Új privát üzeneted érkezett!

Na, a lényeg lemaradt. Szóval, kétszer volt egymás után laptetőm. Én a cicijeimnek kérek egy apró részt, de a többi legyen az akciózóké!!!!!!

Kép
mieza

Béku, köszi. Sajnálom a kocsi sztorit.

Pannik, még jó hogy aludhatok rá egyet. A férjem lebeszélne róla. Most is 20 percig mondta a magáét.

Mieza, kitartást. Lefog róla szokni. Szerintem mindegyik gyerkőc üvölt délutánonként. Túl fáradt, sok érdekes dolog van, nehogy má fölös alvással töltse az idejét.

Mindenkinek nagyon drukkolok!
franci

oroszlán
Én is azért vettem meg villámgyorsan az ágyat, mert sógornő beígérte az övéket, ami már nagyon leharcolt és azt nem szerettem volna. Így ők még nem is tudták, hogy baba less és megvolt az ágy. Pelenkázószekrény nehéz ügy…
Mi nem gondolkozunk a köldökzsinór vér levételen, tuti nem lesz rá pénzünk.

Béku
Jaj, kék, de jó neked, én is olyat vettem volna szívem szerint.
Akkor írsz a Vaterásnak, hogy felejtsen el a kamu dumáival?
Gratula a légzésfigyelőhöz!

pannik
Szerintem a torokfájás még nem gáz, csak lázad ne legyen!!!
Hú, nagyon várom már az eredményhirdetést!!!

franci
Mikor lenne a HSG?
Hát nem tudom, mit mondanak majd a BMC-ben, végülis nem kapsz gyógyszereket, max fájdalomcsillapítót…

mieza
Remélem Albert gyorsan kinövi ezt a nyunyis időszakot…

Mi végre eljutottunk az erdőbe, nagyon jól esett. Olyan terepet kerestem, ahol nincs durva emelkedő, régebben jártam errefelé futni. Aztán sétáltunk még egyet Szentendrén, most meg pihi… Csak ne kéne holnap dolgozni :(

Kép Kép
estrella22

De jó, hogy tudtatok menni Estrella sétálni. Gyönyörű idő volt. Én kiültem az erkélyre és ott lebzseltem, fantasztikus volt, imádom a napsütést. Amúgy ami a Pilist illeti sokszor szoktam menni a Pálos romokhoz Szentlélekre, itt szoktunk pihengetni kis energiát gyűjtve:-)
Jó régen jártam már ott.
Amúgy onnan is van egy nagyon hosszú aszfaltos rész ahol lehet sétálni, szóval nem sáros, meg nem túraútvonal, mégis erdőben vagy. Remélem pocakkal majd fogok menni hamarosan.
ann74

Estrella: a csaj írt,hogy bocsi,hogy nem hívtak vissza minket 7végén,és ő szeretne korrekt lenni,holnap tud beszélni a szervízessel (ezt mi is megtesszük,ehhez kértem a számot),és akkor kiderül,hogy javítható-e...
Érdekes,a srác verziójában ripityára tört...

Szóval kivárom a holnapot,és ha nem megy sehogy,akkor igent mondok 50-ért a kékre hordozó nélkül.
Vendég

Hahó!

Ma megint (nagy)takarítás, nem nagyon tudtam alaposan visszaolvasni, bocsi.

Mieza a dupla-laptetű hozzon neked is szerencsét. Ugy látom, szinte minden ismétlődik nálad, ami nálam volt.
Oldalrugdosás: hm volt 2x2 órám,amikor azt hittem megbolondulok.Semmi pénzért sehogy sem hagyta abba. Nehéz szülés, majd szopi, és gyerekágyas időszak délutáni sírós, hajfájós babával. Konkrétan minden nap du. 3 óra üvöltés tele hassal, tiszta pelenkával. De nekem "legalább megmondták, mire számítsak", ugyhogy nagy meglepi nem volt. Hiszti és akaratosság - egy jó adag - hm, ma is van belőle, hiszen Kos a lelkem, amolyan igazi.

