Új privát üzeneted érkezett!

vagyok én, csak ma ide-oda mentünk. samu növesztgeti a fogait és ma egész nap kutyázott (4kézláb ide-oda hinta). egyelőre még mindig csak 1 nagyot alszik, kíváncsi vagyok meddig tart még? lassan már egy hete, de még mindig azt érzem nem marad ez így, csak átmeneti. hát who knows??
kerekpocak

Zsófi, Samu, Csabi, pusszok! :D Sztem így marad! :D Nálunk - bár később volt Zs:15 hó, zs:12hó - , de amint átálltak az egy nagy alvásra, úgy maradt. :D

na msot már tényleg nem vagyok :oops: :oops: 8)
mazsolák

edu és reggel mikor kelnek??????????
kerekpocak

Julcsi!

Jobbulást Barnusnak! Nagyon rátok jár a rúd mostanában!
Amikor a lányok bárányhimlősek voltak a mi dokinénink Zovirax szuszpenziót adott, és azzal nagyon jól és viszonylag hamar átvészelték a bárányhimlőt.
Kitartást és vakaródzás menetes napokat kívánok!

(A Zovirax vmi vírusellenes készítmény, a tüneteket tartja karban, nem lesz annyi pötty, és nem is viszket annyira)

Kép
Kép
Kép
anaci

na ma egész nap uborkaszezon?
kerekpocak

Köszi mindenkinek!
Kicsit elkiabáltam, lázas és nagyon nyűgös is. Éjjel zoknival a kezén "szétszaggatta" az arcát, úgyhogy végig fent voltam és próbáltam megakadályozni, hogy dörzsölgesse, de ettől meg olyan idegbeteg lett szegény. Szóval jó kis éjjelünk volt.

Rázókeverék: határozottan eltiltott tőle a drnő.
Fenistil: esszük, igazából már régóta az ekcéma miatt, így most esszük tovább.
Zuhanyzunk, pont most vagyunk túl rajta. Apa sajnos két műszakban dolgozik most, kezdődik a szezon a szállodában. Éjfélig lesz ma is. 12 napból 11-et dolgozik most így.
Zovirax: drnő szerint semmivel nem szabad kenni, amit Edus írt a rázókeverékről, azért.

Bocs, most csak ennyire futotta, mert huzigálja a lábamat.

Zsófi! Samu már csak egyszer alszik? Nagyon ügyes!

Pusz mindenkinek!

Ja, és jön a fogunk is, úgyhogy extrán nyűgös! És már van egy hólyag a nyelvén is.

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi

képzeljétek samu azóta is egyszer alszik. ma 8kor kelt, úgy h 6kor evett majd visszaaludt. innetől 1 ig virgonckodott, f1kor ebéd és 1től aludt 3 órát egészen negyed ötig. akkor kelt, hatalmas játszóterezést csaptunk du. most fürdik. szal úgy néz ki 1 hete ezt tartja. nagyon meglepő mert eddig max 2 órát bírt ki egyben, most meg ezt produkálja :shock: :shock: :shock: .

a sétáink is átalakultak: már nem sétálunk hanem játszóterezünk. 20 perc hinta (a végén hiszti ha ki kell szállni), csúszda, libikóka, körfogós játék stb. homokozni még nem homokozott, eltérő dolgokat hallok h ki mikor kezdi. az egyik barátja pl már javában sütit süt a homokban, a másik még csak messziről nézi.

szal nagyon nagyfiúsan adja elő a dolgokat! :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

ja, azt nem is írtam, h iszonyú vidám, folyton rötyög, kacag (meg-megállítanak az utcán, h jaj de cuki, hogy röhög :lol: :lol: ) és mindig integet, ha szimpi embereket lát, akik rámosolyognak! és elkezdtünk kicsit nem turmixolni, hanem biz. kajákat villával összetörni. pl banán. és az evések 50%ban saját maga eszi meg kanállal. én utántöltök ő meg a szájába lapátolja. (nem csak az összetörtet hanem mindent). ja és egyfolytában kutyapóz :lol: :lol:

na hát ezek mennek errefelé.
kerekpocak

Julcsi, nagyon drukkolok Nektek sok sok++++++++++++++++++!!!!

Zsófi!!!! ez hihetetlen!!! nagyon nagyon ügyes Samu!!!! gratulálok!!!!! :lol: :lol: :lol:
tornára jártók még?

Képzeljétek Bende megkostólta tegnap a krumplit!! hát, nagyon nem izlett neki, olyat fintorgott :) olyan édes volt!!!

Eduék!! puszi!!
a többieknek is sok puszi!

