Sziasztok!
Először gyorsan egy nyugtatás
Anhelnek! Ez a foga lesz! Gondolj csak bele, nekünk is, ha fáj a fogunk, eszünkbe se jut, hogy együnk. Ezzel ők is így vannak. Fejjed ügyesen, és majd helyreáll a dolog, ha kidugja a hegyét a fogacska, sikerül áttörnie az ínyt! Nem lesz semmi gond! A többi, amit csinálsz, teljesen jó, folytasd így! Nemsoká javul a helyzet!!!Az evés miatt tényleg ne aggódj, semmi baja nem lesz, ha kihagy egy-két étkezést! Csak fejd le mindenképpen, hogy fennmaradjon a termelés és ne gyulladjon be a melled a pangás miatt.
Nitacska, Dóri: én is nagyon kíváncsi voltam már a nemére, és egész tutira meg tudták mondani az AFP-s 18.heti UH-n.
Nitacska: milyen ötleted van a közlésre?
Morca: Köszi a kérdésed, aranyos vagy, Orsi már jól van, szinte teljesen. Már nem érzem rajta a "betegség-szagot", jó kedve van, nem fáradékony már, láza sincs estére sem. Holnap visszük vissza a dokinőhöz, és szerintem csüt már mehet oviba. AZ jó is lesz, mert pénteken
családi húsvétváró délután lesz az oviban, és ezt nem szeretném kihagyni. Sajnos ősszel a szüreti bulit ki kellett hagynunk, mert beteg volt, pedig ők préseltek maguknak igazi préssel szőlőlevet, szedegették le a szőlőszemeket a fürtökről. Na, majd most ősszel!
Oh, kilókat nem kérek, köszönöm szépen! Ha annyit ennék, amennyire éhes vagyok, most is felkapnám azt a 20 kilót, azt hiszem, amit Orsival, de azt nem szabad! Most 2,5 kg-ot híztam 6 hét alatt, úgyhogy figyelnem kell. Szénhidrátot nem eszek többet, mint amennyit szabad, de pótlom sajtokkal, hogy ne legyek éhes, abban viszont zsír van. És persze a finom libazsíros, májas cuccot sem vetem meg. De most nem veszek, hogy ne legyen kísértés. Valamit enni kell!
Jó lenne, ha nem jönne fel sok leadnivaló. Orsitól is maradt rajtam 5 kiló, most jó lenne, ha nem maradna sok. Mondjuk nem ez a lényeg, hanem hogy minden rendben legyen. De most a diéta és ez egybevág!
Az etetőszék hasznos, és bele tudod kötni, ha kell. Jó válogatást!!!
Én ma olyan nyomott vagyok! El tudnék aludni bármikor, és nincs kedvem szinte semmihez. Ki is mentem az
Alexandrába, vettem pár könyvet, meg DVD-t. Olyan jó akciók vannak, nézzetek be, ha van időtök!!! Fillérekért vannak tök jó könyvek!!!
Kiadták Szabó Magda könyveit újra: sikerült megvennem a
Mondják meg Zsófikának címűt, amit már rég keresek! Nagyon szép, olyan igazi gyerekkori nosztalgia a mi korosztályunknak!
És rengeteg gyerekkönyv van! Vettem Orsinak tanyás könyveket, DVD-n
magyar mondákat meseváltozatban, meg
Hupikék Törpikéket is sikerült kapnom végre (már rég vágyik rá, de sehol nem lehet kapni), és egy
Csipp-csupp csodák DVD-t (emlékeztek Kalán nénire?). És az új jövevénynek is vettem
egy puha és egy fürdős könyvet! Ezek is le vannak árazva most és tök színvonalasak!
Jól kiköltekeztem magam, de kicsit jobb kedvem lett! Mindig úgy örülök, ha sikerül jó dolgokat találnom, jó áron, és még meg is tudom venni.
Bábaildi: az nem lehetett semmi, az a koránkelés!!! Nem irigyellek. Én még mindig nem tudtam átállni, most valahogy nagyon nehezemre esik. De érdekes, mert már jóval előbb álmos és fáradt vagyok (egy órával előbb is akár, mint a régi időszámítás), viszont nem bírok korábban kelni, illetve bírok, mert muszáj, de nagyon nehezen megy, és egész nap kóma vagyok. Már számolok vissza, már csak egy hónapot dolgozom. Jövő héten megkapom az utódomat és végre nekiláthatunk a tréningnek.
Holnap jövök vérvételre, csörögjek rád, bent leszel?
Tegnap tesókám volt a 12.heti UH-n: nagy élmény volt neki is, párjának is, mert aktívkodott a gyerkőc rendesen! A doki mondta nekik, hogy mintha látna valamit a lába között, de ezt még korai lenne állítani! Én viszont a kezdetektől fogva fiúnak érzem, és egyre biztosabb vagyok benne!
DD Hála Istennek, minden rendben van, minden érték jó lett, még 2-3 nappal nagyobb is, mint a kora. Úgyhogy minden szuper!!!
Vigyázzatok magatokra!!!
Pihizzetek, ha tudtok!