Breki: remélem szerencséd lesz a kocsival, de azért nem drága 50-t hordozó nélkül?

Na mára lelép

üdv kispatak
Vendég

Kispatak: hát az eredeti árához képest nem :)
Meg ahhoz képest sem,hogy így nem kell 2-3 babakocsit vennem,mert ez elég könnyű ahhoz (4 kg-os a váz,összesen 7,5 kg), hogy megfeleljen sokáig.

Nem szeretnék abba a hibába esni,amibe sok anyuka,hogy vesz egy olcsót,amivel jó sétálni,mert utána úgyis kell egy könnyebb is,amivel közlekedni is lehet (BKV)...

Erre sok régi busz jár,nehéz rá felférni is,nemhogy egy nehéz babakocsit egyedül emelgetni :?

a másikat 39-ért vettem volna (lényegében ugyanezt),de látod,mire mentem vele...
Vendég

Fotóztam, mert lassan búcsúzni kell tőlük:

Kép Majd 1 éve virágzom, most pihenni fogok (hervadok)

Kép Össznépi virágzás, avagy minket csodáltak egész télen (búcsúkép)

Mi újak vagyunk:

Kép Ajándék magamnak

Kép A régen várt Cymbi, amely már hűsöl az új helyén

üdv kispatak
Vendég

Breki: remélem szerencsével jársz, szurkolok

kispatak
Vendég

Béku
nézd meg ezt is, bár nem sokkal olcsóbb, 48e...
http://www.babaszoba.hu/csevego/temak/E ... val/474402

Kép Kép
estrella22

Estrella: kösziiiiii!!!!! :D :)

Most már több is van talonban ;)
Holnap úgyis kiderül minden :)
Vendég

Drukkolok nagyon!!!
/Na ezért csaptam én le még decemberben 55-ért hordozóval az enyémre.../

Kép Kép
estrella22

kispatak: Ma pont jó lett volna az állatkert, ott voltunk kint (egyébként ma is dél környékén mentünk ki). Megmondom őszintén, hogy igazat kell hogy adjak neked, Barbus még kicsi. Nagyon tetszettek neki az állatok, de hamar megunta. Elfáradt és nyűgös lett. Azért még ki szeretném vinni máskor is, de nem hiszem hogy ezért veszek bérletet, nem tudnánk kihasználni. Majd jövőre. Nézegeted a blogunkat? Örülök, hogyha tetszik, sok munkám van benne.Ugye milyen édes volt Barbus? Úgy odabújt a dédihez, hogy csak lestem. Meg nagyon tetszett neki, hogy anyósom felültette a konyhapultra. Mondjuk jól kimerített mindannyiunkat ez a hétvége, nem aludt ő sem valami jól. Pedig azt hittem, hogy itthon már jól fog aludni a saját helyén, de nem sajnos. Már el vagyok szokva ettől az éjszakázástól.

kisbeeka: Nagyon jó az espiro, de hidd el hogy a gyerek mellet totálisan kicombosodik az ember. Már olyan karom van, mint Popeye-nek. :D Egyébként nem gondoltál kendőre? Nekem a bkv-nál nagyon bevált a mei tai. Féltem tőle hogy meg tudom-e kötni, de elég egyszerű. Most azt mondom, hogy a tesónál vennék kendőt. A mi babakocsink elég keskeny és még így sem fér mindig el kényelmesen a buszon. Pláne ha többen vagyunk babakocsival. Egyébként én még várnék a helyedben a babakocsival, nem kell még sietned. Én a take off-al voltam úgy, hogy ez kell nekem de azonnal. Na utána vehettem volna pár ezerrel drágábban sokkal jobb állapotút és szebb színűt. Mondjuk ezt is sokat használjuk, de akkor rájöttem, hogy néha érdemes várni és nem kompromisszumokat kötni rögtön. De persze megértelek, én is ilyen vagyok.

