Szitron,
mar a nyolcadik napon tesztelhetsz, a 9. napon nekem mar a BMCbe vervetlre kellett mennem, szerintem mehetsz a Cirisbe is a 9. napon, nem mindegy az az ot nap izgulas. Nekem a 9. nap mar mutatta anno a terhesseget.
Szitron te csinaltad az endo dietat anno, vagy azota, en probalom most tartani a mutetig is. Most sok szep sejted lett ,lehet a baba meggyogyitotta az endot is? Olvastam a neten , hogy ket honap dieta utan spontan jott a baba tobb lanynak is, te hallotal ilyenrol, nem akarok mutet utan megint fogigatlot szedni vagy mas hormont...., neked rogton a lombikot javasoltak, en lehet varnek a spontan csodara, mondjuk ket honapig, hat meg nem tudom , meglatjuk, vegulis nem azon a par honapon mulik.
Gratulalok a blaszto babakhoz , ikrek lesznek erzem
))))) Es remelem a fagyiba is marad meg ketto, azert is drukkolok.
Izgi lehetett ez a par nap, mart kezdtunk izgulin, hogy valami baj van.....
Suti: megis maradunk a hetvegere is, csak hetfotol dolgozom, kihasznaljuk a jo idot.
Ti mit csinaltok ma, nem jutottunk le Kapolcsra, mert jo ido volt ezert inkabb pancsoltunk a Balcsiban, azota is keszulunk. Tegnap nagyot bringaztunk Furedrol Tihanyig, ma teljesen K:O. vagyok, mi is nezzuk az Olimpiát eloben, ez tenyleg nagyon kiraly, olyan gyorsan repulnek a napok, mindjart mehetek dolgozni megint.
Szivi: en is mentem volna penteken , de most nem tudom mi legyen , lehet kerek idopontot korabbra, hogy azert nezzenek ram, mi a helyzet odabenn, peldaul van-e polip, es hogy all a cisztam, es kell rakszures is.
Puszi mindenkinek