Új privát üzeneted érkezett!

Kati
Kötőtárs? Kép
Én is kötöttem a terhességem végefelé, csak egyre nem figyeltem: olyan fonalat választottam, ami egy picit szöszölős volt. A gyönyörű csavart mintás kis kardigánt 2-szer adtam a gyerekre, aztán mindig tele lett a szája szövetszálakkal, úgyhogy eltettem emlékbe. Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok

Tegnap voltam dokibácsinál, de inkább kihagytam volna :o( Most fordult elő velem másodszor, hogy nagyon lelombozott.
A ctg megint rendben volt, bár egyre jobb vonalakat produkál Vikim Kép
Mire leértem csúcsforgalom az ultrahang előtt. Apukák már le sem tudtak ülni. A 2-es ultrahang nem működött, így mindenkit a mi dokinkhoz hívtak be. Mondanom sem kell órás csúszások. Pont mikor bementem kapott egy telefont, amin nagyon felidegesítette magát. Oda se figyelt az ultrahangra. Össze vissza mért, aztán mondta, hogy majd legközelebb. A vizsgálat sem volt kellemesebb, annyira sietett. A vérképemre rá se nézett. Végezetül pedig a ctg-t nézve közölte, hogy mégse olyan tuti az a gyerek, ha ekkora mozgásokkal sem indítja be a szülést. Mondanom sem kell, hogy megszólalni sem bírtam. Remélem Zseppy, hogy jövő héten több szerencsénk lesz.

Szilpa, örülök, hogy túl vagy rajta, de óvatosan terhelgesd magad, nehogy visszaessél.

Szia Cas Kép
Szerencsére nekem sikerült babáknak való fonalakat vennem Párkányban /szlovákia/. Sokkal olcsóbb, mint itthon, és könnyű kezelni őket. Nem szöszösödnek, és lehet mosógépbe rakni őket.
Én karácsony körül folyamatosan rá vagyok fogva a kötésre a keresztlányaim miatt, most kicsit korábbra jött a dolog az én kicsim miatt :o)
Nekem is egy csavart mintás barackrózsaszín kardigánt sikerült legyártanom, már csak gomb kell rá. Most pedig egy rózsaszín-fehér mellénynek szeretnék nekiállni, de még gondolkozom a mintán.

Kati 37+5

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Mindenki,
Valamicskét javul a köhögésem, már csak akkor köhögök, ha lefekszem...

Katica,
Ne izgulj, azért biztos vagyok annyira figyelt, hogy mindent felfogott az eredményeiddel kapcsolatosan...

Képzeljétek,
szerdán olyan szinten bedagadt az egész lábam, hogy az alsó lábszáram kőkemény volt. Úgy vettem észre, hogy leguggoltam (mert már nem hajolunk) és olyan érzés volt, mintha a vádlim szét akarna szakadni... Na erre lefekvés, felpócolás, közben tornáztatás.... De reggelre úgy ahogy rendbe jött...

Most megy a National Geographic-on egy film a terhességről...

Cas,
Rég hallottam Rólad (legalábbis itt). Hol tartasz a meghasonulással?

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Lányok egy kis információ!!!

A jövő heti, hétfői (2005.10.10) előadás az A épület (az az épület ahol a szülészet van) I. emeleti ebédlőjében lesz.
myra

Zseppy, Szilpa örülök, hogy jobban vagytok már! Azért vigyázzatok még nagyon... Kép

Kati!
Sajnálom, hogy így jártál, ez a legbosszantóbb, amikor nem igazán figyelnek oda az emberre. Főleg, amikor a babájáról és róla van szó. De ha valami nem lett volna rendben, azt úgyis észrevette volna az orvos, úgyhogy biztos nincs okod aggodalomra!

Odex
35+1

Aisa és Hajni
odex

Sziasztok! A védőnőnél láttam kitéve, hogy a III.kerületben, pontosan Békásmegyeren a Csobánka téri művházban szopis nap lesz október 21-én pénteken 10-14-ig. Programok kb.:

10-10.30 Megnyitó
10-től
Nyitott tanácsadó:
Koleszterin szűrés
BMI számítás
Testmagasság, testsúly mérés
Vércukor mérés
Vérnyomás mérés
Mell önvizsgálata - tanácsadás
Tanácsadás és bemutatók: (ezeken kívül van még egy csomó minden, nem írok le mindent)
Anyatejes táplálás, Baba-Mama klub, Babakonyha, Babahordozókendő-tanácsadás, Babamasszázs, Babaúszásról, csípőtorna, elsősegélynyújtás csecsemőknek-kisgyerekeknek, kismama-torna, intim-torna, játszóház, lázcsillapítás stb.

