Új privát üzeneted érkezett!

Navikám: úgy-úgy.... ahogy mondod...!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Navi,
igen, már kevesebb mint 3 hónap. :shock: :oops: olyan felfoghatatlan nekem még most is...

Oroszlán,
kissé megkésve válaszolok bocs.
szóval mi szeretnénk köldökzsinór vért, de fogalmunk sincs kinél hogyan... lehet ma rákérdezek Sz. ügynöknél hogy tud-e valami támpontot adni. ezek szerint ti is gondolkodtok rajta?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok

Judit, holnap du-n megyünk. :) Úgy emlékszem, h Ti is, ugye?

Navi, Zorka tündéri! :D
Vendég

Sziasztok!!!!

Megjöttem a BMC-ből!!!
Nálunk megint újratervezés van!!!
Még mindig nagyok a petefészkeim,ezért fogamzásgátlót kaptam,majd csak a következő ciklusba lesz a beültetés!Őszinte legyek mindenre gondoltam csak arra nem,hogy fogamzásgátlót kell szedjek.Volt is nagy pofára esés.
Gondolom semmi sem történik véletlenül,legalább most Én is részt veszek a ház vásárba.
Ez van,ezt kell szeretni.!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Andi, pont a minap töltöttem le Marley meg ént. most kezdem el nézni :)
ann74

Zsuzska, nagyon sajnálom.
franci

Óh Drága Zsuzska.... ez a legszarabb a magunkfajtának, amikor fogigátlót kell szedni azért, hogy babád lehessen.... Hú emlékszem, nekem ezt lelkileg volt nehéz helyre tennem, ne nevess ki, de az első szemeket pityeregve vettem be, akkora kettősség volt bennem...

DE!!!!!!!!! Lebegjen az a szemed előtt, hogy fogigátlóval időben lesz majd az ún. megvonásos vérzés... (ráadásul nem is olyan intenzív, mint egy rendes mensi)... és utána már tényleg kapjátok vissza a babákat!!!
És tényleg, ki tudja, biztos a sors keze, hogy a házvásárlásnál valamiért ott kell lenned!! :shock: :shock:

Ann: Nagyon egyhúron pendülünk akkor.... zsepit mindenesetre készíts oda majd Magad mellé.... :wink:

andrea-1

Zsuzska, sajnálom a fogigátlót, én is legelőször meglepődtem, h szedni kell, de ezzel hamarabb rendbejösz!

Felcsigáztatok ezzel a filmmel! :D Mindjárt utánanézek.. :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok,

Drága Zsuzskám, annyira sajnálom ezt a fogamzásgátló dolgot, ez biztos nagyon nehéz lehet meg hát az sem jó hír, hogy még mindig nagyok a petefészkeid. Téged aztán tényleg nagyon túlstimuláltak. Én még soha életemben nem szedtem fogigátlót, nem is tudom mi lenne velem ha szedni kellene, biztos úgy lennék vele mint Andi, tuti elsírnám magam én is. De Te olyan erős csaj vagy és tudom, hogy nem történik ez véletlenül Veletek, meglesznek a ház papírjai, megveszitek elkezditek megtervezni az átalakítást megnyugszol, hogy a Tiétek a ház és már nem viszi el senki és a köv ciklusban meglesznek a babák is. Kitartás, azzal a sok teendővel amit soroltál hamar elfog telni és így haza tudsz menni, próbáld a jó oldalát nézni. Nagyon szorítok Nektek.
pannik
Budapest

Franci mi van a hsg-vel? Hogy döntöttetek végül ???
pannik
Budapest

Pannik ! Mindjárt holnap!!!!!!!
Tesztelsz??

Üdv!
Andi
kisborso

Pannik, Újvári azt mondta most inkább ne. Majd ha megjön, kb egy hónap múlva itt lesz mary.
Ha már itt vagy, a zumbára mi kell? Valami naci és póló + tornacipő. Más nem kellett?
Holnapra nagyon drukkolok!!!! Valakinek üzensz?
franci

Csajok!!!
Nagyon nagyon köszönöm a vigasztalást,annyira aranyosak vagytok!!!! Bekapdosom azokat a vacak bogyokat,majd ihaj-tyuhaj lesz a végeredmény!!!Ezek vagyunk Mi,minden faszsággal meg kell szenvedjünk.Percrő-percre változik minden,úgy hogy megint ÚJRATERVEZÉS!!!!!

