Sziasztok!
Köszi a hiányolást! Már jöttem volna tegnap este is, meg ma alvásidőben, de a fránya babanet...jó kifogás - ahogy Marcsi mondta
Nálunk most az van, mint Zsófiéknál - egy nagy dél körüli alvás. Álatalában 2,5-3 óra, de ma "csak" 1,5-re sikeredett. Még jó, hogy nem volt babanet, mert így én is tudtam aludni egy keveset. Éjszakáink egész jók, egy-két rövid ébredéssel. Lassan elkezdtem újra adni a darabosat, szerencsére már nem viseli meg Márk gyomrát. A mennyiség még mindíg egy üveg, vagy annyi sem, de ez van.
Nagyjából egész nap kint vagyunk, ami 9-10 körül kezdődik egy sétával (ez Anyuka mozgásigényét fedezi
), majd a játszón folytatjuk, ahol általában miénk a terep, mert üres a placc. Márk mindent kipróbál, szíves homokozik, hintázik, de azért a csúszda a sztár. A derekam is ezt mondja estefelé... Aztán, ha megunja, megyünk bákát ugratni - a játszó mellett van 3 mesterséges tó, amelyben hemzsegnek a bákák. Ha lemegyünk a partjára, a napozó békák beugranak a vízbe és ez nagyon tetszik Márknak. Aztán haza, ebéd, alvás, majd du. folyt köv. Így estére én is eléggé elfáradok.
Lányok - akik nagyos kaját adtok, hogyan daraboljátok fel a husit? Márk mostanában már csinál vmi rágásfélét - kölesgolyó hatására, de azért rendesen elnyammog pl. egy kis darabka almán... mi egyenlőre üvegeset eszünk, de lassa én is váltani szeretnék, mert azért 2 lecsúszik egy nap
Julcsi - jobbulást Barnusnak! Remélem gyorsan túl lesztek rajta.
Marcsi - pont most beszéltem a védőnőnkkel az oltásokról. Mesélte, hogy a szomszédban mindkét gyerek megkapta az oltást, majd a bárányhimlőt is. Igaz én azt olvastam, hogy ilyenkor nem olyan erősek a tünetek és a szövődmények is elkerülhetők.
Hol voltatok csípő vizsgálaton? Mondjuk én is para vagyok már lábügyben, Márknak is kicsit kifelé áll a jobb lábfeje, de még akkoriban mondta dokinénink semmi izgalom, csak valószínű nagyon lúdtalpas lesz.
Zsófi - tízórai, uzsi - nálunk gyümi - nagyon változatos alma, banán, narancs leve, vagy bármelyik üveges, akár a rizses dolgok is. Én már úgy várom a friss gyümiket!
Niki - csajozós Ákos
Zsóka - de szépek vagytok Marcival! Borcsinak megy a drukk! Ezek felmérések borzasztók, miért kell már ilyenkor is?! De jó, hogy Marcinak így ízlett a főztöd.
Kata - jó hallani Rólatok is (mondom én...), de én is csak napközben olvasok, akkor meg nem nagyon van időm írni.
Klári - nagyon ügyi vagy!!!! Én még nem tudom mikor megyek vizsgázni, de asszem ősznél tovább már nem halogathatom.
Na most meg jó hosszú lettem, látszik Apa nincs itthon
Jó éjszkát mindenkinek!
Puszi
Egy-két kép, mert ezen az oldalom "csak egy van - eddig.
Huncutka...
Apa áll a teraszon, a teli vigyor neki szól...
Mérnök fia...