Szerintem sok hasznos dolog lesz nektek is.
aranyhold

Kati
Esetleg rakhatnál fel képet a kész remekműről! A másikon meg ne sokat gondolkozz, ha meglesz a babó, sem kedved, sem türelmed nem nagyon lesz befejezni... Kép

Zseppy
Hú, a lábad elég rosszul hangzik! Vigyázz magatokra!
(Meghasonulás?)

Aranyhold
Gyors vagy! Kép Én viszont közben megfürdettem, megetettem és leraktam aludni 1 azaz egy darab gyereket... Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Cas! Köszi! Kép Csak azért tudtam ilyen gyors lenni, mert az én egyetlen gyerkőm már húzza a lóbőrt!

Én is kötögettem még mielőtt a gyerkő megszületett, azután sokáig se időm, se kedvem, se türelmem nem volt hozzá. Most jött meg újra. Mondjuk az is igaz, hogy a kötögetés nálam valahogy az ősz és a tél műfaja!
aranyhold

Sziasztok!

Zseppy!
Az a film a National-on: Élet az anyaméhben. Nekem megvan dvd-n. Már nagyon soxor megnéztem, és babómnak nagyon tetszik!!!! Mindig rugdos közben. Biztos érzi, h mennyire tetszik nekem a film.

Aranyhold!
Én is kaptam erről egy meghívót a védőnénimtől. Nem tudom, h elengednek-e a melóhelyről, de nagyon szeretnék ott lenni. Addig még értekezünk, és akkor ott talizhatnánk is. Ez a többieknek is szól!!

Szilpa
24+1

Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület

Sziasztok

Köszi a nyugtató szavakat. Abban én is biztos vagyok, hogy a nagy rohanásban is észrevette volna, ha valami gond van. Csak annyira keményen és kevés finomsággal vizsgált, hogy Vikim estig nem tért magához. Mindenáron ki akart jönni Kép

Remélem a szülés alatt senki sem bosszantja fel. Végülis az a lényeg.

Zseppy, együttérzésem! Nekem sajna már a pihentetés sem sokat segít a lábamon. A legzavaróbb mégis a kezem. Reggelente annyira bedagad és elzsibbad, hogy nem tudom ökölbe hajtani a kezem. Szülés után mennyi idővel múlnak el ezek a tünetek?

Én is felvettem még májusban az Élet az anyaméhben c. filmet, nekem is nagyon tetszett. Véletlenül mi is néztük tegnap is a tv-ben :o)

Cas, ha fent lesznek a gombok is, akkor lefotózom :o)

Remélem 21-én pénteken már élőben fogom gyakorolni a szopizást Kép Hangoztatom is eleget a babókának, hogy a jövő hét végén szeretnék szülni.

Kati 37+6

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Katica,
Hát a szülés után nekem csak rosszabb lett. Teljesen lila volt a lábfejem!!! Viszont, amint beindult rendesen a tejcsi elmúlt. Ez kb. 2 hét volt még...Azért még csütörtökön találkozzunk!!!

Cas,
Mármint a kistesóra céloztam. Hogy hiányzik a hasbérlés...

Zseppy (22+6)

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Zseppy
Hát még egy darabig inkább nem!!! Kép
Persze néha nagyon visszajön a nosztalgia, tavaly ilyenkortájt kezdtem gömbölyödni. Kép És továbbra is irigylem a pocakosokat!

Kép
Kép
Kép
cas

sziasztok,

Szilpa, Zseppy
Nektzek nem fáj a bordátok?