mieza: A laptető hozzon szerencsét a csöcseidnek. Gondolom, hogy mennyire fájhatnak. Délutáni ordítás nekünk is volt. Akkor ment a Mr. és Mrs. és semmit nem halottam belőle soha. Apa mindig visító gyerekre ért haza. Majd elmúlik, ki kell várni. Nálam ekkor vált be a hajszárító, de akkor meg attól nem hallottam a tv-t. :)

Mi ma állatkerteztünk, akit érdekel elolvashatja a blogunkban. Most mennem kell, mert dög fáradt vagyok. Jó éjt csajok!
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: de,gondoltam kendőre is,de apa mondta,hogy csak szeretnék erre a szép térre elsétálni a babával majd,és hát ahhoz is jó lenne a mélykocsis babakocsi,így nem várhatok a baba 6 hónapos koráig egy sportbabakocsival :)

Kendőt is szeretnék,de nem mindenhova lenne jó abban vinni,ezért döntöttem így.
Amúgy ha nem lett volna ez az ajánlat 39ezerért,akkor maradtam volna a kendőnél ;)

De a másik dolog,ami miatt parázok,a tél...
Mert akkor még bőven nem lesz 6 hónapos,és a hasamra kötve csúszkálni..... szóval nem merném... :roll:
Vendég

Estrella: akkor nagyon jó boltot csináltál az Espiro-val Te is! :)
nekem hordozó nem kell,azt már szerváltam óccsóért... :D :D :D

így mindenképp anélkül venném a babakocsit,és hát ilyen árakon már megéri :)
Vendég

Jöttem csajok, megígértem, csak már hulla vagyok közben :)
Akkor anyuval is:
http://www.youtube.com/watch?v=tw949ojquA8
Bár akartam kicsit retusálni a pocakos képeket, de szerintem sose lesz már annyi időm, csak összedobtam :)

Kispatak, nekem nem volt nehéz szülésem, se hasfájás nincs :) És nem nyűgös-sírós, csak 2 óra ilyen nyunyi időszak van, egyébként nagyon tündér, gyűrhető gyerek :) Soha egy hangja se, csak délután, de ahogy a többiek is írták, majd kinőjjük. Remélem :) Ma anya feladta a betörést és 2 órás zenés-táncos showműsort nyomott, és Albert nem is bőgött. Csak fintorgott és anya más másik műsorszámra váltott. Így egész jól bírtuk. Holnap újra kezdjük a betörést, de ma nem volt hozzá energiám :)
És imád fotózkodni :)

Kép
mieza

Vicky, mi is majdnem állatkertbe mentünk, de végül nagy séta lett a Városligetbe kutyákkal :) Imádom, ha a teljes család megy valahova :)

Kép
mieza

Mieza: köszönöm!!!!!! :)
Eszméletlen jó képek!!!!!!! :D :D :D :D

Apával nagyon oda vagyunk értük,köszi hogy végül raktál fel ilyet,ezt nem lehet kihagyni! Anya és gyermeke.... csodaszép képek! :)

Annyira meghatóak... :roll: :D
Vendég

Na jó,apa ragaszkodott hozzá,hogy megírjam,hogy Ő is nagyon le volt nyűgözve a fotóktól!!! :D
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Csajok segitsetek!
tegnap ákcióztunk azurammal :D és utána ömlött a mary...5perc múlva semmi....most reggel semmi,csak a wc papiron élénk piros vér!
menjek vissza Sz-hez pénteken,vagy várjak hétfőig pénteken lesz 30.napon,de ha vissza megyek pénteken és vmi gebasz van akkor nyerek 3nap elönyt!!!???segitsen vki?!!!!!!ötlet?!köszi!!!! :cry: :?
vikus82

vikus: Nekem is volt már, hogy apa felsértett valamit odabent és minden tiszta vér volt. Pedig nem éreztem semmit. Lehet hogy nálatok is ez volt.

mieza: Megyek megnézem majd a fotókat. Pocak meg majd lemegy.

kisbeeka: Persze, babakocsi kell szerintem is, csak tegnap a könnyű babakocsit pakolgattuk apával buszra fel-buszról le és sokkal jobb lett volna a hátamon vinni Barbust.
vicky79
Budapest III. kerület

Mieza,
anyus képek is csodásak. :-)

Vicky,
Barbus mekkorát nőtt! :roll: helyesek a képek. :-)
remélem ma már lesz rendes pihitek.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Csak röviden:

Oh milyen buta vagyok Vicky: nem mertem irni az Állatkertet, azt hittem fáradtak vagytok, na majd legközelebb!

