Idi! Bennünket is invitáltak ebbe a klubba, de őszintén szólva én nem látom így a 3. babánál sok ételmét, ugyanis rengeteg könyvünk van, és egyfolytában gyarapszik az állomány. Szerencsére kis könyvmolyok ezek a fiúk, és természetesen az érdeklődésüknek megfelelő könyveket kapják ajándékba. Peti januárban kezdte az iskolában olvasni a Harry Pottert, és már február közepére kiolvasta az első két kötetet. Hétvégén és hétközben idehaza mást olvas, rendszerint a könyvtárból kikölcsönzött könyveket.
Persze, hogy lesz még babácskátok! És ha akarjátok, több is!
Nekem is még 2 babám született azután, hogy egyet sajnos elveszítettem. És 4-eskéről sem mondtam le, bár néha olyan jeleneteket ad elő drága legkisebb fiacskám, hogy erősen elgondolkodom ezen a dolgon. Leginkább az aggaszt, hogy csak babakocsival tudunk menni vásárolni ill. csak önmagában, a kapun túlra sétálni. Amint kilépünk az utcára babakocsi nélkül, Gabókám világgá menni készül. Kézfogásról hallani sem akar.
Lamme! Igen, apró darabos. A darabolt diót én mozsárban szoktam darabolni. Képzeld el, Petikém is szemüveges lesz. Éppen tegnap voltunk a szemész drnéninél. Azért döbbenet, hogy nálunk 1,5 hónapot kellett volna várni, hogy mehessünk látásvizsgálatra. Inkább elmentünk magán gyermekszemészhez, akiről tudom, hogy nagyon alapos, precíz, és nagyon ért a gyerekek nyelvén.
Petit nagyon megviselte, hogy nem lát olyan jól, mint a többi kis barátja. Ráadásul még fogszabályzója is van. Igaz, hogy csak éjszakai, de van. Szóval, igyekeztem olyan keretet vásárolni neki, ami neki is tetszik és nagyon csinos, jól áll az arcformájához. Nem olcsóság még a gyerekszemüveg sem. Csak maga a keret 20 eFt volt.
Bennünket a dr.néni 2,5 hónap múlva kontrollra visszarendelt és fél évente kell kontrollra menni éppen amiatt, hogy ha változna a látás élessége, hamar korrigálva legyen.