Nekem pokolian fáj a bordám (izé oldalam, vagy a hátam nem is tudom pontosan hol fáj Kép )
Tud valaki valami biztatót mondani? Estére a legrosszabb Kép

Kati
Nekem is volt egy telefonos esetem a doki bácsival Kép Akkor én még tettem rá egy lapáttal, mert mikor lerakta a telefont megkértem nézze meg a szívhangot. A vége az lett, h nem találta meg, mert mindig elmozdult, s közölte a végén, h szívhang nincs, baba jól van Kép

Na megyek vissza az ágyba, megpróbálok valami olyan pozíciót felvenni, amit kibír a hátam. Kép

jo8 mindenkinek.

pussz
22+4

pussz: Otyka
-----------------------------------------------------------

Kép
otyka

Sziasztok!
Arra lennék kiváncsi, van-e valakinek dr.Hajdu Zsolttal tapasztalata? Esetleg tipp, hogyan keressek? Mazsola vagyok a neten...
chris5

Kati!
Nekem is szokott ugyanúgy fájni és zsibbadni a kezem. Este is meg reggel is úgy érzem, mintha csak egy nagy gombóc lenne a kézfejem helyén. Borzasztó tud lenni.... De szerencsére a lábbammal nagyjából minden oké... Kép
Már neked is jó közel van a nagy nap! Kép
Én nov. 4-re beszélem meg babóval a nagy találkozót! Kép Remélem, sikerül majd! Kép

Mindenkinek szép hétvégét még! Kép

Odex
35+3

Aisa és Hajni
odex

Sziasztok

Zseppy, most lelomboztál, azt hittem sokkal hamarabb visszaáll a víz nélküli állapot. Elég gáz éjszaka, ha gyorsan kell a gyerekedet emelgetni és nem mozog a kezed rendesen, én ettől félek a legjobban.

A csütörtöki talin rajta leszek, a többi a babán múlik Kép

Otyka, rugdossa és nyomja a gyerek a bordát, sajna ezen semmi nem segít. Majd ha elindul lefelé, akkor megszűnik ez a fajta probléma, velem is így volt. Azért próbáld napközben is oldalra kifektetni a pocakodat, az időlegesen segít!
A dokibácsink, amikor erre panaszkodtam neki csak annyit mondott, hogy lesz ez még rosszabb is, jobb ha hozzászokok! Igaza volt, ahogy nő a gyerek, egyre jobbakat tud feszíteni, de addigra valahogy már könnyebb elviselni!
Nem mindenkinél fordul elő, függ a baba tapadásától, helyzetétől. Ezek szerint neked is elég fent van a méhed teteje. Vannak szerencsések, akiknek végig lent marad a gyerek, azok nem tudják miről beszélünk :o)
A hátadat pedig masszíroztasd a pároddal!

Kati 38

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Nemrég írtam, hogy egy barátnőm miatt be-benézek a Dévais topikba, és mit látok ott:

"Megszületett Szani kisfia!!!!!!!
20 perce kaptam Anitától a követező sms-t:

Örömmel értesítünk, hogy október 8-án 23 órakor megszületett Zeke András János 2250 grammal, 45 cm-rel. Baba és mama jól vannak. "

Nagyon GRATULÁLOK és SOK BOLDOGSÁGOT nekik!!! KépKépKép
myra

Kati
Köszi, akkor tulajdonképpen megnyugodtam. Kép Legalább nem kóros Kép És tényleg, a méhem feljebb van 5 cm-el a szokásosnál.

22+5

Kép
otyka

Tali!
Szeretettel várok mindenkit szerdán (azaz október 12-én) 13 órától fürdetésig egy össznépi palacsintázós babázásra! Kép
Odaát a babás topikból jópáran leszünk, ha van kedvetek (és esetleg szeretnétek kicsit edződni Kép), nézzetek be Ti is!
(Pontos cím, útvonal mail-ben, írj a calliope@index.hu -ra!)

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!!

Otyka!
Nekem nem fáj. Még. De remélem, neked is hamar elmúlik, vagy csillapodik. A masszázs tényleg segít egy kicsit. Kérd meg a párod.

Cas!
De jó, egyszer én is megyek, csak sajna dolgozok még.

Szilpa
24+3

Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület

Sziasztok

Túl vagyok egy kellemes éjszakán. Este 11-kor arra ébredtem, hogy görcsöl a hasam. Reggel 6-ig nem bírtam eldönteni, hogy jósolgatok, vagy szülni megyünk. Az volt a menetrend, hogy kb 2 óra alatt felment 5 perces fájásokra, aztán fél óra szünet, majd kezdődött újra. Azt gondoltam a babóka is elfáradt az éjszakai menettől, hát nem Kép
2 óra alvás után reggel 8 óta eszeveszetten kepeszt, amiből azt gondolom, hogy jól van.
Számomra ezek szerint még ez sem lesz könnyű. Még szerencse, hogy nem rohantunk a kórházba, szépen hazaküldtek volna.

