Új privát üzeneted érkezett!

péntek reggel van valakinek jelenése a bmc-ben?

Zsuzska,
neked holnapra drukkok, hogy jó hírek legyenek!

Andikám,
csini vagy a képeken. :-)
kéró még nincs.
hasam óriásit nőtt az elmúlt hetekben!!! mega méretű lett, majd megmutatom.

Breki,
próbálok feltenni majd képet. általában ufo formájú, teljesen asszimetrikus a pocakom. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzsi.bmc 2011.03.16 17:31-kor.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andi:
Meglestem a tegnapi képeiteket és meglepődtem,hogy már ilyen nagy a pocakod!!!! Nagyon-nagyon csinos kismama vagy!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

sziasztok!

bocsánat, hogy így írok, de én is kérhetnék egy csipetnyit 25-ére a zebrához? Nagyon-nagyon szeretném, hogy ott lássam azt a plusz jelet a clearblue teszten...

:P :P

Mieza: Csodás a fotómontázsos klip!! Nagyon szép anyuka vagy!
(Emivel sajnos úgy tűnik, nem sikerült a dolog, mivelünk nagyon barátságos volt, de Padméval végig morogtak egymásra...ez van...Adriék nagyon jófejek, Kaplony meg egy tünemény!)

Ann,Pannik, nagy zebrahegyek Nektek, Pannik, jól emlkszem, hogy pénteken jóhíreket kapsz?

:D :D

Vikus, odaküldöm neked méryt, jó?
Zsuzska, hú, kitartás...forró fürdő, lazulás nem segít ilyenkor?
Vendég

Zsuzsi, pénteken Pannik megy.

Hétfőn megy valaki?

Andi olyan jók lettek a képek, én is lájkoltam ám egyet:))))

Zsu, ez az új táppénzes téma nagyon durva bakker. Jól elszaladt velük is a ló, bár tőlük sem vártam sokat, Andi véleménye mellett én is azon vagyok, hogy most ha bekapcsolom a híradót akkor tőlük legalább nem hányok, csak hányingerem van.

Zsuzska, kitartás, remélem nem kínoz sokáig ez a kegyetlen Mary.Jaj, laptetürészt kösziiii!

Vikus, neked most akkor nem jött ma meg normálisan?
ann74

Kahlan!
Köszi!!!!várom!
vikus82

Zsuzsókám: Nem véletlen mondom, hogy ez a banda se különb a másik gennyedékeknél ... az összessel rettenet rondát tudnék művelni hidd el!!!... ...csak az a baj, hogy annyit kapnék értük mint egy rendes emberért..... :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
De próbáljd meg kevésbé felhúzni Magad rajtuk... :shock: :shock: :shock: Végülis mi már a betegszabi részén eleve túl vagyunk... a táppénz része Téged meg még 1 hónapig értint.... Bár tudom, minden fillér érezhető!!!
Mondjuk akit eztuán fog majd - teljes egészében - érinteni, annak kurva nagy érvágás lesz, ha elfogadják, az biztos! :( :( :( :( :(
Lényeg az, hogy Magyar Köztársaság helyett Magyarország legyen, meg Elvis Presley díszpolgár legyen és teret nevezzünk el róla ... hogy a k...a...-t...b... nák meg! :(
Pocakodra nagyon kíváncsi vagyok ám!!! :wink:

Zsuzska: Na ennek a Mérinek tényleg sürgős volt.... viszont akkor ennyivel hamarabb kezdtek!!! Remélem mindent rendben találnak holnap odabent!!
Ahogy Zsuzsó is mondta, az én hasam is az utóbbi hetekben lett ekkora... :shock: :shock: :shock: :shock: Full kisgömbőc effektus nehézkesnek is érzem ám már .... de ugye 1,5 kiló felettre saccolták a 4d-n is a gyerkőcöt, szóval ezt már leplezni nem is lehetne.... (mondjuk szűk felsőben, mint ami tegnap is volt rajtam még látványosabb a helyzet... :lol: :lol: )