Nóra, jó, hogy jöttél!
mangó

mangó: édes lehetett :), hát gondolom nem szerencsés krumplival kezdeni :) :)

most nem járunk tornára. 2 okból:

1. a heti 3x i tanítás pont elég időpont amihez alkalmazkodnom kell, és kicsit elegem lett a rohanásból, kapkodásból h hú gyorsan megszoptatom, h odaérjünk időben, és ott meg stresszelek, h kibírja e a tornát.
2. az új napirendben az ebéd pont a torna közepén lenne :) sehogy se jönne ki ...
kerekpocak

edu majd ha olvasod, s an időd kérlek írd meg h mikor kelnek-fekszenek a tökik!!

lányok ki mit ad uzsira 10óraira??
mert az alma-banán-barack kissé kezd uncsi lenni. ki hogy oldja meg?
kerekpocak

Holnaptól lesz ovi, így még keveset tudok lenni... :oops: 8)

Zsófi, nálunk kelés/ébredés 7-7:30, reggeli, 12: ebéd, 12:30 alvás, ha van ovi, akkor kicsit csúszunk, mert 12:30-ra megyek Zsért, így ezeken a napokon inkább 13:30 az alvás, 2-2,5 óra alvás, uzsi, aztán játék. 19:00-tól fürcsi, vacsi, alvás: 20:00. Zs már csak heti 2x alszik délután, ha jobban elfárad, v több napot feltorlódik a fáradtság. De 3 éves koráig ő is minden délután aludt 1 nagyot. De ebben az időben ("alvás") Zsnek sincs játék, hanem pihi, relax, esetleg mesefilm, h ő is pihenjen. :) :)
Gratula az ügyes Samunak! :D
Majd megkeresem, h még milyen gyümi adható Samunak, ill sztem keverhetsz bele rizst, pl rizses alma/banán..., meg hasonlók. Ha addig nem ír senki, akkor megnézem, ha relax van! 8) :wink:

Julcsi, jobbulás Barnusnak, kímélőbb napokat Nektek! Akkor még jó, h bemásoltam a cikket, mert most már eszerint vannak a dolgok.

Pusszok Mindenkinek!
mazsolák

edu hagy kérdezzek cseten vmit!
kerekpocak

zsófi, beléptem. Nekem a gcset jó, mert az msn nem az igazi.
Várlak, pusszok :D
mazsolák

Sziasztok csajok!

Megvagyunk megvagyunk mi is, csak a hétvégén nem voltunk itthon, ma meg egész de. játszótereztünk, délután meg szülőire megyek, szóval zsúfoltak a napjaink mostanság.Boriéknál most lesz az első iskolával kapcsolatos tájékoztatás, ill.a májusi elő-iskolaérettségi vizsgálatokról kapunk infókat.Olyan furi, most volt pici,azt mingyá sulis :roll: .
Marci szeme már a 2.szemcseppentős napon rendbejött,valószínű valami trutyit dörzsölhetett a szemébe, az fertőzte el.

Még nem olvastam vissza, de bepótolom az elmaradásaimat, bár ahogy végigpörgettem a két nap termését, látom, hogy nem voltatok valami aktívak. :roll: :)

puszi,még próbálok jönni,Zsóka 8)

Kép

KépKép
logi

OFF
Sorozat kedvelőknek!!! (pl: Zsófi, Kata, Edus)
Grey's Anatomy / House M.D. Crossover
Imi
mazsolák

Halihó mindenkinek!

tegnap jöttem volna, de láttam h mekkora a pangás, ami itt ugyebár ritkaszámba megy :lol: végül dobtam magam a kanapéra. szépen elkiabálltam ezt a csudajól bírom a nagypocakos rohangálásokat ákos után, ui szombattól úgy elkezdett fájni a pocim legeslegalul.......ott egészen lent a csontoknál feszít. szabi belead apait anyait, szépen növekedhet :lol: állítólag ezidőtájt ugranak a legnagyobbat súlyban. szóval most visszafogom magam!

zsóka de jó, h itt vagytok és az a kép, nagyon-nagyon szépek vagytok mindketten marcipánnal. a tekintete és a kisugárzása tiszta te :lol: bizony, az idő rohan sebesen. ákos már egy hete nyelvespuszizott a kerítésen egy kislánnyal. nem is tudom, h írtam-e, h ovi mellett lakunk, így napi szinten ákosnak szép kis szociális élete van. meglátják az ovisok a kertben, már kórusban üdvözlik :" szia kicsi ákos!" édesek!!!!!

edus nem semmi, milyen kis szemérmes a pocaklakótok! akkor még jó pár hétig izgulhatunk
:lol:
zsófi ez hihetetlen, h samu mennyire mintababa. és milyen ügyin kanalazik. ákos 15 hónaposan még mindig csak kardozik a kanállal :lol: homokozás nálunk is nagy sláger, de a hintáért érdekes módon nincs elragadtatva. lehet, h azért mert apuci egyszer kétszer túl nagy vehemenciával hintáztatta :oops: :oops:
amúgy mi is visszaálltunk az egyszeri nagy alvásra, déltől.
mi 6kor kelünk, 10-11 körül tízórai, utána még kis játék és alvás. sajna mi max 1,5 órát produkálunk egy huzamban.
tízóraira amikor samu korú volt, mi gyümit ettünk babapiskótával v. keksszel (tojásmentes), tízóraira pedig vmilyen nestlé tejpépet.

