Sziasztok
Lafi
Gratulálok Hunor babához. nagyon édes
Késztetésem volt, hogy kisbetűvel írjak én is, de neeeem, írok inkább naggyal

Szóval szerintem tejcsi ügyben el kell döntened mit szeretnél. Ha szeetnéd/akarod szoptatni, akkor fejjél. Gyakran és csináld a szaporító fejést. Ha laktoherb nem jön be igyál herbalaktot, vagy egyél Moremilk-et, vagy bármi mást. Emellett tedd cicire Hunort, amilyen gyakran csak tudod. És működik a beköltözöm vele 3 napra az ágyba és lógjon akár egész nap a cicin, nekem így indult be a tejem (szintén csaszi, elötte volt hogy fél óra szopi után 0 grammal mutatott többet a mérleg) Ha pedig úgy érzed, hogy te mindent megtettél és mégsincs tejed, akkor meg fogadd el és próbáld meg, hogy ne legyen miatta lelkiismeret furdalásod. Hunor tejjel, vagy anélkül egészséges életerős kisbaba lesz, majd meglátod
A göbösödés egyébként határozottan a tejtermelést mutatja, szóval szerintem érdemes lehet még egy kis energiát belefekteteni (ha van még)
És akárki akármit mond, szerintem a szoptatás nem magától értetődő, a legtöbb emebrenek egy csomó kűzdés és fizikai fájdalom mire miden simán megy. Úgyhpgy teljesen megértem azt is, aki "feldja" és nem kűzd tovább. Szuper tápszerek vannak és lehet tejet kapni is, ahogy szerecsére ti is kaptok.
Petyaanaya
Balázs nekem a pihenőszékből fordultki, amíg belöntöttem amosógépbe a mosóport. Gondoltam, annyi időt csak nyugton marad, de nem.
Emma
Voltunk a Dévényes gyógytornásznál. megnézte Balázst és azt mondta, hogy szerinte rendben van. Kicsit lustábban használja bal oldali kezét, de nem kóros, és mivel mondtam, hogy alapvetően játék közben meg az aktívabb keze (pl azzal dobol, a jobbal nem), azt mondta, hogy nem kell járnunk hozzá, figyeljem és ha úgy látom, hogy nem használja a bal kezét, akkor januárban menjünk vissza. Szóval most megnyugodtam
Jah és Balázs sem olvasta a hogy kell aludni egy babának fejezetet egy könyvből sem
Kata
Magában nem adok neki kelbimbót, mert még mindig nagyon szélelbélelt a gyerek. Úgy szoktam csinálni, hogy egy krumpli, egy répa és mellé egy marék kelbimbó. Kb 5-8 szem, attól függ mekkorák. Most nagyon ízlett neki a még a cukkini+rizs+póréhagyama+petrezselyem.
A joghurtot te hogyan adod? Gyümölcs mellé, vagy bele a főzelékbe? Itt egy doboz a hűtőben, de nem tudom, hogy adjam neki.
Balázs elkezdett ugye kúszni, emellett minden apró szöszt megtalál és megpróbálja felvenni és megenni, illetve odakúszik valamihez, amibe bele lehet kapszkodni és megpróbál felállni benne. Szóval most egész nap a nyomába vagyok, hogy ne egye meg az összes "koszt" a lakásból és ne borítson magára semmit. És elkezdett folymatosan dumálni, be nem áll a szája. Egész nap megy a "dede, adide

, agyá

, babababa, papapa, bűűűű" és társai. Zabálnivalóan édes, ahogy küzd a másszásssal/felállással és közben folymatosan mondja a magáét, méltatlankodik, ha valamit nem sikerül megcsinálni. Szóval most nagyon fárasztó vele, de ugyanakkor nagyon örömteli is.