Pannik:
Holnapra nektek egy kalappal!!!!Tesztelsz?

Navi:
Zorka tüneményes!!!!!

Kisborsó:
Ma kerestelek,akkor ezért nem találtalak meg!!!
Gratula a petezsákhoz,akkor anyukádnak meg lesz a tervezett ajándék!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

navi: Zorka nagyon édes.
vicky79
Budapest III. kerület

Nem tesztelek, nincs is itthon teszt
Igen már végre eltelt ez az idő, a tegnapi napig nagyon könnyű volt és természetes minden, csak tegnap kezdtek a fejemben meg a gyomromban jelentkezni az aggódás tünetei és gyorsan elővettem a Titkot és beleolvastam és megtaláltam azt a papírt benne amire első olvasáskor felírtam, hogy mi az amiért hálás vagyok és mi az amit szeretnék, ott van leírva, hogy még ebben az évben egy fiam és egy lányom születik decemberben egészségesen. Na ettől megnyugodtam tegnap. Ma megint eddig minden ok volt, most elmetem pisilni és a crinon darabka ami kijött egy kicsit rózsaszínes, nagyon halványan alig észrevehetően de azért el van színeződve, a torkomba ugrott a szívem mondjátok mi ez????????? meg fog jönni??? elájulok mindjárt.

még előtte visszaolvastam mindjárt reagálok csak egy kicsit megnyugszom, volt már valakinek ilyen crinon elszíneződés és sikeres beültetés????
pannik
Budapest

Zsuzska,
nekem anno életem első stimuja lett leállítva 7 tüszővel inszem előtt, szintén fogigátlót kaptam...akkor ott a lépcsőn bőgve fogadkoztam, hogy én ide többé a lábamat be nem teszem, gyereket szeretnék, nem fogigátlót amit életemben nem szedtem...aztán persze lett még egy inszem, és három lombik mire mosolyogva jöhettem le ugyanazon a lépcsőn...most azt mondom, megérte, bármi áron :wink:
Házvásárlással ügyesen!

Navi,
Zorka még mindig (vagy inkább egyre jobban) tiszta anyja! Nagyon kis helyes, nekem is a rózsaszín álom a kedvenc képem!

Zsu,
na ebből is látszik milyen bamba vagyok ma :oops:
naná hogy holnapra gondoltam, mi is akkor megyünk!

Kép
judit0713

Pannik,
no para!!!
A crinone összevissza tud szineződni baba mellett is. Nekem zinte végig rózsaszínes, narancssárgás beütése volt, és már 25 hetes vagyok!
És emlékszem valakinek (talán Ancsi) még feketés darabkák is voltak benne, és naki is jó nagy már a baba a pociban!
Szóval NEM fog megjönni, hiszen babá(ka)t vársz :wink:

Kép
judit0713

Franci, zumbára ahogy írod egy kényelmes póló, tornanaci és egy tornacipő, de van aki cipő nélkül zokniban nyomja mert a tornacipő a táncos részeknél kicsit fura. én próbáltam így is úgy is végül is meg lehet szokni cipőben

Üzenni Zsuzskának tudok, ha net közelben lesz, neki van egyedül a száma meg a Csucsunak a száma is megvan, de Őt nem zavarnám most ezzel
Ha valakit még érdekel és adtok telszámot akkor szívesen üzenek persze :)

és akkor a reakcióim a teljesség igénye nélkül csak néhány:

Visszaolvastam és igyekeztem higgadt maradni, most nem szabad bosszankodnom
de ez a törvényváltozás a terhes táppénzet illetően, ez bicskanyitogató