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Csajok akinek felesleges rókája van, küldhet nekem, szívesen fogadom. :)
ann74

Ann: Láttam, hogy lájkoltad! :)
Amúgy nem akarok károgni, de lassan ezektől is hányi fogunk ám.... Bár bízom benne, hogy Te a MÁSÉRT fogsz inkább hányni!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Engem ma megint - ahogy rendesen szokott - kerülget a róka (bár most csak kerülget) de szólok Neki húzzon át Hozzád!!! :)

andrea-1

rókakomát én is várom!!!(ez mekkora abszurdság...)
Vendég

Ja. Micsoda boldogságos idilli kép lenne: Kahlan, Pannik, Ann karöltve rókázik...
ann74

Andi, Ann,
én ettől a bandától jobban hányok mint az előzőtől. szerintem diktatúrát csinálnak egy volt jogállamból. :-(
még annyi hogy közben elfogadta az országgyűlés ezt az agyrémet! :evil: :evil:

"A javaslat eredményeként, aki most havi bruttó 260 ezer forintnál többet keres, beteg lesz, táppénzre írja ki orvosa, az egy hónapra legfeljebb 156 ezer forint táppénzt kaphat. Ebből még adót és járulékot is kell fizetni, a bérhez hasonlóan. Az eddigi szabályok a havi 520 ezer forintot keresőknél húzták meg a táppénz felső határát (az ő keresetük 60 százaléka érte el a minimálbér négyszeresét)."

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

lányok, ez a tömeges rókázás! :-) :-D
mindenesetre kívánom hogy összejöjjön a csapatnak! :lol: :lol: :lol:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó ez nagyon durva! Hányok én is ettől az egésztől! De ugye ez kellett az embereknek! :twisted: Én a magánnyugdíjnál is kiakadtam, hogy először a pénztáraknak el kell utalniuk a kormánynak az összes pénzt, beleértve a hozamokat is, amihez tuljadonképp semmi közük sincs, és majd visszautalják a hozamokat, és csak ezután lesz kifizetés az akkori árfolyam szerint! Ez kb. évvége felé lesz. Gondolom addigra jól lerontják a ft-ot és alig kapunk valamit.
Bocs az off-ért!

Pocakfotódat várom én is! :wink:
Vendég

A hányásban én is részt szeretnék venni! :lol:
Vendég

zsu: Ja, és addig nekik kamatozik. Nem tudom egyébként mennyivel kéne többet kifizetnie a tb-nek, ha mondjuk megszül az ember korábban? Miért nem éri meg a tényleg veszélyeztetett terheseket otthon tartani? Olcsóbb egy 28 hétre született babát hónapokig lélegeztetni, ápolgatni, utána éveken keresztül dolgozni azért, hogy egészséges adófizető lehessen belőle. Hát gratulálok az új kormánynak. Politizálás befejezve.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Tutira nem emlékeztek rám, mert réges régen írtam csak és keveset. Nagyon kedvesek vagytok hogy mindig invitáltok, de annyira sokat írtok hogy számomra lehetetlenség követni, és galibát nem szeretnék abból, hogy nem mindig tudok reagálni. tudom olcsó kifogás, de volt már rossz tapasztalatom ez ügyben sajnos.....

Amúgy nagyon nagyon jó kis csapat vagytok, gratulálok hozzá! Nagyon kevés ilyen csapat van! Büszkék lehettek nagyon! jó olvasni a bátorításokat, szurkokat és mindent az égegyadta világon. Nagyon szellemessen tud némelyikőtök írni, öröm olvasni még akkor is ha sz@r napja van az ember jányának. :wink: :D

Mikor soraitokat olvasom Veletek együtt örülök és sírok is....

