Hali, csak gyors leszek, mert apósom szülinapján voltunk, kicsit hulla vagyok, de nem bírom ki, hogy ne reagáljak...
Dita!
Ez "kanfasztikus" apám....Milo, mint kislány.
Kíváncsi lennék az arcára, ha megmutatod neki 10 év múlva.
De nagyon édike....Kislánynak is szép lennne.
Én fiút szoktam csinálni Lédából, amikor ráadom tesóm fiának rucijait.De azért ez nem annyira feltűnő, de simán elmenne fiúnak.
Szomszédok:nálunk közös lenne a kert (4 lakás), de feleztünk, így csak kettőnké, de néha így is sok.
Igaz, a kertkapcsolat a mi teraszunkkal van, a szomszéd csajszi nem is jön hátra szinte, de átlátni a másikakhoz, zajongás, gyerekek.
Szerencsére, kuty az nincs.
Bár én nem vagyok kutyaellenes, de azért a szomszéd rotija kissé zavarna.
Nekem boxerem volt (nemrég halt meg, a férjemmel maradt), már 2.5 éves volt a nagylányom, amikor vettük, de nem volt egyszerű eset, amikor együtt voltak a kutyával.
Prevenar:
Viki, Dita: köszi a segítséget a mellékhatásokkal kapcsolatban.
Léda is lázas volt a kötelezőkkor.Talán most is megússzuk kis hőemelkedéssel.
Na, ha már ilyen hosszú lettem, mindegy:
Ma voltunk apósom 70. szülinapján.
Összejött az egész család.Férjem 2 nővére, egyiknél 3 nagygyerek, másiknál sajnos nincs. (Meghalt otthonszülés következtében a pici már 10 éve..., most láttam először képet róla, hát rámtört a sírás, mgértem magyarázkodni....).
Após fotókönyvet (is) kapott ajándékba , benne a születése előtti időktől képekkel az unokákig.
Nagyon szupi ajándék, a régi képeket is nagyon jó minőségben megcsinálják, volt bőgés rendesen....
Kilók: hát, csajok:én szoptatok is, aztán zabálok, csak másznak rám a kilók.Szülés után sokkal jobb formában voltam.
Nagyon sok fölös nasizás van:édesség, kóla......
Valahogyan le kell majd fogynom, egyszerűen nincs olyan gatyám, ami jó lenne.És a boltban sem kapok.Ez olyan elkeserítő...
Na, jó hosszú lettem....
Dita, mégegyszer: cuki a kép.Drága Milo
)))))))))))))))