesek vagytok!!!!! jó lehetett a kis kikapcsolódás, már én is bejelentkeztem jövő hétre a kozmetikushoz egy 2 órás frissítő kezelésre. már csak a fodrász hiányzik......remélhetőleg összejön még a szülés előtt, mert talán még a 26 év alatt soha nem volt ilyen hosszú hajkoronám.
a 4 órás munka: sajnos erre fel kell készülnöd lelkileg, h több lesz. ha csak abból indulunk ki, h az esetek többségében a 8 óra sem 8 :roll: mindenesetre mielőtt agyon stresszeled magad, csatlakozom zsófihoz, beszélj a főnököddel!!!!!

most rohanok, mert 2 hete vár tologatom a vasalósnapot + a télirucik eldobozolását, és jöhetnek a nyáriak elő :lol: :lol:
hallottátok, hétvégén már 25 fok feletti hőmérséklet lesz!!!!

szilvi, mi van veletek???? hiányzol!!!!!!!!

sok-sok puszi
niki
Vendég

ajjja, most látom, h kihagytam szavakat és az igeidőegyeztetés id néhol sántít.......bocsi!!!!! :oops: :oops: :oops:
Vendég

köszönöm mindenkinek Laura dicséretét ! nagyon jól esnek !
és ismét a munkával kapcsolatos tanácsokat és kedves szavakat !

[quote="ganti"] írta:ganti
Komolyan, egyesek azt hiszik hogy mert gyerekünk van, már lehúzták a redőnyt és bent ülünk a szobában vagy a homokozóban és a kakis pelenkán kívül másról beszélni sem tudunk.

:arrow: :lol: :lol:
Klári, biztos gáz, de amíg nem volt meg Laura, én aszittem, h. EZ TÉNYLEG így müüködik ! :oops: :oops:

[quote="ganti"] írta:ganti Ezt a kendőt hol vadásztad? Nagyon teccik. ír

Kenguru Gold ! volt ez a fehér, meg ilyen farmerutánzat fajta.

Edu, és jól elkerítettétek a virágos részt? nekem van egy olyan feelingem, h. kiszs előszeretettel fog virághagymákat előásni.. :lol:

darabos kaja: Laura szerencsére kifejezetten szeret rágni a 4 fogával..
emlékszem még foga sem volt, meg még szopizott csak, és tetszett neki a mozdulat, és azt utánozta. tehát rágta a semmit. ő olyat szeret enni, amit már kézzel is tud, ha én kanalazom a szájába, azt annyira nem bírja, menne inkább játszani-rombolni. bár tegnap a saját kanalát dugdosta a számba, olyan aranyos volt..
almából is harap, ha épp én azt eszem, meg a banánból, meg kifli stb..aztán vhogy elmaszatolja az ínyével és lenyeli. már nem is pépesítek én sem annyira, kb. most olyan az állag, mint a 10-12 hós babakajáké.

Sniki, köszi neked is a munkás-véleményt.. 8)
csak nem le akarod vágatni a hosszú hajad?

M.

Marcsi

KépKép
alon

ma épp két alvós napunk van. 7-kor kelt Laura, és már nem akart visszaaludni, csak hazafelé a kocsiban aludt egy kicsit, meg most. voltunk anyukámmal az IKEÁ-ban délelőtt, vett neki magához egy olyan müüa. etetőszéket, mint Zsófiéké.
Laura állatira élvezi a vásárlást - szerencsére.

Klári, a kínai főzőtanfolyamos vizsgamunkádat én is szívesen megenném ! 8) :D
imádom !

M.