kisjulcsi szépen lassan csak jobban lesz a kis beteg!!! kitartás, tudom nem könnyű, főleg, h a párod szállodaiparban utazik. megkérdezhetem, h melyik szállodában és milyen munkakörben dolgozik? mi is a férjemmel a turizmusban utazunk / az én esetemben ugyebár ez a múlté :oops: én egy 5 *-os szállodában értékesítettem, csabim pedig beutaztat, idegentvezet. lehet, h még ismerjük is az uradat?!!!! ha gondolod, priviben is leírhatod!

szilvi mizu veletek? konszolidálódott a helyzet ákossal????

reni idegbecsípődés?!

mangó ákos az első pillanattól kezdve rosszban volt a krumplival, hiába kevertem bele almát, banánt.....és ez ma sincs másképp! pedig jó lenne, ha nem lenne ilyen válogatós a drága!
viszont a rizs a mindene :lol:

na megyek vízszintesbe, amig alszik a drága, mert utána tuti kertészkedés lesz!

sok-sok puszi
niki
Vendég

zsófi, a tejpépet uzsira ettük....elütöttem :oops: :oops: :oops:
Vendég

Ákosnak boldog egy és negyed éves fordulót!!!!!
kerekpocak

Sziasztok! :D

Képzeljétek, pár napja tök jóizűen megeszek vmit, utána meg olyan vacakul vagyok... :oops: :? :( :( :(

Zsóka várunk vissza! :D

Marcsi, még nincs május, nem ér már most eltűnni! 8) :wink:

Mircike, böli??!! Munka? :D

Kata, Lizus? :D

SNiki, próbálj meg pihenni! Tudom, nem könnyű egy örökmozgó mellett. Tök furi, mert kicsizsvel pont hasonló volt a várandóságom, mint Neked. Először a veszélyeztetettség, aztán, h őt is nagy babonak saccolták, ami igaz is lett. A végén már bálna voltam, és minden nagyon nehezemre esett. Bár most meg a gyomrom nagyon vacak, ill volt a "rókás" rész, de talán most annyival könnyebb, h Zs+zs elvannak együtt, játszanak. Szóval most éppen én nyügizek, s az alvásuk sem volt olyan fényes.... :oops: :? :(

Mindnenkinek pussok, és ha tudtok gyertek, Panni, Szilvi, Anzsi, Nóra, Nóri, Julcsinak most felmentése van, szal aki tud, jöjjön! :D

pusszok, mennem kell csekkolni, meg ledőlni, mert olyan, mintha visszakívánkozna.... :evil: :evil:
mazsolák

Fatima,ÜbiKata, Ti is rég jártatok felénk!! :oops: 8) :wink:

Melba, Klári (vizsgák)??!! :D

bocsi, akit kihagytam volna.. :oops: :?
mazsolák

sziasztok!

ezt el kell meséljem: ákos ma du. újabb csajszira vetette ki a szemét. a csábítási technikája a következő: szenvedélyesen mélyen a szemedbe néz, kacsint egyet, közben vadul öltögeti a nyelvét. én majd belepirultam. ja és a kiszemelt áldozat velem egykorú :oops: :oops: :oops:

edus pontosan te mi miatt voltál veszélyeztetett terhes kiszs-vel? igen, ahogy írod tényleg nagyon hasonlónak tűnik a kettőnk állapota. ma már annyira feszített lent a csontomnál, h konzultáltam a védőnővel is. ákossal ilyen nem volt. május 8án kukuccsolunk be hozzá újra, akkor majd kiderül, h még mindig tartja-e a nagy mérteket! és mi volt a helyzet a szüléssel? gyorsabb volt a 2. ?!
igyekszem sokat pihizni, de nem igazán akar összejönni ákos egyre csintalanabb. a legújabb hóbortja, h peluscsere előtt elmenekül, majd ha elkapom és lekerül a pelus, meztelen popóval újra elmenekül.........átlagosan fél óra kell ahhoz, h elkészüljünk. na ezeket már nehezebben viselem a pocimmal, főleg h mindeközben szabi nagyokat boxol :lol:

zsófi, köszönjük a köszöntést :lol: :lol: :lol:

na mára ennyi, megyek készítem fel magam a holnapi szuris napra, ui du randizunk a doktornénivel és a 15 hónapos kötelező oltással. ákos amint meglátja a rendelőt, tiszta rosszul van.

jó fürcsizést és szép estét mindenkinek!

niki[/b]
Vendég

Julcsi!