Mieza: csodás képek, remélem a sírós idő is véget ér és minden ok-s lesz.

üdv kispatak
Vendég

Ann
Az erkély is szuper lehet, nekünk csak egy nagyon felújításra szoruló teraszunk van, az is egy szinttel lejjebb, nem használjuk… /Na jó, meg a kert, de azt is rendbe kell tenni most tavasszal, rémes állapotban van az építkezés után/
Köszi ezt a Pálos kolostor tippet, furcsa, szerintem még sosem voltam ott… Szentlélek talán picit kiesik, pedig csak 20 km tőlünk, a legközelebbi szép hétvégén szerintem elmegyünk oda! Meg te is, már pocakkal! :)
Tegnap jött velünk egy barátnőm, a férjét elküldtem kiküldetésbe, ő is babát vár, csak még nem látszik rajta. Mondtam férjnek, hogy milyen jól nézett volna ki, ha már rajta is látszana és két pocakossal sétálgatna :) Szentendrén jó sokan megnézték a hasam, jó érzés volt…

Béku
Majd tudosíts a fejleményekről!
Szerintem is jó boltot csináltam, ezért nem mertem vele várni, jól is tettem, azóta sincs fent ilyen (nézem, tudom, hülye vagyok :))
Kendő szerintem sem elég, csak kell mellé a kocsi…

Mieza
Jaj, szuperek a képek, köszönjük!!! Retusálás nélkül is szépek, jó, hogy mindig ilyen kis csupamosoly vagy!

Vikus
Én felhívnám a BMC-t a helyedben, Mary most már eldönthetné, mi a helyzet!!!

Kubu
Mi újság, túlélted a családozást?

Kép Kép
estrella22

Jó reggelt!

Béku, sajnálom a Babakocsi mizériát.
Én tuti nem venném meg azt amire azt mondják, hogy eltört, még ha új lesz a váz is. Tuti gáz ott valami.
Illetve lesz hozzá mózes rész is? (nem hordozó)

Mieza, fantasztikusak a videok és Albert csodaszép baba!

Andi, az erdő közepén voltunk, így nem volt net….
De most megnéztem az Iza képeket. Nagyon kis cuki, és tényleg apukája. (mint nálunk Lili)
Örülök, hogy használtad már a kuponokat. Az újságokhoz meg jó olvasást, lesz mit, az tuti!
Cipőt meg nézek, remélem lesz valami szép rózsaszín. Tesóm mondta, hogy most converse volt 10$ (az is cuki)…

Mi elutaztunk a barátainkkal (gyerekekkel) nagyon jó volt minden. :lol:
Kép
Kép

Ja és szombaton leszünk a Babavilágban. (előzestes légzésfigyelőnél) http://www.babavilag.com/index.php?p=video&show=155

(de kérem, nem nevetni amikor én beszélek….)

Nagyon drukkolok mindenkinek!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Ja, és szolgálati közlemény,
ígértem, hogy hozok majd híreket a BMC-s biológusról (kollégám barátnője), pontosat még nem tudok, de a kollégám pénteken mindent hátrahagyva rohant haza, szóval valószínüleg már megvan a baba, majd ma kifaggatom a többieket!

Kép Kép
estrella22

:cry: Holnapi HSG lemondva. A recepciós hölgy beszélt az Újvári dokival is. Ez van… csak lennének rövidebbek a ciklusaim… :cry: :cry:

Mieza, gyönyörűek vagytok.