Marcsi

KépKép
alon

Csajok sziasztok!!! Most csak két köszöntésre ugrottam be:

LAURÁNAK BOLDOG 11.HÓFORDULÓT KÍVÁNOK!!!! Kép
Azta, Ő is mingyá egy éves :shock: . Nagyon szépek vagytok a fotókon, a kendő tényleg jól áll Laurának, igazi csajszis benne. :wink:

MÁRKNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!! Kép

Niki, ezek szerint hasonló ízlése van a fiúknak :wink: :lol: . Édekes,hogy Ákos visszatért a konzerv kajákhoz. :roll: Ma mit evett? Azért próbálkozz, szerintem ez csak átmeneti állapot.

pusza

KépKép
logi

Szia Niki (30) itt is! Sajna nekünk nincs utazóágyunk, és nem is tudok eladót :? .Hogy vagytok? Kicsi Emmát mikor láttátok utoljára?
Már csak 31 nap?? Atyaég hogy megy az idő. Őrület. :shock:
zsóka

KépKép
logi

Sziasztok!

S/Niki: csak azért írok, mert hiányoltál! :lol: Na, ez így ne igaz, de aranyos vagy. Nincs velünk semmi különös. Ma voltam 6 hetes kontrollon, holnaptól vége elterülhetek a fürdőkádban. :lol: :D Ákos jelenleg a hempergőben van kb.5 percig bírja. Sokat szopizik, de most már ébren is többet van. Mosolyog és mondja, hogy „hö”. A szókincsével mindenkit levesz a lábáról. Este hattól még mindig műsorozik, de állítólag nem marad így. :?

Zsóka: Köszi a mailt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindennap felnéztem és olvastam, csak valahogy nem tudtam hozzászólni. :oops: :oops: :oops: Lehet, hogy ilyenkor majd, csak annyit írok, hogy „halihó, itt vagyok”. :lol:
A képek nagyon jók, mindig gyönyörködök bennük!!!
A suliról szóló véleményemet holnap megpróbálom megírni.

Puszi mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Márknak boldog névnapot!!!!! Kép

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

szilvi, megnyugtattál, h minden rendben van veletek! jajjj de édes lehet ákos, ahogy "hö"-zik. szívem szerint most azonnal kimennék érdre hozzátok agyoncupákolni a drágaságot :lol:
van vmi sejtésed, h mi lehet az oka a 6 óra utáán induló magánszámának? lehet, h igy akarja magára hívni a család figyelmét???? kis rafkósak már ilyen korban is.

zsóka
ebédre tyúkhúslevest, túrós és lekváros palacsintát szervíroztam fel az úrfinak, az első fogásból 3 kanállal volt hajlandó enni, a másodiknál már lakatot szerelt a szájára :cry: :cry: :cry: majd hevesen mutatóujjával a konyhaszekrényre mutogatott........elővarázsoltam az utolsó üvegest is, azt persze mindmegette a betyár+ túrórudit desszertnek. pedig imádta a husilevest............bárcsak újra normálisakat enne!!!!!!
amúgy tegnap az oltás előtt belenézett a dokinéni a szájába és megállapította, h hamarosan jönnek a rágófogacskái.....de ha ez kínozná, akkor gondolom üvegeset sem enne. amúgy nagyon rafkós, mert a kakaós kekszet, ropit, túró rudit és egyéb nyalánkságokat nem utasítja el.

ma du elugrottunk homokozós szandit és kimenős szandit venni, három boltot megjártunk mire találtunk az ő méretében. jól kiakadtam, h mennyi kínai műanyag vackot sóznának rá az emberre, ami egyrészt nem is tartja a kis bokáját, másrészt se perc alatt beleizzad a lábikája. végül két magyar márkánál döntöttem: falco és a linea...isteni finom puha bőr kívül-belül, az egyik 5900,-ft a másik 6900 ft volt. csak kihúzzuk ezekkel a nyár végéig.
ti adtok kisszandit a lakásban a gyerkőcökre?

ti éjszakára mit adtok a gyerkőcökre? mi még hálózsákban alszunk, mert a takarót ledobja magáról. ma azon filóztam, h felhúzom neki a kispárnájára és a takarójára az ágyneműhuzatot, de ahogy megláttam a gombokat, egyből arra gondoltam, h mi van akkor, ha reggel felébred és játékból lerágcsálja a gombokat. mit gondoltok ezzel kapcsolatban????

marcsi
neeeeem, semmi pénzért nem vágatok a hosszából hátul, max. 2 cm-et, de egy kicsit megtépetem oldalt, mert most vhogy sehogy sem áll, csak lóg.........kell egy kis felfrissítés, lazább haj, ki tudja mikor jutok el legközelebb a két gyerkőctől a fodrászhoz. neked milyen lett a hajad?