A Zoviraxot nem kenni kell, hanem enni (szuszpenzió), de ha dokinő nem javasolta ne erőltessük.
Mi jól vagyunk, ma tettem egy kitérőt a dokinéninknél, mert Flóra elég takonyás, de szerencsére csak meghült. Semmi baja nincs.

Liza nagyon ellenáll a hozzátáplálással kapcsolatban, nem igazán akar enni. Ilyen gyerekem még nem volt, a nagyok nagyon lelkesek volta a gyümik bevezetésekor. Nem adom fel, minden nap próbálkozunk. Olyan gyereket még nem hordott a föld a hátán aki egyetemista korában is csak sócicizett és tápszerezett, szóval majd nekünk is alakul valahogy.

Mindenkinek puszmák!

Nóra és a csajok

Kép
Kép
Kép
anaci

hahó lányok!
köszönöm niki, edu az uzsis tippeket! ha bárkinek van még ötletete, ne habozzon megosztani velem!

nóra: miért kezditek már négy hósan a hozzátápit? bőven ráértek még úgy is h tápit kap liza, nem?
kerekpocak

ill. nem szopizik? mintha azt írtad volna. nem? bocsi ha lemaradtam!
kerekpocak

Zsófi, szívesen, máskor is! :D

Nóra, üdv! :D Emlékszel, mit meséltél nekem a 3. gyerköcröl..., na lehet, h úgy gondolja, "egy kis nehézséget/kihívást" én is okozzak már??!! :roll: 8) :lol: :wink:

SNiki,
veszélyeztetett terhesség kiszsvel: kb a várandóság feléig, kicsivel utána, már nem emlékszem pontosan, elölfekvő lepényem volt, így minden hirtelen "cselekvésre", emelésre nagyon oda kellett figyelnem. Mindent csak nagyon óvatosan, mert ebben az esetben, mind a baba, mind a mama veszélyben lehet.. :oops: :(
keresztcsontfájás:nekem Zsnél volt, talán 4-6 hetente nyomta szét irtózatos erővel, azt hittem összeesek, annyira fájt. Zsvel csak ez az egy kellemetlenségem volt. különben minden percét élveztem. kiszsvel már húzosabb volt, na az terhesség volt. Vele a 35 héttől -talán- nagyon fájt az alhasam, méhszájam. Néha belenyílalat, akkor meg kellett állnom abban a pillanbat, és helyzetben, aztán mély levegők, és elmúltak. :)
Méretek/szülés: Zsnél mondta dokibá, h kicsi babo lesz ( 3000g), ami elsőre tökéletes volt. Sztem lehetett volna rövidebb a vajúdás, de ezt majd máskor...kicsizsnél a 15.hét környékétől mondta dokibá, h nagy babo lesz, sőt volt, h sokáig faros volt (Zs befordult a 28. héten, és ő úgy is maradt), mondta a végefelé dokibá, h jó volna hamarabb szülni. De aztán jött a strpc. ami miatt jó lett vona végigcsinálni a kúrát, így még maradjon bent..., de aztán előbb jött pár nappal, szép méretekkel (3700g). Hozzám képest nagy babának számít, többen megjegyezték. Akkor ittam a málnalevélteát+az antib.+2.szülés, viszonyag kevés idő elteltével, szal hamar megvolt. (Elvileg külön külön is "gyorsítólag hatnak, együtt meg pláne..) Fájt, de jobb volt, mert intenzívebb, gyorsabb volt. (Bár az ügyeletes doki, amikor megvizsgált, azt mondta, h "belül" nem látszik, h szültem 2 éve...) :oops: :?
Pelenkázás: szintén! kicsizst kergetem.., van, h nálunk is 30 p egy pelenkázás. hu meg néha a szagok...., arra néha még érzékeny vagyok. De most már hagyom is pucérkodni, akkor én is erőt gyűjtök, aztán folyt. köv.

Na most megyek, mert hiányolnak... 8)

Ha bkinek bmi kérdése van, akkor írjon! És tegyétek fel többször, ha átsiklanék felette, már/még nem vagyok 100as.

Zsóka, örülök, h jó+teccik!!! :D :D Szülői?? Milyen volt? :)

Puszok, jó éjt!
mazsolák

ja még annyit, h kiszsvel voltak kajás korszakaim, pl csak párizsit ettem - I szerint ez tök ciki volt.. - , csak gyrost, csak hamburgert, biológus bnőm szrint, minden, ami káros, és rossz...és nagyon hangulatfüggő voltam, olyan dolgokon ki tudtam bukni..., szal erősen bennem voltak a hormonok. :oops: :oops: :evil: :? :( 8) Bár most elég sokáig itt voltak "vukkék", és most megint vacak a gyomrom, nagyon nagyon érzékeny a mellem - sztem eddig nem volt ennyire, vagy csak nem volt, akik cibálták, tépték volna, v kapaszkodónak használta volna... :oops: :oops: :? 8) bár újabban Zs mindig megpuszilja, és megsimizza. :oops: 8) Nagyon érdeklődő..., tisza apja.. 8) 8) :lol: - Szal visszakanyarodva, és nagyobb/gyorsabb ütemben nő, eddig fokozatosabb volt, ja és sztem most nem vagyok olyan hisztis.. :oops: 8) :wink:
na talán ennyit. most jól kitárgyaltam magamat. Gondolom, jókat gondoltok rólam.., de ha már bepötyögtem.... :oops: :oops: :? 8) :lol: :wink:

Akit nem érdekel, nyugodtan gördítsen tovább, ezt inkább még Nikinek írtam, h Neki mik a tapasztalatai... :wink: :D

Pusszok, jó éjt. :D
mára már eltünök, ígérem! 8) :wink:
mazsolák

na visszatértem az űrből (3 vizsga 1 hét alatt)

hulla fáradt vagyok, holnap jövök hosszabban, addig vissza is olvasok ígérem.

Puszi mindenkinek

Klári

Klári
Kép
ganti

grrr grrrrrr :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
mindig rossz a babanet!!!
kerekpocak

sziasztok,
mi is itt vagyunk ám, csak mostanában ritkábban...
mindenkit puszilunk!!!! :lol:
lmkata

Anzsi, krumplival kezdtétek?
ez az első???
érdekes... Lizus semmire nem fintorgott...... :? :P kis beles :)
na jó de 1 vmire! spenót! :)

mi is 4 hósan kezdtük Lizivel a hozzátápit, alma formájában, meg őszialma, krumpli.... sztem az már nem korai. tápisoknál ilyenkor javalják!!
lmkata

vagy javallják? na mind1. :lol: 8) :roll: :oops:

Reni!!! rég olvastalak.. derekad????????????????????????????

Klári! gratula a vizsgákhoz!!!! hűűűű nem lehet ez eccerűű...

ooops mennem kell. majd próbálok gyakrabban jönni :)
lmkata

értem értem. na hát ezért kérdeztem :)
kerekpocak

Sziasztok!

Most jöttünk a 2. pneumós oltásról, úgy visított Marci,mint egy kismalac. Hüppögve aludt el.

Kata, nemá hogy csak ennyi :cry: .Hogy vagytok? Liziribizlivel mi van? Görcsök? Torna hogy megy?

Szülőin jól beparáztattak tegnap. Valami iszonyat kemény szűrést fognak csinálni, ami persze egy részről jó, mert idő előtt kiderülnek a gondok, lesz idő az orvoslásra, másrészről viszont én nagyon izgulok, mert Bori idegenekkel kuka, így nem tudja megmutatni,hogy mit tud. Szóval értitek...Na minegy,majd lesz valahogy. Május 13-14-15-re kér Borcsi drukkokat :lol: :D .
Nóra,nálatok volt már ilyen sulibeharangozó szülői?

Jövök még..............

KépKép
logi

Ma Marcipán "rendes"krumplifőzeléket evett fasírttal. Ugyanazt adtam neki, mint amit magunknak csináltam. Két pofával falta :D .

Látom Kata azért írtál még :wink: .Lizu???

KépKép
logi

sziasztok!!

SNiki, hát nagyon kíváncsi leszek, hogy meddig tart ez a krumpli undor :)

Nóra, drukk a kajcsihoz!

Kata, igen ez az első :) hogy van a picilány??

Zsóka, Borcsa, tuti nagyon ügyes lesz!!

csajok valamit meg kell írnom Nektek:

SAMU ANNYIRA ÉDES AMIKOR RÖTYÖG!!!!!!!!! valami csuda cukkancs!!! olyan szépen gurgulázik, hogy szem nem marad szárazon!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mangó

Zsóka, most először adtál Marcinak azt amit magatoknak?
mangó

Imi, én is köszönöm a linket!!! este apával jó sokáig nézegettük. egy kicsit én is "sorozatos" vagyok!!

ja és a hétvégén megyünk az OBI-ba homokozóért :wink: :lol:
mangó

mert hogy taliztunk ám angélával :wink: :wink: :wink:
kerekpocak

zsóka ígérem írok de most is itt áll a fejem felett az őrnagy hogy menjek született feleségek 3. évadot nézni..
sorozatok??? dehoooooooooooogy!!! :):):)
Lizi megvan, most nagyjából stagnál... :roll: :? :wink:
pusszok
lmkata

Jól van Kata, értem én, nálunk sem kedveli a család, ha a gép előtt ücsörgök :roll: . Csak már hiányoztatok Lizivel.puszik

Angi, most kapott másodszor "rendes kaját Marci, eddig babaétken élt . Vasárnap rizseshúst evett, az is nagyon ízlett neki. Én mostmár nem szeretnék külön főzöcskézni neki, nagyjából azt fogja kapni, amit mi is eszünk,persze azért néhány kivétellel (pl tejet még nem adok,van saját :D )Borcsit is egyévesen szoktattam át a bébikajáról "rendes"kajára.
Hol voltatok együtt Zsófival? Csak nem játszótereztetek? 8)
Édes lehet Samu, ahogy kacag :lol: .
Angi, majd írd meg,milyen a homokozó, mi is tervezünk egy vételt. :wink:

Niki, jaj de édes lehet Ákos ahogy pusziszkodik a csajokkal. Meg kell zabálni azt a kölyköt :D . Tényleg egy ovi mellett laktok? Akkor van zsivaly :) . Mi sem lakunk messze Borcsi ovijától, de azért van néhány ház közöttünk, és nyáron simán hallani amikor kint vannak az udvaron.