Odex, van valami jelentősége nov. 4-nek, vagy csak megtetszett az a nap?

Szaninak nagy GRATULÁCIÓ! Várjuk majd a beszámolót.

Cas, jó lenne a tali, de már nem érzek magamban kellő erőt, majd legközelebb babástul :o)
Azért mindenkinek jó szórakozást kívánok!

Kati 38+1

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Sziasztok!

Myra!
A barátnődnek Szaninak nagyon Gratulálok!!!!!!!!

Zkatica!!
Húúúúú. Mindenképpen szólj/üzenj, ha van valami!! Epekedve várjuk a híreket.

Képzeljétek egy barátnőm pénteken szűlte meg a Margitban a kislányát, Boglárkát. 52cm, 3200g. Mindketten jól vannak.

Szilpa
24+4

Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület

Szaninak nagy gratula, sok boldogságot, és jó egészséget nekik! Kép

Kati!
Húúú, akkor kezdenek nálatok is igazán izgalmassá válni a napok... Kép Izgulok értetek, de ha tudsz akkor azért gyere még, és számolj be mi újság veletek.... Kép
Nov.4. több szempontból is jó volna: 1. már nem október (nem nagyon szeretem ezt a hónapot), 2. már halottak napja után van, 3. hétvégére esik, és így páromnak sem nagyon kell utána elkéreckedni az új munkahelyéről, 4. szeretem a páros számokat, 5. a cukor miatt nem szeretném ha befektetnének kórházba, és megindítanák a szülést.... Kép Kép Hát csak ennyi szól az a nap mellett.... De ha 5-én jön, akkor sem haragszom meg... Kép

Odex
35+4

Aisa és Hajni
odex

Sziasztok!

Én most kb. 7 hetes terhes vagyok, szóval holnap megyek először dokihoz a Lévárdihoz. Nála szültem az első két gyerekemet is. Az érdekelne, hogy milyen változások vannak a terhesgondozás terén. És még egy, tudja valaki, hogy mennyibe kerül most egy vizsgálat a Bécsi úti rendelőben.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
dora

Odex
Ha nem indokolt akkor nem fektetnek és nem indítják meg a szülést. Ezt akkor szokták, ha a baba nagyobb a "megengedetnél", vagy ha kisebb. Ezért szokták a cukrosoknak még alaposabban csinálni az ultrahangot, nehogy elérjen a köldökzsinór és kevesebb táplálékot kapjon a baba.
Én pont a 38+0 szültem Kép
Nem vártam meg a végét. Előtte semmi bajom nem volt, semmi előjele nem volt. Egyszercsak éjszaka elkezdett szivárogni a magzatvíz.
hmmc

Szani,
Ezer gratula. Meg ne feledkezz RólunkKép

Szilpa,
Barátnődnek is!!!!

Katica,
Mindent csak óvatosan. És nagyon figyelj Magadra. Azért még reménykedem, hogy csütörtökön találkozunk. Max. megkérdezem Doki bácsinknál mi a helyzet VeledKépKép (ha bent vagy, akkor utána meglátogatlak, de csak ha nem zavar, ha nincs bent Férjed és egyébként meg unatkoználKép)

Dora,
Terhesgondozással egyáltalán nem vagyok így megelégedve (SÕT). A körzeti védőnőmnek külön mondani kellett, hogy változás volt. És még így is én hivogatom, hogy ellássa a feladatát!!!

Otyka,
Tényleg jó a masszázs. Állítólag van olyan hely, ahol kifejezetten Kismamákra fejlesztettek ki masszázst. Egyébként nekem meg nagyon lent fekszik. Mit ne mondjak már most kellemetlen utazáskor a kanyarodás, zötykölődés...Meg a félóránkénti pisilés!!!

Zseppy (23+1)

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Sziasztok

Odex, akkor én is szurkolok neked a 4. miatt Kép

Dora, itt megtalálod a változásokat:
http://www.freeweb.hu/margitkorhaz/content.php?article.54
A rendelőben 6e a díj.

Zseppy, most szerencsére nyugodtan telt az éjszakám. Ma dolgozom még egyet utoljára a szülés előtt :o) Már csak kettőt kell aludnom csütörtökig, így minden megtörténhet. Ha netalántán nem jelentkezem, akkor szívesen látlak babamutogatóba!