[/b]

niki30
én is sokat keresgéltem utazóágyat, de 10ezer alatt sajna nem találtam. ha neked mégis összejönne, okvetlen szólj, mert bennünket is érdekelne! amúgy a www.babaholmiolcson.hu oldalon sok jó terméket találni elfogadható áron. sajna a legolcsóbb utazóágy itt is 14ezer ft :cry:
tényleg már csak 1 hónap és karjaidban tarthatod a kis emmát :D
remélem, h jól vagytok mindketten!!!!!

további szép estét!

niki
Vendég

Zsóka, köszönjük szépen a köszöntést !

Sniki, havonta muszáj mennem a festetés miatt, szőkeségem nem eredeti. 8) :oops:
meg most vágva is lett, mert rettentően szálkás volt a vége.

mi is body+ hálózsákozunk éjszakára, én nagyon szeretem, pont ezért amit írtál {nem rúgja le}. ezenkívül van Laurán egy kis takaró, ami általában a feje alatt köt ki, szereti belefúrni a kis arcát.

milyen boltban árulják ezeket a szandikat, amiket vettél?

Szilvi, nem baj, ha nem tudsz hozzászólni, elég ha magatokról írsz ilyenkor !
mosolygós-hö-zős Ákosról kérünk szépen képeket !

Niki30, most épp felnéztem a vaterára, és van egy csomó utazóágy. 3-at láttam, ami érdekes lehet szerintem, 4500, 9 ill 10e Ft-ért. szerintem nézd meg őket !
http://www.vatera.hu/baba_mama_bababuto ... _c984.html

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

Márknak nagyon boldog névnapot kívánunk!!

Marcsi & Laura

Marcsi

KépKép
alon

Sziasztok!

Ma kezdtem az olvasó üzemmódot, de még sehol nem tartok, de mielőtt elvinnék...

Niki30!
Találtam neked egy utazóágyat a babszobán:http://babaszoba.hu/services/smallad?cid=4;t=2
De jó, hogy már ide is írtok pocisok! Hiddel pikk-pakk kezedben lesz Emma!

Mindenki!
Jövök majd, de most még eléggé úszok mindennel, da szakdolim majdnem kész, márcsak az utolsó simítások hiányoznak és vihetem kötni. :lol: Viszont a tanulást még csak most kezdem majd :? És annyira nincs kedvem hozzá, hogy az valami hihetetlen. :oops: :roll: De muszáj!

Puszi nektek: Timi

Kép

Kép
timtom

Laurának nagyon boldog 11. hófordulót!!!

Márknak nagyon boldog névnapot!!!!!!
mangó

Sziasztok!

Köszönjük a névnapi köszöntéseket!

Holnap jövök hosszabban, de most hulla vagyok. Márk 1/2 5-kor kelt és én már nem aludtam vissza, ő is csak 6 körül. És be kellett mennem a munkahelyemre az adópapírokért.

Mindenkinek szép estét és jó éjszakát!

Puszi

Panni

Kép Kép
panni_30

Laurának boldog 11. hófordulót!