Klári, de jó,hogy túl vagy a vizsgákon. Hogy sikerültek, Tudod már?

Reni, hogy vagy? Javulgatsz?

Panni, hogy vagytok? Rég voltál!

pusszok Mindenkinek :mrgreen:

KépKép
logi

Húúú Edu, kicsiZs ilyen nagy baba volt?? :roll: Nem semmi a te alkatodhoz :shock: :wink: .PUSZI NEKTEK!!!!!

KépKép
logi

Zsóka, hát igen! még jó, h 2jára "jött". :oops: 8)

Borcsinak nagyon Boldog 5+1/2évet kívánunk! :) :) :) :) :) :)

Majd még jövök, de rohanok tova!8)

pusszok! :D
mazsolák

Sziasztok Kedves Anyukák!

Zsóka, marci és ákos ma nagyon egy cipellőben járnak, mi is du kaptunk egy szurit. dokinénitől tiszta rosszul volt ákos (nem csoda, hiszen olyan rideg kisugárzása van, na de ez van, szakmailag itt a környékünkön ő a legjobb) aztán pár hüppp és vidáman kacarászott. teli volt a várakoozó kiscsajokkal. ő a meztelen kis testét taperolta és közben csábosan kacsingatott és nyelvezett.....,megveszek tőle, annyira cukiiiiiii.

imádunk az ovi szomszédságában élni, egész nap -a csendes pihenőt kivéve- állandó nyüzsi van. azt hiszem nem lesz gond ákos és szabi oviba szoktatásával. ákos már most tép a kerítést, és rohan a gyerkőcökhöz a kerítéshez, ha meghallja a hangukat.
viszont úgy sajnálom azokat a gyerekeket, akiket már 6ra hoznak a szüleik...és nem egy ilyen van....

képzeld, ákosnak is a nagy kedvence a rizseshús és a fasírt :lol: azt hiszem nagyon egy az ízlésük. ja amit még nagyooooon imád, az a kelkáposztafőzelék, na ebben megeszi a krumplit is. próbáld ki! annyira jó érzés, amikor már végre ők is a "nagyok" ételét eszik. kajatémában egy kicsit el vagyok szontyolódva, ui képzeljétek azóta h felépült a vírusos nyavajából alig eszik normális főtt ételt, az üvegeseket kéri.........mutat a konyhaszekrényre, h vegyem ki neki. hiába főztem ugyanolyan sonkás paradicsomos tésztát, mint amilyen a hippnek van :oops: edus mint nagy szakértő, neked van vmi a tarsolyodban???? lécci bombázzatok jó kis ötletekkel!!!!! remélem hamar visszaszokik a normál kajára, mert a gatyánk rámegy ezekre az üvegesekre :evil:

edus ksözönet a részletes beszámolóért!!!!
ahogy olvastam a soraidat kiszs-vel való terhességedről......hűűűű sok hasonlóságot véltem felfedezni. nem lehetett egyszerű nagyzs mellett odafigyelni a hirtelen mozdulatok, emelések kivédésére........ma beszéltem a dokival, szerencsére a vércukorszintem is és a vizeletem is tökéletes, ezzel a hasfájással pedig nem tudunk mit kezdeni. szabolcs nagyon dolgozik. ma már a farcsontomban is egyre többször belenyilamlott.....már csak 10,5 hét :lol: ami ripsz-ropsz elszáll!.

kata örülök, h lizu állapota stagnál,akkor most nyugi van, pihizhet a család :lol:
különben mi is 4 hónaposan kezdtük a hozzátápit, mivel többnyire tápszeresek voltunk. alma, őszi, krumpli, répa.........pl. a zöldségek levét kimondottan imádta....na azóta ez már a múlté. spenót?????????????? miért van az, h kevés gyerek szereti. ákos az üvegesre és az általam készítettre is fintorgott :oops:

mangó, attól tartok h a mc donald's-os krumplival nem lesz gondunk....de az még szerencsére odébb van. addig nem adom fel, hetente bepróbálkozok nála egy krumplifőzelékkel :lol:
milyen homokozót vesztek az obi-ban? mi még hezitálunk, h vegyünk-e v. beérjük a nagypapi traktorkerekével?!

