Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, jó reggelt!
Bdina remélem jól van, ill. már külön- jól vannakKépKépKép
Figyu! Nálunk a Kútvölgyiben, ha császárral szülünk, akkor mikor hozzák ki a bébit? mert most hallottam, hogy valahol- az anyukát, hogy kíméljék, 1-1.5 nap múlvaKép Elég húzósnak tűnik..
Ildi! A császárról még csak körvonalaztunk a Vidával, mert csak összefutottunk a szemészet után.. majd jövő pénteken fogunk beszélgetni róla, akkorra kell mennem hozzá!
MAjd még jövök.
puszi!

satuk

Szia Satuk!

Engem 14.00-kor toltak a műtőbe, 15.00-kor már a kórteremben voltam, és kb. 17.00-kor már a kezemben volt a babám, anélkül, hogy kértem volna. Még a lábamat sem tudtam mozgatni, de már velem lehetett :-) Az éjszakát persze a csecsemőosztályon töltötte, ami közvetlen a kórterem mellett volt. Aztán hajnalban kb. 4 körül kelhettem fel (ez volt a legrosszabb dolog a műtét után), zuhany és reggel már megkaptam a babát. Onnantól kezdve annyit volt velem, amennyit csak akartam!

Annak idején én is voltam szemészeti konzultáción, mert Nekem kontaktlencsém van. Nálam mindent rendben találtak, ettől még szülhettem volna simán. Nálad mi a gond? Mit mondott a szemész?
Vendég

Hello!
Nekem már kb. 10éves koromtól nagyon romlott a szemem, és 12 éves voltam, mikor mondta a szemész, hogy szülni max. császárral lehet.. Erre meglepődve konstatáltam, hogy most meg alapból a természetes szülést ajánlották fel.. megmondom őszintén, kissé beparrantottam.. majd jött az újjabb variáció: ez attól függ, hogy mit mondanak ott, ahol műtötték lézerrel a szemem.. hát ott megnézték: szemfenék rendben, de megjegyezték, hogy kíméletesemKépKépKép szülhetek természetes úton.. tehát a labdát visszadobták. És ez az, amit A Vidával meg kell beszélnünk.
Kb. 18 éve nem emelhetek 5 kg.nál nehezebbet a szemem miatt. szerintem ez kicsit megtehelőbb lesz nekiKép
No mindegy. MeglátjukKép
Viszont az infóval, hogy hozzák a bébit, megnyugtattál... sejtheted.Kép Addig tök összenőve, aztán eccercsak elveszik.. no neem!!!
Kép

satuk

Sziasztok,
Satuk, igen valóban hamar megkapod a babát császár után. Miután kitoltak a műtőből talán egy óra múlva kihozták, én kértem, mert szerettem volna szoptatni. Persze segítség nélkül nem ment volna, mert ugye a spinál után 24 óráig nem emelheted a fejed és a kezeim is remegtek, de nem kicsit. Utána meg beadták azt a lórugás intravénás fájdalomcsillapítót, attól K.O. vagy egy darabig, de másnap fel kell kelned és utána folytatódik minden ugyan úgy, mint a spontán szülőknél, csak kissé hajlottan közlekedik az ember.És akkor végre megszabadulsz a katétertől.Szerintem nem kell félni a császártól, kellemes emlék maradt, és akkor sem volt olyan borzasztó, ellentétben a sima szülésemmel.Persze nem vagyunk egyformák. Mikorra vagy kiírva. Emlékszem nem rég még pár hetes voltál és izgultál, hogy valóban terhes vagy-e. Ugye jól emlékszem?
Andi
andry

Milyen egyszerre küldtük az üzit.Képzeljétek ma 4 hónapos a kisfiam. Még csak most született.....
andry

Satuk! Akkor nálad nem egyszerű a helyzet! Kíváncsi vagyok mit mond Vida doki!
Küldtem Neked egy e-mailt kórházi táska ügyben :-)

Andry! Boldog 4 hónapos szülinapot a kisfiadnak! Milyen gyorsan telik az idő!
Vendég

