Sziasztok!
Nnnna, a tegnap esti válaszolgatásom elmaradt, úgy felhúztam magam ezen a táppénz dolgon
DE! Zsuzsó, Estrella,
ha jól érteémezem, akkor ha mondjuk április 29-től (az az utolsó péntek) vagyok keresőképtelen, akkor rám még nem vonatkozik ez a szabály???
Az indexen ezt olvastam:
"Mindkét rendelkezést az április 30. után bekövetkező keresőképtelenség esetén kell alkalmazni."
Mert akkor ugye érdemes, aki csak teheti, ezt kijátszva április végén elmenni betegnek azt csá!
Úgyis május 1-től lettem volna én is tp-n, mint Estrella, de akkor pár nap ide vagy oda, ha azt a pénzem bánná, nem mindegy!
Nnna és akkor a válaszok, már amennyire emlékszem még az irományokra:
Zsuzsókám,
ide azt a bizonyos pocakképet!!! (bár én reklamálok, mikor én is adós vagyok vele
)
Breki,
ez a kocsimizéria nem kicsit gáz! Arra nem gondoltatok, hogy az úgynevezett kelengyepénzből (amit születéskor kapsz) vegyetek egy újat? Az garanciális, és a miénk a hordozóval együtt volt 80 az Espiro-ból. Hordozótok van, abban haza lehetne vinni, aztán meg jöhetne a kocsi. Persze ti tudjátok, ez csak egy tipp!
Andikám,
totál beparáztam attól amit írtál, szörnyű érzés lehetett...és sajnos még előfordulhat később is!
De látom töretlen lendülettel és jókedvvel viseled a várandósságot, ahogy kell
Vuk-váró társaság,
minden drukkom tiétek!!! Szép lesz a kórusban rókázó banda
Kispatak,
köszi a virágokat!
Hamarosan már a kertieket fotózzuk, bár az enyémek a hegyen mindig kicsit később nyílnak, de már elindult a barkafa, pici tulipán és nárciszlevélkék is bújnak ki a földből
Mieza,
Albert baba tündéri, a fotók pedig tényleg nem amatőr kézre vallanak!
Most ennyi, megjött a főnök