kellemes estét és nyugodt éjszakát kívánunk!

niki
Vendég

sziasztok,

mi is vagyunk, de mindig van vmi, aztán meg amikor jönnék, akkor ez a vacak {babanet} nem müüködik. sebaj, legalább a sokat távollévőknek lesz kifogás. :lol: :lol:

ma Laura csak egyszer aludt du. {f2-f5-ig}, de ez véletlen volt. illetve már máskor is sikerült 1-2x, de ehhez még az kell, h. amikor f7-7 körül ébred, akkor utána visszaaludjon még. ha nem sikerül visszaaludni, akkor van de-i alvás, ha meg sikerül, akkor olyan f9-9 körül ébred újra. szóval alapból még 2 alvósok vagyunk.

pénteken voltam kikapcsolódni {leroyozni barátnőimmel}, olyan jó volt kikapcsolódni egy kicsit ! tegnap meg fodrásznál is voltam, szintén klassz volt, h. emberi fejem lett.
vasárnap meg voltunk vadasparkozni, Laura is nagyon jól érezte magát. minden állatra rácsodálkozott, vigyorgott, pápázott nekik, v. hangosan megkérdezte, h. "Gyö?". ez nála annyit jelent, h. "mi ez?" nem messze a vadasparktól kifelé van egy nagy rét, utána oda mentünk, Laura úgy mászott a füüben, mint a csík. nagyon élvezte a nagy területet.
mostanában kavicsozni is szoktunk a játszótéren, állatira tetszenek neki ezek az apró kavicsok, főleg, ahogy kifolynak az ujjacskái között.
Zsóka, tanultam tőled, viszek popsitörlőt a játszóra, és utána letörlöm Laura kezeit alaposan, nehogy a szemébe dörzsölje !

ja, meg a lábai {állásmódja\lábtartása} miatt tiszta para vagyok még mindig. bejelentkeztünk ortopédiára, és máj.30-ra :!: kaptunk időpontot. nem semmi ahogy nem kapkodják el. amúgy előkerestem a papírokat, 2x voltunk csípőkontrollon, amikor szemmel vizsgálták, meg mozgatták, meg 1x csípő UH-n. hát remélem 3x nem tévedtek.. :? de lehet, h. nem is csípő téma, hanem a lábcsontjai nem megfelelőek? na jó, abbahagyom, remélem nem lesz semmi gáz.

ennyit rólunk, mindjárt folytatom...

Marcsi

KépKép
alon

Sniki, majdnem zavarba jöttem Ákos csajozós leírásán ! :lol: :lol:
amúgy azt szokták mondani, hogyha egy bizonyos súly emelgetéséhez {Ákos} terhességed előtt már hozzászokott a szervezeted, az nem veszélyes, mert már edzett hozzá a tested és megszokta. viszont mondjuk ha Laurával való terhességem idején emelgettem volna Ákosodat, az már annyira nem lett volna annyira vicces.
persze csak óvatosan stb..

Angi, véletlen taliztatok Zsófival, v. direkt?
krumplit próbáltad tápszerrel v. anyatejjel keverni? v. nem szoptatsz már egyáltalán?
amúgy szerintem próbáljátok az édesebb dolgokat először, alma, sütőtök stb..

Zsóka, nem semmi, h. ált.isk-ba is ilyen kemény felvételi van már.. :?
szerintem Borka biztos simán veszi majd az akadályokat ! drukkolok majd a kért napokon !

Julcsi, jobbulást Barnusnak és kitartást neked ! engem ez csak megerősített, h. beadassam a bárányhimlő elleni oltást. aszondták a 15 hós oltás után lehetséges csak. meg a kullancsos is.
remélem a kocsiban hazaúton nem kaptuk el.. kicsit izgulok, annak ellenére amit írtál a fertőzés dátumáról. :oops:

Zsófi, mi is gyümit tízóraizunk, ált. Holle kölespéppel keverve, v. 7gabonással. az általad írt 3 gyümin kívül kap még Laura körtét,szilvát {Kecskeméti} és meggyet {fagyasztott}. az utóbbi pár hétben, ha megette a gyümit szoktam neki még adni margarinos kenyeret v. zsemlét, sonkával v. sajttal. sajtot csak pár napja próbáltam. ha gyümi előtt adnám, nem enné meg a gyümölcsöt, és nálunk máshová nem lehet ezt beiktatni a napirendbe. mármint a gyümizést.
ultralaza dokitok engedélyezte a túrót is meg a joghurtot is, nem jól emlékszem? azt nem próbáltad a gyümivel? {mondjuk én még várnék vele.. de hát a ti dokitok.. }

múltkor kérdezted a babaőrt. nekünk hangrakapcsolós van, nekünk ez elég. amúgy egy vacak, mert sokszor csak sistereg és nem közvetíti a hangot rendesen. tehát nem Laura hangját hallom, hanem sistergést néha. de szerintem ez a márka nem jó, és nem azért van, mert hangrakapcsolós.

fúú Edu, mindjárt félidős vagy ! de izgi !
köszönöm a hiányolást !

nagyon édes lehet nagy Zs, ahogy simogatja a cicidet !
hogyhogy nem alszik mindig du? én aszittem ez iskoláskorig tart.. :lol: ez a du-i nagy alvás.

Klári, gratula a vizsgákhoz !!

Reni, mizu a derekaddal??

Lola, hová tüüntél?

AnaciNóra.. "nekem még ilyen gyerekem nem volt" :arrow: ezen olyan jót nevettem !

Panni? Nóri?
Timit, Melbát már meg sem merem kérdezni.

Marcsi

KépKép
alon

Kép vadaspark

Kép réten

Kép Laura kimászik a babakocsiból az őzikéhez :} én meg még fodrász előtt :-D

Marcsi

KépKép
alon

Kata, neked is puszik !!

te jó ég, mingyá 500.hozzászólás lesz nekem is !

Marcsi

KépKép
alon

Sziasztok!

Köszi a hiányolást! Már jöttem volna tegnap este is, meg ma alvásidőben, de a fránya babanet...jó kifogás - ahogy Marcsi mondta :lol:

Nálunk most az van, mint Zsófiéknál - egy nagy dél körüli alvás. Álatalában 2,5-3 óra, de ma "csak" 1,5-re sikeredett. Még jó, hogy nem volt babanet, mert így én is tudtam aludni egy keveset. Éjszakáink egész jók, egy-két rövid ébredéssel. Lassan elkezdtem újra adni a darabosat, szerencsére már nem viseli meg Márk gyomrát. A mennyiség még mindíg egy üveg, vagy annyi sem, de ez van.
Nagyjából egész nap kint vagyunk, ami 9-10 körül kezdődik egy sétával (ez Anyuka mozgásigényét fedezi :lol: ), majd a játszón folytatjuk, ahol általában miénk a terep, mert üres a placc. Márk mindent kipróbál, szíves homokozik, hintázik, de azért a csúszda a sztár. A derekam is ezt mondja estefelé... Aztán, ha megunja, megyünk bákát ugratni - a játszó mellett van 3 mesterséges tó, amelyben hemzsegnek a bákák. Ha lemegyünk a partjára, a napozó békák beugranak a vízbe és ez nagyon tetszik Márknak. Aztán haza, ebéd, alvás, majd du. folyt köv. Így estére én is eléggé elfáradok.

Lányok - akik nagyos kaját adtok, hogyan daraboljátok fel a husit? Márk mostanában már csinál vmi rágásfélét - kölesgolyó hatására, de azért rendesen elnyammog pl. egy kis darabka almán... mi egyenlőre üvegeset eszünk, de lassa én is váltani szeretnék, mert azért 2 lecsúszik egy nap :oops:

Julcsi - jobbulást Barnusnak! Remélem gyorsan túl lesztek rajta.

Marcsi - pont most beszéltem a védőnőnkkel az oltásokról. Mesélte, hogy a szomszédban mindkét gyerek megkapta az oltást, majd a bárányhimlőt is. Igaz én azt olvastam, hogy ilyenkor nem olyan erősek a tünetek és a szövődmények is elkerülhetők.
Hol voltatok csípő vizsgálaton? Mondjuk én is para vagyok már lábügyben, Márknak is kicsit kifelé áll a jobb lábfeje, de még akkoriban mondta dokinénink semmi izgalom, csak valószínű nagyon lúdtalpas lesz.

Zsófi - tízórai, uzsi - nálunk gyümi - nagyon változatos alma, banán, narancs leve, vagy bármelyik üveges, akár a rizses dolgok is. Én már úgy várom a friss gyümiket!

Niki - csajozós Ákos :lol:

Zsóka - de szépek vagytok Marcival! Borcsinak megy a drukk! Ezek felmérések borzasztók, miért kell már ilyenkor is?! De jó, hogy Marcinak így ízlett a főztöd.

Kata - jó hallani Rólatok is (mondom én...), de én is csak napközben olvasok, akkor meg nem nagyon van időm írni.

Klári - nagyon ügyi vagy!!!! Én még nem tudom mikor megyek vizsgázni, de asszem ősznél tovább már nem halogathatom.

Na most meg jó hosszú lettem, látszik Apa nincs itthon :D

Jó éjszkát mindenkinek!

Puszi

Egy-két kép, mert ezen az oldalom "csak egy van - eddig.

Huncutka...

Kép

Apa áll a teraszon, a teli vigyor neki szól...

Kép

Mérnök fia...

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

Marcsi, de jó hogy tettél képeket!

Nekem meg a 300. Hurrá!

Panni

Kép Kép
panni_30

Vissza: Szülészetek, kórházak