Zugból előlépve lenne most kérdésem, ami eléggé intim és ciki is...
:oops: Szóval nekem most megjött, persze norcoluttal, mert a novemberi sikertelen inszem után nem volt piros mensim csak barna meg rózsaszín...Már azt hittem a csoda minket is elért, de tévedtem, így pénteken jelenésem van BMC-ben a 2. inszem ügyében.
Na szóval, mikor uhura mentek, hogy oldjátok meg az öltözőből az uhus "székig" való eljutást, hogy ne legyen gáz?
Novemberben is olyan sután és cikin éreztem magam.... :lol:
A másik, hogy spermavizsinek mennyi a "szavatossági ideje"? Mert ugye novemberben volt inszem és talán októberi a vizsi, meg ugye az inszem előtti.....
Nagyon remélem hogy emiatt nem csúszunk, mert így is úgy volt hogy januárban lesz a 2. inszem, de ugye ember tervez PCOS+IR+pm alulműködés végez.... :evil:

A válasz jöhet priviben is.

Előre is köszönöm a segítséget!

hajni...
Budaörs

Franci
Sajnálom a HSG-t, jobb lett volna túl lenni rajta…

Béku
Igen, ő volt a biológusotok.
Hanna baba lett, 54 centi, és 4 kiló, bár gondolom kerekített az apa :)
És jó nagy haja van.
Babakocsi ügyben valami fejlemény?
Sajnálom, hogy nem volt jó a szám, a garanciajegyről írtam :(
A honlap sem működött?

Andi
Na én anno október 23.-án az esküvői képeink miatt aggódtam, a fotósunk fotóriporter volt és persze kint volt végig az eseményeken, ezért nem tudott foglalkozni a képeinkkel :)
Nektek elég durva lehetett, a tévében is félelmetes volt.

Judit
Gratulálok anyukádék lakásához, nagyon jól hangzik!

zsuzsó
Hú, én most nagyon felhúztam magam!!!
Hát persze, hogy május 1-től lennék táppénzen, az persze nem számít, hogy szinte végigdolgozom a terhességem, meg persze az adóm azért jó volt… Amióta dolgozom, végig be voltam jelentve, ez meg kevesebb, mint a fizum fele!!! Komolyan, neki fogok állni adót csalni, ebben az országban nem éri meg tisztességesnek lenni!
Alig fogok pénzt kapni, fasza lesz így hitelt fizetni :(
Majd kérünk pocakképet!
Nektek már van nevetek?

zsuzska
Görcsöket sajnálom, nem segít semmi gyógyszer? Vagy pálinka? :)

kahlan
Drukkolok a zebrákhoz!!!

Ann
Az én rókámat is viheted :)

Kép Kép
estrella22

Vicky, szégyelljék magukat! :twisted:

Hajni, én mindig tampon+betéttel mentem, amint bejelentkeztem, mentem wc-re, kivettem a tampont.Amikor behívtak, akkor a bugyit magamon hagytam és az uh előtt vettem le, így nem volt semmi gond.Nedves törlő is mindig volt nálam.
A spermavizsgálatot nem tudom pontosan, talán fél év.
Vendég

Hahó Lányok!

Most csak gyorsolvasás volt, mert nagyon fáradt vagyok.

Mieza: benned fotóművész veszett el az anyu szerep mellett? Meseszép, tündéri, isteni, lehet még fokozni?

Lili baba: szépséges, nagyon értelmes, sokra fogja még vinni!