Kispatak, nagyon szépek a virágaid.

Vicky, nekem olyan karom volt, hogy a nagybátyám meg is jegyezte, hogy most nem szól be nekem mert nem szeretne tőlem kapni egyet. :lol:

Estrella, a férjed azért jól nézet volna ki két pocakos között.

Woody, Lili nagyon édes ahogy nézi a kecskét. Szombaton megnézünk.
franci

Jobb is így Franci. Én alapban szarul voltam a hsg után, 1 hétig hőemelkedésem volt...szóval szerintem jó az ha majd egészségesen mész. Tudom rossz hogy most veszítessz egy hónapot, de betegen a fájdalomküszöböd is sokkal alacsonyabb. Úgyhogy ne légy elkeseredve!!

Én továbbra sem érzek semmit :( És tényleg csak reménykedni tudok, hogy ez még nem baj.
ann74

Ann, akkor talán tényleg jobb. De olyan elszomorító.
Február 17-én voltam először a BMC-be, és rá egy hónapra minden vizsgálat meglett volna. Ez túl szép lett volna.

Nekem 3 terhességem volt. Gergőnél semmit se éreztem. Véletlenül jöttem rá, hogy aznap kéne megjönnie, (hazafelé gyalogoltam egy jó nehéz táskával). A másodiknál is csak a férjem mondta. A harmadiknál a Gergő beszélt róla sokat.
Gergőnél csak a cicimet éreztem 5-6 hetesen, nem bírtam begombolni az ingeimet.
franci

kukk

Heni,
boldog névnapot !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sikerült megnéznem a hétvége képeit. :)

Andi, Iza nagyon szép kiscsaj. Ha Gergő a fiatalabb kiadásokra bukik majd, bemutatom neki.

Estrella, nagyon szép lett a babaszoba.
franci

Estrella: öööööööö,ha jól emlékszem,akkor Ő volt a mi biológusunk,ugye? Asszem ezt beszéltük :D

(Meg Ancsiéké ;) ).

Épp a minap jutott eszembe,hogy mi voltunk az utolsó "munkái",már a szívhangra se jött el,addigra kivette magát a munkából,szóval tűnődtem,hogy talán már kezében a babó :D :D :D

Woody: mélykocsival-sportkocsival együtt vennénk,csak a hordozót nem kapnánk :)
Vendég

Woody,
milyen helyes Lili! :-)

Estrella,
szép lett a babaszoba, ügyesen megcsináltátok. azért pihizz is!

Heni,
boldog nevednapját! :-D

Kubukám,
milyen volt a családi program? vagy ne is feszegessem?! :oops:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: kapunk Tőled is egy friss pocakfotót? :D
28 hetesen tuti már nagyon szép kerek a pocak ;)
Vendég

Csajok!
a tököm ki van maryvel adok még neki esélyt!!! :evil:

Franci!
lemaradtam vmiről miért mondta le a HSG-t???

Woody!
megkell zabálni!!! :D :D :D :D :D :D :D
vikus82

Sziasztok!

Béku: van valami fejlemény már??
Hoxás májusin olvastam, hogy valaki lemérte az Espirot a sportrésszel 9,5 kiló (aszongya 7,5-et ír a leírás).... de még így is jó könnyű... úgyhogy drukkolok, hogy sikerüljön !!! :wink:

Zsuzsókám: hogyvagy??? kégli dolog??? pocakod mekkora már?

Kubu: mikor olvastam, hogy családi.... mondtam magamban egy jajj-t... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Remélem nem borított ki kedvesanyád.... :shock: :shock: :shock:

Franci: köszönöm szépen! :).... lassan ki is házasítjuk a fórumos kölköket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nézd, tudom, hogy nem vígasztal túlságosan, de türelem.. mi 2009. április 1-én mentünk először bmc-be (stílszerűen nekünk a bolondok napja jutott).... augusztusra lettek meg a vizsgálatok, szeptemberben kezdhettünk volna, ha nem hajt el S. azzal, hogy lejártak Rajó leletei.... szopereszavakeresz.... így októberben kezdhettünk csak... na az 7 hónap volt úgy már.... Nektek nem lesz ennyi!!!! :wink: :wink: :wink:

Ann: Sikerül!!! Nem is nagyon kell érezned semmit még!!! Majd fogsz Te is, nem is akármilyeneket!! .. nyugi!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Mieza: ezek a fotók is csodálatosak!!!! Nagyon ügyesen összeraktad!!! :)

Woody: Jajj de cuki Lili a képeken!!!!! :) Hogy bírtatok annyi gyerkőccel?? Gondolom jól sikerült hétvége lehetett!!! :)
Cipő lila is lehet ám majd... (vagy amit épp látsz)... az is a mi világunk!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Henikém: bolgoságos nevednapját kívánok itt is!! :)

Vicky: klassz lehetett az állatkert azért... jövőre meg már akkor tényleg ez lesz az egyik tuti programotok!!! :) Barbus tüneményes a bújós képen!!!!!!!!!! Bárcsak nekünk is lenne még dédink majd....... :cry:

Kispatak: továbbra is gyöngyörűek a virágaid!! :wink:
Én hétvégén megformáztam a teraszon kint áttelelt szobarózsáimat!!! :) van már rajtuk egy csomó rügy...tavaly egész nyáron virágoztak... Olyan érdekes egy növény az is.. mert szobarózsának árulják, de lakásban 1 hét alatt kampóra megy.... kint viszont..... :)
Nézdcsak.... ilyenek voltak :wink:
Kép

MI tegnap kihasználtuk a jóidőt és beruccantunk a városba... Én ennyit nem tudom mikor császkáltam utoljára... :lol: :lol: :lol: Nemzeti Múzeum-Pilvax-Dunakorzó-Lánchíd-Halászbástya-Budai vár... mind végig gyalog.... volt hogy úgy szuszogtam, hogy Rajó röhögött.... :lol: :lol: :lol: :lol: De isteni volt..... Fácséra tettem fel képeket róla :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Vikus, sajna tegnap reggelre belázasodtam…

Andi, remélem is. 7 hónapba a falat kaparnám.
Akkor Iza is kisétálta magát.
Milyen volt tegnap, én már vagy 7 éve nem volt bent semmilyen ramazúrin.
Nagyon szép volt a rózsa. Erkélyen készült a kép? Mi van letéve?
franci

Köszi csajok. A ma éjszakánk már jobb volt, végig aludta Barbus. Szerintem érzi a frontot. Ma voltunk megint a bölcsiben, nagyon jókat játszott. Most meg alszik már 1 órája, szerintem kel is lassan.

franci: A hsg megvár sajnos. Legfeljebb ne várd végig a ciklust, hanem menj be, hátha adnak a 30. nap után gyógyszert, ami meghozza. Én tööbször is erre kényszerültem a maratoni ciklusaim miatt.

kispatak: Nem baj, majd megyünk még az állatkertbe, tegnap nem akartam elpazarolni ezt a szép időt. Tetszettek Barbusnak az állatok, csak ma beszéltük a bölcsis nénivel, hogy ők max. 1,5-2 órát bírnak türelemmel.
vicky79
Budapest III. kerület

andi: Szép a rózsád. Képzeld, Barbusnak még 3 dédije van. Remélem még jó sokáig maradbak köztünk, hogy már emlékezni is tudjon rájuk. Bár nagyapa már 92 éves lesz az idén.
vicky79
Budapest III. kerület

