Sziasztok!
Régóta olvaslak titeket, jobban mondva régebben sűrűn, mostanában ritkábban, már 6 hónapos a kisfiam, nem annyira aktuális nekünk a kórház már.
A Margit kórházban szültem én is, ami miatt most írok az a csecsemős részleg.
Nekem nagyon jó tapasztalataim voltak, nagyon segítőkészek voltak a nővérek, egy kivételével, aki kicsit undok volt, de őt egyszerűen elkerültem, voltak elegen rajta kívül.
Babás szobában voltam, semmi problémám nem volt, második gyerek, rutinosabban vettem az akadályokat, mégis nagyon segítőkészek voltak és többen is kérdezték kell-e segítség. Felajánlotta az egyikük, hogy menjek be próbaszoptatásra, mert sokat fogyott a babám, de aztán nem volt rá szükség, szerencsére elkezdett nagyon hamar szopni. Egyiküket megkértem nézzen rá a mellemre nehogy ödémás legyen, erre szépen körbetapogatta, megvizsgálgatta, nagyon rendes volt. Maguktól mondták, hogy inkább vigyük be éjjelre a babákat, pihenjünk míg tudunk.
Az tény, hogy nem pátyolgatják az embert, de ez azért érthető, nem pátyolgathatnak ennyi kismamát.
Viszont úgy láttam ha valaki normálisan áll hozzájuk ők is rendesek. Csak azért írom le mindezt, hogy ne eleve úgy menjetek csakis rosszak lehetnek, szerintem meg lehet találni velük a hangot. Egyikük még a 6 hetes kontrollnál is megismert, kedvesen köszönt.
Ne tekintsétek őket eleve ellenségnek, ha szeretnétek valamit kérjetek tőlük nyugodtan, úgy vettem észre kifejezetten rendesek ha valaki normálisan kér tőlük segítséget.
Remélem segítettem egy kicsit, boldog, nyugodt babavárást kívánok!: