Sajnos Darth Vaderemről csak holnap készül fotó, de nem fogom elfelejteni, teszek ide is fel fotót róla. Még ma is mondogatták az osztálytársai, hogy milyen klassz jelmeze volt......
Ádikám farsangja még odébb van, de róla is fog kép készülni.
Lamme! Ez a jelmez nagyon nyerő! Ilyen szép tűzoltólányka nincs még egy kerek e világon!
És aki készítette, nagyon ügyes volt! Ilyen ügyes kezek nálam is jól jönnének.....
Ami a sütést illeti, én sem vagyok olyan fergeteges benne. Bár anyukám odáig van meg vissza a süteményeimtől, hogy milyen finomak, de általában megegyezünk abban, hogy csakis a jó sütőmön múlik, nem rajtam. Én csak kikavarom, de a sütőm süti.
Kutyfül! Barnuskának puszikák az arcocskájára. Cicával nem jó ujjat húzni, már biztosan ő is tudja.
Ez az elhelyezkedés komoly probléma már 1 gyerek esetén is. Sokan vannak, akik éppen a bölcsődék, óvodák nyitvatartását alapul véve kénytelenek mhelyet váltani. A legtöbb munkaadó azonban azokat részesíti előnyben, akiknek még nincsen családjuk, vagy már nagy gyerekeik vannak. Olyanról is hallottam, hogy az anyuka egész egyszerűen nem írta be az önéletrajzába, hogy van gyereke, pontosabban vannak gyerekei. Többszöri elutasítás miatt döntött így, ugyanis mindenhol az volt az indok, hogy azt a munkakört kisgyerekes anyuka nem tudja ellátni. Amint nem írta be, máris lett munkahelye. Idáig jutottunk! Ahhoz, hogy megéljenek a családok, csalásra van szükség? Le kell tagadnunk azokat, akikre nagyon is büszkék vagyunk?! Hiába írta be az anyuka, hogy szükség esetén mkét nagymama segítségükre van, a család maximálisan támogatja őt, ez a munkaadókat nem érdekelte.
Szerencsére, azért még vannak olyan munkahelyek is, ahova visszavárják az anyukákat és esetenként rövidebb munkaidőt is biztosítanak. Néhány ismerősöm éppen ezért nagyon szerencsésnek mondhatja magát, hogy ilyen jó mhelyre került még a babavárás előtt.