Igen, nagyon jó volt, hogy végre cirkusz mentesen lehetett a városban bóklászni... Az ominózus október 23-i események óta nem mertünk mi se bejönni egy ünnepen se, ne félj!!!... Na azt a napot, amíg élek nem felejetem el szerintem!!!.... Akkor ugyanis mi épp moziban voltunk, pont a Szabadság, szerelem c. filmet néztük meg... A nyugatinál...... Kijöttünk, láttuk hogy bazi sok a rendőr, de nem sejtettünk semmi rosszat... villamos (4-6) nem járt.. elindultunk gyalog a Blaháig.. telókat elfelejtettük bekapcsolni, foggalmunk nem volt ,mi zajlik a városban...... így csak később láttuk meg, hogy a szüleink kb. 50-szer próbáltak hívni minket, hogy hol vagyunk...stb...?? De akkor már mi is megtudtuk mi van.... Ugyanis a Blahán már láttuk hogy kurvanagy tömeg van.. a sok eszünkkel menjünk oda nézzük meg mért van itt ennyi ember? ... Na az Uránia mozinál már meglátuk.. úgy futottunk be a Vas utcába mint a nyíl!!! Akkor már jöttek szembe a SÜN-ök.. :? :? :? :? :? A fejünk mellett meg röpültek el a mittom én milyen lövedékek... meg alig láttunk a könnygáztól.... Életemben nem fostam még így... úgy bőgtem, mint egy kisgyerek!..... A szüleinknek azóta se mertük megmondani milyen élményben volt aznap részünk!
Persze ez a banda se jobb a deákné vásznánál ami most van, de legalább így, hogy nincs a Gyurcsányista-szaralak-banda már, talán ezek a félelmetes események se fognak városszerte megismétlődni... legalábbis remélem.
Tegnap mindenesetre jó volt kijönni és amerre mi jártunk tényleg csak kultúrált normális embereket, családokat láttunk.. felszabadultan ünnepelni!!! :wink: :wink: :wink:

A rózsa kép igen, az erkélyen készült... Tavaly tettem le műfüvet, nagyon jól nézett ki, csak 1 baj volt vele, hogy minden szösz meg piszok darab fennakadt rajta, nem győztük porszívózni, hogy szépen nézzen ki! De klassz volt mert egész nyáron kint tanyáztam mezétláb mikor otthon voltam :) Idén majd veszek szerintem valami kintre való szőnyeget, ami könnyebben tisztán tartható... :lol:

andrea-1

Andi: csodaszép virágok :D
Nekünk még nincsenek virágok,csak kintiek lesznek,de rügyek vannak szép számban :D

Köszi a drukkot,még nincs semmi fejlemény,nem telefonáltak :(

Estrellától megkaptam az Espiro-s szerviz számát,de párom vagy rosszul ütötte be a telefonjába,vagy már nem él a szám... :?

Nem baj,minden úgy lesz,ahogy lennie kell ;)
Ha lesz óccsó babakocsi,akkor úgy lesz jó,ha meg nem,akkor marad a hordozókendős verzió,mert én nem emelgetek a "pehelysúlyommal" 16-20 kilós babakocsit,és akkor majd 6 hónapos kortól meg lesz egy könnyű sport változat :)

Annyira nem izgatom magam miatta,ennél nagyobb gondunk sose legyen,azt mondom!! :D

Majácskát viszont már csak egy hetem van megérezni először...
Szerintem amit én érzek,az Ő,de persze ezt senki nem erősítette meg,és mivel mások mást éreznek,fene tudja...

mindenesetre érzem a feszítést a méhemben (ami elég rendes méretű már...),és olyan,mintha "kitöltené",és úgy fordulna benne,azaz folyamatos olyankor a nyomás,de mégis vándorol :)
Mondjuk mintha odadugná a vállát,és azt húzná végig a méhem falán :)

képzeld,tegnap hátamra feküdtem,és totál aszimmetrikus volt a pocakom,úgy röhögtünk párommal :D :D :D
utána (közben) is éreztem a nyomást,míg végül "visszavándorolt" a normális helyére,és újra szimmetrikussá vált :D :D :D
addig balra picit laposabb lett,míg jobbra meg megnőtt a pukli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vicky: 3 dédszülő?????? De jó Nektek!!! Nagyon szerencsések vagytok!!!!!! :wink:

andrea-1

Sajnos nekem már 2 éve egy nagyszülőm sem él...
viszont nekem 12 éves koromig volt dédnagymamám,ha csak egy is :)

így a babónak lesz 2 nagymama,meg 2 nagypapa,de négyen négyfelé...