Halihó!
Ildi, köszi, megkaptam az emilt, ki is nyomtatom, és jövő héten meg is lesz minden.. izé.. de ténylegKépKépKép:
Csak most megyünk anyumékhoz, de majd ott is nézelődökKép
Andry! Gratula a babódhoz, igen, tényleg olyan, mintha Ti most mentetek volna be szülni, én meg a kórház után csak érdeklődtem..
Egyébként már a 34. hét végefelé járunk.. időnként ráparrantok a témára, de ált. vigyorgok saját dolgainkon, amit a párommal végrehajtunkKép Pl. most a minap is rácsodálkoztunk a témára, hogy végülis nem kövér lettem csak hasilag, hanem biza szülők leszünk.. pedig a szülők szerintem komolyabbak, mint miKép De imádom dolog..
Én, aki naggyon utálok vasalni, enyhén meghatódtam az elmúlt fél órában, ahogy a kisfiam(még mindig furcsa,.. mikorra szokom meg leírniKép) ruhácskáit vasalgattam.. Kissé meghatódtam, pedig ez sem volt jellemző rámKép Elvitte a kölök a vagányságom!!!!
Már most imádom babám van.. mi lesz később??Kép Ja, és 5en vagyunk tesók, és Olivér lesz az 1. unoka.. szerintetek el lesz kényeztetve? Már most agyon puszilgatják a pocómatKép
Komoly dolgok ezekKép
puszi!

satuk

Satuk!

Nagy-nagy gratula Anyukádnak a gyerekekhez. Nálunk is első unoka Marci; a nővérem most tervezi a babát, a férjem öccse meg a jövőben valamikor. Szóval nagy a veszély az elkényeztetésre, de én nem nagyon hagyom! Én azt mondom, hogy szeretettel nem lehet elkényeztetni a gyereket, abból soha nem lehet elég, de tárgyakkal igen, ezért erre odafigyelek. Azt szeretném, ha kis dolgoknak is tudna örülni ...

A vagányságod nem viszi el a gyerek, mi legalább olyan gyerekesek vagyunk a párommal, és ugyanúgy viccesen éljük az életünk, mint azelőtt! Sőt... :-)))
Vendég

Ok, akkor nevelünk egy vagány kiskölköt, hopp, erre ki is dugta valamilyétKépKépKép
Igen, Anyum egy angyal, és imádjuk egymást.. nem is cserélnék senkivel sem.. én vagyok a legidősebb, a legkisebb 11 éves.. és csak 1 fiú van, aki már most imád, hogy Olivér javítja a statisztikát a családbanKépKép

satuk

Sziasztok,
Ildikó, Satuk köszi a gratulációt.Ez a babaruha vasalásos dolog nálam is így volt. Végig bőgtem azt a bizonyos első teregetést, utána pedig a vasalást is. Olyan jó benneteket olvasni, az ember újra és újra átéli a babavárás legszebb pillanatait. De ha viszont most kellene nyilatkoznom a két piciről....Imádom őket, most is öröm rájuk nézni, de picit nehezebb, mint akkor volt.
andry

Sziasztok!
Satuk, olyan jó olvasni a soraidat Mi sem változtunk. én pl annyira utálok vasalni, hoyg azóta sem, csak az a bizonyos első vasalás volt meg nekem is pocakkal még Kép
De az tényleg olyan jó, majd ha összerakjátok az ágyat, na az aztán... vagy már megvolt?
Képzeljétek, mikor beköltöztünk, pajuk megcsinálta Bene szobáját, aki lefekvéskor megint az általal festett lámpabúrát nézegette, ahogy szokta, és nagyon örült neki, hoyg itt is látja, és apjuk SÍRT.. pedig ő is vagány kis apuka Kép
Tünde

mtunde

Kedves Lányok!!!
Ezúton kívánok mindenkinek Nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket!!! Kép Sok-sok ajándékot!! Boldog nyulat!! Kép

Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

szerintetetk kell venni szűkítőt az autóshordozóba?

a bömbölésről meg csak annyit, hogy eddig nekem sem volt szokásom, most meg midnentől meg kell hatódni.... Kép a kis rózsaszín rugit amióta megvettem, nincs szivem berakni a szekrénybe, kint lóg, és akárhányszor ránézek, összeszorul a torkom. Pedig meg 10 hét, mire megjön a "Belevaló".

Boldog Húsvétot!

Jube
29+6

Kép

Kép
jube

Sziasztok!