Kati 38+2

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Szani!

Gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek!

Várom én is az élménybeszámolót!

Kriszti
kriszti1

Katica,
Bocs, nem akarok belekotyogni, de vizit és egyéb díjakat csak privátba írjatok egymásnak. Ez egy nyilvános fórum, visszakereshető kihez jársz és mennyiért. Gondolom saját orvosod sem szeretné ezt viszontlátni a net-en, arról már nem is beszélve, hogy ilyen infók miatt már egy internetes weboldallal még anno, ha emlékszel rá hatalmas nagy cirkusz volt.

Üdv és jó finiselést!

Kika
kika

Hmmc!
Igen, ma beszéltem én is a szülésznővel, aki azt mondta, hogy a dokin múlik meg azon, hogy a baba mekkora stb., hogy befektetnek-e. De azt is mondta, hogy a kiírt időpont után már nem engedik továbbhordani a babót, akkor mindenféleképpen megindítják a szülést.

Kati!
Rajta leszek, már elkezdtem megbeszélni vele a dolgokat! Kép Remélem, hallgat anyukára! Kép
Azóta nem éreztél semmi fájás-féleséget???

Ma voltam cukorellenőrzésen,annak holnap lesz eredménye. Uh-n is voltam, szerencsére nem túl nagy a babó (a cukor miatt), most kb. 2,5 kg körül van, ctg is rendben volt teljesen... Kép

Odex
35+5

Aisa és Hajni
odex

Odex
Cukros babát 1 nappal sem lehet tovább a pociban tartani, nekem ezt mondta a dokim. Úgyhogy a kiscsaj még túl is teljesítette a sietést Kép.
hmmc

Sziasztok

Kika köszi a figyelmeztetést. Remélem evvel a közléssel még nem vétettem nagyot, hiszen a rendelő várójában ki van írva.

Odex, én úgy emlékszem, hogy amikor befektettek egy napra kivizsgálni, minden eredményed jó volt. Ennek ellenére cukrosnak tartanak?

Most éjjel megint volt pár óra anyuka riogatás, de utána mindketten aludtunk :o) Már tényleg nem tudom, hogy mikor akar kijönni :o) Már próbálom csalogatni is, hogy ha kijösz kislányom kapsz sok-sok meglepetést, hátha erre jobban hallgat Kép

Kati 38+3

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Katica
Bármilyen "gonoszul" is hangzik, de élvezzétek ki amíg csend van! KépKépKép
Addig menjetek csavarogni a pároddal, amíg még van rá lehetőségetek, aztán egy pár hétig úgyse lehet! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Hmmc!
Nekem is azt mondták, hogy legkésőbb a kiírás napján megindítják a szülést. De én szeretném ha magától indulna be a dolog...

Kati!
Igen, ettől függetlenül is cukrosként kezelnek. A diétát azóta is tartanom kell sajnos. Gondolom nem merik azt megkockáztatni, hogy nem diétázom, és felmegy a cukrom. Ez nem jó se nekem, se a babának. Meg elvileg szülés után is min. 4 hétig tartani kell majd, és a 6 hetes kontroll előtt lesz megint ellenőrzés. Csak abban reménykedem, hogy nem marad meg majd a cukor nálam se...

Nekem ma nagyon csöndben van a babó! Tegnap végigdolgozta odabent a napot, kivéve azt a negyed órát, amit a ctg-n ültünk. Bele is kellett sípolni a fülecskéjébe, hogy produkáljon valamit! Kép De még így sem vitte túlzásba, de ahogy kijöttem a szobából, máris beindult a drága Kép

Odex
35+6

Aisa és Hajni
odex

Kati,
Remélem holnap akkor találkozunk. Most voltam védőnéninél. eddig összesen 4,5 kilót híztam. Remélem ez a tendencia marad továbbra is (6 hetente 2 kiló)...

Vettem Thai-chi kazettát, még ma megnézem, hogy mennyire végezhető, aztán holnap ki is próbálom... Meg holnap megnézem a kórházi terhes torna időpontjait...

Cas,
Szeretnék menni, de úgy köhögök, mintha megfulladnék. Párom javasolta inkább ne menjek, mert Rátok hozom a szívbajt!!! Érezzétek jl magatokat!