Kép

(ezzel illett volna kezdenem, de már alig látok ki a fejemből :oops: )

Panni

Kép Kép
panni_30

LAURÁNAK NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!!!!!!!
kerekpocak

LAURÁNAK NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!!!!!!!
kerekpocak

2XESEN... :oops: :oops: :oops: :oops: bocsi
kerekpocak

Most én sem tudok "sokat" lenni, így csak röviden:

LAURÁNAK SOK BOLDOGSÁGOT 11. HÓFODULÓJÁN! :D

MÁRKNAK BOLDOG NÉVNAPOT! (Meg Boldog 1y1m1w1td!!!) :D

Timcsi, tök jó, h jöttél!!!Kitartás+drukkok a szakdolihoz, védéshez, tanuláshoz! :D

SNiki, Neked is kitartás, h Ákos mihamarabb visszaszokjon a föztödre. :D

Niki, én most nem voltam nagyon gépközelben, így nem tudok segítnei. De amint látom, a csajok tudtak segíteni. 8) :wink:

Marcsi, te mintha itt lettél volna...Amíg mi ültettünk, addig kiszs élvezettel szedte ki a virághagymákat... :oops: :? 8) :evil: Különben sztem fodrász előtt is jó volta sérod!! :D

Hahó Kata!? Mizujs? :D

Szilvi üdv, és gyere, ha tudsz. :D

na tűztem!Mindneinek Puszzok! :D

Reni, talán holnap több időm lesz, és írok Neked! Derekad? :oops: 8)
mazsolák

Sziasztok!

Jól eltüntem, bocsi....

A derekam még mindég fájdogál ráadásul iszonyatosan megfáztam :(

Holnap megpróbálok visszaolvasni!

Most megyek aludni mert hulla vagyok!

Üdv mindenkinek!

Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Sziasztok Lányok!

Hjajj a régi ismerősök..... :lol:
A másik topic tele van új "arcokkal", ami persze nagyon jóó, de ti meg úgy eltűntetek onnan. Jó persze, megértem. De jó itt. Úgy érzem, néha ide is fel kell néznem hozzátok.

Először is örülök nektek. De tényleg.

Látom itt mennek a kis névnapi, hófordulós köszöntések:)

Köszi mindenkinek az érdeklődést.
Hát igen, rohan az idő. Már csak egy hónapunk van hátra. Remélem addig Emma kihúzza. Tegnap a doktor bácsinál megnéztük, sajnos egyelőre medencefekvésű...de örültem, hogy az orvos nem jelentette ki kerek-perec, hogy akkor ez tuti császár. Még azért bizakodunk. A magzatvíz a normál tartomány alsó határába esik...tehát lehetne több is, valószínű emiatt sem tud úgy forgolódni Emma. Többet kell pihennem (feküdni) és diétáznom kell:(
Egyébként teljesen jól vagyunk, Emma sokat mozog, nekem pedig a gyomorégésen kívül nincs is panaszom.
A babaszoba lassan elkészül. Már csak dekorálni kell, a szivacs hiányzik és a pelusok, és a mosás/vasalás is folyamatban van. Teszem:)

Stellina/Niki, hogy vagytok? Hogy bírod Ákos mellett? Látom, már Ti is lassan a 30. hetet töltitek. Aztaaaa!

Szilvi, örülök, hogy akkor rendeződött a szopi kérdés:) Örülök, hogy Ti is jól vagytok.

Alon, köszi szépen az információt, mindjárt meg is kuksizom.

Timtom, Neked is nagyon köszönöm. Veled még nem "beszéltem", ugye?

Köszi Lányok a segítséget, annyira aranyosak vagytok!!!!

Akinek külön nem írtam, azokat is pusszantom!

Niki

Kép
niki30

sziasztok,

itt vagyunk mi is, változatlanul szerencsére. mármint inkább így fogom fel, hgy nem rosszabb tehát ez szerencse.
persze el bírnám már képzelni h Lizi nem görcsöl, és elkezd végre hasra forogni, de hát asszem erre még várunk. türelmesen persze, hogy máshogy??? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
soraimból bizti érződik h a türelem is jelenleg egy hőn áhított dolog részemről, de be kell valljam már jobban vagyok.
ezért sem jövök mostanság túl gyakran, mert nem akarok negatívoskodni itt, meg semmmi értelme magamat hergelni...