Engem még most is ugyanolyan jó érzés fog el, ha a kis ruhákkal foglalkozom. Most is vasalom őket, pedig én sem szeretek, de én már csak ilyen kötelességtudó vagyok ... :-)

A kiságyat összeszerelni tényleg nagy élmény, mi ráadásul az IKEA-ban vettük a pelenkázóval együtt, így mi ez utóbbit is szereltük ... :-)

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket! Kép
Vendég

Andry, nem látom az email címed a profilodban. Megadod nekem vagy küldesz egy mailt a címemre?? Kép Van egy kis meglepetésem a számodra!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

JóreggeltKép
Kissé megkésve, de vagyok ám.. csak nem olynan könnyű.. Anyuméknál vagyok. és hagynom kell, hogy kényeztessenekKépKépKépKép
Szia Kis*! Nektek, és minden kegves topiklakónakKép kellemes húsvétolást!
Hopp megint mennem kell. Jövök majd!
Puszi!

satuk

Sziasztok!
Jó húsvétolást nektek! Mi hétfőn kimegyünk a szentendrei skanzenba. Mindenféle érdekes dolog lesz: húsvéti tojásozás, locsolás, meg kaja. Jónak tűnik. Vasárap is ugyanaz a téma. Ha valakinek kedvet csináltam, nosza... talán akiskrapekok is jól bírják... főleg a pocaklakók Kép
Várjuk a védőnőt... ez már az új, az itteni. Még nem ismerem. És délelőttre igérte magát, de nem mondott pontosabbat. Az előző mindig tök pontosan jött Kép Mindegy, ennyi belefér, hoyg most ithon maradunk.
Tünde (Bene 7 és fél hó TE JÓ ÉG!!!)

mtunde

Sziasztok!

A skanzen mindig nagy élmény, főleg a gyerekeknek. Nekünk közel van (Békásmegyeren lakunk), sőt Anyósom Szentendrén lakik, de mi holnap megyünk Anyukámhoz Miskolcra!

Tünde! Bene már tud ülni v. négykézláb mászni?
Marci annyit izeg-mozog, hogy hihetetlen! Hasra vágja magát, persze visszafelé még nem megy, és emelgeti a popóját ... Hamarosan rá fog jönni, hogy ha rátámaszkodik a kezére és a lábára, akkor tud előre haladni. Igazából már most is tud, de még olyan fókamozgása van :-))))
Új orvosotok is lesz?

Satuk! Hagyd magad kényeztetni és élvezd minden percét! És aludj sokat! Nekem állandóan ezt mondták ... most már tudom miért :-))) Pedig Marci áldott jó baba, alig volt két hónapos és átaludta az éjszakákat!
Vendég

Hahó,

nekünk a skanzenben volt az esküvőnk. Kép nagyon szép volt... mire kijöttünk a templomból, már zárva volt, ugyhogy tényleg csak az volt ott, akit meghívtunk...

a szűkítőre nem írtok semmit... Kép nem vettetek? nincs vele senkinek sem tapasztalata? én egy kicsit feleslegesnek érzem, de ugye nálunk az első baba lesz...

Jube 29+6

Kép

Kép
jube

Sziasztok!

Kedden hazajöttünk a kórházból.
6-án megszületett Luca 3000 grammal és 54 centivel. Sajnos császármetszéssel született, nagyon kevés magzatvizem volt már (pedig nem folyt el, csak valahogy elszivárgott), és a 11 napos túlhordás miatt meg a méhlepényem állapota miatt is azt javasolta az orvosom, hogy császározzunk.
Szerencsére minden olyan gyorsan zajlott (1,5 óra), hogy nem is volt időm felfogni a dolgokat. Például az érzéstelenítés amitől féltem. Kép

Felkelt Luca, mennem kell.

Szép napot mindenkinek!

Dina
Kép

bdina

Szia Dina!
Gratulálok a babához!!!
Ugyanígy voltam a császármetszéssel, olyan gyorsan történt minden, hogy nem is fogtam fel igazán! Jó egészséget Nektek!

Jube! Nekünk nincs ilyen szűkítőnk, szerintem is felesleges. Én nem is gondolkoztam rajta annak idején. Jó lenne, ha olyan írna véleményt, akinek van ilyen!
Vendég

Dina Kép
Szívből gratulálok a picurihoz!! Kép Nagyon, nagyon szép baba!! Milyen kis érdeklődő. Éjszakát végigalussza??