Andi: rózsáid szépek, akkor most mit tegyek a minirózsámmal?
Reggelre meglepett a liliom, éjjel 2 virág kinyilt, holnapra másik 3 várható. Elköltözött az orchikhoz, mert annyira illatos, amugy meseszép. Lesz fotó!
Hm a szidással egyetértek, Vuk mindegyik verzióra - egy a baj, vajon ki lenne helyettük?
Sajnálom ezt a táppénz mizériát, de nem tudom, ez nagyon sok embert érint?? Mindenkire vonatkozik? Nagyon általános bruttó 260 felett keresni? Hm én ettől nagyon messze vagyok. Amugy meg aki brutto 500 vagy 1 milla felett keres, szóval szép SZJA-t kap ám (néha több 100-ezret) - mig ezt ki fizeti? A pórnép alacsony és csökkentett fizetéssel - bruttó 300 ezer alatt mindenkinek csökkent, akinek nincs gyereke (minimálbéres alkalmazottak még a gyerekek után sem tudják felvenni az adókedvezményt, mert nincs miből, nincs mit visszaigényelni és és kevesebbet is kapnak - csökkent az adójóváírás is)

Nagyon felháborító, hogy a terhességi betegszabadságot törlik, mire fel? Nem az anyukát, hanem a munkáltatót kell támogatni??

Holnap jövök
üdv kispatak
Vendég

Ann: nem teljesen értek egyet,én az első perctől,meg már azelőttől hányok ettől az egész bagázstól.... mármint a Zemberektől..........
azóta minden lépésük,még lélegzetvételük is csak megerősít engem ebben......

Estrella: no para,a honlapon már jó szám van,azt majd írd ki magadnak,ha egyszer szükség lesz rá,a garanciajegyes szám nem létező..... :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Deeeee,így is továbbirányítottak minket a babaszafaris oldalra,nekik pedig emailt kell írni,és ha úgy döntenek,válaszolnak egyszer....
Vendég

Sziasztok!

Tegnap bementem uh-ra.
7.65 m petezsák, következő uh 2 hét múlva.

visszaolvasok. remélem jól vagytok.
Zsuzsi Panni gondolok Rátok:-)

Üdv!
Andi
kisborso

Sziasztok!

Nnnna, a tegnap esti válaszolgatásom elmaradt, úgy felhúztam magam ezen a táppénz dolgon :twisted:

DE! Zsuzsó, Estrella,
ha jól érteémezem, akkor ha mondjuk április 29-től (az az utolsó péntek) vagyok keresőképtelen, akkor rám még nem vonatkozik ez a szabály???
Az indexen ezt olvastam:
"Mindkét rendelkezést az április 30. után bekövetkező keresőképtelenség esetén kell alkalmazni."
Mert akkor ugye érdemes, aki csak teheti, ezt kijátszva április végén elmenni betegnek azt csá!
Úgyis május 1-től lettem volna én is tp-n, mint Estrella, de akkor pár nap ide vagy oda, ha azt a pénzem bánná, nem mindegy!

Nnna és akkor a válaszok, már amennyire emlékszem még az irományokra:

Zsuzsókám,
ide azt a bizonyos pocakképet!!! (bár én reklamálok, mikor én is adós vagyok vele :oops: )

Breki,
ez a kocsimizéria nem kicsit gáz! Arra nem gondoltatok, hogy az úgynevezett kelengyepénzből (amit születéskor kapsz) vegyetek egy újat? Az garanciális, és a miénk a hordozóval együtt volt 80 az Espiro-ból. Hordozótok van, abban haza lehetne vinni, aztán meg jöhetne a kocsi. Persze ti tudjátok, ez csak egy tipp!

Andikám,
totál beparáztam attól amit írtál, szörnyű érzés lehetett...és sajnos még előfordulhat később is!
De látom töretlen lendülettel és jókedvvel viseled a várandósságot, ahogy kell :wink:

Vuk-váró társaság,
minden drukkom tiétek!!! Szép lesz a kórusban rókázó banda :lol:

Kispatak,
köszi a virágokat!
Hamarosan már a kertieket fotózzuk, bár az enyémek a hegyen mindig kicsit később nyílnak, de már elindult a barkafa, pici tulipán és nárciszlevélkék is bújnak ki a földből :)

Mieza,
Albert baba tündéri, a fotók pedig tényleg nem amatőr kézre vallanak!