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Melyik orvoshoz érdemes járni?
baba3

Sziasztok!

Szaninak én is gratulálok és sok boldogságot kíánok!

Baba3
szia! az attól függ! pl. neked mik az elvárásaid. Elég röviden és tömören fogalmaztál sok minden nem derül ki belőle és rólad sem. A Margitban elég széles a "paletta". Az itt levő kismamák és a másikon levő anyukák mindenki meg van elégedve a saját orvosával, így nehéz jó orvost ajánlani. Hisz mind jóKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm

Zseppy
Kukkants be a másik topicba, ott meglátod, miről maradtál le! Kép
Na azért ne sajnáld, majd legközelebb eljösztök! Lesz még ilyen jó kis tali, magunkat ismerve! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok

Még mindig egyben, így azt hiszem semmi nem ment meg a mai ctg+doki adagomtól :o)
Szerencsére nyugodtan telt az éjszakánk, végre tudtam pihizni. Zseppy, majd kereslek a kórházban!

Odex, én is mindig izgulok egy kicsit, hogy pont a ctg-n nem fog mozogni, de nem szereti azt az övet, amit rászorítanak a pocimra, így nincs gond a mozgásával :o)

Cas, majd én is megsasolom a buli képeket Kép

Kati 38+4

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Kati,
Barna felső lesz rajtam. De szerintem még lehet én is megismerlek (megnéztem a honlapodatKép)

Zseppy (23+4)

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Zseppy, Kati
Találkoztatok? Kép

Kép
otyka

Sziasztok!

Baba3! Szia.

Zseppy!
ha megnézetd a kórházi torna időpontjait, légyszi oszd meg velem is!! Nekem is kéne mennem, mert elég lusta vagyok magamtól itthon tornázni, meg igazán helyem sincs (hihi... van mire fogni). De ha te mész, akkor mejd én is mennék veled. Egyenlőre még dolgozom, de remélem már nem sokáig. Viszont az tuti, h munkaidőben csinálják. Utána mehetnénk együtt, ha nem gáz. Egyedül nem akaródzik neki indulni sem.

Kati!
Megvolt a randi a ctg-vel??? Miről árulkodik??? Nem akar babó kibújni még?

Szilpa
25!!!!!!!!!! :-)))))

Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület

Kati!
Mi újság??? Bent maradt még pocaklakó??

Én holnap megyek be megint ctg-re, mert jóval kevesebbet mozog a babó már két napja. Kép És a pocakom is olyan fura, olyan puha a felső része. Aggódom, hogy mi lehet, ma hívtam a dokit, és mondta, hogy akkor holnap csináljunk megint egy ctg-t. Remélem, minden rendben lesz.

Mondanom sem kell, hogy a cukrom most nem lett jó. Az éhgyomri érték az rendben van, viszont az étkezés utáni 1 tizeddel magasabb az elfogadhatónál! Kép Úgyhogy jövő héten csinálnak megint egy ismétlést... Kép
Nem mondhatom, hogy ez a legjobb hetem... Kép

Otyka!
Mi újság veled, minden rendben??

Odex
36

Aisa és Hajni
odex

Sziasztok

Kati,olyan sokat gondolok Rátok!!!
Remélem minden rendben.

Odex, biztos minden ok lesz, gondolok Rátok is!

Én jól jártam, valahogy összeszedtem egy jó kis ideggyulladsást a gerincem alsó részén, szó szerint nem tudok járni, a jobb lábamat fel se bírom emelni, csak húzom magam után mint egy sánta kutya, és közben pokolian szenvedek!Kétszer bent is voltam a margitban,de sajnos nem láttam ismerős arcokat.

Eszti
eszti2

Odex
Ne aggodj biztos jo lesz minden. Mikor mesz? Hanyra? Utana azonnal írjál!!! A cukorral sem lesz gond.

Velem minden oke, bár két napja nem igen mozog a gyerkőc, csak este meg reggel jelez, h még itt van. Kép Valószinüleg a hideg miatt. Mert most h befűtöttem a szobába (igazi fűtésünk még mindig nincs) elkezdett mocorogni Kép

Kati
Mi volt ctg-n??

pussz
23+2

Kép
otyka

Odex
Hogy fent puhának érzed a hasad, az attól is lehet, hogy leszállt a pocakod, ami nem meglepő, hiszen finiselsz. Egyszerűen (valószínűleg) lassan készülődtök a szülésre. Szóval ne ijedj meg, remélhetőleg minden oké veletek! Kép
Tudom hogy fura érzés, főleg ha gyorsan történik, nekem is 1-2 nap volt, jól szét is repedezett a pocakom alul. Kép
(Próbáld a tenyeredet rásimítani a pocakod alá - ahol eddig még simán volt 1 tenyérnyi hely, lehet, hogy szinte semmi nincs.)
A cukorhoz kitartást!