de amúgy imádom a kismanómat, megzabálom azt a huncut kis száját, ahogy meglát reggel és úgy rötyög rám h közben kidugja a nyelvét huncutul :lol: :lol: :lol: amúgy hűűű de hosszú nyelve van ám! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
bal kézzel nagyon ott van, fog, nyúl meg minden, de jobb oldalt semmi :? érzi, meg mozgatja a kezét, de nem akaródzik kinyitni az ujjait és dolgozni vele... :?
amúgy a dsgm-esek szerint az izomtónusa, tartása sokat javult, már nem annyira kifli, csak picikét, és az őrületes hátrafeszítésnek nyoma sincs. haladunk.

szóval lépgetünk szép lassan, és nagyon örülök neki, és ezt sem bánom h lassan amíg előre haladunk!!!!!!!!!!

drnéni tegnap picit rámijesztett, mert azt mondta h megnézte a régebbi EEG felvételeket és hát gyanítanak egy betegséget, de még konzultálnak többen és majd ha a végére ér akkor egyben átbeszélünk mindent. nekünk a fő első feladat úgyis a görcsök leállítása, most gyógyszert emelgetünk lassan 3-4 naponta...
ja, szteroid már nincs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ez is nagyon jó ám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

(Noé épp eteti a kiscsibészt, és jól elvannak mert Lizi viccből minden 2. falatot kiköp és közben ugrik egy nagyot :lol: :lol: :lol: :lol: )

azért parázom, mert.... nem is tudom megfoglamazni.... lehet h azért mert majd mondják h ilyen meg olyan rossz dolgokra készüljünk fel. és én nem akarom, mert olyan jól elvagyunk kis világunkban... tesszük a dolgunk és nem agyalunk azon hogy mi lesz hogy lesz, hanem tényleg nagyon pozitívan állunk most hozzá.
és ilyen orvosos beszélgetések után ez mindig kicsit (nagyon) meginog az emberben.....
ha értetek... :roll:

hűűű na most behoztam a lemaradásom, írtam rendesen! :lol:

szóval Lizussal ill. velem ez van mostanság.

ja meg én vettem magamnak egy rakás új ruhát! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8)
sajnos.
merthogy a régiekből semmi nem jó rám :? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

mondtam magamnak a boltból kifelé jövet h kistehén, erre épp megállt egy autó mellettünk és épp akkor szállt ki belőle egy nőci, és hm................ szal kb 4* akkora volt mint én. nem túlzok!
próbáltam menteni a helyzetet hogy hát én a kistehén, de inkább gyorsan autóba vágtuk magunkat és hazarobogtunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
remélem nem hitte h rá mondom.... bár végülis mostmár igazán mind1.
:lol:

MINDENKIT PUSZILUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lolo gyönyörűséges az új kendőjében!!
bennem is mély nyomot hagyott úgyhogy lehet h benézünk a kenguruba egyért mi is :roll: :wink: :wink: :wink: :wink:

megyek, mert teát kell hoznom a gyermekemnek!

sziasztok!
lmkata

ja és Lizinek olyan édes kisgyerekes arcocskája lett!!!
tök jól lehúzódott már az az őrületes puffadtság amit a szteroid csinált...
na megyünk csiccsantani.
lmkata

[quote]L írta:izi viccből minden 2. falatot kiköp és közben ugrik egy nagyot

Naaaa! :D :D :D
A jobb kezet is majd hasznalja, de most sokkal fontosabb neki, hogy farassza a szuleit. Kulonben is a jobb kez hasznalata kevesbe vicces, mintha a nagynenit le lehet kopni peldaul spenottal, es kozben pattoghat hogy majd kiesik, ezzel megijesztve draga szuleit. :D :wink:

Csok
Imi
mazsolák

Életjel.
Nem ír nem olvas, de a gyermeke beszokott a bölcsibe, nem sír, egyből ott aludt, éljenhurrá dolgozás, mintállat.
Semmi időm. Otthon se. Négy nap alatt ti majd eltűntök, én majd jövök :)
Pussz. M.
mircike

éljen a távirati stílus!!

kata és mindenki: írok este hosszabban.
kerekpocak

Szisaztok!!

mircike
de jó!! Ügyes ez a Mirkó legény.