Most ennyi, megjött a főnök 8)

Kép
judit0713

Ezt még gyorsan:

Borsó,
szupiii!!!!!!

Lányok, legyen ez a követendő példa!

Kép
judit0713

Sziasztok!

Juditkám: Én is ezt olvastam, hogy ez a szar április 30 utántól érvényes, érdemes lenne mindenképp utánanézni, és akkor előttel elhúzni tp-re majd ha tényleg így van, ahogy gondoljuk... :?
Fasza, hogy trükkök százait kell bevetni mostmár a kisembernek is..... :shock: :shock: :shock: :shock:

Kisborsó: Gratulálok a petezsákhoz!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A rókaváró csapatnak én is drukkolok!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Mi tegnap este megnéztük a Marley meg én c. filmet.... Nemtom láttátok-e már, én mondjuk a végét végigsírtam, de nagyon édes film volt (ha valaki feszkó kiengedőt szeretne nézni, na arra is full alkalmas).... :wink:

andrea-1

Borsó,
ezt csak ilyen visszafogottan???
végre egy jó hír!!!! SZUPPPER!!!!!! :-D

Vukról álmodozó csajok, tessék követni Borsót! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Juditkám,
szerintem jól értelmezed, el kell menni tp-re 04.29-én és utána szülésig már szabit sem szabad kivenni!
így viszont pápá cafeteria... (legalábbis nálunk 1 hónap folyamatos betegszabi után már nem jár)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andikám,
a vége szomorú vagy megható? mert én most szomorút nem szeretnék...

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsókám: Szomorú és egyben megható is. :) ... mi sírtunk a végén...de közben meg mégis fel-felnevettünk Rajóval.

Egy fiatal házaspár életét követi végig, akiknek van egy tüneményes de kurvarossz kutyusuk Marley... majd gyerekeik születnek....cseperednek a kutyus pedig az élet rendje szerint megöregszik... és hát.. tudod.. a vége lesz az ami szívfacsaró .. szóval azt mondanám full életszagú a film.... De közben meg nagyon vidám is a történet....

andrea-1

Zsuzsó,
nálunk a caf amúgy is bruttó 10ezer/hó, hát ezért nem kockáztatnám magasabb táppénzemet!

Andi,
én is láttam azt a filmet, szerintem éppen vlamelyik beülti utáni pihi közben, nagyon édes!

Kép
judit0713

Vicky,
most néztem Barbust, tündérkislány :D

Hajni,
én is hasonlóan oldottam meg, öltözőbe már csak betét, gyors higiénés törlés a nedves törlőkendővel aztán belibenni az orvos elé.

Zsu,
ugye jól emlékszem, ma lesz jelenésed dokinéninknél?
Remélem nagyon jókat fogsz hallani, mert neked is kijár már egy Vukkal teli időszak :wink:

Kép
judit0713

Béku
Írtatok a babaszafarinak?
Én náluk voltam megnézni a kocsit élőben, nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, emailre is gyorsan válaszoltak.
Az eladó jelentkezett?

Kisborso
Gratula a petezsákhoz!!! Még nem pulzált?

Judit
Utána kéne járni, ki lehet-e iratni magunkat 29.-től…
Mondjuk én eredetileg úgy terveztem, váltogatom szabival a táppénzt, 2 hét szabi, 2 hét táppénz, mert úgy anyagilag jobb, de ha ezzel ki lehetne kerülni ezt a bruttó 150e-et, akkor ezzel már nem trükköznék. Még annyi, hogy a 30 napot egyben nem szabad túllépnem táppénzben, mert akkor elesek a cafeteriától, de talán így megoldható.
Nálunk évi 400e a cafeteria, így nem mindegy!
Ez amúgy gusztustalan, hogy így trükközni kell, meg kiskapukat kereségni, én mindig tisztességes voltam, de már megint nem éri meg!
Azt tudjátok így felből, hogy a tgyásnak mi az alapja? Az utolsó 6 hónap, vagy 2010-es jövedelem?