Párom apukájához szerintem nemigen fogunk majd utazgatni,iszonyú messze van,nehéz megközelíteni,és az új feleség/család se látna minket szívesen...
2X találkoztam apukájával...

Én apummal találkozik,de neki is új családja van :?
Vendég

Sziasztok!

Bocsánat hogy nagyon eltűntem, de ez a hétvége kertrendezéssel és anyuéknak lakás-kereséssel telt el.
Éééés (csak halkan mondom), úgy néz ki, nem is eredménytelenül, mert találtunk itt maroson, csak bentebb a városban, nem a hegyen egy négylakásos társasházban egy nagggyon tündéri kecót! 2,5 szoba, csacsiragyi minden, hozzá széepn karbantartott saját kertrész és pincerész!
Szóval ezért nem nagyon jöttem, de igyekeztem olvasni!
Most még meló vár rám, de este próbálok válaszolgatni is...addig pusszok mindenkinek!

Kép
judit0713

Vicky, ez jó ötlet. És csak bementél és kérted? Csináltak előtte valamit?
Gergőnek is 2 dédmamája és egy dédpapája van. Mindhárman az én részemről.
Milyen jó hogy Barbus élvezte a bölcsit.

Andi, az ominózus okt. 23-a másnapján született meg Gergő. Azóta még jobban utálom a focidrukkereket.
Szerintem idén csak azért maradt el a tojásdobálás mert drága a tojci.
Ezt én se meséltem volna el a szüleimnek.
Ezek szerint a műfű bírta az esőt, és a napsütést. Én Gergő miatt szeretnék. Szőnyegtől félek mert az csúszik.

Béku, szerintem Maját érzed, főleg fogy így deformálja már a pocidat.
franci

franci: Nekem általában az inszemek után nem akart megjönni és akkor nekem az ultrahang után adott Z. Kárdezz majd rá.
vicky79
Budapest III. kerület

Franci: remélem,hogy nem mást érzek :)
az a pukli vicces volt :D
Vendég

a Zemberek kormánya tovább masíroz... hajrá gyerekvállalás...

http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/03 ... _a_fidesz/

A fideszes képviselő kezdeményezi azt is, hogy veszélyeztetett terhesség esetén a munkavállalónak már a keresőképtelenség első napjától táppénz járjon, ne a munkáltató által finanszírozott betegszabadság, aminek az összege egyébként magasabb a táppénznél. Ez a rendelkezés is április 30-a után lépne hatályba.

Az államháztartási törvény módosításáról szerdán dönt az Országgyűlés.

röviden: tök mindegy mennyit kerestél, május 1-től - ha táppénzen vagy - a fizetésed bruttó 150ezer...
arról viszont szavazhat a nép, hogy melyik tér legyen Elvisről elnevezve... :-(

bocsánat az off miatt, de ez többeket érinthet itt is. :-(

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!!!

Most csak gyors bekukk,mert ma meglátogatott Mary barátosném hatalmas görcsökkel és ettől ma teljesen kikészültem. :roll: Ma vagyok a 26-dik napon,valamiért most nagyon sietett,bezzeg a múlt hónapban meg kérette magát a 41 napos ciklussal. :shock: Mindegy,Én ezt már nem is értem!!!!

Mieza:
A fotók gyönyörüek!!!!!

Pannik:
Péntekre drukkolok nagyon!!!!

Ann:
Neked is mennek a drukkjaim és nyugi minden rendben van a pocakodban!!!!

Holnap jön valaki a BMC-be?
Mi kb. 8,30-9,00 érünk oda!!!!

Most csak ennyi,ha a görcsök engedik később még jövök!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Hoppá-hoppá!!!!Laptetőőőő!!!!
Egy ici-picit megtartok magamnak holnapra és a többit bedobom a közösbe,de főként Ann-nak és Panniknak a jó nagy zebrás teszthez!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?