Sziasztok!
Tiop, Anett gyönyörű volt az ünnepségen! Hipp-hopp eltelik az idő, és azt vesszük észre csajok, hogy mi is anyáknapi, meg ovis évzárókon ücsörgünk, és meghatódottan nézzük a csemetéinket
Kati, gratulálok Levinek a felüléshez! Nagyon ügyi! És jobbulást kívánok neki!
Tüccs, én is emlékszem ilyen napokra, jöttek a rokonok, Sárika nyűgös, én fáradt, nem sok kedvem volt az egészhez. De túl kell lenni ezeken is. Meg ahogy nőni fog Dóri, úgy jobban tolerálja majd a sok embert. Sára már hozzá van szokva, nagy a család, szülinapok, keresztelő, hugom ballagásán is kb. 40-en voltunk. Tündérien viselte a sok embert. Persze az én kezemből vigyorgott rájuk, ha máshoz került, az már nem volt neki olyan frankó
Murphyke, még neked akartam írni, hogy szerintem nem baj, ha 10 körül tejcsit eszik, nem kell mindenképpen"beleerőszakolni" a napirendbe a tízórait, ha elkezditek a hozzátápit, úgy is idővel kialakul minden. Meg az sem baj, ha délután kapja a gyümölcsöt. Nálunk is van úgy, hogy pont gyümi jönne tízóraira, de akkorra elálmosodik, és cicit kér, azon elalszik, így lőttek a gyüminek, de akkor adok neki délután.
Kaja nálunk ált így megy: reggel (hajnalban)cici, tízórai gyümölcs(alma-banán általában), utána cicin elalvás, 1-2 körül főzelék, 3-4 körül szopi, 5-fél6 körül vagy a délről maradt főzelék, vagy gyümölcs, este fürdés után 7-fél nyolckor szopi, és alvás. Éjszaka mostanában felkel egyszer, nem mindig kell neki cici, elég ha visszaringatom, de néha szopizik is, mikor hogy igényli. Aztán hajnalban 5-fél6 körül eszik, utána még alszik.
Henus,boldog hófordulót Szonjának, így utólag is!! nem vagyok kétségbeesve, hogy keveset iszik, tudom , hogy elég még neki a tejcsi, mikor meg szomjas, úgy is iszik. Teát én sem szoktam neki adni, párszor kínáltam üres teával, az nem kellett neki, így marad nálunk is a víz, meg a alma, vagy alma-répa lé.
Czakoca, még tegnap elfelejtettem írni, hogy nagyon édesek a gyerkőcök az ágyban! Annyira szép gyerekeid vannak!!
Ja, tegnap vizsgáztam két tárgyból, a fele megvan, a másik fele majd két hét múlva. Nem lett vmi fényes(3, és 4), de örülök neki, hogy túl vagyok rajta. Meg Sárika mellett az ember nem is lehet maximalista
Mali, kérdezted, hogy hogy tudok Sára mellett tanulni. Hát, minden szabad időmet ki kell használnom, amikor eljátszik egyedül a szőnyegen, amikor alszik, este, elalvása után. Meg a férjem is nagyon sokat segít, sokat foglalkozik vele. De hogy jövőre hogy fogok szakdolgozatot írni, mert az ugye több időt vesz igénybe, mint vizsgákra készülni, az még nagy kérdés számomra is
Nagy örömömre tegnap szépen elvolt anyukámmal, meg a férjemmel Sárika 5 óra hosszat, jókedvűen, nem csak "éppen hogy átvészelték". Reméltem, hogy ha már mást is fog enni, nem csak szponi, akkor könnyebb lesz másra bíznom. És így is lett.
Lehet, hogy valakinek ez furcsán hangzik, hogy örülök az öt órás sikernek, de ez nálunk tényleg így volt, hogy két óránál hosszabb időre nem tudtam elmenni sehova Sárika nélkül. (Ismerek olyan esetet, hogy valaki az 5 hónaposbabáját egy hétre a nagyszülőkre bízta. Tápszeres volt a kicsi, de én még egy napot sem bírnék ki nélküle, nem hogy egy hetet!!!És nem volt létszükség(kórház vagy ilyesmi) a szülők távolléte. Na mindegy, ezt csak úgy leírtam.
Szép vasárnapot mindenkinek!!
Katica