Zsuzsó
Miért nem szabad szülésig szabit kivenni…?

Lányok, ti hallottatok már olyan terheléses vizsgálatról, hogy otthon igyam meg éhgyomorra a cukros löttyöt és rá másfél órával érjek be a kórházba vérvételre???
Nálam jól indult a reggel, gyomorégés és Vuk :)

Kép Kép
estrella22

Borsó, nagyon szuper!!! Gratulálok a kis petezsákhoz!

Hajni, én is úgy csináltam tampon+betét. A tampont a wc-ben vettem ki, a betét maradt bent. Amikor levetkőztem mindig vártam, amíg mondják a nevem és akkor gyorsan lekaptam a bugyit. Utána meg intim törlőkendő volt. De az uh után a dokitól mindig kaptam valamit (papírt) amivel vissza tudok menni az öltözőig.
Régen 3 hónap volt, de kb. 1 éve már 6 hónapig jó a szavatosság!

Andi, imádom azt a filmet. És a könyv szerintem még szuperebb.
Marley van az avataromon... Ja és ilyen kutyánk van, kb. néha olyan lüke is! :wink:

Béku, szupi hogy lesz mózes is. Nálunk Lili 1 hete nem használja, már a sport részében van, meg a hordozóban, ha megyünk valahova. Tehát azért szerintem megéri, mert jó sokáig használtuk.

Minden akciózónak drukkolok!!!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Estrella, a tgyás a tavalyi 2010-es jövedelem. :wink:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Ezen a táppénz dolgon én is jól felhúztam magam. Ha spontán terhes lennék se engednének dolgozni ilyen háttérrel.

Vicky, köszi szépen. Most megpróbálom szuggerálni magam hogy 30 napra jöjjön meg.

Béku, pukli = Maja.
Mikor mész ma dokihoz?
Nem nézel valami olcsóbb kocsit. Én a babaszafarin láttam még jókat.

Zsuzska, drukk mára.

Kahlan, mikor tesztelsz?

Hajni, én is csak ritkán tudok jönni, hétvége után nem is tudom mindig felvenni a fonalat, de itt mindig segítenek.

Estrella, jó lett volna túl lenni rajta, de ez van.

Kisborsó, ez nagyon jó hír. Csak így tovább.

Judit, ti hogy vagytok? Sok a meló?

Marley kutyus szerintem jó film.
franci

Woody: igen felismertem a kutyust az avatarodon :) De azért a Ti kutyusotokat nem vágták ki a kutyasuliból, meg gondolom nem tépte még szét az ülőgarnitúrát... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Estrella: Hallottam ill. pontosabban olvastam már ilyet, de a terhelésesnek a lényege épp az lenne, hogy minél kevesebb mozgással legyen kimutatva a terhelt cukor eredmény, mert a mozgás befolyásolja az értéket.... :shock:

andrea-1

Estrella,
ha szabit veszel ki, akkor a doki keresőképesnek, kiveszed a szabit, utána újra felvesz táppénzre. ha az újra felvétel már ápr 30 utánra esik, akkor csak a 150 jár. szerintem. tehát szabit csak ápr 30 előtt érdemes kivenni, utána szülésig már nem...

nem tudom a tgyás alapját, tegnap én is filóztam rajta, de nem akartam még azon is felhúzni magam. :evil: engem is érdekelne...

terheléses cukor: a mozgás leviszi a cukrot, így torzul az eredmény, ha nem ülöd végig a két órát.

Breki,
ti is ma mentek dokkerhez, ugye?
tudsz valami közelebbi időpontot vagy ott kell dekkolni míg sorra nem kerültök? :(

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Estrella,
tgyást a 2010-es pénzedből számolják, mégpedig abból, ami a tb-befizetések alapja volt (ez nem mindig egyezik a total bruttóval, nekem pl. kevesebb).

