Sziasztok!
Béku: van valami fejlemény már??
Hoxás májusin olvastam, hogy valaki lemérte az Espirot a sportrésszel 9,5 kiló (aszongya 7,5-et ír a leírás).... de még így is jó könnyű... úgyhogy drukkolok, hogy sikerüljön !!!
Zsuzsókám: hogyvagy??? kégli dolog??? pocakod mekkora már?
Kubu: mikor olvastam, hogy családi.... mondtam magamban egy jajj-t...
Remélem nem borított ki kedvesanyád....
Franci: köszönöm szépen!
.... lassan ki is házasítjuk a fórumos kölköket
Nézd, tudom, hogy nem vígasztal túlságosan, de türelem.. mi 2009. április 1-én mentünk először bmc-be (stílszerűen nekünk a bolondok napja jutott).... augusztusra lettek meg a vizsgálatok, szeptemberben kezdhettünk volna, ha nem hajt el S. azzal, hogy lejártak Rajó leletei.... szopereszavakeresz.... így októberben kezdhettünk csak... na az 7 hónap volt úgy már.... Nektek nem lesz ennyi!!!!
Ann: Sikerül!!! Nem is nagyon kell érezned semmit még!!! Majd fogsz Te is, nem is akármilyeneket!! .. nyugi!!!
Mieza: ezek a fotók is csodálatosak!!!! Nagyon ügyesen összeraktad!!!
Woody: Jajj de cuki Lili a képeken!!!!!
Hogy bírtatok annyi gyerkőccel?? Gondolom jól sikerült hétvége lehetett!!!
Cipő lila is lehet ám majd... (vagy amit épp látsz)... az is a mi világunk!!
Henikém: bolgoságos nevednapját kívánok itt is!!
Vicky: klassz lehetett az állatkert azért... jövőre meg már akkor tényleg ez lesz az egyik tuti programotok!!!
Barbus tüneményes a bújós képen!!!!!!!!!! Bárcsak nekünk is lenne még dédink majd.......
Kispatak: továbbra is gyöngyörűek a virágaid!!
Én hétvégén megformáztam a teraszon kint áttelelt szobarózsáimat!!!
van már rajtuk egy csomó rügy...tavaly egész nyáron virágoztak... Olyan érdekes egy növény az is.. mert szobarózsának árulják, de lakásban 1 hét alatt kampóra megy.... kint viszont.....
Nézdcsak.... ilyenek voltak
MI tegnap kihasználtuk a jóidőt és beruccantunk a városba... Én ennyit nem tudom mikor császkáltam utoljára...
Nemzeti Múzeum-Pilvax-Dunakorzó-Lánchíd-Halászbástya-Budai vár... mind végig gyalog.... volt hogy úgy szuszogtam, hogy Rajó röhögött....
De isteni volt..... Fácséra tettem fel képeket róla