Eszti
Te jó ég! HOgy tudod így ellátni a kislányodat? (Anna ugye?) Ugye van vmi segítséged?!

Kép
Kép
Kép
cas

Odex
Nekem is volt ilyen, de én ki tudtam könyörögni, hogy ne kelljen befeküdnöm. Ez azért van, mert keveset vacsizol és a reggeli a vérvétel után "bomba"-ként hat a reggeli és nem tudod olyan gyorsan lebontani, mint normális esetben. Szerintem este 9-kor egyél meg egy fél zsemlét, vagy egy banánt.
Ne aggódj, minden rendben lesz!!!!!
hmmc

Sziasztok!
Köszi a törődést, jól esnek ezek a szavak. Kép Most már nem aggódom annyira, mert este és hajnalban elég sokat mozgott a gyerkőc, de most már elmegyek a ctg-re.
Azt nem vettem észre, hogy leszállt volna a hasam, páromat is kérdeztem, hogy ő hogyan látja, de ő is azt mondja, hogy még ugyanolyan mint eddig volt.
Hmmc! Elvileg nem kell befeküdnöm nekem sem a kórházba, csak jövő héten megcsinálják megint a reggeli ellenőrzést. A szülésznő is azt mondta, hogy a reggeliből kell elvennem 10 gr ch-t, és azt a pótvacsihoz hozzátenni. Remélem, így már be fog állni.
Otyka, ma fél egyre megyek, utána jelentkezem majd. Örülök, hogy veled minden rendben. Kép
Eszti! Hát nem irigyellek, nehéz lehet így otthon egy pici gyerkőccel, remélem, mihamarabb meggyógyulsz! Kép

Én meg most kezdek benáthásodni, éjjel arra ébredtem, hogy fáj a torkom, most meg már az orrom is folyik, és prüszkölök. Hát ez hiányzott még nagyon.... Kép

Na, szép napot, majd jelentkezem!

Odex
36+1

Aisa és Hajni
odex

Odex
Vicces, én is ma reggelre lettem náthás. Tegnap még semmi bajom nem volt. Ma reggelre, meg be vagyok rekedve és folyik az orrom Kép

pussz
23+3

Kép
otyka

Sziasztok

Igen, még mindig egyben, és sajnos egyenlőre semmi jele a dokibácsim szerint, hogy kifelé igyekezne. Mozgásai még mindig megdöbbentették a ctg-s szülésznőt és a dokimat egyaránt, de sajna nem nyílunk és nem rövidülünk. Úgy látszik nagyon szeret a pocakomban Kép

Zseppyvel szerencsésen találkoztunk és beszélgettünk. Kiderült, hogy hasonló a hobbynk, ő is szeret üveget festegetni. Kicsi a világ Kép)

Odex, nekem is bepuhul reggelre a hasam felső része, ez teljesen normális, kifelé tart a baba, ne izgulj! Tegnap 5-en voltunk kismamák a ctg előtt, mind ugyanahoz az orvoshoz járunk. Volt nagy nevetés, amikor ő is bejött a folyosóra és meglátott minket. Szóval mindannyian kb 1 héten belül vagyunk kiírva. Rajtam kívül mindenkinek megrövidült a méhszája, viszont a ctg-jük nem mutatott hatalmas babamozgásokat. Egyiküknek sem mozog már sokat a porontyuk, de szerencsére mindenkijé egészséges. Szóval a babamozgástól még minden rendben lehet!

Eszti, sajnálom, hogy beteg vagy. Az ideggyuszi szörnyű tud lenni. Próbáld melegen tartani a derekad, mert most már jön a hideg! Pihentesd sokat, ne terheld a lában fölöslegesen. Remélem hamar meggyógyulsz!

Otyka, lehet, hogy még a jövő héten is talizunk? Neked majd most kell jönnöd dokihoz ugye?

Kati 38+5

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?