Franci,
köszi a kérdést, jól vagyunk, meló is van annyi ami épp elég itt bent.
Hol dolgozol, hogy terhesen teljesen kizárt a munka?

Kép
judit0713

Zsuzsó: nekem valami olyan rémlik, hogy 2 helyre is mennek ma Békuék, uhu-ra is meg genetikai tanácsadásra is....de nem időpontos a buli.... remélem nem kell évszázadokat várniuk azért... :shock: :wink:

andrea-1

Judit, ülő munka gép előtt, nem túl feszített.
A problámát a két vetélés és Gergő adja, ő koraszülött.
A házidoki leragaszt otthon az ágyra. :lol:
franci

Hozhatok pár képet???? :oops:

Andi, Marley film nagyon jóóóó! Eleinte idegesített, mennyire neveletlen a kutty, de aztán én is végigbőgtem :? :D

Bevallom, most nem olvastam vissza, úh. minden babavárónak további nagyon kellemes babavárást, próbálkozóknak pedig milliónyi vödörrel! :D :D :D

Képzeljétek, kicsi lányom átalussza az éjszakákat és napközben el tud aludni egyedül... ez nálunk nagy szám :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

judit: Köszi, az biztos hogy gyönyörű. De mióta hazajöttünk a nagyiktól irtó hisztissssss!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁ Most mondjuk már 1 órája hogy visszaaludt, az esőben mindig jól alszik.

franci: Én is ettől félek majd a tesó projektnél. Mondjuk már talán nem ijednék meg a méhszájam állapotától olyan hamar, de azért a 28. héten már csak letettem volna a melót. Így 2 hónappal dolgozhattam volna többet, de így is 2-at lettem volna itthon. Megvárom mi lesz még ebből az egészből, úgyis várni akartunk a tesóval.
vicky79
Budapest III. kerület

Fel is ébredt, olvasta amit írtam. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, legalább te örülsz az esőnek. Barbus tényleg nagyon szép. Nagyszülők után a gyerekek mindig hisztisek, gondolom Barbust is kényeztetik ezerrel. Gergő mostmár frakciózik anyámmal. Én rászólok és megy panaszkodni a nagyihoz, ő meg mindent megenged neki.

Gergővel terhesen sokat voltam otthon, ha egész hónapban otthon voltam több volt a nettóm, mint mikor dolgoztam, és még adójóváírást is kaptam. Az olyan jó volt.
Pici babához minden pénz jól jön.
franci

.... csak néhányat....

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
navared
Szfvár

Még pulzálás nem volt, pedig nagyon nagyon várom :-)

Üdv!
Andi
kisborso

Navikám: Na hol vannak azok a képek???????????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Vicky: hát ha az anyagi részére is gondolsz....sok jóra ne számítsunk inkább, hogy mi lesz ebből az egészből.... :shock: mert itt szopóágon leszünk még jobban, az sejthető sajna.... :? :?
Én már most tudatosítom magamban, hogy jövőre, ha eltörlik az adójóváírást is teljesen, lófasz pénzt se fogok kapni.. (nekem alacsony a fizum, így nagyon számított ez a 15 is!)

andrea-1

Navi: Milyen nagy már!!!!!!!!!! És milyen vigyori!!!!!!!!!!!!! :) Tünemény a minimííííííííd!!!! :)

andrea-1

Navi, Zorka gyönyörű.
A rózsaszín alvós a kedvencem.
franci

Andi,
nekem csak a genetika rémlett Brekinél, de igazad van.

Navi,
gyönyörűséges!!!! :-D anyus kép nincs??

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Köszi lányok!!! :D
Csak anyu van, de anya-lánya kombó most nincs új :roll:
Ha lesz, hozok! :wink:

Andi, Zsuzsó, bakker, nemsokára szültök!!! :shock: :shock: :D :D

Kép