Kata, miket vettél magadnak? ..és hol? Ez a tehenes sztori jó lehetett :lol: :lol: :lol: .
Szuper,hogy már nincs szteroid.Hurrráááá!!!!!Édes kicsi Lizus, bizti megzabbantanám, ha látnám ahogy köpköd meg rötyög :D . Tök jó,hogy a haladás útjára léptetek, csak így tovább. :wink: Csak úgy megemlíteném, hogy nagyon régen láttunk Lizusról fotót 8) .

Timcsi, puszák Nektek!! Kitartás, sok erőt kívánok a dolihoz!!! Hogy álltok a házzal?

Niki, húú micsoda menü. Ilyen finomakat főzöl?? Eeez igen! Újratöltöttétek a szekrényt babakajákkal, vagy most próbálgatjátok egymást Ákossal (ki bírja tovább :D )?

Ma sűrű délutánunk lesz, kölcsönkapjuk estig Borcsi egyik kedves ovistársát. Megyünk a játszótérre, aztán itthon lesznek gyerekprogramok: festés, dominóparti,fekete péter stb...
Husileves lesz és mákos tészta.
Marci remélem jól kialussza magát és nem fog belerondítani a csajok programjába. :roll:

puszi,Zsóka :)

KépKép
logi

Edu,mindig utólag jut eszembe :oops: :
köszönjük a Borcsi-köszöntést!!!!!!!! :wink: :D

Márk csudahelyes kiskrapek!Nagyon jók a képek!!
logi

Sziasztok!

Most csak nagyon röviden vagyok, mert igaz de. már behoztam nagyjából a lemaradásomat a háztartásban, de a hétvégére szeretnék mindent letudni.

marcsi, az egyik cipőt szigetszentmiklóson, a másikat harasztin vettük, majd megnézem a tájékoztató papíron, h pesten merre kapható ilyen márkájú topánka.

zsóka ákos még a megmaradt üvegesekre pályázik, de pont most hívtam apát, h vásároljon be 3-4 üveggel menükből. ma trükközni próbáltam vele, h kihagyom a tízórait és akkor tuti jól kiéhezve befalja a tojáslevest + paradicsomfőzit........naív voltam, de nagyon. jött a szokásos előadás...majd előkapartam hipp finomfőzit, már csak egy pár ilyen 4 hónapos babáknak való van a szekrényben, na azt midn befalta :roll: :roll: :roll: lassan ott tartok, h nem is kell fodrászhoz mennem, az idegtől megtépem én a saját hajamat :cry: :cry: csak vicceltem. holnap a lencsefőzelékkel próbálkozom, hátha...egykor azt is imádta :lol:
de jó kis csajos programotok lesz!!!!!!!!

niki30 örülök, h jól vagytok emmával! én is szabi is jól vagyunk, szedem ezerrel a homeos bogyókat és most úgy néz ki, h segítenek is. negativ lett a vizeletem, a cukrom is rendben volt. mondjuk ez utóbbitól nem féltem, mert ákossal sem volt semmi gond. egyedül az óriási pocakom okoz néha nehézségeket, amikor sebesen kell rohannom egyre virgoncabb ákosom után, aki mostanság nagyon csajozósra vette. ugye ezt nem lehet elég korán kezdeni :lol: :lol:
már nagyon várjuk a köv. kontrollt, ui legutóbb dokibá szabit méretei alapján szép nagy babának saccolta........érzem is a rúgásaiból. ugye már nem dolgozol? annyira misztikus ez az utolsó hónap is a nagy készülődésekkel, szobadekoráció, vásárolgatások!! gondolom nagyon élvezed.
:lol: vigyázz magatokra, pihenj sokat!!!!!

most már itt sem vagyok, mert igy nem haladok a munkával....pedig annyira maradnék még :lol:

szép napot mindekinek!
niki
Vendég

sziasztok,

köszönjük szépen a további köszöntéseket !