Jube Kép
Nekem ugyan még sajnos nem kell Kép , de én nagyon sok fele olvasgatok és valahol azt olvastam, hogy felesleges a szűkítő, mert beletesznek az anyukák egy kis plédet vagy takarót és máris jó a babának. Próbáld ki szerintem!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag, Ildikó,

Köszi a válaszokat!

Dina,
gyönyörű a kislányod! kíváncsi kismanó Kép

szép napot Nektek!
Jube
29+6

Kép

Kép
jube

Sziasztok,
Kiscsillag, jaj nagyon kíváncsi vagyok.
saskaandi@c2.hu
De izgi!!!!

Mindenkinek kellemes húsvétot! Kevés locsolót!!!Aki szereti a locsolkodást, annak persze minél többet,Andi.
andry

Andry Kép
Mail ment! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag, elolvastam és írtam!!!! Nagyon örültem.
andry

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek nagyon boldog nyuszit kívánok KépAkár pocaklakókkal, akár pici manókkal ér Benneteket a húsvét, remélem, nagyon kellemesen telik majd :D

Dina!
Gratulálok a csodaszép babához Kép

Ildi!
Kérhetnék tőled egy szívességet? Olvastam, hogy van kórházi táska listád - esetleg meg tudnád osztani velem is ezt a hasznos infót? Így az első pocaklakót várva nagyon-nagyon felkészületlennek érzem magam... de gondolom, ezzel nem vagyok egyedül.
Előre is köszi!

Szép hétvégét!
Nyuszóka (33+2)
nyuszoka

<!--attachment: sz_v_rv_ny_kicsi-408752.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*90.1*Sziv%e1rv%e1ny+tegnap+*sz%edv%e1rv%e1ny+kicsi%2ebmp --><center><pre>
KépSzivárvány tegnap
szívárvány kicsi.bmp (90.1 k)</pre></center><!--/attachment-->
andry

Sziasztok, szerettem volna veletek megosztani ezt a gyönyörű szivárványt,amit tegnap fényképeztem, de nem sikerült. Pedig csökkentettem a méretét.
Szép napot!
Andi
andry

<!--attachment: sz_v_rv_ny_kicsi-408755.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*89.8**sz%edv%e1rv%e1ny+kicsi%2ebmp --><center><pre>
Kép
szívárvány kicsi.bmp (89.8 k)</pre></center><!--/attachment-->
andry

<!--attachment: sz_v_rv_ny_kicsi-408760.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*22.6**sz%edv%e1rv%e1ny+kicsi%2ebmp --><center><pre>
Kép
szívárvány kicsi.bmp (22.6 k)</pre></center><!--/attachment-->
andry

Na nem is tartanálak akkor tovább fel benneteket.Bocsi
andry

Sziasztok!
Kiscsillag, írj nekem is, mi van veled! mike.tunde@gamil.com

Bdina, gratulálunk. Bene is pont 3000-el született! És császárral.
Szűkítő. Nekünk van az üléshez adták, de amúgy egy pléd simán megteszi, felesleges külön venni.
Ja és a kiskádat kérdezte Satuk: mi szivacsot vettünk bele, az bármilyen egyszerű kádba jó: formázott szivacs babáknak, és akkor kényelmesen tud feküdni rajta. Azt könnyebb szállítani, akár a nagy kádba is bele tudod így tenni, kevés vízzel.

Ildikó: Bene nem ül egyedül, csak kis támasztással. Most próbálkozik egyensúlyozni. Õis még csak fókázik Kép Õ inkább hasról fordul hátra, visszafele kevésbé.
Neked is állandóan kívánja, hoyg vele legyél? Kezdek nem tudni mit csinálni, ha ébren van Kép

Andry, kár, hoyg nem tudtuk megnézni Kép

Ja és igen, új dokink is lesz, az itteni körzeti, aztán majd meglátjuk. A védőnő amúgy az eddigi 3 közül, akit ismertem, messze a legjobb. És itt a kerületben nagyon él a művház, van baba-mama torna, zeneóra babáknak, stb. Tök jó.

na pusszantás nektek
Tünde (Bene 7,5)

mtunde

Sziasztok!!

Dina!

Gratulálok! Gyönyörűek vagytok!!