Ann, közös hányásra való invitálásodat egy feltétellel fogadom el, mégpedig ha nem alkoholtól lesz
a hányós parti hanem a pocakban lakó kisbabák miatt, akkor természetesen ott a helyem mielőbb

Kisborsó, ez nagyszerű hír, nagyon örülök a sikernek és hogy minden rendben van továbbra is, ez nagyon jó

ZsuzsÓ, én megyek pénteken eredmény hírdetés lesz, olyan fél 9 körül fogunk érkezni és ha gondolod találkozhatunk
szívesen megírom a nevem meg ismertető jeleket

Franci, visszaolvastam látom, hogy nem volt hsg. ne aggódj, jobb ez így minthogy valami komplikáció legyen.

Kispatak virágaid gyönyörűek

Béku kocsihoz drukkolok, hogy végül jó vége legyen és megtaláld árban és márkában is amit szeretnél
pannik
Budapest

Judit, köszi, köszi, köszi, köszi nagyon köszi ez most életmentő amit írsz. Igen, igaz, itt vannak és megkapaszkodtak semmi más nem számít, bízok és hiszek benne, reggel is beszélgettem Velük és este is és folyamatosan. Ez a ma délután már hamar eltelik és holnap megerősítést nyer a hitem, hogy várandós vagyok.
pannik
Budapest

Pannik:
Holnap az üzit mindenkép várom,csak az az egy gond,hogy nem leszek net közelben,csak délután és akkor már Te is gépközelben leszel!!!!Gondolom lesz jelentkező a jó hír továbítására!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Terhesek-táppénz: Én azt mondom, hogy ha valakinek olyan a háziorvosa, az az első 15 napra úgy írassa ki magát, mintha ez nem függne össze a terhességgel. Gondolom ez betegszabi és nem tp. Utána meg mehet tp-re a terhesség miatt. Legalábbis én ezt tenném, bár az én dokinénim már akkortól ki akart írni tp-re, mikor a cukrom kiderült. Onnantól még egy hónapig dolgoztam (na jó, meg szabin voltam). A rövidülő méhszájjal már nem engedett, bár a mai eszemmel csak akkortól írattam volna ki magam, mikor elkezdett kinyílni. Tomi szerint lehet, hogyha dolgozni jártam volna pihenés helyett, akkor ez hamarabb következik be. Talán igaza van.
vicky79
Budapest III. kerület

Judit:
A Mi könnyeinkkel még nem találkozott a BMC lépcsője,de csak azért mert már minket a sors megedzett,de nagyon remélem,hogy májusban az öröm kőnnyektől fog elázni.Hatalmas utat járunk be amig elérünk a beültetésig,úgy,hogy csak egy lehetőség van és az az,hogy sikerül.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Pannik, privi ment.
franci

Zsuzska, így is lesz, sikerülni fog és örömkönnyek lesznek, záporozni fognak azok az örömkönnyek :) üzit küldöm holnap amint megtudjuk az eredményt
pannik
Budapest

Franci fogja hozni a jó hírt rólunk holnap, Neki is írni fogok sms.
pannik
Budapest

Zsuzska,
nekem csak azért nem lettek örömkönnyek ott a lépcsőn, mert én már elsírtam itthon őket, amikor előző nap ott volt a teszten a két csík :wink:
De mindegy is hogy hol hullanak, csak örömkönnyek legyenek májusban!!!

Kép
judit0713

Pannik!Drukk holnapra!!!Crinone miatt ne aggódj,mert ahogy Judit is írta,nekem pl.:mintha mákosan jött volna ki!Egyik ismerősömnek meg pl.:rózsaszínesen távozott!...és mind a kettőnk babás lett!

Kép
Kép
missancsi

Breki:
Drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Ancsi, köszi szépen, kicsit megnyugodtam már a Crinon miatt. Éppen csak nagyon halványan volt rózsaszínes de azóta semmi nem történt, minden rendben van.
pannik
Budapest

Kedves Topiklakók!

A Babanet kommentelői között, nyereményjátékunk keretében, a jövő héten egy remek Chicamaca baba és gyerekfüggőágyat sorsolunk ki a Fuggoagy.hu jóvoltából!