Zsóka, jól látom, h. újak az avatarjaid? nagyon édik rajta ! tedd fel őket nagyban lééééééééci !!
kellemes csajos programot nektek !

Timi, de jó, h. bekukkantottál ! hol tartotok amúgy az építkezésben? mikor tervezitek költözni? "jó" tanulást neked ! le a kalappal a kitartásod előtt !

Kata, szerintem attól ne tarts, h. bárki megorrol, ha negatív vagy. bár tőled mondjuk szokatlanabb, mint tőlem, az biztos.. :wink:
na jó, csak vicceltem.
de érdekes mindenesetre, amit csinál. lehet ez is naiv dolog, de mi lenne, ha hipp-es üvegbe öntenéd a saját főztöd? lehet az üveg tetszik neki nagyon.. :lol:

Mircike, hurrá-hurrá ! várjuk a beszámolót a hosszú hétvégén !

Edu, köszi ! :oops:

Marcsi
néha a dühöt, ezt-azt tök jó kiírnia magából az embernek, szóval szerintem tőlünk nyugodtan.
amúgy a lényeg amit írtál, h. TI pozitívan álltok mindenhez, és amíg csak találgatás van a dokik részéről, nem is szabad átadni magatokat a "készüljünk fel erre-arra". mert ha jól értem, még mindig csak találgatnak meg keresgélik a gyógyszert. az viszont tök jó, h. haladtok szépen dsgm-mel.

kistehén :lol:

remélem sikerül kendőt kapnotok a kenguruban ! nekem amúgy annyira nem jön be a KG, de Laura majdnem összes fejfedője onnan van. azoknak viszont nagyon tetszik a stílusa !

Niki, lehet megszületik Szabi, és Ákos a 4 hós kaját visszaváltja cicire.. :wink:

Marcsi

KépKép
alon

AKKOR NOS TEHÁT A VÉGÉN ÖSSZEKEVEREDTEK A SORRENDEK, ÉS MOST AKKOR CUT-PASTE-REFINED:

sziasztok,

köszönjük szépen a további köszöntéseket !

Zsóka, jól látom, h. újak az avatarjaid? nagyon édik rajta ! tedd fel őket nagyban lééééééééci !!
kellemes csajos programot nektek !

Timi, de jó, h. bekukkantottál ! hol tartotok amúgy az építkezésben? mikor tervezitek költözni? "jó" tanulást neked ! le a kalappal a kitartásod előtt !

Kata, szerintem attól ne tarts, h. bárki megorrol, ha negatív vagy. bár tőled mondjuk szokatlanabb, mint tőlem, az biztos..
néha a dühöt, ezt-azt tök jó kiírnia magából az embernek, szóval szerintem tőlünk nyugodtan.
amúgy a lényeg amit írtál, h. TI pozitívan álltok mindenhez, és amíg csak találgatás van a dokik részéről, nem is szabad átadni magatokat a "készüljünk fel erre-arra". mert ha jól értem, még mindig csak találgatnak meg keresgélik a gyógyszert. az viszont tök jó, h. haladtok szépen dsgm-mel.

kistehén :lol:

remélem sikerül kendőt kapnotok a kenguruban ! nekem amúgy annyira nem jön be a KG, de Laura majdnem összes fejfedője onnan van. azoknak viszont nagyon tetszik a stílusa !

Niki, lehet megszületik Szabi, és Ákos a 4 hós kaját visszaváltja cicire..
na jó, csak vicceltem.
de érdekes mindenesetre, amit csinál. lehet ez is naiv dolog, de mi lenne, ha hipp-es üvegbe öntenéd a saját főztöd? lehet az üveg tetszik neki nagyon..

Mircike, hurrá-hurrá ! várjuk a beszámolót a hosszú hétvégén !

Edu, köszi ! :oops:

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?