Mindenkinek kellemes ünnepet kívánok! Kevés locsolót és nagyon sok örömet!!

Üdv: Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok!
Gratula a bébihez, már izgultunk értetek, gyönyörű a manó!!
Szűkítőről nincs véleményem, és kapok egy hordozót, remélem infót róla, és.. ennyi. De még semmit sem tudok.. a színét semKépKép

Nyuszóka, szívesen elküleném a listámatKépKépKép mert van olyanom, de most nem vagyok otthon, és azon a gépen van az infóKép

Mindnekinek egyébként puszi, megyek, mert kihúztam magam a csládi életből, és még elfelejtenek kényeztetniKépKépKép
Puszi!
34+6

satuk

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek nagyon Kellemes Húsvétot,és boldog nyuszit sok tojással!

Dina!
Gratula a babaához,nagyon aranyos!
Eszti

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Sziasztok!

Április 6-án megszületett Sára, 3900 gr, 56 cm, hosszú vajúdás után, természetes úton. (éjjel negyed kettőkor mentünk be, másnap fél négykor bújt ki a bébi)

Hétfőn jöttünk haza a kórházból, ahol nagyon jó dolgunk volt, segítőkész volt mindenki. Kép

Dina, gratula a bébihez, akkor egyszerre üdültünk bent? Kép

Boldog Húsvétot!

Réka
KépKép
sampa

Sziasztok Csajok!

Gyönyörűek a kisleányok!!!! Óriási gratula!

Nekem is eszembe jutott, hogy milyen volt mikor Bence született. Kép Kép Kicsit most el is érzékenyültem. Milyen régen volt, több mint öt hónapos. Kép Ma megkapta élete első etetőszékét:
(persze még csak cici van, de azért már próbálgatjuk)
Kép

Mindenkinek nagyon boldog nyulat kívánunk!!

Kép

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Sziasztok!

Nyuszóka! Küldtem a listát!

Sampa! Gratulálok a gyönyörű Sárához!

Tünde! Marci engem is állandóan keres, de azért jól eljátszik maga is. Tény, hogy most már sokkal jobban igényli a közös játékot, ezért sokat foglalkozom vele. Persze emellett még ott a háztartás is ... Nem egyszerű!
Vendég

Sziasztok!!

Sampa neked is nagy gartula a babához!!
De jó látni, hogy mindenkinek ilyen egészséges, szép babaája van!!

A kedvem is jöbb lett rögtön! :-)

Kellemes húsvétot!!

Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat!

Sampa! Én is gratulálok! A te kislánykád is gyönyörű és emlékszem rátok.

Éjszakára beálltunk 4 órahosszára, úgyhogy tudunk pihenni is mellette.

Remélem mindenki jól van.

Kellemes húsvéti ünnepeket mégegyszer mindenkinek, jó pocakosodást, babázást mindenkinek!

Dina

bdina

Sziasztok,
Sampa gratulálok a gyönyörű babádhoz.
Anide, gyönyörű a gyerkőcöd.
Holnapra kevés locsolót kívánok, szép napot!!!
Andi
andry

Sziasztok!

Először is Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket és sok locsolót kívánok!

Dina, Réka!

Gratulálok, gyönyörűek a babák. Azért ez a vajúdási idő nem semmi.

Ildikó,
Esetleg Nekem is eltudnád küldeni a listát? (takacse81@freemail.hu) Azt hiszem lassan összekellene állítani a csomagot, de nem igazán tudom, hogy mi kell. Előre is köszönöm.

Vica (35+4)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziasztok Lányok!
Nagyon szégyenlem magam,h. így eltűntem,de elég elfoglalt vagyok így mostanság!
Ritkán tudok csak jönni Hozzátok,de néha-néha benézegetek!Olyan öröm olvasgatni az újonan szülök beszámolóját és visszagondolni mikor csak pár hetes terhesek voltatok és orvost kerestetek!Nálunk is nagyon megy az idő,Bencus mindjárt 4 hónapos!:-)
Velünk minden rendben van,Bence már több,mint 8kg.és 3 hós oltáson már 68cm volt,csak szopizik még mindig,nagyon nyugodt és jóalvó kisfiú!Bár erre szükség is van néha a Nővére miatt,aki nagyon sok törődést igényel!
Szoktam ám Rátok gondolni és azért nagyon hiányoztok!Sogornőm is nemsokára szül,alig várom,h. menjek vissza a kórházba körülnézni,nosztalgiázni!
Remélem mindenki jól van!Szeretnék boldog ünnepeket kívánni!
Sok szeretettel egy régi Kismami!:-)
Külön puszilom Andikámat és Esztit!Legyetek jók!
adri:-)
lillaadri