Kép

Érdemes hát elmondani a véleményeteket, például arról, hogy szükség van-e napirendre egy baba életében, vagy sem!

Osszátok meg velünk (is), Ti milyen példát szeretnétek mutatni a gyereknek, és mi mindenben változtatok a gyereknevelés során.

Folytatódott Születésnaplónk is: K. már betöltötte a 30. hetet, most Á. naplójába kukkanthattok bele, ha kíváncsiak vagytok, mit él át egy férfiember várandós felesége mellett.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Zsuzska,
a fenébe, de nézzük a jó oldalát. hazamész, megveszitek a házat, kicsit pihiztek, aztán hajrá babuci a következő körben! drukkolok.

Pannik,
iwiwen és facebookon ott vagyok képpel, írok nevet.

Breki,
nagyon drukkolok hogy jó hírekkel gyere.
íme az ígért pocakfotó, 28 hetes. :wink:
bocs, kicsinyíteni nem tudom a képet. :oops:

Kép

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó, jó várom a nevet, nézlek majd valamelyik portálon.

Pocak nagyon szép kis formás :)
pannik
Budapest

Sziasztok!

PAnnik
Jössz holnap a BMC-be?

Én is megyek,mert megjött mary!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!de durván
Csajok!
a 2.napon lehet menni ugye?mivel a 3.nap szombat!!
vikus82

Vikus, de jó, na végre már, jó sokat váratott magára.
Szerintem ilyen esetben a második napon kell menni, mert hétfő már elég késő lesz.
Az a kérdés, hogy szombaton dolgoznak-e? mert ugye most munkanap lesz a szombat sok helyen, viszont ha jól tudom, ők hétfőn dolgoztak így szerintem szombaton nem lesznek bent és akkor holnap kell menned. Honnan foglak felismerni??? Ja igen, én megyek mindenképpen :D
pannik
Budapest

Zsuzska....teljesen átérzem a szomorúságod...én sem szedtem még sosem fogigátlót, és nehezen tudnám elfogadni...viszont így akkor legalább nem kell vigyázni, meg nézegetni az időpontot, hanem van egy teljesen felszabadult hónapotok, ott és akkor éltek házaséletet, ahol csak akartok!!!Nálunk pl. volt ilyen totál esélytelen hónap, na ki is használtam, fürödtem jó sokat, egyedül is meg Zsoltival is 8) :lol:

Pannik, hajrá holnap, nézegetlek majd titeket mobilon(holnap rendkívüli értekezletünk van, ottleszek jó sokáig...boááá)

Franci, én úgy gondoltam, majd csak 25-én hajnalban tesztelek.már vagy fél éve be van készítve egy clearblue teszt, látni szeretném majd rajta a plusz jelet...
Vendég

Kahlan, én is nagyon drukkolok Neked 25-ére, hogy ott legyen az a jel amire vágysz. Addig is babaragacsokat, kapaszkodás segítőket küldök :)
Feltétlenül írok amint lesz hír, értekezletet ne is mondd, Te már dolgozol? én csak hétfőn megyek nehéz lesz az első nap ennyi szünet után
pannik
Budapest

persze, szerdától mennem kellett...inszemre nem adnak annyi napot mint lombikra,pedig jó lenne...
Vendég

Zsuzsó:
Milyen csini formás pocakod van!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok!!! :D

Alakul ma meló, sok nagyon a tennivaló, de még bírom.
Az öröklési-szerződéses bácsink temetése is megvolt, szerencsére nem egyedül álltam ott, eljöttek páran a házból, volt pityergés, engem nagyon megviselnek ezek a szertartások. A bácsi tartozásait még mindíg nyomozom, már van pár száz rugi, lehet fizetnünk, de most ez sem idegesít, nem is értem mitől bírok ennyire nyugodt lenni, mikor már most is bazira mínuszban van a számlánk a temetés miatt.

A múltkor egy 7-8 éves forma kislány állt előttünk anyukájával a kasszánál a cöböába. Olyan jólnevelt tüneményesféle, egyből kipakolt-bepakolt, anyuci csak fizetett. Nagyon jó volt látni, hogy vannak még ilyen gyerekek, szinte azt se tudta, hogy segítsen mégjobban anyujának. A Zuramra ránéztem és láttam, hogy mosolyog, aztán megszólalt, hogy ő is elbírna egy ilyen kislányt otthonra. :) Hát én is basszus! Kifelé menet el is indult a könnyem, Zuram rámnézett és láttam, hogy nagyon sajnált...
Hát effélék még megesnek velem, pedig én úgy hittem, hogy már naon faca csaj vagyok újra.
Azta 7 + a 8-át, megint nyafizok itt!

Mondok jó hírt is! :) Még mindíg imádjuk egymást a Zurammal, de nagggyon!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Zsuzso: igen, mi gondolkodunk a koldokzsinorver levetelen, meg en sem tudom melyik ceget valasszuk, jovo heten megyunk szemelyes talalkozora. sokan a sejtbank mellett teszik le a voksukat, mondjuk az az egyik legdragabb, de nem minden a penz... majd meglatjuk:) mas: szep a pocakod:)

Beku: remelem ma mindent rendben talalnak Majaval:)

Pannik: neked is szoritok holnapra! orulok hogy megnyugodtal a Crinone-nal kapcsolatban, nekem is volt ilyen elszinezodes a legfurabb arnyalatokban es nem lett semmi gond! csak igy tovabb:)

Zsuzska: ahogy irod, semmi nincs veletlenul, jo hogy tudod/tudjatok a jo oldalat nezni a dolgoknak:)

Vikus: kivetelesen eljen mary:) kalappal holnapra!

Kép
oroszlán

egy pocak foto rolam is:)

Kép

Kép
oroszlán

Ildikók és Henikém!!!
A JóIstenke Éltessen Sokáig Titeket!!! :)

KPN:
Most nézem, hogy mindjárt szülsz :shock: :D , nagyon várom már a csodás babafotókat! :)

Andrea:
Behalok a puncisotoktól, nekem is egyből kibukott a számon, hogy tiszta apja, de azért belőled is van benne! Gyönyörűűűűű!!!! :)

Zsuzsó:
Nagyon szép a pocód! Inzulinnal mizu? Hogy viseled?

Eszter:
Örülök, hogy jó híreker kaptál! :)

Mieza:
Albertes képek fantasztikusak, no meg a pocisak is!!!
A babásakat a fotós ismerősöd követte el? Annyira szép pillanatokat kapott el, gratula neki is! :)

Navi:
Zorka zabálnivaló, annyira széééééééép!!! :)
Jól emlékszem, hogy te nem voltál rózsaszínpárti, vagy csak fullrózsaszín-ellenes? Nagyon jól áll neki!!! :)

Holnapiaknak giga-megadrukkjaim!!! Pannik hajrá!!!+++
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2011.07.31 17:13-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Sajtikám!!! :)
De jó látni! Cuppantom a pofidat!! És Urad mellett én is imádlak!!! :-**********

Zsuzsókám: Hú de nagyon csinos ez a pocak.... :wink: :wink: :wink:

Csajok, mit szólnátok hozzá, ha ez lenne itten a fórum új mensimeghozója?????? Vagy legyen inkább a VUK bevonzónk????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

andrea-1

Sajtiám: elárulod hogy mi van belőlem?????Merén nem látom csak az apját..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andrea:
Broáffbrrrr!!!! Inkább VUK! Abból is a fölnőtt verzsön! :wink: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Egy biztos ez a Konyakosz Sosetosz ritka megszégyenítése a férfi nemnek..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andrea:
Az első képen a mosolya, talán az álla is abból a szögből. Nagyon cukor!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Micsoda becenév!!! :lol: :lol: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Na majd próbálom úgy nézni....de szerintem úgyis Rajót fogom látni Benne...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Köszönöm a dícséretet... :)

Lelkecskéd hogyvan??

andrea-1

Laptető az akciózóké, tesztelőké, beágyazódóké, vizsgálatozóké és Akinek még kell!! :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?