Sziasztok,
ADRIIIIIIIIIII,végre!!!!!Már nagyon hiányoztál! Gyere légyszi többet! Ha csak beköszönsz, annak is örülök, de jó, hogy itt vagy! Úgy magamra hagytál, sokszor gondoltam rád, és írtam mailt is, de akkor épp valamiért nem fogadta a postafiókod.Csabikám 2 hete 6 kg volt, most kb.7kg. Dagi! Rövidkaraj. Áron már sokkal jobb kisfiú. Csabi nappal csak kézben lenne, viszont több, mint egy hónapja nem kelünk fel éjjel, csak ha Áron sír. Szóval "éjszakát-végigalvós" baba.Bevált a fellépő? Lilla jól van?
De örülök, tényleg!Jól esett a külön puszi Andikámnak!
Szia és szép napot neked és a családodnak is.

Sampa, miért volt olyan hosszú a szülésed? Nem tágultál?Most számoltam csak ki, hogy milyen sokáig vajúdtál.

Legyen szép napotok!
Andi
andry

Sziasztok!!!
Andi,jönni fogok gyakrabban,ezt megigérem!KépKépKép
Itt szeretném még megemlíteni nagyon jó barátnőm,Edinát,akit nagyon szeretek!Õt is sokszor puszilom,még így virtuálisan is!!!KépKépKép
Ennyit akartam
sziasztok
adri,bencus,lillus
lillaadri

Sziasztok!
Üdv már itthonról!! Naggyon jó volt Anyuméknál.. sokat babáztam unokatesók gyerkőceivel.. jó volt.. kissé bepánikoltam, hogy nekem itt a vége a nagy alvásokkal, tehát este 10től reggel 9ig aludtam.. bocsi a kicsi babósoknak, de eldöntöttem: előalszomKépKépKépKép
Juhhé! Vica!! Végre valaki, aki pár nappal idősebb nálunk, és szintén nincs bepakolvaKép
Én/mi ma vagyunk kerek 35 hetesek!
Puszi mindnekinek.. holnap remélem többet is tudok írni, most pihi, alvásKép

satuk

Sziasztok!
Adri, jó volt olvasni a soraidat Kép
Egyre keveebb ideje lesz az embernek ahogy nőnek a gyerkők, de jó is ez. Satuk, aludj csak, ameddig csak lehet! Persze utána is lehet majd mázlid, de jobb felkészülni Kép Bár erre nem lehet... de azért számít, hoyg előtte mennyire tudtál pihenni, a szervezeted nem nullázódik le teljesen.
Képzeljétek, lekezdtem AVONB és Oriflame cuccokkal kereskedni. Jó kis kismamis időtöltés Kép Tényleg, legalább el kell hozni, kivinni a vevőnek, és közben lehet dumálni Kép

Tünde (Bene 7,fél hó)

mtunde

Sziasztok!

Gratulálok a két kis jövevényhezKép nagyon szépekKép

Remélem mindenkinek szépen teltek az ünnepek...én megjártam az országot és 2,5 ill. 3,5 éves és hét hónapos gyerkőcökből továbbképeztem magamKép Nagyon jó volt, de annyira el tudtam fáradni...

zsu 25+4

Kép
zsu11

Sziasztok!

Satuk,
De jó Neked, hogy ilyen sokat tudsz aludni. Én kb. az éjszaka folyamán 4-szer ébredek fel, ha nem többször. A hátam már nagyon fáj, és ráadásul ma már 4 órakor felébredtem és nem tudtam vissza aludni. Tiszta kóma vagyok.

Voltam ma Ctg-én, szerencsére minden rendben volt. Természetesen elfelejtettem megkérdezni a málnalevél teát. Régebben olvastam itt, hogy valaki itta ezt a teát. Azt tudom, hogy a 36. héttől kell elkezdeni. De mennyit és hogy???????????? Tudna valaki segíteni ebben.

Itt a tavasz vagy a nyár???

Vica (35+6)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?